|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
Naj nie chcę krakać, ale....coś się święci
![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
nie dość, że brak mi seksu, to jeszcze brak faceta u boku i masz efekt
naprawdę tak nie miałam. tęskniłam, ale nie wyłam jak głupia ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- nic się nie święci. relacjonowałam Wam już dziesiątki takich rozmów po prostu jestem smętna na starość
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho!
Rain wszystkiego najlepszego Ale się wybawiłam na panieńskim wczoraj dziewczyny nie wierzyły, że to już końcówka szóstego miesiąca, bo równo z nimi szalałam na parkiecie przez 3 godziny malutkiej chyba się spodobało to tańczenie, bo rano próbowała to samo w brzuszku powtarzać ale mega już widać, że kopie - aż cały brzuch faluje!![]() Naj miałam tak samo, jak Tż pojechał - łzy w oczach po każdym smsie no ale ja to sobie ciążą tłumaczyłam![]() Zazdroszczę przeokrutnie zlotu musiało być super!![]() Zmykam do łóżka, bo żebro mnie boli - dibtranoc!
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ale wcześniej się nie rozklejałaś po rozmowach tak bardzo
a on głupio nie pytał "dlaczego przed wyjazdem". Swoją drogą głupio by zrobił przed wyjazdem, bo co....zostawić Cię samą z pierdzieniem? bez sensu.
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Padam wczoraj byliśmy na grillu rocznicowym u znajomych świetna zabawa i generalnie jestem wykończona![]() witam nowe zazdrośnice ![]() i okrutnie zazdroszczę zlotu
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Gleń, pokaż foty brzuchate
a ja sobie mogę humor tłumaczyć zmianą tabsów, o! Olka, nieraz chrzanił, że niedługo itp., już nawet do października teg roku mam być żoną ), to jednak tego nie robi, więc to
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
też mi się tak zdaje że w najbliższym czasie coś wydarzy
![]() a że Ty Najuś się niczego nie spodziewasz to tylko jest na plus jeszcze Cię ten Twój pozytywnie zaskoczy, zobaczysz a tymczasem zmykam do męża paaaa
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj bo jak Ty mu mówisz ciągle o zaręczynach, to tego nie robi bo wyjdzie na wymuszone. Jak na mój gust to on czeka na odpowiedni moment i jak już ma plan, że się oświadczy, wtedy Ty wypalasz, że mógłby się oświadczyć, on uznaje, że dupa zbita, no bo przecież nie klęknie zaraz po tym, jak powiedziałaś, że chcesz ślubu i tak sobie w tym trwacie.
On czeka aż Ty przestaniesz mówić, a Ty i tak nie wytrzymujesz i ruszasz temat. Tak to przynajmniej wygląda z mojego punktu widzenia. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Ludziom się naprawdę w dupach przewraca.....
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Grape |
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
a skleroza ze mnie
![]() Rain Wszystkiego Najlepszego Zdania śpiewająco egzaminu praktycznego i dużo szczęścia STO LAT
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
To jest takie głupie.
niby nic się nie dzieje, a mam tyle mu do powiedzenia. że spotkałam naszego kolegę, że jak skończył się mecz, to kumpel zadzwonił i się strasznie cieszył, że rano obudziłam się z opryszczką, że grzywka mi się źle układa, że nie wiem kiedy podlewać kwiatki (on to robi). jestem w rozsypce bez niego. to mój przyjaciel. najjedyńszy. gadam z nim o wszystkim, naprawdę. chcę go. tutaj. teraz. uschnę do piątku albo nie uschnę, a tak naprawdę to tylko lech lemoniadowy mnie załatwił Wybaczcie smęty, ale tak mi... łzawo
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Naj Nie wiem jak to jest bo z TŻ jak dłużej nie widzimy się maks 2-3 dni,ale rozumiem,że CI go brakuję
mieszkacie razem i zawsze wiesz,że jest gdzieś blisko, a tu go nie ma. mocno
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
najka Ty bluszczu a w tyłek chcesz zarobić ?
nie możesz nie wiedzieć jak się kwiatki podlewa ani mieć P. za jedynego przyjaciela, masz tutaj super słitaśne przyjaciółki, którym zawsze możesz się wygadać z obleśności swojej grzywki
|
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, że mam innych kumpli, a Wy jesteście mi ekstremalnie bliskie, ale to on zajmuje się kwiatkami, bo ja nie umiem, kumple są nasi wspólni, wy nie znacie a grzywka... OK, grzywka jest be, fuj i takie tam dla każdego (poza lubym ) ![]() Cytat:
kolejnego dnia też na pewno mi już minie a w piątek luby wraca, to najważniejsze
|
||
|
|
|
#2626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tulę mocno ![]() Dzisiaj zabukowaliśmy wycieczkę na Wyspy Kanaryjskie - wylatujemy w ten wtorek po południu Nie ma to jak last minute Więc przez tydzień zdobywamy Fuerteventurę![]() Glen - mała to będzie tancerka I fajnie, że się dobrze bawiłaś![]() Moja teściowa tańcowała na weselu z brzuchem na niecały m-c przed terminem
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Naj tak się zajmiesz,że wróci a Ty "to już piątek?"
![]() ale zawsze masz nas żeby pogadać chociaż o grzywce a P szybko wróci![]() Osz WOW,ale Ci zazdroszczę
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ci fajnie! jak ja bym chciała polecieć w ciepłe kraje ciekawe, co w latach kolejnych Cytat:
oby był na tyle wcześnie, że po mnie przyjdzie w sumie to dobrze, że P. wziął aparat, bo grzywka to mały dramacik mam nadzieję, że rano będzie do pokazania
|
||
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
też się cieszę, że z mężem wypoczniemy
![]() Najuś a dobry ten lemoniadowy lech? (oczywiście wyłączając wahania nastroju po nim )My przez cały weekend grillowaliśmy najpierw w sobotę Gdynia, a dzisiaj u moich rodziców na działce i piliśmy piwo jabłkowe Somersby - zasmakowało mi tylko z ceną przesadzili - 3,99
|
#2630 | |||||
|
Zakorzenienie
|
sanrioo wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Wiele miłości i szczęścia wam życzę
Rain spełnienia marzeń, zdania egzaminu i pasma sukcesów florystycznych Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zazdroszczę zlotu. Tort zazdrośnicowy wyglądał superowo. Jestem pod wrażeniem. Carmi wg. mnie ta fryzura jest średnia. Znaczy się z boku ok ale tył jakoś kiepsko zrobiony. Współczuję przejść z księdzem. U nas na szczęście protokół był bezproblemowy. Ja też szalałam na zakupach w weekend. Nabyłam sukienkę z baskinką, szpilki (za 55 zł! bo była promocja z okazji otwarcia nowej galerii) i torebkę. A teraz ogłaszam oficjalnie bankructwo. Byliśmy w Vistuli bo szukamy garnituru na ślub. Czekaliśmy 17 minut!!! zanim ktoś z obsługi raczył podejść i zapytać w czym pomóc. Byłam już tak wściekła, że miałam pytać o kierownika i robić awanturę bo w sklepie 4 pracowników i poza nami 1 klient (jego obsługiwały 2 osoby a nas nikt). Masakra. Śmiałam się, że trzeba się umawiać jak na mierzenie sukni.
|
|||||
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo, kto Ci wypaplał, że o Ciebie pytałam na zlocie
![]() a w ogóle wczoraj na zlocie jak mój M. po mnie i Magdę przyjechał to tak siedzimy i ja mu mówię po nickach która jest która, bo on tak kojarzy te starsze stazem, a M: "a ja jestem najfajniejsza" ![]() Idę spać, bo jakieś 4 godziny dziś spałam, a o 5 pobudka do roboty. buziaki |
|
|
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Rain Wszystkiego Najlepszego
|
#2634 |
|
Zadomowienie
|
Rain najlepszego!
![]() Sanrio spóźnione życzenia wszystkiego naj na nowej drodze życia!
|
|
|
|
#2635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma mało alko, więc chyba wahania nastroju nie są po nim normalką i nie wiem, ile kosztuje, tak szczerze mówiąc :/ Cytat:
i szpilki! ile czekania ja bym fochem walnęła albo yciągnęła legitymację pracowniczą i po sprawie, ach władza Cytat:
![]() nikt mi nie wypaplał, serio! tak się spytałam, po prostu Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-05-20 o 22:55 |
|||
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
odstawiłam przed 20tą Simply na lotnisko i opadłam z sił
![]() naprawdę pojęcia nie mam jak arra daje radę w takim biegu, śpiąc po 2-3 godziny a następnie będąc na wysokich obrotach przez 24h.. zostawiłam Wam wcześniej coś na poczcie..tyle co miałam
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, jakie ciemne włosy
w tym świetle przynajmniej fajnie! Peach, nie poznałabym Cię, blondi metoda eliminacji pomogła Wszystkie jesteście piękne jak brylant namalowany na kłódce |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...arki/graceland Miałam takie tylko lakierowane i były mega wygodne. Niestety zdarłam je i trzeba było wyrzucić więc cieszę się, że udało się kupić następcę i to za śmieszne pieniądze. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

malutkiej chyba się spodobało to tańczenie, bo rano próbowała to samo w brzuszku powtarzać
musiało być super!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

mocno
13.03.2008

ja bym fochem walnęła albo yciągnęła legitymację pracowniczą i po sprawie, ach władza
w tym świetle przynajmniej fajnie!