|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
![]() zawsze z czymś łączę, do maseczek do twarzy też dodaję kroplę. myślę, że jest ok, na pewno nie szkodzi
|
|
|
|
|
#3242 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() hehe.. z totolotkiem ciężka sprawa, ale się pomyśli ![]() dziękuję większość nagród pochodzi z facebooka, więc warto polubić strony różnych firm kosmetycznych i grać i wygrywać ![]() czadowe ostatnio przymierzałam podobne i ku mojemu zaskoczeniu były bardzo wygodne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przed chwilą umyłam włosy po kilkugodzinnym olejowaniu Alterrą, nałożyłam odżywkę L'oreal i wmasowałam kurację z olejkiem arganowym w końcówki. Planuje jeszcze odżywić paznokcie olejkiem rycynowym i je pomalować bezbarwnym lakierem
|
|
#3243 | |
|
Raczkowanie
|
oj przyda się, ja potrzebuję dużoooo szczęścia żeby to wszystko pozaliczać
Cytat:
ja dzisiaj też sprzątałam ![]() asiulka123 dziękuję ślicznie
STYLE IS ETERNAL http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/ 28.09 Tangle Teezer - recenzja 11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba ![]() 08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek Edytowane przez MiaWallace876 Czas edycji: 2012-05-19 o 16:36 |
|
|
|
|
#3244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
ja odżywilam włoski ,teraz siedzę z folią na brzuchu
|
|
|
|
#3246 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak miałam lat 18 [kiedy to było ] dawano mi właśnie 15/16. A teraz jakoś się zmieniłam i wszyscy raczej trafiają, kiedy zgadują mój wiek więc zazdroszczę. Chciałabym wyglądać tak młodo. A ile masz lat?Cytat:
Dzięki Od siebie też życzę powodzenia wszystkim sesja ciężki czas niestety Przez wakacje mam zamiar dbać o siebie maksymalnie. I ćwiczyć też maksymalnie Ale kiedy to będzie... po sesji
|
|||
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było zmycie mieszanki z końcówek włosów, umycie ich szamponem Kemon i odżywką Mrs.Potter's a teraz maska JMO wzbogacona dodatkami z ZSK i trzymam pod czepkiem i ręcznikiem
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Polecicie mi jakiś krem nawilżający na dzień dla cery mieszanej, z rozszerzonymi porami i ze skłonnością do pojedynczych wyprysków, do której stosuję co wieczór kwasy? Nie musi być z filtrem bo od tego mam Biodermę
Myślałam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html i jak nic innego nie wymyślę to kupuję ten Aktualnie stosuję Ziaja Med łagodzący podrażnienia i jest ok, ale chcę czegoś bardziej nawilżającego I jeszcze jedna prośba Znacie jakiś fajny lakier nudziak, wpadający w róż, przejrzysty, ale kryjący, trwały?
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz idę się szykować na imprezę
![]() miłego wieczoru
|
|
|
|
#3250 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Piekne
Ja zabiegana ale staram sie Was podczytywac w wolnej chwili - mam teraz sporo pracy, a od dzis praktycznie do konca miesiaca pracuje codziennie po 12h wlacznie z weekendami bo musze nadrobic moj czas z L4. Ale za to pocieszylam sie kosmetycznie ![]() Buahhot - wklejam zdjecia (z telefonu niestety) mojego zbiorku kosmetycznego do lokow Jezeli cos Cie zainterwsuje i chcialabys opinie to daj znac, ale raczej na PW bo juz wiem ze nie bede miec czasu nadrabiac ![]() Cytat:
Fason butkow fajny Ale kolor jest rozowy czy mi sie tylko taki wydaje? Bo jezeli tak to mi sie nie podoba ![]() Cytat:
![]() To prawda W ogole nie pisalam ale znowu dostalam oferte dodatkowej pracy i pewnie ja wezme bo zakres obowiazkow jak w mojej obecnej ale placa wiecej tylko wlasnie niedaleko jest centrum z Mohito i Sephora i chyba zbankrutuje jak bede miec tak blisko i na 100% po pracy bede zagladac No i najwazniejsze - gratulacje z okazji zdanej matury ![]() ![]() klask i:Ciesz sie wakacami na maxa ![]() Cytat:
Z reszta tez sobie swietnie poradzisz Cytat:
![]() Marzeniatko - ja tez Cie pamietam, chyba nawet mam Cie w znajomych ![]() A nizej moje zakupy - kilka rzeczy z yes to, krem bremenn na opadajace powieki (troche poczytalam i musialam go kupic i sporobowac chociaz cena mnie powalila ) plus zestaw nailteka. Tusze i szminke dostalam w cuuuuudownej promocji, zaoszczedzilam duuuuuzo Polecam ta promocje w sephorze
|
||||
|
|
|
#3251 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja też w wakacje muszę się za siebie zabrać ![]() Cytat:
tak to taki delikatny, pudrowy róż
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
fajne zakupy i bardzo ciekawy zestaw dla kręciołków
|
#3253 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale i tak się zdecydowałam, że pójdę na korektę tych powiek. Po prostu takie mam chyba od zawsze, taki mój 'urok' A to ochydnie postarza, a poza tym bez sensu z taką powieką prawie się malować, bo cały makijaż się chowa. ten tusz lancome jest po 99 zł teraz, tak? niedawno go właśnie wykończyłam, ale jeśli chodzi o lancome nie jest to ich najlepszy tusz. --- ponadrabiałam w końcu lenka: ten lakier był po 20 parę zł. W końcu dorwałam lakiery safari ![]() loluska: ja lubię w wannie poleżeć, ale jeśli chodzi o peelingi, mycie włosów itd to idę pod prysznic, wannę traktuje jako miejsce do wyleżenia się w soli z olejkami. Ja spamuje, bo cały tydzień ani maski na włosy, ani oleju, podstawy tylko. -peeling ciała peelingiem lirene -peeling skóry głowy i włosów -zielona glinka na skalp na 15 m -zmycie glinki i naolejowanie olejem khadi (pod to rozcieńczony kolagen z elastyną) -złuszczanie twarzy maseczką ananasową freeman A teraz siedzę z żółtą glinką na twarzy i moczę stopy w soli cien. będę za chwilę zmywać lakiery. stopy nasmaruje tłustym masłem i założę skarpetki. Potem jakaś maska na włosy. Paznokcie pomaluje już chyba jutro rano. i jutro muszę złożyć jakieś szybkie zamówienie na zsk lub mazidlach, potrzebuje glinek, spiruliny, keratyny i jedwabiu. I jakiś hydrolat by nie zaszkodził.
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
jeśli chodzi o niemiecki to nie mam obaw, ale pozostałe 7 to... Zakupów jak zwykle zazdroszczę, obejrzałam ten krem, ale niestety cena sprawia, że padam na twarz więc sobie tylko pooglądałam pudełko na zdjęciu Siedzę z maską na głowie i maluję paznokcie u stóp
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
Talullah też Cię pamiętam
poookażne zakupy ![]() Shadii też zaraz będę pazurkować stopy
|
|
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już skończyłam
i zadbałam o pięty. Odżywka też spłukana z włosów, odżywka bez s. nałożona, serum na końce, Jantar wtarty i się suszą a teraz zadbam o skórki przy paznokciach u rąk. Muszę pomalować paznokcie, ale nie wiem kiedy, już dzisiaj późno zagapiłam się ![]() ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- A, i wydepilowałam nogi
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Shadii
dzień nie zmarnowany, widzę full zabiegów u Ciebie,tak trzymać ! ![]() jest jeszcze ktoś czy wszystkie już śpicie?
|
|
|
|
#3258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie tyle zabiegów, bo sobota krem, serum na rzęsy i już nie wspominając o tym, że siedzę i pachnę malinowym balsamem do ciała
|
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
i ja nie spie
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Jak Cię widzę, to zawsze Ci na bloga zaglądam i znowu to samo - zachwycam się i mam [znowu] pytanie - jak to robisz, że masz takie uniesione włosy u nasady? Przepięknie to wygląda ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Acha, jeszcze chciałam coś dodać - widziałam Cię na wątku o American Girls i chciałam powiedzieć, że naprawdę pasujesz tam ogromnie, wyglądasz tak cudnie jak te dziewczyny ze zdjęć, które nieraz tam widziałam na wątku, jak zaglądałam
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o włosy to pomagam sobie tapirkiem a włosy susze równiez głowa w dół co pomaga odbic je od nasady
|
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- Nadszedł czas pójścia spać z przyzwoitości jutro wstaję o 8:30 Dobrej nocy [ahhh, jak w wakacje tu będę siedzieć.... do rana !!! ![]() ![]() ]
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz juz nie powiem dokladnie bo ścieta jestem, niestety fryzjerka zrypała mi fatalnie wszystko i jestem w poniedziałek umówiona na poprawke gdzie indziej. troszke mi pójdzie tych włosów w sumie bo trzeba to zepsute cięcie wyrównac
|
|
#3264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękna pogoda dziś Biała nawilża i odżywia Nazywana też porcelanową albo chińską, to najdelikatniejsza ze wszystkich glinek. Wchodzi w skład pudrów, cieni i talków kosmetycznych. Maseczki z białej glinki doskonale odżywiają suchą i wrażliwą cerę, opóźniają starzenie się skóry, ujędrniają ją i wygładzają. Dostarczają skórze cennych minerałów i antyoksydantów. Szczególnie polecane są dojrzałym paniom (i panom!), ale także młodzieży z trądzikiem. KOLOROWE GLINKI Różowa koli i odpręża Glinka różowa to mieszanina czerwonej i białej. Wzmacnia naczynka krwionośne, doskonale nawilża i odżywia skórę. Polecana jest przede wszystkim osobom z cerą wrażliwą, skłonną do podrażnień. Czerwona na pajączki Maseczki z czerwonej glinki uszczelniają naczynia krwionośne i zapobiegają ich pękaniu. Polecane są szczególnie dla cery wrażliwej i skłonnej do alergii. Łagodzą też objawy trądziku różowatego. Glinkę mieszamy z wodą mineralną. Można do niej dodać kilka kropli oliwy z oliwek. Maseczki z glinki należy przygotowywać w naczyniu ze szkła lub porcelany, nie powinny mieć kontaktu z metalem. Zielona ujędrnia ciało Glinka zielona ma najsilniejsze działanie ze wszystkich glinek. Dezynfekuje, goi i odżywia skórę. Spłyca zmarszczki, zapobiega powstawaniu nowych , a także wychwytuje i pochłania toksyny. Doskonale radzi sobie z problemami cery łojotokowej. Zamyka rozszerzone pory, zapobiegając w ten sposób powstawaniu zaskórników. Nakładana regularnie na ciało ujędrnia je i uelastycznia, likwiduje też cellulit i rozstępy. Brązowa odżywia włosy i skórę Zawiera mnóstwo substancji odżywczych, które regenerują skórę i wygładzają drobne zmarszczki. Większość glinek można stosować nie tylko na cerę, ale także na włosy, a brązowa działa na nie szczególnie korzystnie. Doskonale je myje (zwłaszcza tłuste), nie uszkadzając łuski włosowej. Sprawia, że pasma stają się wyjątkowo błyszczące i miękkie. Stosowana regularnie glinka, pomaga pozbyć się łupieżu i wzmacnia włosy. Żółta i szara na trądzik Dla tłustej, trądzikowej skóry najlepsza będzie maska z szarej glinki. Oczyści ją i wyreguluje pracę gruczołów łojowych. Wygląd cery mieszanej poprawi maseczka z glinki żółtej albo zielonej. Obydwie doskonale dezynfekują, absorbują nadmiar sebum i zapobiegają powstawaniu pryszczy.
Edytowane przez marta 85 Czas edycji: 2012-05-20 o 09:31 |
|
|
|
|
#3265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle pracy masz. Dużo sił, a zakupy mega. Cytat:
|
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho
![]() jak tam poranek Wam mija? ja niedawno co wstałam
|
|
|
|
#3270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

tzn zerówki. Jeden egzamin już wczoraj zdałam, na 4.5

wystarczy Marzena 

wczoraj przymierzałam w Orsay 8 i wszystkie były przed kolanem
klask i: