Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-20, 12:18   #2731
Karolina_83
Raczkowanie

Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Witam z zalanego słońcem Lbn
Dzisiaj niedziela a ja kwiatki na balkonie sadziłam ale dzisiaj K mógł mi pomóc a jutro musiałabym to robić sama. Zaraz zmykamy na obiad do moich rodziców a popołudniu idziemy na rower.
Dziewczyny mam pytanie jaką będziecie miały muzykę na filmie video bo my kompletnie nie mamy pomysłu tzn. jedyny pomysł jaki mamy to zmiksowany weselny teledysk do "Weselny klimat" to jest takie kiczowate że aż śliczne
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:28   #2732
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejka

Ale u nas też dzisiaj pięknie choć temperatura duzó niższa niż u Was ale od razu mam więcej energii ja dzisiaj mam 3 facetów do wykarmienia na obiad
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Ciekawe jak tam nasze świeżo upieczone żonki
Kiciu - dziekujemy za relację i zdjęcia na poczcie, Jagodzia wyglądała przepięknie

To ja wrzucą swoją mini relację z wczorajszego ślubu.
Para spóźniła się 15 minut na własny ślub, bo był jakiś wyścig i policjanty zatrzymały ruch na starówce. Też musiałam szukac objazdu. Dodatkowo młodzi przyjechali bryczką i stąd to opóźnienie. Ale oto plusy sytuacji, że po jednym ślubie nie ma nastęopnego, ksiądz w ogóle się nie spieszył, msza zakończyła się również z opóźnieniem. Wejście mi się nie podobało. W ogóle mszę prowadzili 3 księża, którzy wyszli po parę młodą. Stałam blisko więc słyszałam, jak jeden ksiądz mówił do drugiego, że panna młoda z tą suknią się w kościele nie zmieści
Ale za to kazanie było piękne Mszę prowadził wuj któregoś z młodych. Zaczął od tego, ze musi pochwalić ich za 3 rzeczy. Pana młodego za oczy, że wśród 3 miliarda kobiet wypatrzył tę najlepszą i najpiękniejszą. Pmkę za serce, że wśród 3 miliarda mężczyzn otworzyła je dla tego jednego, wyjątkowego, zaś ich oboje za ducha, który ich połączył w tak piękną całość. Oczywiście kazanie było dużo dłuższe, ale to jest to co najbardziej utkwiło mi w pamięci.
Poza tym mikrofon nawalał trochę
Myslę, że mogę wrzucić zdjęcia - i tak nie widać kto to:
Załącznik 4683447 Załącznik 4683448

aha i Tż stwierdził, że ma nadzieję, że ja nie mam takiej sukni. Pytam: "jakiej?" - "No takiej falbaniastej". Problem w tym, że ja właśnie taką mam

spotkanie z teściami było ok. Siedzieli do północy Rodzicom wręczyliśmy zaproszenia, które były przygotowane specjalnie pod nich. Były wzruszenia itd. Ojcowie opędzlowali 0,7 i whiskacza i włączył im się dziwny klimat. Typu: kiedy wnuki
heh dziewczyny mają racje, nawet nie ma co porownywać Twojej sukni do tej PM Twoja to cudo o ktorej każda marzy wiec loozik - TZ bedzie zachwycony

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

my tez wczoraj omawialismy przebieg calego dnia slubu i stanelismy przy momencie przyjazdu do mnie, i ja mowie ze wychodze a Ty mdlejesz z wrazenia i tylko sprobuj nie pasc z zachwytu!! a TZ: o kurcze, to musze pocwiczyc przed lustrem. I zaczal robic miny padajacego z zachwytu
mój też tak czasami robi
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 12:58   #2733
evoonia86
Zakorzenienie

kicia dziekujemy za relację i fotki. Jagodzia wyglądała cudownie szkoda tylko tej kichy z bukietami

kooocur ależ kochany facet z tego Twojego TŻ-ta a pocałunki w brzuszek mnie rozczuliły na maxa

Dancing_Lady gratuluję wszystkich zakupów też musimy się rozejrzeć za gajerkiem, ale ciągle coś nam przeszkadza

nena1984 Twoja suknia jest zupełnie inna. nie martw się. ta jest faktycznie strasznie falbaniasta, więc wcale się nie dziwię, że ksiądz miał obawy czy się zmieści do kościoła

ja dziś spędzam ostatni dzień w Poznaniu. w nocy z piątku na sobotę i wczoraj byliśmy na małych imprezkach i dziś trochę słabo się czuję, ale generalnie nie jest źle. musze Wam powiedzieć, że nawet spodobało mi się to miasto i w sumie mogłabym tutaj zamieszkać.
Stary 2012-05-20, 13:04   #2734
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja dopiero wstałam ;D

