|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
żabcia jak się czujesz na końcówce ciąży?
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
A dziekuje bardzo dobrze
Przez dzien sobie brykam , zawsze jakies zajecie znajde wlasnie mam zamiar lazienke posprzatac. Jedne co w nocy musze robic 3 podejscia zeby przekrecic sie z boku na bok
|
|
#2015 |
|
Wtajemniczenie
|
Onyks, jeszcze prosimy o zmiany w naszej szczęśliwej liście
Majeczkę trzeba przesunąć
|
|
|
|
#2016 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaa garulacje dla Madzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
)wczoraj bylismy w poradni malzenskiej, w sumie jedno spotkanie i zaswiadczenie wypisane, owcyzwisce z oplata. Babka jedynie wytlumaczyla te dni plotne, tzn stwierdzila, ze 6 pierwszych cykli mozna obserowac i stwirdzic ze to juz dobra metoda ja rozumem, dla nas ktore bedziemy sie starac o dzidzie bo nie tracimy nic, ale dla tych ktorzy nie planuja dzieci to ja byym sie tego nie podjela. wiem wiem, bede grzyszyc
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w początkowych miesiącach starań też nie mogłam wytrzymać
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok maz wrocil do domku Zmykam jedziemy na malego zakupy i do fryzjera.
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja absolutnie nie zmuszam męża do żadnych witamin - uważam, że jeśli ja się przygotuję, to zdecydowanie wystarczy. Ale mąż i tak bierze witaminy (kiepsko się ostatnio czuje), więc niech starania zmobilizują go do regularnego brania ![]() Czym jest Salfazin? Bo doczytałam, że może pomóc na cerę... Mój mąż też ma straszne problemy ![]() Też się cieszę ![]() Dokładnie! ![]() Ja pokazywałam, to się zgadza, ale kojarzę, że Butter również No chyba, że myli mi się z fb Ale kojarzę kilka fot ślubnych tutaj na wizażu...Zabiję Was! Jeszcze parę takich nowinek podrzucicie, a zbankrutuję! Przeleciałam Was na szybko w pracy i patrzę "Oho, termometr...". Zerknęłam w google, patrzę 9,90zł - łeee, biorę. I co? I w drodze do domu wjechałam do apteki Na szczęście nie było Mimo jednak, iż nie jestem przekonana do mierzenia temperatury, to już jest na liście zakupowej ![]() Proszę rozważnie pisać o takich urządzeniach ![]() mrowinko, bardzo mi przykro I wcale Ci się nie dziwię, że masz dość i jesteś zrezygnowana ![]() Odpuśćcie na trochę, na pewno dobrze Wam to zrobi ![]() Cytat:
Kochana, gratulacje! Doczekałaś (doczekaliście!) się!
Życzę Ci lekkiego połogu i przede wszystkim zdrówka dla Majeczki! I nie mogę doczekać się opisu porodu i przede wszystkim zdjęcia Malutkiej! ![]() No dziewczyny, pępkowe czas rozpocząć! ![]() ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-05-18 o 18:47 |
||
|
|
|
#2020 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Blonde,
Cytat:
mój TŻ odda wszystko za nocki, nienawidzi rano wstawać Nikita, też Cię chcę na FB !! Agnusek, Cytat:
![]() e_vel, Onyks bo ja jak już mnie brud zjada i obchodzi to sprzątam jak w zegareczku Agnusek, przeglądając emotki, to użyłaś wszystkich możliwych agresywnych buziek by złoić Butterka ![]() Mrowinko, trzymam kciuki ![]() Butter, mam te triki seksualne wytestować ? ![]() Maleństwo,Nikita,e_vel Cytat:
Butter, Cytat:
Kasia, to ja czekam na te zdjęcia ![]() ciesze się że decyzja z przewijakiem podjęta ![]() Bikusia, Cytat:
![]() Żabcia, koszulka ta pierwsza ![]() Onyks, to już idź w poniedziałek na bete bo widzę że Cię roznosi !! ![]() Żabciu, co Ci pan fryzjer zrobi fajnego ? ![]() a Dla Madzi i Majeczki zdrówka, dużo miłości i gratulacje w Wasze, świeżo upieczonych rodziców ręce.
![]()
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Milego weekendu
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Teściu odebrany, miałam trochę czasu i spacerowała po pszczynie, i wiecie co... czasem mi dobrze samej w ciszy.. nie żałowałam, że TŻ ze mną nie jechał, nie zrozumcie mnie źle ale czasem taka cisza, i człowiek sam ze sobą też się dobrze czuje.
Zaprosiłam teścia na obiad, zjedliśmy klopsiki kalafiorowe z koperkiem a potem TŻ pojechał do szkoły i tatę zabrał ze sobą, a ja powera dostałam i dalsza część sprzątania, łazienka wyszorowana na błysk, przycięłam krzaczki na dworze, pozamiatałam chodniki dookoła domu... i zrobiłabym więcej ale koleżanka zadzwoniła że przyszła pościel, to do auta i heja i jest super Bardzo jestem zadowolona Teraz nauka, i nyny może. Bo do szklarni mi się już dziś nie chce jechać. ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Blonde,a tak chcesz czy tylko taką zmianę możesz dostać?
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
chce
Zreszta w tej chwili mi to bardziej pasuje
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
No no rozumiem
masz więcej czasu dla nas żartuję
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
nie trzeba
tż dostał dziś od klientki paczkę z wypaśnymi słodyczami (narazie widziałam tylko fotkę, bo tż jeszcze nie wrócił) i napisał mi, że cała dla jego kochanej żoneczki (czytaj, dla mnie )
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, jaki fajowy małż
|
#2027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mu się należy ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Hoho, widzę, że dziewczynki nawet dziś szybki kurs klawiaturowy przeszły
![]() Przyznaję, że mimo, iż z komputerem dobrze nam się współpracuje, to paru skrótów nie znałam Poduczę się przy okazji, dziękuję Laski, które nie znały F5: nie przyznawałybyście się ![]() Ależ mi dzień w pracy zleciał! 7 bitych godzin zajmowałam się wyceną (i częściowo przygotowałam sobie materiały do stworzenia technologii) pewnego elementu... i jeszcze nie skończyłam! ![]() Mam nadzieję, że szef na przywitanie nowego tygodnia mnie nie zwolni - wycena była pilna Nie moja jednak wina, że od niektórych osób pewnych informacji doprosić się nie można ![]() Widzę, że większość gdzieś powybywała... My aktualnie spędzamy romantyczny wieczór (czyt. każde ze swoim kompem ), na 20 pizza (dziś wyjątkowo kupna, bo nie chce nam się stać w kuchni) i włączamy film.Jutro mam ostatnie zaliczenie na studiach Do notatek nie zajrzeliśmy, idziemy na żywioł. Jak nie przepisze - będzie improwizacja. W końcu raz w studenckiej karierze można A wolę improwizować jutro aniżeli na obronie ![]() Miłego piątkowego wieczoru!
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, no należy mu się ale musiałabyś zobaczyć jak on wygląda jak mu cukier spada, normalnie pada na pysk, a jak ciasta zobaczy to oczy się błyszczą, twarz promienieje, włosy mu się aż cieszą
nie wiem czy mu to minie kiedyś ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Bika, przecież pisałam że jadę do pszczyny wczoraj i dziś!! I dziś nawet 2 h bez celu tam chodziłam !
