Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-16, 23:49   #1921
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

mysle ze pomysl z wyslaniem najtanszego zaproszenia jest genialny
takie starodawne z różami, obrączkami i gołębiami takie wszystko i nic :P

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Tak, pod masę daje się cienką warstwę kremu. W cukierni tłumaczyła, że do tortu, który robiony jest w piątek i musi rewelacyjnie wyglądać przez następne 24 godziny, to daje się między biszkopty taką masę, która wytrzyma ciężar. Stąd kremy śmietanowe nie bardzo się nadają.

wiadomo, ja też powtarzam to co mi w cukierni przy zamawianiu tortu powiedziano
Tzn o ile wiem, a trochę tortów z taką masą zrobiłam to sama masa szczególnie ciężka nie jest. Chodzi chyba o piętrowe torty żeby że tak powiem nie siadły. Tam gdzie zamawialiśmy gość Nam powiedział, że każde piętro jest na osobnej paterze- takiej niewidocznej, a tort wbite są 4-5 takich metalowych podtrzymywaczy i dzięki temu tort nie siądzie.
Piętrowych nie robiłam więc mu wierzę na słowo. A tort przywożą w dniu wesela rano, więc wykonany pewnie będzie dzien przed.
Swoją drogą mam wysłać zdjęcie tego czego chcemy, a ja nie wiem

Edytowane przez a u d r e y
Czas edycji: 2012-05-17 o 00:01
a u d r e y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-16, 23:58   #1922
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinko to Ty pytalas o ta zabawe, gdzie zastanawialysmy sie na czym ona polegala? Gdzie nalezalo np. zatanczyc z pania w czerwonej sukience?
Bo sobie przypomnialam o so hosi
To bylo w menu drinkow, a konkretnie to byla cena drinka
to nie bylam ja chyba Melody sie o to pytala

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
takie starodawne z różami, obrączkami i gołębiami takie wszystko i nic :P

oh czytasz w moich myslach myslicie, ze takie jeszcze sprzedają?
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 00:02   #1923
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
mozliwe zatem Melody, to do Ciebie byla wiadomosc

jade jutro, a raczej juz dzisiaj o jakiejs chorej porze (czyt. 7 rano) na gielde kwiatowa, zamierzam obkupic sie w mase gadzetow i usyszec radosna nowine, ze sprzedawcy, ktorzy importuja kwiaty z zagranicy beda mieli piwonie w lipcu. Trzymajcie kciuki cala noc!!

Dobranoc

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 00:09   #1924
Cierpliwosc
Zadomowienie

Wieeeeeeeeeki mnie tu nie było, dlatego pokornie pytam...przygarniecie mnie z powrotem? Nie obiecam, ze będę odzywała się codziennie, ale więcej niż raz na ruski rok na pewno.

Witam się z Pmkami, których tu nie było kiedy ostatni raz coś pisałam
Kocurkowi gratuluję dzidzi(dzidziów?), ściskam mocno wszystkie Mężatki i dziękuję za wzruszające relacje(tak, tak podczytywałam czasem).

E87 uprzejmie donoszę, że poszedł priv z obiecanym info o Twojej sali weselnej
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 00:10   #1925
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:57 ----------

ano! w takich małomiasteczkowych sklepikach albo kwiaciarniach są gdybyś nie znalazła to u mnie tego pod dostatkiem

Cytat:

jade jutro, a raczej juz dzisiaj o jakiejs chorej porze (czyt. 7 rano) na gielde kwiatowa, zamierzam obkupic sie w mase gadzetow i usyszec radosna nowine, ze sprzedawcy, ktorzy importuja kwiaty z zagranicy beda mieli piwonie w lipcu. Trzymajcie kciuki cala noc!!

Dobranoc
Lady najwyżej Ci polece moją florystkę, bo onaa twierdzi że z reguły w lipcu są piwonie, a nawet jeśli by ich nie było to żaden problem je sprowadzić
Stary 2012-05-17, 02:12   #1926
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Hej Dziewoje, pozdrowienia z Monachium!
Jesteśmy po zdjęciach nocnych, a o 9 rano dalej ruszamy w miasto

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 06:52   #1927
morelka1987
Zadomowienie

magdziaS

Niestety widze tylko miniaturki zdjęć, ale z tego co widzę to bardzo ładnie

Edytowane przez morelka1987
Czas edycji: 2012-05-17 o 06:55
morelka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:26   #1928
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012

PIĄTEK
W sumie bez stresu żadnego. Gorąco było jak nie wiem a my pół dnia w samochodzie załatwiając ostatnie szczegóły. Rano pojechałam na paznokcie - nota bene wyszły super - potem na salę umieścić winietki - zeszła nam godzina. Po południu zajęłyśmy się z mamą przycinaniem taśmy na kokardy żeby ozdobić klatkę, pojechalismy jeszcze z TŻtem odebrać te dekoracje z kwiatów, które były już gotowe. Później wiązałam z mamą kokardy, zrobiłam pedicure, a wieczorem relaks i poszłam spać koło 22.

SOBOTA
Wstałam koło 8. Chociaż mama o 7 wparowała do pokoju, żeby włączyć listwę do której podpięty jest router, chciała sprawdzić pogodę Narobiła hałasu i zła byłam jak nie wiem, że godzinę snu mi urwała, ale spokojnie doleżałam i zaraz wstałam. Szybki prysznic, coś na ząb - nawet miałam apetyt I na 10 pojechałam do fryzjera, gdzie czekał już na mnie Michał - fotograf. Świetny chłopak, na luzie było wszystko, robił fotki z ukrycia - wcale się nie krępowałam tylko zachowywałam naturalnie. Był cały czas ze mną u fryzjera, żeby uchwycić wszystkie momenty, wiec fotki będą boskie, jak mam wałki na głowie lub tapira Potem na 12 miałam kosmetyczkę w Sephorze. Oczywiście znowu z fotografem. Makijaż wyszedł super, chciałam delikatniejszy niż próbny i taki właśnie był. Jestem zadowolona i polecam. Trwałość super, nawet nie musiałam używać bibułek matujących. Od fryzjera wyjechałam o 13 i oczywiście lało jak z cebra. Ale humor mi dopisywał. Fotograf przyjechał do domu robił zdjęcie za zdjęciem, aż wreszcie i moja mam przywykła do jego obecności O 14 przyjechała Madzia - świadkowa , o 14.20 zaczęłam się ubierać, panie w salonie ostrzegały, że zejdzie nam godzina, a ja w 20 minut byłam gotowa. I już miała marudzić, że będę siedzieć w sukni jak zadzwonił TŻ, że już jadą bo przez deszcz nie było ani jednej bramki. Byli za wcześnie, deszcz już przestał padać, a chodniki zaczęły przesychać. Dopiero teraz zaczęłam się stresować bo wcześniej kompletnie zero stresu - nawet fotograf mówił, że coś za bardzo na luzie jestem Jak ludzie zaczęli wchodzić do domu czekałam w kuchni na znak od mamy, aż TŻ wejdzie. Mama pokiwała a ja wyszłam do mojego narzeczonego. TŻ wyglądał super Ręce mi się trzęsły jak przypinałam mu butonierkę, ledwo ją zapięłam Potem było błogosławieństwo i powoli ruszyliśmy do kościoła. Było chłodno, ale z emocji nie czułam zimna. Przez kościół przeszliśmy sprawnie. Znowu trochę stresu. Przysięgę mówiliśmy powoli, dokładnie i do siebie Ksiądz poprowadził mszę super Skrzypaczka grała pięknie, nawet organistka podołała. Potem szybkie życzenia od gości ślubnych i na salę. Toast, znowu życzenia, obiadek, którego prawie nie zjadłam. No i pierwszy taniec - pobujaliśmy się, było pięknie. Potem trochę zdjęć przed salą (wrzucę Wam do klubu) Następnie pojechaliśmy tak pocykać kilka fotek ze świadkami do parku Jasnogórskiego. Powrót i znowu jedzonko. Potem zaserwowali dzika z zimnymi ogniami przy dźwiękach janosika - super wyszło Podziękowanie wyszło super, zrobiliśmy ślubowanie rodziców - też było fajnie Zagrali piosenkę i zatańczyliśmy - wszyscy się wzruszyli, nawet mój tatuś. Dalej oczepiny i tort Figurka stanęła na torcie Byłam strasznie rozradowana - pewnie wyjdzie na filmie. Oczepiny były krótkie i treściwe. Zespół był REWELACYJNY!! Każdy go chwalił. Wszyscy się bawili. Nikt nie siedział przy stole podczas muzyki. Było kilka konkursów i zabaw - wymyślonych przez nas i zespół. Dekoratorka spisała się na medal, kule z żelem i zatopione goździki i świeczki wyglądały pięknie. Bukiet był taki jak chciałam, tak samo bukiecik świadkowej Jedzenia na sali było nie do przejedzenia, ciągle coś serwowali, wiec jak ktoś ominął posiłek to zaraz jadł coś innego. O 4 zespól skończył grać. Na sali została jeszcze mniej więcej połowa gości. Ale wszyscy grzecznie udali się do domów, z nami na czele, mieliśmy zarezerwowany pokój w hotelu, czekał na nas szampan i truskawki

NIEDZIELA
Oczywiście się spóźniliśmy, jak zawsze, przez mojego już MĘŻA Poprawiny od 15, mieliśmy być na 16, a byliśmy 16.20. Zespół się stresował bo czekali na nas z rozpoczęciem wesela, ale potrafili i to obrócić w żart. Znowu było kilka zabaw i konkursów - min. pojedynek bokserski i astronauci (rajstopy na głowy ) Tą drugą szczególnie polecam - może się komuś wydawać głupia i tandetna, ale wszyscy płakaliśmy ze śmiechu - rewelacja. Drugi dzień już kompletnie na luzie. Cieszyliśmy się sobą nawzajem.

Zabawa była super. Przez dwa dni nie schodziłam z parkietu. Tańczyłam chyba z każdym chłopem na sali i wcale mi to nie przeszkadzało. Bawiliśmy się świetnie, wytańczyłam się za wszystkie czasy. Podczas wolnych utworów tańczyliśmy z mężulkiem i było bardzo romantycznie, jakby nie było wokół nikogo.
Suknia wyglądała i leżała super, ale całe szczęście, że miałam ramiączka bo podczas podnoszenia rąk leciała no i standardowo ciężko było wziąć oddech. Podwiązka też szybko mi spadła. Tren wyglądał pięknie, a suknia podpięta zachowywała się idealnie, oczywiście się cała ubrudziła i mnie podeptali. Buty były wygodne, ale za wysokie i musiałam po pierwszej w nocy zmienić na ortopedyczne sandałki
Generalnie jestem wniebowzięta i strasznie szczęśliwa, mój mężulek również i powiem Wam, że coś się w nas zmieniło. Nie prawdą jest jak ludzie mówią, że po ślubie nic się nie zmienia.

W poniedziałek u teściów były poprawiny poprawin. Wczoraj jeszcze szalony dzień. A dzisiaj juz dostaliśmy akt ślubu i oficjalnie jestem panią M. (nie ma to jak mieć dobre znajomości ) Możemy wiec podpisywać akt notarialny na nasze mieszkanko i rozpoczynać remont
Relacja miodzio Nie załapałam się na zdjęcia ale wierzę, że cudnie wyglądałaś
Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
W sobotę będe miec panieński. Na działeczce, jakieś pieczonki, gril tańce wygibańceJuż praktycznie wszystko do jedzonka kupilam. Z 9 osób dwie nie mogą przyjść. Mam nadzieję, że zabawa będzie udana
Bawcie się dobrze
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Chcecie czy nie chcecie - wklejam obrączki Jedyna pozytywna rzecz dzisiejszego dnia...

Moja 3 mm, Tżta 4 mm. Słabe zdjęcie, ale cóż zrobić Moja jest w połowie z żółtego złota, a w połowie z białęgo i na tej białej części są osadzone 3 brylanciki, potem przerwa, znowu 3 i tak dookoła
Ładne, ale ja wolę ciut grubsze ;P
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
ale Ci fajnie

Byłam wczoraj w tym carrefourze ale.. kupiliśmy sobie 2 pepsi, chipsy i tyle zakupów nie chciało nam się 33 razy latać do kasy .. zobaczymy w biedonkach czy jeszcze są te 2 paki coca coli

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:53   #1929
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Mi 2 panie w cukierni powiedzialy, ze jak chcialabym tort w stylu angielkim, to musi w srodku być krem, nie moze byc na smietanie.. a mi na tym najbardziej zależy, wole, zeby byl smaczny, ale na paterach niż ladny a niedobry
rany, co Wy za cukiernie macie ja miałam śmietanowy i angielski i jechał z cukierni do sali 30 km i nic mu się nie stało i nikt mi nie wmawiał ze się nie da skoro się da, wystyarczy mieć odpowiedni stelaż do niego , cała filozofia

Spadam do pracy miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:56   #1930
Kabriela
Zadomowienie

Mam sporo do nadrabiania, nie wiem czy dam radę...cały czas Was śledzę, jednak w życiu mi się krzaczy i muszę to okiełznać....jestem z Wami...pozdrawiam
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 07:57   #1931
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Oczywiście nie załapałam się na zdjęcia MagdziS ale wierzę, że wyglądała olśniewająco

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:02   #1932
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Chcecie czy nie chcecie - wklejam obrączki Jedyna pozytywna rzecz dzisiejszego dnia...
Bardzo ładne
Cytat:
hahaha ale sie przed chwilą uśmialam od pół roku, jak zaczelismy robic liste gości to mama TZta mowi, zebyśmy zaprosili też chrzestną TZ. Wszystko Ok, ale moj TZ nie wie nawet jak ona sie nazywa, jak wygląda itp. Mowil tylko, ze na przyjęcie wyslala mu prezent, a nawet nie przyszla. To mowie do tesciowej, ze jak zalatwi imie i nazwisko, adres tej chrzestnej to wylemy zaproszenie. (wiadomo o niej tyle,ze mieszka w Niemczech). 2 miesiace temu zamawialam zaproszenia, ani adresu ani nazwiska tesciowa nie zalatwila, wiec olaliśmy sprawe. Rozdalismy zaproszenia wszystkim gościom z listy. Dzisiaj TZ odczytuje maila od siostry o treści:"to jest nazwisko i adres Twojej chrzestnej:..." niecale 2 miesiace przed ślubem i sie pytam skąd ja mam to wyslać, bo nie mam juz dodatkowych zaproszeń, a poza tym stąd na pewno nie wyśle. TZ wpadl na pomysl, ze jak bedziemy za 1,5 tygodnia w polsce to kupimy takie najtansze zaprosenie i jej wyślemy. Ja sie smieje, ze ona pewnie sie bedzie zastanawiać czy to ja czy TZ jest z jej rodziny albo pomysli, ze to pomyslka ale.. może jak sobie przypomni to wyśle choć prezent wiem, ze to straszne podejscie, ale skoro moj tz nie zna nawet imienia chrzestnej to sooorryyy ale teściowa to mnie rozwalila... ciekawe skąd wytrzasnela ten adres
Nie straszne...tylko bardzo życiowe i praktyczne
Cytat:
Udanego pobytu owocnego w piękne zdjęcia!!!
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witam was piękne PM
W pierwszych słowach kajam się, że kilka dnie nie pisałam. Nie dam też rady was nadrobić, ale z moją nogą nadal nie jest świetnie. Po pracy głównie leżę, żeby noga mogła sobie odpoczywać. Rano i wieczorami jest dobrze, ale w trakcie i po pracy noga jest tak zmęczona, że nie jestem w stanie chodzić. TŻ bez przerwy mnie wszędzie wozi i już mam tego dość, ale do wesela się zagoi Postaram się wpadać jak najczęściej
Wracaj Ty nam szybko do pełni sił i zdrowia!!!
Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Możemy skorzystać z sejfu w recepcji

Cytat:
Proszę Kilka zdjęć tych samych co z albumu
Piękna relacja ślubna!!! Na wszystkie zdjęcia się nie załapałam ale na pewno wyglądałaś przepięknie !
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
To zależy z czego by korzystali. Moi rodzice i teściowie mają wszystko, poza ew. grillem... Jeśli są Oni ludźmi oraktycznymi, to spodoba im się taki prezent.... Ja kiedyś myślałam, żeby kupić taką ładną świeczkę, bo mi się bardzo podobał i do tego ewentualnie zdjęcie w ramce, ale może ktoś pomyśli, że chcemy mieć ołtarzyk... te swieczki to sa z firmy artufex, pieknie wygladaja...
Dziękuję za opinię
Cytat:

odhaczamy kolejne sprawy:

Macie jakies przecieki kiedy bedzie znow cieplo?
za załatwione sprawy, a co do pogody... ten weekend ma być ciepły EDIT: przed chwilą słyszałam że na południu ( w sensie w górach) to śniegu troszkę spadło... więc w sumie to nie wiem jak z tą pogodą w końcu
Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ja to w robot wrzucam i się same trą:P
Ja robota nie posiadam... niestety więc pozostaje mi zwykła tarka ręczna i napęd własnych rąk

Wczoraj byliśmy wreszcie u naszych przyjaciół ze studiów, bo jakoś długo się to odwlekało i wynikały rożne dziwne okoliczności uniemożliwiające spotkanie (dodam, że mieszkamy 5 minut drogi od siebie, w zasadzie z okna widzę ich blok a mimo to ciężko się zobaczyć) i zaprosiliśmy ich na wesele... wszystko byłoby normalne gdyby nie fakt, że kumpela poryczała się jak bóbr ze wzruszenia, nie mogła się nachwalić zaproszenia, przestać cieszyć i ekscytować chwilą, samym weselem i w ogóle (to nic że już od czasu zaręczyn wiedziała, że będzie na naszym ślubie, bo zawsze jej to powtarzałam ) ale normalnie zrobiło mi się wczoraj tak strasznie miło i ciepło na sercu, że ktoś tak zareagował... z taka normalnie szczerą radością, takimi emocjami itp.

