|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Żabcia, a może się jeszcze uda do rozwiązania coś nagrać
Kamilek się zawsze najwyraźniej rusza jak taty nie ma w pobliżu, bo jak TŻ chce popatrzeć to już dziecko spokojne. Zlookałam sobie mapkę i dziś jak pojadę po teścia wejdę na te hurtownię, może dziś mi się uda trafić. W sumie nie mam już kasy w tym miesiącu na zakupy bo te pościele i wózek... ale pooglądać mogę Może łóżeczko będzie w atrakcyjnej cenie bo dalej szukamy i porównujemy gdzie będzie taniej
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Wczesny dziś początek pisania u nas, ale okazja jest wyjątkowa
chyba można rozpocząć kibicowanie!Ma-dzia, Ma-dzia, Ma-dzia!!!!!!!!!!!! Strong - wspolczuje zakwasow!!!
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia myślę, że nic się nie stanie
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehe u nas bylo to samo maly sie wiercil maz kladl reke i spokoj i tak wkolko ale teraz sie juz nie droczy i grzecznie tatusia kopie po rece ![]() Pewnie ze tak Takie ogladanie tez jest fajne ![]() Ok zmykam spac bo maz marudzi buzka ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:58 ----------
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, myślę że mężuś jej tam już tak kibicuje że Maja raz dwa będzie tutaj
a co u Ciebie? ![]() zakwasów nie ma co współczuć, sama sobie winna jestem Żabciu, Dobranoc
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Ok..ja też mykam...odezwę się z pracy!
![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- I co taka cisza?
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
No nikogo nie ma
uprawiam zdrowe odżywianie, jeszcze śniadania nie było a już dwie rurki zjadłam.
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzi największej gaduły nie ma i klops...hehe
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
No Maleństwo racja
ale chyba nie sądzisz że wątek umrze z tego powodu!
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Majeczką u boku, hehe
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo
noo, jak tylko ją ze szpitala wypuszczą to zajrzy, bo by Madzia, Madzią nie była jakie masz maleństwo, plany na piątkowy wieczór? Widzę Onyksika cześć Kochana
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja? Ja się dzisiaj imprezuję ![]() onyks to ja już też widziałam, ale coś cicho siedzi... |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
A to dziś te grillowanie?
no tak zazdroczę ja sobie zaraz sprawdzę czy ja piątkowego wieczoru w szkole czasem nie spędzam. Onyks, ale z Ciebie podczytywaczka a wiecie co Mony dawno nie było no nie?
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Laski, oszalałyście?! Od wczorajszego poranka 17 stron?! Miejcie litość nad pracującymi!
![]() Ale widzę, że ładnie Was wczoraj poniosło... No to nadrabiam... onyks, dziękuję za pyszną i piękną kawkę! e_vel, współczuję dolegliwości ciążowych Oby szybko minęły!Blonde, jak Seba? Lepiej? Bao, to przykre co piszesz odnośnie pomocy rodziców Ja jestem ciekawa, jak to będzie kiedyś u nas. Moi rodzice nie są z tych dziadków z prawdziwego zdarzenia, moja mama wciąż powtarza, że nie czuję się babcią i nie wyobraża sobie np. wychowywać wnuka - tzn. opiekować się nim na co dzień. Mówi, że jak będziemy chcieli gdzieś skoczyć na kilka godzin czy na weekend to nie ma sprawy, ale na co dzień nie chce. I ja to szanuję - i prawdę mówiąc też nie chciałabym, aby dziecko wychowywali dziadkowie. Natomiast teściowie... Teść baaardzo chce wnuka i już się doczekać nie może, a teściowa wylewna nie jest, więc nawet nie wiem jakie jest jej stanowisko Mąż jest jednak jedynakiem, więc pewnie oboje doczekać się nie mogą ![]() Emilia, 66kg miałaś przed ciążą... Ale przy jakim wzroście? Isabelle, piękne zdjęcia! onyks, czyżby plamienie implantacyjne? ![]() hope01, absolutnie nie dziwię się rodzicom. Mieli wobec Ciebie pewne plany, które Ty im skutecznie pokrzyżowałaś. Daj im czas na ochłonięcie i przyzwyczajenie się do nowej sytuacji. Waszej decyzji nie rozumiem, ale oby Wam się wszystko w życiu poukładało. zaaabcia, jakie piękne podziękowania! Bika, mówisz, że lewatywa super?! Ciekawe, czemu po czułaś się bosko... Bo już po, czy tak lekko? ![]() zaaabcia, ja też bym chciała mieć pomalowane paznokcie (znacznie lepiej się z tym czuję), ale znając naszą służbę zdrowia to będzie tyle gadania, że odpuszczę. Chociaż u nóg pewnie malnę - najwyżej niech zmywają ![]() dudussia, zgadzam się, że jest tu zgrane grono, nie zgodzę się jednak, że nie można do niego wejść. Wiele dziewczyn już się wypowiedziało i ja do nich dołączę - na wątku pojawiłam się na początku tego roku i zostałam przyjęta z szerokimi ramionami ![]() tynkusia, kakao malinowe? Jakoś mi się to gryzie ![]() Today, 6kg na minusie Jak?! ![]() tomalinka, ja też mam największą ochotę w trakcie @ ![]() I ja! I ja! ![]() Strong, super, że macie już wózek i że jesteście zadowoleni! mrowinka Today, ale czad z tym urządzeniem do słuchania Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje...zaaabcia, bardzo mi przykro z powodu babci ![]() To teraz... Ma-dzia! Ma-dzia! Ma-dzia! ![]() Widzicie te pompony czirliderki?
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Nadrabiałam Was od wczoraj
Wchodzę i czytam, że Madzia rodzi!! Aż się spociłam z wrażenia!! ![]() Strong, Malenstfo Cytat:
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34188631]Stokrotko, chyba Ty jedna mi odpisałaś Pewnie przyjdzie, bo temperaturę mam taką jak zwykle, gdy @ się pojawia, no i brzuch już boli... nie ma co liczyć na cud.[/QUOTE][1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34188912]D Ja też podglądam Twój wykres [/QUOTE]Boję się robić sobie nadzieję... Cytat:
|
||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, pompony jak ta lala i jeszcze jak pięknie skaczesz
Onyks, jednak postanowiłaś się odezwać a nie tylko podglądać ?
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry.
Tż zaspał i ja też już nie śpię. Dziś czeka mnie trochę jeżdżenia. Byliśmy z Itaka. Zapłacilismy ok. 1800zł na osobę, ale teraz wiemy, że nie warto bylo kupować wcześniej. Bylismy pierwszy raz i wiem, że za każdą nieprawidłowość, gdybyśmy pojechali z last minute, obwiniałabym właśnie to. No a teraz przynajmniej wiem, że z last minut byli ludzie ktorych poznalismy i płacili po tysiaku, a warunki identyczne. W sumie nawet lepszy widok z balkonu. ![]() Także teraz tylko last minute. Byliśmy w małej miejscowości. Hotel Aska Buse Resort.Madzia dawaj!!!! |
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jednak są sytuacje kiedy naprawdę bardzo ciężko załatwić coś z małym...jak wybrać płytki, i inne rzeczy do mieszkania, kiedy muszę dziecka pilnować w sklepie, gdzie dla niego jest tyle atrakcji moje dziecko jest grzeczne, a to, ze nie ślęczy godzinami przed bajkami obstawiony słodyczami i czipsami jak siostry córka (siostra sama ją tego nauczyła) to już problem, bo trzeba z nim czytać, układać, samochodami sie bawić...nosz kurrr dla większości dziadków to jest frajda - taki mały powrót do dzieciństwa... o teściach sie nie wypowiadam, bo teściowa to tylko by go na rękach podrzucała i huśtała do zarzygania....teść - same wiecie...z nimi bym dziecka nie zostawiła na moment
|
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nocka dzis była lepsza ![]() Trzymaj sie yuhuuuu, wiedzialam,ze dzis ![]() Cytat:
No to Madzia powodzenia Trzymamy wszyscy kciuki Dzien dobry ![]() Nie wytrzymalam i pierwsze co to wpadlam zobaczyc ![]() Ale sie ciesze
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Ludziiie.... Onyks ty podglądaczu okropny
nie umiem wstać, kurde... a mam tyle roboty przed wyjazdem. A nie mam ani chęci ani siły na wstanie z łóżka.
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Baobabku, bo to było tureckie pięć gwiazdek
![]() hej Blonde
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to wiem
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
Następny podglądacz wszedł bo widzę Agnuska, obudziły się panienki
![]() wstaję 8.20 definitywnie ! pomożecie ? Klopsy z kalafiora czy kalafior pieczony ? nie umiem zdecydować
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
No się rozgadały!!!!
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia trzymam mocno kciuki, jejku to już
![]() ![]() Majeczka zaraz będzie z wami a może już jest
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i jeszcze by powiedzieli, że tamta grzeczna bo sama się "bawi" ....czytaj "objada i gapi w TV" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 
chyba można rozpocząć kibicowanie!

ale teraz sie juz nie droczy i grzecznie tatusia kopie po rece 

Oby szybko minęły!
Jak?!

moje dziecko jest grzeczne, a to, ze nie ślęczy godzinami przed bajkami obstawiony słodyczami i czipsami jak siostry córka (siostra sama ją tego nauczyła) to już problem, bo trzeba z nim czytać, układać, samochodami sie bawić...nosz kurrr dla większości dziadków to jest frajda - taki mały powrót do dzieciństwa... o teściach sie nie wypowiadam, bo teściowa to tylko by go na rękach podrzucała i huśtała do zarzygania....teść - same wiecie...z nimi bym dziecka nie zostawiła na moment
nie umiem zdecydować