Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 17:36   #2161
gosiulka22
Wtajemniczenie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Nadrabiam Was cały dzień i w końcu nadrobiłam Zawiało mnie wczoraj jak byłam u ciotki bo mieli bardzo ciepło i otworzyli okno koło którego ja siedziałąm i dzisiaj nie mogę ruszyć głowa w żadną stronę, tak bardzo boli Dobrze że mam dziś wolne. Nawet samochodem nie mogę jeździć bo nie idzie się w lusterko popatrzyć
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012
piekna relacja super że wszystko się tak udało

Cytat:
Proszę Kilka zdjęć tych samych co z albumu

EDIT - część zdjeć juz usuwam
uuu nie załapałam się na nie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
9 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Miałam Wam wkleić zdjęcia, czekałam aż dostaniemy coś od fotografa. Jeszcze płytka nie dotarła ale mam takie dwie zajawki zrobione przez kuzynki.
ślicznie wygladałaś butkiet bardzo wiosenny i bardzo prosty ale pasował do sukni

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Zmykam błagać kierownicczkę świetlicy zeby do jutra mi wypełniła dokumenty, bo w sobote mamy mieć zalke z praktyk ja jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę
a mogę zapytac w jakiej świetlicy masz praktyki? środowiskowej?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
cześć dziewczęta.

Zostałam bez kwiatów dwa dni przed ślubem. Czułam że tak będzie przez skórę, ale mam wszystko chyba już tak daleko w tyle, że tylko mi smutno i się nie stresuję.

Byliśmy z TŻem rano na giełdzie kwiatowej ale pojechaliśmy za późno, bo TŻ co do godzin funkcjonowania giełdy wolał słuchać kolegi niż przyszłej żony. Kwiatów nie kupiliśmy, więc zadzwoniłam do florystki z którą się wstępnie umówiłam na sobotę (dopóki TŻ się nie uparł że on zrobi mi bukiet), ale powiedziała że z powodu ciąży odwołuje wszystkie zlecenia. Tak więc jutro giełda podejście drugie, a chciałam się dzień przed ślubem wyspać.

Poza tym odebrałam suknię, jest piękna, niech będzie, znowu mi się podoba. Tylko dekolt mi odstaje przez moją wadę postawy i nic się nie da na to poradzić.
8.15-9.00 - pobudka, prysznic, śniadanie, przyjazd świadkowej, wyjazd do fryzjerki
9.30 - fryzura
12.00 - powrót od fryzjerki, makijaż świadkowej, potem mój
13.00 - przyjazd fotografa
13.30 - ubieranie
14.00 - przyjazd rodziców i TŻa ze świadkiem
14.30 - wyjazd do USC
14.50 - podpisywanie dokumentów
15.20 - ślub
super plan i mam nadziję że wszystko się uda z bukietem

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Moze i to o mnie chodzilo, ale dzisiaj jestem nie do zycia i nie wiem o co chodzi

A z nowosci. Wczoraj bylismy na juwenaliach. Tak poklocilam sie z TZ ze zerwalam zareczyny. Serio mam go na dzien dzisiejszy gdzies i nei chce go widziec. Oczywiscie wiedzialam ze dzisiaj bedzie przepraszanie obietnice jak zwykle, ale olewam to... mam ochote mu przywalic

tak wiec ide sie przespac bo ledwo zyje...
mam nadzieję wszystko się jakos pozytywnie ułoży, tak mi się jakoś przykro zrobiło jak to przeczytałam. Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Mój suwaczek pokazuje dzisiaj mamy studniówkę

Kolor przewodni - niebieski (w różnych odcieniach - od szafiru do granatu)

Więc na 100 dni przed ślubem:

Suknia - na zdj
Parafa pw. Św. Jerzego w Jasienicy
Wesele: Sala w Bielowicku
Zespół http://www.czemunie.com.pl/
Foto - znajomy
Fryzjer - lokalny Andrzej
Makijaż - p. Kasia
Obrączki - http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=16&kol=1 (taki wzór, ale robione na miejscu)
Nauki
Poradnia
Pudełka na ciasto - wyrób własny
Zaproszenia - wyrób własny
Zawieszki - wyrób własny
Księga gości - jeszcze będzie zmieniana trochę
Wódka
Wino
Świece http://www.swiecewodne.com.pl/
Tort http://www.anielskacukiernia.pl/
Ciasta - Cukiernia Bajka
Bukiet - Kwiaciarnia 4 Pory Roku
Transport gości
Noclegi - na miejscu

Do załatwienia:
Paznokcie
Garnitur dla TŻ
Buty dla mnie i TŻ
Dogadać dekorację Kościoła
Zamówić dekorację samochodu
Kupić napoje i owoce

I pewnie jeszcze coś, ale nie pamiętam teraz
za zestawienie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:40   #2162
201705121336
Konto usunięte

pierwsze słysze fablous o jakiś zbiorniczku z woda!wiem że wystarczy spryskac czyms tego kwiata i on Ci wytrzyma

tak postaram sie Wam dac foto o ile będę zadowolona z sukni...oby

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

zapisałam sie na pazurki
ide w czw przed weselem
23 czerwca jest dzien ojca i noc swietojanska
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:50   #2163
Magdzia0108
Zadomowienie

Tort dla teścia podoba mi się ten biało czarny

Zieloneziele - fajne zestawienie, podoba mi się sala, taka góralska, taka by mi pasowała

My na oczepiny będziemy mieli takie inne łapanie welonu i muszki. Wcześniej do nadmuchanych balonów włożymy karteczki (nie wiem ile tych balonów 40-50), ale tylko na dwóch będzie pisało Pan Młody i Panna Młoda. Wywołamy kawalerów i panny i będą przebijać balony szpilkami. Te dwie osoby, które będą miały napis Pan Młody i Panna Młoda zdobędą welon i krawat. Nie będzie wyrywania welonu z moich włosów, ani urywania szyi panu młodemu W sumie to nawet nie wiem jeszcze czy będę miała welon (okaże się na przymiarce)

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:55   #2164
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Tort dla teścia podoba mi się ten biało czarny

Zieloneziele - fajne zestawienie, podoba mi się sala, taka góralska, taka by mi pasowała

My na oczepiny będziemy mieli takie inne łapanie welonu i muszki. Wcześniej do nadmuchanych balonów włożymy karteczki (nie wiem ile tych balonów 40-50), ale tylko na dwóch będzie pisało Pan Młody i Panna Młoda. Wywołamy kawalerów i panny i będą przebijać balony szpilkami. Te dwie osoby, które będą miały napis Pan Młody i Panna Młoda zdobędą welon i krawat. Nie będzie wyrywania welonu z moich włosów, ani urywania szyi panu młodemu W sumie to nawet nie wiem jeszcze czy będę miała welon (okaże się na przymiarce)
Bardzo oryginalny pomysł, nie spotkałam się z tym wcześniej

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 17:57   #2165
niusia_87
Zakorzenienie

ja chcę
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Już jakiś czas temu zarejestrowałam się na stronie Johnson's Baby żeby dostać darmowe miniaturki kosmetyków. Zupełnie o tym zapomniałam a tu dzisiaj przyszła paczka z kremami, mleczkiem i szamponem dla dzieci, wszystko w słodkich, małych opakowaniach. Będę pachnieć jak dzidziuś
Ktoś jeszcze chce? https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:03   #2166
201705121336
Konto usunięte

dziewczyny która z Was sama stroi sale i jakie macie pomysły na dekoracje?

bo nam sala daje jakies dekoracje z tym że sala jest w pomaranczu a ja chciałam fioletowe dekoracje .co pasuje do pomaranczu oprócz zielonego?

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

magdzia super pomysł!
ja mam toczek i co teraz?
na tych weselach co byłam nie ma rzucania a jest wręczanie .np pm zasłoniete oczy opaska a panny młode chodza w kółko muza ustanie i a co stoi na przeciwko pm wrecza sie jej welon
Stary 2012-05-17, 18:06   #2167
chocolate muffin
Rozeznanie

Dziewczyny które mają motyw motylków
http://www.etsy.com/listing/64351570...rringszirconia

A ja zakochałam się w tych http://www.etsy.com/listing/98624626...rringszirconia są przeboskie
I ostatnio strasznie chodzi za mną niebieska biżu i takie same balerinki. Ale nie potrafię się przełamać i wyjść poza kanon bieli
Stary 2012-05-17, 18:13   #2168
magdziaS
Podróżniczka

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim

Jamee Ty masz mnie chyba dodaną w znajomych wiec zdjecia zobacz sobie u mnie w profilu w albumach pt ślubne.

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość

MagdziaS!!!!!!!!! \co to za zabawa tzw astronauci z rajstopami? Możesz opisać? Bo może my też to damy do repertuaru zabaw?
Zapraszamy na środek sali kilka par. Potrzebujemy pończoch po jednej dla każdej z par. Panowie siadają na krzesłach, a panie zakładają partnerom pończochy na ich głowy aż do szyju - wtedy już twarz sie zniekształca . Konkurs polega na tym, że panie zdejmują pończochy z twarzy wybrańców, ciągnąc za węzełek zawiązany na końcu pończochy. Goście weselni lub Para Młoda stają się jury i wybierają najzabawniejszą twarz wesela. Ponieważ podczas ciągnięcia twarz cały czas sie zmienia i wychodzę świetne miny

Oprócz tego mieliśmy jeszcze konkurs - pojedynek bokserski, ale do tego potrzebne są dwie pary rękawic. No i mieliśmy na oczepinach jeszcze zabawę - test zgodności. Też było dużo śmiechu

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2012-05-17 o 18:15
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:21   #2169
201705121336
Konto usunięte

najlepsza zabawa weselna taniec z gwiazdami
jest 5 par meskich i młodzi to jury .i maja zatanczyc np taniec erotyczny z czego jeden koles z pary ma byc rura a jego kolo z pary tanczy na tej rurze i ociera sie i w ogóle ta zabawa jest przekomiczna mieli też tańczyc rumbe i walca klka było tych rund polecam
Stary 2012-05-17, 18:25   #2170
nena1984
Zakorzenienie

uhhhh wzięłam się za zwężania mojej ciuchlandowej sukni. nie sądziłam że będzie to takie trudne

Cytat:

świetne inspiracje też mam tę fryzurkę w swoim folderku

Cytat:
Dziewczyny mam zagwostkę. Nie wiem czy zdecydować się na grzebyk we włosach czy na kwiat
Planuję miec bukiet z samych kremowych róż, wtedy we włosy też wypadałoby różę wpiąć. Czy koniecznie musi mieć mini zbiorniczek z wodą? Czy da radę wytrzymać te kilkanaście godzin?
hmm ja trochę nie rozumiem tego zbiorniczka. Moja kumpela miała orchideę we włosach bez żadnej fiolki z wodą, wytrzymała całą noc. Ja zdecydowałam się na 2w1. Wcześniej miałam grzebyczek, ale on był idealny do rozpuszczonych włosów, przy upięciu niestety gubił się wśród loków Teraz mam duży grzebyk nr 2 z szyfonowymi kwiatami i dużą ilością błyskotek. Oczywiście fryzura na zdjęciu jest stricte poglądowa

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
ja wprawdzie stroję tylko namiot do tanców. Deokarcję sali (jedynie żywe kwiaty i świece) mamy w cenie. Do namiotu wymyśliłam tiulowe dekoracje, lampiony i sznury światełek:
48624870946307130_7aKOanA1_c_large.jpg2112560724.jpg

ladystar - czy pokazywałaś już swoje obrączki ??

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:26   #2171
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
najlepsza zabawa weselna taniec z gwiazdami
jest 5 par meskich i młodzi to jury .i maja zatanczyc np taniec erotyczny z czego jeden koles z pary ma byc rura a jego kolo z pary tanczy na tej rurze i ociera sie i w ogóle ta zabawa jest przekomiczna mieli też tańczyc rumbe i walca klka było tych rund polecam
chciałabym taką zabawę zobaczyć
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:26   #2172
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

ledwo żyje

dzisiaj zrobilismy 300km

bylismy w rodzinnym miasteczku tz po akty bierzmowania, chrzcin i urodzenia, potem do mnie po to samo i do USC

wybrałam ze bede nosic 2 nazwiska po slubie, poniewaz TZ ma brzydkie nazwisko na literke F, moje jest ładne - wiec je zachowam

u nas w Olsztynie sie zaczelam dzisiaj mega impreza - KORTOWIADA

ale dzisiaj juz nie mamy sily isc, jutro pojdziemy na rozne koncerty

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:34   #2173
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

hmm ja trochę nie rozumiem tego zbiorniczka. Moja kumpela miała orchideę we włosach bez żadnej fiolki z wodą, wytrzymała całą noc. Ja zdecydowałam się na 2w1. Wcześniej miałam grzebyczek, ale on był idealny do rozpuszczonych włosów, przy upięciu niestety gubił się wśród loków Teraz mam duży grzebyk nr 2 z szyfonowymi kwiatami i dużą ilością błyskotek. Oczywiście fryzura na zdjęciu jest stricte poglądowa

ja wprawdzie stroję tylko namiot do tanców. Deokarcję sali (jedynie żywe kwiaty i świece) mamy w cenie. Do namiotu wymyśliłam tiulowe dekoracje, lampiony i sznury światełek:
Rzeczywiście, ten grzebyk jest dużo bogatszy, fajnie wygląda
Dekoracja namiotu będzie cudna

Stary 2012-05-17, 18:38   #2174
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście, ten grzebyk jest dużo bogatszy, fajnie wygląda
Dekoracja namiotu będzie cudna
oby tylko pogoda dopisała, bo jak będzie tak jak teraz (szaro, buro i ponuro), to impreza na zewnątrz się nie przeniesie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:39   #2175
niusia_87
Zakorzenienie

Chce zrobić fotoksiążkę z podróży poślubnej, cięzko mi teraz jakoś, nie mam kompa, nie mam netu, a teraz to sobie przyszłam na komp do rodziców. Samej mi się nie chce siedzieć z panem kafelkarzem. Nie lubie komuś patrzeć na ręce jak robi. Męża nie ma, obiecał, że na dobranockę wróci po mnie do rodziców. Sam jest u dziadka.
Stary 2012-05-17, 19:13   #2176
paula2909
Raczkowanie

Cytat:
uhhhh wzięłam się za zwężania mojej ciuchlandowej sukni. nie sądziłam że będzie to takie trudne

Załącznik 4679526Załącznik 4679533

ladystar - czy pokazywałaś już swoje obrączki ??
śliczny grzebień we włosy- gdzie kupiony?

paula2909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:14   #2177
MiciaKicia
Zakorzenienie

a ja dalej jestem w kropce z biżu ... U jubilerów nie ma nic co bym chciała mieć na ślubie. Na etsy jest pełno takich co mi się podoba ale nie stać mnie raczej.. chyba, że mama coś dołoży .. już mam dość tego. nie wiem też jaką chcę fryzurę, jaki makijaż, jakie kwiatki . :/

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Teraz mam duży grzebyk nr 2 z szyfonowymi kwiatami i dużą ilością błyskotek. Oczywiście fryzura na zdjęciu jest stricte poglądowa
cudowny!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:20   #2178
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja dalej jestem w kropce z biżu ... U jubilerów nie ma nic co bym chciała mieć na ślubie. Na etsy jest pełno takich co mi się podoba ale nie stać mnie raczej.. chyba, że mama coś dołoży .. już mam dość tego. nie wiem też jaką chcę fryzurę, jaki makijaż, jakie kwiatki . :/
Nie jesteś sama . Ja też ciągle nie mogę się zdecydować. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wizję ślubu dopracowaną w najmniejszych szczegółach.

Stary 2012-05-17, 19:26   #2179
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jesteś sama . Ja też ciągle nie mogę się zdecydować. Zazdroszczę dziewczynom, które mają wizję ślubu dopracowaną w najmniejszych szczegółach.
oooo tak

Stary 2012-05-17, 19:35   #2180
niusia_87
Zakorzenienie

zadzwoniłam do męża, czekam i czekam a go dalej nie ma
Stary 2012-05-17, 19:35   #2181
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012
Super relacja

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ponieważ dziewczynki z najbliższej soboty mają pewnie już urlopy i nie zaglądają, to ja się pochwalę

9 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Miałam Wam wkleić zdjęcia, czekałam aż dostaniemy coś od fotografa. Jeszcze płytka nie dotarła ale mam takie dwie zajawki zrobione przez kuzynki.
Ślicznie wyglądałaś

Cytat:

Suknia - na zdj
Foto - znajomy
Makijaż - p. Kasia
Obrączki - http://www.taxor.pl/obraczki-slubne-...p?ido=16&kol=1 (taki wzór, ale robione na miejscu)
Nauki
Poradnia
Zawieszki - wyrób własny
Wódka
Wino
Ciasta - Cukiernia Bajka
Transport gości
Noclegi - na miejscu

Do załatwienia:
Paznokcie
Garnitur dla TŻ
Buty dla mnie i TŻ
Kupić napoje i owoce

Post_Blue, przykro mi bardzo

Do nas przyszły kieliszki z grawerem do szampana, teraz czekamy na zawieszki.

Ostatnio na kursie tańca tańczyliśmy do Westlife - "If I let you go" i muszę wam powiedzieć, że świetnie się do tego tańczy, noi w ogóle piosenka jest taka miła dla ucha. Gdyby nie to, że mamy już piosenkę na pierwszy taniec, to kto wie, może tę byśmy wzięli Także polecam tym, które zastanawiają się jeszcze nad wyborem.
A teraz zmykam do kosmetyczki

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:38   #2182
niut0
Zakorzenienie

E87- co do oczepin - u nas będą normalne, a później na rzucanie welonu/musznika przewidują fajną muzyczkę Najpierw Beyonce- single ladies, później piosenka o kawalerach, nie znam dokładnego tytułu
Stary 2012-05-17, 19:48   #2183
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
E87- co do oczepin - u nas będą normalne, a później na rzucanie welonu/musznika przewidują fajną muzyczkę Najpierw Beyonce- single ladies, później piosenka o kawalerach, nie znam dokładnego tytułu
Fajny pomysł z tym Single Ladies hehe można zgapić?

Stary 2012-05-17, 19:48   #2184
201705121336
Konto usunięte

nena super grzebyczek i fryz baardzo mi sie podoba

mi sie o wiele b podobasz w zwiazanych włoskach
Stary 2012-05-17, 20:05   #2185
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Jak tam dziewczyny z 14 lipca?Stres jest?

nooo stresss na razie
Cytat:
widzę nowy awatarek

Cytat:
cześć dziewczęta.

Zostałam bez kwiatów dwa dni przed ślubem. Czułam że tak będzie przez skórę, ale mam wszystko chyba już tak daleko w tyle, że tylko mi smutno i się nie stresuję.

Zabieram się do produkcji winietek i rozpiski stołów na wejście.
Rozpisałam sobie też już sobotę, więc wklejam
ooo będzie dobrze załatwisz kwiaty jutro

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34180504]

A teraz mam pytanie do Was:
mój teściu w dniu naszego ślubu ma urodziny, jako że w przeszłości jeździł na różne zawody w szachach i teraz również gra, mam 2 opcje tortu który Wam się bardziej podoba?[/QUOTE]

ostatni

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Moze i to o mnie chodzilo, ale dzisiaj jestem nie do zycia i nie wiem o co chodzi

A z nowosci. Wczoraj bylismy na juwenaliach. Tak poklocilam sie z TZ ze zerwalam zareczyny. Serio mam go na dzien dzisiejszy gdzies i nei chce go widziec. Oczywiscie wiedzialam ze dzisiaj bedzie przepraszanie obietnice jak zwykle, ale olewam to... mam ochote mu przywalic

tak wiec ide sie przespac bo ledwo zyje...

ojej Kochana pogodzicie sie mam nadzieję

Cytat:

śliczny

Kasiu za zdrówko mam nadzieję że wszystko szybko CI przejdzie

jejuuu padam na ryjek ni nawiedzę przelomy maja i czerwca to jakaś masakra jest

ale za to mam w końcu temat i promotora mojej pracy inżynierskiej

uuu a ja za 10 dni mam przymiarke
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:23   #2186
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja dalej jestem w kropce z biżu ... U jubilerów nie ma nic co bym chciała mieć na ślubie. Na etsy jest pełno takich co mi się podoba ale nie stać mnie raczej.. chyba, że mama coś dołoży .. już mam dość tego. nie wiem też jaką chcę fryzurę, jaki makijaż, jakie kwiatki .
JA też nie mam konkretnej wizji. No ale wychodzę z założenia, że skoro biorę profesjonalistów to powiem im mnie więcej co chcę i zrobią tak żeby było pięknie

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:23   #2187
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

bo nam sala daje jakies dekoracje z tym że sala jest w pomaranczu a ja chciałam fioletowe dekoracje .co pasuje do pomaranczu oprócz zielonego?
Moim skromnym zdaniem fioletowy pasuje do pomarańczowego Tyle, że nie taki jasny, lawendowy, a w mocniejszym odcieniu
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:24   #2188
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ekstra pomysł z Single Ladies

Stary 2012-05-17, 20:26   #2189
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Moim skromnym zdaniem fioletowy pasuje do pomarańczowego Tyle, że nie taki jasny, lawendowy, a w mocniejszym odcieniu

ooo właśnie to miałam napisać sama gdybym mogła to bym takie zestawienie na sale dała ale już i tak jest tam na.... kolorami że bodro krem i biał kwiaty an stołach starczą
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:27   #2190
Post_Blue
Rozeznanie

Cytat:
cześć dziewczęta.

Byliśmy z TŻem rano na giełdzie kwiatowej ale pojechaliśmy za późno, bo TŻ co do godzin funkcjonowania giełdy wolał słuchać kolegi niż przyszłej żony. Kwiatów nie kupiliśmy, więc zadzwoniłam do florystki z którą się wstępnie umówiłam na sobotę (dopóki TŻ się nie uparł że on zrobi mi bukiet), ale powiedziała że z powodu ciąży odwołuje wszystkie zlecenia. Tak więc jutro giełda podejście drugie, a chciałam się dzień przed ślubem wyspać.

Poza tym odebrałam suknię, jest piękna, niech będzie, znowu mi się podoba. Tylko dekolt mi odstaje przez moją wadę postawy i nic się nie da na to poradzić.

Widzę że rozmawiacie o blokerach - ja kupiłam Etiaxil do skóry wrażliwej, na mnie zadziałał rewelacyjnie, na TŻa wcale.

Zabieram się do produkcji winietek i rozpiski stołów na wejście.
Rozpisałam sobie też już sobotę, więc wklejam

8.15-9.00 - pobudka, prysznic, śniadanie, przyjazd świadkowej, wyjazd do fryzjerki
9.30 - fryzura
12.00 - powrót od fryzjerki, makijaż świadkowej, potem mój
13.00 - przyjazd fotografa
13.30 - ubieranie
14.00 - przyjazd rodziców i TŻa ze świadkiem
14.30 - wyjazd do USC
14.50 - podpisywanie dokumentów
15.20 - ślub
Kciuki za kwiatki!! Mam nadzieję, że wszystko się uda i będziesz miała piękny bukiet

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34180504]HEJO DZIEWOJE

A teraz mam pytanie do Was:
mój teściu w dniu naszego ślubu ma urodziny, jako że w przeszłości jeździł na różne zawody w szachach i teraz również gra, mam 2 opcje tortu który Wam się bardziej podoba?[/QUOTE]

Zdecydowanie 3! Kojarzą mi się z klimatem Tima Burtuna <3

Cytat:

Suknia - na zdj
Foto - znajomy
Makijaż - p. Kasia
Nauki
Poradnia
Zawieszki - wyrób własny
Wódka
Wino
Ciasta - Cukiernia Bajka
Transport gości
Noclegi - na miejscu

Do załatwienia:
Paznokcie
Garnitur dla TŻ
Buty dla mnie i TŻ
Kupić napoje i owoce

Brawo za zestawienie, jest świetne

Cytat:
pierwsze słysze fablous o jakiś zbiorniczku z woda!wiem że wystarczy spryskac czyms tego kwiata i on Ci wytrzyma
Tak myślę o tym zbiorniczu i mam wizję siebie z wplecionym flakonem we włosy

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość

A ja zakochałam się w tych http://www.etsy.com/listing/98624626...rringszirconia są przeboskie
I ostatnio strasznie chodzi za mną niebieska biżu i takie same balerinki. Ale nie potrafię się przełamać i wyjść poza kanon bieli
piękne te niebieskie Ja oszalałam na punkcie klatki na koperty http://www.etsy.com/listing/91228956...nestone-accent. Oficjalnie nienawidze etsy

Cytat:

Cudownie, jak dla mnie idealnie, kocham światełka

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie wyrazy współczucia. Jutro jedziemy do Kielc, w sobotę pogrzeb. Wrócę do Was dopiero we wtorek...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości