![]() |
#4321 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- dalia ![]() wariateczko u nas na 4 mies byly obroty. Elu jak gotujesz te lane kluski to ci wychodza takie male ze Milosz zje bez problemu? Bo jak dzisiaj nagotowalam kluchow, to musialam mlodemu siekac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4322 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak gotujecie na 2 dni to wkładacie słoiczek zakręcony do lodówki i na 2 dzień podgrzewacie w kąpieli wodnej czy gotujecie jeszcze raz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4324 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ma któraś to krzesełko?: http://allegro.pl/show_item.php?item=2359109737 tż się napalił a jakies niestabilne mi się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4325 |
Zakorzenienie
|
mi tez sie ono podobalo...
![]() u mamy w pracy dziewczyna jest w ciazy i ma ten termin co ja rok temu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4326 |
Zadomowienie
|
jak to fajnie tutaj wpaść i nie mieć 10 str do nadrabiania
![]() my dzisiaj w domku siedzieliśmy, trochę na podwórku pod drzewkiem. mala poszla spac, miałam czas na książkę ![]() ![]() ![]() tż robi pizze ![]() ![]() ja zamiast gubić kg to sobie tylko dokładam ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- muff ale fajnie ci się złożyło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4328 |
Zadomowienie
|
my jednak oddajemy wsio bratu i bratowej
dzieciaki śpią Wam w krótkim bodziaku czy długim ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4329 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4330 |
Zakorzenienie
|
hej
humor mam do d...pisac mi ie nie chce wioec pytam tylko-co macie na ewntualne ugryzienia przez owady dla dzieciaczków??fenistil czy cs innego??
#4331 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesli mnie pamiec nie myli joam tez je ma ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
u nas krotki bodziak, choc wlasciwie rampers ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
bidulko ![]() ![]() chiałam pow. ze ledwo zyje.... jak wyszlysmy z domu o 11 to wrocilysmy o 18 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4332 |
Zadomowienie
|
Nie ja mam inne o takie : http://allegro.pl/fotelik-do-karmien...331515856.html
My dziś byliśmy na komunii było fajnie Olivka jeszcze najmłodsza w rodzinie. Tak się objadłam że hej. A teraz sączę sobie z TŻ piwko z soczkiem
#4333 | |
Zakorzenienie
|
popieram
![]() w nocy zawsze w długim Krzesełko mam podobne (dostałam od kuzynki) mi się podoba. Teraz małej nawet nie zapinam w te szelki, bo bez nich i tak nie wypadnie Zeszła Wam ta wysypka? Wiesz po czym wyszła? Cytat:
![]() I tak ciągle spacerowałyście??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4334 |
Zadomowienie
|
Czesc wam
Wreszcie w domu,ale pogoda taka piekna ze nic tylko wybywac,ponad 20stopni ![]() elf my mamy takie krzeselko jak sie chwalic to sie chwalic,chociaz dla mnie jest srednie bo za duzo miejsca zajmuje http://allegro.pl/fisher-price-krzes...333274567.html ale dostalismy je w prezencie dygotka dostalam od kolezanki probki kremy balneum optiderm ze niby dobry jest na ukaszenia(ona wlasnie tak tego uzywala i mowila ze super),chociaz ja sama nie wiem bo jest polecany jako krem do skory suchej,luszczacej i atopowej a my dzis mieszkanka ogladalismy ![]()
#4335 |
Zadomowienie
|
AGA podejrzewam kaszę jaglaną bo podobno ma śladowe ilości glutenu
![]() Co do krzesełka chyba jednak kupię takie jak ma JOAMIC, przynajmniej będZie potem na stolik i krzesełko jak będzie większy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4336 |
Zakorzenienie
|
Niby spacery z dziecmi maja odchudzac
![]() Ciekawe, wyszlismy lopoludniu okolo 16, wrocilysmy o 19. W tym czasie zjadlam- paczka, 2 lody, male chipsy, pol paczki ciasteczek czekoladowej ( rodzinnej paczki dla scislosci) Pewnie kalorie spalone to rownowartosc jednego paczka a gdzie reszta???
#4337 |
Zakorzenienie
|
elfie moim zdaniem nie zasluzyli
![]() Filip spi w pampku i pajacu, a jak jest goraco jak dzisiaj to w rampersie na krotki rekaw i z krotkimi nogawkami ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- wariateczko jakos to dziecko na zdjeciu wyglada na wgniecione w krzeselko ![]() czemu sie przeprowadzacie? ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- glam ty szczupaku tobie nie zaszkodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4338 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie u nas calkiem mily dzien, srulki siedzialy grzecznie w wozku, sonia sie wybawila na placu zabaw w parku i wyszalala na hulajnodze
Udalo jek sie tak zaplamic sukienke lodami ( niedzielna "wyjsciowa") ze mozemy ja spisac na straty... No ale coz takie jest zycie
#4339 |
Zadomowienie
|
muffinko my juz od jakiegos czasu szukalismy wlasnego m4,bo na razie wynajmujemy,ale pod koniec ciazy odpuscilismy bo mielismy juz wystarczajaca wydatkow na dzidzi,a teraz chcielibysmy reszcie na swoje
![]() no to dziecko jest przygniecione haha nie ma szans zeby zwiac przed zupka ![]() moja znajoma miala takie fajne krzeselko przykrecane do stolu,zajmowalo tyle miejsca co krzeslo male przy stole,mialo mocny stelaz,i material tez byl dosc mocny,ale nigdzie takiego w polsce nie widzialam ![]()
#4340 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4341 |
Rozeznanie
|
ELF Dziewczyny jak gotujecie na 2 dni to wkładacie słoiczek zakręcony do lodówki i na 2 dzień podgrzewacie w kąpieli wodnej czy gotujecie jeszcze raz?
Witamy się weekendowo, Jak przygotowuję zupkę to wlewam zagotowaną do małego słoiczka po czymś i mi się to wekuje (pokrywka zaskakuje wklęśnięciem więc chyba to jest wekowanie ![]() Dałam dzisiaj Hubkowi przed kąpielą ryż z jabłkami z hippa niby przysmak na dobranoc..po kąpieli cyc i myślałam,ze oto będzie przespana noc jak taaki najedzony, taaaa guzik przed sekundą musiał cychnąć, czyli nie budzi sie z głodu tylko musi mieć cos do memlenia, smoka nieet;( Oto my: Edytowane przez saaraa_lub Czas edycji: 2012-05-20 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4342 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- w nocy w pajacu - ale u nas nawet w te upały, to w nocy tak goraco nie jest (temp. w domu ok.20-21st) więc nawet śpi przykryta cienkim kocykiem ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- sara śliczne fotki ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Goldi i inne dziewczyny które szukaja puzzli piankowych - na Gruperze jest świetna promocja na puzzle firmy TESSEL: http://gruper.pl/x.php/1,21002/Cala-...9&grid=1187230
![]() |
#4343 |
Zadomowienie
|
nasz dzisiaj 1 raz w krótkim, może nie zmarznie
MUFF może nie zasłużyli ale pomyślałam sobie, że rodzina to rodzina i trzeba pomagać nawet jak samemu ma się mało, może kiedyś to do nas wróci tzn. dobry uczynek ![]() ja w ogóle mam dziś mega doła przez tą alergię, wyć mi się chce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4344 |
Rozeznanie
|
witamy
![]() my również spimy w body długi rękaw plus jakieś spodnie ze stopkami poki co 20 stopni w nocy temperatura nam nie przekracza, mała testowała dziś swoja i moją wytrzymałość, spała przez cały dzień około godizny ![]() ![]() z dobrych rzeczy bo wczoraj jakoś sie nie pochwaliłam mała odkryła, że mozna poruszać sie do tyłu w pozycji na brzuchu, a dzis załapała ze możńa podnieść tyłek, coraz blizej raczkowanie chyba ![]() ![]() dziś podałam jej pierwszą porcje glutenu w kaszce mannej, pani doktor mnie oświeciła, że powina dostać już 7 maja, a ja myślałam, ze dopiero 7 czerwca, no nic ![]() idę spac, bo to moja pora ![]() ![]()
#4345 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ponoć z czasem ma być lepiej. Nam cutivate powoli pomaga, tzn schodzi wysypka(pokrzywka), ale za to skóra sucha jak tarka ![]() My juz po komunii. Martynka oczywiscie nawet nie zapłakała... jak zwykle uśmiechnięta. Wyjechaliśmy o 8 a wróciliśmy o 19, bo jechaliśmy aż na Śląsk. Moje dziecko to chyba z tych nigdy nie płaczących ![]() ![]() Idę się dziewczyny myć i lulu ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2012-05-20 o 20:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4346 |
Wtajemniczenie
|
Elf o azs czytalam cos innego!!Jest azs wieku dzieciecego,ktore znika!!
Ja dalam rade drugi dzien bez tych alergenow,co wam pisalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widzialam te krzeselka, jak sie za wozkiem rozgladalam w DE, tylko sie zastanawialam, czy to stabilne, ogolnie to fajna sprawa do malego mieszkania, albo takie turystyczne zakladane na krzeslo (szkoda, ze nie mam krzesel ![]() sara ale z Hubalka duzy chlopak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- mlody wstal wyspany i sie bawi, wtf?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Zadomowienie
|
dzień dobry mamusie
![]() sara slodziutki maluszek i jaka madna mamusia ![]() moja pani obudziła się przed 6 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 |
Wtajemniczenie
|
Witamy.tylko 2 pobudki!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.