Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy najlepsze wózki
x-lander 14 25,93%
Tako 16 29,63%
Graco 5 9,26%
Baby Design 5 9,26%
Roan 1 1,85%
Baby Merc 2 3,70%
Peg Perego 2 3,70%
Coneco 4 7,41%
ABC Design 1 1,85%
Maxi Cosi 8 14,81%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 10:27   #4621
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Wrześniowo- Październikowe część III

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Zgadzam się z przedmówczynią - za chwilę będziemy pierwsze roczki obchodzić potem będą wyprawy do przedszkola i przezycia z tym związane, szkoła ... i tak dzień za dniem...
No i ja mam nadzieję ze będziemy nadal w naszym gronie szerokim te roczki obchodzić wspólnie na wizażu

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 10:30   #4622
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam się z przedmówczynią - za chwilę będziemy pierwsze roczki obchodzić potem będą wyprawy do przedszkola i przezycia z tym związane, szkoła ... i tak dzień za dniem...
aż się zachce znowu być w ciąży

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 10:31   #4623
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

dziewczynki wróciłam, niestety nie jestem w stanie was nadrobic zaczela mi sie sesja, w sobote 1 egzamin i nie mam czasu na nic.

my jutro idziemy na połówkowe, prosze o kciuki bo troche się boje

zdrówka dla was i maluszków

elena_100 ja bym dała albo Zosie albo Emme

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 10:49   #4624
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
A czemuż to ci brak sił i nerw?

Ostatnio myślelismy nad imieniem dla Maluszkowej i postawiliśmy na babcie (i prababcie) i mamy do wyboru: Zuzannę, Zofię, Mariannę i Emmę. Same fajne i nie wiem co wybrać
Mi się Marianna i Emma bardzo podobają, ale Marianka chyba bardziej.
Stary 2012-05-17, 10:49   #4625
weronika_91
Zakorzenienie

Hej hej

Elena jestem jestem tylko ostatnio nawał nauki i brak czasu na wizaż :/
Dzisiaj idę do ginka zawsze bym mogła mieć dwie wizyty w tygodniu
Mój Jaśko ostatnio kopie nom stop dzisiaj jak Tż wstawał o 4 do pracy to się przebudziłam i chyba do 6 nie spałam bo mały tak pięknie pukał do mamusi

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i gratuluję tych udanych
Stary 2012-05-17, 10:50   #4626
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
No i ja mam nadzieję ze będziemy nadal w naszym gronie szerokim te roczki obchodzić wspólnie na wizażu
No ja myślę
Stary 2012-05-17, 10:50   #4627
weronika_91
Zakorzenienie

Elena Mi się bardzo podoba Zuzanna taka malusia Zuzia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 10:53   #4628
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Lucia ja z moimi mamami jesiennymi 2006 jesteśmy w dość skromnym gronie - sporo nas było na początku a potem życie i realia spowodowały że uchowała się nas chyba 7 - ostatnio widziałyśmy się na wiosennym zlocie z naszymi dziećmi - i o dziwo dzieciaki doskonale się ze sobą bawiły nie było konfliktów do tego spotykamy się prywatnie od czasu do czasu odwiedzając się, dzwonimy do siebie jak nam źle - całkiem fajnie to funkcjonuje. Co prawda ilość postów drastycznie się zmniejszyła, ale są telefony, smsy

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:02   #4629
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Lucia ja z moimi mamami jesiennymi 2006 jesteśmy w dość skromnym gronie - sporo nas było na początku a potem życie i realia spowodowały że uchowała się nas chyba 7 - ostatnio widziałyśmy się na wiosennym zlocie z naszymi dziećmi - i o dziwo dzieciaki doskonale się ze sobą bawiły nie było konfliktów do tego spotykamy się prywatnie od czasu do czasu odwiedzając się, dzwonimy do siebie jak nam źle - całkiem fajnie to funkcjonuje. Co prawda ilość postów drastycznie się zmniejszyła, ale są telefony, smsy
No to świetna sprawa jak się jest z jednego miasta to już w ogóle super

Na maila wstawiłam zakupione ciuszki dla synka zakupione tuż po tym jak poznaliśmy płeć a czemu na maila a nie tu ? a bo niestety tutaj wyskakuje mi jakiś bład...
Stary 2012-05-17, 11:05   #4630
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Iwoncia, po wczorajszym zachowaniu Twojego małża na pewno bym, już więcej mu nie towarzyszyła, bo jak szuka sobie worka treningowego i sposobności do wypicia piwka bo wsyztsko sie jego zdaniem sprzeciwia przeciw niemu to niech się zapisze na jakąś siłownie albo pobiega. Zamiast się Tobą opiekować to sam wymaga opieki dla siebie to które z was jest w ciąży ty czy on. Można rzec że te ciążowe humory bardziej jemu się udzielają niż Tobie. Szkoda że nasze hormony w ciąży powodują że szybciej się rozklejamy. Ja miałam taką załamkę niedawno dosłownie nie umiałam powstrzymać płaczu i smutku jaki mi towarzyszył.

Tak, zgadzam sie z Tobą
My teraz to w ogóle jakoś bardziej uczuciowe i jak ktoś wkurzy, albo wręcz odwrotnie to zaraz płacz

Cytat:
cześć

U mnie też szaro, buro i ponuro

Bafi zuch córeczka , oby po narodzinach się jej nie odmieniło .

A gdzie jest Weronika??

IK synka.
Iwonka to rzeczywiście masz super mamę

dziękuje kochana, o tacie też musze powiedzieć że jest super

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Ło matko musiałam biec do łazienki, bo mnie złapały. I brzuch mnie rozbolał i w plecach łamie
Iwoncia zazdraszczam rodziców. Mam zamiar też stworzyć taką cudowną rodzinę, żeby za kilkanascie lat moje dziecko tez mogło tak o mnie napisać. Ach wzruszyłam się...

ja też mam zamiar być jak najlepszą mamą i myśle że nam wszystkim kobietkom tutaj sie uda

Cytat:
U nas wczoraj stuknął 24 tydzień - jak policzyłam to na koniec czerwca będzie już 30 tydzień

To jesteś równo tydzień do przodu ode mnie
Gratuluje rozpoczętego tygodnia

Cytat:

Popieram, z chęcią nadal z Wami pobędę

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
dziewczynki wróciłam, niestety nie jestem w stanie was nadrobic zaczela mi sie sesja, w sobote 1 egzamin i nie mam czasu na nic.

No to trzymamy kciukasy

Kochane, dzięki Wam zaraz humor lepszy a dodatkowo co mnie rozweseliło to to żeeee.....
Kurier mi łóżeczko przywiózł dla dzidzulka!!!!!
Troche sie nagimnastykowałam żeby z paczki wyciągnąć
Mam nadzieje że nic nie brakuje oprócz instrukcji jak je poskładać rurek 9, trzy wiem gdzie należą i zamocowane, a reszta???
Cholera to trza we dwójke zrobić bo troszke ciężkie a sama nie dam chyba rady.
A chciałam Wam sie pochwalić jakie śliczności
No nic, popróbuje jeszcze, a jak nie dam rady to potem Wam pokaże
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:08   #4631
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Mi się Marianna i Emma bardzo podobają, ale Marianka chyba bardziej.
W razie czego będzie Marian

Bafi fajne takie kontakty na lata

Wercia widzisz, doczekałaś się i teraz masz kopy non stop

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:21   #4632
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Gratuluje syneczka Pochwale się łóżeczkiem, wtedy będziemy pewnie "chwalić się" na bieżąco wszystkim co kupiłyśmy dla dzidziusiów

U mnie jutro 24 tydzień, leci ten czas okrutnie szybko, jak tak wczoraj pomyślałam to jeszcze 2 miesiące siedzieć będę spokojnie a od sierpnia to już będę czekać i obserwować i oczekiwać oczywiście pierwszych skurczy. I zacznie się robić niespokojnie

Zabieram się za oglądanie ostatniego, finałowego odcinka Gotowych na wszystko, szkoda, że to już koniec Bardzo lubiłam ten serial
Anusia o to w tym wszystkim chodzi - masz być niespokojna, zmęczona i rozdrażniona, dzięki temu będziesz nabierać ochoty na coraz szybsze urodzenie dziecka pamiętam, że im bliżej rozwiązania to sama mówiłam, że nie obraziłabym się gdyby juz poszła się rozdwajać i córcia mamusi niespodziewajkę zrobiła bo idealnie w pierwszym terminie z OM urodziła się

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:34   #4633
Kalpana
Zakorzenienie

Hello

Elena mnie się podoba Emma. Jest ładne, pasuje dziewczynce i kobiecie, nie jest oklepane, ale i nie udziwnione, więc i w szkole dzieci się śmiać nie będą, bo wiem że czasami tak jest jeśli imię jest zbyt oryginalne. Zuzia może i ładne (mnie się akurat kojarzy z jedyną Zuzią którą znam i z którą od zawsze się nie lubiłam, więc jakoś specjalnie za tym imieniem nie przepadam) ale strasznie oklepane.

Bafi fajnie by było, jakbyśmy i my na wątku miały takie dobre kontakty jak podchowamy szkraby. Wszystkie się na pewno nie spotkamy Ale te które z tych samych miast pochodzą....

Dziewczyny trochę się niepokoję, bo już 19 tydzień, a kopniaków nie czuję Pisałam Wam kiedyś, że wydaje mi się że mam ruchy, ale jednak się pomyliłam.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:38   #4634
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
axxxa jak po wizycie, nic się nie chwalisz
dziekuje ze pytasz a wczoraj mi tak szybko dzien zlecial ze nie mialam sily wieczorem juz pisac. z dzdziolkiem wszystko ok, w koncu wizyta trwala dluzej i badania bardzo dokladne. i co do plci to bedzie
: roza:dziewczynka : roza:

teraz oczywiscie myslimy nad imieniem. wczoraj wymyslilam Weronika albo Wiktoria. wiem ze tych drugich jest strasznie duzo. miala byc Laura ale nie ma do tego fajnego zdrobnienia. a te dwa pierwsze imiona co podalam to ani ja ani moj tz nie znamy nikogo o tym imieniu i to zawsze lepiej albo i nie bo sie nie kojarzy z konkretna osoba.

a u nas dzisiaj jest swieto, dobrze chociaz ze pogoda ladna to mozna wyjsc polazic na spacerze troche.

to moge zaczac oficjalne zbieranie wyprawki w koncu!

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:42   #4635
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość

colds ale Ci się uzbierało tych rzeczy w wanience ja mam takie same nożyczki do paznokci dla bejbika ostatnio w Kauflandzie kupiłam

A teraz dzień dobry kochane tyle wczoraj po południu naskrobałyście, że od 6:30 Was nadrabiałam Wczoraj urodzinki udane, nie robiłam jakiejś dużej imprezki, tylko teściowie i moja mama. Przyjaciel i przyjaciółka w pracy, także z nimi się spotkam w przyszłym tygodniu. Od teściów 200zł dostałam, storczyka i słodkości, od mamy 100zł, różyczkę i też słodkości nie liczyłam, że w ogóle coś dostanę, bo wiem, że teściowie składają na wózek, a mama mi dołożyła do szkoły kasę w tym miesiącu. Trochę mi głupiono i bym zapomniała o mężusiu, zaskoczył mnie niesamowicie, bo zazwyczaj idziemy razem do sklepu i kupuje mi to co chce, albo mu mówię, a tu niespodzianka 15:45 wchodzi do domu z wieeeelkim bukietem czerwonych róż, a raczej koszykiem oczywiście do tego słodkości i perfumy choco mademoiselle chanel miał mężuś gest

wczoraj jak wracałam z wyników to kupiłam bejbikowi śpiochy, body, niedrapki i czapeczkę(niedrapki niebieskie w paseczki i czapeczka kremowa) piszę, bo nie mogę zgrac ani foto czapki, ani niedrapków jakiś błąd mi wyskakuje. śpiochy chyba troche zbyt chłopięce ale nie mogłam sięim oprzec,bo po 3zł
Niby trochę już przyszło, ale tak naprawdę to tylko kropla w morzu

Kochany mężuś .

Gdzie tam śpiochy chłopięce .

Iwoncia - Jak w weekend to pewnie dzisiaj przyjdą

I_K - Gratuluję synka

Cytat:
Ostatnio myślelismy nad imieniem dla Maluszkowej i postawiliśmy na babcie (i prababcie) i mamy do wyboru: Zuzannę, Zofię, Mariannę i Emmę. Same fajne i nie wiem co wybrać
Wszystkie imionka bardzo fajne . Ja bym chyba stawiała na Marianne albo Zosie.

Kasiam - Powodzonka

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

W sumie muszę sobie skompletować listę wyprawkową-higienową dla maluszka, bo ciuszkową mam w pełni zatwierdzoną , a będzie mi o wiele łatwiej
Jutro idę na glukozę, a dzisiaj zapisuje się do ginka
Stary 2012-05-17, 11:42   #4636
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Konczi - Udało się wyprosić aparat na chwilkę

To jest wszystko, co do tej pory zamawiałam przez allegro

No i buteleczka z bliska
#

tez bede kupowala ta butelke i wyprawke zaczne wlasnie od tych przyborow do "obrobki" bo ciuszki mama mi zbiera tak wiec dokupie tylko pod konic to co bedzie brakowalo. mama ma sklep lumpka dlatego.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:42   #4637
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz dzień dobry kochane tyle wczoraj po południu naskrobałyście, że od 6:30 Was nadrabiałam Wczoraj urodzinki udane, nie robiłam jakiejś dużej imprezki, tylko teściowie i moja mama. Przyjaciel i przyjaciółka w pracy, także z nimi się spotkam w przyszłym tygodniu. Od teściów 200zł dostałam, storczyka i słodkości, od mamy 100zł, różyczkę i też słodkości nie liczyłam, że w ogóle coś dostanę, bo wiem, że teściowie składają na wózek, a mama mi dołożyła do szkoły kasę w tym miesiącu. Trochę mi głupiono i bym zapomniała o mężusiu, zaskoczył mnie niesamowicie, bo zazwyczaj idziemy razem do sklepu i kupuje mi to co chce, albo mu mówię, a tu niespodzianka 15:45 wchodzi do domu z wieeeelkim bukietem czerwonych róż, a raczej koszykiem oczywiście do tego słodkości i perfumy choco mademoiselle chanel miał mężuś gest

wczoraj jak wracałam z wyników to kupiłam bejbikowi śpiochy, body, niedrapki i czapeczkę(niedrapki niebieskie w paseczki i czapeczka kremowa) piszę, bo nie mogę zgrac ani foto czapki, ani niedrapków jakiś błąd mi wyskakuje. śpiochy chyba troche zbyt chłopięce ale nie mogłam sięim oprzec,bo po 3zł
wiedziałam , że mąż się zreflektuje ...piękne urodzinki były
a ciuszki sa boskie

Cytat:
Konczi ja od 28 juz mykam na L4 także w przyszłym tygodniu śmigam zrobić badania w poniedziałek do ginka i witaj spokoju i "relaksie"

A jak Klaudia, moja córka jest po prostu powalająca bardzo się cieszy na rodzeństwo, jak się żegnamy w przedszkolu to całuje mnie i brzuszek na pożegnanie. Ostatnio mi powiedziała, mamusiu wiesz jak się urodzi dzidzius, to ja będę się nim zajmować a ty od czasu do czasu mi pomożesz hahaha musiałam ją z błędu wyprowadzić, że to raczej będzie na odwrót. Ale na prawdę zrobiła się taka pocieszna nie mówiąc, że bardzo się o mnie troszczy. Pomaga mi myć plecki, czy np wyszorować paznokcie u stóp, "bo ty się mamusiu nie możesz schylać i jaka jest obraza majestatu jak odmówię pomocy. Ostatnio muszę z nią długo negocjować że golić to ja się sama ogolę a ona tak bardzo przejęta jest tym, że robię się mniej zaradna
A apropo urodzinek, ja mam strasznego kaca moralnego, bo mój małżonek obchodzi urodzinki w styczniu a że to był początek ciąży to na śmierc zapomniałam złożyć mu życzeń i tak mi to wraca co jakiś czas, że taką wtopę zaliczyłam. Tyle lat razem, a tu taki zonk.

To jeszcze troszeczkę i będziesz miała więcej odpoczynku ... wiedziałam, że Klaudia pewnie spisuje się na medal ehh mądrą macie córunie i zapewne będzie Ci bardzo pomocna ... zaangażowanie już teraz widać a urodzinkami męża nie przejmuj się, zapewne wszystko zrozumiał
sytuację ... a zawsze możesz zrobić mu niespodziankę niby urodzinową w zamian za urodzinki

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
moja ostatnio robiła pierobi z serem pyszne były

pogoda jest okropna, malowalismy w pn nasz pokój i do tej pory smierdzi farba, nie chce schnac...

Moge sie juz pochwalić ze bede miała synka

to się teściowa nazywa pierwsza klasa!!!
gratuluję synusia kolejny kawaler do listy pięknie !

Cytat:
mi i Werci też jakoś końcem tego tygodnia 24 stuka - ten czas nie leci, on zapier....

dokładnie .. ten czas nam zapierdziela, my jutro zaczynamy 24t ...

Cytat:

Trzymam kciuki za połówkowe, napewno wszystko będzie dobrze

Anusia gdzie jest ??????

anusiaanusia widzę, że czujecie się dobrze ? ciesze się bardzo

Iwoncia ... nie skłądaj sama łózeczka .. poczekaj na Onego niech się przyda ... i wydaje mi się, że powinien za wczoraj Cię przeprosić ...
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:45   #4638
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
dziekuje ze pytasz a wczoraj mi tak szybko dzien zlecial ze nie mialam sily wieczorem juz pisac. z dzdziolkiem wszystko ok, w koncu wizyta trwala dluzej i badania bardzo dokladne. i co do plci to bedzie

teraz oczywiscie myslimy nad imieniem. wczoraj wymyslilam Weronika albo Wiktoria. wiem ze tych drugich jest strasznie duzo. miala byc Laura ale nie ma do tego fajnego zdrobnienia. a te dwa pierwsze imiona co podalam to ani ja ani moj tz nie znamy nikogo o tym imieniu i to zawsze lepiej albo i nie bo sie nie kojarzy z konkretna osoba.

a u nas dzisiaj jest swieto, dobrze chociaz ze pogoda ladna to mozna wyjsc polazic na spacerze troche.

kochana gratuluję księżniczki maleńkiej teraz jakie imię wybrać będzie hehe u nas też nie zatwierdzone do końca

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

zjadłabym coś a nie wiem co
Stary 2012-05-17, 11:45   #4639
colds
Zakorzenienie

axxxa - Gratuluję córeczki

Kalpana - Jeżeli z Dzidziolkiem okej to chyba nie ma się czym przejmować.. Choć wiadomo, każda chciałaby jak najszybciej czuć

Lucia - Jak tam te Twoje bóle? Wszystko okej?
Stary 2012-05-17, 11:46   #4640
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję córci !

I_K a Tobie gratuluję syneczka.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 11:49   #4641
colds
Zakorzenienie

Cytat:
#

tez bede kupowala ta butelke i wyprawke zaczne wlasnie od tych przyborow do "obrobki" bo ciuszki mama mi zbiera tak wiec dokupie tylko pod konic to co bedzie brakowalo. mama ma sklep lumpka dlatego.
No właśnie chce tak kupować, wszystko, co nie ma daty ważności, a bardzo się przydaje . A na koniec zostawię sobie resztę . Plan już mam obmyślony
Stary 2012-05-17, 11:56   #4642
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie chce tak kupować, wszystko, co nie ma daty ważności, a bardzo się przydaje . A na koniec zostawię sobie resztę . Plan już mam obmyślony

to jest bdb plan ... ja muszę ciuszki sobie sprawdzić jakie mamy już bo siostra też zakupiła pewną porcję tego asortymentu an ie chcę mieć za dużo w małych rozmiarach

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

a gdzie Sojka ?
Stary 2012-05-17, 12:08   #4643
angel166
Zakorzenienie

weronika_91 śliczne ubranka
Cytat:
no coś Ty to bardzo fajnie w ogóle może byśmy też założyły jakąś listę z telefonami później albo coś bo chciałabym jak miec Was poinformowac, że np. jestem w szpitalu, bo mojemu mężusiowi ciężko byłoby się tu odnaleśc i dac Wam znac
Iwoncia czekamy na foto jak już będzie gotowe
axxa gratulu ję córeczki:roza :a I_K syneczka:roza :
Kalpana na pewno jeszcze poczujesz, nie raz pierwsze dopiero w 21 tc czuc. Poczekaj jeszcze trochę

a ja już wróciłam od mamuśki i byłam po coś dobrego na drugie śniadanie nie mogłam się zdecydowac co chce, więc kupiłam mleczko czekoladowe, sok pomarańczowy, jogurty, świeże bułeczki, pomidorki i na bułeczki żółty serek i boczek. Jeszcze do tego boczku chrzan, by mi podszedł ale jak mi się go zachciało to już od kasy wyszłamnormalnie jak zagłodzona czułam się w tym sklepiea dla bobaska kupiłam baje "Przygody w serowej spiżarni" bo fajna, kolorowa, dużo obrazków i mało tekstu za 1,99zł

w ogóle brrrrrr masakrycznie zimno jest!

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 12:10   #4644
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
weronika_91 śliczne ubranka

no coś Ty to bardzo fajnie w ogóle może byśmy też założyły jakąś listę z telefonami później albo coś bo chciałabym jak miec Was poinformowac, że np. jestem w szpitalu, bo mojemu mężusiowi ciężko byłoby się tu odnaleśc i dac Wam znac
Iwoncia czekamy na foto jak już będzie gotowe
axxa gratulu ję córeczki:roza :a I_K syneczka:roza :
Kalpana na pewno jeszcze poczujesz, nie raz pierwsze dopiero w 21 tc czuc. Poczekaj jeszcze trochę

a ja już wróciłam od mamuśki i byłam po coś dobrego na drugie śniadanie nie mogłam się zdecydowac co chce, więc kupiłam mleczko czekoladowe, sok pomarańczowy, jogurty, świeże bułeczki, pomidorki i na bułeczki żółty serek i boczek. Jeszcze do tego boczku chrzan, by mi podszedł ale jak mi się go zachciało to już od kasy wyszłamnormalnie jak zagłodzona czułam się w tym sklepiea dla bobaska kupiłam baje "Przygody w serowej spiżarni" bo fajna, kolorowa, dużo obrazków i mało tekstu za 1,99zł

w ogóle brrrrrr masakrycznie zimno jest!

jestem za listą jak najbardziej
jejku a ja nadal głodna jestem wrrrrr
Stary 2012-05-17, 12:10   #4645
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hello

Bafi fajnie by było, jakbyśmy i my na wątku miały takie dobre kontakty jak podchowamy szkraby. Wszystkie się na pewno nie spotkamy Ale te które z tych samych miast pochodzą....

Dziewczyny trochę się niepokoję, bo już 19 tydzień, a kopniaków nie czuję Pisałam Wam kiedyś, że wydaje mi się że mam ruchy, ale jednak się pomyliłam.

Ale na wizażu musimy trwać dalej po narodzinach skarbków

Co do kopniaków to skąd wiesz że to nie malutek Cie pstryka???

Cytat:

Iwoncia - Jak w weekend to pewnie dzisiaj przyjdą

już jedna przesyłcia przyszła
Zaraz wstawie fotki

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

Iwoncia ... nie skłądaj sama łózeczka .. poczekaj na Onego niech się przyda ... i wydaje mi się, że powinien za wczoraj Cię przeprosić ...
Nie mogłam sie powstrzymać bo mnie ciekawiło jak wygląda i poskładałam
Myślałam że ciężkie bo nie znałam knifu na rozłożenie i złożenie ale pan google i youtube pomogli i git.
Leciutkie jak piórko
Tylko kurde 4 rurki mi zostały i nie wiem gdzie je wepchnąć bo wszystko stabilne i nigdzie nie brakuje - chyba
Aaa chłop może wyostrzy mózg i bedzie wiedział

Zaraz wstawie fotki
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 12:11   #4646
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
Jakby mogło być inaczej, skoro całe 9 miesięcy ze sobą spędzimy Pozatym będziecie pewnie skarbnicą wiedzy, kiedy pojawią się problemy z kolkami, karmieniem itp

Cytat:
To już zaciskam

Cytat:
Anusia o to w tym wszystkim chodzi - masz być niespokojna, zmęczona i rozdrażniona, dzięki temu będziesz nabierać ochoty na coraz szybsze urodzenie dziecka pamiętam, że im bliżej rozwiązania to sama mówiłam, że nie obraziłabym się gdyby juz poszła się rozdwajać i córcia mamusi niespodziewajkę zrobiła bo idealnie w pierwszym terminie z OM urodziła się
Ja nastawiam się, że będzie to raczej wcześniej niż później, choć wiem, że różnie to bywa. Tak czy siak w połowie sierpnia muszę być już zwarta i gotowa. Torba spakowana

Cytat:

gratuluje, mnie się te wszystkie imiona podobają

Konczita czujemy się dobrze, ale to nie znaczy, że się nie oszczędzamy... Staram się większość dnia spędzić w łóżku, leżąc. Od czasu do czasu muszę wyjść do ludzi, bo srasznym samotnikiem się staje Za tydzień wizyta, mam nadzieję, że z szyjką okey, bo troszkę się boję.

Idę odgrzać pierożków od teściowej, bo wczoraj dostałam
Stary 2012-05-17, 12:13   #4647
Konczita
Zakorzenienie

to dawaj nam fotencję tego cudeńka
idę do biedronki po rogalika i serek waniliowy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 12:13   #4648
Kalpana
Zakorzenienie

Colds tak ale już prawie wszystkie dziewczyny na wątku czują, a ja dalej nie

Axxxa gratuluję córeczki Coraz więcej dziewczynek i dobrze, bo same chłopaki były Aż mi narobiłaś ochoty iść dzisiaj na wizytę, ale muszę czekać do wtorku, bo może TŻ będzie chciał iść....

K

Sz
Stary 2012-05-17, 12:14   #4649
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczita czujemy się dobrze, ale to nie znaczy, że się nie oszczędzamy... Staram się większość dnia spędzić w łóżku, leżąc. Od czasu do czasu muszę wyjść do ludzi, bo srasznym samotnikiem się staje Za tydzień wizyta, mam nadzieję, że z szyjką okey, bo troszkę się boję.

Idę odgrzać pierożków od teściowej, bo wczoraj dostałam

dlaczego moja teściowa nie zrobi mi ruskich pierożków ?
dobrze że wszystko spokojnie się układa .. odpoczywanie to podstawa
Stary 2012-05-17, 12:16   #4650
Kalpana
Zakorzenienie

Angel dobry pomysł z tą listą. Jakbym ja była w szpitalu, to byście w ogóle nie wiedziały, bo nie mam laptopa, żeby ze sobą zabrać, a TŻ by nic tutaj nie napisał, bo uważa, że to głupota pisać na forum o takich rzeczach.... Z resztą o czymkolwiek

K

Sz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości