![]() |
#4831 | |
Zadomowienie
|
Dot.: wszystko o marce BERSHKA
Cytat:
![]() http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bw%C2%A0kwiaty Poczekamy do wakacji i kupimy za 50 % ceny, albo mniej ![]() Spodenki też są fajne, w ogóle ten motyw mi się bardzo podoba ![]()
![]() |
![]() |
#4832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Byłam dziś w bershce, ale nie widziałam ani tej spódniczki ani sukienki bo chętnie zmierzyłabym ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4834 |
Raczkowanie
|
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...etki%2BBershka
najjaśniejszy kolor - jak oceniacie na żywo? mierzyłyście? chyba zamówię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4835 |
Zadomowienie
|
w stradivariusie i zarze sa tez takie spodnice, ale ta bershkowa jest jednak 100% lepsza gatunkowo ;-) malinowa jest super choc niebieski tez ma bardzo fajny odcien.. niebieska pieknie wyglada w polaczeniu z biała bluzka z siateczkowymi rękawkami i kieszonką na piersi! ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu wymyśliłam sobie, że chcę taką cieńszą, szyfonową... jak kiedyś były w River Island ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
kupiłam koszulę, wyszła tutaj bardzo jasno, ale na żywo jest bardziej miętowa.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, wiem, że już raz był poruszony ten wątek, znalazłam wypowiedź jednej wizażanki, dlatego spróbuję pogłębić dyskusję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Ciśnienie powoli rośnie. Byle do końca czerwca
![]() Myślicie, że jest szansa, by ta spódnica uchowała się do ceny 30-40zł? http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...5%2Btali%C4%85 Na spodenki też mam chrapkę, są uszyte z bardziej eleganckiego materiału ![]() http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%2Bz%2Bpaskiem Ps. Na początku nowej kolekcji na stronie była taka kremowa spódniczka, chyba za 139zł przed kolano złożona jakby z wielu falbanek o lekkim skręcie (coś jak spirale). Zakochałam się w niej ale teraz niestety nie widzę już na stronie ![]() Pamiętacie o jaką mi chodzi?
![]() |
#4840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do prania ręcznego ubrań z przeznaczeniem do prania chemicznego to lepiej uważać, bo właśnie ostatnio prałam taką marynarkę (tylko, że z h&m) i puściła kolor - mocno wyblakła, no cóż zdarza się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może ją dorzucą podczas wyprzedaży? ![]()
![]() |
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
pamietam ja. tez sie zawsze slinilam jak widzialam na stronie. kosztowala 139
![]() ![]() ![]() Edytowane przez aagusiaa88 Czas edycji: 2012-05-21 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4846 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też ją pamiętam i już jakiś czas jej nie widziałam. Wczoraj pierwszy raz założyłam tę spódniczkę od asteckich wzorów, tyle że w kwiatki. Nie będzie to moja ulubiona spódniczka ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Ma któraś może tą bluzeczkę? Zastanawia mnie ![]() http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...z%C2%A0wiskozy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego? ![]() ![]() a co do bluzeczki to ładna (nie zauważyłam jej wcześniej na stronie), ale wydaje się cieniutka i prześwitująca... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Własnie, chyba prześwitująca. a ja takich nie lubie. Ale podoba mi się ta koronka z tyłu ![]() i chyba wcześniej jej nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4849 |
Wtajemniczenie
|
Ma może któraś z Was te spodnie?
http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...insy%2BBershka ![]()
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() koroneczka ładna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Noo ale własnie, za 30 zł to ![]() Znów ją założyłam i znów co jakiś czas ją poprawiałam. Nie wiem.. ma ktoś z nią taki sam problem? Za to z czystym sumieniem mogę polecić koszulę z tiulowymi rękawami. Na taki upał jak dziś - super. Leciutka, przewiewna. Jedynie dekolt mnie denerwował bo wielki i ciągle stanik na wierzchu, ale już opanowałam ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2012-05-21 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4852 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widziałam wczoraj te spódniczki http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...%C2%A0guzikami i są bardzo milusie ![]() ![]() Dużo fajnych rzeczy, których nie wdziałam na stronie. Śliczne koronkowe sukienki ![]() Marynarki za 109 zł przebrane, zostały tylko dwa kolory ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4853 |
Konto usunięte
|
Są u Was w sklepach spodnie, ktore ma ta modelka?
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1331830836205 Przymierzałam je jakiś czas temu, strasznie mi się podobają i są w moim stylu - okropnie żaluję, że ich nie kupiłam. czy kiedykolwiek były w sklepie internetowym ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4854 |
Zadomowienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3424583 9]Są u Was w sklepach spodnie, ktore ma ta modelka?
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1331830836205 Przymierzałam je jakiś czas temu, strasznie mi się podobają i są w moim stylu - okropnie żaluję, że ich nie kupiłam. czy kiedykolwiek były w sklepie internetowym ? ![]() byłe ale dośc dawno w trzech kolorach ;-) spodnie pojawily sie na przecenie midseason, teraz sa dostepne tyko na stronie internetowej, natomiast w sklepie sa upchane na magazynach w oczekiwaniu na wyprzedaz letnia ;-)) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;3424583 9]Są u Was w sklepach spodnie, ktore ma ta modelka?
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1331830836205 Przymierzałam je jakiś czas temu, strasznie mi się podobają i są w moim stylu - okropnie żaluję, że ich nie kupiłam. czy kiedykolwiek były w sklepie internetowym ? ![]() A wiecie może, czy ta koszula, którą ma modelka, jest z obecnej kolekcji? Bo szukam takiej wszędzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A tu trzecia tura, a ona nagle sie pojawia po smiesznie niskiej cenie. Tylko, że to wtedy są polowania. Wstawanie o 1 w nocy, Ciągła gotowość. Zapisywanie linków. Ma to swój urok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem sam fakt czatowania po nocach na jakąś rzecz daje przypływ adrenaliny. A jeśli się uda kliknąć, to dopiero wielka radość i satysfakcja ![]() Zresztą wesoło jest także na naszym wątku bershkowym. Lubię ten czas oczekiwania i napięcia ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
A mi się właśnie nie podobało to nocne czatowanie... Bo bywało, że się czekało parę nocy z rzędu na jakąś rzecz, a jej nie było, lub ktoś upolował ją przed nami... Wiec nie zawsze jest satyskacja
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.