ślubujące w 2012:) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-18, 23:02   #4051
Inusiaa88
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
dobry wieczór kochane

chcę Wam wszystkim i każdej z osobna podziękować za taką lawinę miłych słów chyba jeszcze nigdy w życiu nie usłyszałam tylu komplementów! powinno się Was zapisywać na receptę jako lekarstwo na smutki i rozterki jesteście niezastąpione! jeszcze raz dziękuję i bardzo się cieszę, że Wam się podoba mam jeszcze nadzieję, że TŻ też zareaguje z takim entuzjazmem, kiedy mnie zobaczy

pytałyście o mój wzrost - mam jedyne 167cm, a skąd te pytania? skraca mnie?

jeśli chodzi o butki, to te, które mam na zdjęciach były salonowe- skórzane za "jedyne" 350zł nie zdecydowałam się na ich zakup, choć były ładne i wygodne, ale ich cena jest zbyt szalona...
bardzo liczyłam na to, że kupię buty we Wrocławiu, bo - wierzcie lub nie - w moim mieście tylko w jednym sklepie były akceptowalne buty ślubne - z Sali. jest jeszcze jeden sklep, ale w nim są buty sprzed dekady - wielki szpic, zapinane nad kostką... niestety wrocławskie sklepy mnie rozczarowały - znalazłam tylko 3 pary białych butów (Menbury - rozm. 36 za mały, a 37 dużo za duży...), a kiedy pomyślałam, że może pomarańczowe, to były albo na korku, albo na brzydkim obcasie, albo na koturnie...
w efekcie dziś po pracy kupiłam te jedyne buty z Sali

eh, no ileż można Cię chwalić hehe Ale muszę, no po prostu muszę Ci powiedzieć, że masz ślicznie butki !

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 23:04   #4052
kasioonya
Rozeznanie

Spróbuję jeszcze odpisać na Wasze posty, chociaż zasypiam już nad klawiaturą Ale na szczęście już weekend tylko że u mnie kolejny bez TŻta miał wracać już jutro, a okazało się, że będzie dopiero we wtorek w nocy dobrze, że mogę z Wami rozmawiać o sprawach ślubnych, bo potrzebuję takich rozmów

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie mam siły wstawić zdjęć kolczyków... Dwa tyg. nie byłam na aerobicu i mam takie zakwasy że padnę! Tak więc chyba się już położę. Do jutra
dziś już pewnie nie ma śladu po zakwasach, więc trochę siłki na wrzucenie fotek chyba by się znalazło, cio? bo będziemy się gniewać...

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Mamy już poradnię z głowy
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Ja właśnie policzyłam mniej więcej swoich gości... będzie ich minimalnie 118 a max 122, czyli właściwie tyle co na początku chcieliśmy mieć ...
fajnie, że jest tak, jak zakładaliście nam coraz więcej osób odmawia i to tylko z mojej strony... trochę mi smutno, ale przeżyję

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Kobitki mam pytanie... Czy wiecie w co się ubieracie na panieński? Bo ja wiem, że dziewczyny chcą mnie porwać na jakąś imprezkę do klubu i kompletnie nie wiem w co mam się ubrać... Szukałam już bardzo długo czegoś odpowiedniego i niestety nie mogę znaleźć a w mojej szafie imprezowych ciuchów braki nieziemskie Zastanawiam się czy wypadałoby mi iść w spodenkach i jakiejś fajnej bluzeczce? Czy może lepiej jakaś sukienka?

Podoba mi się bardzo coś takiego jak w załączniku ale jakoś tak ostatnio boję się zamawiać z neta a tu na miejscu nic takiego znaleźć nie mogę
Dodaję również zdjęcie spodenek, które zakupiłam wczoraj i mój dzisiejszy nabytek, czyli obuwie na komunie i na panieński
Co myślicie?
sto lat nie byłam na disco, więc nie wiem co się teraz nosi ja bym pewnie postawiła na wygodne, dopasowane spodnie, szpilki i jakąś fajną bluzkę. ta stylizacja, którą wrzuciła Justi bardzo mi się podoba jeśli będziesz się dobrze czuła w spodenkach, to nawet nie myśl o tym czy wypada, czy nie - jak zabawa, to zabawa! a jeszcze jak się ma takie nogi, to można szaleć ze strojem do woli ale ta sukienka...

Cytat:
Napisane przez Czary Mary Pokaż wiadomość
Poniżej wrzucam link z otwartym zaproszeniem.
http://www.zaproszenia-slubne.com/sl...log=1&ujecie=_

Ps. Wczoraj odbyliśmy ostatnie nauki uffffffff.

Dziewczyny powiedzcie mi na czym polega to przedślubne skupienie??
powtórzę - zaproszenie piękne! gratuluję zaliczonych nauk, a o skupieniu nic nie wiem, więc może u nas tego nie ma...

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
Kochane dzięki za miłe słowa !!!!!!!
wczorajsza rozmowa wieczornam nic nie wniosła TZ skwitował ze chyba zaje..... nie lubie jego siosty. jak mu przypomniałam jej krytyke wszystkiego to powiedział mi ze tylko wyrażała swoje zdanie a gdy ja mu powiedziałam ze teraz złoszcząć się na calą sytuacje tez wyrazam swoje zdanie zamilkł ..... wisi mi ta cała teściowa nie znam jej widziałm ją raz wzyciu nikt w jego rodzinie nie ma z nią kontaku a mama TZ jak spotyka ją na ulicy to ogranicza się do dzień dobry .
nie chodzi o jeszcze jedno mijsce czy wypisane zaprszenie niech przydzie naprawde jest to mi bez róznicy chodzi tylko o fakt tego ze ktoś kaze mi zapraszać kogoś na moje wesele jeszcze rodziców bym zniosła moga miec cheć zaproszenia tego czy tego ale siostra no sory kazac sobie nic nie może. Jeszcze jedna taka akcja to już nie bede gadać na ten temat z TZ tylko z nią
sytuacja trochę słaba i może rzeczywiście warto by było, żebyś porozmawiała z przyszłą szwagierką i wyjaśniła, że dobrze Ci idzie zapraszanie gości i nie potrzebujesz jej pomocy w tym zakresie... szkoda, żebyście się sprzeczali z TŻtem w tej sprawie...

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
z dnia nna dzień są coraz bardziej wygodne , pierwsza noc była koszmarna bo kręciłam się jak bym co najmniej miała owsiki wszystko mnie ciągnęło , kobitka mówiła że najgorsze 3 pierwsze dni później i włosy i skóra się przyzwyczajają / przyczepione są keratyną rozgrzewa się ją i scala z włosami .

