Mężczyźni wolą blondynki??? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 23:02   #91
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Mężczyźni wolą blondynki???

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Było kiedyś w wątku o kompleksach, ale usunęłam.
Kurde, czemu to zrobiłaś, może by go to zainspirowało do pozostania w wątku na dłużej. Toż to idealne miejsce dla niego, on jest jednym wielkim kompleksem

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 23:05   #92
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Kurde, czemu to zrobiłaś, może by go to zainspirowało do pozostania w wątku na dłużej. Toż to idealne miejsce dla niego, on jest jednym wielkim kompleksem
bo przesłał moje zdjęcie Dopciowi zaraz miałabym je na wiocha.pl

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 23:09   #93
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
bo przesłał moje zdjęcie Dopciowi zaraz miałabym je na wiocha.pl
Dopcio...Dopico?

?Dupcio? Nie kojarzę zioma.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 23:11   #94
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Dopcio...Dopico?

?Dupcio? Nie kojarzę zioma.
Kolejny rycerz zakonu Felernego Penisa - Dopenfield

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Stary 2012-05-17, 23:11   #95
asiunia_:)
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Danaryna Pokaż wiadomość
Też widzę ten cel i nawet o nim wspomniałam Ale żeby nie było, że oceniam autorkę zbyt pochopnie to pytam - może się wybroni
A mnie sie wydaje, ze ty jestes strasznie zazdrosna o blondynki i probujesz ciagle udowodnic autorce, ze to co napisala to bzdura. Twoj chlopak oglada sie za takimi na ulicy, a ty na ich tle wypadasz kiepsko?
Ja jestem blondynką i zgadzam sie z autorką. Coś w tym naszym blondzie jest, że nie tyle przykuwa uwagę mężczyzn ale strasznie wkurza ich dziewczyny
Najbardziej lubie jak idzie taka zazdrosna jak ty i na mój widok zagaduje chłopaka, zeby tylko nie popatrzył na mnie a on i tak patrzy
asiunia_:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-17, 23:21   #96
Przyczajenie

Cytat:
Też widzę ten cel i nawet o nim wspomniałam Ale żeby nie było, że oceniam autorkę zbyt pochopnie to pytam - może się wybroni
Ja zrozumiałam ten wątek i zgadzam sie w pelni.
A Ty z tego co widze chyba brunetka?

Powiem tak.. mężczyźni kochają blondynki a ich dziewczyny nienawidzą blondynek. Sama jestem blondynka i lubie kiedy ide ulica i idzie para. Dziewczyna od razu zagaduje chlopaka, zeby tylko mnie nie zobaczyl, bo wiadomo, ze wypadne lepiej. On i tak zawsze patrzy a ja sie usmiecham

Edytowane przez asiunia_:)
Czas edycji: 2012-05-17 o 23:30
Stary 2012-05-17, 23:28   #97
zollla
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Żadna inteligentna osoba nie będzie dyskutować w takim wątku, bo o czym tu rozmawiać? To jest stereotyp taki sam jak to, że rude są wredne, blondynki głupie, Szkoci skąpi, Polacy to złodzieje, a osoby słuchające metalu to "brudasy"
No cóż jakoś wielu naukowców jednak badało ten temat i nie sądzę, że nie są inteligentni - jakie były wyniki?
Tak statystycznie więcej mężczyzn woli blondynki (w powierzchownej ocenie - nikt nie mówi że zakochują się w blondynkach) i statystycznie więcej osób zwróci uwagę na tą samą osobę tylko w kolorze włosów blond, więcej osób zaoferuje pomoc blondynce niż tej samej osobie w innym kolorze włosów, ALE statystycznie też więcej pracodawców oceniło brunetki jako bardziej inteligentne i profesjonalne....
Stereotypy? Tak, ale też bierze się to z pewnych przyczyn. Blond włosy są rzadko spotykane, kojarzą się z czymś unikatowym, ze słońcem i uśmiechem. (W Pl tego tak nie widać, ale w większości krajów jest mało blondynek i bardzo bardzo zwracają na siebie uwagę).

Polecam ostatni numer "Charaktery" bo jest tam spory artykuł na ten temat, przedstawione wyniki badań...

PS nie rozumiem tak tej krytyki dla autorki wątku, jej sprawa czym się interesuje, nie chcesz się wypowiadać to się nie wypowiadaj a nie krytyka jej aktualnych przemyśleń, widziałam setki głupszych tematów

a tak z prywatnego podwórka, mój TŻ zdecydowanie woli blondynki i rzeczywiście w ogóle nie zwraca uwagi na piękne brunetki a rude dziewczyny to już kompletnie mu się nie podobają... lubi włosy długie, proste i blond czyli jest takim statystycznym facetem - a ja mam bardzo ciemny blond/brąz w sumie, ale przecież kocha mnie już 6 lat i będzie kochał jak przefarbuję się na czarno czy nawet rudo
Chodzi o powierzchowną, pierwszą ocenę, zwrócenie uwagi, wzbudzenie skojarzeń...... tutaj według badań i statystyk - blondynki wygrywają

zollla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-17, 23:35   #98
Przyczajenie

yeah
Stary 2012-05-17, 23:37   #99
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez zollla Pokaż wiadomość
No cóż jakoś wielu naukowców jednak badało ten temat i nie sądzę, że nie są inteligentni - jakie były wyniki?
Tak statystycznie więcej mężczyzn woli blondynki (w powierzchownej ocenie - nikt nie mówi że zakochują się w blondynkach) i statystycznie więcej osób zwróci uwagę na tą samą osobę tylko w kolorze włosów blond, więcej osób zaoferuje pomoc blondynce niż tej samej osobie w innym kolorze włosów, ALE statystycznie też więcej pracodawców oceniło brunetki jako bardziej inteligentne i profesjonalne....
Stereotypy? Tak, ale też bierze się to z pewnych przyczyn. Blond włosy są rzadko spotykane, kojarzą się z czymś unikatowym, ze słońcem i uśmiechem. (W Pl tego tak nie widać, ale w większości krajów jest mało blondynek i bardzo bardzo zwracają na siebie uwagę).

Polecam ostatni numer "Charaktery" bo jest tam spory artykuł na ten temat, przedstawione wyniki badań...

PS nie rozumiem tak tej krytyki dla autorki wątku, jej sprawa czym się interesuje, nie chcesz się wypowiadać to się nie wypowiadaj a nie krytyka jej aktualnych przemyśleń, widziałam setki głupszych tematów

a tak z prywatnego podwórka, mój TŻ zdecydowanie woli blondynki i rzeczywiście w ogóle nie zwraca uwagi na piękne brunetki a rude dziewczyny to już kompletnie mu się nie podobają... lubi włosy długie, proste i blond czyli jest takim statystycznym facetem - a ja mam bardzo ciemny blond/brąz w sumie, ale przecież kocha mnie już 6 lat i będzie kochał jak przefarbuję się na czarno czy nawet rudo
Chodzi o powierzchowną, pierwszą ocenę, zwrócenie uwagi, wzbudzenie skojarzeń...... tutaj według badań i statystyk - blondynki wygrywają
Też słyszałam, że blondynki kojarzą się z czymś delikatnym, kruchym, kimś kim trzeba się opiekować. I panowie chcą być silni dla swoich słabych kobietek.
Niestety spotkałam się z negatywnym odbiorem mnie, jako blondynki właśnie. Słyszałam o małej inteligencji i puszczalstwie.

Stary 2012-05-17, 23:38   #100
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zollla Pokaż wiadomość

wiadomka.
mam kumpla, który był swego czasu we mnie zakochany, a w dodatku zatwardziały fan brunetek ;] i jak sam stwierdził "dla mnie zrobi wyjątek"

tak samo miłośnikowi blond włosów może zaszumieć w głowie pod wpływem brunetki/szatynki/rudej.

tak więc nie ma co się sugerować opiniami facetów co komu pasuje i tyle.
Stary 2012-05-17, 23:43   #101
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
wiadomka.
mam kumpla, który był swego czasu we mnie zakochany, a w dodatku zatwardziały fan brunetek ;] i jak sam stwierdził "dla mnie zrobi wyjątek"

tak samo miłośnikowi blond włosów może zaszumieć w głowie pod wpływem brunetki/szatynki/rudej.

tak więc nie ma co się sugerować opiniami facetów co komu pasuje i tyle.
Siur. Mój były nie lubił blondynek, bo mu się kojarzyły ze sztucznością i głupotą. Musiał zweryfikować swoje poglądy

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez asiunia_:) Pokaż wiadomość
Powiem tak.. mężczyźni kochają blondynki a ich dziewczyny nienawidzą blondynek. Sama jestem blondynka i lubie kiedy ide ulica i idzie para. Dziewczyna od razu zagaduje chlopaka, zeby tylko mnie nie zobaczyl, bo wiadomo, ze wypadne lepiej. On i tak zawsze patrzy a ja sie usmiecham
To masz szczęście dziewczyno. Ja się zawsze chyłkiem przemykam, żeby mnie nikt nie widział

Stary 2012-05-17, 23:50   #102
Przyczajenie

Cytat:
Siur. Mój były nie lubił blondynek, bo mu się kojarzyły ze sztucznością i głupotą. Musiał zweryfikować swoje poglądy

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

To masz szczęście dziewczyno. Ja się zawsze chyłkiem przemykam, żeby mnie nikt nie widział
I właśnie dlatego ciemnowłose dziewczyny nie lubią blondynek. Zawsze ich faceci slinia sie na nasz widok i tak juz bedzie Nie wygracie z nami
Stary 2012-05-17, 23:53   #103
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
I właśnie dlatego ciemnowłose dziewczyny nie lubią blondynek. Zawsze ich faceci slinia sie na nasz widok i tak juz bedzie Nie wygracie z nami
Mam w tej kwestii odmienne zdanie. Jak bym się starała, nie wygram z ładną dziewczyną o innym kolorze włosów. Nikt się na mój widok nie ślini, a moje najlepsze przyjaciółki to ciemnowłose

Stary 2012-05-18, 00:28   #104
Danaryna
Raczkowanie

Cytat:
Może gdyby autorka napisała to tak rzeczowo i uargumentowała swój pogląd jakimiś badaniami/artykułami to byłoby o czym dyskutować. "Statystycznie więcej mężczyzn woli blondynki" nie znaczy to samo co "wszyscy mężczyźni wolą blondynki, każdy mężczyzna z dwóch pięknych dziewczyn bla bla bla", a tak pisała autorka w pierwszym poście. Nie rozumiem też po co tworzyć drugi wątek o tym samym, jakby nie można było rozmawiać w poprzednim prawie identycznym wątku autorki.

Cytat:
Ja zrozumiałam ten wątek i zgadzam sie w pelni.
Bo też możesz się tu podowartościowywać?
Cytat:
A Ty z tego co widze chyba brunetka?
Teraz brunetka, przez całe liceum blondynka, w międzyczasie ruda, ale jakoś nie czuję wielkiej potrzeby rozkminiania nad swoimi włosami i przechwalania się powodzeniem u mężczyzn na forach publicznych. Zresztą co do tego przechwalania - nie wiem czy znasz powiedzenie: krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.
Cytat:
Powiem tak.. mężczyźni kochają blondynki a ich dziewczyny nienawidzą blondynek.
Mój jakoś nie kocha blondynek, a ja brunetka mam najlepszą przyjaciółkę blondynkę - a to historia, co?
Cytat:
Sama jestem blondynka i lubie kiedy ide ulica i idzie para. Dziewczyna od razu zagaduje chlopaka, zeby tylko mnie nie zobaczyl, bo wiadomo, ze wypadne lepiej. On i tak zawsze patrzy a ja sie usmiecham
Urzekła mnie Twoja historia
Danaryna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 06:13   #105
Przyczajenie

Cytat:
Może gdyby autorka napisała to tak rzeczowo i uargumentowała swój pogląd jakimiś badaniami/artykułami to byłoby o czym dyskutować. "Statystycznie więcej mężczyzn woli blondynki" nie znaczy to samo co "wszyscy mężczyźni wolą blondynki, każdy mężczyzna z dwóch pięknych dziewczyn bla bla bla", a tak pisała autorka w pierwszym poście. Nie rozumiem też po co tworzyć drugi wątek o tym samym, jakby nie można było rozmawiać w poprzednim prawie identycznym wątku autorki.

Bo też możesz się tu podowartościowywać?

Teraz brunetka, przez całe liceum blondynka, w międzyczasie ruda, ale jakoś nie czuję wielkiej potrzeby rozkminiania nad swoimi włosami i przechwalania się powodzeniem u mężczyzn na forach publicznych. Zresztą co do tego przechwalania - nie wiem czy znasz powiedzenie: krowa, która dużo ryczy mało mleka daje.

Mój jakoś nie kocha blondynek, a ja brunetka mam najlepszą przyjaciółkę blondynkę - a to historia, co?

Urzekła mnie Twoja historia
A ta dalej swoje z tym tworzeniem wątków.. Aż tak bardzo cie to zabolalo, ze tak sie tym ekscytujesz?
Wiedzialam, ze jestes brunetka..zauwaz, ze blond dziewczyny normalnie odpowiedza i wychodza z wątku, a ciemnowlose zakompleksione siedzą tu i dokładają oliwy do ognia i próbują nam coś udowodnić.
Hahhahaha.. tak to sobie tłumacz, ze twoj chlopak nie lubi blondynek.. na bank sie wgapia na nas na ulicy a ty sie wkurzasz i dlatego tutaj sie odgrywasz.
Aha.. a twoja przyjaciolka blondynka na pewno jest przeciętnej urody, a my dykutujemy tu o pięknych blondynkach
Stary 2012-05-18, 06:34   #106
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rena Pokaż wiadomość
blondynki oczywiscie rzadza, ja farbuje juz 10 lat i nie planuje zaprzestac.
Oczywista oczywistość

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
a jak oceniacie CHYLINSKĄ w blond?
Jestem na nie

Alba wygląda pieknie w jaśniejszych włosach, tyle że akurat to zdjęcie jest jej najgorszym chyba
Stary 2012-05-18, 06:41   #107
sine.ira
BAN stały

A dla mnie wielbienie kogoś bądź odrzucanie jako swojego ew. partnera/partnerki kierując się kolorem włosów jest tak durne, że aż zabawne A jeszcze jak ktoś nie kryje, że nie stoi za tym nic więcej jak prymitywne stereotypy, to sękjuwerymacz.
Co to właściwie znaczy: nie lubię blondynek albo brunetek ?
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 06:55   #108
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
A dla mnie wielbienie kogoś bądź odrzucanie jako swojego ew. partnera/partnerki kierując się kolorem włosów jest tak durne, że aż zabawne A jeszcze jak ktoś nie kryje, że nie stoi za tym nic więcej jak prymitywne stereotypy, to sękjuwerymacz.
Co to właściwie znaczy: nie lubię blondynek albo brunetek ?

To przeca zwykła fetyszyzacja wyglądu jest
A odrzucanie kogoś li jedynie za sam kolor włosów kojarzy mi się ze stwierdzeniem, że wszystkie Anki to fałszywe baby, bo koleżanka z podwórka taka była
Lemmy is God jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 07:11   #109
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Pokaż wiadomość
To przeca zwykła fetyszyzacja wyglądu jest
A odrzucanie kogoś li jedynie za sam kolor włosów kojarzy mi się ze stwierdzeniem, że wszystkie Anki to fałszywe baby, bo koleżanka z podwórka taka była
Zaraz tam fetyszyzacja
Zwykle takie tam deklaracje typu blondynki/brunetki/rude są be, składa się do uszu swojej już wybranej blondynki/brunetki/rudej, żeby jej zrobić dobrze. Tak wynika z moich obserwacji.
Ja rozumiem, że można mieć jakieś tam....preferencje co do wyglądu. Ale ludzie bez fetyszu (że np. musi być rude futerko, bo inaczej ni cha cha) to te swoje preferencje i tak odstawiają na bok jak spotkają jakąś fajną i generalnie dla siebie atrakcyjną osobę.
Można sobie woleć blondynki, czemu nie. Ale to nie przeszkadza zakochać się w jakiej lisiowłosej piękności.
W ogóle takie rozkminy jak na tym wątku są przezabawne, nie ?
A jeszcze jak kto się szczególnie mocno napina, to już w ogóle.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-18, 07:22   #110
Przyczajenie

Cytat:
Zaraz tam fetyszyzacja
Zwykle takie tam deklaracje typu blondynki/brunetki/rude są be, składa się do uszu swojej już wybranej blondynki/brunetki/rudej, żeby jej zrobić dobrze. Tak wynika z moich obserwacji.
Ja rozumiem, że można mieć jakieś tam....preferencje co do wyglądu. Ale ludzie bez fetyszu (że np. musi być rude futerko, bo inaczej ni cha cha) to te swoje preferencje i tak odstawiają na bok jak spotkają jakąś fajną i generalnie dla siebie atrakcyjną osobę.
Można sobie woleć blondynki, czemu nie. Ale to nie przeszkadza zakochać się w jakiej lisiowłosej piękności.
W ogóle takie rozkminy jak na tym wątku są przezabawne, nie ?
A jeszcze jak kto się szczególnie mocno napina, to już w ogóle.
Wy jestescie przezabawne, ze tak sie ekscytujecie i wkurzacie na ten wątek. Prawda w oczy kole? Kto sie tu napina? Przeczytaj posty kolezanek i sama sobie odpowiedz. Z moich obserwacji wynika, ze zadna blondynka na tym forum nikogo nie obrazila, a juz na pewno nie autorka. Kazda blondynka z szacunkiem odpowiada i wychodzi, a brunety drąża temat i sie wkurzają
Stary 2012-05-18, 07:23   #111
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Wy jestescie przezabawne, ze tak sie ekscytujecie i wkurzacie na ten wątek. Prawda w oczy kole?
jaka prawda?

Cytat:
Kto sie tu napina? Przeczytaj posty kolezanek i sama sobie odpowiedz. Z moich obserwacji wynika, ze zadna blondynka na tym forum nikogo nie obrazila, a juz na pewno nie autorka. Kazda blondynka z szacunkiem odpowiada i wychodzi, a brunety drąża temat i sie wkurzają
widziałaś Sinę na żywo?
skąd ta pewność,że jest brunetką
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 07:27   #112
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Wy jestescie przezabawne, ze tak sie ekscytujecie i wkurzacie na ten wątek. Prawda w oczy kole? Kto sie tu napina? Przeczytaj posty kolezanek i sama sobie odpowiedz. Z moich obserwacji wynika, ze zadna blondynka na tym forum nikogo nie obrazila, a juz na pewno nie autorka. Kazda blondynka z szacunkiem odpowiada i wychodzi, a brunety drąża temat i sie wkurzają
Kto się napina ? No przecież, że teraz Ty

No mówię Ci, te okropne brunety. My blondyneczki jesteśmy przez nie po prostu szykanowane ! To straszne. Idę się rzucić pod samolot, ew. skoczę z krawężnika !
Stary 2012-05-18, 07:33   #113
Przyczajenie

Cytat:
Kto się napina ? No przecież, że teraz Ty

No mówię Ci, te okropne brunety. My blondyneczki jesteśmy przez nie po prostu szykanowane ! To straszne. Idę się rzucić pod samolot, ew. skoczę z krawężnika !
Śmieszne to jest Ja znam swoją wartość i na pewno nie oburzyłabym sie jakby jakas dziewczyna zalozyla watek "mezczyzni wola brunetki". A wy sie spinacie i przezywacie ciągle, jaki z tego wniosek? W glebi serca tez uwazacie, ze faceci wola blond ale udajecie, ze nie
Stary 2012-05-18, 07:37   #114
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:

no nie dziwne że sie blondyny nie napinają Gdyby jakaś ciemnowłosa założyła wątek, dajmy na to : Czy blondyny są głupsze? albo coś równie inteligentnego jak ten wątek, to sądze że bys była już pierwsza w kolejce, wnioskując po poziomie wypowiedzi jakie tu przedstawiłaś. Mam nadzieję, że chociaż masz gora 15 lat, to wtedy jeszcze można ci to jakoś wybaczyć te ,,mądrości"

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Śmieszne to jest Ja znam swoją wartość i na pewno nie oburzyłabym sie jakby jakas dziewczyna zalozyla watek "mezczyzni wola brunetki". A wy sie spinacie i przezywacie ciągle, jaki z tego wniosek? W glebi serca tez uwazacie, ze faceci wola blond ale udajecie, ze nie
jak na razie to jestes dowodem na inny słynny sterotyp o blondynkach, zgadnij jaki

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 07:39   #115
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Jesteś przeurocza, można Cię łyżkami jeść
Stary 2012-05-18, 07:43   #116
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lizawietta Pokaż wiadomość
no nie dziwne że sie blondyny nie napinają Gdyby jakaś ciemnowłosa założyła wątek, dajmy na to : Czy blondyny są głupsze? albo coś równie inteligentnego jak ten wątek, to sądze że bys była już pierwsza w kolejce, wnioskując po poziomie wypowiedzi jakie tu przedstawiłaś. Mam nadzieję, że chociaż masz gora 15 lat, to wtedy jeszcze można ci to jakoś wybaczyć te ,,mądrości"

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

jak na razie to jestes dowodem na inny słynny sterotyp o blondynkach, zgadnij jaki
O widze, że sie odchudzasz
Stary 2012-05-18, 07:45   #117
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiun[B
ia_;34192947] A wy sie spinacie i przezywacie ciągle, jaki z tego wniosek? W glebi serca tez uwazacie, ze faceci wola blond ale udajecie, ze nie [/B]
Powtarzasz się -a ja wcale nie uważam że kłamstwo powtórzone 1000x staje się prawdą

No tak, zapomniałam, ta pokrętna kobieca logika

Cytat:

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Brawo za spostrzegawczość
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 07:47   #118
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dzikun Pokaż wiadomość
Powtarzasz się -a ja wcale nie uważam że kłamstwo powtórzone 1000x staje się prawdą

No tak, zapomniałam, ta pokrętna kobieca logika

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Brawo za spostrzegawczość
Wyleczcie sie ze swoich kompleksów to pogadamy Ja nie zazdroszcze nikomu urody i figury bo sama jestem atrakcyjna
Stary 2012-05-18, 07:49   #119
lizawietta
Zadomowienie

Cytat:
jak widać z zawrotnej nadwagi . nie widzę związku z tematem

shred level1 level2 level3
Mel B :
posladki
ramiona
lizawietta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-18, 07:50   #120
Dzikun
Zakorzenienie

Cytat:
jak widać z zawrotnej nadwagi . nie widzę związku z tematem
Zwykła chęć zaczepki i sprowokowania. Nie ma argumentów, to chwyta się, czego widzi
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości