![]() |
#2611 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Koty część IV
Pisząc zaspaniuszek mialam na myśli Twoją Leośkę
![]() Cytat:
![]() Zaczynamy wychodzić na prostą wreszcie ![]() Dla mnie on będzie Euzebiusz, nieważne, jak mąż będzie wołał ![]() Asia, Monika ma rację, nie czekaj do poniedziałku z wizytą u lekarza ![]() Edytowane przez ziazik Czas edycji: 2012-05-20 o 00:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
KOTerator
|
Dobranoc kotki mówią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi zależy w sumie najbardziej na tym aby wyrósł na masywnego i pięknego kota, potem mogę go wykastrować tyle, że te koty rosną aż do 3 roku życia to tyle bym musiała poczekać. Ponoć wykastrowany kociak nie urośnie już tak ładnie jak niewykastrowany ( tak wyczytałam w necie) ![]() Może poczekać jeszcze dopóki nie znaczy mi domu? Na prawdę już sama nie wiem co zrobić :/ najgorsze w tym wszystkim jest to, że od lipca wyprowadzam się na stałe do Niemiec i tam będzie mi go ciężko wykastrować bo niemieckiego nie umiem :/ a z drugiej strony szkoda mi go narażać na taki stres jeśli nie sika w domu.... wolałabym poczekać aż urośnie i wtedy go ciachnąć.
![]() |
#2614 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo się cieszę, tak mi żal chorych kotków... Słusznie, myślę że mąż odpuści i sam zacznie tak na niego wołać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Rozeznanie
|
Euzebiusz właśnie czyści uszy Safirze...
Teraz ona czyści jego ![]() Edytowane przez ziazik Czas edycji: 2012-05-20 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zadomowienie
|
Bardzo wzrusza mnie to zdjęcie, Milka jest na nim taka spokojna, szczęśliwa. Bardzo się cieszę że ma bezpieczny, kochający dom. |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
KOTerator
|
Cytat:
Co zrobisz, jak będziesz czekać aż zacznie znaczyć, on zacznie znaczyć, ciachniesz i się okaże, że znaczenie weszło mu w nawyk i po kastracji nie przestanie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Dziś się dowiedziałam, że Milka boi się dzieci (koleżanka była z synkiem). Uciekła i schowała się, wyciągnęłam ją zza łóżka po godzinie. Milka jest ufna wobec mnie, ale obcych ludzi panicznie się boi. ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- ![]() Cały dzień dziś na nim spędziły, zmieniają się tylko miejscami. Milka po słupki chodzi jakby miała tyle nóg co pająk a nie Milka ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie dziwię się... Bóg jeden wie co przeszła zanim trafiła na Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Pięć operacji, dwa miesiące życia w klatce, moje dylematy o eutanazji, niepewność, czy ortopeda zgodzi się operować kota z tak starym złamaniem i w tak ciężkim stanie ogólnym, zrywanie strupków, tona papieru toaletowego, czekanie na test na felv, trudne dokocenie i 7 miesięcy później kot tak oto wygląda. ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
![]() Mam więcej zdjęć szczęśliwych kotek, ale to może jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha... Bo jak był złożony, to wydawało mi się że jest strasznie dużo elementów. W takim razie chcę kupić coś w podobie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam że kot po kastracji może dalej znaczyć teren ![]() A jak zobaczę, że raz zaznaczył teren i od razu go pojade wykastrować to jest spora szansa że nie wejdzie mu to jeszcze w nawyk?
![]() |
#2625 |
KOTerator
|
Bardzo prosty jest:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kot moich teściów przed kastracją zaznaczył tylko raz, a teraz mają wielki kłopot, bo jak kupią coś nowego, nie ważne czy meble, czy głupią zabawkę dla dziecka- kot to obsikuje. Więc naprawdę dobrze to przemyśl, tym bardziej że ich kot właśnie po kastracji zrobił się potężny, więc wydaje mi się że nie ma reguły, a sam zabieg nie jest jakoś bardziej stresujący niż rutynowe wizyty u weta. Mówię to ja- naczelna panikara i czarnowidz. ---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- O, faktycznie. Zupełnie inaczej go sobie wyobrażałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
KOTerator
|
![]() Koty po kastracji tyją jeżeli nie są odpowiednio karmione i wybiegane. Kastracja to nie choroba, ale jak się nie zadba maksymalnie to kot się robi większy i bardziej przypakowany. ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:53 ---------- Młoda już parę razy poleciała z niego, ma dookoła ustawione krzesła, poduszki i standardowo schodki, rozważałam przystawienie drabiny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bruno nie jest gruby, tylko właśnie duży. Taki... masywny, ale masa jest równo rozłożona. Masz rację. Zauważyłam różnicę między poruszaniem się Ancijomaka a Daisy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aacha.. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Moniko Milka miała prawdziwe szczęście trafiając na Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo proszę- sama prawda. Nie dziwię się. sama bym całowała taką słodycz ![]() No mamy... Szczególnie TŻ wstający do pracy po takich nocnych kocich szaleństwach... Jemu jest tak wesoło, że uśmiech wprost nie schodzi mu z twarzy ![]() To właśnie w kotkach uwielbiam najbardziej- nie ma w łóżku mamusi- nie będę spał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem kastracja nie ma wpływu na wielkość, podobno to znikome przypadki, mój był kastrowany jak miał 5,5 miesiąca, a wyrósł duży byku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na szczęscie miałam Urine Off to szybko spryskałam jak tylko ujrzałam tą plame na materacu..... na szczęscie nie śmierdzi nic. Bałam się że od tamtej pory będzie sikał już gdzie popadnie ale jednak nie. Cytat:
![]() Do połowy czerwca musze podjąć decyzję i z tego co piszecie to raczej go wykastruje, tym bardziej że się w lipcu przeprowadzamy to może wtedy zacząć znaczyć teren no bo nowy dom, meble itd... Pomyślę jeszcze ![]() Dziękuję za rady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To różowy nosek raz jeszcze na dobranoc. I Kryśka ze swoim ulubionym misiem z wydłubanymi przez siebie oczami i nosem: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |||
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() Ja właśnie wolałabym uniknąć kąpieli z wodą. Podejrzewam, że z persem nie byłoby problemu, ale z Chamem ![]() ---------- Dopisano o 05:05 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:05 ---------- Cytat:
![]() Jak pisałam powyżej, moje kocury dobrze zniosły kastrację (mniej przed kastracyjną głodówkę, ale mus to mus ![]() ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- Sama czasem się ich boję i mam ochotę uciekać... ![]()
![]() |
#2636 |
Raczkowanie
|
Hej kobity
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2637 |
Raczkowanie
|
Monika, Siejusia, ja nie wiem o czym Wy mówicie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś w nocy okazała mi swoją miłość - wylizała mi pół twarzy, a wczoraj pchała się na kolana, na przymus. I jak ją drapałam po gardełku, to drzemała z otwartym pychem ![]() Kasiazabrze, Dasha naprawdę śliczna. I cieszę się, że ma rodowód (kolejny pseuduch nie zarobił ![]() ![]() ![]() Monika01011986, Chester jest niesamowity! Taki olbrzym ![]() ![]() ![]()
#2638 |
Raczkowanie
|
Anty_lopka nie chciałam z pseudo bo wiadomo co z kota wyrośnie lub jakiego charakteru się spodziewać? Wolę wiedzieć czego mogę prawdopodobnie się spodziewać.
Starszego synka już się nie boi tak bardzo, potrafi siedzieć obok, przejść spokojnie. Małego jeszcze się boi bo on bardziej żywo okazuje swą radość z pojawienia się kota. ![]() jedyny problem to taki że koło 5 rano kota robi nam pobudkę |
![]() ![]() |
![]() |
#2639 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie ma wyboru- kocha kotki, chciał kotki, musi się pogodzić z tym że broją ![]() Fantastyczne koteczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() A może to z racji tego, że Daisy to już pani. Ma 5 lat. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.