|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
|
|
#2102 |
|
Zakorzenienie
|
Ewel, to faktycznie bardzo przykre wydarzenie. Wspolczuje sasiadce takiej straty i Tobie, bo to bardzo przykre doswiadczenie
trzymaj sie...
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Piszę ze szkoły, bo mam przerwe
e_vel bardzo mi przykro, straszna historia ![]() bao, ma rację że też tacy ludzie nie myślą jaką krzywdę wyrządzają rodzinie i otoczeniu, tyle że tu w grę wchodziła choroba ![]() maleństwo, to widzę że udana impreza bardzo się cieszę ![]() Butterku, widzę że miałaś ciekawy wieczór, dobrze że z mężem okej i że piesek się znalazł ![]() metka. godzina 111 a Ty już wszystko porobione super ![]() kotek, co do krewetek nie pomogę bo się nie znam i krewetek nie lubię...ale !! szaszłyka bym zjadła no i cieszę się że meldujesz że żyjesz ![]() też mam ochotę na grilla, ale ja mam dziś pizzę
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
ja w szpitalu tez czytalam ksiazki
... inaczej bym sie zanudzila ![]() e_vel... wspolczuje... bardzo przykra sytuacja ![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- a my dzisiaj bedziemy grillowac
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
E-vel wspołczuje
Straszna tragedia![]() Gucia6 a ja nie mialam czasu czytac...maly wisial non stop na cycku
|
#2106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calkiem mozliwe .. ale pisala sms ze ma 4cm rozwarcia wiec powinni juz wtedy jej dac .. moze anestezjologa nie bylo ![]() moze , moze albo anestezjologa nie bylo ![]() Cytat:
![]() ![]() Moj 20letni sasiad tez sie powiesil .. od razu mi sie wszystko przypomnialo jak przeczytalam Twoja wypowiedz ![]() Witajcie
|
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
jak żona mojego kuzyna była w ciąży ostatnio to też dotykałam jej brzucha i mały mnie 2x kopnął Cytat:
aż mnie zmroziło... straszne przeżycie ja parę lat temu bardzo się zżyłam z takim kolegą, on miał pewne problemy, pocieszałam go, mówiłam, że przyszły rok będzie lepszy itd. tak przez parę miesięcy. Potem on wyjechał za granicę, przez to kontakt nam się trochę urwał i potem się okazało, że popełnił samobójstwo
|
|
#2108 |
|
Zakorzenienie
|
a mój tz wrócił z mieszkania wcześniej i grill się właśnie rozpala na tarasie, a tż kiełbaskę szykuje hihhih
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
32 tydzień się zaczął
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() My dzisja zaczelismy 38 tydzien bylam w sklepie .. kupilam dwie pary bucikow Dominikowi , nie moglam sie oprzec
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu wchodzę, żeby ostro nadrabiać a tu cisza !!
Żabci i Emilce gratuluję kolejnych tygodni waszych maluszków Amani, Ciebie witam Baobabek, Gucia smacznego grilla a ja wróciłam ze szkoły później niż myślałam i TŻ był zły bo zrobił dla mnie obiad na 16, a ja wróciłam dobrze po 17 i zaraz musieliśmy jechać na działkę, kosić trawkę a ja zadbać o szklarnię, i wiecie co.... pomidorki mi się jakoś specialnie nie przyjęły Podlałam je mocno i dałam patyki zobaczymy ale jakoś się boję i jeszcze nas tam coś wkurzającego spotkało ale to już z łóżka napiszę w k. a co do szkoły pochwalę się że konsultacje indywidualne mi nie będą potrzebne bo dziś nadrobiłam cały materiał i nawet ogarniam wszystko ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- a no i mam dziś osiemdziesiątnice do porodu
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze szkoda ze Ci te pomidorki padly ale moze jeszcze da sie je rade uratowac? Super ze tak dobrze Ci idzie z materialem i prawa za 80 dni Heheh moze zrobie taki zart mojemu mezulowi? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=2B58FePXptc
|
|
|
#2113 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam dopiero czas dla siebie, no nie liczac malych zakupkow, kupilam sobie leginsy, 2 sweterki i 2 bluzeczki ktore mam nadzieje ze beda rosly razem ze mna
![]() Cos mnei ominelo ![]() ![]() Widze ze Madzi nie ma to cisza tu jak makiem zasial ![]() E_vel przykro mi ochana Malenstffo a Tz now pijesz (beze mnie) Zaabcia no kochana jeszcze 2 tyg i czas na Dominika ![]() A my wczoraj siedzielismy nad imieniem dla dziecka i o... wielkie nic mezus cos tam wymyslil a mnie zadne jakos nie olsnilo. Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-19 o 21:22 |
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Grrrrr!!!
![]() Ale sie wkurzylam !!! Sprawdzam na necie gdzie jest wozek ( we wtorek beda 2 tyg jak go zamowilismy ) a tu wyskakuje mi blad, dzwonie do serwisu .. a Ci mi gadaja ze nie ma juz na magazynach i szukaja po calych stanach ![]() A je mowie ze potrzebuje wozek na teraz a ten ze nie wie kiedy bedzie wyslany ( czy wogole bedzie ) Takze musimy jechac do tego sklepu odwolac zamowienie wziasc kase i szukac wozka gdzie indziej
|
|
#2115 |
|
Zakorzenienie
|
A my byliśmy na wsi na mszy...i teraz wróciliśmy...wreszcie odpoczywanko...
|
|
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie macie zadnego imienia ani dla dziewczynki ani chlopczyka?
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciu szkoda, że taka lipa wyszła z tym wózkiem....
![]() Today ja zawsze piję z Tobą!! Możemy nawet teraz...mam Sprite'a, Coca-colę...herbatkę...co wolisz?
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia, kurde głupio z tym wózkiem ! :/ ale patrz jaka dla nich ważna jesteś
szukają po całych stanach ![]() no mam nadzieję że da się uratować pomidorki, ja je chyba za mało podlałam bo raczej na jakąś zarazę nie mogę zwalać Today, żadnnych propozycji na imię ? żadnych ? ![]() ale jest jeszcze czas ![]() Maleństwo, a kacyka nie leczysz?
|
#2119 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaabcia & Strong co do imion. Dla dziezynki na 99% jest Maya, a dla chlopca ja nie mam a mezus wymyslil Olivier (jeszcze moze bym sie zgodzila ale tu starsznie popularne) Gabriel (jakos do mnie nie przemawia) Maksymilian (nie wyobrazam siebie mojego syna z takim imieniem) Tymoteusz (nigdy sie na to nie zgodze) . Wiec dla syna jestesmy w kropce
![]() Malenstffo cole poprosze ![]() Zaaaabcia mam nadzieje ze wyjasni sie szybko z tym wozkiem. |
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
strong....gdzie tammm, jaki kacyk!
chociaż w sumie wczoraj aż tak dużo nie wypiłam...![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Today to zdrówko! <Coca-cola>
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Today, z tych męskich to chyba Gabryś i Olivier ale skoro mówisz że popularne to raczej bym się nie zdecydowała, maksiu mi się z pieskiem bardziej kojarzy, a że się na Tymoteusza nie zgadzasz to wcale się nie dziwię
My ostatnio myśleliśmy o drugim dziecku na przyszłość i wybraliśmy Gniewomira ale to taka luźna rozmowa była, nic sobie nie myślcie, że jeszcze jednego nie mamy a imię już dla drugiego wybrane ![]() Maleństwo, ja miałam czasem takie dni że jedno piwko z koleżanką a rano jakaś wypluta byłam, a były takie imprezy gdzie się więcej wypiło i nic rano się ze mną nie działo, więc u mnie nie ma na to zasady.
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-05-19 o 21:53 |
|
|
|
#2122 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong tuz Maya nie mam takiego wysypu jak w PL wiec nie bedzie problemu. A dla syna nie wiem... a czuje ze bedzie drugi syn
![]() ![]() ![]() Malenstffo dzikeuje, stare dobre czasy mi sie przypomnialy jak tu pilysmy razem ![]()
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-19 o 21:55 |
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Today, w ostateczności imię wybierzecie na porodówce
Jak maluszka zobaczycie to napewno coś Wam się nasunie fajnie, tak dwóch synusiów mieć a masz jakieś specjalnie zachcianki?
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Today
To za co pijemy?
|
|
|
|
#2125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratki!Cytat:
również gratki ![]() Cytat:
gratuluje! oby pomidorki zaczęły rosnąć! mama mi pisała, że mieliście przymrozki w nocy i jej wszystkie roślinki pomarzły... ![]() Cytat:
podziwiam za cierpliwość, ja bym na jego miejscu się wściekła! :PCytat:
także chyba znowu ją zamówię, ale powybieram sobie tym razem rzeczy...
Edytowane przez Amani Czas edycji: 2012-05-19 o 21:59 |
|||||
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Strong a no wcinam tylko zelki i skittlesy (wlasnie koncze paczuszke)
Malensstffo nie wiem, podsun pomyslw Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-19 o 22:01 |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Amani, ale moje są dopiero od czwartku no i w szklarni więc tam nie powinny zmarznąć
co u Ciebie droga kożelanko?
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2129 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo !
Prawidłowa reakcja ! też byś wpierdzieliła taką paczusię? Today, dawaj skitelsy !!
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
Malenstfffo chcesz troszke
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Strong ciezarnej nie odmowie bo mnie myszy zjedza ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

Powiesiła się
Potem jeszcze po księdza pojechałam... Powiem Wam, że mam dość...

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
... inaczej bym sie zanudzila 
Przemysl to jeszcze, po tym napewno sie uda