![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Faceta prawiczek, kobieta z bujną przeszłością
Może w innych środowiskach się obracamy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
[QUOTE=kalincia;34215446]Ależ ja znam jego inne wątki na tym, i na innych forach... A tamto to była ironia. Człowiekowi się tłumaczy to samo przez kilka stron, a on nadal swoje, troll i tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
BAN stały
|
Mam problemy emocjonalne, nie radzę sobie z tym, żyję z dnia na dzień, a czas ucieka. Mam już dość bycia prawiczkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
ma zielone pojęcie
|
Mógłbyś się zdziwić.
![]() |
#245 |
BAN stały
|
Ale na co dorosłej kobiecie, po wielu partnerach 25letni prawiczek? Zresztą to mi się kojarzy z facetami, którzy sami się wyszumieli, a na żonę dziewicy szukają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
Liczy się co masz w głowie czy jesteś ciekawy. Wszystko idzie dogadać w związku.
![]() |
#247 |
BAN stały
|
Fizyczność też jest ważna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Hm wyglądam jak ofiara losu a kobiety chcą ze mną gadać.
![]() Chba nie jesteś tak jak on http://www.google.pl/search?q=serge+...w=1280&bih=628brzydki ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- A bym zapomniał on kręcił z catherine deneuve, i jeszcze jakimis laskami. A modelki pchały mu sie do łożka.
![]() |
#249 |
po drugiej stronie szafy
|
Bo na faceta jak na dorodne mięsko się patrzy jak zależy nam na jednym numerku
![]() W kwestii normalnej znajomości damsko-męskiej, z której coś może wyniknąć, nie ma konkretnych kryteriów ani odnośnie wyglądu ani odnośnie przeszłości seksualnej. Są amatorki brunetów, są blondynów. Dla jednych seksowny jest kaloryfer na brzuchu, inne lubią misiaków. Jednym przeszkadza brak doświadczenia, inne będą zachwycone, jeszcze innych to w ogóle nie będzie obchodziło ![]() Ważne żeby facet był facetem, a nie jojczącą niemotą.
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
elvegirl zgodze się tym co napisałaś.
A swoją drogą wygląd to coś co przemija i na to nie mamy wpływu.
![]() |
#251 | |
BAN stały
|
Facet, odpuść wreszcie sobie. Ty jesteś tak nudny, że nawet dziewica nie zechce z tobą niczego próbować.
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
O, to to właśnie. A ten jest jojczącą niemotą do kwadratu. Z lękiem wobec kobiecości w dodatku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- I jakim lękiem? Nie mam żadnych lęków. Po prostu oceniam siebie obiektywnie i nie akceptuję stanu rzeczy. Jak ktoś łysieje to ma nosić resztki włosów i je akceptować zamiast się ogolić? Jak ktoś utyka na nogę, ale ma szansę to wyleczyć to ma się nie poddawać operacji? Jak ktoś ma jakieś brodawki na twarzy to ma ich nie usuwać w gabinecie chirurgi dermatologicznej? ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Dla mnie naprawdę ważne jest, żeby kobieta uważała mój wygląd za mój atut i zaletę |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
To idz na siłownie to laski na Ciebie bedą lecieć
![]() I mam do Ciebie prośbe idz do sciany walnij se głową w sciane to może klepki po ustawiają ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
niewinny_jestem Co tak "najeżdżasz" na kobiety? Twoje posty to trochę bełkot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
BAN stały
|
Tu nie chodzi o lęki, ale raczej brak akceptacji samego siebie. Kobiecości się nie boję, a to że inteligentna dziewczyna nadziewa się waginą na prącie obcego dresiarza bez intelektu jest dla mnie wręcz anty-kobiece
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Nie mierz wszystkich kobiet jedną miarą. Psycholog się nisko kłania.
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Umiesz to jakoś inaczej opisać czy tylko w taki prymitywny sposób?
![]() |
![]() |
#259 |
BAN stały
|
Ale mu zazdrościsz, bo na twoje prącie jeszcze się żadna nie nadziała. Musisz więc sobie tłumaczyć, jakie te kobiety okropne są, skoro takiego fajnego prącia nie chcą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Pamiętaj jednak, że na samym wyglądzie daleko nie zajedziesz. Samym wyglądem to możesz ewentualnie wyrwać laskę na noc, a nie na życie.
![]() |
![]() |
#261 |
jestę wieszczę
|
Wieczór był ciepły. Cykały świerszcze. Słońce już dawno znikło za horyzontem. Wracałam z ogniska muzycznego, gdy nagle usłyszałam jakiś szmer. Zobaczyłam klika dziewcząt z zadartymi spódnicami, radośnie zeskakujących z murku. Zaciekawiona, zapytałam jedną z nich:
-Co tu czynicie, niewiasty, same o takiej porze? -Och nic wielkiego... Za tym murkiem leżą prącia. Oczywiście muszą być używane. Nieużywane są gorsze. Skaczemy i nadziewamy się na nie. To całkiem normalne, wszyscy tak robią. -Zachowujecie się jak ladacznice! - krzyknęłam wstrząśnięta. -Ależ skąd! Wszyscy tak robią, zobacz sama! Rzeczywiście. Miliony pięknych dziewcząt co kilka kroków zeskakiwały z murków, ogrodzeń, niskich budynków gospodarczych i garaży. Na dole nadziewały się na pozostawione samopas prącia. Przeszłam kilka kroków dalej, poszukując ostoi normalności w tym świecie grzechu. Weszłam do supermarketu. Mnóstwo kobiet niczym rój pszczół, uwijało się między półkami. Zewsząd słyszało się rozmowy: -O, jaki wspaniały prawiczek! I kosztuje tylko 99,99 zł! To było moje marzenie i oto w końcu go mam! -Wspaniały rocznik 87. Każda o takim marzy. -Cóż za wspaniały bukiet!-westchnęła jedna z dam, obwąchując pachę wybranego prawiczka. Nieco zbita z tropu podeszłam do jednej z dam. -Co tu się dzieje? -Cóż, realizujemy swoje marzenie o prawiczku. -Ale jak to tak? -Jak to? Wszyscy tak robią! -ofuknęła mnie dama. -Wszystkie panie marzą o prawiczkach!
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
elvegirl, ale ja bym chciał być już tym ciachem przez zakochaniem, już pisałem że chciałbym być konkurencyjny wizualnie wobec facetów, którzy mają szansę na przygodny seks
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Celowo tak piszę, żeby brzmiało dosadnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
BAN stały
|
Nikomu nic nie zazdroszczę, jestem świadomy swoich wad. Poza tym kobiety, która była w stanie przespać się z tanim prostakiem i tak bym nie chciał, więc takiej to bym nikomu nie zazdrościł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
jestę wieszczę
|
pfff... po cóż w cudzysłowie
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Sęk ju wery macz ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Oj tam,na publicznym jesteśmy
![]()
![]() |
#268 |
jestę wieszczę
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich. Odświeżę nieco temat, bo zupełnym przypadkiem tutaj zajrzałem, ale wcale nie żałuję poświęconego na to czasu. Muszę przyznać, że od kilku miesięcy tak bardzo się nie uśmiałem
![]() Przejdę do konkretów. Niewinny, ja Cię doskonale rozumiem. Jestem 20-letnim prawiczkiem, moje wyobrażenia o przyszłej dziewczynie/żonie są wyidealizowane, marzy mi się piękna, delikatna kobieta. Najlepiej taka która nie byłaby jeszcze mężczyzną, ale dawno z takich oczekiwań wyrosłem, realia są takie że trudno znaleźć piękną kobietę spełniającą wszelkie wymagania estetyczne. Im ładniejsza dziewczyna, tym więcej facetów się o taką starało, stara aktualnie i będzie starać, tak zwana konkurencja chłopie. Jednak marzeniom trzeba sprzyjać i szukać ![]() ![]() Ale słuchaj, nie wal takich tekstów na temat seksów, mnie też by bolało gdybym spotkał ideał, a okazałoby się że miała już bardzo wielu facetów. Nie warto się zadręczać, z czasem jak już będziesz z Panią swych snów zapomnisz i będziesz cieszyć się życiem. Drogie Panie forumowiczki, nie da się jednak ukryć, że Wasza płeć coraz bardziej się psuje i 15-tki w ciąży to normalka. Nie chcę wam w niczym uchybiać ani nie piszę, że Wy takie jesteście. Niewinny też miałem problem z trądzikiem, 3 lata temu był on tak straszny, że dam sobie uciąć rękę że nikt z tu obecnych nie widział tak okropnego przypadku. Byłem o krok od samobójstwa, ale po długiej kuracji zaczałem znowu cieszyc sie zyciem, aktualnie borykam się jedynia z różowymi plamkami na skórze, bo ani jednej krosty nie mam. Bierz się chłopie za leczenie, zmień styl fryzury, nie bój się używać gumy i lakieru, bądź odważny i eksperymentuj. Wychodź i rozglądaj się, zapytaj na początek jakąs dziewczynę która jest godzina, albo popros o radę w sprawie (nawet zmyslonej) wyboru ciuchów czy kosmetyku. Nie musi być piękna, zrób to dla treningu, a nuż nawiążecie dłuższą rozmowę, wymienicie się numerami itd. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No tak... Masz 20 lat. Doczytałam. Więc podtrzymuje swoje zdanie. Edytowane przez 201801022117 Czas edycji: 2012-06-06 o 11:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.