Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy! - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 20:50   #1561
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

jak nie ma męża to masz większa ochotę??
może nie większą ale mam, no mam bo trochę dni już minęło i jak sobie pomyśle czasami, poprzypominam pewnie niedługo będę miała sny erotyczne, zawsze tak mam jak dłużej się nie kochamy

onyks my cię też kochamy

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:50   #1562
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość

A WY co takie kochajace dzis jestescie

Miałam o to samo pytać!
Zazdrosna się robię!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:50   #1563
e_vel
Wtajemniczenie

Wiecie co, a ja jeszcze odnośnie Hope, przecież każda z nas ma wahania nastrojów - baby w ciąży tak mają... Może miała gorszy dzień, spotkało ją rozczarowanie ze strony rodziców - którzy nie zaakceptowali jej decyzji o dziecku, może szukała wsparcia i źle wszystko odebrała... Nie ma co roztrząsać...

Mamy się dalej wspierać nawzajem... i obecnie kibicować Madzi, która pewnie "wyje" po badaniu lekarza (współczuję), no i niedługo Żabci

Ja się tutaj czuję z Wami jakbyśmy się znały kilka lat, a nie kilka tygodni : cmok:
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:51   #1564
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
a no nie mam zawsze podswiadomie czulam, ze cos jest ze mna nie tak ... teraz wiem - Brak Krowy w magazynie.

Doisz Biedronki??? Powiedz mi prosze gdzie maja wymionka?

.
Sikam

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:52   #1565
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
i zastanawiam sie po co podczytuja takie osoby siedza cicho na pasku i nawet sie nie przywitaja jak sie wkurze to bede po nikach wywolywac po kolei wiec PODCZYTYWACZE strzezcie sie

i przez Was pije czekolade na goraco pomaranczowa bo kakalko wyszlo
Ja już tak kiedyś wywoływałam i do z dobrej woli, ale i tak to nic nie dało.

to takie coś też istnieje - weźcie piszcie od razu jaka firma, zdjęcie, a najlepiej wyślę wam swój adres i o paczuszkę poproszę

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Agnusek, nastepnym raazem bede o Tobie pamietac, podziele sie

Bikus Ty zarloku

Zaaabcia jeszcze sie Madzi w kolejke wtrynisz

A WY co takie kochajace dzis jestescie
Przecież jeszcze nic nie zjadłam ostatnio obiadek o 17 chyba.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:52   #1566
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Ogolnie za mlekiem nie przepadam . Jestem w fazie ,,pij mleko, a moze pojdzie Ci w cycki,,
o jej... nieprawda... ja piję codziennie a mam rodzynki a nie cycki
Stary 2012-05-17, 20:52   #1567
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

To zabrzmiało, jak poważna groźba
To ja już będę grzeczna...
hihihhihi akurat nie Ciebie chciałam straszyć
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 20:53   #1568
agnusek22
Wtajemniczenie

ANA, kocham Cię!!!

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:53   #1569
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

o jaa
to działa zgodnie z zasadą "udka z biedronki"
Stary 2012-05-17, 20:53   #1570
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
hahahaha

wiecie coooo mialam sie nic nie odzywac na temat wszystkim wiadom i jak narazie cwicze swoja silna wole chociaz jest juz na wykonczeniu.......

i zastanawiam sie po co podczytuja takie osoby siedza cicho na pasku i nawet sie nie przywitaja jak sie wkurze to bede po nikach wywolywac po kolei wiec PODCZYTYWACZE strzezcie sie

i przez Was pije czekolade na goraco pomaranczowa bo kakalko wyszlo
Boże,szykuje się tutaj jakas vendetta prawie. Kotek na straży

Tynkusia, Twoje zacofanie gospodarcze powala: krowy nie masz, biedronek nie doisz... jak Ty się uchowałaś??

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:54   #1571
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Moje dziecie, wciaz pije Hot Chocolade z Nesquik'a, lepsza jest niz te kakao wlasnie mezus mu zrobil bo ja leze i odpoczywam, przeciez musze nie

Bikus
wlasnie czyli jakies ponad 2 godzinki tylko minely

Edytowane przez Today_Tommorow
Czas edycji: 2012-05-17 o 20:55
Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:54   #1572
kaska87
Zakorzenienie

temat lewatywki widzę sprawił, że oglądalność nam wzrosła

wsadziłam do piekarnika ciasto z rabarbarem pierwszy raz robię z tego przepisu P. dzisiaj w pracy się zachciało takiego ciach i innym też zrobił smaka, więc jutro do pracy mu zapakuję

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:54   #1573
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Zadzieram kiece i lecę!!! Będzie jazda bez trzymanki!!!

a tak serio, to jeszcze chwilę powalczę ze sobą będzie intensywniej
To ja się odwdzięczę i wyślę Ci wtedy sms'ka
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 20:55   #1574
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
o jaa
to działa zgodnie z zasadą "udka z biedronki"
jakie udka z biedronki
Stary 2012-05-17, 20:55   #1575
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
a no nie mam zawsze podswiadomie czulam, ze cos jest ze mna nie tak ... teraz wiem - Brak Krowy w magazynie.

Ja rowniez kawki bez mleczka nie wypije ;P

Ja mam niemieckie KABA Kakao . Wujek google pokaze wydaje mi sie, ze Nesquik tez ma jakies inne smaki.

Ps. mleko jak na razie w cycki nie idzie ;P
Poplułam ekran
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 20:57   #1576
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Tynkusia, Twoje zacofanie gospodarcze powala: krowy nie masz, biedronek nie doisz... jak Ty się uchowałaś??
To ja się skromnie też zgłaszam, że krowy nie mam

Stary 2012-05-17, 20:57   #1577
metkaa
Zakorzenienie

Boziu a tu znow o jedzeniu bylo,
ja to czuje ze utyje od od samego czytania o tych pysznosciach

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
mozesz rozwinac
przepraszam ale nie chce pisac,

Cytat:
Przepraszam, że pójdę tym tropem, odnośnie mieszkania ze sobą... ale to chyba jednak nie chodzi o to, że mieszkacie blisko czy daleko siebie. Tylko o to, że skoro masz 21 lat, studiujesz, jesteś na ich utrzymaniu, to im może się to nie podobać... Z resztą wcale bym się nie zdziwiła.
Nie zrozum mnie źle, jeśli chcieliście dziecko i się cieszycie, to super, gratuluję Ci serdecznie, że jesteś w ciąży Jednak ja uważam to za nie do końca odpowiedzialne. Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie - nie obraź się.
A akurat gadaniem gin, że po studiach byś nie miała czasu, to bym się nie kierowała... bo moim zdaniem to głupie gadanie
pieknie napisane, mam takie samo zdanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tak wygladaja te kartki dla gosci

bardzo ladne,

Cytat:
Napisane przez dudussia Pokaż wiadomość
Tak sobie podczytuje i podczytuje i <hahaha> przepraszam śmiać mi się z Ciebie chce hope01 naprawdę ale nie nie nie obrażaj się po prostu dlatego, że się takimi docinkami przejmujesz sama miałam podobną sytuację byłam w ciąży już przed 21 urodzinami, również nie mieszkaliśmy razem (odległość większa:P), ale zdecydowaliśmy się na dziecko I to mi możecie powiedzieć, że byłam niedojrzała i nieodpowiedzialna! Nie miałam pracy, dopiero zaczełam studia i tym samym wojnę podjazdową z rodzicami. Dopiero jak chodziłam z brzuchem to zdecydowali się odezwać do mnie. W moim wypadku, mówiąc głośno, chyba był to trochę jakby sposób na "wyjście" z domu. Nie było łatwo nie kryje. Czy żałuję? Nie. Jesteśmy przeszczęsliwi Z tego miejsca wyraże swoje zdumienie takim atakowaniem dziewczyny o nieodpowiedzialność, niedojrzałość itp. Jej życie, jej sprawa. Można w sposób grzeczny wyrazić swoje zdanie, ale po co kpić? Tak jak teraz "jesteśmy niedojrzałe". A gdzie tak napisała? Bo ja widzę tylko to, że zwróciła się do jednej z obecnych kobiet z podziękowaniem za zrozumienie? A cóż w tym złego? To, że nie skrytykowała jej żona i matka? Wybaczcie, ale tu chodzi chyba o poważne i może mniej poważne rozmowy o ciąży i dzieciach, a nie przyczepianie się do kogoś. I to jest właśnie konsekwencja ujawniania swojego wieku i kawałka życia w sieci. Jesteśmy anonimowi - możemy wszystko. Bzdura.
Zamiast sobie pomagać, służyć uprzejmością i radą, to wpadam na kolejny wątek, w którym kobiety niczym piranie atakują, krytykują, kpią czy wyśmiewają inne. Odnoszę wrażenie, że macie już swoje"sprawdzone" grono, zresztą to widać z treści postów. Ubolewam nad tym, że nie potrafię zrozumieć takich zachowań patrzę na moją córunię, jak sobie ładnie maluje i po prostu śmiać mi się chce To największy skarb na świecie i uwierz Hope01 nie zamieniłabym go ani nie cofnęła czasu mimo, że przeszliśmy swoje.
Tak więc życzę zdrowia i szczęścia Wam i maluszkowi A pozostałym wizażankom również tego samego oraz nieco więcej wyrozumiałości. Czasem swoje zdanie można zatrzymać dla siebie W końcu wątek służy wysokiemu celowi, więc po co się kłócić. Nie wolno!
Ja jednak po lekturze kilku wątków chyba zostanę tylko na obserwacji - niektóre Panie (nie mówię o Was "samozwańcze niedojrzałe - wy to tzw. "pikuś") naprawdę potrafią zniechęcić
Pozdrawiam cieplutko!!! (hope01 nie dziękuj mi:P to zwykła wypowiedź, nawet nie z uprzejmości, ja to jestem baba dojrzała:P)

chyba nie rozumiem Cie,
ja zostalam milo przyjeta a to ze dziewczyny ktore sa dluzej czesciej do siebie pisza to chyba zrozumiale, i jak do tej pory nie zauwazylam zeby ktos kogos obrazal, czy byl chamski, wyrazenie swojego zdania na publicznym forum to chyba normalne,

Cytat:
oo jakaś duża miejscowość?
sredniej wielkosci
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:57   #1578
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

wsadziłam do piekarnika ciasto z rabarbarem pierwszy raz robię z tego przepisu P. dzisiaj w pracy się zachciało takiego ciach i innym też zrobił smaka, więc jutro do pracy mu zapakuję
a wyślesz mi priorytrtem???
Stary 2012-05-17, 20:58   #1579
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

nie mogę - jak minuta śmiechu to rok życia czy jakoś tak, to mam setkę gwarantowana
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 20:58   #1580
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
może nie większą ale mam, no mam bo trochę dni już minęło i jak sobie pomyśle czasami, poprzypominam pewnie niedługo będę miała sny erotyczne, zawsze tak mam jak dłużej się nie kochamy
no dobra... zaraz idę po męża, biorę go za manaty....
a Tobie życzę miłych snów

Przepraszam chyba złośliwa jestem...

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Wiecie co, a ja jeszcze odnośnie Hope, przecież każda z nas ma wahania nastrojów - baby w ciąży tak mają... Może miała gorszy dzień, spotkało ją rozczarowanie ze strony rodziców - którzy nie zaakceptowali jej decyzji o dziecku, może szukała wsparcia i źle wszystko odebrała... Nie ma co roztrząsać...

Co niektóre znają się po kilka lat
Ja jestem od I części

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
ANA, kocham Cię!!!
ahhhh
jak miód na moje serce

z wzajemnością
Stary 2012-05-17, 20:58   #1581
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudussia Pokaż wiadomość
Tak sobie podczytuje i podczytuje i <hahaha> przepraszam śmiać mi się z Ciebie chce hope01 naprawdę ale nie nie nie obrażaj się po prostu dlatego, że się takimi docinkami przejmujesz sama miałam podobną sytuację byłam w ciąży już przed 21 urodzinami, również nie mieszkaliśmy razem (odległość większa:P), ale zdecydowaliśmy się na dziecko I to mi możecie powiedzieć, że byłam niedojrzała i nieodpowiedzialna! Nie miałam pracy, dopiero zaczełam studia i tym samym wojnę podjazdową z rodzicami. Dopiero jak chodziłam z brzuchem to zdecydowali się odezwać do mnie. W moim wypadku, mówiąc głośno, chyba był to trochę jakby sposób na "wyjście" z domu. Nie było łatwo nie kryje. Czy żałuję? Nie. Jesteśmy przeszczęsliwi Z tego miejsca wyraże swoje zdumienie takim atakowaniem dziewczyny o nieodpowiedzialność, niedojrzałość itp. Jej życie, jej sprawa. Można w sposób grzeczny wyrazić swoje zdanie, ale po co kpić? Tak jak teraz "jesteśmy niedojrzałe". A gdzie tak napisała? Bo ja widzę tylko to, że zwróciła się do jednej z obecnych kobiet z podziękowaniem za zrozumienie? A cóż w tym złego? To, że nie skrytykowała jej żona i matka? Wybaczcie, ale tu chodzi chyba o poważne i może mniej poważne rozmowy o ciąży i dzieciach, a nie przyczepianie się do kogoś. I to jest właśnie konsekwencja ujawniania swojego wieku i kawałka życia w sieci. Jesteśmy anonimowi - możemy wszystko. Bzdura.
Zamiast sobie pomagać, służyć uprzejmością i radą, to wpadam na kolejny wątek, w którym kobiety niczym piranie atakują, krytykują, kpią czy wyśmiewają inne. Odnoszę wrażenie, że macie już swoje"sprawdzone" grono, zresztą to widać z treści postów. Ubolewam nad tym, że nie potrafię zrozumieć takich zachowań patrzę na moją córunię, jak sobie ładnie maluje i po prostu śmiać mi się chce To największy skarb na świecie i uwierz Hope01 nie zamieniłabym go ani nie cofnęła czasu mimo, że przeszliśmy swoje.
Tak więc życzę zdrowia i szczęścia Wam i maluszkowi A pozostałym wizażankom również tego samego oraz nieco więcej wyrozumiałości. Czasem swoje zdanie można zatrzymać dla siebie W końcu wątek służy wysokiemu celowi, więc po co się kłócić. Nie wolno!
Ja jednak po lekturze kilku wątków chyba zostanę tylko na obserwacji - niektóre Panie (nie mówię o Was "samozwańcze niedojrzałe - wy to tzw. "pikuś") naprawdę potrafią zniechęcić
Pozdrawiam cieplutko!!! (hope01 nie dziękuj mi:P to zwykła wypowiedź, nawet nie z uprzejmości, ja to jestem baba dojrzała:P)
Dziewczyny już słusznie odpisały, ale jeszcze dodam, że ja również byłam bardzo miło przyjęta i jestem kolejnym dowodem na to, że nie ma problemu aby dołączyć do tego wątku. Owszem, są dziewczyny które znają się już lata, ale chyba nie ma się co dziwić, że przez to są ze sobą bardziej zżyte. Nikt nikogo tu jak napisałaś: ani nie obraża, nie docina, nie kpi, nie atakuje, zawsze wypowiedzi są kulturalne i grzeczne, także nie rozumiem o czym piszesz a co do piranii, to już całkiem To, że mamy inne zdanie to już nazywasz od razu atakiem? Trudno, żeby na forum każdy każdego po główce głaskał, pomimo odmiennego zdania. Na tym polega dyskusja. A dojrzałość polega na tym, że inne zdanie nie odbiera się jako atak.

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dobry wieczór
ja też was przeleciałam tylko, ale u mnie to zrozumiałe, męża nie ma więc kogoś przelatywać muszę
Madzia trzymam kciuki i cała jestem podekscytowana
Onyks oby to było plamienie implantacyjne Super, zaciskam mocno kciuki
Isabela piękne widoczki a wy tacy zakochani super
Nikita łał ile języków znasz, super, ja niestety nie mam zdolności do nauki języka, nic mi nie wchodzi podziwiam takie osoby jak ty
e_vel współczuje mdłości i wymiotów, oby się jak najszybciej skończyły
mrowinko a może jednak nie przyjdzie...
Amani jak tam dieta?
dziękuję, że pytasz z obecną dietą jeszcze 10 dni, na razie jest ok waga stoi w miejscu, ale najwazniejsze, żeby nie skoczyła do góry. Jestem zmotywowana dalej i jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa! Prawdziwa walka dopiero przede mną

Dziewczyny, nie moge po kolei się odnieść do każdej bo mi tu Mały grasuje i nie daje pisać... Idziemy na spacerek buziaki

MADZIA KOKO DŻAMBO I DO PRZODU!!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:58   #1582
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
o jej... nieprawda... ja piję codziennie a mam rodzynki a nie cycki
A ja nie piję w ogóle, a wyglądam jak dojna krowa...

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
hihihhihi akurat nie Ciebie chciałam straszyć
Kurcze, ale ja już jestem cała w strachu - łatwo mnie nastraszyć

Hania

Stary 2012-05-17, 20:59   #1583
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
temat lewatywki widzę sprawił, że oglądalność nam wzrosła

Mogę dalej nawijać na ten temat no problem

Błagam wyślij mi od razu mi się sp. Babcia Marysia przypomniała
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 21:01   #1584
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Boziu a tu znow o jedzeniu bylo,
ja to czuje ze utyje od od samego czytania o tych pysznosciach
Ja kakao popchnęłam 2 bułkami z twarożkiem i rzodkiewkami i pękam...muszę rozchodzić

Stary 2012-05-17, 21:02   #1585
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A ja nie piję w ogóle, a wyglądam jak dojna krowa...

Kurcze, ale ja już jestem cała w strachu - łatwo mnie nastraszyć
Weźcie przestańcie już
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 21:02   #1586
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Mogę dalej nawijać na ten temat no problem

Błagam wyślij mi od razu mi się sp. Babcia Marysia przypomniała
Hehe, no spoko opowiedz nam jeszcze, chętnie poczytamy o Twoim hobby

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja kakao popchnęłam 2 bułkami z twarożkiem i rzodkiewkami i pękam...muszę rozchodzić:rolleyes:

Hania

Stary 2012-05-17, 21:03   #1587
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Nikita, wrzucę Ci mapkę dobry pomysł, szybciej rozszyfrujemy moje położenie i byłego chłopaka

Nikita, Agnusek podziwiam Was, jak Wy tak umiecie biegać tyle kilosów , ja jak biegnę jakieś 500m to już nogi ciągnę bardziej za sobą niż przed sobą. Naprawdę wielkie brawa Wam się należą za siłę wytrwałość i samozaparcie.

Gucia6, wszystkie rozumiemy Twoje ręce pełne roboty, pełne słodkiej roboty co nie?

Onyks,
Cytat:
Tak, że trzymam za Ciebie kciuki, bo ja chociaż potrafię się zmobilizować do schudnięcia to nie potrafię nie wracać do starych nawyków żywieniowych, nawet po roku....
podaje Ci rękę, niestety też tak mam.

E_vel,
Cytat:
Ale ślicznie rośniecie Też miałam przy Niuni taką koszulkę Świetnie się sprawdziła
dziękuję nie wiem jak się sprawdzi przy karmieniu, ale już w niej sypiam i bardzo ją lubię

współczuję wymiotów ale co zrobisz taka rola ciężarnej

Blonde, zdrówka dla Sebusia, czyli jednak uszko bardzo zapalone.

Baobabek, no masakra jakaś z tą Twoją mamą bardzo by mi było przykro gdyby mnie tak mama potraktowała.

Isabelle, przykro mi z powodu chrzestnej

a zdjęcia cudne, dobrze że wypoczęłaś.

Onyks, co ja czytam, śluzik z krwią ? ho ho ho odliczamy do 22-go !

Madzia, i co sobie kazałaś przywieźć z Ikei?

Natalko, dużą już masz córcię

Żabcia,
Cytat:
Tak wysyla sie kartke z podziekowaniem za przybyscie i za prezent Wszystko oczywiscie pisane w srodku recznie

Takie same kartki wysylalismy po Naszym slubie.
Notuję ! w razie gdyby mój baby shower w PL wypalił

Cytat:
Dziewczyny ktoras z Was tak miala ze pod koniec ciazy jak sie przekrecala z boku na bok to lekko pobolewal ja brzuch cos jak zakwasy ?
Ostatnio o tym tu na wątku pisałam XKASIX, tylko że ja tak mam teraz a do końca ciąży mi daleko.

Super te kartki

Baobabek,
Cytat:
jak mnie wkurza mówienie która co je, mówię Ci przez madzię i strong mama musiała mi wczoraj gołąbki zrobić, przez was tż po rurki do biedry i teraz się zastanawiam czy nie jechać do cukierni po gofra tylko mam dość daleko i tak za każdym razem, co wy jecie to mnie się też zachciewa
Kulam się kulammmm !! Super !! aż TŻtowi poczytałam

Bika,
Cytat:
parówki zapiekane z serem w cieście francuskim i polane domowym sosikiem pomidorowym
i to będzie nasza jutrzejsza kolacja dzięki

Amani, dziękuję za buziaczka te od Ciebie bardzo cieszą i zgadzam się z Tobą w sprawie Hope, chyba wiek nie gra roli, jeżeli są pewni że chcą i mogą mieć dziecko. ( u mnie też tak jest zresztą)
Stary 2012-05-17, 21:03   #1588
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Ja kakao popchnęłam 2 bułkami z twarożkiem i rzodkiewkami i pękam...muszę rozchodzić
Przepraszam ale o co kaman sorki, mi już odbiło totalnie, dobrze, że tż wraca z pracy to mi może przejdzie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-05-17, 21:03   #1589
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra... zaraz idę po męża, biorę go za manaty....
a Tobie życzę miłych snów

Przepraszam chyba złośliwa jestem...
to bawcie się dobrze
ja sobie to odbiję w przyszłym tygodniu

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

dziękuję, że pytasz z obecną dietą jeszcze 10 dni, na razie jest ok waga stoi w miejscu, ale najwazniejsze, żeby nie skoczyła do góry. Jestem zmotywowana dalej i jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa! Prawdziwa walka dopiero przede mną

Dziewczyny, nie moge po kolei się odnieść do każdej bo mi tu Mały grasuje i nie daje pisać... Idziemy na spacerek buziaki

MADZIA KOKO DŻAMBO I DO PRZODU!!!!
najważniejsze, że masz motywację. Dasz radę na pewno wieżę w ciebie

nie mogę przez was nic zrobić do szkoły bo nie mogę się oderwać pewnie jak będziemy pisały takim tempem to wątek za wątkiem będzie leciał i gdzieś w 50 części pewnie dopiero zaciążę (czyli za 2 miesiące)

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:04   #1590
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Bika, Madzia nie mówcie o lewatywach ! Boję się bardzo... !!

Bika,
Cytat:
A gdzie Strong, kusicielka????
miałam dziś rurki o dziwo nie zjadłam całych Zostawiłam na jutro

Tomalinko, maż wiedział jak Cię przekonać do kupna ipada.

Ana,
Cytat:
Kończy mi się @ i mam ochotę na małża w ogóle pod koniec okresu to mi się chcica włącza
czy Twój mężu będzie dziś zmolestowany? coś czuję że tak

Stokrotka, następna co męża wymolestuje

Onyks, Hope i reszta dziewczyn
Cytat:
A teraz, żeby ująć to krótko...każda z nas była tu kiedyś nowa i nigdy nie miałyśmy takiego przypadku, że któraś poczuła się urażona komentarzami innych.
Jak już dziewczyny napisały - to jest forum i chyba każdy ma świadomość, że będziemy dyskutować o różnych sprawach w różnym tonie, nie musimy nikogo na siłę "głaskać" tylko mamy prawo wyrazić swoje zdanie!
I wydaje mi się, że nietrudno odróżnić "wyrażenie zdania" od "krytyki"...
Co do komentarza o dojrzałości to biła z niego ironia podobnie jak z wypowiedzi dudusi....Masz swoje życie, jesteś szczęśliwa dziewczyno, to dobrze, ale nie atakuj nas bo takich sytuacji u nas nie ma i nie będzie!
Pamiętam jeszcze jak ze mną dyskutowałyście że ja taka młoda i dziecko Tylko nie wiem która pierwsza mnie o to zapytała. Ale wiem że też się denerwowałam a teraz już jakoś na mój wiek nie zwracacie uwagi no nie ? śmieszy mnie to dziś. I jestem już kolejny wątek nikt mi wieku nie wyrzuca, wyjaśniłam Wam co i jak i leci no nie? Czy dalej widząc mój awatar myślicie "młoda pisze" ?

Agnusku, dziękuję że pytasz o mój dzień pomidorki rosną już w szklarni mam rózne odmiany, zobaczymy co będzie. a z teściem superowo jutro też jadę ja, bo go trzeba odebrać, pogadaliśmy sobie i pośmialiśmy się ciekawe że z teściową nie umie przejechać bez wkur*ienia się ani metra a z nim kawał drogi i nic same pozytywne emocje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości