|
|
#4051 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
eh, no ileż można Cię chwalić hehe Ale muszę, no po prostu muszę Ci powiedzieć, że masz ślicznie butki !
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4052 | ||||||||||||
|
Rozeznanie
|
Spróbuję jeszcze odpisać na Wasze posty, chociaż zasypiam już nad klawiaturą
Ale na szczęście już weekend miał wracać już jutro, a okazało się, że będzie dopiero we wtorek w nocy dobrze, że mogę z Wami rozmawiać o sprawach ślubnych, bo potrzebuję takich rozmów Cytat:
bo będziemy się gniewać... gratulacje ![]() Cytat:
nam coraz więcej osób odmawia i to tylko z mojej strony... trochę mi smutno, ale przeżyję Cytat:
ja bym pewnie postawiła na wygodne, dopasowane spodnie, szpilki i jakąś fajną bluzkę. ta stylizacja, którą wrzuciła Justi bardzo mi się podoba ale ta sukienka... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() niech włosy dobrze się noszą! hihi no i już wyobrażam sobie Twoją bujną ślubną czuprynę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o elektroniczne zaproszenie, to my czegoś takiego nie robimy, ale kiedyś widziałam coś takiego: kolaż kilku zdjęć narzeczonych, gdzie na każdym trzymają oni kartki z krótkim tekstem zaproszenia, typu: 1. kartka "pobieramy się", 2. data, 3. zapraszamy, 4. imiona. przy tym wszystkim przyjmują różne pozycje śmieszne lub nie - i to wszystko nie wiem czy chodziło Ci o cuś takiego... [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34206459]złaaaaaaaaaaaaaaa jestem!!!! zamówiłam te okulary serduszka na ślubną sesję i co? przyszły inne kolory! zamówiłam fiolet i róż, mam zieleń i czerwień! wrrrr!!!!! piszę do faceta aby szybko mi wymienił. na szczęscie lampion jest ok i cały, piękny, czerwoniuuutki, oh![]() sesja się zbliżaaaaa [/QUOTE]oł noł mam nadzieję, że wymieni bez problemu i prędko dotrą te właściwe!---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na twarz, dopiero niedawno wróciłam do domu a wyszłam do pracy po 7 rano... Pobieżnie przeczytałam zaległości ale wybaczcie nie jestem w stanie za wiele komentować
![]() kasioonya buty
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta! też miałam dziś ciężki dzień w pracy, więc tym razem krótko
Magnusia - na pewno będzie super impreza! Pewnie już tam szalejesz ![]() Wyborowa - ja jakoś nie mogłam dojść do siebie po tej zimie i paznokcie zaczęły mi się rozdwajać, a zawsze miałam długie i mocne (patrz na zdjęciu), ale moja fryzjerka poleciła mi Biotebal (polecone przez jej znajomą farmaceutkę) Wszystkie 3 brały (fryzjerki)bo za dużo eksperymentowała i okropnie jej wypadały i teraz jest nieporównanie. Ja też widzę znaczną poprawę, do tego jeszcze stosuję maskę Biowax (do suchych i zniszczonych) polecam tak przynajmniej przez 3 miesiące. Ja nie ścinałam włosów już od sierpnia, ciągle rozjaśniam i jeszcze prostuję i nie wyglądają źle, nawet końcówki mi się poprawiły ![]() Kasioonya - butki super! Dziś widziałam podobne w kolorze kości słoniowej w Stradivariusie i takie piękne czerwone - szkoda, że nie chodzę w szpilkach. |
|
|
|
#4055 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam w sobotni poranek
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lece na śniadanko , za oknem bajeczna pogoda ![]() Miłego dnia kochane |
||
|
|
|
#4056 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a pomysł na taki kolaż świetny ![]() Cytat:
mi ta babeczka od włosów poradziła jakieś szampony i odżywki i maski L'oreal Matrix że podobno świetne . to miłego wieczorQ i odpoczywaj po ciężkim dniu . wstałam z zapchanym nosem , zaraziłam się od dziecka
Edytowane przez wybOrOowa Czas edycji: 2012-05-19 o 08:23 |
||
|
|
|
#4057 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Nie mogę spać Cytat:
cieszę się, że podobają Ci się moje butki one mają platformę, więc ten obcas nie jest aż taki wielki. pójdź do sklepu i przymierz ważne, żeby były dobrze wyprofilowane, a wtedy wysokość nie jest tak męcząca. ja w tamtym roku po długim jęczeniu namówiłam nawet moją mamę na buty z obcasem 9cm, ale z 1cm platformą. to są jej najwygodniejsze buki mam kilka par butów tej wysokości i choć myślałam, żeby na ślub kupić nieco niższe, to mam nadzieję, że te nie zawiodą mnie podczas tańców Cytat:
no i dziękuję za pochwałę butów czerwone szpilki...mrrr ja widziałam piękne czerwone z Menbura, ale takie do postawienia na półeczce i podziwiania a czemu nie chodzisz w szpilkach? jesteś bardzo wysoka czy po prostu nie lubisz? Cytat:
Cytat:
ciekawe jak tam magnusia i jej nauki "hydrauliczne" miłego dnia PMki! zmykam zjeść śniadanko, pa
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-19 o 09:14 |
||||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Za dwa tygodnie o tej porze będę leciała do fryzjerki... bo to już tylko 14 dni!
Wyborowa - Biovax jest super i na pewno tańszy, choć ja wolę Matrix Biolage od samego Matrixa. O no tak zapomniałam o zdjęciu hahah proszę Kasioonya - pewnie, że pracuję w weekendy (nie pamiętam kiedy miałam wolną sobotę, niedziele też pracuję ale rzadziej), a dziś zapowiada się jeszcze większy ruch bo to sobota... Miłego dnia dziewczyny! A jaką pogodę zapowiadają na 2 czerwca?? |
|
|
|
#4059 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a pogoda musi być piękna ![]() ale jak patrzyłam jakieś długoterminowe to 31stopni zapowiadają-więc będzie sauna... kobitki ciężko za wami nadążyć, podczytuje kiedy moge ale na pisanie nie ma już chwili-nie dość że przygotowania to jeszcze uczelnia a tam istna lawina zaliczeń i kolosów, czasami też wpadnie jakaś praca dorywcza więc już niekiedy padam na mordkę ![]() a co do przygotowań z ostatniej chwili: -odebraliśmy obrączki- są boskie ![]() - ubraliśmy tż (brak tylko skarpetek i koszuli na drugi dzień- mam szafirową sukienke i chodzi mi po głowie żeby kupić błękitną koszule na spinki żeby była jakaś odmiana a nie tylko białe i białe) -obie sukienki odbieram w przyszłym tygodniu - welon zamówiony przez allegro - fryzura i makijaż omówiony -piosenka na pierwszy taniec -mamy dylemat: tż chce polską http://www.youtube.com/watch?v=vrIzDcKQqYs ja chce zagraniczną: http://www.youtube.com/watch?v=wKGA7nw3DrQ dodam że nie mamy układu i będzie tak spontanicznie więc nie wiem do którego lepiej zatańczyć.. więcej grzechów nie pamiętam ![]() magnusia jak panieński- opowiadaj!! katushka piękną masz tą suknie kasioonya mam bardzo podobne butki- ja mam jeszcze taką "plecionke" przy palcach, tylko zastanawiam sie jak my całą noc w takich butkach wytrzymamy... przepraszam Was kochane że reszty waszych poczynań nie skomentowałam, ale może jutro znajde na to więsej czasu bo teraz muszę troche posprzątać przy sobocie (jak na złość odkurzacz jest w naprawie miłego dzionka kobitki
|
|
|
#4060 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli zechce padać deszcz, to przyciągnę go do siebie - na zachód, żeby po drugiej stronie Polski nie spadła ani kropelka Współczuję weekendowej pracy! te pazurki to Twoje prywatne? Dwa tygodnie pewnie upłyną prędko! Niech wszystkie przygotowania idą Wam sprawnie, a czas oczekiwania mija tak spokojnie, jak to tylko możliwe Cytat:
Jeśli chodzi o piosenkę, to mnie się podoba Emmanuel - przyjemna melodia i ładne słowa. Ehh, Francuzi potrafią tak pięknie mówić o miłości Chociaż z drugiej strony, nawet kiedy mówią o obieraniu ziemniaków, to ich język brzmi tak... zmysłowo... rozmarzyłam się... hihi dziewczynki ja mam już dziś za sobą sprzątanie całej chatki, zakup tabletek przeciwko nadmiernej potliwości i rozmowę telefoniczną z dekoratorką sali udało nam się sporo omówić, babeczka wie o co mi chodzi i powiedziała mi cenę 350zł, więc myślę, że nie jest źle... będziemy dekorować jedynie nasz stół i fragment sali za nami, a na stołach gości co jakiś kawałek będą szklane wazoniki cylindryczne z pojedynczymi pomarańczowymi gerberami w żelowych kulkach (zastanawiam się czy brać przezroczyste, czy zielone...). sala zapewnia nam organzę (w wybranym kolorze - pewnie pomarańczową) przez środek stołu i świeczniki. na krzesłach będą białe pokrowce z pomarańczowymi kokardkami. no i zielone jabłuszka albo mandarynki jako winietki. myślę, że będzie prosto, ale efektownie miałam Wam wczoraj napisać, że udało nam się kupić kiecki dla mojej mamy weszłyśmy do sklepiku outletowego, chociaż wiele się po nim nie spodziewałyśmy, bo zawsze była tam odzież raczej codzienna. ale to był nasz dobry dzień Wrzucam Wam na kilka chwil małą próbkę później usunę. oczywiście buty będą inne, no i sexi-skarpety też nie będą miały okazji wystąpić w dniu ślubu zainwestujemy też w korygujące gaciochy, żeby nieco ukryć brzuszek EDIT: usunęłam fotkę
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-19 o 19:36 |
||
|
|
|
#4061 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
![]() Chciałam się dziś pochwalić moimi nowymi nabytkami ![]() Czyli kreacją na panieński (jedna z tych dwóch, bo nie mogłam się zdecydować, które kupić a cena była przyjemna ) i butkami albo na panieński, albo na komunię, bo w końcu mam jeszcze te wcześniejsze Słaba jakość zdjęć ale coś tam zawsze widać ![]() Co myślicie, nada się??? i które lepsze na mój "babski wieczór"? ![]() Ps-to pierwsze zdjęcie to z internetu, ale źle wygląda bo laska jakaś taka bez bioder hehe chociaż moje zdjęcia też dziś takie niewydarzone...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-05-25 o 01:20 |
|
|
|
#4062 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Pradip;34205354]
Wszystkiego naj naj ![]() Dzięki dziewczyny
|
|
#4063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do elektronicznych zaproszeń to jeszcze sama nie wiem o co mi chodzi ale dzięki za pomysł Cytat:
Cytat:
Cytat:
za postępy wielkie ale gdzie zdjęcia?Ja zazwyczaj wole polskie teksty ale melodia w tej francuskiej jest śliczna... Zatańczcie do obydwu i oceńcie która jest bardziej "Wasza" Cytat:
![]() Zapowiada się prześlicznie Wasza sala i Wy na niej... Powiedz mi proszę jakie tabletki kupiłaś? Ja się wczoraj w aptece pytałam to mi pani powiedziała że bez recepty to tylko ziołowe są i one niewiele dają i lepszy jest jakiś antyperspirant na E... Magnusia i jak było?!? |
||||||
|
|
|
#4064 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nasze poszukiwania to koszmar Na drugi dzień mama kupiła sobie tez sukienke z Vissavi a na pierwszy będzie szyć.Byłyśmy dzisiaj w Ptaku (pod Łodzią) i wyszłyśmy z niczym (szukałyśmy dla mnie sukienki na drugi dzień). Ale chyba zdecyduje się na coś takiego: http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62 http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-min...351581563.html co myślicie? Chciałam jakąś białą i miałam dylemat czy taka czy jakaś sexi obcisła. Ale chyba wybiorę taką bo na ślub mam bardziej rybkę to na drugi dzień zaszaleje, a co! ![]() Dziewczyny a któraś dzisiaj ślubuje??? A i wklejam zdjęcie kolczyków. Nie wiem czy będą pasować do tych kamieni na sukience. Jak myślcie?
Edytowane przez qmpela86 Czas edycji: 2012-05-19 o 16:00 |
|
|
|
|
#4065 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a moje buty to nie te za 350zł kupiłam u siebie w mieście o stówkę tańsze ja też się bardzo cieszę, że mamcia już ubrana. została tylko jeszcze kiecka na poprawiny dla mnie, ale mam problem, bo wszystko, co mierzę jest za duże jeśli chodzi o tabletki, to kupiłam Perspi-Block. rzeczywiście są ziołowe, ale pani powiedziała, że skuteczne, więc będziemy próbować. zawierają przede wszystkim szałwię, skrzyp polny, pokrzywę i melisę. można też pić herbatkę z szałwii, ale wiem, że TŻ tego do ust nie weźmie, a te tabletki to przede wszystkim dla niego, choć ja pewnie też sobie zaaplikuję. a ten antyperspirant, to pewnie Etiaxil - mi też pani mówiła, że jest skuteczny, więc może jeszcze go kupię. u mnie w aptece jest teraz promocja i kosztuje chyba 21zł, a normalnie - coś koło 50... za tabletki zapłaciła 22,30zł. Jest ich 60, bierze się 3xdziennie po jednej. przyłączam się do pytań o panieński Magnusi ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
)podobne suknie do tych, jakie pokazujesz widziałam przedwczoraj we Wrocławiu - w Magnolia Park, sklep Monaco. ale ceny zresztą tamte kolorowe też pewnie znajdują swoje miłośniczki - ale wiadomo - co, kto lubi na naszym wątku nie ujawniła się żadna majowa PMka a kolczyki pewnie, że będą pasować! super je dobrałaś
Zapracowany Paidos Agogos ex-Damonowa Aparatka 17.12.2010 - 28.05.2012 Znalazłam Męża: 05.08.2004 r. Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r. Et si tu n'existais pas J'essaierais d'inventer l'amour... Edytowane przez kasioonya Czas edycji: 2012-05-19 o 16:21 |
||
|
|
|
#4066 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
za zakupy dla mamy , super że udało się coś znaleźć , moja mama ma taką samą figurkę i ten brzusio też szczupła ale szerokie biodra i taki brzusio ![]() no i super że kobitka zrozumiała o co Ci chodzi i zrobi to na sali i do przodu ![]() nie mam czasu na leżenie w łóżku mam 2,5 roczne szkraba i uwierz mi nie daje poleżeć no właśnie Magnusia żyjesz? czekamy na relację , chyba ostro zaszalała albo jeszcze załatwia pilne sprawy
|
|
|
#4067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ten brzuchol wczoraj był wyjątkowo większy, bo świętowaliśmy urodziny brata - tort, szampan itd. myślę, że gacięta do zadań specjalnych wystarczą, żeby było fajnie Pradip właśnie widzę na gruperze, że jest Etiaxil w niższej cenie: http://gruper.pl/x.php/1,20036/Cala-...l-Roll-on.html Chyba można wstawiać takie linki?
|
|
#4068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te sukienki z allegro mi się podobają ale trzeba mieć do nich super nogi i mniej odstający tyłek naż mam ja ![]() Kolczyki dla mnie jak najbardziej będą pasowały do sukni i są śliczne Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4069 |
|
Rozeznanie
|
babeczka w aptece powiedziała, że wystarczy tydzień wcześniej...
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Rozeznanie
|
mnie też to troszkę zdziwiło, ale babka powiedziała, że nie zaleca się długotrwałego stosowania szałwii - jakieś negatywne skutki dla układu nerwowego... i chyba wolę się tego trzymać
jeśli okaże się, że po tygodniu łykania PerspiBlock nie ma efektów, to będziemy mieli w zanadrzu jakieś inne metody na pewno TŻ przyklei na koszulę takie wkładki higieniczne zapobiegające pojawieniu się plam pod pachami, będziemy mieli koszulę na zmianę no i zobaczymy jak to będzie...
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ależ pędzicie! Jak zwykle
![]() Postaram się w skrócie chociaż co nieco wtrącić ![]() Wyborowa śliczna sukienka na panieński, Tusia Twoją pamiętam z wcześniejszych fotek... aż zaczęłam się zastanawiać nad zakupem takiej na all, bo wyglądasz w niej super Kasioonya sukienka cudna! Wyglądasz pięknie No i kreacja mamy bardzo ładna. Malgos cudne paznokcie Maja bardziej podoba mi się druga - kocham język francuski ![]() Inusiaa bardzo ładnie wygladasz w tych sukienkach i szczerze mówiąc nie mam pojęcia, którą mogłabym Ci doradzić, bo obie są ładniutkie ![]() Qmpela kolczyki jak najbardziej pasują Magnusia jak tam panieński?? Piszecie o tych tabletkach i antyperspirantach... muszę pomyśleć nad czymś dla TŻa i chyba skorzystam z Waszych rad ![]() Muszę Wam się pochwalić - kupiłam buty do ślubu i najprawdopodobniej już zostaną (nie wiem czy pamiętacie - kupiłam sandałki w kolorze szampana z dość dużym kwiatkiem). Te też nie są białe, tylko ecru, ale jaśniejsze od tamtych i jakoś bardziej mi się podobają. Kwestia tylko czy nie będą za wysokie do mojej sukni, ale tego dowiem sie w rpzyszłym tyogdniu - mam ostateczną przymiarkę ![]() Poniżej zdjęcie moich butów (nieco ciemniejsze niż w rzeczywistości)... mam nadzieję, że będą pasowały do sukienki
|
#4073 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te buty podobają mi się zdecydowanie bardziej niż tamte ale tu dzisiaj cisza... ja pracuję przed kompem i zaglądam do Was co jakiś czas, a Wy pewnie się opalacie albo spacerujecie z TŻtami... i tak trzymać! ale jakby któraś miała jakąś kiełbaskę z grilla, to podeślijcie kęs na Dolny Śląsk a najlepiej to kaszankę hihi muszę się podtuczyć troszkę, bo sukienka za szeroka o 5cm OK. wracam do pisania
|
|
#4074 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i super wyglądasz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w poniedziałek odbieram jak zrobili
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam ostatnio szukałam inspiracji fryzurowych dla kogoś kto nie chce upinac włosów, jeśli już to nie wszystkich, żeby było elegancko i zakrywało uszy (czyt.radary)na codzień wogóle nie spinam włosów, nie związuję bo wyglądam po prostu brzydko, a Tż nie wyobraża sobie mnie w gładkim, przylizanym upięciu a to jemu chcę podobac się najbardziej Co sądzicie o takim czymś?![]()
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-05-19 o 21:59 |
|
|
|
#4076 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() mi się bardziej podoba niebieska ale to dlatego, że bardziej lubię ten kolor ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
odkrywa uszy.. może zrób coś w stylu co miałam ja ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() buty super, nie za wysokie i nie za niskie. noga Ci nie zjezdza przodem poza but? ja mam zawsze z tym problem;/ jak na sandalki, bardzo dobrze leza, na prawde dobrze. |
|||||
|
|
|
#4077 |
|
Zakorzenienie
|
Maja – no ślub tuż tuż, odczuwałam lekki stres przez kilka dni jakiś czas temu, ale teraz zupełnie się nie stresuję
Jeśli chodzi o pogodę to jak się sprawdzi to się ugotujemy… dobrze, że sala klimatyzowana … ufff Kasioonya – dzięki, dzięki niech przyniosą ładną pogodę Tak to moje własne prywatne zdjęcie gdzieś z zimy, teraz mam troszkę krótsze bo mi się okropnie rozdwajać zaczęły, ale magnezu też nie brałam, co wszystkim kobietkom polecam, jak jest dużo stresu itd., poza tym my magnez tracimy przy miesiączkach… a też zbawienny dla paznokci i włosów Fajnie, że mama ubrana… moja tak się przejmowała bo jest tęga, że nic nie kupi, a tyle się namierzyła jak nigdy w życiu i wygląda super (widziałam na skype) Inusia – ale z ciebie laska, sama nie wiem, która lepsza sukienka… Pradip – biotebal to na włosy i paznokcie, bo to jest biotyna … najlepiej kupić te 0,5 mg i zajadać przynajmniej przez 3 miesiące, teraz jest też Capivit z biotyną Jak mama nie ma pomysłów co szyć to zajrzyj tam na stronkę tego sklepu co kiedyś podawałam Inter – irex – może jakiś krój się spodoba. Wesoła – fajne butki i cieszę się, że pazurki się podobają, aż nie mogę się doczekać, jak wrócą do siebie, ja od szkoły średniej takie miałam i plewiłam w nich, myłam naczynia i wszystko i nic się z nimi nie działo, ale wiadomo, przed ślubem musiały się popsuć… jak dziś zdążę, to zrobię sobie czerwone z magnetycznymi drobinkami i zobaczycie różnicę… Qmpela – będą pasowały… nawet bardzo |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]odkrywa uszy.. może zrób coś w stylu co miałam ja
[/QUOTE] a gdyby zrobic tak żeby włosy lekko zachodziły na uszy? |
|
|
|
#4079 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale figura ![]() mi się bardziej podoba niebieska ale to dlatego, że bardziej lubię ten kolor ![]() [/QUOTE] Dziękuję dziewczynki Jutro (niedziela) raczej się nie będę odzywać bo idę na komunie... i to na dwie w jeden dzień, w dwóch różnych miejscowościach... masakra ![]() W ogóle do mojego ślubu pozostały tylko 3 tygodnie !!! Jezuuuu, przecież to już ![]() Ściskam was mocno i życzę miłej niedzieli ![]() qmpela86 - bardzo podobają mi się te sukienki, które chcesz mieć na drugi dzień Ja bym się nawet nie zastanawiała
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#4080 |
|
Rozeznanie
|
Inusia jak napisałaś o tych 3 tygodniach które i mi zostały to aż mnie dreszcz przeszedł
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.

jesteście niezastąpione! jeszcze raz dziękuję i bardzo się cieszę, że Wam się podoba
niestety wrocławskie sklepy mnie rozczarowały - znalazłam tylko 3 pary białych butów (Menbury - rozm. 36 za mały, a 37 dużo za duży...), a kiedy pomyślałam, że może pomarańczowe, to były albo na korku, albo na brzydkim obcasie, albo na koturnie...
Ale muszę, no po prostu muszę Ci powiedzieć, że masz ślicznie butki ! 
miał wracać już jutro, a okazało się, że będzie dopiero we wtorek w nocy
bo będziemy się gniewać... 

mam nadzieję, że wymieni bez problemu i prędko dotrą te właściwe!

2.06.2012
) i butkami albo na panieński, albo na komunię, bo w końcu mam jeszcze te wcześniejsze