Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 22:00   #2701
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dawaj do mnie ja własnie ogoladam
tylko nie mow kto odpadl jutro obejrze powtorke dzieki za zaproszonko, ale zanim bym dotarła to już by final byl

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Paulinka, szkoda że jestes tak daleko bo tak to bysmy olały naszych Tż i wybrały sie na spacerek po Aalesund

PS: Polazłam ma solarium Na 19 minut ale cichooosza Nie bede czekac na to norweskie, leniwe słonko jak mam wesele za 3 tyg i pasuje sie odrychtować
kurde teraz se dopiero mysle czemu sie dzisiaj nie umowiliśmy kurka TZci ogladaliby mecza a my cos byśmy porobily też.. ja sobie zrobilam teraz male spa jestem gladka, pachnąca, i siedze z maseczką glinkową na twarzy i TZ sie ze mnie śmieje

z solką Cie rozumiem i wcale sie nie zdziwiwlam, ze na 19 minut ja tutaj u nas bylam 30 minut i mi się aż zimno zrobilo i mialam wrazenie, ze jestem bladsza niż bylam przed od tamtej pory nie chodze tutaj na solke

Cytat:
Mam nadzieję Kochana

Dziewczyny ta pani z teledysku ma bardzo fajne włoski i myślę sobie, że chciałabym takie tylko pewno się to szybko rozleci a jak tu nie szaleć na własnym weselu..

Ewent troszkę lepiej się je zepnie ale na pewno cos takiego będę miała na łebku w Tym dniu

a no ten fryzek super! a tam sie rozleci.. zależy jak podatne masz wlosy na skręt idz na probną i sie przekonasz
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:05   #2702
niusia_87
Zakorzenienie

Mówię Wam dobranoc i idę się przytulić do męża, za chwile powinien być
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:16   #2703
Dancing_Lady
Raczkowanie

Kupiliśmy garnitur ślubny i krawat w vistuli Tż wygląda boskooo aż moje koleżanki, które tam pracują nie mogły się napatrzeć Kurczę, nie mogę się doczekać kiedy zobaczę go w dniu ślubu.
Od razu też zakupiliśmy 12 zgrzewek coca-coli po 2,25 zł i niestety nie rozdaliśmy ostatnich zaproszeń, bo pocałowaliśmy klamki a mówiłam Tż żeby najpierw zadzwonił grrr...

Jeszcze na dniach trzeba zabrać się za kupno figurki na tort i tub strzelających.

A teraz zmykam do mojego przystojniaka

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:27   #2704
CarrieBradshaw86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kurde teraz se dopiero mysle czemu sie dzisiaj nie umowiliśmy kurka TZci ogladaliby mecza a my cos byśmy porobily też.. ja sobie zrobilam teraz male spa jestem gladka, pachnąca, i siedze z maseczką glinkową na twarzy i TZ sie ze mnie śmieje

z solką Cie rozumiem i wcale sie nie zdziwiwlam, ze na 19 minut ja tutaj u nas bylam 30 minut i mi się aż zimno zrobilo i mialam wrazenie, ze jestem bladsza niż bylam przed od tamtej pory nie chodze tutaj na solke

a no ten fryzek super! a tam sie rozleci.. zależy jak podatne masz wlosy na skręt idz na probną i sie przekonasz
30 minut poszalałaś jak nic Kurcze ale, ze Cie nie opaliło nic.. tak to właśnie ciężko wyczuć tutajWiesz ja ostatnio się tubylców pytam na którą solkę chodzą, jak widzę kogoś opalonego w pracy, raz na dysce jakiegoś pana nawet zaczepiłam i teraz już chociaż wiem gdzie chodzić hehe

Dziękuje za opinie odnośnie fryzurki Bardzo mi się spodobała, niby dość duży skręt ale przy tym naturalny a ja chce właśnie w miare naturalną fryzurkę. Jak se raz"irokeza" na swoją 100dniówkę zrobiłam to jeszcze tego samego dnia pożałowałam bo wyglądałam jak nie ja jakoś i teraz juz wiem, że nie dla mnie sa takie fifoki na głowie

