|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
![]() Cytat:
trzymajcie kciuki za wszystko
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34208366] będzie dobrze nenuś [/QUOTE] oj wiem, ale wkurza mnie ostatnio do reszty. mieliśmy iść jutro na ślub do naszego kościółka i oczywiście on ma wtedy milion spraw do załatwienia
|
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza widziałam zdjęcia z backstageu!! świetne!!
Fajnie, że się tak odważyliście, ja się chowam przed aparatem, nie wiem jak to na plenerze będzie
|
|
#2524 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
śmiesznie wyszło, bo mieliśmy mieć zatańczyć z mężem na dobry początek przyjęcia, ale mój TŻ nie chciał, no i zrezygnowałam z tego pomysłu ![]() a teraz obiecał, że zatańczymy ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
|
|
|
#2525 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo może ksiądz będzie chciał abyście to odczytali![]() z facetami tak jest że mają milion spraw a jak do ślubu zostanie kilka dni to wtedy będą w gacie robili |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to znaczy, ze jacys obcy ludzie też będą, tak?nie martw się, to faaceeeciii.. bedzie dobrze ![]() Cytat:
ale skoro jestm NIKT to OK![]() Cytat:
juz dzisiaj sie trzymają
|
|||
|
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki, ja się żegnam, dobranoc PM-ki
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Padam, ile dzisiaj naprodukowałyście
![]() Siedzę owinięta w szlafrok, z kubkiem gorącej herbaty. Słońce mnie zmyliło, myślałam, że jest ciepło i założyłam tylko marynarkę do pracy i mnie przepi*dziło ![]() Chciałam was nadrobić ale chyba nie dam rady wszystkiego. Jagodziu, iceflower, kindziu - wasz ostatni panieński wieczór . Życzę wam spokojnej nocy, obudźcie się promieniejące blaskiem ladystar super zestawienie, bardzo podoba mi się Twoja wizja ślubu ![]() carmelova makijaż super gosza backastage jest ekstra, sama sesja na pewno będzie
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34208531] z facetami tak jest że mają milion spraw a jak do ślubu zostanie kilka dni to wtedy będą w gacie robili[/QUOTE] tak a w miedzy czasie wszystko na mojej głowie: ślub, praca, egzamin za 3 tygodnie, sterylizacja kotki do tego zbliżający się okres i spotkanie z teściami |
|
|
|
|
#2531 |
|
Raczkowanie
|
Brunettee91
Raczkowanie https://static.wizaz.pl/forum/customava...etrics=gemius . Zarejestrowany: 2012-03 Lokalizacja: Z południa Polski. Wiadomości: 38 Cześć! Chciałabym zaprosić Cię na nowo założone forum, panuje na nim miła atmosfera, co prawda jest mało ludzi, ale forum dopiero się rozkręca. Zapraszam serdecznie! http://pogaduszki.cba.pl/ Pozdrawiam i wybacz za wiadomość. __________________ dostalam takie cos tez dostalyscie nie wiecie co to za strona nie chce czasem jakiegos wirusa sciagnac
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana z daleka też się da zrobić ładne zdjęcie
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jagodziu fajna sprawa z tym listem miłosnym, na pewno będzie wzruszające ![]() Miałam wczoraj okropny sen . Śniło mi się, że spotkałam przypadkowo TŻta, podszedł do mnie, pokazuje na pierścionek i krzyczy na mnie dlaczego go jeszcze noszę, że przecież już po wszystkim i że kazał mi go zdjąć bo już nie jesteśmy razem. Ja się rozpłakałam a on jeszcze bardziej wrzeszczał. Wykrzykiwał, żebym nie robiła z siebie ofiary bo i tak do mnie nie wróci. Najgorsze było to, że ten sen był strasznie realny, obudziłam się zapłakana. Szkoda, że TŻ nie spał wtedy u siebie bo miałam ochotę mocno się w niego wtulić i upewnić się, że jest przy mnie.
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Margido a może jeszcze po tym wieczorku tanecznym uda Ci się TŻta nakusić na taniec
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wiecie może w jakich sklepach internetowych są buty Nine West? Poza ich online shopem ofc
. Znalazłam też ich kolekcje na Perhapsme.com ale nie mają modelu, którego szukam.
|
|
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam dziś identyczny w wymowie sen i rano go opisałam:Cytat:
|
||
|
|
|
#2537 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jakieś ładne obrączki sie tu przewinęły ![]() Dzisiaj dostałam luźną propozycję współpracy od września z firmą zajmującą sie obsługą imprez, w moim przypadku chodzi konkretnie o foto. Ale okazuje się, że to co tworzą rozmija się kompletnie z moim poczuciem estetyki No ale jakby wyszło coś z tego to chyba mimo wszystko bym na to poszła, bo od czegoś trzeba zacząć i doświadczenia nabyć. I zawsze jakiś grosz by wpadł, a z pracą ciężko teraz, szczególnie taką jaką by się chciało.
Edytowane przez chocolate muffin Czas edycji: 2012-05-18 o 22:32 |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
to spoko loko koko
![]() Cytat:
też dostalam, ale juz dawno ja tam nie wchodzilam... wirusy mi nie potrzebne ![]() dzisiaj chyba byla noc koszmarow ja tez mialam sen z Wizazem związany:PBylam na jakims panienskim w domu, nikogo nie znalam, nawet przyszlej PMki, ale siedzialam na kanapie z jakimiś dziewczynami i czekalam, az przyjdzie CarrieBradshaw86 nagle wchodzi i sie wita z tamtymi dziewczynami , bo to byly dziewczyny z Jej pracy a nie wiedziala, ze to ja to ta z wizażu Pamietam ze nazywala sie Kasia (może to akurat prawda ) i miala krotkie , mega rude, zlociste wlosy i grzywkę i byla taka pulchna
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się sniło że moj tata umarł
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Trzymajm kciuki za jutrzejsze PMki
|
|
|
|
|
#2542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze, że odbiło ![]() Cytat:
i na to, że ślubne emocje będą nas jeszcze trzymały![]() Cytat:
Co do pracy- bierz warto próbować w życiu różnych rzeczy, nigdy nie wiadomo co z tego dalej wyniknie
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane Jagodziu, iceflower, kindziu, życzę Wam jutro dużo słońca, wzruszającego ślubu i niezapomnianego wesela!
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Popiłam kulturalnie- z filiżaneczki
- dwa drinki z malibu, więc mogę iść spaćdobranoc
|
|
#2545 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fryz faktycznie do dppieszczenia, ale mejkap dla mnie super ![]() Cytat:
![]() My nie mieliśmy jak odpowiedzieć bo ksiądz gnał z protokołem i sam odpowiadał w większości a najlepsze było o uzależnienia i mówi: Narzeczony? TŻt: NIE I pod nosem: Narzeczona- NIE, widać od razu ... i się śmieje ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34205521]byłam prywatnie u ortopedy i się okazało że ta krew co mi się znowu w kolanie zebrała miała być odciągnięta już we wtorek i powiedział że mam zerwane wiązadło, zrobił usg i krew oczywiście odciągnął, w dodatku ściągnął mi szynę gipsową i założył ortezę ale powiedział że jak się nie zrośnie to operacja mnie czeka.... Więc nie wiem czy się szykować do ślubu no i wybuliłam 300zł ale już będę chodziła do niego nie ma co chodzić na nfz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- gotowa na zamążpójście?[/QUOTE] kurka wodna... nieciekawie dla pocieszenia- gdyby się zdarzyła ta operacja, to kilka tyg i wracasz to normalnej sprawności Cytat:
zacny plan ![]() Cytat:
super Cytat:
![]()
|
|
#2546 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo... myślałam że go rozwalę!!! Mieliśmy po południu jechać z zaproszeniami z mojej strony- to koledzy taty z którymi pracuje za granicą, a ich żony to moje ciocie dalsze, ale trzymają się z rodzicami a ja ich bardzo lubię więc oczywiście ich prosimy. dodatkowo jednej cioci syn został tatą, kupiliśmy małej fajne ciuchy w H&M i co? 17 telefon od TŻta że idą z chłopakami na latanie bo skończył o 16 prace (uczą się latać na skrzydle- paralotni). Więc ja mu mówię że najpierw zaproszenia. Przyjechał, pojechaliśmy tam gdzie mają to małe dziecko. siedzieliśmy dosłownie 15 minut a on że jedziemy, że się bardzo spieszymy itp. Wyszliśmy a on do mnie: rozgadujesz się bezsensu, a chłopaki już latają Byłam wściekła i straciłam ochotę na oglądanie ich latania i na jego towarzystwa.. no ale..Jakoś mi to przeszło, teraz wychodzi ode mnie bo ma na 7 do pracy i afera gdzie jest jego telefon, zszedł do auta, wylatuje na góre, że nie ma, na mnie się drze itp. Wiięc dzwonie,POCZTA Faceci to durnie. dziękuję za uwagę, dobranoc ![]() Ale zanim!!!!! Kindzia
![]() Jagodzia ![]() Iceflower ![]() Kochane Życzę Wam aby ten dzień minął w atmosferze radości, zabawy i miłości ![]()
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-05-19 o 00:07 |
|
|
|
|
#2547 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobre, dobre Kiilka lat temu miałam króciutkie, marchewkowe włoski ale pulchna raczej nie byłam Oszz Ty Zaraz się TŻ bedzie pytał czemu się tak smieje i bedzie: "Co tam te Twoje dziewczyny napisały?" Chciałby wiedzieć ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Kicia, mi tez to raz śniło.. strasznie byłam wtedy smutna. Nawet powiedziałam o tym siostrze. Na szczęście sny sa odwrotnością rzeczywistości ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Carmelova makijaż bardzo ładny Może jakby makijażystka dodała więcej jasnego kolorku we wewnętrznym kąciku byłby lepi co. Pokombinuj jeszcze z tym PS: Jesteś śliczna ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Moniq_87 Bardzo ładne obrączki |
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
nena, audrey- naszym TZ to porządny kopniak w
Kindziu Jagodziu Iceflower
Zycze Wam cudownego, niezapomnianego i najwspanialszego dnia w zyciu! Mam nadzieje ze szczęście i radosc beda gościć na Waszych twarzach a Wasi TZ beda na Was patrzeć z jeszcze wieksza miloscia niz do tej pory! Trzymam za Was mcno kciuki! Nie wierze ze ten czas tak leci... Kochane do boju ! ![]() bawcie sie dzisiaj do samego rana!
|
#2549 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bo zapomnieliśmy świadectw z liceum i w ogóle nie chciał spisywać protokołu, bo nie był nam w stanie uwierzyć, że religie mieliśmy. Musieliśmy mu dosyłać ksero świadectw Więc radzę odpowiadać na pytania tak jak ksiądz tego oczekuje w celu uniknięcia jakiś problemów. Cytat:
![]() Trzymam kciuki za realizację planu! Trzymam kciuki za realizację! śliczne obrączki! Panienki kochane!
kindziulindzia jagodzia133 Iceflower GilmoreGirl Cudownego, niezapomnianego i wspaniałego występowania ze stanu panieństwa, a zarazem wstępowania w związek małżeński. ![]() Niech wszystko pójdzie zgodnie z wszelkimi planami i założeniami
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() u nie dziś piękna pooda i 10 stopni więcej ciepła, niż wczoraj mam nadzieję, że tak jest w całej Polsce i nasze PM-ki będą miały piękne śluby
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

żeby worów nie było
trzymajcie kciuki za wszystko
18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

bo może ksiądz będzie chciał abyście to odczytali

miałam dziś identyczny w wymowie sen i rano go opisałam:
miałam w planach inną fryzurkę ale jak zobaczyłam efekt to oniemiałam wyglądałam olśniewająco.
(kąpańsko, kawka, śniadanko)
Oszz Ty
i bedzie: "Co tam te Twoje dziewczyny napisały?"