|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24
tylko nie mow kto odpadl
jutro obejrze powtorke dzieki za zaproszonko, ale zanim bym dotarła to już by final byl![]() Cytat:
jestem gladka, pachnąca, i siedze z maseczką glinkową na twarzy i TZ sie ze mnie śmieje z solką Cie rozumiem i wcale sie nie zdziwiwlam, ze na 19 minut ja tutaj u nas bylam 30 minut i mi się aż zimno zrobilo![]() i mialam wrazenie, ze jestem bladsza niż bylam przed![]() od tamtej pory nie chodze tutaj na solke![]() Cytat:
a no ten fryzek super! a tam sie rozleci.. zależy jak podatne masz wlosy na skręt idz na probną i sie przekonasz
|
||
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Mówię Wam dobranoc i idę się przytulić do męża, za chwile powinien być
|
|
|
|
#2703 |
|
Raczkowanie
|
Kupiliśmy garnitur ślubny i krawat w vistuli
![]() aż moje koleżanki, które tam pracują nie mogły się napatrzećOd razu też zakupiliśmy 12 zgrzewek coca-coli po 2,25 zł i niestety nie rozdaliśmy ostatnich zaproszeń, bo pocałowaliśmy klamki a mówiłam Tż żeby najpierw zadzwonił grrr...Jeszcze na dniach trzeba zabrać się za kupno figurki na tort i tub strzelających. A teraz zmykam do mojego przystojniaka
|
#2704 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurcze ale, ze Cie nie opaliło nic.. tak to właśnie ciężko wyczuć tutaj i teraz już chociaż wiem gdzie chodzić heheDziękuje za opinie odnośnie fryzurki ![]() Domowe spa Zgadamy sie jeszcze kiedy Paulinka
|
|
|
|
|
#2705 |
|
Zadomowienie
|
Sloneczko - butki śliczne
![]() Czarnooka Paula- też mi się ta sukienka z asosa podoba, ale znalazłam na allegro białe i czarne, a na poprawiny nie chcialam żadnego z tych kolorów tylko jakiś beż, cielisty i krawcowa mi taką uszyje ;-) więc będę mieć podobną twarzoy kolor wlosów pomyśl o takim kolorze
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy bylaś tutaj w B. na solce, ale to jest naprawdę ŻAL nawet wentylatory są osobno, nie można nic ustawic Ja też nie lubie żadnych fifolaków na głowie, bo czuje sie sztucznie wtedy najlepeij to bym wszedzie chodzila w rozpuszczonych a Wy wynajmujecie mieszkanko, tak? Nie martw się, My też i to jeszcze w piwnicy:d A Na górze mieszka samotny rozwodnik , ktory czasami sprowadza sobie na noc jakąś norweską 50letnią blondi i jest ORGIA haha, ale na szczescie sie nie wtrąca do niczego, placimy bardzo malo , zalatwia za nas wszystko, czasem i obiad robi więc loozik, jak coś to wpadajcie albo na miastko sie umowimy ale to pewnie dopiero jak bedziemy mieli jakiś wolny weekend
|
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, zerknijcie na pocztę bo mam maly dylemat odnośnie wlosow
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za zyczenia w naszym imieniu Kocurku bedziesz miala wspanialego meza Zostaly nam 4 zaproszenia do rozdania, z czego 2 mam nadzieje rozdamy jutro, 1 we wtorek i ostatnie czeka na moja chrzestna, ktora w przyszlym tyg. wraca z Niemiec i koniec Obiecuje sobie, ze jutro zrobie wielkie zakupy na allegro, mialam robic z okazji 50 ddś ale nie zdazylam wiec beda jutro Do kupienia: welon, etola (lub sweterkowe bolerko) pudelko na koperty, tuby strzelajace.... i nie wiem co jeszcze biore wszystko co mi sie spodoba
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze to może ja z okazji 100dniowki zrobie wielki szoping na allegro ![]() Udanych łowów jutro ![]() uciekam spac
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
Po meczu jestem zalamana! Chyba czas postawić na młodszych w Bayernie...
|
#2711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale często w lecie biegam do mojej BF- mam 6 km także truchcikiem spokojnie w 30 minut pokonuję ![]() Cytat:
Szkoda mi ich bo Chelsea ma kupe kasy i akurat im tego nie trzeba było.. No ale, niech mają :P Byliśmy na urodzinach kumpla w knajpie, ale oczywiście na tapecie był mecz teraz zmyłam tapete i idę w kimono.A Nasze Wywijaski pewnie właśnie kończą oczepiny
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa, zrobie sie na rozowo ![]() ![]() ja dopiero wrocilam z juwenaliów ![]() ![]() ![]() ogłuchłam i straciłam głos od śpieewania ![]() ![]() ![]() dobranoc laseczki
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam nasze mężatki
witam was kochane, kupilam juz u siebie w sklepie maly prezent dla mamy wstawiam wam zdjęcie, powinnien jej się spodobac bo lubi taką biżuterię
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone żonki ![]() Kiciu - dziekujemy za relację i zdjęcia na poczcie, Jagodzia wyglądała przepięknie To ja wrzucą swoją mini relację z wczorajszego ślubu. Para spóźniła się 15 minut na własny ślub, bo był jakiś wyścig i policjanty zatrzymały ruch na starówce. Też musiałam szukac objazdu. Dodatkowo młodzi przyjechali bryczką i stąd to opóźnienie. Ale oto plusy sytuacji, że po jednym ślubie nie ma nastęopnego, ksiądz w ogóle się nie spieszył, msza zakończyła się również z opóźnieniem. Wejście mi się nie podobało. W ogóle mszę prowadzili 3 księża, którzy wyszli po parę młodą. Stałam blisko więc słyszałam, jak jeden ksiądz mówił do drugiego, że panna młoda z tą suknią się w kościele nie zmieści Ale za to kazanie było piękne Mszę prowadził wuj któregoś z młodych. Zaczął od tego, ze musi pochwalić ich za 3 rzeczy. Pana młodego za oczy, że wśród 3 miliarda kobiet wypatrzył tę najlepszą i najpiękniejszą. Pmkę za serce, że wśród 3 miliarda mężczyzn otworzyła je dla tego jednego, wyjątkowego, zaś ich oboje za ducha, który ich połączył w tak piękną całość. Oczywiście kazanie było dużo dłuższe, ale to jest to co najbardziej utkwiło mi w pamięci.Poza tym mikrofon nawalał trochę ![]() Myslę, że mogę wrzucić zdjęcia - i tak nie widać kto to: DSCF9624.jpg DSCF9625.jpg aha i Tż stwierdził, że ma nadzieję, że ja nie mam takiej sukni. Pytam: "jakiej?" - "No takiej falbaniastej". Problem w tym, że ja właśnie taką mam ![]() spotkanie z teściami było ok. Siedzieli do północy Rodzicom wręczyliśmy zaproszenia, które były przygotowane specjalnie pod nich. Były wzruszenia itd. Ojcowie opędzlowali 0,7 i whiskacza i włączył im się dziwny klimat. Typu: kiedy wnuki |
|
|
|
#2715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gosza!! to ty miałaś te koszyczki awaryjne w toaletach? Powiedz mi czy mówiłaś coś wcześniej właścicielce lokalu, że chcesz coś takiego zrobić? (nie robiła głupich min, albo nie walneła głupiego tekstu?) czy bez jej wiedzy po prstu tam dałaś te koszyczki? Ja w piątek okleiłam wszystkie butelki z wódką. Zrobiłam nawet test, włożyłam jedną do zamrażarki, a potem się topiło szron na butelce co powstał i na szczęście z zawieszką nic się nie porobiło. Jedyne co to wstążka była mokra, ale nic nie widać. Napis sie nie rozpuścił, zawieszka się nie odkleiła, bo podklejałam taśmą klejącą, żeby nie przeszkadzało podczas przechylania butelki przy polewaniu Test uważam za udany ![]() He nena, jak TŻ cię zobaczy piękną w dniu ślubu, to na pewno suknia u nie będzie przeszkadzała ![]()
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-05-20 o 09:16 |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Jagodzia
Kindzia Iceflower wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
|
#2717 | ||
|
Zadomowienie
|
Witajcie w ten słoneczny niedzielny poranek
Musze teraz trochę popracować, żeby po obiadku móc pojeździć trochę z Tż na rowerku i znaleźć jakiś fajny plener narzeczeński. Dziewczyny z moich okolic, macie jakąś propozycję? Cytat:
Gratuluję udanego zapoznania rodziców ![]() Cytat:
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknia tej PM zupełnie mi się nie podoba Dumnie oświadczam iż nasze wczorajsze PMki dołączyły do grona szczęśliwych mężatek A ja mam kaca.. Edytowane przez fablous Czas edycji: 2012-05-20 o 10:07 |
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już dałam mamie w piątek prezent. Zestaw nawilżających kosmetyków Darphin (oczywiście przysłane przez brata z Anglii
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polecam żurek ![]() Dziewczyny muszę się pochwalić, że mam już dach, na razie przykryty deskami a w przyszłym tyg będą już kładli blachodachówkę ale jaki ja mam widok z okien
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nena... no prosze, jak ktos powie cos zlego o WV to normalnie paly w ruch ![]() Przeciez na prawde nie ma co porownywac bo to dwie rozne sukienki i Ty nie masz takiej pierzastej! ![]() Masz piekna sukienke i cudnie w niej wygladasz, wiec nie masz o co sie martwic ![]() A Faceci to maja miliard mysli.. CHyba na weselu Twojego brata PMka miala podobna sukienke? I wtedy jak Twoj tata wkopal Cie i powiedzial ze masz podobna to wowczas Twoj TZ byl chyba zachwycony
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak trak prace idą do przodu to już niedługo będziecie mogli urządzać wnętrza ![]() Robię dziś już drugie pranie, a jeszcze w kolejce dwa następne Nie wiem kiedy się tyle nazbierało.
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie z Wami niedzielnie
>. Mykam sie opalic bo jest takie piekne slonko, ze az sie chce zyc! A popoludniu rowerki z Tż!Nie nadrabiam Was niestety jutro to zrobie Ale:Nena Tż na pewno padnie z zachwytu jak Cie zobaczy o innego ciezkie falbany a co innego Twoje Milej niedzieli
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam empire, wiec juz zapowiedzialam ze jak sie tylko krzywo na mnie popatrzy to sie wroce do domu ![]() Tylko ze On od zawsze wiedzial ze bardziej wole proste suknie, ale zaczelo sie wszystko od tego Jima H. bo sie troche nakrecilam i On tez ![]() co do pamieci- pomysl jaka masakre ma ze mna moj TZ jak mnie wkurzy potrafie mu wszystko wygarnac
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my tez wczoraj omawialismy przebieg calego dnia slubu i stanelismy przy momencie przyjazdu do mnie, i ja mowie ze wychodze a Ty mdlejesz z wrazenia i tylko sprobuj nie pasc z zachwytu!! a TZ: o kurcze, to musze pocwiczyc przed lustrem. I zaczal robic miny padajacego z zachwytu Ja ciagle TZ mowie ze mam taka sukienke http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...6820194314.jpg Czasem mi nawet wierzy Aaaaaaaaale piekne slonko i znow bedziemy musieli przelozyc wyjazd do Zakopanego
|
|
#2729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jagodzia ślicznie wyglądała Cytat:
![]() Cytat:
o wiele mniej rozłożysta. TŻ na pewno będzie zachwycony |
|||
|
|
|
#2730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta suknia jest BEZ porównania z Twoją, więc dont łori ![]() Cytat:
To mój TŻt odwrotnie mi powiedział:- ja przyjeżdżam do Ciebie a Ty patrzysz na mnie i mdlejesz z wrażenia Mam 5.0 z egzaminu który był jakiś czas temu cóż powiem.. spodziewałam się
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

jutro obejrze powtorke
dzieki za zaproszonko, ale zanim bym dotarła to już by final byl

a mówiłam Tż żeby najpierw zadzwonił grrr...
Kurcze ale, ze Cie nie opaliło nic.. tak to właśnie ciężko wyczuć tutaj

o matulu ja to przy 4 chyba padnę na zawał... ale mniejsza...potem życzenia uściskałam jagódkę od was karteczkę też podpisałam w waszym imieniu
biore wszystko co mi sie spodoba 

roweru nie mam a lubie ...

Mszę prowadził wuj któregoś z młodych. Zaczął od tego, ze musi pochwalić ich za 3 rzeczy. Pana młodego za oczy, że wśród 3 miliarda kobiet wypatrzył tę najlepszą i najpiękniejszą. Pmkę za serce, że wśród 3 miliarda mężczyzn otworzyła je dla tego jednego, wyjątkowego, zaś ich oboje za ducha, który ich połączył w tak piękną całość. Oczywiście kazanie było dużo dłuższe, ale to jest to co najbardziej utkwiło mi w pamięci.

i znow bedziemy musieli przelozyc wyjazd do Zakopanego