A ja wczoraj zostałam wybierzmowana w końcu i już jestem po
Kurcze jestem dumna z siebie że wszystko jakoś udało się ogarnąć na ostatnią chwilę i bierzmowanie i tańce i załatwianie wszystkiego i nawet jakoś z dzieckiem daliśmy radę to wszystko załatwić , ja nie wiem skąd my na to znaleźliśmy czas , ale widać jak się chce i trzeba to można spiąć pośladki
Jolanto gratuluję bierzmowania! ja też jestem z Was dumna, że wszystko udało Wam się tak świetnie załatwić
niech włosy dobrze się noszą! hihi no i już wyobrażam sobie Twoją bujną ślubną czuprynę

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzwoniła moja świadkowa i podała mi tylko godzinę na którą ostatecznie mam być i miejsce i powiedziała żebym nogi ogoliła i nic więcej nie chciała powiedzieć
Mało tego- podzwoniłam po dziewczynach z pytaniem na którą mam w końcu przyjść to mi powiedziały, że doskonale przecież wiem i żebym ich za język nie ciągnęła bo i tak nic nie powiedzą Spiskowce jedne
magnusia Ty już pewnie ogolona i odstrzelona szalejesz na jakichś rurach, więc powiem tylko: baw się świetnie i wracaj do nas szybko, żeby nas nauczyć rurkowych wygibasów

Cytat:
Ja bym w waszą super kieckę nigdy się nie wcisnęła
chociaż mam jedną podobną tyle że na dwa ramiączka ...i cycki mi się mieszczą jakoś
to pokaże swoją na panieński , tylko nie bardzo miałam gdzie powiesić żeby było ją dobrze widać
jest delikatnie przed kolano
widać bardzo dobrze i jest supersexiflexi

Cytat:
A ja mam dziś imieninki . MalaOla Ty też?

Tak więc zdrówko kochane idę świętować
sto lat, sto lat

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Idziemy jutro z tż-em na 18 -stkę ja się śmieje ,że za starzy jesteśmy na takie imprezy ale z racji ,że oprócz solenizantki towarzystwo w naszym wieku i starsze to ok
bawcie się dobrze! widać jeszcze nie jest z Wami tak najgorzej, skoro młodzież chce się bawić w Waszym towarzystwie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Wiecie co chciałam kilku znajomym wysłać elektroniczne zaproszenie na ślub i niebardzo wiem jak się za to zabrać a te gotowe z netu jakoś do mnie nie przemawiają planuje któraś z Was coś takiego?
I jeszcze tak Wam powiem w tajemnicy żeby nie zaperzać ze rozmawiałam dziś ze znajomym od czerwonej Warszawy...
trzymam kciuki za akcję pod kryptonimem czerwona Warszawa!
jeśli chodzi o elektroniczne zaproszenie, to my czegoś takiego nie robimy, ale kiedyś widziałam coś takiego: kolaż kilku zdjęć narzeczonych, gdzie na każdym trzymają oni kartki z krótkim tekstem zaproszenia, typu: 1. kartka "pobieramy się", 2. data, 3. zapraszamy, 4. imiona. przy tym wszystkim przyjmują różne pozycje śmieszne lub nie - i to wszystko nie wiem czy chodziło Ci o cuś takiego...

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34206459]złaaaaaaaaaaaaaaa jestem!!!!
zamówiłam te okulary serduszka na ślubną sesję i co? przyszły inne kolory! zamówiłam fiolet i róż, mam zieleń i czerwień! wrrrr!!!!! piszę do faceta aby szybko mi wymienił.

na szczęscie lampion jest ok i cały, piękny, czerwoniuuutki, oh

sesja się zbliżaaaaa[/QUOTE]

oł noł mam nadzieję, że wymieni bez problemu i prędko dotrą te właściwe!

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
eh, no ileż można Cię chwalić hehe Ale muszę, no po prostu muszę Ci powiedzieć, że masz ślicznie butki !
hihihi no coś Ty? dzięki

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 23:11   #4053
jojla
Zakorzenienie

Padam na twarz, dopiero niedawno wróciłam do domu a wyszłam do pracy po 7 rano... Pobieżnie przeczytałam zaległości ale wybaczcie nie jestem w stanie za wiele komentować

kasioonya buty marzą mi się takie ale boję się, że taki obcas nie dla mnie

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-18, 23:27   #4054
Malgos_12
Zakorzenienie

Hej dziewczęta! też miałam dziś ciężki dzień w pracy, więc tym razem krótko

Magnusia - na pewno będzie super impreza! Pewnie już tam szalejesz

Wyborowa - ja jakoś nie mogłam dojść do siebie po tej zimie i paznokcie zaczęły mi się rozdwajać, a zawsze miałam długie i mocne (patrz na zdjęciu), ale moja fryzjerka poleciła mi Biotebal (polecone przez jej znajomą farmaceutkę) Wszystkie 3 brały (fryzjerki)bo za dużo eksperymentowała i okropnie jej wypadały i teraz jest nieporównanie. Ja też widzę znaczną poprawę, do tego jeszcze stosuję maskę Biowax (do suchych i zniszczonych) polecam tak przynajmniej przez 3 miesiące. Ja nie ścinałam włosów już od sierpnia, ciągle rozjaśniam i jeszcze prostuję i nie wyglądają źle, nawet końcówki mi się poprawiły

Kasioonya - butki super! Dziś widziałam podobne w kolorze kości słoniowej w Stradivariusie i takie piękne czerwone - szkoda, że nie chodzę w szpilkach.
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 07:32   #4055
niki19
Zadomowienie

Witam w sobotni poranek

Cytat:
chcę Wam wszystkim i każdej z osobna podziękować za taką lawinę miłych słów chyba jeszcze nigdy w życiu nie usłyszałam tylu komplementów! powinno się Was zapisywać na receptę jako lekarstwo na smutki i rozterki jesteście niezastąpione! jeszcze raz dziękuję i bardzo się cieszę, że Wam się podoba mam jeszcze nadzieję, że TŻ też zareaguje z takim entuzjazmem, kiedy mnie zobaczy
tżcik na pewno padnie z wrażenia

Cytat:
bawcie się dobrze! widać jeszcze nie jest z Wami tak najgorzej, skoro młodzież chce się bawić w Waszym towarzystwie
no jeszcze jakoś się trzymamy

Lece na śniadanko , za oknem bajeczna pogoda więc mam zamiar cały dzień spędzić w plenerze

Miłego dnia kochane

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 08:22   #4056
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Jolanto gratuluję bierzmowania! ja też jestem z Was dumna, że wszystko udało Wam się tak świetnie załatwić
niech włosy dobrze się noszą! hihi no i już wyobrażam sobie Twoją bujną ślubną czuprynę
widać bardzo dobrze i jest supersexiflexi
jeśli chodzi o elektroniczne zaproszenie, to my czegoś takiego nie robimy, ale kiedyś widziałam coś takiego: kolaż kilku zdjęć narzeczonych, gdzie na każdym trzymają oni kartki z krótkim tekstem zaproszenia, typu: 1. kartka "pobieramy się", 2. data, 3. zapraszamy, 4. imiona. przy tym wszystkim przyjmują różne pozycje śmieszne lub nie - i to wszystko nie wiem czy chodziło Ci o cuś takiego...

dziękować a pomysł na taki kolaż świetny
Cytat:
Wyborowa - ja jakoś nie mogłam dojść do siebie po tej zimie i paznokcie zaczęły mi się rozdwajać, a zawsze miałam długie i mocne (patrz na zdjęciu), ale moja fryzjerka poleciła mi Biotebal (polecone przez jej znajomą farmaceutkę) Wszystkie 3 brały (fryzjerki)bo za dużo eksperymentowała i okropnie jej wypadały i teraz jest nieporównanie. Ja też widzę znaczną poprawę, do tego jeszcze stosuję maskę Biowax (do suchych i zniszczonych) polecam tak przynajmniej przez 3 miesiące. Ja nie ścinałam włosów już od sierpnia, ciągle rozjaśniam i jeszcze prostuję i nie wyglądają źle, nawet końcówki mi się poprawiły
niestety nie widzę żadnych zdjęć
mi ta babeczka od włosów poradziła jakieś szampony i odżywki i maski L'oreal Matrix że podobno świetne .
to miłego wieczorQ i odpoczywaj po ciężkim dniu .

wstałam z zapchanym nosem , zaraziłam się od dziecka głowa mi pęka , nos zapchany a ja się czuje jak bym nie spała całą noc ...wrrr

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-05-19 o 08:23
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 09:13   #4057
kasioonya
Rozeznanie

Dzień dobry

Nie mogę spać jest weekend, za mną intensywny tydzień, a ja obudziłam się 0 7 i myślę co jeszcze muszę załatwić przed ślubem...

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Padam na twarz, dopiero niedawno wróciłam do domu a wyszłam do pracy po 7 rano... Pobieżnie przeczytałam zaległości ale wybaczcie nie jestem w stanie za wiele komentować

kasioonya buty marzą mi się takie ale boję się, że taki obcas nie dla mnie
współczuję tak długiego i ciężkiego dnia! doskonale Cię rozumiem! ale dziś odpoczywasz - mam nadzieję?
cieszę się, że podobają Ci się moje butki one mają platformę, więc ten obcas nie jest aż taki wielki. pójdź do sklepu i przymierz ważne, żeby były dobrze wyprofilowane, a wtedy wysokość nie jest tak męcząca.
ja w tamtym roku po długim jęczeniu namówiłam nawet moją mamę na buty z obcasem 9cm, ale z 1cm platformą. to są jej najwygodniejsze buki mam kilka par butów tej wysokości i choć myślałam, żeby na ślub kupić nieco niższe, to mam nadzieję, że te nie zawiodą mnie podczas tańców

Cytat:

Kasioonya - butki super! Dziś widziałam podobne w kolorze kości słoniowej w Stradivariusie i takie piękne czerwone - szkoda, że nie chodzę w szpilkach.
no i następny biedny pracuś Małgoś Ty w weekendy też pracujesz? mam nadzieję, że ten dzień będzie dla Ciebie spokojniejszy!
no i dziękuję za pochwałę butów czerwone szpilki...mrrr ja widziałam piękne czerwone z Menbura, ale takie do postawienia na półeczce i podziwiania
a czemu nie chodzisz w szpilkach? jesteś bardzo wysoka czy po prostu nie lubisz?

Cytat:
Lece na śniadanko , za oknem bajeczna pogoda więc mam zamiar cały dzień spędzić w plenerze

Miłego dnia kochane
przyjemnego plenerowania i pięknego dnia

Cytat:
wstałam z zapchanym nosem , zaraziłam się od dziecka głowa mi pęka , nos zapchany a ja się czuje jak bym nie spała całą noc ...wrrr
kuruj się kochana!

ciekawe jak tam magnusia i jej nauki "hydrauliczne"

miłego dnia PMki! zmykam zjeść śniadanko, pa

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-05-19 o 09:14
Stary 2012-05-19, 11:13   #4058
Malgos_12
Zakorzenienie

Za dwa tygodnie o tej porze będę leciała do fryzjerki... bo to już tylko 14 dni!

Wyborowa - Biovax jest super i na pewno tańszy, choć ja wolę Matrix Biolage od samego Matrixa. O no tak zapomniałam o zdjęciu hahah proszę

Kasioonya - pewnie, że pracuję w weekendy (nie pamiętam kiedy miałam wolną sobotę, niedziele też pracuję ale rzadziej), a dziś zapowiada się jeszcze większy ruch bo to sobota...

Miłego dnia dziewczyny! A jaką pogodę zapowiadają na 2 czerwca??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg photo0018se.jpg (42,3 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-05-19, 12:05   #4059
maja5826
Raczkowanie

Cytat:
Za dwa tygodnie o tej porze będę leciała do fryzjerki... bo to już tylko 14 dni!

ja też, matko to już za chwile nasz śluby, Malgoś boisz sie troche?

a pogoda musi być piękna
ale jak patrzyłam jakieś długoterminowe to 31stopni zapowiadają-więc będzie sauna...

kobitki ciężko za wami nadążyć, podczytuje kiedy moge ale na pisanie nie ma już chwili-nie dość że przygotowania to jeszcze uczelnia a tam istna lawina zaliczeń i kolosów, czasami też wpadnie jakaś praca dorywcza więc już niekiedy padam na mordkę

a co do przygotowań z ostatniej chwili:
-odebraliśmy obrączki- są boskie tż sie śmieje że sie w nich tak zakochałam że jakby mi je zostawić w domu to już bym swoją nosiła
- ubraliśmy tż (brak tylko skarpetek i koszuli na drugi dzień- mam szafirową sukienke i chodzi mi po głowie żeby kupić błękitną koszule na spinki żeby była jakaś odmiana a nie tylko białe i białe)
-obie sukienki odbieram w przyszłym tygodniu
- welon zamówiony przez allegro
- fryzura i makijaż omówiony
-piosenka na pierwszy taniec -mamy dylemat:
tż chce polską http://www.youtube.com/watch?v=vrIzDcKQqYs
ja chce zagraniczną: http://www.youtube.com/watch?v=wKGA7nw3DrQ
dodam że nie mamy układu i będzie tak spontanicznie więc nie wiem do którego lepiej zatańczyć..
więcej grzechów nie pamiętam
magnusia jak panieński- opowiadaj!!
katushka piękną masz tą suknie
kasioonya mam bardzo podobne butki- ja mam jeszcze taką "plecionke" przy palcach, tylko zastanawiam sie jak my całą noc w takich butkach wytrzymamy...

przepraszam Was kochane że reszty waszych poczynań nie skomentowałam, ale może jutro znajde na to więsej czasu bo teraz muszę troche posprzątać przy sobocie (jak na złość odkurzacz jest w naprawie ) a jeszcze do książek trzeba zajrzeć...

miłego dzionka kobitki
Stary 2012-05-19, 15:10   #4060
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:

Kasioonya - pewnie, że pracuję w weekendy (nie pamiętam kiedy miałam wolną sobotę, niedziele też pracuję ale rzadziej), a dziś zapowiada się jeszcze większy ruch bo to sobota...

Kochana prognoz nie oglądam, ale mogę Ci obiecać, że tak, jak przed ślubem Tusi wystawię kapciochy na parapet, żeby ściągnęły dla Ciebie słonko A jeśli zechce padać deszcz, to przyciągnę go do siebie - na zachód, żeby po drugiej stronie Polski nie spadła ani kropelka

Współczuję weekendowej pracy!

te pazurki to Twoje prywatne? piękny kształt i super kolor!

Dwa tygodnie pewnie upłyną prędko! Niech wszystkie przygotowania idą Wam sprawnie, a czas oczekiwania mija tak spokojnie, jak to tylko możliwe

Cytat:
Napisane przez maja5826 Pokaż wiadomość
ja też, matko to już za chwile nasz śluby, Malgoś boisz sie troche?

a pogoda musi być piękna
ale jak patrzyłam jakieś długoterminowe to 31stopni zapowiadają-więc będzie sauna...

kobitki ciężko za wami nadążyć, podczytuje kiedy moge ale na pisanie nie ma już chwili-nie dość że przygotowania to jeszcze uczelnia a tam istna lawina zaliczeń i kolosów, czasami też wpadnie jakaś praca dorywcza więc już niekiedy padam na mordkę

-odebraliśmy obrączki- są boskie tż sie śmieje że sie w nich tak zakochałam że jakby mi je zostawić w domu to już bym swoją nosiła
- ubraliśmy tż (brak tylko skarpetek i koszuli na drugi dzień- mam szafirową sukienke i chodzi mi po głowie żeby kupić błękitną koszule na spinki żeby była jakaś odmiana a nie tylko białe i białe)
dodam że nie mamy układu i będzie tak spontanicznie więc nie wiem do którego lepiej zatańczyć..
magnusia jak panieński- opowiadaj!!
katushka piękną masz tą suknie
kasioonya mam bardzo podobne butki- ja mam jeszcze taką "plecionke" przy palcach, tylko zastanawiam sie jak my całą noc w takich butkach wytrzymamy...

przepraszam Was kochane że reszty waszych poczynań nie skomentowałam, ale może jutro znajde na to więsej czasu bo teraz muszę troche posprzątać przy sobocie (jak na złość odkurzacz jest w naprawie ) a jeszcze do książek trzeba zajrzeć...

miłego dzionka kobitki
wytrzymamy, wytrzymamy w naszych butkach! a jak nie, to nas będą Mężowie na rękach nosić, a co!
Jeśli chodzi o piosenkę, to mnie się podoba Emmanuel - przyjemna melodia i ładne słowa. Ehh, Francuzi potrafią tak pięknie mówić o miłości Chociaż z drugiej strony, nawet kiedy mówią o obieraniu ziemniaków, to ich język brzmi tak... zmysłowo... rozmarzyłam się... hihi

dziewczynki ja mam już dziś za sobą sprzątanie całej chatki, zakup tabletek przeciwko nadmiernej potliwości i rozmowę telefoniczną z dekoratorką sali udało nam się sporo omówić, babeczka wie o co mi chodzi i powiedziała mi cenę 350zł, więc myślę, że nie jest źle... będziemy dekorować jedynie nasz stół i fragment sali za nami, a na stołach gości co jakiś kawałek będą szklane wazoniki cylindryczne z pojedynczymi pomarańczowymi gerberami w żelowych kulkach (zastanawiam się czy brać przezroczyste, czy zielone...). sala zapewnia nam organzę (w wybranym kolorze - pewnie pomarańczową) przez środek stołu i świeczniki. na krzesłach będą białe pokrowce z pomarańczowymi kokardkami. no i zielone jabłuszka albo mandarynki jako winietki. myślę, że będzie prosto, ale efektownie

miałam Wam wczoraj napisać, że udało nam się kupić kiecki dla mojej mamy weszłyśmy do sklepiku outletowego, chociaż wiele się po nim nie spodziewałyśmy, bo zawsze była tam odzież raczej codzienna. ale to był nasz dobry dzień mama wyszła z trzema kieckami i żakiecikiem (Vissavi, Taranko) i za wszystko zapłaciła 306zł bardzo się cieszę, bo strasznie mi zależało, żeby moja mama wyglądała i czuła się pięknie Wrzucam Wam na kilka chwil małą próbkę później usunę. oczywiście buty będą inne, no i sexi-skarpety też nie będą miały okazji wystąpić w dniu ślubu zainwestujemy też w korygujące gaciochy, żeby nieco ukryć brzuszek

EDIT: usunęłam fotkę

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-05-19 o 19:36
Stary 2012-05-19, 15:23   #4061
Inusiaa88
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki

Chciałam się dziś pochwalić moimi nowymi nabytkami
Czyli kreacją na panieński (jedna z tych dwóch, bo nie mogłam się zdecydować, które kupić a cena była przyjemna ) i butkami albo na panieński, albo na komunię, bo w końcu mam jeszcze te wcześniejsze Słaba jakość zdjęć ale coś tam zawsze widać
Co myślicie, nada się??? i które lepsze na mój "babski wieczór"?

