|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Cytat:
![]() |
#4952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostrożnie z wnioskami. Nikoletta - walisz złośliwościami innym a jednocześnie piszesz tutaj jakbyś szukała pomocy innych. Określ się - jak zamierzasz każdą z odpowiadających atakować uszczypliwościami to jaki w ogóle jest sens Twojego pisania tutaj ? Lubisz sadomasochizm czy jak ? Bo coś tak podejrzewam - wchodzisz na forum gdzie, jak sama piszesz, każdy Cię atakuje. Wypisujesz tutaj takie rzeczy, że inni reagują na to skrajnie źle i o tym wiesz, że tak zareagują a jednak to robisz. Dalej - jak tylko ktoś Ci napisze, że robisz źle, to wyzywasz go od cieląt. A potem stwierdzasz: "Tak, wiem - jestem dnem". Forum dla osób lubujących się w udowadnianiu sobie i innym że są dnem to prawdopodobnie nie to forum na którym jesteś. Cokolwiek zamierzasz mi na to odpisać - ja z Tobą dyskusji nie podejmę, dopóki nie zaprzestaniesz oceniania, wyzywania i ublizania innym. Nie z takimi osobami zamierzam rozmawiać w wolnym czasie. A Wy dziewczyny napędzacie tylko tę kłótnię. Jak żywo wchodzę o 23.49 zerknąć co tam u Was a przedzieram się przez posty odnośnie tego, kto komu jeszcze lepiej przywali. Opcji ignora nie widziałyscie ? Skoro tak bardzo złoszczą Was czyjeś posty - po to powstał. = Bo zacznę Wam gotować ! :P ![]() A straszę, bo cuda wianki pichcę codziennie w pracy i to większość z produktami z serii zakazane ![]() ![]() Dalej-krewetki smazone na łyżce masła posypane kolendrą, pieprzem i solą z makaronem ryżowym podane razem z puree z groszku konserwowego (ziemniak,groszek,śmietan ka,kolendra w tym puree były). Na koniec - koktajl mleczno-truskawkowo-bananowy. Smacznego ![]() Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2012-05-18 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Raczkowanie
|
piszę zeby moje jadlospisy sie poprawily a od poczatku mnie tu atakuja, wiec odpowiadam atakiem
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- a wytykac mi mozecie, i tak to robicie |
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
BAN stały
|
no i bez rewolucji było... moze to spaliłam - bo przyznam krecilam kilka godzin po tym napadzie na orzechy na hula
|
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4956 |
Wtajemniczenie
|
taaaak spaliła 7x700kcal =4900kcal na hulahopie xD
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
1.grahamka z masłem,serkiem wiejskim i pomidorem,kakao
2.grillowana kura,warzywa 3.kinder bueno 4.jabłko 5.grahamka z masłem,wędliną drobiową i ogórkiem. Zastanawiam sie, czy powinna mi sie włączyć lampka ostrzegawcza pt "znowu robisz to samo co w zeszłym roku". Coś jest nie tak,jedzenia mniej niz ostatnio chyba. Głód zapijam colą zero,tlumacze sobie ze pracuje (w koncu) ,wiec nie mam czasu na 5 regularnych posilkow o regularnych porach itd. Sama nie wiem.
#4958 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem w szoku za siebie. ^^ dawno nie miałam naturalnego poczucia umiaru, szczególnie będąc sama. Wiążę to chyba z poczuciem niezależności, tak, na pewno. Czuję, że poradziłabym sobie będąc 'solo' i nie czułabym się jakoś strasznie źle bo potrafię zorganizować siebie samą ze swoimi zadaniami na uczelnię i innymi, którymi lubię wypełniać czas. Kurcze, żebym nie przegięła, znowu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
BAN stały
|
skad się wzieły wam takie obliczenia?? krecliam 4h a nei niewadomo ile (że niby caly dzień??) heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zastanawiam się czy wierzysz w to, co mówisz, czy chcesz dopiero w to uwierzyć (nie jestem w tym momencie złośliwa ![]() pozdro. ![]() ![]() Cytat:
Ilcia, naprawdę masz 23 lata? Proszę Cię, zejdź na ziemię i zastanów się dlaczego masz problem, a nie czy spaliłaś na hula orzechy. ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znam ilcie. ona napadem nawet nazywa zjedzenie miski kapusty kiszonej (a głownie zywi sie warzywami)
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2012-05-19 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4964 |
Zadomowienie
|
Tak jak mówiłam - postanowiłam wziąć się za siebie od nowa. Nie ma co tracić czasu, tylko spiąć chudy tyłek i do dzieła.
![]() Mam nadzieję, że dziś jest lepiej. Bardzo proszę o opinie, ocenę i ewentualne sugestie. Śn: crunchy truskawkowo - migdałowe(szklanka, już nie chciało mi się garściami sypać ![]() II śn: brak (późno wstałam) O: tutaj mnie naszła „chcica” jak ją zobaczyłam; cały talerz (nie ten ogromny, ale też nie deserowy) sałatki (makaron, jajko, fasolka, groszek, kukurydza, papryka ze słoika, kiełki z majonezem zmieszanym z jogurtem – mama robiła) – pycha ![]() na deser: drożdżowy gniot mojego autorstwa z dżemem kiwi ![]() P: serek homogenizowany (125g) z łyżeczką kakao i sporą garścią fistaszków znów kawałek drożdżowego gniota z dżemem kiwi ![]() K: bułka żytnia (przypieczona w tosterze): pół z camembertem i papryką, pół z pasztetem sojowym, sałatą i rzodkiewką Podwieczorek i kolacja póki co przede mną. Coś zmienić/dodać? Jak to wygląda?
Edytowane przez yoka Czas edycji: 2012-05-19 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rozgryzłaś mnie ![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! Edytowane przez Dekas Czas edycji: 2012-05-19 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]()
Edytowane przez yoka Czas edycji: 2012-05-19 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
#4971 |
Zadomowienie
|
W sensie monotonnie ![]() Ponawiam pytanie - te musli zamiast buły? Bo chyba ją zjem jednak, skoro mama mówiła, że się nadaje. ![]()
#4972 |
Zakorzenienie
|
Tak zamiast buły
![]()
#4973 |
Zadomowienie
|
![]() A jak ten jadłospis wygląda tak ogólnie? Czy to wygląda już na P?
#4974 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj normalny obiad juz
![]() śniadanie: kromka graham z margaryna i serkiem truskawkoym, kromka pszennego z margaryna i 2 plastrami poledwicy,kawa z mlekiem 2śniad(rozlozone w czasei) resztka jogobelli light z lyzeczka otrebow, 2 herbatniki pelnoziarniste,troche dukanowego ptasiego mleczka,piętka chleba obiad: ok .100g gotowanej piersi z kurczaka, 2 ziemniaki, troche surowki kupnej ze sloika, lyzka ketchupu, herbatnik podwieczorek: big milk trio kolacja:2 kromki z jakimis dodatkami cos dodac jeszcze?
http://whatilikethemost.blogspot.com/ Edytowane przez nikoletta17 Czas edycji: 2012-05-19 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4976 |
Raczkowanie
|
I jak,lepiej dzisiaj?
#4977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrób plan i się go trzymaj! na początku to jedyny dobry sposób bo inaczej bedziesz co chwile myslec/analizowac/zmieniac i suma summarum caly dzien bedzie sie krecil wokół jedzenia a co do menu na dziś-skromnie nadal ale jestem z ciebie dumna za śniadanie ![]() ![]()
![]() |
#4978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4979 |
Raczkowanie
|
Moje dzisiejsze . Strasznie zakręcony dzień... Zero trzymania się planu posiłków co do minuty i jakoś tak dziwnie mi z tym . Obiad był wcześnie ( rodzice wyjeżdzają, ale beze mnie bo moja choroba na to nie pozwala
![]() I paluch pszenny z sezamem, pół z serkiem śmietankowym, szynką, jajkiem, pół z serem gouda, szynką, jajkiem, pomidorem, ogórki małosolne i pomidorki koktajlowe, przesłodzona herbata z miodem i cytryną, banan nutridrink waniliowy (nie wierze ze to pisze ale uwielbiam go ![]() II 2 chochle zupy szpinakowo-grzybowej z makaronem i ziemniakami zabielanej śmiataną; 2 kawałki kurczaka słodko kwaśnego; 4 młode ziemniaki z koperkiem, buraki, gotowana marchew z groszkiem( z mąką); szklanka soku jabłko-gruszka III 200 g jogurtu nat, 50g musli orzechowego, orzechy ziemne (co z tego że brzuch bedzie mnie boleć, ten smak jest tego warty ![]() IV paluch z makiem; pół z serkiem wiejskim i szczypiorem, pół z serem i szynką; kromka pszennego na 2; 1 z serkiem śmietankowym i dżemem, 2 z serkiem śmietankowym + dużo warzyw, herbata z miodem i cytryną międzyczasie truskawki ![]() Edytowane przez gosinek13 Czas edycji: 2012-05-19 o 16:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zadomowienie
|
Nikoletta - 15:47 wrzucasz jadłospis, 16:05 dopytujesz się czy jest ok a o 16:34 podbijasz. Serio sądzisz że ludzie cały dzień siedzą na Wizażu ?
W tym tempie typuje że do 20 dopiszesz jeszcze z 10 postów w stylu "Powiedzcie coś o tym jadłospisie". A jak ktoś się wypowie negatywnie to się obawiam że polecą inwektywy o cielęciach, bo tak się kończyły ostatnie negatywne opinie. Tylko po co ja to piszę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.