|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
Dobry
![]() Śliczny dzionek specjalnie na mój panieński. Wszystkie smakołyki już prawie gotowe mniaaam
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2613 | |
|
Zadomowienie
|
K&J&I&G niech całe Wasze życie z Mężami będzie tak piękne, radosne i pełne miłości jak dzisiejszy dzień!!! http://desmond.imageshack.us/Himg84/...pg&res=landing Cytat:
nikt nikomu nie byłby potrzebny." [ks. J.Twardowski] Edytowane przez Cierpliwosc Czas edycji: 2012-05-19 o 13:33 |
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanej zabawy
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
ufff. Jestem zmachana tym pichceniem na kolację z teściami
- polędwiczki - faszerowane pomidory - rybę w ketchupie - wiem że brzmi to okropnie, ale jest przepyszna - upiekłam też chleb (orzechowy) Zostało jeszcze do zrobienia: - sałatka z kurczakiem - zapiekane ziemniaczki z rusztu z sosem czosnkowym . Tymczasem za niedługo idę na ślub do naszego kościółka. Tż jednak znalazł czas. Ale jestem podekscytowana, może uda się jakieś fotki trzasnąć Cytat:
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2617 | |||
|
Zakorzenienie
|
A czy to nie Ty przepadkiem zaprosiłaś mnie na fb ????
Nie potwierdziłam, bo nie wiedziałam z kim mam doczynienia Ale jeśli to Ty, to oczywiście akceptuję ![]() Cytat:
Będą się pięknie mienić w słońcu.Cytat:
![]() Cytat:
My piwonie już mamy- bordowe pięknie zakwitły, lada dzień pojawią się kremowe- podobnie jak u Neny. Z tym, że w wazonie wytrzymują nieco dłużej. Kindziu, Jagodziu, Iceflower i Gilmoregirl
Wszystkiego najwspanialszego w tak cudownym dniu, by Wasza miłość rozkwitała przez całe życie i byście byli ze sobą szczęśliwi
|
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się znowu pakuję i wracam do Tż. Eh męczą mnie już te zjazdy na uczelnię. Chociaż tyle, że jak za 2 tygodnie znowu przyjadę do rodziców to będę odbierać obrączki Nie mogę się doczekać ![]() Siostra mojej koleżanki ślubuje 2 tygodnie po mnie, a nawet jeszcze sukni nie ma. Ba nawet się za żadną nie rozgląda jeszcze Ja nie wiem jak oni ogarną to wszystko.
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
kuku - masz konkurencję na przyszły rok
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
marylko- czy przyszła do Ciebie juz ta zielona sukienka z asosa (co chcialas ja na poprawiny? )
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2623 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz sie w tym wszystkim pogubilam...Cytat:
Zamowilam z riverisland. http://www.riverisland.com/Online/wo...m-dress-621444 |
||
|
|
|
#2624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wg mnie makijaż jest bardzo ładny ![]() Dziewczyny: jagodzia kindziulindzia Iceflower wszystkiego najlepszego w tym pięknym dniu ! Oby wszystko było po waszej myśli ![]() Byłam dziś z Mamą na pogrzebie dziadka mojego kuzyna. Oczywiście rozkleiłam się, chociaż człowieka ostatnio widziałam z 10-15 lat temu... ale tak strasznie było mi żal jego rodziny, a najbardziej kuzyna. Widziałam jak stał z boku, jak cierpiał, jak powstrzymywał łzy i sama się rozryczałam. Biedny chłopak, ciężkie ma to życie ![]() Zaraz Tż po mnie przyjedzie i idziemy szukać garnituru, a wieczorem idziemy do jego wujka i ciotki dać w końcu te ostatnie zaproszenia.
|
|
#2625 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja mam podobna czarna, tylko jest troche za krotka na mnie Cytat:
Cytat:
ciesze sie ze sie wszystkim podobaja Cytat:
Cytat:
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My jednak nie idziemy dziś do kina, robimy za to ognisko ze znajomymi. Będą pieczone ziemniaczki, mniam Oby tylko noc była ciepła.
|
||
|
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwyzej zamowimy w ciemno, bo piekna jest niesamowicie
|
|
#2628 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kindziulindzia jagodzia133 Iceflower Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia |
||
|
|
|
#2629 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie dzisiaj dzień sprzątania bo jakieś "koty" zaczęły się walać po mieszkaniu nawet okna umyłam hihi ale teraz pięknie pachnie i zaraz idziemy chyba na spacerek bo nawet słonko jest![]() Cytat:
widzisz moja wyobraznia nie zna granic normalnie mi się wyśnilas tylko, ze we śnie byłaś taką małą kuleczką hihi Cytat:
wybaczam![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale te przypinki sa rewelacyjne![]() Cytat:
bardzo fajnie wyglądasz ![]() Cytat:
chcialabym mieć wlasnie 90 osob na wesele zaprosilismy 114, sala jest na maz 100 a jak narazie nikt nie odmawia ciekawe jak to wyjdzie![]() Kindziu, Jagodziu, IceFlower wszystkiego najlepsiejszego w Waszym dzionku!
Pogoda wam się trafiła świetna, wiec wszystko na pewno bedzie tak jak sobie wymarzycie ** |
||||||
|
|
|
#2630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Nie było mnie 2 dni i tyle nadrabiania. Widziałam zestawienie Lady - pięknie macie ogarnięte wszystko, będzie cudownie Widziałam też ładne obrączki i sukienki, no i oczywiście zdjęcia GoszyNie było mnie tyle, bo zajęłam się produkcją Skończyłam robić zawieszki na wódkę i okleiłam do końca pudełka na ciasto Jeszcze tylko karteczki z podziękowaniami do pudełek i będzie wszystko![]() Ja wam się pochwalę, że miałam dzisiaj pierwszą przymiarkę sukni Mogę wam pokazać zdjęcie, ale moja suknia jeszcze nie przypomina sukni, bo to tylko ten pierwszy materiał był, żeby go dopasować Ale utwierdzam się w przekonaniu, że Pani wie co robi Miałam mieć jeszcze 2 przymiarki, ale na następnej muszę zabrać suknie ze względu na naszą przeprowadzkę i nie będzie opłacało mi się przyjeżdżać do Lublina 2 razy... Pani powiedziała, że zrobi poprawki z dnia na dzieńCytat:
Liczba gości nieco się nam powiększyła w trakcie... Sala mieści 80 - 90 osób, a zapraszamy 110 (to już z nami, zespołem i foto), ale dużo dzieci, więc liczę, że się wykruszą na tyle, żeby było ok.Cytat:
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Ojej bym zapomniała ![]() Kindziu, Jagodziu, Iceflower życzę Wam cudownych ślubów, żeby wszystko poszło zgodnie z planem. No i oczywiście dużo szczęścia na nowej drodze życia
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() mam pytanie myślała któraś z Was o prostych długich włosach na ślub ?? jeśli tak to bym prosiła o jakieś fotosy jak macie - przeszperałam całego neta i górują loki /koko loki/upięcia i inne ale proste włosy to niewiele się decyduje PMek- ja jednak nie będę miała loków bo dziwnie wyglądam - z sukcesów - mam makijażystkę i przyszły do mnie moje kolczyki
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i musiałam męczyć się sama. U nas tez słonko świeci ![]() Tak ładnie ma byc ponoc cały najbliższy tydzień A z ta kuleczką to może być coś na rzeczy bo ważyłam się wczoraj i było 1,5 wiecej niż kilka dni temu.. A ja niby byłam na diecie Jesli się nie opamiętam to Twój sen okaże proroczym |
|
|
|
|
#2634 |
|
Rozeznanie
|
ehm jaki męczący dzień ciągle sprzątam albo obiad gotuje dzisiaj była ogórkowa i naleśniki uwielbiane przez mojego Tża aż buzia mu się uśmiechała jak zobaczył naleśniki
i teraz znowu idę sprzątać.. może wieczorkiem do was zajrzę
|
|
|
|
#2635 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Kindziulindzia, Jagodziu i Iceflower - życzę wam z całego serca pięknych slubów ( a zapewne takie bedą bo i za oknem jest w sam raz) i tego żebyście ten dzień zapamiętały na całe życie i żeby resztę waszego życia już u boku mężów było właśnie takie jak ten dzisiejszy dzień
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny z dostępem do zary, która byłaby tak miła i kupiła mi butki?? nie mam niestety karty kredytowej, żeby zapłacić online
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świecidełka nie w moim guście, ale model buta super bardzo zgrabne ![]() Cytat:
Cytat:
I jaka oszczędnośc Cytat:
w krk kiedyś mieli grać, nie wiem nawet czy nie dzisiaaj przypadkiem ja byłam na koncercie w dzień kobiet w krk ![]() Cytat:
Cytat:
Iwa jest boska!! Wykarmiłaby pół azji ![]() Cytat:
Byłam dzisiaj na cmentarzu, a w kościele był ślub, para młoda akurat wchodziła i wiecie co? Taki mnie stres złapał że mało się nie pohaftowałam tam KUKU byłaś u lekarza? Jak samopoczucie?
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-05-19 o 18:26 |
|||||||
|
|
|
#2639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie planuję loków nie czuje się w nich swobodnie chcę proste, lekko spięte jkoś na bok może niestety nie znalazlam żadnej idealnej fryzury z prostych wlosów, a przeszukalam calego neta![]() Cytat:
dla pocieszenia powiem, ze ja też tyle przytylam ale u mnie sie to zmienia szybko +/- 2 kg Ty tak serio z tymi 25 stopni? niewiarygodne ja też biala jak snieg jestem aż wstyd chyba się zleje z suknią na ślubie jak nie pojde na solke![]() a wiecei dzisiaj mi sie snilo, ze umarł mój wujek i brat mojego kolegi:/ straszne. Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-05-19 o 18:28 |
||
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie o sukience
![]() wlasnie wrocilismy z imprezy, cos zesc i ruszamy dalej ![]() ![]() pokaże Wam jedno foto, z tubylcem ![]() ![]() ![]() tz w rozowych wlosach to ja ![]() :brzyda l:kortowiada.jpg
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

Powiem Wam- było mega, tylko strasznie męcząco. Cieszę się, że mam to już za sobą, a teraz czekam na foty 
)

. 
Ale jeśli to Ty, to oczywiście akceptuję 

najwyzej zamowimy w ciemno, bo piekna jest niesamowicie
i bedzie: "Co tam te Twoje dziewczyny napisały?"
Pogoda wam się trafiła świetna, wiec wszystko na pewno bedzie tak jak sobie wymarzycie