|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
i popołudnie z TŻ
|
|
|
|
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
muszę posprzątać garderobę xD chyba wyrzucę wsyzstko na sodek pokoju i cykne temu dramat owi zdjęcie dla potomności
a teraz glądam kuchenne rewolucje bo są z okolic Czestochowy xD
|
|
|
|
#3183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie w całym pokoju będzie generalne sprzątanie i wyrzucanie
|
|
|
|
|
#3184 | |
|
Zakorzenienie
|
O to dołączam się do grona sprzątających, u mnie też by się przydało, na szczęście w garderobie w miarę poukładane
![]() Ja właśnie po porannym balsamowaniu ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważyłam, że zawsze jak moje włosy osiągną tą długość co teraz (tak kilka cm nad zapięcie stanika) to mi się przestają układać, obcinam je i przez to nie mogę zapuścić. Teraz się zawzięłam i nie zetnę do jesieni przynajmniej, może to tylko taka kryzysowa długość, a może moje włosy nie nadają się do bycia długimi... Zobaczymy za jakieś pół roku |
|
|
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyrzucanie stosów niepotrzebnych kserówek, wyprzedawanie książek itp - kupa radości ![]() a ja niestety wsytzskie ciuchy składowałam na kupkę [te ktore były wyp[rane i te które pospadały mi z półkej] i teraz wchodzę do garderoby i na srodku mam całkiem dużą kupkę rzeczy w których może być dosłownie wszystko ![]() no ale nic, dam sobie chwile czasu, obejrze rewolucje, zrobie sobie herbatki żurawinowej i biore sie do roboty muszę korzystać z wolnego od hiszpańskiego piątku ;DMarzeniatko weszłam sobie na Twój blog i mam pytanie czym farbujesz włosy?
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-05-18 o 11:14 |
|
|
|
|
#3188 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
ghana,
ale jesteś! narobiłaś mi ochotę na kuchenne rewolucje, aż sobie włączę
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
ja też, głównie po to żeby się dobrze z sobą czuć
![]() nie wiem za co się zabrać, bo kosmetyki też muszę ogarnąć
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
Marzeniątko witaj, ja również Cię pamiętaj w wersji czarnej ![]() Soph gratulacje skończenia matur ![]() Ja właśnie siedzę z cassią na włosach. Cuchnie to niemiłosiernie, wygląda jeszcze gorzej ale mam nadzieje, że włoski będą cudne, bo jutro jadę na komunię i trzeba się prezentować ![]() Niestety dziś prócz dbania o siebie muszę wysprzątać całe mieszkanie po remoncie i na samą myśl już mi nie dobrze, bo tyle tego jest, że nie wiem od czego zacząć ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#3192 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie dziś już było: ->Włosy: - mycie kolagenem BINGO - KALLOS LATTE na długość - JOANNA NATURIA b/s - jedwab, mleczko prostujące i serum termoochronne bo mam zamiar wyprostować włosy (miałam taki zamiar tydzień temu, ale deszcz zaczął padać, więc doszłam do wniosku, że szkoda mi prostować na taką pogodę ->Ciało: - prysznic - peeling kawowy - depilacja całego ciała depilatorem (dlaczego muszę ten zabieg minimum raz w tygodniu powtarzać?? - balsam -> Buzia: - mycie żelem - peeling mechaniczny drobnoziarnisty - maseczka z zielonej glinki -tonik - krem pod oczy i krem nawilżający ->Stopy: -zmycie starego lakieru -moczenie stóp -pumeks -peeling -odsuwanie skórek -odżywka do paznokci -krem ->Dłonie -zmycie lakieru -odsuwanie skórek -odżywka do paznokci -malowanie paznokci lakierem -krem W planach mam jeszcze prostowanie włosów i makijaż ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Sama wolę nie próbować, bo mam loki i fakt jak coś krzywo obetnę to nie będzie za bardzo widać, ale mogą się po tym jeszcze gorzej układać |
|
|
|
|
#3193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuję za radę, właśnie przeglądam stronę mango i butki
|
|
|
#3194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Prawie skończyłam licencjata.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3195 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka_1987,
ja też mam loki i od dłuższego czasu sama cieniuje i podcinam włosy, nie ufam fryzjerkom ![]() ghana, przepraszam, nie zauważyłam wcześniej Twojego pytania ![]() Płomienną Iskrą z Joanny ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- a ja właśnie skończyłam robić makijaż, obcykałam go i zaraz będę zdjęcia zgrywać ale błogie lenistwo dzisiaj, ale muszę się za to sprzątanie w końcu wziąć
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
mam jeden klasyczny model od nich i mega dużo przeszły,
wytrzymałam w nich całe wesele, 100dniówkę i różne imprezy, a także chodzenie po mieście ![]() warto zapolować na okazję podczas wyprzedaży, cena jak na skórę okazyjna
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za odpoweidź
|
|
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo np. też z joanny farba, ale z serii multicolor czy coś takiego, kolor intensywna miedź wypłukała mi się na złoty brąz w ekspresowym tempie
|
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
No to masz teraz dłuuuugie wakacje Życzę Ci udanych najbliższych miesięcy ![]() Cytat:
Za jakiś czas powrócę z balsamowaniem, wtedy w ruch pójdzie balsam brązujący ![]() Cytat:
Właśnie ta długość jest jakaś kryzysowa ![]() Dzisiaj podcięłam jednak włosy i co najważniejsze- zeszłam z cieniowania I że w końcu uda mi się je zapuścić Będę starała się jeszcze bardziej o nie dbać Dzisiaj w planach peeling Synergen i maseczka Dermaglin, depilacja, prysznic, moczenie stóp w soli lawendowej, maść z witaminą A na pięty
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam
Podczytuję Was cały czas, jednak nie ma za bardzo co napisać.. Dbam o siebie cały czas, teraz mam @ trochę mnie wysypało na buzi, ale tormentiol szybko sobie radzi Uporałam się z dekoltem i już nie mam pizzy, więc mogę ubrać bluzkę z dekoltem. Nadal walczę ze zbędnym tłuszczykiem który zgromadził się przez zimę, ale jest coraz lepiej. Jak na razie w miesiąc straciłam -5cm w talii, -3cm w udzie i -2cm w brzuchu (choć tu nie mierzyłam się od początku) Oby tak dalej Robi się coraz cieplej, jutro jedziemy z tŻ do Wrocławia na weekend, bo ma sprawę do załatwienia, więc przy okazji mała wycieczka, a ja smaram i kicham i czuję się średnio , super :/ Soph gratuluję skończenia matur, bardzo dobrych wyników z ustnych i ciesz się najdłuższymi wakacjami w życiu
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
zielone_oko, gratulacje 5 cm w talii to naprawdę sporo!
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Motywuje mnie to do dalszych spadków
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Rossmanie z Isany jest szampon do włosów rudych, podobno przedłuża kolor, ale ja jeszcze nie miałam przyjemności do przetestować Zielone_oko, trzymam kciuki dużo chcesz jeszcze zmaleć?dziewczyny włączcie sobie rozmowy w toku temat wprost idealny dla nasPo tuningu z paszteta będzie lux kobieta! |
|
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczesniej byłam platyną xD a za tym szamponem w takim razie sie rozejrze, jakos niedlugo bede farbować włosy przed egzaminami dodałam Cię, wiec mozesz sobie zobaczyć moją rudą pacynkę. Farbuję very intense copper z loreala, bo niestety czerwoną miedź z garniera wycofali;/
|
|
|
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w talii: 65 czyli jeszcze muszę zrzucić 3cm w udzie: 50 czyli też 3 cm no i w brzuchu mam do zrzucenia 5, przez te boczki Ale na spokojnie dam radę Jak osiągnę to zobaczymy co dalej, pewnie nadal będę pracować nad sylwetką, bo sprawia mi to przyjemność. No i pochwalę się , że już minęło 5 tyg odkąd nie miałam żadnego fast fooda w ustach, napojów gazowanych czy soków oraz alkoholu
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja codziennie pije soki, a wczoraj jadłam pizze z Tż. ![]() Przynajmniej do napojów gazowanych i alkoholu mnie nie ciągnie.
|
|
|
#3208 |
|
Zakorzenienie
|
a mi tam wszystko co kaloryczne smakuje
ale ja wolę ćwiczyć niż sobie odmawiać jedzenia
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odmawiam sobie jedzenia, po prostu odstawiłam fast foody, jak będę miała ochotę to zjem. I na słodycze też sobie pozwalałam od czasu do czasu, dzisiaj wpadły mi 2 kostki czekolady , ale za niedługo biorę się za ćwiczenia więc spalę ![]() Angel dziękuję
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
-balsam do ciała z zieloną herbatą Joanna Naturia
-zestaw C-thru blooming dezodorant + natural spray -odżywka joko bomba witaminowa - krem do rąk happy end Bielenda - eliksir ziołowy do włosów Green Pharmacy - balsam przeciwko wypadaniu włosów Green Pharmacy + krem aloesowy do rąk graris - i gratiś do zakupów w drogerii dostalam błyszczyk z joko Odebrała avon: - - nietłusta pianka do mycia twarzy solutions complete balance - głeboko oczyszczająca maseczka solutions cb - krem matujący na dzień solutions cb - odświeżająca maseczka do twarzy Greckie Morze plus dziś - żel pod prysznic czarny pieprz i kardamon za 2,39 w CND - mleczko do ciała miód i wanilia CND - róż Marble Mania essence gratuluję ![]() klask i: To teraz wakacje Jakie masz plany na nie?Cytat:
![]() Cytat:
![]() lece biegac
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

a teraz glądam kuchenne rewolucje bo są z okolic Czestochowy xD
wystarczy Marzena
Nie wiem, może rzeczywiście mam kryzys włosowy albo nie jest dane mi mieć długich włosów bo zawsze przy tej długości myślę o obcięciu
Pocieszam się tym, że jak są krótsze to się tak nie plączą i lepiej kręcą