|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Ojej,Karolina,to współczuję jak musisz tak często sama zostawać..
![]() ![]() A co do pieska, to znajoma której mąż jeździ z moim na te ryby,zawsze zabiera psiaka no noc do sypialni właśnie. I ostatnio w środku nocy pies zaczął warczeć i szczekać patrząc na drzwi sypialni, to dopiero można się wystraszyć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nastawiłam białe ciuszki Małego. Ile ich jest ![]() ![]() Muszę to wszystko poprać póki pogoda dopisuje. O i ta Lovela ślicznie pachnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie jestem zdecydowana jaki proszek kupic. Ale TZ mowil, ze jego mama nakupila worek ciuszkow i do tego wszystkie juz wyprala, musze sie dopytac w jakim proszku. Lepiej jednego uzywac na poczatku, na wszelki wypadek gdyby uczulil ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zakupie prałam w Persilu Sensitive i płukałam w Lenorze. Niby tam jest niemowlę na etykiecie, ale przecież i tak będę prać drugi raz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2409 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wstalam zjadlam sniadanko i zbieram sie na miasto ![]() mam dzisiaj tyle roboty ![]() Tydzien minal mi okropnie. Musialam wrocic na woje poprzednie stanowisko i znowu musze izerac sie z kierownikiem ktory istnie wykancza mnie psychicznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2410 |
Wtajemniczenie
|
ja też właśnie wstawiłam trzecie pranie z ciuszkami małego, jeszcze 2-3pralki i rozmiar 56-62 będę miała poprane
![]() ![]() ![]() ostatnio mam fazę na arbuza i zielone jabłka(te kwaśne,soczyste,mmmm) Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-05-19 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się zastanawiałam nad płynem do płukania Bambi albo Biały Jeleń... Ale póki co piorę bez, zobaczę jak się sprawdza sam proszek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twój "obrońca" jest niezły. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-05-19 o 11:29 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzis badanie moczu i wszystko jest idealnie!zadnych leukocytow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
Ok
![]() Coś pralka ucichła, może już wyprała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak się nazywa to badaine krwi gdzie sprawdza się zgodnośc krwi mamy z dzieckim? ja mam niestety grupę krwi RH- a mąż RH+...stąd pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Musialam wrocic bo dziewczyna ktora mnie zastepowala musiala nagle jechac do polski (jakas sytuacja rodzinna) i nie wiadomo kiedy wroci! a to byla jedyna osoba ktora znala moje obowiazki i wykonywala je dobrze, byla do tego szkolona jeszcz kiedys tam i zawsze mnie zastepowala jak np bylam chora albo cos... No i teraz zanim oni znowu kogos naucza tego wszystkiego...
Po prostu rece mi opadly mam tak dosyc... Caly poniedzialek wieczor jak wrocilam przeplakalam, wtorek rano przeplakalam srode przeplakalam... Do tego kierownik w ogole sie do mnie nie odzywa i jest dla mnie jeszcze gorszy za to ze na niego donioslam... On ma cos z glowa... I to na powaznie. ma obsesje na swoim punkcie. Jak pomysle ze w poniedzalek mam tam wracac to az mi niedobrze... Co ja mam zrobic nie umiem sobie z tym poradzic... |
![]() ![]() |
![]() |
#2420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedys sama bylam w mieszkaniu bo babcia w szpitalu tzta jeszcze nie znałam wrocilam z dyski o 3 w nocy polozylam sie i nagle ktos mi sie dobijał do drzwi tak mocno walił. Prawie sie posrałam ze strachu ![]() robimy dzis grila na obiad ![]() tz wlasnie poszedł rozpalac po mału ![]() a ja byłam na miescie dostałam takich skurczy ze ledwo doszłam do domu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- aaaaaaaa kupiłam dzis w ciuszkach kożuszek dla mojej Niuni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2421 |
Wtajemniczenie
|
no sporo mam ale na pewno nawet w połowie nie tyle co Depoison
![]() 2 pralki błękitnych,jedna szarych,jedna beżowo-brązowych,jedna niepełna kolorów i pół pralki białych. jeszcze tydzień i będę wiedziała czy malutki urósł ![]() Prince poka kożuszek! Moje spodenki też z Nexta dorwałaś!:P ![]() ![]() Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-05-19 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | ||
Zakorzenienie
|
Na sznurkach zmieściła mi się połowa prania
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czas mobbingu po zmianie zarządu i pojawieniu się nowego "dyrektora" przetrwałam odliczając czas do zwolnienia lekarskiego. Uznałam wtedy, że skoro wytrzymałam 3 miesiące, to trochę mniej też przetrwam. To było przed operacją nogi, ale ta metoda odliczania dni do końca trochę mi pomogła. ![]() Nie wiem, co mi pomoże po powrocie do pracy w przyszłym roku... Jeszcze sporo może się wydarzyć, więc na razie tylko rozważam różne opcje. Później na pewno poszukam innej. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze nie tylko moj jest leniuchem jesli chodzi o pozycje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja za pierwszym razem zmiescilam sie w 2 albo 3 pralkach. Zobaczymy jak bedzie tym razem ![]() Cytat:
![]() Co za palant z niego... Jeszcze kobiete w ciazy tak stresuje! Musisz byc silna. Zawsze masz nas, mozesz napisac cokolwiek chcesz. Tylko sie nie stresuj za bardzo, chociaz wiem ze to nie jest latwe ![]() Cytat:
![]() My tez dzisiaj robimy grilla ![]() ![]() Wiem ze jak mi wyszly jakies lekkie skurcze na ktg to i tak nie dali mnie do szpitala ![]()
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
Ale dostałam kopa w pachwinę ała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 |
Wtajemniczenie
|
Soleilka dzielę dlatego że i tak na raz by mi wszystkie nie weszły np pastele z szarymi
![]() ciastek ktoś Ci pukał do drzwi o 3 rano ![]() ![]() ![]() ![]() ło matko |
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech będą leniuchami do końca ![]() Chyba sobie zupy zaraz odgrzeję, zostało troszkę koperkowej z wczoraj. A jutro może botwinkową zrobię ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() Ciastek może jakiś pijany sąsiad piętra pomylił wtedy? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Wtajemniczenie
|
Paula no wychodzi mi 5 pralek bo białych tylko pół i kolorowych pół. Tylko 56-62 plus kilka małych 68 które wyglądają jak 62
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Mój mały też leniuszek chyba, już co najmniej miesiąc czuję czkawkę niziutko,zawsze w tym samym miejscu więc wnioskuję że nie chce mu się przekręcać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Ciastek też już chyba ma z 5 pralek ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2430 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na moment się wpadam przywitać
![]() Na początek gratki dla Agusi za 34 t.c. (przez to,że mamy termin "dzień po dniu" utkwiłaś mi w pamięci ![]() I jeśli któraś z dziewczyn też dzisiaj zaczyna nowy t.c. to też ![]() Dzisiaj mamy z mężem wielkie sprzątanie,pranie,prasowa nie i malowanie (sufitów w salonie i przedpokoju) ![]() Pierogi wyszły ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.