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-05-17 o 08:16
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:06   #1933
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
za załatwione sprawy, a co do pogody... ten weekend ma być ciepły EDIT: przed chwilą słyszałam że na południu to śniegu troszkę spadło... więc w sumie to nie wiem jak z tą pogodą w końcu
.
ale to chyba w górach bo u mnie żadnego śniegu nie ma

Carmelova
bardzo ładne obrączki

Stary 2012-05-17, 08:16   #1934
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
ale to chyba w górach bo u mnie żadnego śniegu nie ma

Carmelova
bardzo ładne obrączki

Tak, tak w górach... nieprecyzyjnie się wyraziłam, ale to skierowane było do ladystar, bo pisała, że do zakopanego chce jechać i pytała o pogodę

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-05-17 o 08:17
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:19   #1935
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Tak, tak w górach... nieprecyzyjnie się wyraziłam, ale to skierowane było do ladystar, bo pisała, że do zakopanego chce jechać i pytała o pogodę
nie doczytałam

Stary 2012-05-17, 08:25   #1936
Madziuniusia
Zakorzenienie

Magdzia świetna relacja! Gratuluję
Stary 2012-05-17, 08:29   #1937
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:

Ja też zawsze pytam o wwszystkie zabawy, więc to mogłam być ja, ale z tańczenia z panią w czerwonej sukience to kojarzę losowanie karteczek z zadaniami... ktoś pisał o czymś takim ...

Niestety, jeszcze sprzedają...

Cytat:

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:35   #1938
MARGIDA
Wtajemniczenie

cześć PM-ki

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:36   #1939
carmelova
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny
Cytat:

Dobranoc
Mocno trzymam kciuki
Cytat:
ale super! Mam nadzieję, że pochwalisz się efektami sesji

Ja jestem totalnie rozbita. Wczorajszy egzamin mi nie poszedł (ostatni na drugich studiach...). Wyniki za tydzień, ale już mylę o poprawce w czerwcu. Koszmar.

Na szczęście mamy już obrączki a jutro bierzemy urlop i jedziemy załatwiać USC, protokół, próbny mejkap i fryz
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:40   #1940
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć PM-ki
Cześć PMko

Muszę się zebrać do banku a tak mi się nie chce...

Stary 2012-05-17, 08:44   #1941
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Świeci piękne słonko, ale jest zimno jak w psiarni... A pewnie jak się skończy zimno to od razu będą upały. A ja bym chciała taką zwyczajną przejściową pogodę.

Cytat:
No to superek... Trzaskajcie stado fotek, żebyście mieli w czym wybierać. Na pewno będą boskie.
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
cześć PM-ki

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Mocno trzymam kciuki

ale super! Mam nadzieję, że pochwalisz się efektami sesji

Ja jestem totalnie rozbita. Wczorajszy egzamin mi nie poszedł (ostatni na drugich studiach...). Wyniki za tydzień, ale już mylę o poprawce w czerwcu. Koszmar.

Magdzia wyglądaliście bosko

Paulinka historia z chrzestną komiczna. Ale tak jak mówicie, kupcie najzwyklejsze zapro za złotówkę i wyślijcie
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:55   #1942
MARGIDA
Wtajemniczenie

magdziaS ślicznie wyglądaliście

Cytat:

Moja 3 mm, Tżta 4 mm. Słabe zdjęcie, ale cóż zrobić Moja jest w połowie z żółtego złota, a w połowie z białęgo i na tej białej części są osadzone 3 brylanciki, potem przerwa, znowu 3 i tak dookoła
śliczne
Cytat:
zazdroszczę

i wypowiem się na temat tortów w stylu angielskim ( wiadomości z "wielkiego żarcia")- masa. którą się nakłada na tort pobiera z niego wilgoć, musi być na kremie, żeby się przykleiła, ale... bita śmietana jest zbyt mokra i masa się rozpuszcza. Dlatego nawet torty przekładane bitą śmietaną, na wierzchu posmarowane są innym kremem

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-17, 08:55   #1943
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Rozbiłam risercz w necie i stwierdzam co następuje:
Jak tort jest odzdobny, na takim szerokim stelażu, każde koło gdzie indziej, to mi się race nie podobają. Jak tort jest gładki, skromny, to mogą być. Mój będzie w stylu angielskim, z jedną kokardą, więc będzie ok. Jeszcze wymyśliłam, że każde obsłudze zdecydować, jak będzie bardzo jasno, to bez rac, jak się zdąży ściemnić, to z racami.

