|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
E tam! jak to ci sie nie chce;p chyba zmusimy cie sila. A tak naprawde, to jak ubierzesz te kolczyki na kilka godzin na studniowce to chyba nie zaropieja, a w kazdym razie nie umrzesz, tylko moze przed ubraniem odkaź je spisytusem salicylowym dla pewnosci
|
|
|
|
#1772 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
zsiadłe mleko zawsze pomoże
ja dziś byłam ostatni raz. W sumie byłam 7 razy i nie jestem zbytnio opalona ale nie chcialam być za bardzo także jestem zadwolona. Obiecałam jakiś czas temu wkleić swój komplet studniówkowy i do dziś tego nie zrobiłam więc wklejam. Jeszcze nie zdążyłam odpocząć po sobotniej studniówce TŻa a teraz już w czwartek moja wklejam fotki bucików (przetańczyłam w nich całą noc aż wierzyć mi sie nie chce), torebeczki (z niej chyba jestem najbardziej zadowolona) kolii (pożyczyłam od siostry) z biżuterii mialam jeszcze bransoletke taką skromną srebrną i pierścionek no i sukienka coprawda już wklejałam ale dla przypomnienia. Dziś oddałam ją do prania chemicznego. Mam nadzieje że nie uszkodzą mi jej...
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez nie daje nic 5. Opalac zaczynam sie dopiero na 10 minutach.Bylam na 8 minut i 3 razy na 10. zostalo mi jeszcze 62 minuty do wykorzystania, bo mam karnet na sto minut, ale jesli bede za blada to pojde jeszcze ze dwa razy.
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pozatym to byl moj 1 raz w solarium i w dodatku w tubie z wymienionymi lampami wiec wole zeby nic nie bylo widac po tym 1 razie niz zebym miala wygladac jutro jak buraczek ![]() nastepnym razem pojde na dluzej
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie troszeczke widac a bylam tylko 6 min
to tak na poczatke jutro pojde chyba na 9 kupilam sobie baze daxa jutro ja wyprobuje i napisze jak sie sprawuje aha i przymierzalam sliczne peep-toe w deichmannie tylko,ze maja wysoki obcas ale i tak je raczej kupie nadal nie wiem czy ide sama czy nie......podobno koles z ktorym mialam isc a zrezygnowalam bardzo chce ze mna isc tylko sie wstydzi odezwac
|
|
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh laski.. ile ja bym dała, żeby jeszcze raz pójść na 100dniówkę
niestety pozostały tylko zdjęcia [pod koniec tygodnia ma też być nagranie ]ahh i wspomnienia.. oczywiście moglo być milej ale i tak wyło cudownie ![]() a co do solarki... chopzicie po 5 razy?? ja za pierwszym razem [byłam na 10 min] byłam złociutka xP po tygodniu [we wtorek] poszłam 2gi raz i to było wszystko do 100dniówki ![]() a muszę dodać, że jestem złotawą blondynką o niebieskich oczach xP ja chcę jeszcze raz!!! ![]()
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1778 |
|
Wtajemniczenie
|
To bedzie moja druga studniowka w zyciu i poszlabym na jeszcze co najmniej pięć. W pale mi sie nie miesci, ze niektorzy nie chca isc na studniowke. Macie takie osoby w klasach? Bo u mnie chyba ze dwoóch facetow nie idzie, bo mowia ze wiocha
ale jak dla mnie to jest niepowtarzalny wieczor i nie wolnno go przepuscic. Hehe na kazdej przerwie z kolezankami gadamy o studniówce. Zadna z nas nei moze spac po nocach, bo sukienka, fryzura nie daje zapomniec o sobie
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez nie idzie dwóch chłopaków i jedna dziewczyna, ale z nią to trochę inna sprawa bo ona jest trochę opóźniona w rozwoju i jejkontakt zklasą i ogólnie otoczeniem jest zerowy.
hawrodytka, ja jeszcze nie byłam na żadnej ale też poszłabym na conajmniej 5 ; ))) |
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
u nas jedna kolezanka nie idzie bo klasy nie lubi, a drugiej facet wyjechal do USA i nie chciala iść ...
|
#1781 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie nei poszło 3 chłopaków i jedna dziewczyna... jeden typ jako usprawiedliwienie powiedział, że jego brat też nie był :/ dziwne... ale z drógiej strony jak pomyślę o tych, którzy się spili to mi się slabo robi
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 39 i do cholery nigdzie nie ma jzu rozmiarowek..:/ jak sa to sandalki- w sumie chcialam, ale jak przymiezylam to mi cala noga lata i do przodu syrka leci..:/ a jak sa inne czolenka czy cus zlote to sa albo na 10cm szpilkach, albo obrzydliwe albo nie ma rozmiaru..:/ jutro w szkole od 7:45 do 18..:/ ostatnia szansa to czwartek.. ale mam nerwa..
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze mam troche czasu ale chce kupic buty w piatek albo w sobote... zeby pochodzic w nich troche
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
łhaha..
![]() ![]() ja w pt mam studniowke.. ![]() ![]()
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis sobie kupilam samoopalacz, szampon koloryzujacy l'oreala (jeszcze nie probowalam-troche sie boje) i róż do policzków
tego mi brakowalo ![]() ze studniowka prawie wszystko załatwilam-kamerzyste mamy w piatek przed studniowka (piatek za tydzien), proba poloneza w piatek (ten piatek), kotyliony sie robią u plastyczki, kase bede zbierała pojutrze (jeszcze tylko wysłać 34 smsy z przypomnieniem, bo pewnie zapomna-szczegolnie chlopcy) no i w sumie tyle. A! jeszcze kupic musze czerwone stringi+stanik (tu chyba musze zajrzec do triumpha)... ile z tym roboty
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my z dziewczynami stwierdzilysmy ze czerwona bielizna to na mature.. na studniowke wszystkie bedziemy mialy tylko podwiazki.. ![]()
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede miala tylko czerwone majciorki
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez bede miala czerwone strinigi i podwiazke, a stanik to juz chyba silikonowy
heheh, pzodrawiam lece do budy
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
no ja to samo czerwone stringi podwiazka
![]() hawi Ty maniaczko pozdrówki
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1790 |
|
Przyczajenie
|
uff... 89 minut na solarium (od pażdziernika
), sukienka, buty, torebka, biżuteria, majtki czerwone, partner, koncepcja na fryzure - wszystko jest jeszcze tylko wymyśle co z makijażem i w piątek (12.01) baluje
|
|
|
|
#1791 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszcze! ja musze czekac do 26...............
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
a studnióweczka POPOJUTRZE
![]()
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
ale masz fajnie...
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
ja 20 styczen ale imprezka bedzie łohoho
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item156191652_...i_sopelki.html bardzo fajne są te kolczyki i widze ze sporo z was je sobie zamowiła
a wiecie moze czy mozna je odebrac osobiscie? ja bym chciała troche dłuzsze... bo i tak bede miała rozpuszczone włosy
|
|
#1796 |
|
Przyczajenie
|
dobrze,ze nie mam z wami studniówki bo czułabym sie jak kopciuszek
Śliczne te kolczyki...ale zupelnie nie wygladam w wiszacych i dlatego mam male wkrecane z cyrkoniami, do tego łancuszek z takim delikatnym wisiorkiem rówzniez z cyrkonią i na reke delikatna brnaskoletka. Sukienka scieta pod skosem do kolan, wiazana na szyji czarna z turkusowymi motywami. I czarne butki na 5 cm obcasie i czarna torebka tez na delikatnym lancuszku Kurcze narazie mi sie bardzo podoba ale boje sie,ze naparwde wypadne blado przy niektórych iscie balowych kreacjach hih najwyzej poprosze mojego TŻ zeby mnie zabral z tego balu
|
|
|
|
#1797 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu po dlugich i męczących poszukiwaniach kupiłam buty.Nie wybrzydzałam bo okazało sie że,mam dośc nietypową stopę.Jak z przodu but był dobry to z tyłu za duży,jak z tyłu but był dobry to z przodu za mały.
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam te kolczyki http://www.allegro.pl/item156191652_...i_sopelki.html
i tą bransoletkę http://www.allegro.pl/item155812978_..._jennifer.html i są naprawdę C U D O W N E ![]() Cyrkonie ślicznie połyskują, bransoletka ładnie trzyma się rączki, a kolczyki wyglądają naprawdę bosko na uszach Teraz tylko zamówię sylikonowy stanik i koniec 100dniówkowych zakupów
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
boszenka mówiłam że bedziesz zadowolona
a ja chyba wybrałam fryz chyba ubrałam się od stop do głowy i stwerdziłam że nie bardzo w spietych włosach, z tymi loczkami czegoś mi brakowało dlatego koniec wyborów, zdecydowałam się na napuszone włosy i wyprostowane, albo lekko zakręcone, ale napuszone i bez żadnych spinek i takich tam. Mam nadzieję ze bedzie ładnie i nie bede zalować wyboru A jutro dekorujemy salę gimnastyczną
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal nie weim co zrobie z włoskami... jutro ide sie zapisac do fryzjera i mysle ze moze fryzjerka mi cos doradzi... a jutro kolejna proba poloneza :P
a co do tych kolczykow to sa super... szkoda ze mi nie pasowaly by :P tez musze poszukac sobie jakis
Najszczęśliwszy rok w moim życiu ![]() 12.10.2015 nasz największy Skarb Lena Edytowane przez ewlina Czas edycji: 2007-01-10 o 18:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

ja dziś byłam ostatni raz. W sumie byłam 7 razy i nie jestem zbytnio opalona ale nie chcialam być za bardzo także jestem zadwolona. Obiecałam jakiś czas temu wkleić swój komplet studniówkowy i do dziś tego nie zrobiłam więc wklejam. Jeszcze nie zdążyłam odpocząć po sobotniej studniówce TŻa a teraz już w czwartek moja
jutro pojde chyba na 9
ale i tak je raczej kupie
ja za pierwszym razem [byłam na 10 min] byłam złociutka xP po tygodniu [we wtorek] poszłam 2gi raz i to było wszystko do 100dniówki 

pozdrówki