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 13:15   #2735
marylka80
Zadomowienie

ja tez
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 13:17   #2736
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ja dopiero wstałam ;D
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
ja tez
ale Wam dobrze
Stary 2012-05-20, 13:41   #2737
marylka80
Zadomowienie

Dziewczynki, czy moglybyscie rzucic okiem na ponizszy tekst? Bo chcialam zrobic taka specjalna kartke z podziekowaniami dla zespolu, restauracji, kapeli, fotografa, samochodu, florystki itd. Bo to w duzej mierze dzieki nim nasz dzien bedzie tak piekny i niepowtarzalny, a z doswiadczenia wiem, ze w ostatnije chwili jak sie placi to jest wielki chaos, i czesto taki wazny gest umyka, kupilam wiec specjane koperty z napisen "thank You" i chce tam wlozyc specjalna kartke (wzor zaproszenia) z podziekowaniami no i pieniazki oczywiscie.
Myslicie ze taki tekst bedzie ok?

Dziękujemy to zdecydowanie za mało,
aby wyrazić naszą wdzięczność
za pomoc i wkład w organizacji
naszego ślubu i wesela.
Dzięki Wam ten najważniejszy dla nas dzień
będzie dla nas najpiękniejszy i niezapomniany,
Marylka&Marcel
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 13:42   #2738
melod_y
Zakorzenienie

a ja szukam sukienki na poprawiny i nie moge nic znalezc...
Na dodatek TZ chce sie spotkać a mi sie nie chce jeszcze dzisiaj z Nim gadac
Wogole przez to wszystko złapałam dola ślubnego...

dobra nie marudzę, uciekam opalac swoje blade cialo

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 14:16   #2739
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
a ja szukam sukienki na poprawiny i nie moge nic znalezc...
Na dodatek TZ chce sie spotkać a mi sie nie chce jeszcze dzisiaj z Nim gadac
Wogole przez to wszystko złapałam dola ślubnego...

dobra nie marudzę, uciekam opalac swoje blade cialo
kurde, nieźle Ci zalazl za skórę, skoro już tyle dni się do niego nie odzywasz

Cytat:
Dziewczynki, czy moglybyscie rzucic okiem na ponizszy tekst? Bo chcialam zrobic taka specjalna kartke z podziekowaniami dla zespolu, restauracji, kapeli, fotografa, samochodu, florystki itd. Bo to w duzej mierze dzieki nim nasz dzien bedzie tak piekny i niepowtarzalny, a z doswiadczenia wiem, ze w ostatnije chwili jak sie placi to jest wielki chaos, i czesto taki wazny gest umyka, kupilam wiec specjane koperty z napisen "thank You" i chce tam wlozyc specjalna kartke (wzor zaproszenia) z podziekowaniami no i pieniazki oczywiscie.

naszego ślubu i wesela.
Marylka&Marcel
tekst wydaje się ok. nie wiem czy będzie dobrze, ale ja dziękujemy dałabym w cudzysłów.

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

aha no i dziękuję za wszystkie mile słowa o sukni Wiem, że już któryś raz z rzędu wałkuję temat, że mam obawy, iż mojemu Tżtowi może się suknia nie spodobać. No ale tak jak mówiłam, kupiłam ją trochę pod wpływem emocji i dopiero potem na chłodno zaczęłam kalkulować.

spadam na rowerek, jedziemy 30 km na naszą salę ciekawe jak wygląda w pełnym rozkwicie drzew. zrobie fotki

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 14:51   #2740
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Też tak uważam, a Ribery i Roben to już całkowita porażka moim skromnym zdaniem
Tylko mi strasznie żal, bo patrząc na cały turniej i wczorajszy mecz to Bayernowi się berdziej nalezało...
Ale już koniec tematu- było minęło, teraz czekam na mistrzostwa.

Cytat:

za pomoc i wkład w organizację
naszego ślubu i wesela.

Marylka&Marcel
Na poczatek z organizacji zmieniłabym na organizację (ale nie wiem, czy to dobra wskazówka), a potem wywaliłabym to ostatnie "dla nas", lub cos zniemiła, by kolejno po sobie ne następował ten zwrot. A tak jest bardzo ok.

A teraz ogladam film z naszego wesela oczywiście kręcony przez zabytkowa kamerę wujka. Mam bekę niesamowitą

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 15:04   #2741
__Paulinka__
Zakorzenienie

jejku jejku ale sie obżarłam

Cytat:

naszego ślubu i wesela.
Marylka&Marcel
tak jak Nena napisala DZIĘKUJE wzielabym w ""
Stary 2012-05-20, 15:15   #2742
Nattiv
Zakorzenienie

Biorę się za obiadek

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 15:45   #2743
MARGIDA
Wtajemniczenie

a ja zrobiłam 400 km autem i dlatego u mnie dziś na obiad pizza z mrożonki

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 15:53   #2744
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam 400 km autem i dlatego u mnie dziś na obiad pizza z mrożonki
Też dobra Ja już pojadłam i leżę do góry brzuchem.
Zastanawiam się jak by tu spędzić resztę popołudnia, ale nie mam pomysłu. Pewnie będę się lenić na kanapie przed laptopem.

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 15:54   #2745
niusia_87
Zakorzenienie

Witam
Mam nadzieję, że pomożecie

Chodzi o plener

Beskid Śląski/Żywiecki
Rybnik/Racibórz/ wielkie koło OKOLICE
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 16:09   #2746
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Też dobra Ja już pojadłam i leżę do góry brzuchem.
Zastanawiam się jak by tu spędzić resztę popołudnia, ale nie mam pomysłu. Pewnie będę się lenić na kanapie przed laptopem.
my mamy odciski na , więc idziemy do uzdrowiska na

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:12   #2747
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość

dziewczynki wrzucam zdjęcia swoich bucików no i bluzeczki którą wczoraj dostałam od mamy i jak wam się podoba???

mi się bardzo podobają

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wczoraj wpadlam na pomysl, aby zamiast oklepanych kotylionow zamontowac gosciom przypinki
u nas przypina sie kotylkony wszystkim gosciom, nie wazne czy panna, czy kawaler czy malzenstwo, czy dziecko

co o tym myslicie? ja jestem tym pomyslem zachwycona niestety wyjdzie duuuuuzo drozej niz kotyliony, ale trudno
bardzo fajne przypinki

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

taka jest :
Załącznik 4682242

podoba Wam się ?
bardzo! i nie powiedziałabym że kosztowała 65zł

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
ciekawe jak tam nasze mężatki
witam was kochane, kupilam juz u siebie w sklepie maly prezent dla mamy wstawiam wam zdjęcie, powinnien jej się spodobac bo lubi taką biżuterię
super mam podobny kolczyk do pępka

kocurku super że tż dba o Was
kiciu dziękje za relację
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:22   #2748
__Paulinka__
Zakorzenienie

ale tutaj dzisiaj ruch

My byliśmy z TZ na spacerku i zrobił mi pare fotek moze pozniej przesle na poczte
Stary 2012-05-20, 18:48   #2749
magdalennne
Wtajemniczenie

Witajcie
Marylko bardzo fajny pomysł z tymi karteczkami dla obsługi Na pewno będzie im miło Nie jestem polonistką, więc ze składnią nie pomogę

Byliśmy dzisiaj z kolejnymi zaproszeniami u rodziny i znajomych TŻ. O ile u rodziny było ok, to u tych znajomych (przyjaciół domu) było beznadziejnie i mam nadzieję szczerze mówiąc, że nie będzie chciało się im jechać tych 400km... Zostało jeszcze jedno zaproszenie dla babci TŻ, która mieszka na przeciwko Ale generalnie koniec
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 18:58   #2750
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu Jagodzi

A więc tak Młodzi podjechali autkiem dużo wcześniej zakamuflowali się za krzaczkami i czekali aż para przed nimi wyjdzie z kościółka... Potem grzecznie ustawili się przed drzwiami goście weszli do środka. Wtedy Jagódka mnie zawołała na moment. Chwile pogadaliśmy. Była mega zestresowana. Powiedziała że sie strasznie denerwuje i krzyczy na wszystkich od rana Niestety miały dziewczynki problem z etolą która była za duża i nie chciała się przypiąć ale jakoś dały radę. Potem weszliśmy z TŻ do kościółka usiedliśmy w ławce. Zaraz potem rozbrzmiał marsz mendelsona i ksiądz wyszedł po Parę Młodą. Młodzi caały czas się uśmiechali. Rozpoczeła się msza. Kazanie bardzo fajnie ksiądz mówił (niestety nie została w czasie mszy rozwiazana zagadka listów miłosnych chyba że po mszy coś ksiądz przekazał to już jagodzia powie) No i nastał TEN moment. Przysięga zarówno Pan młody jak i Panna Młoda z uśmiechem a wrecz prawie śmiechem na ustach wypowiedzieli przysięge. Potem obrączki i już po stresie Przed komunią było błogosławieństwo Państwa Młodych po mszy jagodzia mi mówiła że aż sie wtedy popłakała. W czasie komunii byłą grana przecudownie melodia na skrzypcach aż się autentycznie wzruszyłam. Po mszy wyszliśmy z kościółka i czekaliśmy na parę młodą. U jagodzi były 2 tuby a jaki to huk o matulu ja to przy 4 chyba padnę na zawał... ale mniejsza...potem życzenia uściskałam jagódkę od was karteczkę też podpisałam w waszym imieniu

Teraz sprawy techniczne. jagodzia wyglądała cuuuudownie przepiękny makijaż autorstwa pani Marty B.. Fryzurka inna niż ta z wczoraj teraz miała koczka i nad to welon biżuteria suknia no bosko.... Tylko ta nieszczęsna etola przeszkadzała trochę. Niestety nie wszystko wyszło idealnie. Jagodzia jest bardzo niezadowolona z bukietów które przyznam że do ładnych nie należały tzn jej to jeszcze jak cie nie mogę ale swiadkowej mi się nie podobał. Ale jak sama nasza kochana Jagodzia skomentowała zrobi pani robiacej bukiety piekło za to W załączniku pokazuję co mogę czyli kartka z życzeniami i dekoracja samochodu która też super wyszła
dziękujemy za relacje bardzo ładna.
szkoda że zdjęc nie mogę zobaczyć ale domyślam się że wyglądała przepięknie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 19:18   #2751
anusia-girl
Rozeznanie

Hej laseczki
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Relacja ze ślubu Jagodzi
Bardzo fajna relacja! Czekamy teraz na wszystkie relacje naszych świeżo upieczonych mężatek!!!

DLA WSZYSTKICH ŚWIEŻO UPIECZONYCH ŻONEK tego weekendu!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!

Dziś od samego rana byliśmy nad jeziorkiem z TŻ, taka piękna pogoda, że aż grzechem było siedzieć w domu... spiekłam się masakrycznie a nie leżałam plackiem... (no może troszkę po zjedzeniu pysznego grillowanego mięska ) Ale póki co nic mnie nie piecze więc może nie będzie tak źle...
A jutro cały dzień na uczelni błeeeee... Pociesza mnie fakt, że we wtorek mam przymiarkę sukienki

Lecem korzystać z ostatków weekendu (czyt. idę leżeć )
Miłego wieczorku!!!! BUZIAKI
Stary 2012-05-20, 19:23   #2752
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:

naszego ślubu i wesela.
Marylka&Marcel
Ja również jestem zdania, że powinno być: "dziękujemy" i w organizację.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 19:29   #2753
Ahri
Raczkowanie

@marylka80

Bardzo fajny pomysł z podziękowaniami. My też będziemy robić podziękowania, aczkolwiek bardziej osobiste (czyli nie na kartce, ale jakieś wręczenie kwiatów czy wódki), bo fotograf, florystka i zespół to znajomi rodziców TŻ . Zastanawiam się tylko czy wystosować jakieś podziękowania do obsługi (kucharzy, kelnerów, kelnerek etc.) w końcu udane wesele zależy też od nich i nie wiem czy też na kartce czy osobiście jakoś złożyć, ale pewnie coś wymyślimy.

Zazdroszczę trochę Wam takiej pięknej pogody, też z chęcią urządziłabym grilla albo poszła się poopalać. Niestety w UK albo pada albo jest pochmurno .

Również życzę wszystkiego najlepszego dla dziewczyn, które poszerzyły grono mężatek .

Edytowane przez Ahri
Czas edycji: 2012-05-20 o 19:33
Ahri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:37   #2754
gosiulka22
Wtajemniczenie

tak sobie siedzę i znalazłam fajny pierwszy taniec taki smieszny
http://www.youtube.com/watch?v=rzeMfNO29BM
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:40   #2755
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:42   #2756
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
jak się czujesz?
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:43   #2757
201705121336
Konto usunięte

Marylko teksy wydaje mi sie ok

jutro mierzenie jak mi koleżanka cyknie fote to wrzucę na poczte
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:46   #2758
kasia_kuku
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;34233097]jak się czujesz?[/QUOTE]

Dziękuję, już lepiej. Muszę jeszcze pójść do gina, bo sama zaczełam podejrzewać że długoletnie stosowanie tabsów odbiło się na moim krążeniu chyba. Muszę zrobić szczegółowsze badania.
Takie podstawowe są ok.

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-20, 20:49   #2759
Konto usunięte

Cytat:

Dziękuję, już lepiej. Muszę jeszcze pójść do gina, bo sama zaczełam podejrzewać że długoletnie stosowanie tabsów odbiło się na moim krążeniu chyba. Muszę zrobić szczegółowsze badania.
Takie podstawowe są ok.
to śmigaj
Stary 2012-05-20, 20:56   #2760
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
tak sobie siedzę i znalazłam fajny pierwszy taniec taki smieszny
http://www.youtube.com/watch?v=rzeMfNO29BM
Szczerze mówiąc chyba lepiej by było jakby zostali przy tym przytulańcu z początku... 3 minuty łażenia nawzajem wokół siebie jak dla mnie

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:

Takie podstawowe są ok.
Sprawdzaj koniecznie, jakaś przyczyna musi być.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości