|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
|
|||
| x-lander |
|
14 | 25,93% |
| Tako |
|
16 | 29,63% |
| Graco |
|
5 | 9,26% |
| Baby Design |
|
5 | 9,26% |
| Roan |
|
1 | 1,85% |
| Baby Merc |
|
2 | 3,70% |
| Peg Perego |
|
2 | 3,70% |
| Coneco |
|
4 | 7,41% |
| ABC Design |
|
1 | 1,85% |
| Maxi Cosi |
|
8 | 14,81% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III
Cytat:
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki wróciłam, niestety nie jestem w stanie was nadrobic
zaczela mi sie sesja, w sobote 1 egzamin i nie mam czasu na nic. my jutro idziemy na połówkowe, prosze o kciuki bo troche się boje zdrówka dla was i maluszków elena_100 ja bym dała albo Zosie albo Emme
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Elena jestem jestem tylko ostatnio nawał nauki i brak czasu na wizaż :/ Dzisiaj idę do ginka zawsze bym mogła mieć dwie wizyty w tygodniu ![]() Mój Jaśko ostatnio kopie nom stop dzisiaj jak Tż wstawał o 4 do pracy to się przebudziłam i chyba do 6 nie spałam bo mały tak pięknie pukał do mamusi Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tych udanych
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego spotykamy się prywatnie od czasu do czasu odwiedzając się, dzwonimy do siebie jak nam źle - całkiem fajnie to funkcjonuje. Co prawda ilość postów drastycznie się zmniejszyła, ale są telefony, smsy
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się jest z jednego miasta to już w ogóle super ![]() Na maila wstawiłam zakupione ciuszki dla synka zakupione tuż po tym jak poznaliśmy płeć a czemu na maila a nie tu ? a bo niestety tutaj wyskakuje mi jakiś bład...
|
|
#4630 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, zgadzam sie z Tobą My teraz to w ogóle jakoś bardziej uczuciowe i jak ktoś wkurzy, albo wręcz odwrotnie to zaraz płacz ![]() Cytat:
dziękuje kochana, o tacie też musze powiedzieć że jest super ![]() Cytat:
ja też mam zamiar być jak najlepszą mamą i myśle że nam wszystkim kobietkom tutaj sie uda Cytat:
To jesteś równo tydzień do przodu ode mnie ![]() Gratuluje rozpoczętego tygodnia ![]() Cytat:
Popieram, z chęcią nadal z Wami pobędę ![]() Cytat:
![]() Kochane, dzięki Wam zaraz humor lepszy a dodatkowo co mnie rozweseliło to to żeeee..... Kurier mi łóżeczko przywiózł dla dzidzulka!!!!! Troche sie nagimnastykowałam żeby z paczki wyciągnąć ![]() Mam nadzieje że nic nie brakuje oprócz instrukcji jak je poskładać rurek 9, trzy wiem gdzie należą i zamocowane, a reszta??? ![]() Cholera to trza we dwójke zrobić bo troszke ciężkie a sama nie dam chyba rady. A chciałam Wam sie pochwalić jakie śliczności ![]() No nic, popróbuje jeszcze, a jak nie dam rady to potem Wam pokaże
|
||||||
|
|
|
#4631 |
|
Wtajemniczenie
|
W razie czego będzie Marian
Bafi fajne takie kontakty na lata Wercia widzisz, doczekałaś się i teraz masz kopy non stop
|
|
#4632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, że im bliżej rozwiązania to sama mówiłam, że nie obraziłabym się gdyby juz poszła się rozdwajać i córcia mamusi niespodziewajkę zrobiła bo idealnie w pierwszym terminie z OM urodziła się
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Elena mnie się podoba Emma. Jest ładne, pasuje dziewczynce i kobiecie, nie jest oklepane, ale i nie udziwnione, więc i w szkole dzieci się śmiać nie będą, bo wiem że czasami tak jest jeśli imię jest zbyt oryginalne. Zuzia może i ładne (mnie się akurat kojarzy z jedyną Zuzią którą znam i z którą od zawsze się nie lubiłam, więc jakoś specjalnie za tym imieniem nie przepadam) ale strasznie oklepane. Bafi fajnie by było, jakbyśmy i my na wątku miały takie dobre kontakty jak podchowamy szkraby. Wszystkie się na pewno nie spotkamy Ale te które z tych samych miast pochodzą....Dziewczyny trochę się niepokoję, bo już 19 tydzień, a kopniaków nie czuję Pisałam Wam kiedyś, że wydaje mi się że mam ruchy, ale jednak się pomyliłam.
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje ze pytasz a wczoraj mi tak szybko dzien zlecial ze nie mialam sily wieczorem juz pisac. z dzdziolkiem wszystko ok, w koncu wizyta trwala dluzej i badania bardzo dokladne. i co do plci to bedzie
teraz oczywiscie myslimy nad imieniem. wczoraj wymyslilam Weronika albo Wiktoria. wiem ze tych drugich jest strasznie duzo. miala byc Laura ale nie ma do tego fajnego zdrobnienia. a te dwa pierwsze imiona co podalam to ani ja ani moj tz nie znamy nikogo o tym imieniu i to zawsze lepiej albo i nie bo sie nie kojarzy z konkretna osoba. a u nas dzisiaj jest swieto, dobrze chociaz ze pogoda ladna to mozna wyjsc polazic na spacerze troche. to moge zaczac oficjalne zbieranie wyprawki
|
#4635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochany mężuś Gdzie tam śpiochy chłopięce .Iwoncia - Jak w weekend to pewnie dzisiaj przyjdą I_K - Gratuluję synka ![]() Cytat:
![]() Kasiam - Powodzonka ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- W sumie muszę sobie skompletować listę wyprawkową-higienową dla maluszka, bo ciuszkową mam w pełni zatwierdzoną , a będzie mi o wiele łatwiej ![]() Jutro idę na glukozę, a dzisiaj zapisuje się do ginka
|
||
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez bede kupowala ta butelke i wyprawke zaczne wlasnie od tych przyborow do "obrobki" bo ciuszki mama mi zbiera tak wiec dokupie tylko pod konic to co bedzie brakowalo. mama ma sklep lumpka dlatego.
|
|
#4637 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam , że mąż się zreflektuje ...piękne urodzinki były ![]() a ciuszki sa boskie Cytat:
To jeszcze troszeczkę i będziesz miała więcej odpoczynku ... wiedziałam, że Klaudia pewnie spisuje się na medal ehh mądrą macie córunie i zapewne będzie Ci bardzo pomocna ... zaangażowanie już teraz widać sytuację ... a zawsze możesz zrobić mu niespodziankę niby urodzinową w zamian za urodzinki Cytat:
to się teściowa nazywa pierwsza klasa!!! gratuluję synusia kolejny kawaler do listy pięknie !Cytat:
dokładnie .. ten czas nam zapierdziela, my jutro zaczynamy 24t ... ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za połówkowe, napewno wszystko będzie dobrze Anusia gdzie jest ?????? anusiaanusia widzę, że czujecie się dobrze ? ciesze się bardzo Iwoncia ... nie skłądaj sama łózeczka .. poczekaj na Onego niech się przyda ... i wydaje mi się, że powinien za wczoraj Cię przeprosić ...
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana gratuluję księżniczki maleńkiej ![]() teraz jakie imię wybrać będzie hehe u nas też nie zatwierdzone do końca ![]() ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- zjadłabym coś a nie wiem co
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
axxxa - Gratuluję córeczki
![]() Kalpana - Jeżeli z Dzidziolkiem okej to chyba nie ma się czym przejmować.. Choć wiadomo, każda chciałaby jak najszybciej czuć ![]() Lucia - Jak tam te Twoje bóle? Wszystko okej? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I_K a Tobie gratuluję syneczka.
|
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A na koniec zostawię sobie resztę . Plan już mam obmyślony |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest bdb plan ... ja muszę ciuszki sobie sprawdzić jakie mamy już bo siostra też zakupiła pewną porcję tego asortymentu an ie chcę mieć za dużo w małych rozmiarach ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- a gdzie Sojka ?
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
weronika_91 śliczne ubranka
![]() Cytat:
w ogóle może byśmy też założyły jakąś listę z telefonami później albo coś bo chciałabym jak miec Was poinformowac, że np. jestem w szpitalu, bo mojemu mężusiowi ciężko byłoby się tu odnaleśc i dac Wam znac![]() Iwoncia czekamy na foto jak już będzie gotowe ![]() axxa Kalpana na pewno jeszcze poczujesz, nie raz pierwsze dopiero w 21 tc czuc. Poczekaj jeszcze trochę ![]() a ja już wróciłam od mamuśki i byłam po coś dobrego na drugie śniadanie nie mogłam się zdecydowac co chce, więc kupiłam mleczko czekoladowe, sok pomarańczowy, jogurty, świeże bułeczki, pomidorki i na bułeczki żółty serek i boczek. Jeszcze do tego boczku chrzan, by mi podszedł ale jak mi się go zachciało to już od kasy wyszłam normalnie jak zagłodzona czułam się w tym sklepie![]() w ogóle brrrrrr masakrycznie zimno jest!
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem za listą jak najbardziej jejku a ja nadal głodna jestem wrrrrr
|
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na wizażu musimy trwać dalej po narodzinach skarbków ![]() Co do kopniaków to skąd wiesz że to nie malutek Cie pstryka??? już jedna przesyłcia przyszła ![]() Zaraz wstawie fotki ![]() Cytat:
![]() Myślałam że ciężkie bo nie znałam knifu na rozłożenie i złożenie ale pan google i youtube pomogli i git. Leciutkie jak piórko ![]() Tylko kurde 4 rurki mi zostały i nie wiem gdzie je wepchnąć bo wszystko stabilne i nigdzie nie brakuje - chyba ![]() Aaa chłop może wyostrzy mózg i bedzie wiedział ![]() Zaraz wstawie fotki
|
||
|
|
|
#4646 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To już zaciskam ![]() Cytat:
Cytat:
gratuluje, mnie się te wszystkie imiona podobająKonczita czujemy się dobrze, ale to nie znaczy, że się nie oszczędzamy... Staram się większość dnia spędzić w łóżku, leżąc. Od czasu do czasu muszę wyjść do ludzi, bo srasznym samotnikiem się staje Za tydzień wizyta, mam nadzieję, że z szyjką okey, bo troszkę się boję.Idę odgrzać pierożków od teściowej, bo wczoraj dostałam
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
to dawaj nam fotencję tego cudeńka
![]() ![]() ![]() ![]() idę do biedronki po rogalika i serek waniliowy
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Colds tak ale już prawie wszystkie dziewczyny na wątku czują, a ja dalej nie
![]() Axxxa gratuluję córeczki Aż mi narobiłaś ochoty iść dzisiaj na wizytę, ale muszę czekać do wtorku, bo może TŻ będzie chciał iść....
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego moja teściowa nie zrobi mi ruskich pierożków ? dobrze że wszystko spokojnie się układa .. odpoczywanie to podstawa
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Angel dobry pomysł z tą listą. Jakbym ja była w szpitalu, to byście w ogóle nie wiedziały, bo nie mam laptopa, żeby ze sobą zabrać, a TŻ by nic tutaj nie napisał, bo uważa, że to głupota pisać na forum o takich rzeczach.... Z resztą o czymkolwiek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:59.

zaczela mi sie sesja, w sobote 1 egzamin i nie mam czasu na nic. 

synka.
złapały. I brzuch mnie rozbolał i w plecach łamie

Bardzo lubiłam ten serial
Ale te które z tych samych miast pochodzą....

dlaczego moja teściowa nie zrobi mi ruskich pierożków ?