|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
w ogóle z tą kłódką było śmiesznie, bo kupiłam czerwoną by rzucała się w oczy i była oryginalna..niestety kilkanaście osób widząc taka w sklepie pewnie pomyślało podobnie, bo w sąsiedztwie naszej jest kilka identycznych- dobrze chociaż, że jest napis
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, raz jeszcze wszystkiego, co najlepsze i spełnienia wszystkich marzeń - dużych i małych
Osz, zazdroszczę wakacji Naj, rozumiem Twoją tęsknotę za P., mam tak samo, jak długo nie ma mojego P. ![]() U nas też na weselu była koleżanka, która 3 tygodnie później urodziła I bawiła się do rana ![]() Mój telefon został u teściowej Tęsknię za nim ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- No i zazdroszczę zlotu
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się że zostawiłyście kłódkę
a w ogóle na zdjęciu z fejsa myślałam że Simply jest taka niziutka
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa w ogole to wrocilam oczywiscie nalog nie pozwolil mi isc spac - musialam nadrobic wizaz ![]() Wiec zlot byl kwa za*je*bisty ![]() juz wiecie gdzie sie spotkalysmy, wiecie gdzie bylysmy i ze byl tort pierscionkowy - wiecv nie bede sie powtarzac ![]() Dziewczyny sa fantastyczne!!!! Simply - ojj przepraszam Dimply jest dusza towarzystwa i przeswietna przesympatyczna osobamaja jest perfekcyjna pania domu - ugoscila nas po krolewsku, zrobila tort, wszystkiego bylo mnooostwo i oddala mi i motylkowi swoje lozko ktore bylo meeega wygodne i zaangazowala swojego TZ jako szofera i dostarczyciela pizzy - CZ. zreszta przesypmatyczny jest - wiec przykro nam maju - on juz nas przekupil i nie pozwolimy ci na niego narzekac ![]() britni jest przesliczna i przeslodka - i narzekala, ze mecz chcemy ogladac i ma przystojnego i blyskotliwego meza - ktory przyjezdzajac po zone o godz 2 w nocy mowi - co tak wczesnie? ideal normalnie i rozwalil mnie tekstem "a ja jestem najfajniejsza" peach jest sliczna, szczuplutka i mega zabawna twarda - nie napisala pierwsza do TZta i on sie zlamal ![]() motylek jest rowniez sliczna i straszna gadula fajnie opowiadala o kientach z banku - zabawna bardzo ![]() no i magde znalam wczesniej - sliczna, zgrabna i baardzo wesola ![]() A maja najpozniej poszla spac a wstala pierwsza zeby zrobic sniadanie zebym zdazyla zjesc przed skzola kochana Bylo supert, objadlysmy sie, opilysmy, nagadalysmy, czasem wszystkie gadaly na raz wszystkie jedziemy na wesele Dimply do Mielna ![]() i mam nadzieje dziewczynki ze was nei zagadalam za bardzo bo jak mi sie gadane wlaczy to juz koniec - jak to P. zawsze mowil - ty masz jakis blad w kodzie genetycznym - jak zaczniesz gadac to nie mozesz przestac i smialy sie ze jestem nalogowsem fejsowo-wizazowym ![]() i jechaly ze mna autem po miescie i przezyly nawet dzielne dziewczynki heheA ja mialam super zajecia w operze - uczylismy sie tkac peruki fajne to - zalapalam szybko, a wiekszosci nie wychodzilo w ogole - chyba zmeczenie na mnie dobrze dziala bo mi wszystko wychodz ![]() i dostalam 5- z wizazu za makijaz pt. face painting jestem genialna ![]() a poza tym to ![]() no i chyba czas spac bo za jakies 4,5 godziny zaczynam prace ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- eejejj czemu ja tak dziwnie wygladam na tych zdjeciach? wszystkie ladnie a ja jak jakis karakan
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2012-05-20 o 23:56 |
|
|
|
|
#2645 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
padam ale musze to napisac:gdybym nie poslubila mojego Meza 4 lata temu zrobilabym to po tym weekendzie rain spelnienia marzen
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zazdroszczę zlotu i mega tort! ![]() Byliśmy dzisiaj na szybkich lodach i kawie w Sandomierzu ![]() Nie miałam jak TŻowi podrzucić zdjęcia swojego, bo by znalazł podczas pakowania, więc koniec końców dałam mu do ręki w kopercie. Powiedziałam, żeby otworzył dopiero w samochodzie, obejrzeliśmy film, ale tak byłam ciekawa jego reakcji, że powiedziałam mu, żeby od razu otworzył dziewczyny... jak zobaczył fotkę, to był w takim szoku to zdjęcie to był strzał w dziesiątkę ![]() Ok, idę spać, to był super weekend, ale męczący
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym wam podziękować za każdy osobny klik
I przynajmniej na jakiś czas odechciało mi się klikających konkursów ![]() Konkurs się skończył
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolecialam! jak widac pierwszy raz sie balam w samolocie (a od 5 lat latam przynajmniej 2 razy w roku) bo turbulencje mielismy okropne a ja nawet nie mialam kogo za reke zlapac.. tzn siedzialo kolo mnie 2 panow, ale by sie pewnie zdziwili jakbym ich nagle za reke zlapala Fiancee mi tesknil, wysprzatal caly dom i czekal na mnie z kubkiem herbaty a teraz ide spac bo w samolocie jedynie ze 20 minut pospalam a rano 4,5 h i padam na pyszczek ![]() Jeszcze raz dziekuje Wam dziewczyny za zlot, bylo cudnie
|
|
#2649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry;* żałuję zlotu jak cholera
ale dostałam ulitimatum w pracy albo ten weekend wolny albo kolejny a w następny są tz urodziny i trochę byłabym wściekła jakbym musiała być w pracy a w mieszkaniu że 20osob sie bawi a ja nie mam nad nimi kontroli Nie wiem co w sumie napisać wczoraj tz zrobił mi pyszny obiad taki typowo dla mnie bo on nie jada takich rzeczy i było mi bardzo miło z tego powodu Rain spóźnione ale sczere zyczenia ;* spelnienia marzen i abyś była najlepszą florystka na świecie ![]() Sanrioo szczęścia na nowej drodze życia ;* napisz jak to jest być żoną ale wam to wszystko ekspresowo poszlo jestem ciekawa i czekam na fotki wasze
|
#2651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję wymiatania na kolejnych zajęciach ![]() Cytat:
![]() Magisterka mnie wezwała o tak nieludzkiej porze
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Właściwie to racja
No to idę się najeść
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doooooobry
![]() U nas w firmie święto, wczoraj kolega miał komunistę, więc dzisiaj na śniadanie placki ![]() Ale się rześko czuję mimo niedospania tylko mam jeden problem: od tygodnia biorę Cilest zamiast Yasminelle i nie jest za dobrze. Spadek libido, marudna jestem, podbrzusze mnie boli i często mnie mdli. Tak że od kolejnego miesiąca wracam jednak do Yasminelle (dziwne, że tym razem nie miałam żadnych dolegliwości).
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Po 1 meeeeeegaśnie Wam zazdroszczę zlotu. Potrzebuje jakiegoś babskiego wieczoru przy winie i pogaduchach, bo ostatnio mam wrażenie, że wszystko jest do d... Poza tym się stęskniłam ![]() Po 2 patrzę na zdjęcie na fejsie i widzę: Motylek nie wiedziałam, że masz tak ciemne włosy, słabo Cię widać, ale to co widać wygląda super! Claris superowa grzywka Ty nasza Britnejko! Peach wyglądasz obłednie! Baaaaaardzo schudłaś. Zdradź mi swój sekret ![]() Oooo i Madzia się nie zgubiła Jak zwykle bym brała ![]() Arrakis w kolorze! Ja nie mogę! Super! Dimply wyglądasz jakby miała 140 cm wzrostu, ale i tak widać pierścień Uwielbiam Maja nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale wyglądasz na bardzo wysoką osobę! Śliczne włosy i uśmiech ![]() Wszystkie wyglądacie super, strasznie chciałabym Was poznać (Ciebie Magda i arrakis nie )
|
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam zlotu jak nie wiem
Wstałam z rana, pojechałam zarejestrować mamę do lekarza a teraz oszamałam śniadanie i za 40 min zabieram się za ćwiczenia
|
#2659 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
nawczorajszej komunii, było bardzo fajnie. I pogoda dopisała Tylko się objadłam. A dziś dużo pracy, wieczoram jadę na delegację. Tam praca ka do piatkowego egzaminu... Więc, ten tego - zarobiona jestem![]() Rain, duzo szczęścia, miłości, zdania egzaminu, żeby Twoja cierpliwość już nie musiała się uaktywniać a TŻ zawsze był miły kochany i sypał komplementami jak z rękawa ![]() Cytat:
Józia, fajnie, że się uda z moto. Z tego co pamiętam to ybr nie są za wysokie - ja sięgałam, więc Ty tym bardziej na luzaku ![]() Strasznie zazroszczę zlotu, wygląda na to że było super Frezi, cieszymy się, że żyjesz i że się świetnie bawisz. I zazdroszczę ![]() Naj, mam ostatnio tak samo. Wczoraj się poryczałam, że w delegację jadę. Ja nie wiem co się dzieje. Chyba mamy jak Mrówka lęki separacyjne ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teściowa dobra my w sobotę idziemy na wesele, zobaczymy ile wytrzymam... w ogóle mam nadzieję, że nowe kiecki z all dojdą do piątku bo jak nie to pójdę w jakichś starych szmatach![]() Zazdrośnice pięknie wyglądacie na tych fotach!
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis az tak zakrecona nie jestem, zeby lapac za rece dwoch nieznanych mi facetow
![]() Carmi jak wrocilam to TZ sie mnie zapytal, czy Wroclaw to miasto wielkoludow Stefka zazdraszczam spadochronu! Przeokropnie! ![]() Only udanych wakacji, nalezy Ci sie odpoczynek Spalam tylko 5 godzin, doliczajac poprzednie 4,5 to mniej niz zazwyczaj spie w nocy Jestem tak zmasakrowana, ze nie wiem jak przezyje dzisiejszy dzien w pracy. Juz od 8 racze sie Red Bullem na sniadanie
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
Osz ale Ci zazdroszczę wakacji
|
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
sklep do włosów otwierają o 10 i jest po drodze do szkoły ale zaczynam zajęcia o 10:10 i zastanawiam się czy próbować szybko wlecieć teraz czy o 16
wiem mam problemy
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks strrrrasznie mi sie podoba Twoja sukienka. Kolor, krój, wszystko
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja nie chcę ybr na ybr robiłam prawko. A teraz będzie Yamaha WR w wersji supermoto ![]() TŻ zaraz przyjedzie do mnie na kawę i placka
|
|
|
#2666 |
|
Rozeznanie
|
Super relacje ze zlotu!!!
Torcik świetny Chcę być na następnym już na 100%, strasznie chciałabym Was poznać ![]() Mam tyle rzeczy do zrobienia dziś, że masakra. To znaczy, nie wiem czy wyrobię się czasowo Ale dam jakoś radę... Kto jak nie ja?
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle szukam jakiejś sukienki ![]() Szukałam już na komunię, ale nie znalazłam, jakąś wzięłam tak na mus. Chcę koronkę Tylko lepiej nie białą bo na śluby iść nie będzie można.
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Bardzo dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe
|
|
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() strasznie zazdroszczę wam spotkania. Oby następny był jeszcze w tym roku
|
#2670 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:58.

01.08.2013
15.08.2014

Tęsknię za nim 
13.03.2008

oczywiscie nalog nie pozwolil mi isc spac - musialam nadrobic wizaz 

wszystkie ladnie a ja jak jakis karakan 
dziewczyny... jak zobaczył fotkę, to był w takim szoku

mam ostatnio tak samo. Wczoraj się poryczałam, że w delegację jadę. Ja nie wiem co się dzieje. Chyba mamy jak Mrówka lęki separacyjne