|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
Moja koleżanka chciała córeczkę. Na USG dowiedziała się, że będzie chłopczyk. Przyzwyczaiła się do tej myśli. Później okazało się, że to dziewczynka. Mówiła, że tak dziwnie się czuła, bo już mówiła do brzuszka po imieniu, a tu z przypuśćmy Jasia zrobiła się Zosia. Oczywiście nie kwestionuję wiedzy Twojego lekarza. Być może ma naprawdę dobry sprzęt i jest fachowcem. Ja jednak jak się dowiem jaka płeć to i tak zostawię sobie trochę niepewności, aby właśnie nie było takiej sytuacji. |
|
|
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynamy 15 tydzień. I właśnie przeczytałam, że od tego tygodnia dziecko zaczyna słyszeć
Jejku jakie to niesamowite Teraz siedzę i gadam do brzucha |
|
|
|
#3813 |
|
Zadomowienie
|
Mam taką książkę "Ciąża tydzień po tygodniu" (jakieś angielskie wydawnictwo, nie pamiętam w tej chwili, a nie chce mi się schodzić specjalnie) i tam jest napisane, że Maluch słyszy od 18tc, sama już nie wiem, jak z tym jest...
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj: http://kalendarzciazy.eu/15-tydzien-ciazy.php jest napisane, że już zaczyna słyszeć
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2012-05-19 o 18:36 |
|
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) a tu prosze )) gratuluje )
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
Happy_eve super ze po wizycie ok, sliczne malenstwo. Ja rowniez dopiero poznam plec po 20 tyg, wizyte mam 29.06 tyyle jeszcze czasu Emylka86 sliczny dzidziol ![]() ![]() Annett a bylas na liscie ja Cie pamietam, wlasnie jako jedyna mialas bizniaki. Jak sie czujesz, tyjesz podwojnie
Edytowane przez Today_Tommorow Czas edycji: 2012-05-19 o 21:41 |
|
|
|
#3819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak widać nasze kciukasy maja cuuuudowna moc ![]() Gratulacje Cudownie ze wszystko ok A ja miałam dzisiaj intensywny dzień. Najpierw biegalismy i szukaliśmy mebli ogrodowych takich z technorattanu. Potem wieeelkie porządki na tarasie jednym i drugim...przesadza ierika kwiatów i porządki a teraz jest pieknie Jutro rano zapraszam na kawkę do mnie na taras ![]() Kasieńko, Wow to Was 4 jest. Dzielna mama ![]() A chłopak muuuusi być i tyle Gratulacje i oklaski za wyniki egzamińw Dziewczeta ![]() Zreszta niczego innego sie po was nie spodziewalam ![]() Madzius i Mystique- ciężarne gorą
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzałam gotowe na wszystko, jestem załamana!
|
|
|
|
#3822 |
|
Zadomowienie
|
Co tu taka cisza? Czyżbyście wszystkie mecz oglądały?
![]() Ja się żegnam na dziś, śnijcie kolorowo Mamuśki
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie padniete
![]() Ja leże i chyba coś sobie objerze
|
|
|
|
#3824 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego płaczesz kchana
Cóż takiego sie wydażylo w serialu![]() No to jesteśmy umowione ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- No ja oglądałam i padlam na dogrywce. Jak sie ocknelam pytam TŻ kto wygrał a on na to : lepszy, Śpiochu Ty!!
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!!
Stęskniłam się, dlatego wpadłam na chwilkę Miałam ostatnio dwa intensywne dni. Cały piątek się uczyłam, a wczoraj miałam zaliczenie. Na szczęście zdałam Wczoraj cały dzień wymiotowałam..kiedy to się skończy.. No i zaczeliśmy z maleństwem 15 tydzień Dzisiaj idę na przyjęcie, ale bez mojego TŻ, bo jedzie w delegację na tydzień ![]() Widziałam udane wizytki ! Piękne maleństwaUdanej niedzieli
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#3826 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
ja od poczatku czasami gadam do maleństwa : )
|
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec serialu
|
|
|
|
#3829 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co tam się porobiło? Powiedz mi, bo kiedyś też oglądałam- jest więcej niż 8 sezonów? Bo ja właśnie na 8 skończyłam, chyba na 3 lub 4 odc. Lubię ten serial. Teraz oglądamy z mężem "Gra o tron" za☠☠☠iste!!! Cytat:
Fajnie, że wszystko idzie z górki. Trzymam kciuki za obronę i żeby przykre dolegliwości jak najszybciej minęły.Cytat:
------------- Ja właśnie zjadłam śniadanko, pyszne placki z jabłkami i cynamonem z dżemem malinowym. Teraz piję kawkę 3w1 i biorę się za pranie, bo troszkę mi się uzbierało Buzka
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem .. witam się z rana ..
Kochane jestescie ze tak mało pisalyscie jak mnie nie bylo. mialam do nadrobienia tylko 3 strony .. Anett - jak fajnie ze mamy kolejne blizniaki na forum ![]() Happy_eve , Emylka - ciesze sie strasznie ze z waszymi maluchami wszystko dobrze Madzius , Mystiquee - gratuluje zdanych egzaminów i wszystko wskazuje na to ze wasze maluchy beda jakies wybitnie zdolne .. ![]() Aha i jeszcze co zapamietalam to sukienka ktora wstawila Neseczka . No boska! . zakochalam sie w niej jak tylko ja ujrzalam .. ![]() Wyjazd do Krakowa udany . Poni dzieki za informacje . przydaly sie .. Praktycznie cały dzien na nogach a maluch tylko raz dal znac o sobie.. aż zdziwiona bylam ze mnie nic nie ciagnelo , nic nie bolalo .. chyba sie dzidzi podobało w Krakowie .. Miłego dnia
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
DeKajka super, że udała Wam sie wycieczka
![]() My dziś chyba jedziemy do wesołego miasteczka |
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to miłej zabawy życzę ..
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() jakas jestem ostatnio niemrawa....ehhhh Ciesze sie udanymi wizytami i podziwiam wszytsie przesliczne ![]() Gratuluje dla Naszych zdolnych studentek ciesze sie razem z Wami ![]() Anet ja Ciebie doskonale pamietam odwiedzaj nas czesciej i daj znac jak tam sie czujecie!!wkrecilam sie w porodowke i inne tego typu programy-namietnie ogladam i rycze tez namietnie przy kazdym programie:Pjuz sie nie moge doczekac porodu i marze zeby moj maz byl ze mna... |
|
|
|
#3834 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Ale dzisiaj ładna pogoda Mój mąż już pojechał, jakoś mi smutno Ja na tydzień zostaję u rodziców, we wtorek to spotkanie z promotorem Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja pewnie też nie poznam pytań przed obroną Mój promotor z tych obowiązkowych :/Cytat:
Super, że wycieczka się udała
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś kolejna 5 wpadła do ineksu A tak moja psina opala się właśnie na balkonie
|
|
|
|
#3836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę ![]() Cytat:
![]() Super, że wycieczka udana Cytat:
|
|||
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby miala takiego psa w domu to by wystarczylo zeby sie na mnie spojrzal i juz bym zawalu dostala ..
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
Madziuś, ale masz super psiaka
Rasowy?My wzięliśmy kundelka ze schroniska w lutym, był wielkości mojej dłoni...Teraz waży 6 kg i właśnie przyczłapał z ogródka, bo mu za ciepło
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..a nie wyglada ..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.

a ponieważ ma bardzo dobry sprzęt i lata doświadczenia, to myślę, że to się już nie zmieni 

)

Cóż takiego sie wydażylo w serialu
No i zaczeliśmy z maleństwem 15 tydzień 

Ja na tydzień zostaję u rodziców, we wtorek to spotkanie z promotorem