A my mamy wyuczony "układ", a normalnie tańczyć nie umiemy
Na swoją obronę powiem, że poszliśmy na kurs, żeby nauczyć się tańczyć chociaż troszkę i standard nieźle nam szedł, a układ jakoś tak się zrodził "przypadkiem", mimo że go nie planowaliśmy, i to teraz nas cieszy, że z dwóch lewych nóg mamy coś fajnego i możemy to zaprezentować. Może ktoś to odbierze jako popisówa, ale dla nas to jest takie osobiste wspólne osiągnięcie, więc liczymy że chcoiaż Ci, ktorzy nas znają będą wiedzieć ile w to włożyliśmy pracy i serca.
Jak dla mnie to bomba Na pewno bedziecie super wygladac i najblizszi docenia Wasz taniec My z Tż chcemy zatanczyc cos na wzor uladu ale proste figury 2na1 obroty i troche rumby nam doradzil Pan Instruktor wiec musmi pocwiczyc i jakos to bedzie oby
Cytat:
Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012
Sliczna relacja Az sie uspokoilam od rana

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Wieeeeeeeeeki mnie tu nie było, dlatego pokornie pytam...przygarniecie mnie z powrotem? Nie obiecam, ze będę odzywała się codziennie, ale więcej niż raz na ruski rok na pewno.

Kocurkowi gratuluję dzidzi(dzidziów?), ściskam mocno wszystkie Mężatki i dziękuję za wzruszające relacje(tak, tak podczytywałam czasem).

Pewnie, ze tak witaj I dziekuje za pw

Bylismy wczoraj na spotkaniu z jednym z kolesi z zespolu i.. masakra nic nie wiedzielismy... 1 taniec - chyba to ale na 100% nie wiemy, podziekowania dla rodzicow - nie mam pojecia bo nie wymyslilam utworu, jak maja wygladac oczepiny - nie wiem ale nie chce kolka dziewczyn wokol mnie i zeby Tz sie musial przecisnac do mojego welonu(jakie Wy planujecie juz same oczepiny>), zabawy jeszcze nie doprecyzowalam.... istna masakra
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 08:57   #1944
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
ale będziecie mieli zdjęcia

szukam właśnie tortu weselnego, zobaczcie na jakie torty weselne natrafiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort01.jpg (21,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tort0.jpg (29,6 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1307003141.jpg (34,0 KB, 49 załadowań)
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 09:00   #1945
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

te pierwsze dwa zdjęcia - jakoś mało apetyczny ten tort

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-17, 09:01   #1946
niut0
Zakorzenienie

Magdziu piękna relacja
Radosna i podnosząca na duchu
Stary 2012-05-17, 09:04   #1947
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczne

Cytat:

U mnie w hurtowniach papierniczych nadal tylko takie zaproszenia są dostępne i to ceny zaczynają się od 2 zł

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Witaj ponownie

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 09:05   #1948
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Mam sporo do nadrabiania, nie wiem czy dam radę...cały czas Was śledzę, jednak w życiu mi się krzaczy i muszę to okiełznać....jestem z Wami...pozdrawiam
Co jest?
Stary 2012-05-17, 09:09   #1949
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ale będziecie mieli zdjęcia

Te 2 pierwsze to jakaś masakra
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 09:10   #1950
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zdjęcie mojego tortu pod tym linkiem: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336341566

o to właśnie mi chodziło może nie mają specjalnego stelaża do angielskiego i dlatego sie wykręcają mój był na stelażu (którego nie widać) i nie było możliwości żeby coś sie zapadło

padłam i nie powstanę cudownie wyglądaliście
Magdziu, Twoja suknia jest obłędna i na Twojej super figurze prezentuje się przecudownie
Super relacja
Prześliczny *__*

Cytat:

Jakie ładne!

Madziu, wyglądałaś oszałamiająco

A u nas straszny początek dnia... Zmarła Babcia TŻ
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości