|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
Cytat:
Zajmij się teraz Emilką i ważnymi sprawami Ale jak znajdziesz chwilkę to pochwal się zaproszeniami ![]() Cytat:
To Ty ważysz nie więcej od piórka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dalenka trzymam kciuki za pracę Mi umowę przedłużą teraz na 2 lata...i chyba nie będę chciała tylko czekać ze staraniami, ale mam nadzieję, że jeśli w przyszłym roku zaszłabym w ciążę, to nie stracę po porodzie pracy
|
|
#4412 | ||
|
sajkolidżist
|
O, to w święta będziesz siedzieć jak na szpilkach, moja kuzynka urodziła 26, a termin miała na 28, a najlepsze było to, że nie miał kto z nią jechać, bo chłopy sobie popiły, głupie, jakby nie wiedziały, że lada chwila się może zacząć
![]() Cytat:
Duża już z niej panna! Ale z Ciebie chucherko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja za nim nie nadążam . Ja bym najpierw miała na 3 mies., potem na rok. A potem chyba na czas nieokreślony.
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
muszę trochę posmęcić;/
dzisiaj mi troszkę smutno przez tą @ i cały dzień właściwie leżę bo źle się czuję i nie mam z kim pogadać, czuję się samotna, TŻ pracuje od poniedziałku do 20 pojadę do babci to znowu tylko słucham dlaczego ja to nie chodzę w polę pomagać mamie sorry, ale pomimo że to jest moja mama to pole jest nie moje, zresztą pracowałam na nim od małego i wiem jak sobie można zdrowie przez to zniszczyć a ja nigdy w życiu na rolnictwo nie pisałam się zresztą nasadzili owoców jak głupie i teraz wszystko plewić trzeba...w ogóle dziś stwierdziłam że mam życie do bani;(
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No mój Tż miał początkowo podobnie, bo najpierw 3 miesiące, później rok, teraz ma chyba na 2 lata ( o ile dobrze pamiętam) a później na czas nieokreślony ![]() Kurcze, fajnie byłoby gdybyś dostała tą pracę!
|
|
#4416 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Dal, trzymam kciuki za Twoją pracę
|
||
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda mi Ciebie...doskonale Cię rozumiem i wcale się nie dziwię, że masz dosyć już pracy w polu. Nie mogą do końca życia Cię wykorzystywać, teraz masz swoje, osobne życie, a poza tym musisz się oszczędzać i być zdrowa, bo tak naprawdę życie jeszcze przed Tobą. U mnie też było tak, że od małego byłyśmy 'uczone roboty' wprawdzie nie w polu, choć i tak się zdarzało, robiłyśmy wszystko - nie ważne czy to praca dla kobiety czy nie. A to, że Ci przykro z powodu okresu...nie powiem Ci, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale przyjdzie taki czas, że pochwalisz nam się, że jesteś w ciąży i wierzę, że też będziesz nam się chwalić zdjęciami Twojego maleństwa
|
|
#4418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak psa szczepiłam to mialam lzy w oczach a co powiedzieć dziecko jak płacze to musi być okropne uczucie ale niestety trzeba o mamu też bym chciala po ciąży tyle ważyć Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jejuuu padam na ryjek ni nawiedzę przelomy maja i czerwca ale za to mam w końcu temat i promotora mojej pracy inżynierskiej uuu a ja za 10 dni mam przymiarke
|
|
#4419 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- super
|
#4420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Lepiej by było, gdybyście mieszkali osobno.... Nie dalibyście rady czegoś wynająć?Cytat:
Noooo .Wiadomo, byłoby ciężko... Teraz w ogóle jest ciężko młodym ludziom, to niesprawiedliwe. Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#4421 | |||||
|
Zakorzenienie
|
już wstępnie jest
będą białe mebelki na pewno coś w fiolecie, i jeszcze sięzastanawiam nad miętowym jeszcze, ale nie wiem czy będzie pasował do fioletu?! Cytat:
Cytat:
o mamo, Ciacho, ja bym się bała że zjaram lapka i siebie przy okazji ![]() Cytat:
jednak to było mylne nawet tak Aniqa jak skończę to się pochwalę swoim wyrobem ![]() Cytat:
jestem tego samego zdania co Morsi, lepiej dla Was by było jakbyście się wyprowadzili i zaczęli swoje życie, bo Ty kobieto tam więcej nerwów tracisz niż to konieczne! Cytat:
![]() dziewczyny, ale ja mam tylko 158 cm wzrostu, więc tak źle ze mną nie jest tak czy inaczej chciałabym ważyć z 50kg ![]() ![]()
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na prawdę byś chciała aż tyle schudnąć?
|
|
#4424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
tak do 48 kg... bo tyle warzyłam na początku związku z TŻ (utuczył mnie skubaniutki) tu ciasteczko tu cukiereczek i teraz jestem taki pączuś
|
#4426 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam do Dominika mowie zeby sobie jeszcze z 2 tyg w brzuszku posiedzial ![]() U mnie maz tez mowil ze napewno chlopak Chyba wiedzieli co robili nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Idę zjeść śniadanie i biorę się za porządku, a później praca i weekend
|
|
#4428 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeszcze dwa angole, z czego na jednym kolos, dopisanie eksperymentu i weekend! ![]()
|
||
|
|
|
#4429 |
|
Rozeznanie
|
Morsi, ładowarkę chcę znaleźć. Laptop jest dobry, nie będę go zmieniać na razie ;p
|
|
|
|
#4430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tak w ogóle to żałuję że tyle czekaliśmy po # już od marca no ale cóż, czasu nie cofnę, może jakoś to będzie, dziś już mi troszkę lepiej bo wczoraj TŻ troszkę poprzytulał mnie no i mniej mnie boli chociaż dalej kręgosłup napiernicza;/ Cytat:
jakbyś osłuchała się jaki to patyk z ciebie to wolałabyś ważyć więcej propos wagi, ostatnio chwaliłam się że ważę więcej ale wczoraj tak mało jadłam że na pewno znowu jest ten -1 jak nie więcej![]() fajnie ci!!! nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym być przed ślubem i z powrotem mieć tamte problemy (tylko źle mnie nie zrozum, chodzi tylko o mnie )
|
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się ja się już osłuchałam że chuda jestem. Ale co mi tam wtedy się lepiej czułam ze swoim ciałem niż teraz
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-05-18 o 11:44 |
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam smaków na chłopczyka, ogórków kiszonych czy w ogóle kwaśnego nie jem, bo potem mi sie strasznie odbija i mam zgagę. A tak to jem normalnie. Może trochę większy apetyt mam na pomidory, mogłabym ostatnio codziennie pomidorową jeśc. ![]() Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że dzisiaj już piątek... Tak mi szybko przeleciał ten tydzień, że szok ! A dzisiaj mam wizytę u dentysty, a potem szkoła rodzenia .
Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2012-05-18 o 12:02 |
||
|
|
|
#4433 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Jak Wam idzie zbieranie?Co do ciąży - często bywa tak, że kobieta zachodzi dopiero kiedy odpuści sobie starania, wtedy nie ma stresu i w ogóle ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wiesz takie gadanie tylko Dziewczyny ktora koszulka Wam sie bardziej podoba? Chce mezowi prezent na porodowke kupic
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że tu jakiś zastój dzisiaj... ![]() Ja właśnie wróciłam od dentysty, niestety do szkoły rodzenia nie zdązyliśmy... Jakaś babka przede mną długo siedziała, a ja miałam 1 ząbka do zrobienia, więc od razu go robiłam. |
|
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pożyjemy zobaczymy jak to będzie nie jest aż tak źle, nawet wyluzowana jestem ale jak słyszę o ciążach znajomych czy sióstr to płakać mi się chce;/
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Dziewczyny! wychodze za maz 1 wrzesnia
![]() od czerwca/lipca chcemy zaczac sie starac o dzidzie czy ktoras z Was tez przed slubem zaczela sie starac o malenstwo?
|
|
|
|
#4439 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a o kota się nie boisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Almik, szkoda, że nie zdążyliście. Kiedy teraz? hej, więcej cytowałam a teraz już nie wiem co.. wróciłam właśnie z zaliczenia, miało być ustne i się mega stresowałam przez cały dzień, a zrobiła pisemne a zaraz jadę po TŻ do pracy a potem na jakieś zakupy i pewnie coś zjeść.
|
|||||||||
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro dobrze się czułaś to rozumiem. ja bym wolała więcej bo w tedy lepiej się czułam jak tyle ważyłam. ![]() To fajnie, jeśli pasuje ten fiolet z miętą będę rozkminiać temat hej. ja dzisiaj dopiero teraz mam chwilę, Emila dzisiaj coś przez dzień spać nie chciała
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

a mój biedy TŻ w pracy, aż zadzwonię i zapytam się czy nie moknie bo wcześniej tylko pytałam się czy jest mu ciepło
kochane!
Zajmij się teraz Emilką i ważnymi sprawami 

) i pyta ile chce, to mówie, że cztery, a Tz przynosci mi talerz i mowi "masz 4 i jeden do Kacperka jakby zglodniał"
Mi umowę przedłużą teraz na 2 lata...i chyba nie będę chciała tylko czekać ze staraniami, ale mam nadzieję, że jeśli w przyszłym roku zaszłabym w ciążę, to nie stracę po porodzie pracy 

Szkoda mi Ciebie...doskonale Cię rozumiem i wcale się nie dziwię, że masz dosyć już pracy w polu. Nie mogą do końca życia Cię wykorzystywać, teraz masz swoje, osobne życie, a poza tym musisz się oszczędzać i być zdrowa, bo tak naprawdę życie jeszcze przed Tobą. U mnie też było tak, że od małego byłyśmy 'uczone roboty' wprawdzie nie w polu, choć i tak się zdarzało, robiłyśmy wszystko - nie ważne czy to praca dla kobiety czy nie. A to, że Ci przykro z powodu okresu...nie powiem Ci, że wiem co czujesz, bo nie wiem, ale przyjdzie taki czas, że pochwalisz nam się, że jesteś w ciąży i wierzę, że też będziesz nam się chwalić zdjęciami Twojego maleństwa 

.

A tak to jem normalnie.