Krakowianki - część XVII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-17, 18:05   #4591
gg22
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki - część XVII

połowę mi ucieło

Melka
- no stety niestety ominęła mnie dyskusja o kupie, bo podczas nadrabiania 15str. czytałam pobieżnie.

Ineso- dzięki za link

te torebki są piękne!!!!!!!! także SdC obczaj drogę, Blair odpalaj furę, Mistrzyni- rejestruj się i otwieraj zamówienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_w_swoich_snach Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html !!!!!!!!!!!!!!!!
Brak słów! i nie rozumiem dlaczego podali to do wiadomosci publicznej dopiero PO zatrzymaniu !
a ostatnio widziałam w wiadomościach info, że gdzieś tam w Polsce otwarto po generalnym remoncie ośrodek dla pedofilii i jedyny problem jaki mają to...uwaga, uwaga! brak pedofilii
u nas to już chyba zawsze tak będzie...

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Znowu Sebek? A zrobił już pranie, że się obija?
bardzo śmieszne
to było w pracy więc mi naprawił facet z pracy, a S. prania nie mógł zrobić, bo mu Kasiencja pralkę zajęła

Cytat:
Cisza na wątku - juwenaliują się młode siksy, żesz
OMD, cierpię z powodu braku biletów, bo nastawiłam się bardzo na koncert Oszczędź mi przynajmniej i nie zachwycaj się głośno, jak fajnie było
to Ty się w końcu nie wybrałaś? czemu? brakło biletów?
dla mnie 40zł to trochę strata kasy

OMD- jak było? pisz na biało co by Lenka się nie denerwowała

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
GG jestem z wiochy pomiędzy S a Stalówką - mam lotnisko
yyyyyy nie wiem...no nie wiem.... kojarzy mi się z lotniskiem Świdnik i Rzeszów ale to ni cholery pomiędzy:/ napisz PW

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Niestety nie będę miała w tym roku biletów darmowych na Ligę Światową
to znaczy ze nie jedziemy do Katowic?

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
gorzej jak po studiach wyjadę z Krakowa

też mi się spaaaać chce.... i idę na rozmowę w sprawie praktyk, ale czuję że to moze być jakaś lipa, bo facet w ciągu 15 minut od wyslania maila zaprosil mnie na rozmowę na następny dzień
czemu miałabyś wyjechać?

jak rozmowa?

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Zaczynam się zastanawiać, czy dobrym pomysłem było wzięcie sobie praktyk na katedrze na uczelni, chyba lepiej w CV wygląda jakaś "normalna" firma?
chyba lepiej normalna. masz możliwość zmienić albo zrobić tu i tu?

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Wróciłam w nocy, a już myślałam że się nie uda Na lotnisku zgubiłam dowód osobisty, a ważnego paszportu nie posiadam. Coś chyba ta Szkocja mnie polubiła tak jak ją i chciała za wszelką cenę zatrzymać. Na szczęście/nieszczęście (?) ID się znalazł i zostałam wpuszczona na pokład samolotu
jaaaa chyba bym umarła ze stresu!

w sobotę na imprezę?

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Mam nietypową sprawę

Czy któraś z Was radzi sobie na obcasach i nie boi się kamery i chciałaby wziąć jutro o 17:30 udział w takich zajęciach:

http://www.youtube.com/watch?v=rPNiH...eature=g-all-u

Ma przyjść do nas TVN krecić materiał krótki, a to nowe zajęcia i potrzebujemy ekipę do nagrania zebrać

ehh

łłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee ja bym poszła

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Do dziewczyn zainteresowanych CV - tu jest jedna z odpowiedz rekruterów z portalu GoldenLine na pytanie "Co powinno zawierać skuteczne CV?"

"Przede wszystkim być zindywidualizowane czyli mieć odpowiedni układ poszczególnych modułów i ich kolejność a nie zwykły chronologiczny schemat i to według szablonu pobranego z Internetu. Najważniejsze, aby to co na początku cv było tym co najważniejsze: atuty, krótkie info o celu zawodowym, profil zawodowy, kompetencje zgodne z ofertą pracy, sukcesy czy też osiągnięcia w podobnej branży itp. To wszystko co zostało wymienione w poście wyżej oczywiście tak, ale najważniejsze aby to była aplikacja na konkretne stanowisko pracy a więc dopasowana, zwięzłą i odpowiadająca oczekiwaniom tego właśnie pracodawcy, do którego to wysyłamy. Jednym słowem już na pierwszy rzut oka ma być widoczne, że jej autor poświęcił trochę czasu na jej stworzenie i przemyślał co w niej ując jako kluczowe i ważne."

.
tak jak czytam to stwierdzam że muszę praktycznie całe zmienić
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-05-17 o 18:06
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:38   #4592
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
To są obcasy? Bez przesady .
Ale, że co?
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:40   #4593
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Ja jeśli będę, to tylko na jednym, prawdopodobnie tym piątkowym właśnie. W niedzielę nie mogę
uuu, niedziela najważniejsza ;/ a w piątek jak? kupujesz bilet? jak jedziesz?

Cytat:
Wróciłam w nocy, a już myślałam że się nie uda Na lotnisku zgubiłam dowód osobisty, a ważnego paszportu nie posiadam. Coś chyba ta Szkocja mnie polubiła tak jak ją i chciała za wszelką cenę zatrzymać. Na szczęście/nieszczęście (?) ID się znalazł i zostałam wpuszczona na pokład samolotu

Kiedy pływamy, może w przyszłym tygodniu ? Dałabym Ci EDT od razu
1. O masakra, zawsze się tego panicznie boję!

2. Jeszcze nie Musi mi się noga wygoić a do następnego tygodnia na pewno nie zdąży Może na jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? Masz jeszcze mojego Waxa

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
Dzieki podbudowalas mnie na duchu troszke
Ja po prostu zaluje ze nie mamz 10 lat mniej bo chcialabym tyle jeszcze osiagnac i zrobic ale gdzies mi czas niesamowicie uciekl.
Większość ludzi w każdym wieku Ci to powie. Zrób co możesz, aby przez kolejne 10lat uciekło Ci jak najmniej To, że życie jest za krótkie wiadomo pewnie od chwili, gdy pierwszy człowiek umarł. Nie trać czasu i przede wszystkim energii na takie myśli

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
te torebki są piękne!!!!!!!! także SdC obczaj drogę, Blair odpalaj furę, Mistrzyni- rejestruj się i otwieraj zamówienie
i Rzeszów ale to ni cholery pomiędzy:/ napisz PW

to znaczy ze nie jedziemy do Katowic?
1. Jeszcze chwila i otworzę ten link A naprawdę nie mogę bo staniki mnie zrujnowały

2. Tzn ja jadę, ale nie mogę wziąć nikogo (nawet mamy!). Chyba, że ktoś chce za 240zł, ale zdaję sobie sprawę, że to mnóstwo $

Ale tu dziś cicho, nie miałam czego nadrabiać
Stary 2012-05-17, 18:45   #4594
201608010929
Konto usunięte

GG, nie namawiaj mnie Ty Łobuzie zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15 Fajny ten wzornik bo mam w jednym miejscu wszystkie kolory, mogę bez grzebania w pudełku z lakierami znalezc odpowiedni kolor ale co mi to udowodniło - ze koniec z zakupami!!!! przecież to juz mała drogeria
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lakiery.jpg (61,0 KB, 45 załadowań)
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 18:51   #4595
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
łłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee ja bym poszła
Zgadaj się z Lalaith i przyjdźcie za tydzień. Co prawda już bez kamer ale jak chcecie to mogę Was nakręcić

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Mistrzyni.... zwariowalam! Czytałam tu co prawda o tym, że dużo macie różnych rzeczy ale zwizualizowałaś mi jaka to skala hehe
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:14   #4596
Malla
Nie depcze krokusów

Mistrzyni - piękne!
Stary 2012-05-17, 19:33   #4597
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
kasiencja dzieki za mozliwosc odebrania bransoletek
żaden problem

Cytat:
witaj z powrotem! masz jakieś zdjęcia ładne?

Cytat:
1. te torebki są piękne!!!!!!!! także SdC obczaj drogę, Blair odpalaj furę, Mistrzyni- rejestruj się i otwieraj zamówienie
2. czemu miałabyś wyjechać?
3. jak rozmowa?
1. jeśli te torebki są tanie i w miarę porządne, to ja chętnie!
3. dobrze, napisałam w klubie
2. w momencie skończenia studiów niewiele (poza Wami ) mnie tu trzyma, niewykluczone że gdzie indziej miałabym lepsze perspektywy pracy (nie tylko ja zresztą), a poza tym w razie czego miałabym bliżej do rodziny. co prawda moja przyszłość to jedna wielka niewiadoma, ale nie wykluczam takiej opcji.

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
GG, nie namawiaj mnie Ty Łobuzie zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15 Fajny ten wzornik bo mam w jednym miejscu wszystkie kolory, mogę bez grzebania w pudełku z lakierami znalezc odpowiedni kolor ale co mi to udowodniło - ze koniec z zakupami!!!! przecież to juz mała drogeria

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:35   #4598
SdC
Zakorzenienie

gg, czemu całe? I powiedz mi lepiej jakie uwagi miał Ł. Jestem ciekawa innego spojrzenia na CV .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 19:56   #4599
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:

jaaaa chyba bym umarła ze stresu!

w sobotę na imprezę?

Najwyżej bym została w Szkocji kilka dni dłużej i zapożyczyła się na bilet powrotny. Ale Szkoci są tak cudownie pomocnymi i opiekuńczymi ludźmi że na ich lotnisku nic nie zginie. Miotałam się jak głupia po wszystkich sklepikach strefy bezcłowej w których robiłam zakupy, sklepikarki przytulały mnie, pomagały szukać, a na końcu trafiłam do security i wśród stosu zagubionych dokumentów znalazłam swój
Opiekuńczość Szkotów objawiła się już kiedy po przyjeździe w środku nocy wysiadłyśmy w centrum Edynburga z autobusu z lotniska z bagażami i od razu pewien Szkot rzucił się nam na pomoc w dotarciu do hotelu. Generalnie kiedy zapytasz ich o drogę to wszyscy chcą Cię tam zaprowadzić, to było cudowne!

A w sobotę Kochana to ja baluję na panieńskim... na zamku w Czorsztynie

Cytat:

2. Jeszcze nie Musi mi się noga wygoić a do następnego tygodnia na pewno nie zdąży Może na jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? Masz jeszcze mojego Waxa

Oj, a co się stało???
U mnie na osiedlu wybudowali basen i sobie pomyślałam że będę sobie nań chodzić jak już się nauczę pływać Od 14-16 wstęp 7zł

Cytat:

witaj z powrotem! masz jakieś zdjęcia ładne?

Coś mam, jak już się ogarnę i to wszystko pozgrywam to pokażę

Edytowane przez lalaith
Czas edycji: 2012-05-17 o 19:58
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:24   #4600
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Marzenie

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:40   #4601
MyLastHope
Rozeznanie

Cytat:
Najwyżej bym została w Szkocji kilka dni dłużej i zapożyczyła się na bilet powrotny. Ale Szkoci są tak cudownie pomocnymi i opiekuńczymi ludźmi że na ich lotnisku nic nie zginie. Miotałam się jak głupia po wszystkich sklepikach strefy bezcłowej w których robiłam zakupy, sklepikarki przytulały mnie, pomagały szukać, a na końcu trafiłam do security i wśród stosu zagubionych dokumentów znalazłam swój
Opiekuńczość Szkotów objawiła się już kiedy po przyjeździe w środku nocy wysiadłyśmy w centrum Edynburga z autobusu z lotniska z bagażami i od razu pewien Szkot rzucił się nam na pomoc w dotarciu do hotelu. Generalnie kiedy zapytasz ich o drogę to wszyscy chcą Cię tam zaprowadzić, to było cudowne!

Oj, a co się stało???
U mnie na osiedlu wybudowali basen i sobie pomyślałam że będę sobie nań chodzić jak już się nauczę pływać Od 14-16 wstęp 7zł

Coś mam, jak już się ogarnę i to wszystko pozgrywam to pokażę
a gdzie ten basen?
ja chodzę na comarch, tylko kurde drogo ;/ i chyba zbankrutuje zanim nauczę się pływać, bo ciężko mi idzie
Polecacie jakiś basen, dobry do nauki?

I pamiętaj, że masz u mnie olejek do odebrania (ten z wymianki)

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 20:46   #4602
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Mam nietypową sprawę

Czy któraś z Was radzi sobie na obcasach i nie boi się kamery i chciałaby wziąć jutro o 17:30 udział w takich zajęciach:

http://www.youtube.com/watch?v=rPNiH...eature=g-all-u

Ma przyjść do nas TVN krecić materiał krótki, a to nowe zajęcia i potrzebujemy ekipę do nagrania zebrać

ehh
fajne, ja obcasów sie nie boje ale kamery tak...
i nie mam z kim Helenci zostawić

Cytat:

fajowo... takie bale
ale współczuje przeżyć z Dowodem
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:01   #4603
Lenkapuma
Zakorzenienie

Śpieszę donieść, że użyłam dzisiaj drugi raz filtra z L'Oreala i jestem zachwycona
Aplikacja niczym nie różni się od nałożenia zwykłego kremu, niemalże ten sam komfort.
Więc jeśli dodatkowo ma działanie stabilnego filtra, to jestem wniebowzięta!! ...... (krzyknęła Lenka, a trzy dni później ją spryszczyło).

Nieeee nooo, myślę że nie będzie źle

Stary 2012-05-17, 21:01   #4604
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
łaa, ale fajnie

Lenki wpis o filtrze przypomniał mi o napisaniu o moim drugim doświadczeniu z korundem - jak rozmieszałam z żelem do twarzy w proporcji 1:5 to wyszedł z tego naprawdę DELIKATNY peeling (bez ironii)

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2012-05-17 o 21:03
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:23   #4605
OneMoreDress
Zakorzenienie

Jestem tak zawalona robotą, że nawet nie mam czasu nic tu napisać

Wpadłam tylko naskrobać (i narazić się....) Lence i GG... Bo mam w niedzielę jednak egzamin więc w sobotę siedzę i się uczę
Stary 2012-05-17, 21:46   #4606
Lenkapuma
Zakorzenienie

Czad http://wiadomosci.onet.pl/kraj/co-im...rtaz-maly.html

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Jestem tak zawalona robotą, że nawet nie mam czasu nic tu napisać

Wpadłam tylko naskrobać (i narazić się....) Lence i GG... Bo mam w niedzielę jednak egzamin więc w sobotę siedzę i się uczę
Czyli po imprezie?!

Stary 2012-05-17, 21:57   #4607
Ineso
Matka Smoka

gg - czy ja do Ciebie zadzwoniłam i potraktowałam Cię jak Twojego brata Nie ogarniam nowego telefonu, i jeszcze zasięg mi tu nawala doszczętnie Dzięki jeszcze raz - dodzwoniłam się i czekam na werdykt.

granatowo, Wredna - napiszcie mi pw jak sprawa z bluzkami, czy mam czegoś jutro szukać, bo nie nadrobiłam wątku.
Będę w HM jutro ok 10 lub 14.

Edytowane przez Ineso
Czas edycji: 2012-05-17 o 22:03
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-17, 21:57   #4608
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli po imprezie?!
Ja niestety odpadam Mam nadzieję, że z GG wyszalejecie się za mnie...

Tak strasznie potrzebuję znów odreagować i nie mogę
Stary 2012-05-17, 22:58   #4609
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
uuu, niedziela najważniejsza ;/ a w piątek jak? kupujesz bilet? jak jedziesz?
W niedzielę jestem świadkiem na bierzmowaniu siostry, więc mecz obejrzę w tv. Chyba kupię na piątek (bo jeszcze sobota to już za dużo $) i pojadę prawdopodobnie pociągiem.

Cytat:
Boli mnie jak patrzę na te zdjęcia.
Stary 2012-05-17, 23:17   #4610
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
gg - czy ja do Ciebie zadzwoniłam i potraktowałam Cię jak Twojego brata
Co piłaś? Też chcę
Stary 2012-05-17, 23:19   #4611
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Witajcie Krakowianki
Przepraszam że wcinam się Wam w wątek z przyziemną prośbą, ale jeżeli któraś z Was w najbliższym czasie będzie w okolicach Galerii Krakowskiej, to mogłabym Was prosić o zakupienie dla mnie w Stradivariusie miętowych rurek: http://www.stradivarius.com/webapp/w...%2Bkieszeniami Naturalnie wszelkie koszty pokrywam ja
Wszędzie szukam miętowych rurek, w różnych sklepach i na stronach internetowych, ale nigdzie albo nie ma już małych rozmiarów, albo wogóle już wszystkie w tym kolorze są wyprzedane Poprostu za późno się obudziłam na kupienie ich
Dzwoniłam do GK i wiem że właśnie w Stradivariusie jeszcze jeden rozmiar 32 powinien się uchować Ja do Krakowa mam niemal 200km i rzadko tam bywam, więc pomyślałam czy Któraś z Was mogłaby mi pomóc
Oczywiście jeżeli prośby o kupienie są niedozwolone na forum, to naprawdę bardzo przepraszam
Hej dziewczyny, żadna z Was nie wybiera się jutro do Galerii Krakowskiej?
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 10:24   #4612
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

czy dzisiaj jest może pochód juwenaliowy??
bo u mnie pod blokiem jakieś przebierańce z piwem się plątały.

Byłam z Heluncią na giełdzie kwiatowej, kupiłam sobie ziółka i kwiaty na balkon. Zioła te co zasiałam to mi nie wyrosły, poza kolendrą
Stary 2012-05-18, 10:35   #4613
Malla
Nie depcze krokusów

Tak, to dzisiaj. Noc Muzeów i Juwenalia naraz, więc korzystając z zamieszania wbiłam się do fryzjera
Stary 2012-05-18, 10:49   #4614
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Tak, to dzisiaj. Noc Muzeów i Juwenalia naraz, więc korzystając z zamieszania wbiłam się do fryzjera
cfaniara
Stary 2012-05-18, 11:47   #4615
cholernarejestracja
Copyraptor

A ja dziś wstałam na zajęcia, ubrałam się i już prawie wychodziłam, ale coś mnie tknęło żeby napisać smsa do znajomego...

