|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
BŚ, już to zrobiłam.
Od jutra już nie będę tak z Wami przesiadywała. Mam nadzieję, że będziecie tęsknić, a jednocześnie ode mnie odpoczniecie
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadę na dult! Agnesuk, co się dzieje?
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, ale ja będę tylko z mniejszą częstotliwością i intensywnością
![]() Gdzie jedziesz?
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjadłabym coś... coś dobrego
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee
![]()
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, a kto zjadł ostatnio zapiekankę?!
Wzięłam łyżkę groszku i twarożek mojej mamy z ogórkiem, rzodkiewką i cebulką
|
#37 | ||
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
jakos kiepsko wg mnie wygladaja niskie dziewczyny w tych dlugich marynarkach, ale nie wiem, moze moja opinia wiaze sie z tym ze w ogole te dlugie marynarki mi sie nie podobaja. ja lubie krotkie marynarki Cytat:
jasne/ ciemne, wysokie/nieskie? gladkie, przecierane?ja przekonalam sie do tych bialych gaci o ktorych wam ostatnio pisalam i je kocham calym serdusiem ![]() Cytat:
daj sobie spokoj dziecko!
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, nie wiem czy zauważyłaś, ale już daaaawno się z nim ogarnęłam
![]() A ja uważam, że niskie, CHUDE dziewczyny bosko wyglądają w takiej dłuższej taliowanej marynarce, ale do spodni/leginsów/krótkich szortów Do spódniczki
|
|
#39 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
narazie jest super swietnie, namietnie, slodko, cudnie, big love, ale ja w happy endy chyba nie wierze ![]() 2. to chyba tez sie zaczaje 3. ![]() to jest bez sensu. chyba nigdy sama siebie nie zaakceptuje nie chodzi mi tu o chudniecie, ale o rozne inne mniejsze czy wieksze szczegoly. a bu ;( Cytat:
eej., wtf ![]() Agnesuk! czemu ty jestes smutna?! Nasze Słoneczko!!!!!
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Zła kaloria
Ej boli mnie moja niewiedza w kwestii ćwiczeń ...
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wam frajdę sprawiłam kalorią moje kochane gałganki
![]() Mam ogólnie takie dobre serdunio, a każdy je rani
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
plan na dziś: śn. miseczka jogurtu naturalnego z musli, otrębami i cynamonem. II śn. bułka pełnoziarnista z szynką, sałatą, ogórkiem. obiad: sałatka grecka. pod. suchary bieszczadzkie. kolacja: bułka pełnoziarnista z serkiem topionym - gouda + czerwona herbata. ćw. 20min skakanka + 35minut hight i thight. Cytat:
przez całe dwa dni jak tż miał wolne w ogóle nie mogliśmy sie dogadać. ciągle jakieś sprzeczki... cokolwiek nie powiem - jest źle. dlatego stwierdziłam,że już nic nie będę komentować, mówić, bo zaraz sie czepiam. tż chciałby zmienić pracę, bo jest ciągle zmęczony,a nie ma jak. wszystko zawsze pod górę psyhe - dobre, dobre xD nie ucieeeeekaj od Nas!!
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-18 o 08:33 |
|
|
|
|
#43 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]Hej dziewczyny !
Zrobiłam coś głupiego, czego prawdopodobnie będę żałować. Od 10 minut powinnam pisać zerówkę z admina, nie poszłam. Uczyłam się wczoraj cały dzień i o 23 doszłam do wniosku, że nie czuję się przygotowana, a że to zerówka na prawach egzaminu, więc nie chcę mieć poprawki. Kurcze, jakoś mnie to tak trzyma w środku, zwłaszcza, że nie mam dokładnie ustalonych terminów innych egzaminów, poza zerówką z ang w poniedziałek i czuję, że tą decyzją mogę wszystko pokomplikować.. Ech, chyba się starzeję, że mnie takie rzeczy zasmucają ![]() Ale na wadze kolejny spadek Cytat:
yhy Cytat:
ooo tak, ja też szukam, ale koniecznie taliowanej! Cytat:
Cytat:
Chyba po śniadaniu poćwiczę z Ewką, podejrzane, że tylko tyłek mnie boli po wczoraj ;> Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czad! ahahahahahahahahha xDD jeszcze słyszałam o tym, że kaloria, to taka wredna istota, która w nocy zwęża nam ubrania, żebyśmy się potem w nie nie mieściły Cytat:
Cytat:
O ile dobrze pamiętam, to mówiłaś, że Twój tż jest bardzo biegły w tym temacie, może uzupełni Twoje braki ;> BŚ mam nadzieję, że już niedługo będziesz szczęśliwa Idę robić śniadanie, gałganki! Aaaa, moja waga pokazuje pomiar zawartości tkanki tłuszczowej, myślicie, że mogę jej ufać? [COLOR="Silver"]
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
A, to dorzucę jeszcze jadłospis na dziś, skoro w tym wątku mam schudnąć
I dwie kromki grahama z masłem i jajkiem na twardo, duże jabłko II w sumie nie wiem może zjem jakiś mały jogurt z otrębami? póki co nie mam pomysłu :P III gulasz, ale na kurczaku z kaszą gryczaną jakiś pseudopodwieczorek, ostatnio nie mma na nie ochoty IV pewnie zjem serek wiejski na słodko z prażonym jabłkiem i garścią płatków ciasteczkowych Jakiś mało redukcyjny ten mój jadłospis, no ale zobaczymy :P
|
|
#45 | ||||
|
Zadomowienie
|
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeey!!!!!!!!!!!!!
MP melduje się na polu walki Cytat:
tak trzymaj!Cytat:
nigdy nie zamawialam nic na wizazu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluję sadku ![]() Zjadłam owsiankę, zaraz idę na szybką kawę i siadam do moich finansów, bo coś czuję, że jutro będę wyć Jakbym tu za dużo siedziala to mnie wygońcie
|
||||
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
MP, jeszcze nie gratulowałam nowego nabytku! Oby wam dobrze służyło autko i nigdy się nie psuło
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
Też się odchudzam z nową częścią wątku
![]() Dzisiaj podzieliłam sobie ile się muszę nauczyć materiału z konstytucyjnego (nie wyszło dużo, bo ok. 25 stron... w sumie do 3 czerwca muszę się nauczyć ok. 80 więc mogłabym mniej, ale zacznę się później czegoś innego uczyć, a to tylko powtarzać będę) i zaraz robię kawę, jem śniadanie i siadam Dzisiejszego menu bliżej nie znam... Wiem, że będą ze 3-4 kawy, na śniadanie płatki z jog. i na 2 śniadanie grahamka z czymś, a na kolację wieśniak Agnesuk, nie uciekam całkowicie Podobają mi się rurki z zamknem Akurat te z Lee są krótsze czyli na mnie będą na długość jak normalne jeansy ![]() Tak to musiałabym o nich zapomnieć, bo skracając nogawkę akurat bym się pozbyła zamka. ![]() Ale nieee!!!! Mam jedne takie! Z Big Stara z zamkiem! Oni czasem myślą o nas niższych i robią takie z krótszymi nogawkami
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Dziś Tż ma wolne i nareszcie spędzimy trochę czasu razem
Postanowiłam się nie załamywać wagą będę się cieszyła z tego co już osiągnęłam i starała się zwalczyc kolejne 3 kg ale bez żadnej spinki i załamki
|
|
|
|
#49 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z WURSZTEM się powstrzymam Ale bier i owszem! Najlepiej Erdinger, zapiję się na amen Znowu będziemy przewalać 100€ na jedno wyjście do klubu ![]() Ale chyba powinnam to przemyśleć, bo dzisiaj w nocy mi się śniło, że po przekroczeniu granicy urósł mi brzuch, a M. do mnie: "NIESPODZIANKA! Jesteś w ciąży!" Ja mam to od kilku miesięcy wydrukowane i włożone do kalendarza Cytat:
Agnesuk już lepiej? Dostałam @. Czuję się jakby mi ktoś na żywca ciął macicę.. Zaraz moja domowa pielęgniarka robi mi zastrzyk
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-18 o 10:51 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluję spadku ile już na wadze? skakanka już wyciągnięta! oby zrobiła z moimi nogami cuda!! dziękiiiii zdecydowanie możesz Cytat:
ucz się szybko i wracaj na wizaż mi zawsze było szkoda kasy na lee albo big star w UK kupowałam spodnie z river i do tej pory mi słuzą i nie sa nawet rozciągnięte! Cytat:
miłego dnia Wam życzę i to jest dobre podejscie! ![]() laura - już troszkę lepiej moja kruszynka zasnęła, więc idę trochę poskakać
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-18 o 10:44 |
|||
|
|
|
#51 | |||
|
Zadomowienie
|
Agnesuk czy ja coś przeoczyłam?
co TZ chce Ci wyjaśniać?Cytat:
TŻ jutro będzie jutro wymieniał oleje itd, w przyszłym tygodniu pojedzie do Skabrówki,a potem przerejestrować go i autko bedzie tak w 100% nasze. Może to głupie, ale cieszę się strasznie, że w końcu je mamy, bo dla mnie to ogromny krok do zmian ![]() Cytat:
Psyhe odchudzam się razem z Tobą i ucze też ![]() Cytat:
![]() A potem byłam w jakimś programie chyba Must be the music - dali mi gitarę, na której nie umiałam grać i byłam tak zestresowana, że nawet jej nie wlączyłam ( ) i zamiast śpiewać tylko mruczałam cos pod nosem Te nasze sny o chyba przemęczenie ![]() Robię sobie kawkę, poźniej zrobię żurek na obiad. I spadam do moich finansów
|
|||
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szacunek! Niby tak, ale ja Go nie chcę pytać. W ogóle ja się od zawsze zarzekam, że schudnę, że będę ćwiczyć itd. i tylko tyję i jest coraz gorzej i jest mi już przed Nim po prostu wstyd . A co by się stało jakbyś miała poprawkę? Ja bym nigdy nie mogła zrobić tak jak Ty, bo ja nigdy się nie czuję przygotowana . Ale stało się i się nie odstanie, więc się tym nie przejmuj tylko przygotuj się na pierwszy termin i już . Moja kondycja jest tak słaba, że nie wytrzymuję dłużej niż 3min na skakance
|
|
#53 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zawsze robię takie podziały, dwa dni marnuję na liczenie kartek, oddzielanie ich przekładkami, planowanie, którego dnia ile się nauczę, a finalnie zawsze jest tak, że decydujące są dwa ostatnie dni Cytat:
Cytat:
a tak w ogóle, to dlaczego masz moje zdjęcie w avatarze, hyyy? ;> zaliczenie z tego przedmiotu miałam dwa tygodnie temu, dostałam piątek, tym bardziej durnie byłoby pójść i napisać na 2.. a że nie było żadnych zapisów, nie zajęłam nikomu miejsca itd., to mogłam po prostu zrezygnować. ej, jak zrobiłaś znaczek ojro na klawiaturze?XD bo to moja odwieczna zagwozdka xD Cytat:
napiszę, jak będę bliżej celu xD miłego skakania Cytat:
Cytat:
no, to mi akurat zapadło w pamięć zawsze możesz pytać nas, co wiemy, to powiemy nie chcę mieć poprawki z dwóch prostych przyczyn - nigdy nie miałam oraz przekładam chyba obronę pracy na wrzesień, właśnie ze względu na 5 egzaminów całorocznych. poza tym nie umiałabym mieć wakacji, myśląc, że we wrześniu mam egzamin do zdania :P właśnie dostałam wiadomość, jakie były pytania - skarga ofc nie ta, która umiałam dobrze napisać, a z 4 pytań opisowych 3 są z listy 'do douczenia się'. Profesor powiedziała, że wyznaczy termin jeszcze jednej zerówki, więc jest szansa, że wszystkiego nie pozapominam jakoś tak mnie Twój post podniósł na duchu, dziękuję ja też pamiętam, jak zaczynałam, 3 minuty (czyli jedna piosenka na oko, bo zawsze skaczę z mp3) i maskara, nie mogłam złapać oddechu a potem było coraz łatwiej, potrzeba tylko systematyczności ![]() dzisiejszy trening z Ewą zaliczony!
|
|
|
#54 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ja olewam moją zerówkę z prawa pracy, chcę spędzić weekend na czilu, a mama zabieram mnie na rozstaniowe zakupy A jutro przyjeżdża jakiś mój kuzyn z Australii i jadę do Krakowa się z nim spotkać, więc tym bardziej nie ma szans na naukę ![]() Cytat:
u mnie to samo Cytat:
![]() Chociaż potem i tak nic nie robię Cytat:
wow, jestem pod wrażeniem! ![]() Jesteś cyborgiem Cytat:
opłaca się czasem być trochę leniwym
|
||||||
|
|
|
#55 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyszłam sie oficjalnie pożegnać do jutra wieczora bo inaczej nie wezmę się do nauki. Trzymajcie za mnie jutro kciuki miedzy 8-9.30, no chyba że będziecie spać to wybaczam ![]() Do zobaczenia Aniołki |
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem co to za ból mi czekolada pomaga ![]() Z naszych planów wyszło oczywiście jedno wielkie nic byliśmy w starostwie bo Tż zmienił auto i chciał tablice zmienić i 2,5 h tam siedzieliśmy. A później coś mu się tłuc zaczęło i pojechał naprawiać . Nie mamy czasu ostatnio dla siebie Złościłam się na niego. a myśle że nie powinnam |
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
MP ja też jutro będę mocno ściskała kciukasy
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam mandat 50zł. nawet mój urok osobisty nie pomógł. Dziękuję.
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Piekarnik Laury

Wzięłam łyżkę groszku i twarożek mojej mamy z ogórkiem, rzodkiewką i cebulką
jakos kiepsko wg mnie wygladaja niskie dziewczyny w tych dlugich marynarkach, ale nie wiem, moze moja opinia wiaze sie z tym ze w ogole te dlugie marynarki mi sie nie podobaja. ja lubie krotkie marynarki 

BLOGUJĘ