|
#2030 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Wróciłam z zajęć. Dostałam 4 plus z egzaminu
Madziu, gratuluję córeczki Dziewczyny, dziękuję wszystkim za wsparcie i za pocieszenie. A teraz odpowiem szczegółowo, bo trochę się nazbierało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pewnie, że nie przestanę tak całkiem myśleć, bo się po prostu nie da. Cytat:
![]() Cytat:
W każdym razie progesteron mam wysoki, to już też sprawdzałam. Cytat:
![]() Pamiętam i dziękuję. |
|||||||
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, to trzymam kciuki żeby Cię nie zwolnili i żeby gościu przepisał ocenki
|
#2032 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu gratulacje kochana dla Ciebie meza i Majeczki, super ze porod sprawnie poszedl. Czekamy na was
![]() Zdrowka dla malutkiej )Czesc Kochane, ja wlasnie w trakci robienia galatu z kurczaka ![]() Mrowinka gratuluje ieknej 4 a na kiedy masz planowana @
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-18 o 19:28 |
|
|
|
#2033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że jesteś zadowolona z pościeli! Cytat:
zaaabcia, ogólnie nie podobają mi się takie koszulki, ale jeśli miałabym wybierać z tych dwóch, to raczej druga Za to bodziaki z różnymi napisami... onyks, ależ Cię nosi Idź na tę betę, idź... Choć mi chyba byłoby szkoda kasy robić betę zanim bym nie zobaczyła II Ale ja jestem skąpiradło ![]() Z resztą u mnie na wynik bety czeka się dzień, więc gdybym w poniedziałek zrobiła betę to i tak miałabym wynik we wtorek (i to dopiero po pracy), a wtedy to już mogę podziwiać dwie krechy na teście ![]() Btw, ile u Was kosztuje beta?
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam pewnie mi umknęło w natłoku postów
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34205118]
Moja lekarka chce, żebym poszła na laparoskopię, o hsg nic nie mówiła. Chyba żeby mi ktoś inny dał skierowanie ![]() [/QUOTE] To idź, proooooooooooszszszszszsz ę 6 tygodni i wakacje, proszę zarezerwuj miejsce w szpitalu
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, wyżej tłumaczyłam że to brud mnie tak motywuje
z tym mchem żartowałam ![]() Bika, jeszcze 31 maja z nim jadę ![]() rozumiem, ten natłok postów, wczoraj to było niemożliwością Bika, Aaby, a włosy jak się cieszą wyglądają coś jak " " włoski tej emotki takie nastroszone
|
#2038 |
|
Konto usunięte
|
Today, już dzisiaj @ dostałam.
Mogę zarezerwować dopiero, jak będę znała termin egzaminu. |
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
No kurde
a Ty to pewnie z rana będziesz???kolejnej wizyty już nie planujesz??? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;34205345]Today, już dzisiaj @ dostałam. Mogę zarezerwować dopiero, jak będę znała termin egzaminu.[/QUOTE] No to good i tego sie trzymajmy. A kiedy będziesz znała termin egzaminu?? Ma być w lipcu czy w sierpniu??
|
#2040 |
|
Zakorzenienie
|
Bika,rozumiem
to co jakby jakiś inny termin wyskoczył to dać znać ?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

ja rozumem, dla nas ktore bedziemy sie starac o dzidzie bo nie tracimy nic, ale dla tych ktorzy nie planuja dzieci to ja byym sie tego nie podjela. wiem wiem, bede grzyszyc 

I mu zapowiedziałam, że wypadałoby żeby już brał...a on po co, przecież jeszcze się nie staramy...no to mu powiedziałam, że to trzeba wcześniej brać, hehe...muszę go od poniedziałku zagonić do łykania...
dla Tz
No chyba, że myli mi się z fb 
I wcale Ci się nie dziwię, że masz dość i jesteś zrezygnowana 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

mu się należy
7 bitych godzin zajmowałam się wyceną (i częściowo przygotowałam sobie materiały do stworzenia technologii) pewnego elementu... i jeszcze nie skończyłam! 

W każdym razie progesteron mam wysoki, to już też sprawdzałam.
pewnie mi umknęło w natłoku postów