Ps-to pierwsze zdjęcie to z internetu, ale źle wygląda bo laska jakaś taka bez bioder hehe chociaż moje zdjęcia też dziś takie niewydarzone...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5008TURKUSOWY.jpg (47,9 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0070.jpg (42,7 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3271.jpg (36,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF3273.jpg (68,1 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-05-25 o 01:20
Stary 2012-05-19, 15:50   #4062
qmpela86
Raczkowanie

[QUOTE=Pradip;34205354]

Wszystkiego naj naj

Cytat:
W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji imieninek
Cytat:

wszystkiego naj z okazji imieninek zdrówko
Cytat:

sto lat, sto lat

Dzięki dziewczyny
Stary 2012-05-19, 15:52   #4063
Pradip
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Cytat:
Komplementy Ci się należą bo wyglądasz prześlicznie i Tż padnie jak Cię zobaczy Dobrze że butki kupiłaś faktycznie drogie ale ładne wygodne no i są
Cytat:
trzymam kciuki za akcję pod kryptonimem czerwona Warszawa!
haha dzięki
Co do elektronicznych zaproszeń to jeszcze sama nie wiem o co mi chodzi ale dzięki za pomysł
Cytat:
Ten biotebal to na włosy czy paznokcie bo się zamotałam?
Cytat:
ojej wskakuj do łóżeczka się wygrzewać
Cytat:
Napisane przez maja5826 Pokaż wiadomość
za postępy wielkie ale gdzie zdjęcia?
Ja zazwyczaj wole polskie teksty ale melodia w tej francuskiej jest śliczna... Zatańczcie do obydwu i oceńcie która jest bardziej "Wasza"
Cytat:
dziewczynki ja mam już dziś za sobą sprzątanie całej chatki, zakup tabletek przeciwko nadmiernej potliwości i rozmowę telefoniczną z dekoratorką sali udało nam się sporo omówić, babeczka wie o co mi chodzi i powiedziała mi cenę 350zł, więc myślę, że nie jest źle... będziemy dekorować jedynie nasz stół i fragment sali za nami, a na stołach gości co jakiś kawałek będą szklane wazoniki cylindryczne z pojedynczymi pomarańczowymi gerberami w żelowych kulkach (zastanawiam się czy brać przezroczyste, czy zielone...). sala zapewnia nam organzę (w wybranym kolorze - pewnie pomarańczową) przez środek stołu i świeczniki. na krzesłach będą białe pokrowce z pomarańczowymi kokardkami. no i zielone jabłuszka albo mandarynki jako winietki. myślę, że będzie prosto, ale efektownie

miałam Wam wczoraj napisać, że udało nam się kupić kiecki dla mojej mamy weszłyśmy do sklepiku outletowego, chociaż wiele się po nim nie spodziewałyśmy, bo zawsze była tam odzież raczej codzienna. ale to był nasz dobry dzień mama wyszła z trzema kieckami i żakiecikiem (Vissavi, Taranko) i za wszystko zapłaciła 306zł bardzo się cieszę, bo strasznie mi zależało, żeby moja mama wyglądała i czuła się pięknie Wrzucam Wam na kilka chwil małą próbkę później usunę. oczywiście buty będą inne, no i sexi-skarpety też nie będą miały okazji wystąpić w dniu ślubu zainwestujemy też w korygujące gaciochy, żeby nieco ukryć brzuszek
Zazdroszczę Ci zakupów dla mamy nam nadal spędza to sen z powiek a nawet nie mamy kiedy po sklepach połazić
Zapowiada się prześlicznie Wasza sala i Wy na niej...
Powiedz mi proszę jakie tabletki kupiłaś? Ja się wczoraj w aptece pytałam to mi pani powiedziała że bez recepty to tylko ziołowe są i one niewiele dają i lepszy jest jakiś antyperspirant na E...

Magnusia i jak było?!?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 15:55   #4064
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Kochana prognoz nie oglądam, ale mogę Ci obiecać, że tak, jak przed ślubem Tusi wystawię kapciochy na parapet, żeby ściągnęły dla Ciebie słonko A jeśli zechce padać deszcz, to przyciągnę go do siebie - na zachód, żeby po drugiej stronie Polski nie spadła ani kropelka

Współczuję weekendowej pracy!

te pazurki to Twoje prywatne? piękny kształt i super kolor!

Dwa tygodnie pewnie upłyną prędko! Niech wszystkie przygotowania idą Wam sprawnie, a czas oczekiwania mija tak spokojnie, jak to tylko możliwe

wytrzymamy, wytrzymamy w naszych butkach! a jak nie, to nas będą Mężowie na rękach nosić, a co!
Jeśli chodzi o piosenkę, to mnie się podoba Emmanuel - przyjemna melodia i ładne słowa. Ehh, Francuzi potrafią tak pięknie mówić o miłości Chociaż z drugiej strony, nawet kiedy mówią o obieraniu ziemniaków, to ich język brzmi tak... zmysłowo... rozmarzyłam się... hihi

Fajna sukienka dla mamy . Nasze poszukiwania to koszmar Na drugi dzień mama kupiła sobie tez sukienke z Vissavi a na pierwszy będzie szyć.

Byłyśmy dzisiaj w Ptaku (pod Łodzią) i wyszłyśmy z niczym (szukałyśmy dla mnie sukienki na drugi dzień). Ale chyba zdecyduje się na coś takiego:

http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62

http://moda.allegro.pl/wyjatkowa-min...351581563.html

co myślicie? Chciałam jakąś białą i miałam dylemat czy taka czy jakaś sexi obcisła. Ale chyba wybiorę taką bo na ślub mam bardziej rybkę to na drugi dzień zaszaleje, a co!

Dziewczyny a któraś dzisiaj ślubuje???

A i wklejam zdjęcie kolczyków. Nie wiem czy będą pasować do tych kamieni na sukience. Jak myślcie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sweetheart_5955_a.jpg (43,7 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0183.jpg (93,4 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-05-19 o 16:00
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 16:18   #4065
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczynki

Komplementy Ci się należą bo wyglądasz prześlicznie i Tż padnie jak Cię zobaczy Dobrze że butki kupiłaś faktycznie drogie ale ładne wygodne no i są

haha dzięki
Co do elektronicznych zaproszeń to jeszcze sama nie wiem o co mi chodzi ale dzięki za pomysł

Zazdroszczę Ci zakupów dla mamy nam nadal spędza to sen z powiek a nawet nie mamy kiedy po sklepach połazić
Zapowiada się prześlicznie Wasza sala i Wy na niej...
Powiedz mi proszę jakie tabletki kupiłaś? Ja się wczoraj w aptece pytałam to mi pani powiedziała że bez recepty to tylko ziołowe są i one niewiele dają i lepszy jest jakiś antyperspirant na E...

Magnusia i jak było?!?
jeszcze raz dzięki za miłe słowa
a moje buty to nie te za 350zł kupiłam u siebie w mieście o stówkę tańsze
ja też się bardzo cieszę, że mamcia już ubrana.
została tylko jeszcze kiecka na poprawiny dla mnie, ale mam problem, bo wszystko, co mierzę jest za duże
jeśli chodzi o tabletki, to kupiłam Perspi-Block. rzeczywiście są ziołowe, ale pani powiedziała, że skuteczne, więc będziemy próbować. zawierają przede wszystkim szałwię, skrzyp polny, pokrzywę i melisę. można też pić herbatkę z szałwii, ale wiem, że TŻ tego do ust nie weźmie, a te tabletki to przede wszystkim dla niego, choć ja pewnie też sobie zaaplikuję.
a ten antyperspirant, to pewnie Etiaxil - mi też pani mówiła, że jest skuteczny, więc może jeszcze go kupię. u mnie w aptece jest teraz promocja i kosztuje chyba 21zł, a normalnie - coś koło 50... za tabletki zapłaciła 22,30zł. Jest ich 60, bierze się 3xdziennie po jednej.

przyłączam się do pytań o panieński Magnusi

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Fajna sukienka dla mamy . Nasze poszukiwania to koszmar Na drugi dzień mama kupiła sobie tez sukienke z Vissavi a na pierwszy będzie szyć.

Byłyśmy dzisiaj w Ptaku (pod Łodzią) i wyszłyśmy z niczym (szukałyśmy dla mnie sukienki na drugi dzień). Ale chyba zdecyduje się na coś takiego:

co myślicie? Chciałam jakąś białą i miałam dylemat czy taka czy jakaś sexi obcisła. Ale chyba wybiorę taką bo na ślub mam bardziej rybkę to na drugi dzień zaszaleje, a co!

Dziewczyny a któraś dzisiaj ślubuje???

A i wklejam zdjęcie kolczyków. Nie wiem czy będą pasować do tych kamieni na sukience. Jak myślcie?
heh, a ja mam właśnie odwrotnie - moja suknia ślubna jest moim zdaniem bardziej dziewczęca (czy nie za bardzo???) niż kobieca i na poprawiny chciałabym coś dopasowanego, podkreślającego kształty (pókim jeszcze w miarę młoda i kształty jakoś się trzymają )

podobne suknie do tych, jakie pokazujesz widziałam przedwczoraj we Wrocławiu - w Magnolia Park, sklep Monaco. ale ceny od 700zł wzwyż... miały taki sam krój, jak te z All. te, które widziałam na żywo prezentowały się trochę jak na bal przebierańców - dla mnie nieco "przerysowane": tiul, cekiny, falbany, dziwne zestawienia kolorów itp. te "Twoje" są białe, więc to co innego zresztą tamte kolorowe też pewnie znajdują swoje miłośniczki - ale wiadomo - co, kto lubi

na naszym wątku nie ujawniła się żadna majowa PMka

a kolczyki pewnie, że będą pasować! super je dobrałaś

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-05-19 o 16:21
Stary 2012-05-19, 16:23   #4066
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:

za zakupy dla mamy , super że udało się coś znaleźć , moja mama ma taką samą figurkę i ten brzusio też szczupła ale szerokie biodra i taki brzusio
no i super że kobitka zrozumiała o co Ci chodzi i zrobi to na sali i do przodu
Cytat:

ojej wskakuj do łóżeczka się wygrzewać

Magnusia i jak było?!?
nie mam czasu na leżenie w łóżku mam 2,5 roczne szkraba i uwierz mi nie daje poleżeć
no właśnie
Magnusia żyjesz? czekamy na relację , chyba ostro zaszalała albo jeszcze załatwia pilne sprawy
Stary 2012-05-19, 16:45   #4067
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
za zakupy dla mamy , super że udało się coś znaleźć , moja mama ma taką samą figurkę i ten brzusio też szczupła ale szerokie biodra i taki brzusio
dzięki ten brzuchol wczoraj był wyjątkowo większy, bo świętowaliśmy urodziny brata - tort, szampan itd. myślę, że gacięta do zadań specjalnych wystarczą, żeby było fajnie

Pradip właśnie widzę na gruperze, że jest Etiaxil w niższej cenie: http://gruper.pl/x.php/1,20036/Cala-...l-Roll-on.html
Chyba można wstawiać takie linki?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-19, 17:29   #4068
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama też chciał sobie coś uszyć u mojej krawcowej ale nie ma pojęcia co...
Te sukienki z allegro mi się podobają ale trzeba mieć do nich super nogi i mniej odstający tyłek naż mam ja
Kolczyki dla mnie jak najbardziej będą pasowały do sukni i są śliczne
Cytat:
jeszcze raz dzięki za miłe słowa
a moje buty to nie te za 350zł kupiłam u siebie w mieście o stówkę tańsze
ja też się bardzo cieszę, że mamcia już ubrana.
została tylko jeszcze kiecka na poprawiny dla mnie, ale mam problem, bo wszystko, co mierzę jest za duże
jeśli chodzi o tabletki, to kupiłam Perspi-Block. rzeczywiście są ziołowe, ale pani powiedziała, że skuteczne, więc będziemy próbować. zawierają przede wszystkim szałwię, skrzyp polny, pokrzywę i melisę. można też pić herbatkę z szałwii, ale wiem, że TŻ tego do ust nie weźmie, a te tabletki to przede wszystkim dla niego, choć ja pewnie też sobie zaaplikuję.
a ten antyperspirant, to pewnie Etiaxil - mi też pani mówiła, że jest skuteczny, więc może jeszcze go kupię. u mnie w aptece jest teraz promocja i kosztuje chyba 21zł, a normalnie - coś koło 50... za tabletki zapłaciła 22,30zł. Jest ich 60, bierze się 3xdziennie po jednej.

heh, a ja mam właśnie odwrotnie - moja suknia ślubna jest moim zdaniem bardziej dziewczęca (czy nie za bardzo???) niż kobieca i na poprawiny chciałabym coś dopasowanego, podkreślającego kształty (pókim jeszcze w miarę młoda i kształty jakoś się trzymają )
Dzięki za linka i nazwę tego antyperspirantu u mnie w aptece między 13 a 15 są ceny bez watu i wtedy kosztuje 35zł więc jeszcze taniej i chyba się na niego zdecyduję. Ja też chce kupić z myślą o Tże żeby się lepiej czuł. A przez ile czasu planujecie łykać te tabletki?
Cytat:
nie mam czasu na leżenie w łóżku mam 2,5 roczne szkraba i uwierz mi nie daje poleżeć
Zazdroszczę Ci tego szkraba i tym bardziej dla niego musisz być zdrowa pociągająca tylko dla Tża i to też nie katarowo
Stary 2012-05-19, 17:39   #4069
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki za linka i nazwę tego antyperspirantu u mnie w aptece między 13 a 15 są ceny bez watu i wtedy kosztuje 35zł więc jeszcze taniej i chyba się na niego zdecyduję. Ja też chce kupić z myślą o Tże żeby się lepiej czuł. A przez ile czasu planujecie łykać te tabletki?
babeczka w aptece powiedziała, że wystarczy tydzień wcześniej...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-19, 18:02   #4070
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
babeczka w aptece powiedziała, że wystarczy tydzień wcześniej...
hmm u mnie zastanawiała się czy miesiąc wystarczy...
Stary 2012-05-19, 18:14   #4071
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
hmm u mnie zastanawiała się czy miesiąc wystarczy...
mnie też to troszkę zdziwiło, ale babka powiedziała, że nie zaleca się długotrwałego stosowania szałwii - jakieś negatywne skutki dla układu nerwowego... i chyba wolę się tego trzymać jeśli okaże się, że po tygodniu łykania PerspiBlock nie ma efektów, to będziemy mieli w zanadrzu jakieś inne metody na pewno TŻ przyklei na koszulę takie wkładki higieniczne zapobiegające pojawieniu się plam pod pachami, będziemy mieli koszulę na zmianę no i zobaczymy jak to będzie...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-19, 18:41   #4072
wesola84
Rozeznanie

Dziewczyny ależ pędzicie! Jak zwykle
Postaram się w skrócie chociaż co nieco wtrącić
Wyborowa śliczna sukienka na panieński, Tusia Twoją pamiętam z wcześniejszych fotek... aż zaczęłam się zastanawiać nad zakupem takiej na all, bo wyglądasz w niej super
Kasioonya sukienka cudna! Wyglądasz pięknie I te butki też robią wrażenie! No i kreacja mamy bardzo ładna.
Malgos cudne paznokcie
Maja bardziej podoba mi się druga - kocham język francuski
Inusiaa bardzo ładnie wygladasz w tych sukienkach i szczerze mówiąc nie mam pojęcia, którą mogłabym Ci doradzić, bo obie są ładniutkie
Qmpela kolczyki jak najbardziej pasują
Magnusia jak tam panieński??
Piszecie o tych tabletkach i antyperspirantach... muszę pomyśleć nad czymś dla TŻa i chyba skorzystam z Waszych rad
Muszę Wam się pochwalić - kupiłam buty do ślubu i najprawdopodobniej już zostaną (nie wiem czy pamiętacie - kupiłam sandałki w kolorze szampana z dość dużym kwiatkiem). Te też nie są białe, tylko ecru, ale jaśniejsze od tamtych i jakoś bardziej mi się podobają. Kwestia tylko czy nie będą za wysokie do mojej sukni, ale tego dowiem sie w rpzyszłym tyogdniu - mam ostateczną przymiarkę
Poniżej zdjęcie moich butów (nieco ciemniejsze niż w rzeczywistości)... mam nadzieję, że będą pasowały do sukienki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg butkii.jpg (97,3 KB, 43 załadowań)

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 19:24   #4073
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Kasioonya sukienka cudna! Wyglądasz pięknie I te butki też robią wrażenie! No i kreacja mamy bardzo ładna.

Muszę Wam się pochwalić - kupiłam buty do ślubu i najprawdopodobniej już zostaną (nie wiem czy pamiętacie - kupiłam sandałki w kolorze szampana z dość dużym kwiatkiem). Te też nie są białe, tylko ecru, ale jaśniejsze od tamtych i jakoś bardziej mi się podobają. Kwestia tylko czy nie będą za wysokie do mojej sukni, ale tego dowiem sie w rpzyszłym tyogdniu - mam ostateczną przymiarkę
Poniżej zdjęcie moich butów (nieco ciemniejsze niż w rzeczywistości)... mam nadzieję, że będą pasowały do sukienki
dziękuję za miłe słowa

te buty podobają mi się zdecydowanie bardziej niż tamte mają bardzo ładną linię i pięknie się prezentują na stopie! mam nadzieję, że nie będą zbyt wysokie do Twojej sukni - trzymam kciuki!

ale tu dzisiaj cisza... ja pracuję przed kompem i zaglądam do Was co jakiś czas, a Wy pewnie się opalacie albo spacerujecie z TŻtami... i tak trzymać! ale jakby któraś miała jakąś kiełbaskę z grilla, to podeślijcie kęs na Dolny Śląsk a najlepiej to kaszankę hihi muszę się podtuczyć troszkę, bo sukienka za szeroka o 5cm
OK. wracam do pisania

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-05-19, 20:19   #4074
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Witajcie dziewczynki

Chciałam się dziś pochwalić moimi nowymi nabytkami
Czyli kreacją na panieński (jedna z tych dwóch, bo nie mogłam się zdecydować, które kupić a cena była przyjemna ) i butkami albo na panieński, albo na komunię, bo w końcu mam jeszcze te wcześniejsze Słaba jakość zdjęć ale coś tam zawsze widać

Ps-to pierwsze zdjęcie to z internetu, ale źle wygląda bo laska jakaś taka bez bioder hehe chociaż moje zdjęcia też dziś takie niewydarzone...
to jest dopiero mini dla mnie lepsza z czerwoną górą i super wyglądasz
Cytat:
Moja mama też chciał sobie coś uszyć u mojej krawcowej ale nie ma pojęcia co...
Te sukienki z allegro mi się podobają ale trzeba mieć do nich super nogi i mniej odstający tyłek naż mam ja
Kolczyki dla mnie jak najbardziej będą pasowały do sukni i są śliczne

Zazdroszczę Ci tego szkraba i tym bardziej dla niego musisz być zdrowa pociągająca tylko dla Tża i to też nie katarowo
jak by Cię łamało w kościach ledwo być chodziła i była sama w domu ze stertą brudnych garów , obiadem do ugotowania i kanapkami do zrobienia dla tż na rano do pracy i praniami oraz ciągnącym bąblem że chce iść na spacer to byś nie zazdrościła ale nie ma zlituj
Cytat:
Dziewczyny ależ pędzicie! Jak zwykle
Postaram się w skrócie chociaż co nieco wtrącić
Wyborowa śliczna sukienka na panieński, Tusia Twoją pamiętam z wcześniejszych fotek... aż zaczęłam się zastanawiać nad zakupem takiej na all, bo wyglądasz w niej super
Malgos cudne paznokcie
Maja bardziej podoba mi się druga - kocham język francuski
Inusiaa bardzo ładnie wygladasz w tych sukienkach i szczerze mówiąc nie mam pojęcia, którą mogłabym Ci doradzić, bo obie są ładniutkie
Qmpela kolczyki jak najbardziej pasują
Magnusia jak tam panieński??
Piszecie o tych tabletkach i antyperspirantach... muszę pomyśleć nad czymś dla TŻa i chyba skorzystam z Waszych rad
dzięki , a buciki mi się bardzo podobają bo sama będę miała prawie identyczne tylko zapięcie na pasku z piętką i na tym paseczku co idzie środkiem stopy są cyrkonie i są białe w poniedziałek odbieram jak zrobili
Stary 2012-05-19, 21:56   #4075
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

wróciłam
ostatnio szukałam inspiracji fryzurowych dla kogoś kto nie chce upinac włosów, jeśli już to nie wszystkich, żeby było elegancko i zakrywało uszy (czyt.radary)na codzień wogóle nie spinam włosów, nie związuję bo wyglądam po prostu brzydko, a Tż nie wyobraża sobie mnie w gładkim, przylizanym upięciu a to jemu chcę podobac się najbardziej Co sądzicie o takim czymś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (17,0 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-05-19 o 21:59
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:40   #4076
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Cytat:
byłyśmy dzisiaj w ptaku (pod łodzią) i wyszłyśmy z niczym (szukałyśmy dla mnie sukienki na drugi dzień). Ale chyba zdecyduje się na coś takiego:

co myślicie?
fantastyczna!!!!!!

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:

a i wklejam zdjęcie kolczyków. Nie wiem czy będą pasować do tych kamieni na sukience. Jak myślcie?
będzie

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:

ale figura
mi się bardziej podoba niebieska ale to dlatego, że bardziej lubię ten kolor

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
wróciłam
ostatnio szukałam inspiracji fryzurowych dla kogoś kto nie chce upinac włosów, jeśli już to nie wszystkich, żeby było elegancko i zakrywało uszy (czyt.radary)na codzień wogóle nie spinam włosów, nie związuję bo wyglądam po prostu brzydko, a Tż nie wyobraża sobie mnie w gładkim, przylizanym upięciu a to jemu chcę podobac się najbardziej Co sądzicie o takim czymś?

odkrywa uszy.. może zrób coś w stylu co miałam ja

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Tusia Twoją pamiętam z wcześniejszych fotek... aż zaczęłam się zastanawiać nad zakupem takiej na all, bo wyglądasz w niej super

kupuj, sukienka jest czadowa
buty super, nie za wysokie i nie za niskie. noga Ci nie zjezdza przodem poza but? ja mam zawsze z tym problem;/ jak na sandalki, bardzo dobrze leza, na prawde dobrze.
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:06   #4077
Malgos_12
Zakorzenienie

Maja – no ślub tuż tuż, odczuwałam lekki stres przez kilka dni jakiś czas temu, ale teraz zupełnie się nie stresuję
Jeśli chodzi o pogodę to jak się sprawdzi to się ugotujemy… dobrze, że sala klimatyzowana … ufff

Kasioonya – dzięki, dzięki niech przyniosą ładną pogodę
Tak to moje własne prywatne zdjęcie gdzieś z zimy, teraz mam troszkę krótsze bo mi się okropnie rozdwajać zaczęły, ale magnezu też nie brałam, co wszystkim kobietkom polecam, jak jest dużo stresu itd., poza tym my magnez tracimy przy miesiączkach… a też zbawienny dla paznokci i włosów
Fajnie, że mama ubrana… moja tak się przejmowała bo jest tęga, że nic nie kupi, a tyle się namierzyła jak nigdy w życiu i wygląda super (widziałam na skype)

Inusia – ale z ciebie laska, sama nie wiem, która lepsza sukienka…

Pradip – biotebal to na włosy i paznokcie, bo to jest biotyna … najlepiej kupić te 0,5 mg i zajadać przynajmniej przez 3 miesiące, teraz jest też Capivit z biotyną

Jak mama nie ma pomysłów co szyć to zajrzyj tam na stronkę tego sklepu co kiedyś podawałam Inter – irex – może jakiś krój się spodoba.

Wesoła – fajne butki i cieszę się, że pazurki się podobają, aż nie mogę się doczekać, jak wrócą do siebie, ja od szkoły średniej takie miałam i plewiłam w nich, myłam naczynia i wszystko i nic się z nimi nie działo, ale wiadomo, przed ślubem musiały się popsuć… jak dziś zdążę, to zrobię sobie czerwone z magnetycznymi drobinkami i zobaczycie różnicę…

Qmpela – będą pasowały… nawet bardzo
Stary 2012-05-19, 23:24   #4078
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]odkrywa uszy.. może zrób coś w stylu co miałam ja
[/QUOTE]

a gdyby zrobic tak żeby włosy lekko zachodziły na uszy?
Stary 2012-05-20, 00:55   #4079
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
to jest dopiero mini dla mnie lepsza z czerwoną górą i super wyglądasz
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34221562]
ale figura
mi się bardziej podoba niebieska ale to dlatego, że bardziej lubię ten kolor
[/QUOTE]

Cytat:
Inusia – ale z ciebie laska, sama nie wiem, która lepsza sukienka…
Dziękuję dziewczynki Jeszcze nie wiem, którą wybiorę ale przynajmniej mam teraz z czego wybrać

Jutro (niedziela) raczej się nie będę odzywać bo idę na komunie... i to na dwie w jeden dzień, w dwóch różnych miejscowościach...
masakra

W ogóle do mojego ślubu pozostały tylko 3 tygodnie !!! Jezuuuu, przecież to już

Ściskam was mocno i życzę miłej niedzieli

qmpela86 - bardzo podobają mi się te sukienki, które chcesz mieć na drugi dzień Ja bym się nawet nie zastanawiała

Stary 2012-05-20, 08:53   #4080
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Inusia jak napisałaś o tych 3 tygodniach które i mi zostały to aż mnie dreszcz przeszedł

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości