|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9601 | |
|
MUSEarka
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
pijemy.. okazja zawsze jest
|
|
#9602 |
|
Zadomowienie
|
http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65046,3837909.html
Smolarek vs Smolarek
|
|
#9603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w sumie już po Portugalii był wywiad w GW i mówił,że aż do Portugalii odczuwał niechęć do swojej osoby, ale raczej ze strony działaczy niż kolegów.poza tym to cześć, jestem gosia, od yyyyy 7 lat piję .
|
|
|
#9605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmieniłabym tylko liczbę na 69 i znak zodiaku na Skorpion a poza tym to mi się bardzo podoba, ta zmienność nastrojów też . są bardzo przystojni
|
|
|
#9606 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za Achillesa Cytat:
"Im dłużej znasz Koziorozca, tym bardziej Ci sie podoba" Coś w tym jest popieram baaaardzo przystojni
|
|
#9607 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to zdrowko Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#9608 |
|
Rozeznanie
|
wpadłam tylko żeby
100 lat to za mało, 100 lat to za mało, 120 by się chciało taki miły dzień, a ja musze sie uczyć... |
|
|
|
#9609 |
|
Zakorzenienie
|
słyszałam na przystojniakach, ze Ebi ma urodzinki dziś to i ja z Wami się napije
|
|
#9610 |
|
Zadomowienie
|
omajgasz goracy ten odonkor. pamietam ze w meczu z niemcami podniecalam sie z kumpela jak wszedl, bo wszedl pod koniec, a pozniej na niego ****iysmy bo przez niego strzelili nam gola
|
|
#9611 |
|
Konto usunięte
|
Łe jery jery jery jery!
Mój (m. in. ) mężuś kończy dziś 26 lat! Kurza twarz, ale się wzruszyłam, chlip chlip , żeby miał zaszczyt spotkać kiedyć MNIE osobiście , żeby zdobywał same 1 miejsca we wszelakich rankingach, żeby nagrody odbierał osobiście, żeby pięknie strzelał gole co mecz w BVB jak i w repry, żeby zawsze byl w posdtawowym składzie BVB i repry, żeby mu się dobrze układały stosunki z kolegami z repry, żeby ładnie się nauczył hymnu , żeby ładnie dbał o włoski, żeby sobie znalazł jakąś godną uwagi (my ją musimy pozytywnie ocenić) TŻ-tkę, żeby nauczył się gotować, żeby wypowiedział wojnę żelowi do włosów i zawarł pokój z szamponem, żeby zawsze miał taki ponętny brzuch ![]() wpadłam zrobić ruski (już robie robie...jedzie mi tu czołg? ) ale tak na dłużej bede o 20:00
|
|
|
|
#9612 |
|
Zakorzenienie
|
Starość nie radość
.
|
#9613 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421369]Łe jery jery jery jery!
Mój (m. in. ) mężuś kończy dziś 26 lat! Kurza twarz, ale się wzruszyłam, chlip chlip , żeby miał zaszczyt spotkać kiedyć MNIE osobiście , żeby zdobywał same 1 miejsca we wszelakich rankingach, żeby nagrody odbierał osobiście, żeby pięknie strzelał gole co mecz w BVB jak i w repry, żeby zawsze byl w posdtawowym składzie BVB i repry, żeby mu się dobrze układały stosunki z kolegami z repry, żeby ładnie się nauczył hymnu , żeby ładnie dbał o włoski, żeby sobie znalazł jakąś godną uwagi (my ją musimy pozytywnie ocenić) TŻ-tkę, żeby nauczył się gotować, żeby wypowiedział wojnę żelowi do włosów i zawarł pokój z szamponem, żeby zawsze miał taki ponętny brzuch ![]() wpadłam zrobić ruski (już robie robie...jedzie mi tu czołg? ) ale tak na dłużej bede o 20:00 [/QUOTE]poplakalam sie przy Twoich zyczeniach na fakcie. jakos dzis melancholijna jestem
|
|
#9614 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421369]Łe jery jery jery jery! Mój (m. in. ) mężuś kończy dziś 26 lat! Kurza twarz, ale się wzruszyłam, chlip chlip , żeby miał zaszczyt spotkać kiedyć MNIE osobiście , żeby zdobywał same 1 miejsca we wszelakich rankingach, żeby nagrody odbierał osobiście, żeby pięknie strzelał gole co mecz w BVB jak i w repry, żeby zawsze byl w posdtawowym składzie BVB i repry, żeby mu się dobrze układały stosunki z kolegami z repry, żeby ładnie się nauczył hymnu , żeby ładnie dbał o włoski, żeby sobie znalazł jakąś godną uwagi (my ją musimy pozytywnie ocenić) TŻ-tkę, żeby nauczył się gotować, żeby wypowiedział wojnę żelowi do włosów i zawarł pokój z szamponem, żeby zawsze miał taki ponętny brzuch ![]() wpadłam zrobić ruski (już robie robie...jedzie mi tu czołg? ) ale tak na dłużej bede o 20:00 [/quote]no pięknie jakby sie tak wszystko spełniło to Ebi by był ideałem ![]() za Ebiśka
|
|
|
#9615 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się ogólnie bardzo rzadko zdarza płakać ze wzruszenia Znaczy tylko przy filmach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#9616 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w tym pięknym dniu
Mam jutro dwie kartkówki, ale co tam. Jak świętować, to świętować Może mu chociaż powiedzą, że były dla niego jakieś życzenia od Polskich fanek Ale co z tym Achillesem? Czy ja w tych życzeniach coś źle napisałam? Bo pisałam, że żadnych kontuzji. Shit! Mam nadzieję, że nie przeze mnie. Tylko śmieszne jest to, że mnie też dzisiaj noga pobolewa. Seryjnie! Na WFie grałam w kosza i się bardzo starałam, bo pan praktykant siedział na ławce i się śmiał, że najmniejsza, a jako jedyna z drużyny punkty zdobywam. No, i raz po takim sprincie przez całą salę źle skoczyłam i teraz mam nogę całą w bandażach Ale świętować urodziny Ebiszona i tak mogę Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421369]Łe jery jery jery jery! Mój (m. in. ) mężuś kończy dziś 26 lat! Kurza twarz, ale się wzruszyłam, chlip chlip , żeby miał zaszczyt spotkać kiedyć MNIE osobiście , żeby zdobywał same 1 miejsca we wszelakich rankingach, żeby nagrody odbierał osobiście, żeby pięknie strzelał gole co mecz w BVB jak i w repry, żeby zawsze byl w posdtawowym składzie BVB i repry, żeby mu się dobrze układały stosunki z kolegami z repry, żeby ładnie się nauczył hymnu , żeby ładnie dbał o włoski, żeby sobie znalazł jakąś godną uwagi (my ją musimy pozytywnie ocenić) TŻ-tkę, żeby nauczył się gotować, żeby wypowiedział wojnę żelowi do włosów i zawarł pokój z szamponem, żeby zawsze miał taki ponętny brzuch ![]() wpadłam zrobić ruski (już robie robie...jedzie mi tu czołg? ) ale tak na dłużej bede o 20:00 [/quote]I żeby mnie też miał zaszczyt spotkać A pod resztą się również podpisuję ![]() Aha, wsuwam teraz chipsy i piję Pepsi A w kieszeni mam taką moją miniaturową buteleczkę (po likierze czekoladowym). Wlałam do niej Bolsa Blue i sobie łyknę za Ebiego. Tylko może rzućmy jakieś hasło, że wszystkie pijemy o tej samej porze, żeby było fajniej
|
|
|
|
|
#9617 |
|
Zadomowienie
|
moze ciąża?
ja to ogolnie duzo rycze ale jednak 90% ze smiechu. co tylko pokazuja na jaka skale lubie ryczec i sie smiac ![]() jadymy, wiadomo
|
|
#9618 |
|
Konto usunięte
|
Pieruna Walek, mój Muraś śmieszny
|
|
|
|
#9619 |
|
Zadomowienie
|
Ktoś się orientuje czy Magda wysłała w końcu te życzenia do Ebiego?
![]() EDIT: Już wiem wszystko ![]() I co się dzieje z Talcią??? Dawno jej nie było... |
|
|
|
#9620 |
|
Konto usunięte
|
Talcia się na nas obraziła, po naszej perwersyjnej aferze
|
|
|
|
#9621 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421675]
OMG, jak można beczeć przy piosence Mnie się ogólnie bardzo rzadko zdarza płakać ze wzruszenia Znaczy tylko przy filmach ![]() [/quote] A ja płaczę tylko, jak słyszę hymn Polski albo 'We're the champions' i widzę jakieś sportowe sukcesy Polaków Patriotka ze mnie! A jak! Pan minister Roman G. może być z mojego patriotyzmu dumny |
|
|
|
#9622 |
|
Zadomowienie
|
ooo nieee Magda. ja juz swoje dwa piwa wypilam
i nie stac mnie na kolejne w ogole od sylwka nie mialam chyba dnia bez alkoholu
|
|
#9623 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421754]Talcia się na nas obraziła, po naszej perwersyjnej aferze
[/QUOTE]serio?
|
|
#9624 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421754]Talcia się na nas obraziła, po naszej perwersyjnej aferze
[/quote]Eee raczej nie. Talcia nie wygląda na taką co sie za pierdoły obraża Poza tym na przystojniakach też jej chyba ostatnio nie było. Coś mi sie obiło o uszy, że netu nie ma, ale nie wiem jak to w końcu jest
|
|
|
|
#9625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[/quote][1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421743]Pieruna Walek, mój Muraś śmieszny [/quote]Talcia neta nie ma ![]() Muraś Twój ?
|
|
|
#9626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się w tej kolejce nastałam. Otworzyli drugą kasę, a i tak wszyscy po alkohol, bo była promocja szampanów po sylwestrze. Myślicie, że wszyscy świętują urodziny Ebiego? Bo mnie tak naszło, że skoro to urodziny pogromcy Portugalii i nowego bohatera narodowego, to może to jest jakieś święto |
|
|
|
|
#9627 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#9628 |
|
Konto usunięte
|
Ja wtedy nie płaczę, tylko jestem dumna i się usmiecham sama do siebie ;D
|
|
|
|
#9629 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3421743]Pieruna Walek, mój Muraś śmieszny
[/QUOTE]zaraz Ci pokaze wilczka ![]() http://media.lech.poznan.pl/gallery/498/003.jpg i ten ktory mieszka w steszewie. jak go raz zobaczylam w zabce to musialam sie oprzec o lodowke z napojami i artur przytyl http://media.lech.poznan.pl/gallery/499/004.jpg tez wypas poza ![]() i dla Olci http://media.lech.poznan.pl/gallery/499/009.jpgi nikt mi nie powie, mozna sie klocic o wzgledy sportowe, ale pod wzgledem przystojniakow lech wygrywa ![]() ok ide po mopa. albo najpierw na fotorzepe, po co dwa razy sprzatac
|
|
#9630 |
|
Konto usunięte
|
Gosia...
![]() Luna, no właściwie to nie mój, tylko ja mam do niego jakiś taki sentyment bo on jest taki pocieszny W sumie to jest mój
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

Oby to nie było nic groźnego.

, żeby zdobywał same 1 miejsca we wszelakich rankingach, żeby nagrody odbierał osobiście, żeby pięknie strzelał gole co mecz w BVB jak i w repry, żeby zawsze byl w posdtawowym składzie BVB i repry, żeby mu się dobrze układały stosunki z kolegami z repry, żeby ładnie się nauczył hymnu 

tak tak tak boziublagam cie o ladna pogode o ciepelko blagam!