|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4951 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 321
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane. Cz.III- Offtopowo
Cytat:
|
|
|
|
|
#4952 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 70
|
Cytat:
a mog³aby¶ wstawiæ jeszcze raz po tym szatynie garniera? plissss,b o teraz przeszukiwaæ ca³y w±tek,dnia zabraknie!!!mam zamiar kupiæ ten odcieñ ale siê bojê jak zawsze zreszt±Edytowane przez marcysia2686 Czas edycji: 2012-05-19 o 13:32 |
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 573
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1147 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1153 A na przysz³o¶æ jest co¶ takiego jak "przeszukaj ten w±tek"
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2012-05-19 o 14:19 |
|
|
|
|
#4954 |
|
Raczkowanie
|
serdecznie dziêkujê
ale zawsze co¶!!!
|
|
|
|
#4955 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak wy ale ja w³a¶nie razem z mê¿em siedzê z zimnym piwkiem rozwalona na sofie i ogl±damy Ligê Mistrzów fina³
|
#4956 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 763
|
Cytat:
![]() a tak na serio to wiem ze trudno jest znale¼æ fryzjera który rozumie co siê do niego mówi ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 763
|
znalaz³am jeszcze dwa fajne kolorki
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4959 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 105
|
oooo taaak! ![]() 2 i 3 To ja te¿ co¶ dorzucê ![]() a do tego dwie Panie na koñcu maj± cudne ciemne oczy Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-05-20 o 00:11 |
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 205
|
|
#4961 |
|
Zakorzenienie
|
My ³adniejsze
Dla mnie idealne br±zowe oczy to takie bardzo ciemne. Takie bym mog³a mieæ. Moja mamu¶ka ma bardzo ciemn± karnacjê. Ca³y rok wygl±da jak opalona i jak by³a m³oda mia³a czarne oczy ale dos³ownie. Teraz jej wyblak³y do br±zu. Mimo to zawsze zazdro¶ci³am mamie karnacji, wygl±da jak cyganka czy ormianka jak Kim Kardashian. Normalnie karnacja marzenie.
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze pomêczê Was. Na pocz±tku s³ynna Kendall & Kylie...
Dla mnie druga focia (Kendall) idea³!!!!!!
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2012-05-20 o 09:41 |
|
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
piêkne te kolory w³osów!!!
o takim kolorze marzê,by wyszed³ na moich w³osach ![]() ![]() ![]() ale jakiej tu farby u¿yæ ,by choæ w po³owie zbli¿yæ siê do takiego odcienia :confus ed:
|
|
|
|
#4964 |
|
Raczkowanie
|
¿eby te farby dawa³y takie efekty
|
|
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
To jaki chcesz odcieñ bo te co poda³am powy¿ej nale¿± do ciep³ych a ty ci±gle pokazujesz szatyna, który jest popielaty. Masz tu te¿ ciekawy blog: http://nudelipstick.bloog.pl/kat,0,p...l?ticaid=6e7b4
Kobitka farbuje Joann± Multi Cream orzechowy br±z.
|
#4966 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 105
|
Cytat:
Dla mnie te¿! a karnacje bardziej po mamie... Nie wiem czemu ale du¿o osób mi mówi ¿e wygl±dam jak cyganka lub ormianka tym bardziej jak siê opalê. Korzenie mam mieszane babcia od taty by³a Chorwatk± i wszyscy tam maj± specyficzn± urodê mo¿e to dlatego ![]() Cytat:
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2012-05-20 o 12:34 |
||
|
|
|
#4967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...ja stale farbowa³am od d³u¿szego czasu castingiem jasny br±z...wychodzi³ ciemno,ale wyp³ukiwa³ siê do br±zu,nie by³o widocznych u mnie rudo¶ci...jaki¶ miesi±c temu pojecha±³m kupiæ sobie farbê...nie by³o castinga jasnego br±zu,a musia³am ju¿ pofarbowaæ i na szybkiego wybra³am garniera jasny br±z szampon koloryzuj±cy,a pani ekspedientka mówi,¿e tylko 1 opakowanie!!!a ja na to,¿e mnie to nie starczy...pokaza³a mi jasny z³oty br±z...m±¿ marudzi³,¿e co tak d³ugo i szybko zdecydowa³am siê na ten jasny z³oty br±z garnier color&shine.i to by³a katastrofa.mama mi pofarbowa³a wszystko ³adnie piêknie...g³owa mnie zaczê³a piec jak diabli...posz³am do ³azienki,patrzê a odrosty i skronie mam rude,wnet pomarañczowe---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ja mieszka³ ko³o ma³ego miasteczka...by³am wczoraj na zakupach i wesz³±m do ka¿dej drogerii u nas i nie ma w ogóle farb joanna multi cream czy soft...s± tylko z joanna naturia.¿eby kupiæ t± farbê musia³abym jechaæ do wiêkszego miasta ok 27km...u nas s± wszystkie oprócz joanny tych nowych i nie ma marionu. |
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast g³eboki,czy ciemny szatyn by³ zdecydowanie ch³odny,ale ten opalizuj±cy podchodzi³ pod czekoladê
|
|
|
|
|
#4969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoj± drog± Naturia ma ³adne odcienie ale mi koñcówki wysuszy³a. Niektóre dziewczyny na wiza¿u zachwalaj± pod niebiosa tê farbê. Nie wiem jak twoje w³osy by zareagowa³y ale mo¿esz spróbowaæ, mo¿e okazaæ sie, ¿e jest idealna dla ciebie. A jak nie chcesz ¿adnych rudo¶ci to we¼ pod uwagê mro¼ne odcienie z Castinga. Mro¼ne kakao na przyk³ad.Cytat:
![]() I widzê, ¿e lubisz do¶æ ciemne odcienie. Mojej mamie naj³adniej by³o w cynamonowym br±zie Joanny Multi Cream pod warunkiem, ¿e masz ju¿ ciemny podk³ad na w³osach. Wtedy wyszed³ jej taki ciemny ¶liczny br±z A tu dziewczyna robi³a na jasnym orzechowym br±zie ten cynamon: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...8&postcount=38 ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2012-05-20 o 14:05 |
|||
|
|
|
#4970 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4971 |
|
Raczkowanie
|
to ja Wam pokarzê swoje w³osy jakie obecnie mam
co¶ nie mogê dodaæ zdjêæ Edytowane przez marcysia2686 Czas edycji: 2012-05-20 o 16:18 |
|
|
|
#4972 |
|
Raczkowanie
|
takie mam
|
|
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ka¿dy szatyn bardzo siê podoba³,no mo¿e oprócz machoniowego szatyna bo spiera³ siê na rudo
|
|
|
|
|
#4974 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 528
|
|
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
i ostatnio k³ad³a¶...?
nie widzê rudo¶ci. To tak spytam, co dla ciebie oznacza rudo¶æ? Bo niektóre br±zy maj± to do siebie, ¿e z³oto ¶wiec± i niekiedy wiele osób myli to z rudym. Ja tak mia³am ale jak ju¿ spróbowa³am rudego wiem, ¿e z tym br±zem przesadza³am. Muszê unikaæ po prostu z³otych br±zów, miedzianych, a najlepiej szukaæ ch³odnych. Szkoda ¿e te ciep³e zawsze kusz± ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- ¶liwka, ober¿yna, ciemny br±z z ober¿yn±. Co¶ fioletowo br±zowego
|
#4976 |
|
Raczkowanie
|
to zale¿y jakie ¶wiat³o pada...teraz co prawda ten rudy co przebija³ te¿ siê zmy³ bardziej...bo skronie mia³am pomarañczowe i odrosty...mo¿e poszukam inne foto co bardziej bêdzie widaæ ostatni± przygodê z garnierem co wyszed³ tak pomarañczowo rudo...
|
|
|
|
#4977 |
|
Raczkowanie
|
co¶ takiego mia³am na skroniach i odro¶cie
|
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 673
|
Ja¶niejsze odrosty zawsze tak wkurzaj± cz³owieka :P
|
|
#4979 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bierz nic z³ocistego w nazwie bo bêdzie to po prostu ciemny bardzo ciemny rudy
Ale fakt odrosty.. brrr Ja takie w³osy mia³am ale po rudym na poziomie 8.44 ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Mia³am zawsze zapytaæ i zapominam. Czy Twoje w³osy maj± du¿o czerwieni, mahoniu czy jak tam siê to nazywa bo ja widzê na zdjêciach Twoich tak± w³a¶nie czerwieñ we w³osach. Chyba ¿e to mój monitor
http://zwyczajnienic.blogspot.com o w³osach, kosmetykach i takich tam ![]() Aby mi siê tak chcia³o jak mi siê nie chce... ![]() Edytowane przez Kachula82 Czas edycji: 2012-05-20 o 21:01 |
|
|
|
#4980 |
|
Raczkowanie
|
a co my¶licie o farbach palette...du¿o kobiet narzeka na tê farbê,ale najwiecej j± kupuje u nas w drogeriach(zapyta³am ka¿dej ekspedientki
strasznie mnie kusz± te piêkne kolory na opakowaniach palette...a mo¿e spróbowaæ i trzymaæ po prostu krócej na w³osach by nie wysz³o czarne :confused :
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

jak zawsze zreszt±

:confus ed:
...ja stale farbowa³am od d³u¿szego czasu castingiem jasny br±z...wychodzi³ ciemno,ale wyp³ukiwa³ siê do br±zu,nie by³o widocznych u mnie rudo¶ci...jaki¶ miesi±c temu pojecha±³m kupiæ sobie farbê...nie by³o castinga jasnego br±zu,a musia³am ju¿ pofarbowaæ i na szybkiego wybra³am garniera jasny br±z szampon koloryzuj±cy,a pani ekspedientka mówi,¿e tylko 1 opakowanie!!!a ja na to,¿e mnie to nie starczy...pokaza³a mi jasny z³oty br±z...m±¿ marudzi³,¿e co tak d³ugo i szybko zdecydowa³am siê na ten jasny z³oty br±z garnier color&shine.i to by³a katastrofa.mama mi pofarbowa³a wszystko ³adnie piêknie...g³owa mnie zaczê³a piec jak diabli...posz³am do ³azienki,patrzê a odrosty i skronie mam rude,wnet pomarañczowe