|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jedne Mamy mają dzieci, a do innych bocian leci.Mamy maj-czerwiec cz.VIII
Dobranoc dziewczyny, ja uciekam do łóżka, bo rano pobudka
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście wiadomo, że nie musicie mi wierzyć więc i ja nie będę nalegać na wysłanie mi drugiego hasła no ale niestety to jest tylko internet i różne trolle bywają na takich forach.
|
|
|
#2043 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Bosz, jacy ci ludzie są zebani. Telewizory podgłośnione na cały regulator i drą się na całe osiedle
Co oni grają o złote majty?My mieliśmy jechać jutro gdzieś nad rzekę na cały dzień, ale nie wiem, czy nie strzelę focha Muszę się zastanowić, komu bardziej tym fochem zrobię na złość
|
|
|
|
#2045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:r otfl:
|
|
|
|
|
#2046 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet jeśli za pomocą nakładek/kubeczka/butelki. Cytat:
|
||
|
|
|
#2047 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dostałam hasło w ostatnim rzucie i nie wrzuciłam jeszcze żadnego zdj na maila. Zrobicie jak uważacie.
Zdjęcia brzucha widziałam wczoraj jak jeszcze nie były podpisane, a później wieczorem coś było nie tak z pocztą bo nie wyświetlało mi ostatnich wiadomości (zresztą pisałam o tym wczoraj). Wcale Wam się nie dziwię, że się denerwujecie. Ktoś zachowuje się bezczelnie, bezmyślnie... Ja dzisiaj dzień z rodzaju - "totalny flak".. Trochę poprasowałam, pospacerowałam, poodkurzałam i padłam. Już tak późno a ja dopiero śmigam do łazienki. Spokojnej nocki Mamusie |
|
|
|
#2048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiedziałam że strzykawką też można- będę próbować a może jakoś dzidziuś sobie poradzi... lekarz tylko straszył że jak się bobas zorientuje że z jednego cycka łatwiej ciagnąć to drugiego nie będzie chciał...![]() a te nakładki są w różnych rozmiarach to chodzi o wielkość piersi? czy raczej S dla noworodka a potem za jakiś czas M i L ? sorry za głupie pytanie tez je zakupię na wszelki wypadek...
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra, mecz się skończył, czas start...ciekawe za ile będzie P w domu
Idę spać Dziewczynki. Dzień dziwny się zakończył. Ciekawe co przyniesie jutro ![]() Dobranoc. Ps. Doszłam jeszcze do tego, że chyba przy zdjęciach Kaja ktoś dodał złośliwy opis bez podpisania się. Chyba, że jestem przewrażliwiona?
|
|
|
|
#2050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi o rozmiar brodawek. tak samo jest w przypadku laktatorów,te końcówki powinny być dopasowane do brodawki, inaczej nie będzie efektywnie odciągać pokarmu,a wręcz jak jest za mała,to będzie blokować kanaliki.
|
|
|
|
|
#2051 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() włąściwie to Szerylka też coś ostatnio mówiła że ktoś niemiło skomentował jej fotki i dlatego je usunęła ale nie bardzo wiem o co chodziło... Edytowane przez doris888 Czas edycji: 2012-05-19 o 23:57 |
||
|
|
|
#2052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nic nie zauważyłam.. naprawdę nie da się jakoś wyniuchać trolla?
|
|
|
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć wydaje mi się i mam taką nadzieję, że tylko się zabawił dziecinnie wrzucając zdjęcie i komentując inne, a mógł np zmienić hasło albo usunąć całą pocztę... a teraz dostępu do nowego hasła nie ma... ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- a nie da się właśnie np sprawdzić z jakiego adresu ip wysłane zostało te zdjęcie? ja sie na takich rzeczach nie znam, ale chyba sa takie możliwości?
|
|
#2054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
napewno jakoś się da to zrobić,może zwrócić się do moderatorów?
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2056 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki
Nie odzywam sie bo jestem pochłonięta moją córeczką po CC juz zupelnie nic nie czuje, na moj paraliz twarzy mam nieprzyjemne, ale skuteczne zabiegi, a kontaktu z tesciowa onijam jak ognia jak wyjezdzala to mnie mega wkurzyla bo powiedziala, ze zostawia pizame i reczniki bo oba i tak tu zaraz wroci moze zapomniec!Nie jestem w stanie Was nadrobic wiec napiszcie mi jak tam Timii sie czuje, prosze. Dasti, jak sie spisuje Twoj laktator medeli??? Ja mam Aventu i niby sciaga, ale wolalabym jeszcze cis szybszego Kapukat, zycze duzo cierpliwosci. Jesli chodzi o corcie to jestem w niej zakochana. Wpatruje sie w nia jak w obrazek, jest taka slodka. Najwazniejsze dla niej to sie najesc i potem mam dziecko z glowy bo albo spi albo lezy w kolysce ![]() Ale z tym jedzeniem nie jest tak prosto. W dzien karmie ja cycem, raz dojada mlekiem sztucznym, a na noc sciagam mleko zeby wiedziec ile zjadla i zeby nie byla caly czas przyklejona do cyca i w ten sposob zaczynamy sie ladnie wysypiac ![]() Gratuluje nowym mamom!!! Teraz juz bede czesciej z Wami. Caluski |
|
|
|
#2057 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry...mam nadzieję, że taki będzie
![]() P niestety nie zdążył wrócić przed północą. Jak próbował uporać się z zamkiem, to było gdzieś 0:15 Spał na szczęście osobno. Zaoszczędził mi wątpliwej przyjemności wdychania wyziewu niewiadomej treści Teraz chyba ma focha....o co Albo o to, że ja mam focha, albo o to "jak mogłam" No, najlepszą obroną jest atak ![]() Ja mam zamiar ubrać się za chwilkę, coś zjeść i skoczyć na targ po kwiatki na balkon. Życzę wszystkim udanej niedzieli. Buziaki. |
|
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
Aca, przez tydzien przychodzila do mnie polozna i uczyla opiekowac sie dzieckiem i wiecie co? To wcale nie jest takie trudne jak kiedys myslalam, ale tez nie takie latwe. Potrzeba duzo spokoju, cierpliwosci i dobrego nastawienia, a reszta sama pojdzie
nie nalezy sie po prostu bac![]() Najlepiej to ja czytalam mnostwo na temat kremow do pupy, a Pani kazala mi uzywac po prostu Masc ochronna z wit. A sprawdza sie super!Acha, i jaj tam jeszcze Moniczka??? Edytowane przez Ewunia_1984 Czas edycji: 2012-05-20 o 07:46 |
|
|
|
#2059 |
|
Wtajemniczenie
|
Moniczka urodziła, Timii też
![]() Wit. A do pupci? No widzisz, a ja zawsze wit.A w maści mam w domu, bo stosuję do smarowania ust Może nie będę na razie kupowała nic, tylko faktycznie spróbuję z tą maścią.Co jeszcze ciekawego Cię położna nauczyła? Dzisiaj kończymy 36 i zaczynamy 37tc! Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2012-05-20 o 08:13 |
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!!!
ja nawet wyspana, ale noc koszmarna. co chwilę się budziałam... miałam nawet nadzieję, że się coś zacznie a tu lipa..... niebawem na komunię jedziemy ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------
|
|
|
|
#2061 |
|
BAN stały
|
Co do tego meila to faktycznie dziwna sprawa co prawda nie widziałam co zostało wrzucone bo dawno nie zaglądałam ale moje foty tez komentował ktoś złośliwie że mam plastikową twarz i zdjęcia są z photoshopu nie chciało mi się dochodzić więc skasowałam ewidentnie jest tu ktoś kto robi sobie jakieś jaja
![]() a co do namierzenia ip to trochę się znam na tym nie wiem jak jest w gmail ale potrafię to zrobić w onecie bądź interii ,nie próbowałam nigdy w gmail . Edytowane przez szerylka Czas edycji: 2012-05-20 o 08:51 Powód: ;) |
|
|
|
#2062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2063 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() wiadomość od moniczki1302: " Hej! chyba dziś jedziemy do domu! Czekam tylko na badania Hani. Postaram się dziś opisać mój ultraszybki poród pozdrawiamy! mam nadzieję, że sporo dziewczyn się rozpakowało ! papa "no to super |
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Miss czy branie magnezu do końca ciąży może mieć wpływ na siłę skurczy i na ich odczuwalność?
|
|
|
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Konto usunięte
|
I znów ode mnie gratulacje dla nowych Mamuś
![]() Przykro mi, że coś Wam się dzieje na mailu, ja nie wiem, o co chodzi, bo też już dawno nie niego nie zaglądałam, o nowy adres raczej również nie będę prosić. |
|
|
|
#2067 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie! ja się na tym kompletnie nie znam![]() a co do rozdawania hasła do poczty to myślę, że dobrym pomysłem jest przeanalizowanie najpierw jak często dana osoba udziela się na wątku i teraz nie wiem czy mam usunąć swoje zdjęcia...? w sumie, jak ktoś już wcześniej napisał, jeśli ten ktoś chciał coś zrobić z naszymi zdjęciami to pewnie i tak już to zrobił
|
||
|
|
|
#2068 |
|
Zadomowienie
|
Miss dziękuję, właśnie o to mi chodziło, bo mąż się w pracy nasłuchał, żebym nie brała magnezu, bo skurczy mogę nie poczuć
A, że moje tłumaczenia na nic się zdały to stwierdziłam, że jak mu pokaże wypowiedź z forum to da mi spokój![]() Idę się położyć, bo się nie wyspałam. Milusiej niedzieli Wam życzę |
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi pisałam ci PW z prośbą o hasło do maila ale widzę nie zasłużyłam
|
#2070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Roznica w wielkości zniknęła po karmieniu ![]() U nas dzis taki upal, że ledwo się ruszam ![]() Milego dnia, zajrzę do was wieczorkiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

ma takie
13.08.2011
Co oni grają o złote majty?
:r otfl:

nie wiedziałam że strzykawką też można- będę próbować a może jakoś dzidziuś sobie poradzi... lekarz tylko straszył że jak się bobas zorientuje że z jednego cycka łatwiej ciagnąć to drugiego nie będzie chciał...

moze zapomniec!