|
|
#4591 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
połowę mi ucieło
![]() Melka- no stety niestety ominęła mnie dyskusja o kupie, bo podczas nadrabiania 15str. czytałam pobieżnie. Ineso- dzięki za link te torebki są piękne!!!!!!!! także SdC obczaj drogę, Blair odpalaj furę, Mistrzyni- rejestruj się i otwieraj zamówienie![]() Cytat:
u nas to już chyba zawsze tak będzie... ![]() to było w pracy więc mi naprawił facet z pracy, a S. prania nie mógł zrobić, bo mu Kasiencja pralkę zajęła Cytat:
dla mnie 40zł to trochę strata kasy OMD- jak było? pisz na biało co by Lenka się nie denerwowała yyyyyy nie wiem...no nie wiem.... kojarzy mi się z lotniskiem Świdnik i Rzeszów ale to ni cholery pomiędzy:/ napisz PW![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak rozmowa? Cytat:
Cytat:
w sobotę na imprezę? ![]() Cytat:
łłłłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee ja bym poszła Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-05-17 o 18:06 |
||||||||
|
|
|
#4592 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4593 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Jeszcze nie Może na jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? Masz jeszcze mojego Waxa ![]() Cytat:
To, że życie jest za krótkie wiadomo pewnie od chwili, gdy pierwszy człowiek umarł. Nie trać czasu i przede wszystkim energii na takie myśli ![]() Cytat:
![]() 2. Tzn ja jadę, ale nie mogę wziąć nikogo (nawet mamy!). Chyba, że ktoś chce za 240zł, ale zdaję sobie sprawę, że to mnóstwo $ ![]() Ale tu dziś cicho, nie miałam czego nadrabiać
|
|
#4594 |
|
Konto usunięte
|
GG, nie namawiaj mnie Ty Łobuzie
zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15
|
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
Zgadaj się z Lalaith i przyjdźcie za tydzień. Co prawda już bez kamer
ale jak chcecie to mogę Was nakręcić ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Mistrzyni.... hehe
|
|
|
|
#4596 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mistrzyni - piękne!
|
|
#4597 | |||
|
Pani Buka
|
żaden problem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
3. dobrze, napisałam w klubie ![]() 2. w momencie skończenia studiów niewiele (poza Wami ) mnie tu trzyma, niewykluczone że gdzie indziej miałabym lepsze perspektywy pracy (nie tylko ja zresztą), a poza tym w razie czego miałabym bliżej do rodziny. co prawda moja przyszłość to jedna wielka niewiadoma, ale nie wykluczam takiej opcji. ![]() Cytat:
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
gg, czemu całe?
I powiedz mi lepiej jakie uwagi miał Ł. Jestem ciekawa innego spojrzenia na CV .
|
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Najwyżej bym została w Szkocji kilka dni dłużej i zapożyczyła się na bilet powrotny. Ale Szkoci są tak cudownie pomocnymi i opiekuńczymi ludźmi że na ich lotnisku nic nie zginie. Miotałam się jak głupia po wszystkich sklepikach strefy bezcłowej w których robiłam zakupy, sklepikarki przytulały mnie, pomagały szukać, a na końcu trafiłam do security i wśród stosu zagubionych dokumentów znalazłam swój
![]() Opiekuńczość Szkotów objawiła się już kiedy po przyjeździe w środku nocy wysiadłyśmy w centrum Edynburga z autobusu z lotniska z bagażami i od razu pewien Szkot rzucił się nam na pomoc w dotarciu do hotelu. Generalnie kiedy zapytasz ich o drogę to wszyscy chcą Cię tam zaprowadzić, to było cudowne! A w sobotę Kochana to ja baluję na panieńskim... na zamku w Czorsztynie Cytat:
![]() U mnie na osiedlu wybudowali basen i sobie pomyślałam że będę sobie nań chodzić jak już się nauczę pływać ![]() Coś mam, jak już się ogarnę i to wszystko pozgrywam to pokażę
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2012-05-17 o 19:58 |
|
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4601 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja chodzę na comarch, tylko kurde drogo ;/ i chyba zbankrutuje zanim nauczę się pływać, bo ciężko mi idzie Polecacie jakiś basen, dobry do nauki? I pamiętaj, że masz u mnie olejek do odebrania (ten z wymianki)
|
|
#4602 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i nie mam z kim Helenci zostawić Cytat:
ale współczuje przeżyć z Dowodem |
||
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Śpieszę donieść, że użyłam dzisiaj drugi raz filtra z L'Oreala i jestem zachwycona
![]() Aplikacja niczym nie różni się od nałożenia zwykłego kremu, niemalże ten sam komfort. Więc jeśli dodatkowo ma działanie stabilnego filtra, to jestem wniebowzięta!! ).Nieeee nooo, myślę że nie będzie źle
|
|
#4604 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
Lenki wpis o filtrze przypomniał mi o napisaniu o moim drugim doświadczeniu z korundem - jak rozmieszałam z żelem do twarzy w proporcji 1:5 to wyszedł z tego naprawdę DELIKATNY peeling (bez ironii)
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-17 o 21:03 |
|
|
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tak zawalona robotą, że nawet nie mam czasu nic tu napisać
Wpadłam tylko naskrobać (i narazić się....) Lence i GG... Bo mam w niedzielę jednak egzamin więc w sobotę siedzę i się uczę
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Czad http://wiadomosci.onet.pl/kraj/co-im...rtaz-maly.html
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
|
|
|
#4607 |
|
Matka Smoka
|
gg - czy ja do Ciebie zadzwoniłam i potraktowałam Cię jak Twojego brata
![]() Nie ogarniam nowego telefonu, i jeszcze zasięg mi tu nawala doszczętniegranatowo, Wredna - napiszcie mi pw jak sprawa z bluzkami, czy mam czegoś jutro szukać, bo nie nadrobiłam wątku. Będę w HM jutro ok 10 lub 14. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-05-17 o 22:03 |
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety odpadam
Mam nadzieję, że z GG wyszalejecie się za mnie...![]() Tak strasznie potrzebuję znów odreagować i nie mogę
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4610 |
|
Nie depcze krokusów
|
Co piłaś? Też chcę
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Rozeznanie
|
czy dzisiaj jest może pochód juwenaliowy??
bo u mnie pod blokiem jakieś przebierańce z piwem się plątały. Byłam z Heluncią na giełdzie kwiatowej, kupiłam sobie ziółka i kwiaty na balkon. Zioła te co zasiałam to mi nie wyrosły, poza kolendrą
|
|
|
|
#4613 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak, to dzisiaj. Noc Muzeów i Juwenalia naraz, więc korzystając z zamieszania wbiłam się do fryzjera
|
|
#4614 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Copyraptor
|
A ja dziś wstałam na zajęcia, ubrałam się i już prawie wychodziłam, ale coś mnie tknęło żeby napisać smsa do znajomego...
Ale przynajmniej poszłam z Pandą postrzelać, no i jest dopiero 12 a ja już tyle zrobiłam dziwne uczucie Ale Trust dodała piękny makijaż na bloga
|
|
|
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Mistrzyni - właśnie umarłam z zazdrości
|
#4617 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam wczoraj cały dzień na wątku, a tu tylko 2 strony do nadrobienia
Co jest z Wami? :PCytat:
Jak ja dzwoniłam to z tych dwóch zostały same rozmiary 40+ Kiedy Ty sobie je rezerwowałaś? ![]() granatowo Ale chociaż tyle, że Ty będziesz na wszystkich meczach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak rozmowa w sprawie praktyk? Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym chyba się tam rozpłakała gdyby zgubiła w obcym kraju dokumenty.Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, dziękuję Myślałam, że Krakowianki go nie śledzą poza Melką i Mallą
|
#4619 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Każdy jest piękny
![]() A propos, dziś do 18 jest konkurs makijażowy na fanpage FB klubu fryzjerskiego Maniewski. Cytat:
|
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I do wygrania jest makijaż Bezsens
Narysuj mnie Pociągnij kreskę Dodaj uczucia Stwórz... To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście. Edytowane przez trustmyself Czas edycji: 2012-05-18 o 13:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

także SdC obczaj drogę, Blair odpalaj furę, Mistrzyni- rejestruj się i otwieraj zamówienie

A zrobił już pranie, że się obija? 
kojarzy mi się z lotniskiem Świdnik i Rzeszów ale to ni cholery pomiędzy:/ napisz PW

? Dałabym Ci EDT od razu
Może na jakimś najbliższym spotkaniu się rozliczymy? Masz jeszcze mojego Waxa
zrobiłam sobie kompletnego i nieodwołalnego bana na zakupy kosmetyczne. Tym bardziej - co mnie dzisiaj zmobilizowało do tego - kupiłam na targach wzornik do lakierów żeby nie przynosić do domu kolejnych, podobnych odcieni. Dzisiaj zaczełam malowac ten wzornik - weszło 48 kolorów, zostało jeszcze 15

Nie ogarniam nowego telefonu, i jeszcze zasięg mi tu nawala doszczętnie
Naturalnie wszelkie koszty pokrywam ja