|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fakt ze fryzurka bardziej, ale to chyba dlatego ze fryzury p Joasi zawsze mnie powalają Zdziwiło mnie że nie malowała Ci ust, dlaczego? nie chciałaś czy ona zapomniała?![]() Bo mnie malowała usta i na próbnej i w dniu ślubu, na ślub taką trwałą bazę dała na spód, dzięki której cały czas miałam tak jakby pomalowane, musiałam tylko co jakiś czas błyszczyk nakładać Ja tez nie byłam w 100% zadowolona z próbnego makijażu, ale uwagi przedstawiłam w dniu ślubu i już był taki jaki chciałam Cytat:
Kasiu-k trzymaj się, oby to nie było nic groźnego ![]() Melody trzymam za Was kciuki
|
||
|
|
|
#2253 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przypadłości ciążowe zaczynają Cię męczyć ![]() byle do końca I trymestru Ile to jeszcze? tydzień? czy mniej?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za spotkanie. U mnie było podobnie, mój Tato i matka TŻta to dwie skrajne opcje polityczne w związku z czym obawiałam się czy nie wejdą na jakąś smoleńską mine ale obeszło się bez.Co do tego wybielania byłam już nastawiona na to, ale moja dentystka powiedziała że takie wybielanie mocno osłabia szkliwo a zęby często wracając do koloru sprzed wybielania robią to w sposób nierównomierny i lubią się pojawiać ciapki na zębach :/ Więc stwierdziłam że zrobię 2 miesięczną kurację perłą i myślę że troche się poprawi. Cytat:
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u nas też jakieś dziwne napięcia są. Przedwczoraj Tż mi np. oświadczył, że to chyba był błąd robić wesele z wielką pompą zamiast kameralnego przyjęcia dla najbliższych Rychło w czas się opamiętał. Smęci też, że ma wrażenie że zespół będzie beznadziejny (tak było na ostatnim weselu na którym byliśmy - i oczywiście pewnie tak będzie u nas) . Rany niech ten ślub już się odbędzie, bo zwariuję z nim |
|
|
|
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34192779]przejdzie Wam jak już wrócicie do domu jako PAN I PANI .........................
[/QUOTE]dzięki dziewczyny mi jest smutno, bo nie widzę, żeby się cieszył ![]() wiem, że nie jest wylewny, ale...
|
|
#2256 |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34180504] A teraz mam pytanie do Was:
mój teściu w dniu naszego ślubu ma urodziny, jako że w przeszłości jeździł na różne zawody w szachach i teraz również gra, mam 2 opcje tortu który Wam się bardziej podoba?[/QUOTE] ostatni ![]() Ja niestety wczoraj się pokłóciłam z TZ , cały czas ma o coś do mnie pretensje, poprosiłam go żebyśmy poćwiczyli taniec, a on wstał i .... znów zaczął miec do mnie pretensje, o to samo co cały dzień wysłuchuję... niby przeprosił, ale humory były zepsute i położyłam się spać taka niby obrażona, ale nie do końca... Do niczego... Przepraszam za żale...
|
#2257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2259 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a te swieczki extra, az napisalam do mojej dekoratorki czy by nie dalo rady zrobic czegos takiego na sali![]() Cytat:
ale dzieki za odp![]() Cytat:
Ale balony to super pomysl taki innyCytat:
![]() Cytat:
jeszcze nie wiem jakie utwory ale myslalam, zeby bylo cos z rock'n'rolla, jozin z bazin, jakis wolny taniej i koniecznie jezioro labedzie - kupie jakies takie sukienki sterczace na gumkach albo uszyje z tiulu i jeden z fectow bedzie je musial zalozyc jeszcze 1 piosenki mi brakuje... moze cos doradzicie?Cytat:
Tylko jaka piosenke dla Tz...?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do wybielania, ja zaczelam stosowac metode nakladkowa, przez 14 dni musze to stosowac - najlepiej w tym spac, juz po 6 dniach mam lepsze zabki, ale musze po 3 dniach robic przerwy bo mnie niestety bola zeby...
|
|||||||||
|
|
|
#2260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do bibułek, jak kupiłam niedawno te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...n-johnson.html i są ok, matuja natychmiast i długo nie musiałam używać kolejnej. Kupowałam je na all.
|
|
|
#2261 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2262 | |
|
Rozeznanie
|
Wszystko będzie dobrze! Cytat:
A mówią, że to kobiety narzekają... ![]() Widzę, że ostatnio jakiś "gorący" czas nastał w relacjach z TŻ na rożnych poziomach. ![]() Jestem przekonana, że jak opadną wszelkie nerwy, stresy przedślubne związane z organizowaniem i planowaniem wszystko minie i będziemy cieszyć się zmianą naszego stanu cywilnego
|
|
#2263 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() MARGIDA a Ty tusz tusz ![]() TŻ napewno się cieszy ale jest zestresowany i może zmęczony i dlatego się tak zachowuje. Zobaczysz będzie dobrze |
|
|
|
#2264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc, Nena, życzę, aby u Ciebie było spokojnie![]() A my zaraz do Kielc wybywamy... |
|
|
|
|
#2265 |
|
Rozeznanie
|
Wchodzę teraz na fejsika i co ja pacze na tablicy u kolegi...
Ich balkonowy gołąb też zapragnął być Tap Madl
|
#2266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostatecznie zdecydowałam się tylko na piaskowanie i pastę delikatnie wybielającą sensodyne. Efektu nie będzie jakiegoś oszałamiającego, ale zawsze coś ![]() U mnie też z TŻ jest dziwny okres. Sporo kłótni, nieporozumień. Tylko że to ja jestem tą stroną rozpoczynającą kłótnie, a on łagodzącą. Wiem o tym i staram się opanować, ale coraz więcej rzeczy mnie drażni
|
|
|
|
|
#2267 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2268 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2269 |
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34193298]
masz fajnego tatę [/QUOTE]Jest nie z tej ziemi! Ma 64lata i jest wyjątkowo niecierpliwym człowiekiem. Parę lat temu, w sklepie, ekspedientka go zlewała i czytała gazetę. Więc jej zwrócił uwagę, że "Pani jest tu jak du.pa od srania: A ona, że jest cham. Na co rodziciel: "Gdybym był chamem, to bym powiedział, ze jestes stara głupia k****, ale, że nie jestem chamem, to nie powiem pani, ze jest pani stara, głupia k****" Babę zatkało, a ludzie z kolejko zaczęli bić brawo |
|
|
|
#2270 | |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tak
Dodam jeszcze, że nikt mu nie pomagał w upiększaniu wrócił taki "odmieniony" do gniazdka ![]() ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
|
|
#2271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu pisze o wybeilaniu metoda nakladkowa http://www.bluedental.pl/Wybielanie-...akladkowa.html ja sobie narazie chwale, lekarz powiedzial ze wybielanie niszczy zeby wtedy, kiedy ma sie je niewyleczone i sie wybiela. Na zdrowe zeby jest to nieszkodliwe - niby potwierdzone badaniami w USA, gdzie korzystaja juz z tego od kilkudziesieciu lat.... zobaczymy
|
|
|
|
|
#2272 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mój tż też taki jest ale chwalę sobie to bo przynajmniej nikt mu nie będzie w kaszę dmuchał. On potrafi kogoś na ulicy opierniczyć gdy jedzie autem i mu na drogę wyskoczy
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
czolgiem
Cytat:
Gołąb tap model zrobil mi dzien
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2275 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale będę mieć zęby jak z holiłódzi!Ogłaszam wszem i wobec że nadal nie mam fryzjera na ślub, co mnie totalnie przeraża ;(
|
|
#2276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2277 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przypomnij sobie co dla kawalerów pliiiisss ![]() Cytat:
Cytat:
Mój mi powiedział, że się bedzie cieszyć jak juz przetrwa wesele (bo nie lubi tańczyć).Ściskam Cytat:
![]() Cytat:
Nie piję herbaty, kawę białą i lecę myć zęby, zuje gumy, uzywam nitki i pasy wybielajacej. Kolejny powód, dla którego ciesze się, ze nie mam snieznobialej sukni. Opalenizna (nie skwarka!) też podrasuje troche kolor zębów
|
|
|
#2278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kto zna niemiecki i może mi pomóc??? |
||
|
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestem bridezilla
ale mam pytanie to jest restauracja w ktorej bedziemy mieli wesel http://www.facebook.com/#!/media/alb...65125190206732 na jednej ze scian jest dlugie lusto ktore bedzie za nami i mam pytanie chcialam powiesic na wstazkach na tym lustrze albo nasze inicjaly albo napis love stylizowany na litery jak z coca coli to wszystko bedzie ze styroduru, jak myslicie co wybrac
|
|
|
#2280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może z 7-8 zł kosztują ![]() AAA! A u nas wody nie ma :/ Ciekawa jestem kiedy puszczą...:/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

fakt ze fryzurka bardziej, ale to chyba dlatego ze fryzury p Joasi zawsze mnie powalają
nie chciałaś czy ona zapomniała?
przypadłości ciążowe zaczynają Cię męczyć 

nie wiedziałam co ze sobą zrobić, więc poszłam wcześniej do pracy
aż się sekretarki śmiały, czy się przypadkiem nie rozchorowałam
za spotkanie. U mnie było podobnie, mój Tato i matka TŻta to dwie skrajne opcje polityczne