Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 14:20   #241
colds
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4412245&start=30
Tu są opinie na temat tego wózka
Stary 2012-05-20, 14:40   #242
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

to ja pokaże swój brzuszek w 24tygodniu i śpiworek naszej córci
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 18maj.jpg (122,4 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201205181884.jpg (136,8 KB, 37 załadowań)
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 15:23   #243
kraven
Zakorzenienie

Konczi jaki śliczny domek dla maluszka.
A śpiworek super - gdzie kupiłaś taki cienki?

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 16:17   #244
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
hej mamusie; u nas dzisiaj ma byc 27 stopni a pod oknem od 8 jakis maraton i gwizdaja i krzycza ze spac nie moge. i slonce wali po oknach. tak wiec wastalam.

kochana a mozesz napisac ile zaplacilas ze te zakupki? tak dla orientacji ile mam przygotowac na te tak zwane "duperelki".

i jaka butelke Tomme Tippee kupilas ta dla noworotkow 0+ ? bo wiem ze oni maja tak srednio na co 3 miesiace. to trzeba wymieniac cala butelke czy tylko smoczek sie da ?

pytanie co do tego wiaderka: patrzylam troche o nim wczoraj na necie i calkiem fajne to jest. ale nie ma problemu kapac takiego kilkudniowego bobaska? on taki gietki jest da sie jakos? bo w necie to byly filmiki ale te dzieciaczki to juz takie bobaski byly.
i do ktorego miesiaca da sie kapac w tym malucha?
Zapłaciłam dużo ze względu na łóżeczko turystyczne, które kosztowało 279 zł w sumie z przesyłką wyszło 820 zł

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

no i butelkę brałam ze smoczkiem 0+ i butelki nie trzeba wymieniać tylko smoczek

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
dziewczyny poratujcie, wstałam z okropnym bólem gardła, co można zastosować bezpiecznego???
na gardło można tantum verde w ulotce chyba napisane że trza konsultować z ginem, ale ja swojego pytałam, jak na początku wiosny byłam chora i pozwolił

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
oj niepotrzebnie się zawstydziłaś ... zresztą kasjerka dziwna jak dla mnie ... ja bym pewnie też się nie odezwała ale sam fakt że po pracy byłaś i zmęczona to gościu mógł poczekać ...

mąż mój jej powiedział, że zawsze może zajść w ciąże i będzie mogła korzystać z tej kasy do woli - wredne to było wiem
Wcale nie wredne, tylko prawdziwe - ubawiłam sięja na razie jeszcze się nie upomniałam nigdzie o pierwszeństwo, ale chyba niedługo zacznę to robić jak mi się upały dadzą we znaki, bo skoro takie prawo mamy, to czemu z niego nie skorzystać? a że inni pomarudzą to mi tam akurat wisi, jak ktoś serca nie ma i sam się nie domyśli to ja tam jego staniem i ględzeniem też się nie mam zamiaru przejmować ot co!
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 17:01   #245
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

lidka dziekuje za odpowiedz. czyli jakies 540 zl na te ☠☠☠☠☠☠☠ki pierwsze trzeba przeznaczyc.
a wkleisz zdjecie łóżeczka jakie zamowilas?

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 17:02   #246
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
to ja pokaże swój brzuszek w 24tygodniu i śpiworek naszej córci

Śliczny domek

A jaki rozmiar masz śpiworka?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 17:08   #247
coventry
Raczkowanie

konczita piękny brzusio, podoba mi się ten spiworek, czy on jest może z lidla, ja kupiłam w tesco troszkę grubszy i na 6m, ale bombowa cena była 8,70 z 61 polecam tam pobuszowac po wyprzedarzach, bo bawełna super a czesto coś przeceniają
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 17:12   #248
Iwoncia81
Zakorzenienie

Hejooo
Witam sie dopiero teraz bo mam troche spokoju
Nadrobiłam Was już też i powiem że macie cudne brzuszki - jest już czym sie chwalić na dworze
Gratuluje rozpoczętych tygodni
A dopiero sie dwie kreski na teście widziało

Konczi, też byłam dzisiaj w realu tam u Ciebie, z tym że około 12 Oczywiście teściów my odwiedzili i cały czas gadka o autach nie ma tam innych tematów już...
Zła byłam bo se bluzki za 50zł nie kupiłam
Ja chyba do samego porodu bede chodzić w tych co chodze bo nie są za małe a te co wypatruje w sklepie to coś za drogie

No a jutro mam badania siuśków z rańca, a o 16 odbiór wyników i heja na wizyte podglądnąć bobasa w końcu
Miało być 31 ale bedzie jutro
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 17:15   #249
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
lidka dziekuje za odpowiedz. czyli jakies 540 zl na te ☠☠☠☠☠☠☠ki pierwsze trzeba przeznaczyc.
a wkleisz zdjecie łóżeczka jakie zamowilas?
Jak je złożę po remoncie mieszkania to wkleję, ale wrzucę linka z aukcji wygląda identycznie wybrałam wzór czerwono-szary
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...338411623.html
już raz je składałam na szybko z mężem, ale że nie mamy miejsca na razie, żeby sobie stało, to wylądowało po chwili spowrotem w kartonie, wygląda fajnie i składa się łatwiutko
Stary 2012-05-20, 17:20   #250
Iwoncia81
Zakorzenienie

Lidka, fajowe łóżeczko
Też zakup podobnego mam z głowy już oczami wyobraźni widziałam jak maluszek w nim śpi jak miałam chwilowo rozłożone
Stary 2012-05-20, 17:28   #251
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Hejooo
Witam sie dopiero teraz bo mam troche spokoju
Nadrobiłam Was już też i powiem że macie cudne brzuszki - jest już czym sie chwalić na dworze
Gratuluje rozpoczętych tygodni
A dopiero sie dwie kreski na teście widziało

Konczi, też byłam dzisiaj w realu tam u Ciebie, z tym że około 12 Oczywiście teściów my odwiedzili i cały czas gadka o autach nie ma tam innych tematów już...
Ja chyba do samego porodu bede chodzić w tych co chodze bo nie są za małe a te co wypatruje w sklepie to coś za drogie

No a jutro mam badania siuśków z rańca, a o 16 odbiór wyników i heja na wizyte podglądnąć bobasa w końcu
Ja jutro też wizytuję mojego maluszka wyniki odebrałam w piątek i są dobre, w moczu miesiąc temu miałam bakterie a teraz już nie, więc jestem zadowolona, glukoza na normalnym poziomie a krew się rozrzedza, ale to normalne jest, zobaczymy co lekarz powie
Już się nie mogę doczekać!!!
Trzymam kciuki też za wszystkie jutrzejsze wizyty

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Lidka, fajowe łóżeczko
Też zakup podobnego mam z głowy już oczami wyobraźni widziałam jak maluszek w nim śpi jak miałam chwilowo rozłożone
Widziałam Twoje błękitne cudo i się zastanawiałam, czy sobie podobnego, albo od tego sprzedawcy nie kupić, bo ty sporo mniej zapłaciłaś niż ja, no ale w sumie kupowałam już od tych rodzyneczek tyle rzeczy, że stwierdziłam, że za jedną przesyłkę zapłacę no i też na jednym dziecku nie mam zamiaru poprzestać, więc będzie już dla następnych obywateli świata
Stary 2012-05-20, 18:03   #252
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mój brzusio 21+6 dni
a tam widze jakieś tatoo na brzusiu?
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to dzisiaj zaczynamy 23 tydzień a tym samym 6 miesiąc
super,gratulacje:ju pi:
Cytat:
chciałam Wam opisać dzisiejsze skorzystanie me z kasy z pierwszeństwem
byliśmy na zakupach z samego rana aby mi upał nie doskwierał .. sklep od 10 więc tak pojechaliśmy (real) zrobiliśmy zakupy i mąż ciśnie do kasy z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży, pyta się kierownika kas czy można skorzystać .. babeczka podeszła do kasjerki i pani nas prosi na co ludzie oburzenie wielkie ... znaczy się jedna taka kobita około 35lat myślała, że wyjdzie z siebie bo ona stała w kolejce na co sprzedawca jej mówi że to kasa z pierwszeństwem i jeżeli jej to nie odpowiada to może podejść do innej ... pani nas skasowała, podziękowaliśmy i poszliśmy ... byłam w szoku bo panowie nie komentowali, tylko tyle że nie zauważyli że to taka kasa, starsze panie także tłumaczyły że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo a ta jedna pinda z mordą przez całe kasowanie naszych produktów ... po czym skończyła się rolka i pani musiała czekać aż kasjerka ją wymieni
[/COLOR]
wszedzie sie znajda takie mędy.na szczescie coraz mniej sie już tym denerwuje

chwale sie co dzis zakupiłam
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:24   #253
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Konczi jaki śliczny domek dla maluszka.
A śpiworek super - gdzie kupiłaś taki cienki?
śpiworek kupiłam na all ... chciałam cieniutki by był i się okazał bardzo milusi

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Wcale nie wredne, tylko prawdziwe - ubawiłam sięja na razie jeszcze się nie upomniałam nigdzie o pierwszeństwo, ale chyba niedługo zacznę to robić jak mi się upały dadzą we znaki, bo skoro takie prawo mamy, to czemu z niego nie skorzystać? a że inni pomarudzą to mi tam akurat wisi, jak ktoś serca nie ma i sam się nie domyśli to ja tam jego staniem i ględzeniem też się nie mam zamiaru przejmować ot co!
ja raczej nie korzystałam z tego ale dzisiaj było dość duszno mimo że wcześnie i koleje więc mąż bez zastanowienia zażądał dla mnie prawa

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Śliczny domek

A jaki rozmiar masz śpiworka?

62/68 ... myślę że na jakiś czas się przyda

Cytat:
Napisane przez coventry Pokaż wiadomość
konczita piękny brzusio, podoba mi się ten spiworek, czy on jest może z lidla, ja kupiłam w tesco troszkę grubszy i na 6m, ale bombowa cena była 8,70 z 61 polecam tam pobuszowac po wyprzedarzach, bo bawełna super a czesto coś przeceniają

nie wiem czy z lidla czy nie bo na all zakupiłam ale jest bardzo fajny

Cytat:

trzymam kciuki za wizytę i badania
a widzisz tak blisko byłaś ... piknie no !
kurcze ja już chyba nic nie kupuję do ubrania mam kilka tunik i w nich biegam ... no cóż jeszcze 3,5 miesiąca to się jakoś obchodzi nie ?

Dziewczyny mam dylemat ... mam możliwość kupna tako ale tako jumper i mam dylemat ... do ilu dzieciaczki są w gondoli ???
Stary 2012-05-20, 18:25   #254
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
Ja jutro też wizytuję mojego maluszka wyniki odebrałam w piątek i są dobre, w moczu miesiąc temu miałam bakterie a teraz już nie, więc jestem zadowolona, glukoza na normalnym poziomie a krew się rozrzedza, ale to normalne jest, zobaczymy co lekarz powie
Już się nie mogę doczekać!!!
Trzymam kciuki też za wszystkie jutrzejsze wizyty

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Widziałam Twoje błękitne cudo i się zastanawiałam, czy sobie podobnego, albo od tego sprzedawcy nie kupić, bo ty sporo mniej zapłaciłaś niż ja, no ale w sumie kupowałam już od tych rodzyneczek tyle rzeczy, że stwierdziłam, że za jedną przesyłkę zapłacę no i też na jednym dziecku nie mam zamiaru poprzestać, więc będzie już dla następnych obywateli świata
A to ja jakoś sie stresuje tego jutra, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
I też trzymam kciuki

Pewnie, jak kupowałaś u nich więcej rzeczy to za jedną przesyłką. A łóżeczko naprawde prześliczne
Przynajmniej będzie kolorowo w domu , a maluszek będzie ciekawy
A dowiedziałam sie 2 dni temu że też na jednym bejbiku niepoprzestaniemy no ale najpierw wyczekujemy pierwszego i licze na to że mi w końcu pokaże jutro co skrywa między nóżkami tak na 100%
Stary 2012-05-20, 18:26   #255
Konczita
Zakorzenienie

choco super body ... też za długim rękawkiem muszę się porozglądać
Stary 2012-05-20, 18:29   #256
kaczuszka69
potworkowa

mam nadzieję, że w końcu uda mi się wbić w któryś z wątków, toć to w środę zaczniemy z Oliwką 6 miesiąc

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:29   #257
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
śpiworek kupiłam na all ... chciałam cieniutki by był i się okazał bardzo milusi

ja raczej nie korzystałam z tego ale dzisiaj było dość duszno mimo że wcześnie i koleje więc mąż bez zastanowienia zażądał dla mnie prawa

62/68 ... myślę że na jakiś czas się przyda

nie wiem czy z lidla czy nie bo na all zakupiłam ale jest bardzo fajny

trzymam kciuki za wizytę i badania
a widzisz tak blisko byłaś ... piknie no !
kurcze ja już chyba nic nie kupuję do ubrania mam kilka tunik i w nich biegam ... no cóż jeszcze 3,5 miesiąca to się jakoś obchodzi nie ?

Dziewczyny mam dylemat ... mam możliwość kupna tako ale tako jumper i mam dylemat ... do ilu dzieciaczki są w gondoli ???
Dziękuje za kciuki
No zawsze jak jestem u teściów a ostatnio coś za często :P to myśle czy Ciebie nie spotkam

Dobre pytanie jak długo dzieci są w gondoli
Oczywiście ja pomijam takie co sie rodzą z wagą 7kg bo do mojej gondoli to by już nie wlazł chyba
Stary 2012-05-20, 18:29   #258
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
A to ja jakoś sie stresuje tego jutra, mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
I też trzymam kciuki

Pewnie, jak kupowałaś u nich więcej rzeczy to za jedną przesyłką. A łóżeczko naprawde prześliczne
Przynajmniej będzie kolorowo w domu , a maluszek będzie ciekawy
A dowiedziałam sie 2 dni temu że też na jednym bejbiku niepoprzestaniemy no ale najpierw wyczekujemy pierwszego i licze na to że mi w końcu pokaże jutro co skrywa między nóżkami tak na 100%

o proszę jakie informacje otrzymałaś ... przynajmniej maluszek będzie miał rodzeństwo
Stary 2012-05-20, 18:30   #259
alfabia
Raczkowanie

Mi to już niewiele w sumie brakuje do kompletu. Ubranka mam. Pieluszki mam.
Butelki dwie Tomme,
sterylizator Tomme ( z ogłoszenia za 40 zł),
smoczki,
laktatory (ręczne i elektryczne od siostry),
łóżeczko z funkcją kołyski (kupione za śmieszne 100 zł z pościelą i materacykiem w super stanie),
dwa kpl pościeli,
spiworek (od siostry),
wózek 3 w 1 (podobny do Mutsy też ze skrętną całą osią Mikrus Alu Sprint, kupiony w promocyjnej cenie 890 zł),
bujaczkę Fisher Price Rainforest (kupiłam z ogłoszenia za 270 zł)
Termoopakowanie do butelki
Podgrzewacz (od siostry)

Brakuje mi przewijaka (zastanawiam się nad komodą), wanienki, środków do pielęgnacji malucha, karuzeli nad łóżeczko, ewentualnie leżaczek (choć się zastanawiam czy kupić bo ta bujaczka jest super).

Generalnie coraz mniej zostało do kupienia.
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:31   #260
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

o proszę jakie informacje otrzymałaś ... przynajmniej maluszek będzie miał rodzeństwo
Nioooo jak wszystko dobrze pójdzie to za 2-3 lata chciałabym drugie bo odkąd pamiętam chciałam zawsze dwoje
Stary 2012-05-20, 18:32   #261
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
mam nadzieję, że w końcu uda mi się wbić w któryś z wątków, toć to w środę zaczniemy z Oliwką 6 miesiąc
Oliwka śliczne imię bardzoo mi się podoba
zapraszamy do udzielania się.. każdy się wbije tylko nie wolno się zrażać jak się raz nie otrzyma odpowiedzi na posta

Cytat:
Dziękuje za kciuki
No zawsze jak jestem u teściów a ostatnio coś za często :P to myśle czy Ciebie nie spotkam

Dobre pytanie jak długo dzieci są w gondoli
Oczywiście ja pomijam takie co sie rodzą z wagą 7kg bo do mojej gondoli to by już nie wlazł chyba

ehhh a ja w domku byłam widzisz ... w południe to się po osiedlu nie szlajam dopiero z wieczora wychodzę bo mi za gorąco jest ...
właśnie też się nad tym zastanawiam ile w gondoli się jeździ ... jak dużą masz gondole?
Stary 2012-05-20, 18:34   #262
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Alfabia słodki brzuszek. Ja jestem teraz w 18 tyg i mam połowe Twojego z 17 tyg - mam nadzieje, że dzidzia rośnie i prawidłowo się rozwija. Jutro badanie więc sie uspokoje.

Przyszłam do domu a tu TŻ leży z gorączką i katarem, tak, że dzisiaj nigdzie nie wybędziemy Ale musi się wykurować bo jutro do pracy
ja jestem w 21 + 3 dni i naprawde mam maly, nic nie widac dlatego tak bałam sie połówkowego, że sie okaże, że nie rosnie itd, ale doktorek powiedział, że wszystko ok, wymiary prawidłowe, wiec już sie nie martwie, a nawet ciesze, bo nie chce dużego brzucha mieć ale pewnie mi jeszcze urośnie, bo mój tż prawie 2 m, urodził sie mając 59 cm, ja mam 170 wieć może dzidzia być długaśna

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mój brzusio 21+6 dni

ślicznie a co to za tatuazyk ?

Cytat:

super brzusio i popraw się kochana no koniecznie ....!

chciałam Wam opisać dzisiejsze skorzystanie me z kasy z pierwszeństwem
byliśmy na zakupach z samego rana aby mi upał nie doskwierał .. sklep od 10 więc tak pojechaliśmy (real) zrobiliśmy zakupy i mąż ciśnie do kasy z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży, pyta się kierownika kas czy można skorzystać .. babeczka podeszła do kasjerki i pani nas prosi na co ludzie oburzenie wielkie ... znaczy się jedna taka kobita około 35lat myślała, że wyjdzie z siebie bo ona stała w kolejce na co sprzedawca jej mówi że to kasa z pierwszeństwem i jeżeli jej to nie odpowiada to może podejść do innej ... pani nas skasowała, podziękowaliśmy i poszliśmy ... byłam w szoku bo panowie nie komentowali, tylko tyle że nie zauważyli że to taka kasa, starsze panie także tłumaczyły że kobieta w ciąży ma pierwszeństwo a ta jedna pinda z mordą przez całe kasowanie naszych produktów ... po czym skończyła się rolka i pani musiała czekać aż kasjerka ją wymieni

idę szybciutko dalej Was nadrobić :brzyda l:

ahahaha ma baba za swoje, jak ja lubie takie sytuacje

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34231593]a tam widze jakieś tatoo na brzusiu?

super,gratulacje:ju pi:

wszedzie sie znajda takie mędy.na szczescie coraz mniej sie już tym denerwuje

chwale sie co dzis zakupiłam[/QUOTE]

ojoj Leoś bedzie slicznie w nich wyglądał

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:34   #263
alfabia
Raczkowanie

Wózek jest taki jak na zdjęciu plus do tego jest spacerówka i fotelik do auta a adapterem do wpięcia do wózka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wozek-wielofunkcyjny-mik_1.jpg (19,2 KB, 24 załadowań)
Stary 2012-05-20, 18:35   #264
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
Oliwka śliczne imię bardzoo mi się podoba
zapraszamy do udzielania się.. każdy się wbije tylko nie wolno się zrażać jak się raz nie otrzyma odpowiedzi na posta

ehhh a ja w domku byłam widzisz ... w południe to się po osiedlu nie szlajam dopiero z wieczora wychodzę bo mi za gorąco jest ...
właśnie też się nad tym zastanawiam ile w gondoli się jeździ ... jak dużą masz gondole?
to może dlatego że cały czas w rozjazdach jestem między swoim domem, a domem Miśka, plus studia i jeszcze teraz sesja... ale od lipca wolne aż do października przyszłego roku

Mysza

-15kg

Stary 2012-05-20, 18:36   #265
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Nioooo jak wszystko dobrze pójdzie to za 2-3 lata chciałabym drugie bo odkąd pamiętam chciałam zawsze dwoje

ja też zawsze chciałam dwójkę ale czas pokaże jak nam się poukłada

alfabia ale Ci dobrze ja to prawie nic nie mam .. ehh no trzeba się zmobilizować i już
Stary 2012-05-20, 18:37   #266
kraven
Zakorzenienie

To ja się pochwale pierwszym zakupem dla dzidzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1040238.jpg (96,4 KB, 34 załadowań)

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:39   #267
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Wózek jest taki jak na zdjęciu plus do tego jest spacerówka i fotelik do auta a adapterem do wpięcia do wózka.
jakie wymiary ma ta gondola???

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
to może dlatego że cały czas w rozjazdach jestem między swoim domem, a domem Miśka, plus studia i jeszcze teraz sesja... ale od lipca wolne aż do października przyszłego roku

kaczuszka zabiegana jesteś ... ale ogól nie wszystko ok i się dobrze czujesz?

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:

kubuś kubuś puchatek śliczne
Stary 2012-05-20, 18:41   #268
kaczuszka69
potworkowa

Cytat:
jakie wymiary ma ta gondola???

kaczuszka zabiegana jesteś ... ale ogól nie wszystko ok i się dobrze czujesz?

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

kubuś kubuś puchatek śliczne
tak, na szczęście wszystko w porządku, tylko od tego ciepła i ciągłego chodzenia na uczelni puchną mi nogi tak więc nie mogę się doczekać czwartkowego wyjazdu do Miśka, bo u niego o dziwo zawsze mi opuchlizna schodzi

ja też jeszcze nie mam prawie nic, może poza górą ubrań, które będę mieć po siostrzenicy

Mysza

-15kg

Stary 2012-05-20, 18:43   #269
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
ale słodziutkie.kocham kubusia puchatka.jest taki głupiutki i kochany
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:44   #270
alfabia
Raczkowanie

Konczita: Gondola wielka-super.
Wymiar gondoli :
80x35 cm

Poleciła mi go siostra, która dokładnie taki użwyała. Ponad to takie znalazłam opinie na necie:

Wózek godny uwagi, choć mało popularny!Jest cięzki, ale dla niektórych to atut...mieszkam na domku,wiec dzwigac go nie muszęGondola wielka-super.Spacerowka super-budka obszerna i chroni przed wiatrem czy deszczem.Fotelik też elegancki z wkładką dla noworodka,mozna nim bujać.Skrętna oś - swietna sprawa!W 1 ręce moge trzymac smycz,a drugą prowadzic wózio!Szczrze powiem,ze lepszy od MUTSY!!!! O wiele większy kosz na zakupy. Wózek na prawde mi się sprawdził! Jedynym mankamentem moze być torba dołączona na wózia...mało wymyślna, na jeden klips. Nie posiada żadnych kieszonek na zamek,w srodku też bez żadnej przegrody. Mimo wszystko polecam szczerze!!!!!!!!aaa...i amortyzacja 100% extra!!!

To super wózek. Po pierwsze jest polski!i dzięki temu tańszy niż jego odpowiednik Mutsy! Po drugie jest ładniejszy i lepiej wykonany, to po co kupować wózek 3 w 1 za 3 tyś jak można za 1 tysiąc?
Wózek jest owszem cięzki, ale ja znoszę go z 2 piętra i nie narzekam. Ośka jest genialna, łatwośc prowadzenia jest więc największym atutem tego wózeczka. 4 wielkie koła(ja wybrałam ze szprychami), porządna duża budka to kolejny plusy wozka. Szczerze polecam każdej młodej mamie

Moja siostra mówiła dokładnie to samo.
A cena bardziej niż przywoita.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości