Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 19:19   #4441
siacha_ck
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
To ja mialam tak samo .. A mowia ze jak jest zgaga to malenstwu wloski rosna ale to wiesz takie gadanie tylko

Dziewczyny ktora koszulka Wam sie bardziej podoba? Chce mezowi prezent na porodowke kupic
Pierwsza fajniejsza

Być może od wtorku już do Was nie będę zaglądała, bo muszę się ostro wziąć za sprzątanie w domu i koło niego. Później znowu gotowanie i inne rzeczy. Teściowa powiedziała, że ona zajmie się obiadem i plackami, a ja robię sernik na zimno, sałatki itp.

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 19:22   #4442
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
To ja mialam tak samo .. A mowia ze jak jest zgaga to malenstwu wloski rosna ale to wiesz takie gadanie tylko

Dziewczyny ktora koszulka Wam sie bardziej podoba? Chce mezowi prezent na porodowke kupic
hm mi się pierwsza podoba

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
dobtre, to Cię utuczył faktycznie
skoro dobrze się czułaś to rozumiem. ja bym wolała więcej bo w tedy lepiej się czułam jak tyle ważyłam.

To fajnie, jeśli pasuje ten fiolet z miętą będę rozkminiać temat

hej.
ja dzisiaj dopiero teraz mam chwilę, Emila dzisiaj coś przez dzień spać nie chciała
ja chce schudnąć tylko w tym domu sie nie da moja mam i tata świetnie gotują ale nie koniecznie zdrowo (tluszcz itp) a moja mama nie rozumie czegoś takiego jak "nie dziś nie jem waszego obiadu" wiec dopiero jak pójdę na swoje to może mi sie uda

tylko boli mnie że ślub już tuż tuż...

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość

haha taka sama sytuacja - mam tyle samo wzrostu, tyle samo ważę i tyle ważyłam jak poznałam TŻ
ha to widze nie jestem jedyna
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 19:33   #4443
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Jasne, ze lasuje, co prawda znalazłam połączenia fioletowo-zielone, ale to coś przybliżonego
Ale cudny ten pierwszy pokoik

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
No właśnie zbieramy na dom, jak uzbieramy jeszcze kasy to dobierzemy kredyt i będziemy się budować dlatego muszę to jakoś przeboleć
To akurat z tym to łączę się z Tobą w bólu...u mnie ta sama sytuacja...tak bardzo chciałabym już uciec z rodzinnego domu...a im bliżej budowy, tym bardziej czuję, że będzie mi się ten czas niesamowicie ciągnął

Cytat:
Pierwsza fajniejsza

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Widzę, że tu jakiś zastój dzisiaj...
Ja właśnie wróciłam od dentysty, niestety do szkoły rodzenia nie zdązyliśmy... Jakaś babka przede mną długo siedziała, a ja miałam 1 ząbka do zrobienia, więc od razu go robiłam.
Szkoda, że nie zdążyliście

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja chce schudnąć tylko w tym domu sie nie da moja mam i tata świetnie gotują ale nie koniecznie zdrowo (tluszcz itp) a moja mama nie rozumie czegoś takiego jak "nie dziś nie jem waszego obiadu" wiec dopiero jak pójdę na swoje to może mi sie uda
Może jednak się do skoro wcześniej mniej ważyłaś? U mnie w domu też nie ma czegoś takiego, że mówię 'nie, dziś nie jem obiadu', ale mimo to udało mi się zrzucić te kilogramy których było za dużo ostatnio
Stary 2012-05-18, 19:36   #4444
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Może jednak się do skoro wcześniej mniej ważyłaś? U mnie w domu też nie ma czegoś takiego, że mówię 'nie, dziś nie jem obiadu', ale mimo to udało mi się zrzucić te kilogramy których było za dużo ostatnio

właśnie tak sobie czasami mysle ze ważyłam 47 kg i jadłam tone słodyczy obiady tak jak teraz i było ok ale znam przyczyne tego ze przytyłam... lenistwo... wiecie póki się chodziło do lo to się miało wf jakiś tam ruch był codziennie 3 km w jedną stronę do szkoły... potem TŻ kupił autko wszedzie samochodem poszłam na studia i gotowe.... teraz niby ćwicze ale też nie zawsze mam siłę... przedwczoraj miałam zakwasy wczoraj byłam zmęczona po uczelni dziś dostałam @ i zawsze jest coś...

Stary 2012-05-18, 19:41   #4445
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie tak sobie czasami mysle ze ważyłam 47 kg i jadłam tone słodyczy obiady tak jak teraz i było ok ale znam przyczyne tego ze przytyłam... lenistwo... wiecie póki się chodziło do lo to się miało wf jakiś tam ruch był codziennie 3 km w jedną stronę do szkoły... potem TŻ kupił autko wszedzie samochodem poszłam na studia i gotowe.... teraz niby ćwicze ale też nie zawsze mam siłę... przedwczoraj miałam zakwasy wczoraj byłam zmęczona po uczelni dziś dostałam @ i zawsze jest coś...
To może postarajcie się zamienić auto na rowery, wtedy kiedy to możliwe? Jakieś spacery? Może rolki?
Stary 2012-05-18, 19:46   #4446
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Mi się pierwsza bardziej podoba. Ale ogólnie obie są super !

Cytat:
taaa siostra mojej starościny odpuściła starania po 3 latach bo kasy nie mieli i od razu zaszła w ciążę, ja sobie nie wyobrażam starać się 3 lata, zresztą to nie takie proste jest odpuścić sobie, to tak jakby obłożnie chory przestał walczyć o życie bo nie ma sensu;/ są takie przypadki oczywiście, ale są rzadkie
pożyjemy zobaczymy jak to będzie nie jest aż tak źle, nawet wyluzowana jestem ale jak słyszę o ciążach znajomych czy sióstr to płakać mi się chce;/
Ehhh, Alonka :głaszcze:. To nie chodzi o to, żebyś w ogóle przestała się starać, tylko o to, żeby podejść do tego na spokojnie. Wiem, że to bardzo trudne, ale musisz zmienić podejście... Poroniłaś i to jest straszne, ale wiesz, że możesz zajść w ciążę, więc nie jesteście bezpłodni. Więc są ogromne szanse na to, że znów będziesz w ciąży i tym razem wszystko dobrze się skończy. Jesteście młodzi, zdrowi, w końcu się uda. A prawda jest taka, że im bardziej się spinasz, tym jest gorzej. Kochajcie się często, nie tylko w dni płodne czy owu, cieszcie się seksem. Źle jest się nastawiać, że w tym cyklu się uda, ale źle też myśleć tak jak Ty- że nie uda się nigdy. Ściągniesz w końcu coś na siebie takim myśleniem...
My wszystkie trzymamy za Was kciuki !

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny! wychodze za maz 1 wrzesnia
od czerwca/lipca chcemy zaczac sie starac o dzidzie czy ktoras z Was tez przed slubem zaczela sie starac o malenstwo?
Hej! To już niedługo! Siacha zaszła w ciążę niedługo przed ślubem .

Ale miałam dziś męczący dzień- rozmowa o pracę, praca, potem terapia z młodym... Wszystko w innych miejscowościach .
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 20:00   #4447
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
To może postarajcie się zamienić auto na rowery, wtedy kiedy to możliwe? Jakieś spacery? Może rolki?

no rowery i rolki odpadają.... oboje nie mamy rolek a TŻta rower został zdewastowany w tamtym roku co do spacerów to cóż spacerujemy jak jest czas przeważnie w wakacje ale już się ciepło robi to samochod idzie w odstawkę zreszta zawsze tak jest bo w zimi to sie nie chce latać po miescie a w lecie juz bardziej

zresztą mojego TŻta czasem nawet dźwigiem nie wyciągnie sie... a chude to jak nie wiem

Stary 2012-05-18, 20:20   #4448
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
no rowery i rolki odpadają.... oboje nie mamy rolek a TŻta rower został zdewastowany w tamtym roku co do spacerów to cóż spacerujemy jak jest czas przeważnie w wakacje ale już się ciepło robi to samochod idzie w odstawkę zreszta zawsze tak jest bo w zimi to sie nie chce latać po miescie a w lecie juz bardziej

zresztą mojego TŻta czasem nawet dźwigiem nie wyciągnie sie... a chude to jak nie wiem
Cóż, ciężo mi Ci coś doradzić, myślę, że sama powinnaś znaleźć sposób 'na siebie' Może ustal sobie, że będziesz jadła 5 razy dziennie, np. normalne, pożywne śniadanie i normalny obiad, i jakieś 3 mniejsze, lżejsze posiłki, tylko, że 'zmylić' głód-później żołądek się przyzwyczai
Stary 2012-05-18, 20:30   #4449
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż, ciężo mi Ci coś doradzić, myślę, że sama powinnaś znaleźć sposób 'na siebie' Może ustal sobie, że będziesz jadła 5 razy dziennie, np. normalne, pożywne śniadanie i normalny obiad, i jakieś 3 mniejsze, lżejsze posiłki, tylko, że 'zmylić' głód-później żołądek się przyzwyczai
staram sie tak jeść od dawna ale co z tego jak wychodzi to tylko w weekendy

na tygodniu nie ma mowy o śniadaniu chyba że wstaje o 9 to ok wcześniej niż 9,30 nie przełknę nic (mam tak od jakiś 10 lat ) zajęcia o różnych porach to jest masakra ogólnie taki tryb życia już wolalam szkołe bo wszystko jakoś było o ustalonych porach a teraz codziennie co innego inne godziny i organizm się rozstraja

Stary 2012-05-18, 20:40   #4450
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

siacha_ckjak czulas sie w czasie wesela?? bo wiem, ze juz bylas w ciazy, chyba w 2 miesiacu, tak?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:02   #4451
siacha_ck
Zakorzenienie

Tak byłam w 2 miesiącu i bardzo dobrze się czułam. Żadne mdłości itp. mi nie dokuczały.

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2012-05-18, 21:14   #4452
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

dlugo sie staraliscie o dzidzie?

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:22   #4453
siacha_ck
Zakorzenienie

Tak w ogóle to planowaliśmy zacząć się starać po ślubie, ale tak na 3 miesiące przed zrezygnowaliśmy z zabezpieczenia.
Można powiedzieć, że przez przypadek trafiliśmy na owulację. Przed ślubem nie mieszkaliśmy razem, więc często tych przytulanek nie było

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2012-05-18, 21:35   #4454
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:

Druga! Super pomysł
Cytat:
Obie są fajne, chyba bym rzuciła monetą, którą wybrac.

Widzę, że tu jakiś zastój dzisiaj...
Ja właśnie wróciłam od dentysty, niestety do szkoły rodzenia nie zdązyliśmy... Jakaś babka przede mną długo siedziała, a ja miałam 1 ząbka do zrobienia, więc od razu go robiłam.
Szkoda, że nie zdążyliście, za tydzień też są zajęcia?
\

Cytat:
Kicia, rower nie musi mieć kosmicznej ceny, ostatnio widziałam piękną holenderkę na pchlim targu za 70 zł, pomalować, zmienić opony i rower marzenie

Cytowałam jeszcze wypowiedź Dal do Alonki, pod którą podpisuję się rękami i nogami

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 21:52   #4455
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że nie zdążyliście, za tydzień też są zajęcia?
\
Są, ja idę we wtorek na tą jogę dla mamuś. Ale nie wiem, czy będę mogła z mężem chodzić, bo w piątki to jest o takich godzinach że mój mąż jest jeszcze w pracy a przecież nie będzie się co tydzień zwalniał wcześniej... Dzisiaj wyjątkowo wcześnie wyszedł, no ale jak już byłam u dentysty to chciałam od razu sobie zrobić tego zęba. Chcielibyśmy bardzo razem tam chodzić, ale nie wiem czy to wypali.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Lecę spac, dobranoc
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:14   #4456
siacha_ck
Zakorzenienie

Fajnie by było, gdyby Tż-et mógł jednak razem z tobą chodzić

Ja też spadam, bo Tż-et nie długo wraca z pracy. Dobranoc

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2012-05-18, 22:30   #4457
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Obie są fajne, chyba bym rzuciła monetą, którą wybrac.
.
no wlasnie mam problem z wyborem

Cytat:
Witam Was Dziewczyny! wychodze za maz 1 wrzesnia
od czerwca/lipca chcemy zaczac sie starac o dzidzie czy ktoras z Was tez przed slubem zaczela sie starac o malenstwo?
hej

Cytat:

dla mnie pierwsza
.
widze ze jedynka prowadzi

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Pierwsza fajniejsza

Być może od wtorku już do Was nie będę zaglądała, bo muszę się ostro wziąć za sprzątanie w domu i koło niego. Później znowu gotowanie i inne rzeczy. Teściowa powiedziała, że ona zajmie się obiadem i plackami, a ja robię sernik na zimno, sałatki itp.
dzieki

bedziemy tesknic

Cytat:

Cytat:
Pierwsza fajniejsza

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość
.
Cytat:
Druga! Super pomysł
dzieki za opinie dziewczyny

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 22:35   #4458
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

Kicia, rower nie musi mieć kosmicznej ceny, ostatnio widziałam piękną holenderkę na pchlim targu za 70 zł, pomalować, zmienić opony i rower marzenie
powiedz to mojemu facetowi który sobei wybrał rower... za taką cene że przed ślubem zapomnij.... juz mu zapowiedziałam od jutra codzienne godzinne spacery szybkom tempem... reakcja "no jak dam rade po pracy to może" leń patentowany

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-05-18 o 22:37
Stary 2012-05-19, 09:02   #4459
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Takie rowery są boskie .

Cytat:
Są, ja idę we wtorek na tą jogę dla mamuś. Ale nie wiem, czy będę mogła z mężem chodzić, bo w piątki to jest o takich godzinach że mój mąż jest jeszcze w pracy a przecież nie będzie się co tydzień zwalniał wcześniej... Dzisiaj wyjątkowo wcześnie wyszedł, no ale jak już byłam u dentysty to chciałam od razu sobie zrobić tego zęba. Chcielibyśmy bardzo razem tam chodzić, ale nie wiem czy to wypali.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Lecę spac, dobranoc
Kule, szkoda, że nie zdąży. No, ale ważne, żebyś Ty chodziła .

Hello! Jakie plany na weekend? Mój mąż się (i mnie) obudził przed 7 . Idziemy na jakieś zakupy, potem ogarniemy mieszkanie, będę pisała pracę, a potem nie wiem .
Stary 2012-05-19, 10:55   #4460
agaaga89
Zakorzenienie

Heeeej dziewczęta, wieki mnie nie było!! Stęskniłam się, ale popołudnia do nocy w pracy, a resztę czasu spędzam z Filipkiem żeby jakoś odciążyć Michała zresztą to sama przyjemność, ostatnio mu opowiadałam ile już ma i ile będzie miał w tym roku jeszcze koleżanek i kolegów w Internecie, bardzo się przejął

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość

a ja dzisiaj rano myslalam ze nie dojade na praktyki, mialam mile spotkanie z kibelkiem
dzisiaj zaczynam 9 tydz, myslalam ze juz mnie takie wspaniałosci ominą
Uuu.. współczuję, ale przebrniesz przez ten etap Dla dzidzi wszystko!

Cytat:

nooo, w sumie to do mnie nie dociera fakt, że mamy już datę i muszę już zacząć co nieco planować

dokładnie 29.06.2013 chyba odczuwam potrzebę stworzenia sobie suwaczka..
Ciekawe jaką suknię wybierzesz?
Gratuluję suwaczka, hip, hip HURRA za wpisanie na pierwszą stronę !!

Cytat:
U mnie możesz wpisać Tymona, bo jesteśmy zdecydowani na to imię.
Bardzo ładne imię

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
dalenko 28 grudnia
No proszę, ktoś tu chyba spędzi sylwestra na porodówce Haniu, gratuluję daty, teraz już tylko pozostaje czekać

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
46 kg

3 czerwca chrzcimy
Ile?! Bardzo szybko wróciłaś do wagi, zresztą Ty taka chudzinka byłaś, że się nie dziwię
Fajnie, szybko i podciągnie się pod dzień dziecka

Cytat:
Maz mnie dzisiaj obudzil sms " i jak syncio nie wychodzi??" Bardziej panikuje odemnie a tu jeszcze 3 tyg mam do terminu .. nie chce wiedziec co bedzie blizej czerwca
Chyba będziesz musiała dzwonić co pół godziny i zdawać relację z samopoczucia On chyba będzie bardziej przejęty niż Ty na tej porodówce ale lepiej w tą stronę!

Cytat:
Hania a masz jakieś przeczucia co do płci ? Mój mąż na początku powiedział, że sądzi, że to będzie chłopczyk. No i sprawdziło się.
Jednak co przeczucia to przeczucia ... Coś jest takiego w rodzicach, że nieomylnie wiedzą kto jest w brzuszku

Cytat:
Ciekawe, czy masz dobre przeczucie! To są tylko dwa typy: Wiktoria i Kacper? Podziwiam zdecydowanie . My to chyba w życiu się nie dogadamy z mężem w sprawie imion. Chociaż.... Ostatnio mnie zawołał i z taką dumną miną oświadczył, że mu się spodobało imię Borys. Fajne imię, choć szału nie ma :P. Ale jest postęp, że w ogóle jakieś męskie imię poza swoim mu się podoba . Z tym, że na razie wizja potomka odsuwa się na jakieś 1,5 roku- 2 lata pewnie (jeśli bym dostała tę pracę), bo chcę mieć umowę na stałe. Ale co się odwlecze, to nie uciecze.
Borys ładne mojej koleżanki synek tak ma na imię i straszny cycuś jest Dalenko, dobrze napisałaś - co się odwlecze to nie uciecze zresztą wszystko się może zdarzyć po drodze, nie można mówić sobie całkiem NIE. Szczęście lubi przychodzić znienacka Jeżeli jednak dotrzymacie tyle czasu, to może będziemy razem się starały?

Cytat:
muszę trochę posmęcić;/
dzisiaj mi troszkę smutno przez tą @ i cały dzień właściwie leżę bo źle się czuję i nie mam z kim pogadać, czuję się samotna, TŻ pracuje od poniedziałku do 20 pojadę do babci to znowu tylko słucham dlaczego ja to nie chodzę w polę pomagać mamie sorry, ale pomimo że to jest moja mama to pole jest nie moje, zresztą pracowałam na nim od małego i wiem jak sobie można zdrowie przez to zniszczyć a ja nigdy w życiu na rolnictwo nie pisałam się zresztą nasadzili owoców jak głupie i teraz wszystko plewić trzeba...
w ogóle dziś stwierdziłam że mam życie do bani;(
Nie dołuj się... Masz spory kawałek drogi pod górkę, ale jesteś typem, który raczej się hartuje na takich przeżyciach a nie załamuje. Nie łam się, przeszłaś już tyle, że nic Cię nie złamie! Nos do góry

Cytat:
A motywacja? Mnie zawsze wiosna pobudza do życia, do wyglądania super i zrobienia czegoś ze sobą Może Ty też musisz znaleźć coś "na siebie"? Coś co sprawi, że każdego dnia będziesz ruszać tyłek na pół-godzinny bieg dookoła osiedla. Ja ostatnio jeżdżę do pracy tylko rowerem, zaczęłam ze względu na oszczędność a teraz to polubiłam bo widzę, że zaczynam rzeźbić uda musisz się zaprzeć, pewnego dnia wstać z postanowieniem i koniec kropka! Wierzymy w Ciebie!

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:20   #4461
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:

tylko boli mnie że ślub już tuż tuż...

ha to widze nie jestem jedyna
no, taki zbieg okoliczności hehe
Cytat:
staram sie tak jeść od dawna ale co z tego jak wychodzi to tylko w weekendy

na tygodniu nie ma mowy o śniadaniu chyba że wstaje o 9 to ok wcześniej niż 9,30 nie przełknę nic (mam tak od jakiś 10 lat ) zajęcia o różnych porach to jest masakra ogólnie taki tryb życia już wolalam szkołe bo wszystko jakoś było o ustalonych porach a teraz codziennie co innego inne godziny i organizm się rozstraja
słuchaj, ja też nie mogę schudnąć, to może się założymy która z nas prędzej schudnie? może to będzie dla nas motywacją?
Cytat:

Lecę spac, dobranoc
mam nadzieję, że uda Wam się razem pójść
Cytat:
Takie rowery są boskie .

Kule, szkoda, że nie zdąży. No, ale ważne, żebyś Ty chodziła .

Hello! Jakie plany na weekend? Mój mąż się (i mnie) obudził przed 7 . Idziemy na jakieś zakupy, potem ogarniemy mieszkanie, będę pisała pracę, a potem nie wiem .
plany.. na 13.30 jadę do szkoły (mam dziś zabieg na biust więc będziemy cycami świecić ), potem albo do TŻ, albo razem do domu, a jutro wolne!
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

Ciekawe jaką suknię wybierzesz?
Gratuluję suwaczka, hip, hip HURRA za wpisanie na pierwszą stronę !!

A motywacja? Mnie zawsze wiosna pobudza do życia, do wyglądania super i zrobienia czegoś ze sobą Może Ty też musisz znaleźć coś "na siebie"? Coś co sprawi, że każdego dnia będziesz ruszać tyłek na pół-godzinny bieg dookoła osiedla. Ja ostatnio jeżdżę do pracy tylko rowerem, zaczęłam ze względu na oszczędność a teraz to polubiłam bo widzę, że zaczynam rzeźbić uda musisz się zaprzeć, pewnego dnia wstać z postanowieniem i koniec kropka! Wierzymy w Ciebie!
też jestem ciekawa
gdyby to było takie proste później utrzymać tą motywację... mi zapał zawsze ucieka po kilku dniach

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 11:27   #4462
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

nie mów tak ja też uważam, że jak najszybciej powinniście się wyprowadzić. A na czas zbierania kasy na dom nie moglibyście z teściami zamieszkać? mówiłaś, że macie dobre kontakty
dobrze dogadujemy się ale u nich nie ma miejsca;/ wcześniej TŻ dzielił pokój z bratem

Cytat:

Ehhh, Alonka :głaszcze:. To nie chodzi o to, żebyś w ogóle przestała się starać, tylko o to, żeby podejść do tego na spokojnie. Wiem, że to bardzo trudne, ale musisz zmienić podejście... Poroniłaś i to jest straszne, ale wiesz, że możesz zajść w ciążę, więc nie jesteście bezpłodni. Więc są ogromne szanse na to, że znów będziesz w ciąży i tym razem wszystko dobrze się skończy. Jesteście młodzi, zdrowi, w końcu się uda. A prawda jest taka, że im bardziej się spinasz, tym jest gorzej. Kochajcie się często, nie tylko w dni płodne czy owu, cieszcie się seksem. Źle jest się nastawiać, że w tym cyklu się uda, ale źle też myśleć tak jak Ty- że nie uda się nigdy. Ściągniesz w końcu coś na siebie takim myśleniem...
My wszystkie trzymamy za Was kciuki !
najlepsze jest to że wyluzowałam w tym cyklu, w ogóle mi nie zależało, a na końcówce wiedziałam że i tak się nie udało, co zrobić, taki life, z tym kochaniem to znowu hmm są problemy, ja nie mam chęci, TŻ wiecznie zmęczony i tym oto sposobem 2 tygodnie od przytulanek minęły no nic, teraz Clo będzie, monitoring pełen włącznie z obserwacją tego czy pęcherzyk pęka i do tego M. będzie brał od teraz Salfazin, może będzie lepiej

Cytat:
no rowery i rolki odpadają.... oboje nie mamy rolek a TŻta rower został zdewastowany w tamtym roku
a north walking?? u mnie nawet na wsi z tymi kijami biegają

Cytat:
siacha_ckjak czulas sie w czasie wesela?? bo wiem, ze juz bylas w ciazy, chyba w 2 miesiacu, tak?
hej! weź pod uwagę to że nie każda czuje się cudnie będąc w ciąży, akurat Siacha dobrze ją zniosła ale równie robrze ty możesz czuć się beznadziejnie

Cytat:

heh ja wstałam przed 6 bo robiłam M. kanapki do pracy ale walnęłam się spowrotem do wyrka potem

Cytat:
Heeeej dziewczęta, wieki mnie nie było!! Stęskniłam się, ale popołudnia do nocy w pracy, a resztę czasu spędzam z Filipkiem żeby jakoś odciążyć Michała zresztą to sama przyjemność, ostatnio mu opowiadałam ile już ma i ile będzie miał w tym roku jeszcze koleżanek i kolegów w Internecie, bardzo się przejął

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 12:18   #4463
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

a north walking?? u mnie nawet na wsi z tymi kijami biegają

u mnie też biegają ale średnia wieku to 50 lat narazie wypróbujemy szybkie spacery potem się zobaczy

Cytat:
no, taki zbieg okoliczności hehe

słuchaj, ja też nie mogę schudnąć, to może się założymy która z nas prędzej schudnie? może to będzie dla nas motywacją?
próbowac zawsze można (muszę tylko zaopatrzyć sięw wagę ponieważ moj tata popsuł naszą starą )

Cytat:

dzięki

ja dziś zdyyycham przez @... ale idę dziś na ślub jednej koleżanko wizażanki więc trzeba się ogarnąć spiąć poślady i jechać do Lublina

ale co jak co taką pogodę mogła bym mieć w dniu ślubu 22 stopnie słońce lekki wietrzyk ideolo

Stary 2012-05-19, 12:59   #4464
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:

Borys ładne mojej koleżanki synek tak ma na imię i straszny cycuś jest Dalenko, dobrze napisałaś - co się odwlecze to nie uciecze zresztą wszystko się może zdarzyć po drodze, nie można mówić sobie całkiem NIE. Szczęście lubi przychodzić znienacka Jeżeli jednak dotrzymacie tyle czasu, to może będziemy razem się starały?

Już widzę przejętego Filipka !
Nie mówię całkiem nie . Jak będzie, tak będzie . A Wy też wtedy będziecie się starać ?
Jazda na rowerze do pracy to super sprawa- ekonomicznie, ekologicznie i zdrowo !

W ogóle cytuje dużo rzeczy, a potem nie wiem, do czego miałam się odnieść .

Mąż dziś robi pizzę .
Stary 2012-05-19, 13:06   #4465
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

próbowac zawsze można (muszę tylko zaopatrzyć sięw wagę ponieważ moj tata popsuł naszą starą )

ja dziś zdyyycham przez @... ale idę dziś na ślub jednej koleżanko wizażanki więc trzeba się ogarnąć spiąć poślady i jechać do Lublina

ale co jak co taką pogodę mogła bym mieć w dniu ślubu 22 stopnie słońce lekki wietrzyk ideolo
a co pisało proszę wchodzić pojedynczo a on dalej stał??
wiem doskonale co czujesz, jeszcze dziś brzuch mnie pobolewa i 3 dzień i dalej okropnie leje się ze mnie

nooo pogoda dziś na ślub idealna jest

1.07.2013
Stary 2012-05-19, 13:13   #4466
(kicia)
Zakorzenienie

ja mam za☠☠☠istą rodzinkę albo odmawiają mi osoby które mają na prawdę głupie wymówki a ludzie którzy na prawdę mają cieżką sytuację robią wszystko żeby przyjechać (mówie tu o osobach które mają pół polski do przejechania którzy są chorzy itp)

na dzień dzisiejszy wesele zamyka sie z liczbą 86 osób max będzie 92 osoby więc źle nie jest

alonka a kto go wie co on z nią zrobił w każdym razie jak ja stanę pokazuje że ważę 10 kg

Stary 2012-05-19, 13:16   #4467
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

o Dal to masz dobrego męża, mój jak już to czeka na pizze:P
mój w pracy niestety, rzadko jeździ w soboty ale za to ma płacone jak nadgodziny dziś ostro walimy w gaz bo mi smutno po tym nieudanym cyklu, w ogóle zawsze po nieudanym cyklu pije na poprawę humoru

wczoraj oglądałam super film i polecam - "Nietykalni" tak się śmiałam że męża ze 3 razy budziłam dziś musi jeszcze raz obejrzeć go ze mną

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Kicia a ja myślałam że masz duże wesele ale gapa ze mnie

1.07.2013
Stary 2012-05-19, 13:43   #4468
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam za☠☠☠istą rodzinkę albo odmawiają mi osoby które mają na prawdę głupie wymówki a ludzie którzy na prawdę mają cieżką sytuację robią wszystko żeby przyjechać (mówie tu o osobach które mają pół polski do przejechania którzy są chorzy itp)

na dzień dzisiejszy wesele zamyka sie z liczbą 86 osób max będzie 92 osoby więc źle nie jest

alonka a kto go wie co on z nią zrobił w każdym razie jak ja stanę pokazuje że ważę 10 kg
No z tymi osobami to tak jest... Ja nadal nie mogę darować mojej chrzestnej, że nie była- właśnie wymyślała idiotyczne wymówki: a to, że nie ma się w co ubrać, a to, że nie ma kasy, a to, że ją nogi bolą, a to, że nie będzie mogła spać, blebleble. A najlepsze, że mój chrzestny by po nią przyjechał pod dom i zawiózł do domu weselnego, a potem odwiózł! Miałaby zapłacony nocleg, a my nie oczekiwaliśmy wcale prezentu... Ciężcy są tacy ludzie...

Cytat:
o Dal to masz dobrego męża, mój jak już to czeka na pizze:P
mój w pracy niestety, rzadko jeździ w soboty ale za to ma płacone jak nadgodziny dziś ostro walimy w gaz bo mi smutno po tym nieudanym cyklu, w ogóle zawsze po nieudanym cyklu pije na poprawę humoru

wczoraj oglądałam super film i polecam - "Nietykalni" tak się śmiałam że męża ze 3 razy budziłam dziś musi jeszcze raz obejrzeć go ze mną

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Kicia a ja myślałam że masz duże wesele ale gapa ze mnie
Mój mąż robi świetną pizzę i lubi to .
A ten film to jest o sparaliżowanym człowieku i o czarnoskórym? Bo mi ostatnio mama bliźniaków to polecała . A ty lepiej nie pij za dużo . My dziś idziemy na grilla wieczorem .
Stary 2012-05-19, 14:07   #4469
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:

Mój mąż robi świetną pizzę i lubi to .
A ten film to jest o sparaliżowanym człowieku i o czarnoskórym? Bo mi ostatnio mama bliźniaków to polecała . A ty lepiej nie pij za dużo . My dziś idziemy na grilla wieczorem .
tak właśnie o tym jest
oj tam mąż mi ostatnio co tydzień upija się to raz ja mogę się upić

1.07.2013
Stary 2012-05-19, 14:43   #4470
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie o tym jest
oj tam mąż mi ostatnio co tydzień upija się to raz ja mogę się upić
Jak to co tydzień ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości