|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X
Ojej,Karolina,to współczuję jak musisz tak często sama zostawać..
my też mamy czujki na ruch ale możemy załączyć wszystko oprócz sypialni a że w sypialni mamy łazienkę to luz. A co do pieska, to znajoma której mąż jeździ z moim na te ryby,zawsze zabiera psiaka no noc do sypialni właśnie. I ostatnio w środku nocy pies zaczął warczeć i szczekać patrząc na drzwi sypialni, to dopiero można się wystraszyć okazało się że mu coś odwaliło bo nikogo tam nie było ja bym się chyba z.esrała |
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nastawiłam białe ciuszki Małego. Ile ich jest Ledwo do pralki weszły, TŻ na siłę dopychał Muszę to wszystko poprać póki pogoda dopisuje. O i ta Lovela ślicznie pachnie |
|
|
|
#2403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i piesek też musi być odpowiedni... bo mój tchórz to się za mną chowa jak się boi i tylko poszczekuje
|
|
|
|
|
#2404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cyce jak donice Cytat:
Ale ponarzekać mogę, że nie w moim stylu
|
||
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jeszcze nie jestem zdecydowana jaki proszek kupic. Ale TZ mowil, ze jego mama nakupila worek ciuszkow i do tego wszystkie juz wyprala, musze sie dopytac w jakim proszku. Lepiej jednego uzywac na poczatku, na wszelki wypadek gdyby uczulil ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
|
#2407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po zakupie prałam w Persilu Sensitive i płukałam w Lenorze. Niby tam jest niemowlę na etykiecie, ale przecież i tak będę prać drugi raz. |
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() wstalam zjadlam sniadanko i zbieram sie na miasto ![]() mam dzisiaj tyle roboty ![]() Tydzien minal mi okropnie. Musialam wrocic na woje poprzednie stanowisko i znowu musze izerac sie z kierownikiem ktory istnie wykancza mnie psychicznie. |
|
|
|
#2410 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też właśnie wstawiłam trzecie pranie z ciuszkami małego, jeszcze 2-3pralki i rozmiar 56-62 będę miała poprane
ale ile się schodzi z prasowaniem tym malutkich ubranek,szok ja piorę w Jelp,mam też płyn do płukania Jelp i troszkę dolewamostatnio mam fazę na arbuza i zielone jabłka(te kwaśne,soczyste,mmmm) Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-05-19 o 11:48 |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja się zastanawiałam nad płynem do płukania Bambi albo Biały Jeleń... Ale póki co piorę bez, zobaczę jak się sprawdza sam proszek
|
||
|
|
|
#2413 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Twój "obrońca" jest niezły. Cytat:
Cytat:
Teraz przez miesiąc masz pracować u niego? Cytat:
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-05-19 o 12:29 |
|||||
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam dzis badanie moczu i wszystko jest idealnie!zadnych leukocytow
|
|
|
|
#2415 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
mi 50-62 wejdzie chyba 1 pralka a i tak uważam , że mam dużo ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
Coś pralka ucichła, może już wyprała
|
|
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak się nazywa to badaine krwi gdzie sprawdza się zgodnośc krwi mamy z dzieckim? ja mam niestety grupę krwi RH- a mąż RH+...stąd pytanie.
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Musialam wrocic bo dziewczyna ktora mnie zastepowala musiala nagle jechac do polski (jakas sytuacja rodzinna) i nie wiadomo kiedy wroci! a to byla jedyna osoba ktora znala moje obowiazki i wykonywala je dobrze, byla do tego szkolona jeszcz kiedys tam i zawsze mnie zastepowala jak np bylam chora albo cos... No i teraz zanim oni znowu kogos naucza tego wszystkiego...
Po prostu rece mi opadly mam tak dosyc... Caly poniedzialek wieczor jak wrocilam przeplakalam, wtorek rano przeplakalam srode przeplakalam... Do tego kierownik w ogole sie do mnie nie odzywa i jest dla mnie jeszcze gorszy za to ze na niego donioslam... On ma cos z glowa... I to na powaznie. ma obsesje na swoim punkcie. Jak pomysle ze w poniedzalek mam tam wracac to az mi niedobrze... Co ja mam zrobic nie umiem sobie z tym poradzic... |
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys sama bylam w mieszkaniu bo babcia w szpitalu tzta jeszcze nie znałam wrocilam z dyski o 3 w nocy polozylam sie i nagle ktos mi sie dobijał do drzwi tak mocno walił. Prawie sie posrałam ze strachu ![]() robimy dzis grila na obiad ![]() tz wlasnie poszedł rozpalac po mału ![]() a ja byłam na miescie dostałam takich skurczy ze ledwo doszłam do domu boje sie ze na ktg we wtorek wyjda i do szpoitala mnie dadzą a tak mnie ciągnie dol brzucha ze masakra, dobrze ze w ogrodku mamy hustawke duza bujana wiec sie glebne i bede sie bujała , i jadła![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- aaaaaaaa kupiłam dzis w ciuszkach kożuszek dla mojej Niuni taki jasny fioletowy z nexta z metką był boski!
|
|
#2421 |
|
Wtajemniczenie
|
no sporo mam ale na pewno nawet w połowie nie tyle co Depoison
![]() 2 pralki błękitnych,jedna szarych,jedna beżowo-brązowych,jedna niepełna kolorów i pół pralki białych. jeszcze tydzień i będę wiedziała czy malutki urósł już mi się to usg po nocach śni...Prince poka kożuszek! Moje spodenki też z Nexta dorwałaś!:P i też jak nowe,nie wiem czy nie nowe
Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2012-05-19 o 12:52 |
|
|
|
#2422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na sznurkach zmieściła mi się połowa prania
![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
Cytat:
Dzielisz beż-brąz itp? Ja to wstawiam pastele z szarymi, a ciemne kolory wszystkie razem. Coby nie nastawiać 10 różnych pralek. I w sumie jeszcze nic mi nie zszarzało ani nie pofarbowało
|
||
|
|
|
#2423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czas mobbingu po zmianie zarządu i pojawieniu się nowego "dyrektora" przetrwałam odliczając czas do zwolnienia lekarskiego. Uznałam wtedy, że skoro wytrzymałam 3 miesiące, to trochę mniej też przetrwam. To było przed operacją nogi, ale ta metoda odliczania dni do końca trochę mi pomogła. Nie wiem, co mi pomoże po powrocie do pracy w przyszłym roku... Jeszcze sporo może się wydarzyć, więc na razie tylko rozważam różne opcje. Później na pewno poszukam innej. |
|
|
|
|
#2424 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widze ze nie tylko moj jest leniuchem jesli chodzi o pozycje ![]() Cytat:
Cytat:
wow! Ile ciuszkow! Naprawde to tylko rozmiar 56-62? ![]() Ja za pierwszym razem zmiescilam sie w 2 albo 3 pralkach. Zobaczymy jak bedzie tym razem ![]() Cytat:
juz nie moge czytac o tym Twoim kierowniku. Noz sie w kieszeni otwiera.Co za palant z niego... Jeszcze kobiete w ciazy tak stresuje! Musisz byc silna. Zawsze masz nas, mozesz napisac cokolwiek chcesz. Tylko sie nie stresuj za bardzo, chociaz wiem ze to nie jest latwe ![]() Cytat:
Ja chyba z ciekawosci bym zajrzala, tylko oczywiscie bez otwierania drzwi.My tez dzisiaj robimy grilla A skurczami sie nie przejmuj, macica musi sie przygotowac, watpie ze poszlabys przez to do szpitala, kazda z nas ma/bedzie miala pozniej takie skurcze ![]() Wiem ze jak mi wyszly jakies lekkie skurcze na ktg to i tak nie dali mnie do szpitala
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dostałam kopa w pachwinę ała
|
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Soleilka dzielę dlatego że i tak na raz by mi wszystkie nie weszły np pastele z szarymi
![]() ciastek ktoś Ci pukał do drzwi o 3 rano ![]() ło matko |
|
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech będą leniuchami do końca ![]() Chyba sobie zupy zaraz odgrzeję, zostało troszkę koperkowej z wczoraj. A jutro może botwinkową zrobię ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() Ciastek może jakiś pijany sąsiad piętra pomylił wtedy?
|
||
|
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula no wychodzi mi 5 pralek bo białych tylko pół i kolorowych pół. Tylko 56-62 plus kilka małych 68 które wyglądają jak 62
ciekawe ile pralek Depoison wyjdzie---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Mój mały też leniuszek chyba, już co najmniej miesiąc czuję czkawkę niziutko,zawsze w tym samym miejscu więc wnioskuję że nie chce mu się przekręcać
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastek też już chyba ma z 5 pralek ciuszków
|
|
|
|
#2430 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na moment się wpadam przywitać
![]() Na początek gratki dla Agusi za 34 t.c. (przez to,że mamy termin "dzień po dniu" utkwiłaś mi w pamięci ) .I jeśli któraś z dziewczyn też dzisiaj zaczyna nowy t.c. to też ![]() Dzisiaj mamy z mężem wielkie sprzątanie,pranie,prasowa nie i malowanie (sufitów w salonie i przedpokoju) . Pierogi wyszły . No i ruskie trochę chyba przesoliłam,ale da się zjeść. Generalnie jak na pierwszy raz to wydaje mi się że są pyszne . I nawet mój mąż powiedział ,że mu smakują i zjadł wczoraj na kolacje 15 .
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.

my też mamy czujki na ruch ale możemy załączyć wszystko oprócz sypialni a że w sypialni mamy łazienkę to luz.
okazało się że mu coś odwaliło bo nikogo tam nie było
ja bym się chyba z.esrała

Ledwo do pralki weszły, TŻ na siłę dopychał

Cyce jak donice 

ale ile się schodzi z prasowaniem tym malutkich ubranek,szok
Teraz przez miesiąc masz pracować u niego?

K.jedzie na noc na ryby,obiecał mi że ostatni raz..ale tak mi smutno i boję się strasznie, jakbym mieszkała w bloku to loozik a tak to stracha mam. zamknę się z lapkiem w sypialni i załączę alarm na resztę domu ale najbardziej boję się że nagle zacznie wyć
wow! Ile ciuszkow! Naprawde to tylko rozmiar 56-62?
juz nie moge czytac o tym Twoim kierowniku. Noz sie w kieszeni otwiera.