Ale przynajmniej poszłam z Pandą postrzelać, no i jest dopiero 12 a ja już tyle zrobiłam dziwne uczucie

Ale Trust dodała piękny makijaż na bloga
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 11:52   #4616
blair witch
Zakorzenienie

Mistrzyni - właśnie umarłam z zazdrości
Stary 2012-05-18, 11:52   #4617
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Nie byłam wczoraj cały dzień na wątku, a tu tylko 2 strony do nadrobienia Co jest z Wami? :P

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
to dobrze... bo sama chciałam 36, ale już wtedy nie było i mi Pani odłożyła 36 z kobaltu i nude... i już są moje
Ale Ci się poszczęściło Jak ja dzwoniłam to z tych dwóch zostały same rozmiary 40+ Kiedy Ty sobie je rezerwowałaś?

granatowo Ale chociaż tyle, że Ty będziesz na wszystkich meczach

Cytat:
Frapo
Nawet jeśli między niektórymi z nas jest 10-12 lat różnicy to jest to tylko korzyść dla wątku i dla jego uczestniczek
Ty posiadasz wiedzę, doświadczenie w wielu kwestiach. Twoje podejście do życia, stosunek do pewnych spraw może byc cennym drogowskazem dla młodszych koleżanek. Możesz być nie rzadko skarbnicą wiedzy...
Z kolei młodsze dziewczyny mogą dać Ci pogodę ducha, nauczyć dystansu do problemów...
To rzecz jasna same oczywistości, ale ludzie czasem zapominają, co mogą dać światu i co od świata mogą wziąć dla siebie.
Dobrze mówisz

Cytat:
ja tam widzę sporo plusów posiadania starszych koleżanek, zawsze mogę Was o coś zapytać, poprosić o radę co nie zmienia faktu, że cieszę się rownież, że mogę pogadać tu z dziewczynami w moim wieku
gorzej jak po studiach wyjadę z Krakowa

też mi się spaaaać chce.... i idę na rozmowę w sprawie praktyk, ale czuję że to moze być jakaś lipa, bo facet w ciągu 15 minut od wyslania maila zaprosil mnie na rozmowę na następny dzień
Też dobrze mówisz
Jak rozmowa w sprawie praktyk?

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Kasiencja, muszę Ci opowiedzieć, bo nie wytrzymam. Oczywiście jak ten ostatni kretyn zorientowałam się o rejestracji na zajęcia w ostatni dzień. Postanowiłam sobie podliczyć punkty żeby mieć pewność ile jeszcze muszę dorobić. I co? I okazało się, że ja przez ostatnie dwa lata robiłam 60 punktów rocznie, ale wszyło mi się, że to ma być 60pkt z samych psychologicznych, więc oprócz tego robiłam jeszcze niepsychologiczne, i kompletnie zapomniałam też wliczyć seminarium i pracę, więc jak się podliczyłam to okazało się, że na 5 roku muszę zrobić...1 punkt psychologiczny i 5 niepsychologicznych 6 ects na cały rok. Jestem nieogarem roku!
Ale będziesz miała luzy

Cytat:

Tego to raczej właśnie z wiekiem się nabywa

Kiedy pływamy, może w przyszłym tygodniu ? Dałabym Ci EDT od razu
O kurcze... Dobrze, że się dowód znalazł Ja bym chyba się tam rozpłakała gdyby zgubiła w obcym kraju dokumenty.

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
O kurcze! Jaka kolekcja! Piękne kolory

Cytat:
Ale spryciura

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 12:07   #4618
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:

Ooo, dziękuję Myślałam, że Krakowianki go nie śledzą poza Melką i Mallą

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 13:01   #4619
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Każdy jest piękny

A propos, dziś do 18 jest konkurs makijażowy na fanpage FB klubu fryzjerskiego Maniewski.
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Nie byłam wczoraj cały dzień na wątku, a tu tylko 2 strony do nadrobienia Co jest z Wami? :P
Owulacja
Stary 2012-05-18, 13:04   #4620
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Każdy jest piękny

A propos, dziś do 18 jest konkurs makijażowy na fanpage FB klubu fryzjerskiego Maniewski.

I do wygrania jest makijaż Bezsens

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.

Edytowane przez trustmyself
Czas edycji: 2012-05-18 o 13:19
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości