|
|
#391 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 :)
no to ja warze 56kg przy wzroście 174 i na razie chudnę...
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
podczytuje Was od samego poczatku i dzisiaj stwierdzilam, ze nie ma co sie ociągać, trzeba napisać ![]() ostatni @ mialam 21 marca, a wiec termin wychodzi na 28 grudnia, ale jakos do was mi blizej mam nadzieje ze mnie przyjmiecie ![]() mnie od wczoraj męczą potworne mdłosci,a mysłałam ze juz mnie to ominelo pierwsza wizyte mam dopiero 24 maja Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34176339]Od kiedy wyniki badań są wlasnością lekarza? ![]() Odbiór wyników masz w recepcji przychodni lub w laboratorium. Tak samo jak kartę choroby jakiejkolwiek - poradnia ma OBOWIAZEK ci udostepnić do xerowania. Ja chodze i prywatnie i na nfz do gina - na nfz wlaśnie po to, by badania mieć możliwie za free wiem, ze zawsze grupa krwi platna (u nas wraz z kartą magnetyczną 50zl). Teraz KAŻDY szpital wymaga potwierdzenia grupy krwi.Corkę rodzilam w prywatnym szpitalu w Kcach, wszystko na kontrakt z nfz opieka super.[/QUOTE]gdzie jest ten szpital?
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany już wąteczek mamuś styczniowo-lutowych 2013 hehehe ja jestem mamusią grudniową 2011 ale udzielam sie od samego początku na wątku mamuś styczniowo lutowych 2012
mocno wam kibicuję i życzę dużo zdrówka wam i waszym maleństwom
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=hania207;34179303]Czesc dziewczyny
podczytuje Was od samego poczatku i dzisiaj stwierdzilam, ze nie ma co sie ociągać, trzeba napisać ![]() ostatni @ mialam 21 marca, a wiec termin wychodzi na 28 grudnia, ale jakos do was mi blizej mam nadzieje ze mnie przyjmiecie ![]() Witaj Hania Co więcej głów to nie jedna
|
|
|
|
#395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
hej
|
||
|
|
|
#396 | ||||
|
Zadomowienie
|
Kilka godzin w pracy a tu kilka stron!
Witam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja mam wielką ochotę na rybkę w sosie pomidorowym z puszki - możemy takie jeść? |
||||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
uznacie mnie za wariata - wpałaszowałam 5 kotletów
|
|
|
|
#398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
haha to nieźle
ja zrobiłam sałatkę, troche zjadłam i już nie mogę, no i pomarańcz mniam jeszcze ananasa kupiłam achhh uwielbiam
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś miałam jeszcze truskawki ze śmietaną
|
|
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;34176339]Od kiedy wyniki badań są wlasnością lekarza?
![]() Odbiór wyników masz w recepcji przychodni lub w laboratorium. Tak samo jak kartę choroby jakiejkolwiek - poradnia ma OBOWIAZEK ci udostepnić do xerowania. Ja chodze i prywatnie i na nfz do gina - na nfz wlaśnie po to, by badania mieć możliwie za free wiem, ze zawsze grupa krwi platna (u nas wraz z kartą magnetyczną 50zl). Teraz KAŻDY szpital wymaga potwierdzenia grupy krwi.Corkę rodzilam w prywatnym szpitalu w Kcach, wszystko na kontrakt z nfz opieka super.[/QUOTE]Rodziłaś na Łubinowej? Napisz coś więcej, ja mam zamiar tam rodzić, mam lekarza stamtąd.
|
#402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja stratuje z waga 45 kg przy wzroscie 160 cm.
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulację! Cytat:
![]() Ja czuje sie swietnie..czasami chce mi sie beczec, ciu wiecej latam do WC, i jestem zmeczona (to chyba akurat przez ta pogode ).Ide po pracy zawsze na spacer. Jakies 30 minutek spaceruje. Spalam kalorie i dobrze sie czuje. Dziś chyba sobie kupie truskawki |
||||
|
|
|
#403 |
|
Wtajemniczenie
|
ale pędzicie.... Ja się troszkę lepiej czuję i jem paluszki, do męża dzwoniłam żeby mi sucharki na jutro kupił... ehhh...
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
mnie coś główencja zaczyna boleć. W ogóle się zezłościłam;/
|
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
dopiero sobie posprzątałam, a Pani Króliczyca postanowiła poszukać jedzenia i wyrozpieniczała wszystko poza klatkę.
Poza tym mam wrażenie, że człowiek ma ogroniczone możliwości rozmowy na forum, bo jak się jedne czegoś uczepiły tak teraz siedzą przy jednym i tm samym,zresztą chyba wiesz |
|
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hmm.. no nie da się ukryć, na forum zawsze są ograniczone możliwości rozmowy, to jednak nie spotkanie towarzyskie w realu tylko wirtualna rozmowa. A w zasadzie wymiana poglądów i zdań na temat sytuacji w której się wszystkie znajdujemy i chyba o to chodzi więc nie widzę w tym nic złego.
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż taki już jestem nerwus. ale muszę to zmienić, bo inaczej ten maluszek będzie taki Oklęty, że masakra
|
|
|
|
#411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co ja jutro wg USG zaczynam 9 tydzień, a wg ostatniej miesiączki 10, więc na za max 3-4 tyg muszę mieć zrobione to USG genetyczne. To wypada najpóźniej koło 14 czerwca. Cytat:
![]() Na truskawki też mam ochotę, ale dziś w sklepie były brzydkie. W zeszłym tygodniu na raz zjadłam pół kg. Cytat:
Teraz troszki przytyłam w brzuszku. |
|||
|
|
|
#412 |
|
Wtajemniczenie
|
witam ponownie
dziękuje za wszystkie miłe słowa i gratulacje mam nadzieję ze wszystko bedzie ok, niestety 31 maja mam dopiero wizyte u ginekologa więc wtedy się dowiem na bank, dzis tez zrobiłam test juz nawet nie z porannego moczu tylko przed chwila i sa 2 kreski martwi mnie tylko ze boli mnie brzuch tak na samym dole jakbym miala tam jakis balon który mi sie "pompuje" w środku, naczytałam sie o tych torbielach na jajnikach i boje sie czy to aby nie to ;/ wiem jestem troche przewrażliwona ale to przez to ze ciągle miałam jakies problemy na tym tle , ale chciałabym aby tym razem było dobrze Trzymajcie kciuki ! I GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAM
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skoro testy pozytywne to napewno ciąża Mnie brzuch bolał przez 4 tygodnie od owulki poczynając... Ale przeszło
|
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Lenova;34183142]witam ponownie
dziękuje za wszystkie miłe słowa i gratulacje mam nadzieję ze wszystko bedzie ok, niestety 31 maja mam dopiero wizyte u ginekologa więc wtedy się dowiem na bank, dzis tez zrobiłam test juz nawet nie z porannego moczu tylko przed chwila i sa 2 kreski martwi mnie tylko ze boli mnie brzuch tak na samym dole jakbym miala tam jakis balon który mi sie "pompuje" w środku, naczytałam sie o tych torbielach na jajnikach i boje sie czy to aby nie to ;/ wiem jestem troche przewrażliwona ale to przez to ze ciągle miałam jakies problemy na tym tle , ale chciałabym aby tym razem było dobrze Trzymajcie kciuki ! Jeśli chodzi o te bóle brzucha to wcale nie musi oznaczać nic złego. To również może być objaw ciąży, ja miałam takie bóle brzucha gdzieś w 4 i 5 tygodniu ciąży. Lekarka mnie uspokoiła, że wszystko jest ok, a bóle są związane ze zmianami w macicy tzn. jej rozciąganie. Moje bóle przypominały takie bóle jak miewałam przed miesiączką i powtarzały się kilka razy w ciągu dnia. Teraz już tego nie mam. |
|
|
|
#416 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale produkujecie te posty! Ja dziś się nie poudzielam, wróciłam z zakupów i już leże pod koldra jeśli głód mnie nie obudzi to będe spala do rana
![]() Nie mogłam się powstrzymać i kupiłam w Zarze: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...em%2Btekstowym Obiecałam sobie że zbyt wcześnie nie będę kupować, obiecuję że to tylko ten jeden wybryk
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, fakt lepiej nie kupować za wcześnie, no ale tak czy siak kiedyś trzeba więc...raz za czas się skusić można
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurcze, ja się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć, jak będzie chłopczyk to chyba oszaleję na zakupach A jak dziewczynka to mam pudła ciuszków z Niuni Ale i tak coś tam kupię
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje Hefalumpiki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Boję się strasznie, że to jakaś pomyłka, że coś będzie nie tak..... Ale może po prostu mam szczęście, że nic mi nie jest?

).