Domowe spa Uwielbiam

Zgadamy sie jeszcze kiedy Paulinka Ja zaprosiłabym Was do nas ale mamy takie średnie mieszkanko i chyba wolałabym gdzie na mieście
CarrieBradshaw86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 22:27   #2705
morelka1987
Zadomowienie

Sloneczko - butki śliczne

Czarnooka Paula- też mi się ta sukienka z asosa podoba, ale znalazłam na allegro białe i czarne, a na poprawiny nie chcialam żadnego z tych kolorów tylko jakiś beż, cielisty i krawcowa mi taką uszyje ;-) więc będę mieć podobną twarzoy kolor wlosów pomyśl o takim kolorze
Stary 2012-05-19, 22:49   #2706
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
30 minut poszalałaś jak nic Kurcze ale, ze Cie nie opaliło nic.. tak to właśnie ciężko wyczuć tutajWiesz ja ostatnio się tubylców pytam na którą solkę chodzą, jak widzę kogoś opalonego w pracy, raz na dysce jakiegoś pana nawet zaczepiłam i teraz już chociaż wiem gdzie chodzić hehe

Dziękuje za opinie odnośnie fryzurki Bardzo mi się spodobała, niby dość duży skręt ale przy tym naturalny a ja chce właśnie w miare naturalną fryzurkę. Jak se raz"irokeza" na swoją 100dniówkę zrobiłam to jeszcze tego samego dnia pożałowałam bo wyglądałam jak nie ja jakoś i teraz juz wiem, że nie dla mnie sa takie fifoki na głowie

Domowe spa Uwielbiam

Zgadamy sie jeszcze kiedy Paulinka Ja zaprosiłabym Was do nas ale mamy takie średnie mieszkanko i chyba wolałabym gdzie na mieście

nie wiem czy bylaś tutaj w B. na solce, ale to jest naprawdę ŻAL nawet wentylatory są osobno, nie można nic ustawic wiec wolę iść do Polski i raz dwa jestem opalona

Ja też nie lubie żadnych fifolaków na głowie, bo czuje sie sztucznie wtedy najlepeij to bym wszedzie chodzila w rozpuszczonych

a Wy wynajmujecie mieszkanko, tak? Nie martw się, My też i to jeszcze w piwnicy:d A Na górze mieszka samotny rozwodnik , ktory czasami sprowadza sobie na noc jakąś norweską 50letnią blondi i jest ORGIA haha, ale na szczescie sie nie wtrąca do niczego, placimy bardzo malo , zalatwia za nas wszystko, czasem i obiad robi więc loozik, jak coś to wpadajcie albo na miastko sie umowimy ale to pewnie dopiero jak bedziemy mieli jakiś wolny weekend
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:04   #2707
melod_y
Zakorzenienie

Kochane, zerknijcie na pocztę bo mam maly dylemat odnośnie wlosow

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:07   #2708
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu Jagodzi

A więc tak Młodzi podjechali autkiem dużo wcześniej zakamuflowali się za krzaczkami i czekali aż para przed nimi wyjdzie z kościółka... Potem grzecznie ustawili się przed drzwiami goście weszli do środka. Wtedy Jagódka mnie zawołała na moment. Chwile pogadaliśmy. Była mega zestresowana. Powiedziała że sie strasznie denerwuje i krzyczy na wszystkich od rana Niestety miały dziewczynki problem z etolą która była za duża i nie chciała się przypiąć ale jakoś dały radę. Potem weszliśmy z TŻ do kościółka usiedliśmy w ławce. Zaraz potem rozbrzmiał marsz mendelsona i ksiądz wyszedł po Parę Młodą. Młodzi caały czas się uśmiechali. Rozpoczeła się msza. Kazanie bardzo fajnie ksiądz mówił (niestety nie została w czasie mszy rozwiazana zagadka listów miłosnych chyba że po mszy coś ksiądz przekazał to już jagodzia powie) No i nastał TEN moment. Przysięga zarówno Pan młody jak i Panna Młoda z uśmiechem a wrecz prawie śmiechem na ustach wypowiedzieli przysięge. Potem obrączki i już po stresie Przed komunią było błogosławieństwo Państwa Młodych po mszy jagodzia mi mówiła że aż sie wtedy popłakała. W czasie komunii byłą grana przecudownie melodia na skrzypcach aż się autentycznie wzruszyłam. Po mszy wyszliśmy z kościółka i czekaliśmy na parę młodą. U jagodzi były 2 tuby a jaki to huk o matulu ja to przy 4 chyba padnę na zawał... ale mniejsza...potem życzenia uściskałam jagódkę od was karteczkę też podpisałam w waszym imieniu

Teraz sprawy techniczne. jagodzia wyglądała cuuuudownie przepiękny makijaż autorstwa pani Marty B.. Fryzurka inna niż ta z wczoraj teraz miała koczka i nad to welon biżuteria suknia no bosko.... Tylko ta nieszczęsna etola przeszkadzała trochę. Niestety nie wszystko wyszło idealnie. Jagodzia jest bardzo niezadowolona z bukietów które przyznam że do ładnych nie należały tzn jej to jeszcze jak cie nie mogę ale swiadkowej mi się nie podobał. Ale jak sama nasza kochana Jagodzia skomentowała zrobi pani robiacej bukiety piekło za to W załączniku pokazuję co mogę czyli kartka z życzeniami i dekoracja samochodu która też super wyszła
dziekujemy za relacje i za zyczenia w naszym imieniu juz sie nie moge doczekac jak nam to opisze Jagodzia

Kocurku bedziesz miala wspanialego meza

Zostaly nam 4 zaproszenia do rozdania, z czego 2 mam nadzieje rozdamy jutro, 1 we wtorek i ostatnie czeka na moja chrzestna, ktora w przyszlym tyg. wraca z Niemiec i koniec Dzisiaj nam bardzo sprawnie poszlo, rozdalismy 6 zaproszen i jeszcze na basen zdazylismy pojsc

Obiecuje sobie, ze jutro zrobie wielkie zakupy na allegro, mialam robic z okazji 50 ddś ale nie zdazylam wiec beda jutro Do kupienia: welon, etola (lub sweterkowe bolerko) pudelko na koperty, tuby strzelajace.... i nie wiem co jeszcze biore wszystko co mi sie spodoba

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 23:23   #2709
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Zostaly nam 4 zaproszenia do rozdania, z czego 2 mam nadzieje rozdamy jutro, 1 we wtorek i ostatnie czeka na moja chrzestna, ktora w przyszlym tyg. wraca z Niemiec i koniec Dzisiaj nam bardzo sprawnie poszlo, rozdalismy 6 zaproszen i jeszcze na basen zdazylismy pojsc

Obiecuje sobie, ze jutro zrobie wielkie zakupy na allegro, mialam robic z okazji 50 ddś ale nie zdazylam wiec beda jutro Do kupienia: welon, etola (lub sweterkowe bolerko) pudelko na koperty, tuby strzelajace.... i nie wiem co jeszcze biore wszystko co mi sie spodoba
szybko sie uwineliście z zaproszeniami

Kurcze to może ja z okazji 100dniowki zrobie wielki szoping na allegro
Udanych łowów jutro

uciekam spac

Stary 2012-05-20, 00:17   #2710
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Po meczu jestem zalamana! Chyba czas postawić na młodszych w Bayernie...

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 00:34   #2711
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
a ja mykam skuterem tyle ze teraz mi sie popsuł i musze naprawic roweru nie mam a lubie ...
a ja odkąd dostałam skuter lat temu X to nie wsiądę na rower bo mi się nie chce pedałować
ale często w lecie biegam do mojej BF- mam 6 km także truchcikiem spokojnie w 30 minut pokonuję

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Eno... w tym meczu byli zdecydowanie lepsi od Chelsea... niefart że padł ten słupek, gdyby nie on to myślę że byłoby OK..
Szkoda mi ich bo Chelsea ma kupe kasy i akurat im tego nie trzeba było.. No ale, niech mają :P

Byliśmy na urodzinach kumpla w knajpie, ale oczywiście na tapecie był mecz teraz zmyłam tapete i idę w kimono.
A Nasze Wywijaski pewnie właśnie kończą oczepiny
Stary 2012-05-20, 01:45   #2712
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Sloneczko - butki śliczne

Czarnooka Paula- też mi się ta sukienka z asosa podoba, ale znalazłam na allegro białe i czarne, a na poprawiny nie chcialam żadnego z tych kolorów tylko jakiś beż, cielisty i krawcowa mi taką uszyje ;-) więc będę mieć podobną twarzoy kolor wlosów pomyśl o takim kolorze
na allegro sa tez takie kobaltowe
taaa, zrobie sie na rozowo

ja dopiero wrocilam z juwenaliów

ogłuchłam i straciłam głos od śpieewania

dobranoc laseczki

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 08:59   #2713
madzia2306
Zakorzenienie

ciekawe jak tam nasze mężatki
witam was kochane, kupilam juz u siebie w sklepie maly prezent dla mamy wstawiam wam zdjęcie, powinnien jej się spodobac bo lubi taką biżuterię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00339.jpg (88,0 KB, 60 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:12   #2714
nena1984
Zakorzenienie

Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone żonki
Kiciu - dziekujemy za relację i zdjęcia na poczcie, Jagodzia wyglądała przepięknie

To ja wrzucą swoją mini relację z wczorajszego ślubu.
Para spóźniła się 15 minut na własny ślub, bo był jakiś wyścig i policjanty zatrzymały ruch na starówce. Też musiałam szukac objazdu. Dodatkowo młodzi przyjechali bryczką i stąd to opóźnienie. Ale oto plusy sytuacji, że po jednym ślubie nie ma nastęopnego, ksiądz w ogóle się nie spieszył, msza zakończyła się również z opóźnieniem. Wejście mi się nie podobało. W ogóle mszę prowadzili 3 księża, którzy wyszli po parę młodą. Stałam blisko więc słyszałam, jak jeden ksiądz mówił do drugiego, że panna młoda z tą suknią się w kościele nie zmieści
Ale za to kazanie było piękne Mszę prowadził wuj któregoś z młodych. Zaczął od tego, ze musi pochwalić ich za 3 rzeczy. Pana młodego za oczy, że wśród 3 miliarda kobiet wypatrzył tę najlepszą i najpiękniejszą. Pmkę za serce, że wśród 3 miliarda mężczyzn otworzyła je dla tego jednego, wyjątkowego, zaś ich oboje za ducha, który ich połączył w tak piękną całość. Oczywiście kazanie było dużo dłuższe, ale to jest to co najbardziej utkwiło mi w pamięci.
Poza tym mikrofon nawalał trochę
Myslę, że mogę wrzucić zdjęcia - i tak nie widać kto to:
DSCF9624.jpg DSCF9625.jpg

aha i Tż stwierdził, że ma nadzieję, że ja nie mam takiej sukni. Pytam: "jakiej?" - "No takiej falbaniastej". Problem w tym, że ja właśnie taką mam

spotkanie z teściami było ok. Siedzieli do północy Rodzicom wręczyliśmy zaproszenia, które były przygotowane specjalnie pod nich. Były wzruszenia itd. Ojcowie opędzlowali 0,7 i whiskacza i włączył im się dziwny klimat. Typu: kiedy wnuki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:14   #2715
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj wpadlam na pomysl, aby zamiast oklepanych kotylionow zamontowac gosciom przypinki
u nas przypina sie kotylkony wszystkim gosciom, nie wazne czy panna, czy kawaler czy malzenstwo, czy dziecko

co o tym myslicie? ja jestem tym pomyslem zachwycona niestety wyjdzie duuuuuzo drozej niz kotyliony, ale trudno
No jak u nas by już trzeba było kupować kotyliony, to na pewno coś takiego bym kupiła.

Gosza!! to ty miałaś te koszyczki awaryjne w toaletach? Powiedz mi czy mówiłaś coś wcześniej właścicielce lokalu, że chcesz coś takiego zrobić? (nie robiła głupich min, albo nie walneła głupiego tekstu?) czy bez jej wiedzy po prstu tam dałaś te koszyczki?

Ja w piątek okleiłam wszystkie butelki z wódką. Zrobiłam nawet test, włożyłam jedną do zamrażarki, a potem się topiło szron na butelce co powstał i na szczęście z zawieszką nic się nie porobiło. Jedyne co to wstążka była mokra, ale nic nie widać. Napis sie nie rozpuścił, zawieszka się nie odkleiła, bo podklejałam taśmą klejącą, żeby nie przeszkadzało podczas przechylania butelki przy polewaniu Test uważam za udany

He nena, jak TŻ cię zobaczy piękną w dniu ślubu, to na pewno suknia u nie będzie przeszkadzała

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka

Edytowane przez Magdzia0108
Czas edycji: 2012-05-20 o 09:16
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 09:32   #2716
Madziuniusia
Zakorzenienie

Jagodzia
Kindzia
Iceflower

wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
Stary 2012-05-20, 09:58   #2717
Cierpliwosc
Zadomowienie

Witajcie w ten słoneczny niedzielny poranek
Musze teraz trochę popracować, żeby po obiadku móc pojeździć trochę z Tż na rowerku i znaleźć jakiś fajny plener narzeczeński. Dziewczyny z moich okolic, macie jakąś propozycję?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
aha i Tż stwierdził, że ma nadzieję, że ja nie mam takiej sukni. Pytam: "jakiej?" - "No takiej falbaniastej". Problem w tym, że ja właśnie taką mam

spotkanie z teściami było ok. Siedzieli do północy Rodzicom wręczyliśmy zaproszenia, które były przygotowane specjalnie pod nich. Były wzruszenia itd. Ojcowie opędzlowali 0,7 i whiskacza i włączył im się dziwny klimat. Typu: kiedy wnuki
Nena no co Ty, Twoja suknia w porównaniu z tą, to jak niebo i ziemia, całkiem inny typ falban. Założę się, że Tż nie będzie nawet pamiętał, że takie coś mówił, gdy Cię zobaczy.
Gratuluję udanego zapoznania rodziców
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam nasze mężatki
witam was kochane, kupilam juz u siebie w sklepie maly prezent dla mamy wstawiam wam zdjęcie, powinnien jej się spodobac bo lubi taką biżuterię
ładne, kurcze to mam teraz rozkminę, co kupić swojej
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:01   #2718
fablous
Zakorzenienie

Cytat:

Kiciu - dziekujemy za relację i zdjęcia na poczcie, Jagodzia wyglądała przepięknie

Para spóźniła się 15 minut na własny ślub, bo był jakiś wyścig i policjanty zatrzymały ruch na starówce. Też musiałam szukac objazdu. Dodatkowo młodzi przyjechali bryczką i stąd to opóźnienie. Ale oto plusy sytuacji, że po jednym ślubie nie ma nastęopnego, ksiądz w ogóle się nie spieszył, msza zakończyła się również z opóźnieniem. Wejście mi się nie podobało. W ogóle mszę prowadzili 3 księża, którzy wyszli po parę młodą. Stałam blisko więc słyszałam, jak jeden ksiądz mówił do drugiego, że panna młoda z tą suknią się w kościele nie zmieści
Ale za to kazanie było piękne Mszę prowadził wuj któregoś z młodych. Zaczął od tego, ze musi pochwalić ich za 3 rzeczy. Pana młodego za oczy, że wśród 3 miliarda kobiet wypatrzył tę najlepszą i najpiękniejszą. Pmkę za serce, że wśród 3 miliarda mężczyzn otworzyła je dla tego jednego, wyjątkowego, zaś ich oboje za ducha, który ich połączył w tak piękną całość. Oczywiście kazanie było dużo dłuższe, ale to jest to co najbardziej utkwiło mi w pamięci.
Załącznik 4683447 Załącznik 4683448

Mój też miał kiedyś taką akcję, byliśmy na ślubie gdzie PM miała szeroką księżniczkę i TŻ skomentował, że ma nadzieję, że ja nie założę takiego spadochronu
Suknia tej PM zupełnie mi się nie podoba . Twoja to co innego . TŻ na pewno padnie z zachwytu jak Cię w niej zobaczy.

Dumnie oświadczam iż nasze wczorajsze PMki dołączyły do grona szczęśliwych mężatek

A ja mam kaca..

Edytowane przez fablous
Czas edycji: 2012-05-20 o 10:07
fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 10:17   #2719
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
ładne, kurcze to mam teraz rozkminę, co kupić swojej
Ja już dałam mamie w piątek prezent. Zestaw nawilżających kosmetyków Darphin (oczywiście przysłane przez brata z Anglii ) Był tam krem na dzień, serum i maseczka. Mama się ogromnie ucieszyła i wieczorem od razu wszystko przetestowała

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:00   #2720
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Też tak uważam, a Ribery i Roben to już całkowita porażka moim skromnym zdaniem

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość

A ja mam kaca..
Polecam żurek

Dziewczyny muszę się pochwalić, że mam już dach, na razie przykryty deskami a w przyszłym tyg będą już kładli blachodachówkę
ale jaki ja mam widok z okien następnym razem zrobię Wam zdjęcia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:04   #2721
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

Nena... no prosze, jak ktos powie cos zlego o WV to normalnie paly w ruch
Przeciez na prawde nie ma co porownywac bo to dwie rozne sukienki i Ty nie masz takiej pierzastej!
Masz piekna sukienke i cudnie w niej wygladasz, wiec nie masz o co sie martwic

A Faceci to maja miliard mysli.. CHyba na weselu Twojego brata PMka miala podobna sukienke? I wtedy jak Twoj tata wkopal Cie i powiedzial ze masz podobna to wowczas Twoj TZ byl chyba zachwycony

Stary 2012-05-20, 11:05   #2722
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę się pochwalić, że mam już dach, na razie przykryty deskami a w przyszłym tyg będą już kładli blachodachówkę
Super Jak trak prace idą do przodu to już niedługo będziecie mogli urządzać wnętrza

Robię dziś już drugie pranie, a jeszcze w kolejce dwa następne Nie wiem kiedy się tyle nazbierało.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:09   #2723
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Super Jak trak prace idą do przodu to już niedługo będziecie mogli urządzać wnętrza

Robię dziś już drugie pranie, a jeszcze w kolejce dwa następne Nie wiem kiedy się tyle nazbierało.
Na początku czerwca będziemy mogli przystąpić do malowania itp

Stary 2012-05-20, 11:11   #2724
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Nena... no prosze, jak ktos powie cos zlego o WV to normalnie paly w ruch
Przeciez na prawde nie ma co porownywac bo to dwie rozne sukienki i Ty nie masz takiej pierzastej!
Masz piekna sukienke i cudnie w niej wygladasz, wiec nie masz o co sie martwic

A Faceci to maja miliard mysli.. CHyba na weselu Twojego brata PMka miala podobna sukienke? I wtedy jak Twoj tata wkopal Cie i powiedzial ze masz podobna to wowczas Twoj TZ byl chyba zachwycony
wow gratuluję pamięci, bo rzeczywiście tak było, tylko suknia bratowej nie była aż tak pierzasta. Niestety z moim tżtem to jest tak, że on nie odróżnia falban. dla niego beza to beza. Ale kiedyś jak mu pokazałam w katalogu suknie empire to z kolei stwierdził, że wyglądają jak koszule nocne. cieżko mu dogodzić. oj tam już nic nie poradzę, będzie co ma być.

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:12   #2725
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:

wow gratuluję pamięci, bo rzeczywiście tak było, tylko suknia bratowej nie była aż tak pierzasta. Niestety z moim tżtem to jest tak, że on nie odróżnia falban. dla niego beza to beza. Ale kiedyś jak mu pokazałam w katalogu suknie empire to z kolei stwierdził, że wyglądają jak koszule nocne. cieżko mu dogodzić. oj tam już nic nie poradzę, będzie co ma być.
Nena suknia tej PMki nawet nie może stanąć obok Twojej a TŻ jak Cię zobaczy to padnie z zachwytu

Stary 2012-05-20, 11:17   #2726
E87
Wtajemniczenie

Witam sie z Wami niedzielnie Jak to dobrze stanac i nie miec kaca<ostatnia niedziela po panienskim wycieta z zycia>. Mykam sie opalic bo jest takie piekne slonko, ze az sie chce zyc! A popoludniu rowerki z Tż!
Nie nadrabiam Was niestety jutro to zrobie Ale:
Nena Tż na pewno padnie z zachwytu jak Cie zobaczy o innego ciezkie falbany a co innego Twoje A kazanie przesliczne chociaz ten fragment... pewnie bym sie az poplakala ze wzruszenia
Milej niedzieli
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:17   #2727
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

No wiec sama widzisz ze nie ma co sie przejmowac. Mojemu TZ bardziej podobaja sie natomiast sukienki z falbankami, Twoja lub Kindzi
A ja mam empire, wiec juz zapowiedzialam ze jak sie tylko krzywo na mnie popatrzy to sie wroce do domu

Tylko ze On od zawsze wiedzial ze bardziej wole proste suknie, ale zaczelo sie wszystko od tego Jima H. bo sie troche nakrecilam i On tez

co do pamieci- pomysl jaka masakre ma ze mna moj TZ jak mnie wkurzy potrafie mu wszystko wygarnac

Stary 2012-05-20, 11:35   #2728
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
No wiec sama widzisz ze nie ma co sie przejmowac. Mojemu TZ bardziej podobaja sie natomiast sukienki z falbankami, Twoja lub Kindzi
A ja mam empire, wiec juz zapowiedzialam ze jak sie tylko krzywo na mnie popatrzy to sie wroce do domu

Tylko ze On od zawsze wiedzial ze bardziej wole proste suknie, ale zaczelo sie wszystko od tego Jima H. bo sie troche nakrecilam i On tez

co do pamieci- pomysl jaka masakre ma ze mna moj TZ jak mnie wkurzy potrafie mu wszystko wygarnac

my tez wczoraj omawialismy przebieg calego dnia slubu i stanelismy przy momencie przyjazdu do mnie, i ja mowie ze wychodze a Ty mdlejesz z wrazenia i tylko sprobuj nie pasc z zachwytu!! a TZ: o kurcze, to musze pocwiczyc przed lustrem. I zaczal robic miny padajacego z zachwytu

Ja ciagle TZ mowie ze mam taka sukienke
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...6820194314.jpg

Czasem mi nawet wierzy ale ostatnio jak mu pokazalam biustonosz to stwierdzil: Ty mnie chyba oszukujesz z ta suknia

Aaaaaaaaale piekne slonko , ale widze ze w tygodniu sie nie zapowiada i znow bedziemy musieli przelozyc wyjazd do Zakopanego

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 11:54   #2729
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu Jagodzi

A więc tak Młodzi podjechali autkiem dużo wcześniej zakamuflowali się za krzaczkami i czekali aż para przed nimi wyjdzie z kościółka... Potem grzecznie ustawili się przed drzwiami goście weszli do środka. Wtedy Jagódka mnie zawołała na moment. Chwile pogadaliśmy. Była mega zestresowana. Powiedziała że sie strasznie denerwuje i krzyczy na wszystkich od rana Niestety miały dziewczynki problem z etolą która była za duża i nie chciała się przypiąć ale jakoś dały radę. Potem weszliśmy z TŻ do kościółka usiedliśmy w ławce. Zaraz potem rozbrzmiał marsz mendelsona i ksiądz wyszedł po Parę Młodą. Młodzi caały czas się uśmiechali. Rozpoczeła się msza. Kazanie bardzo fajnie ksiądz mówił (niestety nie została w czasie mszy rozwiazana zagadka listów miłosnych chyba że po mszy coś ksiądz przekazał to już jagodzia powie) No i nastał TEN moment. Przysięga zarówno Pan młody jak i Panna Młoda z uśmiechem a wrecz prawie śmiechem na ustach wypowiedzieli przysięge. Potem obrączki i już po stresie Przed komunią było błogosławieństwo Państwa Młodych po mszy jagodzia mi mówiła że aż sie wtedy popłakała. W czasie komunii byłą grana przecudownie melodia na skrzypcach aż się autentycznie wzruszyłam. Po mszy wyszliśmy z kościółka i czekaliśmy na parę młodą. U jagodzi były 2 tuby a jaki to huk o matulu ja to przy 4 chyba padnę na zawał... ale mniejsza...potem życzenia uściskałam jagódkę od was karteczkę też podpisałam w waszym imieniu

Teraz sprawy techniczne. jagodzia wyglądała cuuuudownie przepiękny makijaż autorstwa pani Marty B.. Fryzurka inna niż ta z wczoraj teraz miała koczka i nad to welon biżuteria suknia no bosko.... Tylko ta nieszczęsna etola przeszkadzała trochę. Niestety nie wszystko wyszło idealnie. Jagodzia jest bardzo niezadowolona z bukietów które przyznam że do ładnych nie należały tzn jej to jeszcze jak cie nie mogę ale swiadkowej mi się nie podobał. Ale jak sama nasza kochana Jagodzia skomentowała zrobi pani robiacej bukiety piekło za to W załączniku pokazuję co mogę czyli kartka z życzeniami i dekoracja samochodu która też super wyszła
super relacja Jagodzia ślicznie wyglądała nieudanego bukietu nie bardzo widać na zdjęciu, ale chyba aż taki zły nie był
Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
Kupiliśmy garnitur ślubny i krawat w vistuli Tż wygląda boskooo aż moje koleżanki, które tam pracują nie mogły się napatrzeć Kurczę, nie mogę się doczekać kiedy zobaczę go w dniu ślubu.

Cytat:
Twoja suknia jest przecież zupełnie inna o wiele mniej rozłożysta. TŻ na pewno będzie zachwycony

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:16   #2730
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:

Njeeeeeeeeeee!! Jak powie choć jedno nawet neutralne słowo na Verę to daj mi znać, wpadnę z kałachem bo nie zniese!!
ta suknia jest BEZ porównania z Twoją, więc dont łori

Cytat:

my tez wczoraj omawialismy przebieg calego dnia slubu i stanelismy przy momencie przyjazdu do mnie, i ja mowie ze wychodze a Ty mdlejesz z wrazenia i tylko sprobuj nie pasc z zachwytu!! a TZ: o kurcze, to musze pocwiczyc przed lustrem. I zaczal robic miny padajacego z zachwytu

Ja ciagle TZ mowie ze mam taka sukienke
http://www.fakt.pl/m/Repozytorium.Ob...6820194314.jpg

Czasem mi nawet wierzy ale ostatnio jak mu pokazalam biustonosz to stwierdzil: Ty mnie chyba oszukujesz z ta suknia

Aaaaaaaaale piekne slonko , ale widze ze w tygodniu sie nie zapowiada i znow bedziemy musieli przelozyc wyjazd do Zakopanego
Lejdi To mój TŻt odwrotnie mi powiedział:
- ja przyjeżdżam do Ciebie a Ty patrzysz na mnie i mdlejesz z wrażenia

Mam 5.0 z egzaminu który był jakiś czas temu cóż powiem.. spodziewałam się

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości