Majowe Panny Młode - cz. VI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-19, 11:16   #2581
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a i wiecie co mi się przypomniało? że praktycznie wszyscy goście zabrali moje winietki do domów tak im się podobaly i podziwiali że wszysko sama zrobilam od A do Z
no i mieli rację, niezłą robotę wykonałaś

moim gościom też winietki-krzesełka się podobały, ale samach ich nie robiłam, tylko kupiłam na All tylko kokardki były własnoręcznie wiązane, ale też nie przeze mnie tylko przez moją mamę
Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
Kochane wrociłam spędziliśmy tydzień w Egipcie a od środy remontujemy nasze mikrogniazdko i już dosłownie padam na pysk...
mam za sobą najbardziej zakręcone trzy tygodnie w życiu nie mam niestety jeszcze czasu żeby nadrobić ale składam Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia
zajrzałam do klubu - dziewczyny wyglądałyście bosko
mam wrażenie, że ślub był już lata świetlne temu, ale chyba zdołam jeszcze sklecić jakąś relację

było bosko i wszystko wyszło tak jak chcieliśmy, szkoda tylko że te kilkanaście godzin tak szybko mija...
Wtorek-
pełen luz, tak jak pisałam, posprzątaliśmy trochę w domu, około 13 zgarnęlam książkę i poszłam się poopalać z dwie godzinki. Na 18 byliśmy umówieni na sali - poszło sprawnie. Po 20 zabrałam się z mamą i sis za dekorowanie domu, porobiłąm bukiety z tulipanów i bzu w domu, a przed kokardy z organzy. Około 22 wziełam się za peeling, maseczkę i algi a w trakcie przypomniało mi się, że nie mam kasy dla makijażystki i fryzjerki więc z maseczkami na facjatach pojechałyśmy z mamą do bankomatu o 24 byłąm w łóżku

Sroda-
spałam wyśmienicie, obudziłam się parę minut przed budzikiem około 7. Zjadałm na spokojnie standardowe śniadanie, za późno dopchałąm się do łazienki i w momencie jak fryzjerka podjechała pod dom wchodziłąm dopiero pod prysznic czesana byłam z 1,5 godz w tym czasie mama z siostra miały robiony makijaż. uśmiałyśmy się przy tym, przeszłam na "ty" z fryzjerką i makijażystka i ogólnie było wesoło. po 9 zjawił się fotograf i dopiero było zabawnie - na wstępie odpadł mu guzik z koszuli i mama przyszywała mu go na żywo - bez zdejmowania jej
około 10.45 zaczęlam się ubierać - suknia się rozerwała bo sis za mocno pociągnęła i była kolejna sesja szycia w międzyczasie dotarły babcie i patrzyły jak się ubieram, poszło już potem sprawnie, fotogra cały czas strzelał aparatem, ale w tym momencie już go nawet nie zauważałam.
koło 11.30 przyjechał TŻ - ależ się wzruszyłam. Czekałam aż skończą wykupiny i płakałam słysząc jego głos...błogosławieństwo też nie obyło się bez pochlipywania.
około 12.45 wyruszyliśmy do kościołą - bramy były prześmieszne, muszę wam fotki wrzucić - były kury i parówki na patykach, sąsiedzi się spisali.
Msza była bardzo piękna, wzruszająca, zespoł pięknie nam zagrał i miałąm wrażenie, że trwała z 15 minut, tak mi zleciało.
przysięgę powiedzieliśmy pewnie, ja trochę oczywiście połzawiłam
potem wystrzeliły tuby, życzenia i wio na salę. Tam to dopiero czas przyspieszył, bawiliśmy się prawie do 3.
Dzień był cudowny, TŻ był cudowny i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że tak zleciało ale nie żałuję ani minuty spędzonej na przygotowaniach, usłyszałam mnóstwo miłych słów i ne mogę się doczekać zdjęć i filmu bo wiele rzeczy mi umknęło....
gratuluję kochana, pięknie musiało być

Kochane dzisiejsze PMki (normalnie aż się wzruszam, dziś wyjątkowo Was dużo takich aktywnie piszących) Kindziu, Iceflower, Mysko, Jagodziu życzę Wam dużo szczęścia, miłości a w dzisiejszym cudownym dniu samych pięknych chwil i niezapomnianych wrażeń

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 13:43   #2582
mala zmiana
Rozeznanie

Hej kochane milo sie czyta wasze relacje, a ja dzisiaj dokladnie o godzinie 18.00 obchodze swoja 5 rocznice slubu, nie wiem jaka to jest drewniana? Chcialabym obejrzec wasze zdjecia, tylko piszecie ze dodajecie je w galerii, gdzie tego szukac?
Stary 2012-05-19, 17:01   #2583
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kiriii Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki, ja już jestem po ... dołacze zdjęcia gości po powrocie do domu ...

dziewczyny nie ma się co martwić.... ja przeszłam przez te imprezę bezstresowo.... to jeden z najpiękniszych dni w życiu

Lało, kabriolet został w garażu, jechałam zupełnie innym samochodem szykowanym na szybko i stwierdzam, że wszytko było oki .... ehhh
gratuluję, witaj wśród Żonek

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Cześć kochane. No to pora a moją relację ślubną 12.05.2012
relacja cudna, a jaką figurę miałaś w swojej sukience!
gratuluję kolejnej Żonce

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, widzę że przygotowania wrą, w zasadzie tak ja u mnie, chociaż ja mam dzisiaj dzień fatalny, cały czas mi smutno, miałam się nie żalić, ale chyba was pomęczę.

Wstaliśmy z TŻem rano i pojechaliśmy na giełdę kwiatową po kwiaty do mojego bukietu. TŻ nie chciał mi wierzyć jak wcześnie rano trzeba jechać, zadzwonił do swojego kolegi, którego mama handluje na giełdzie i on mu powiedział że w czwartek jest największa giełda i spokojnie możemy do 11 jechać. Byliśmy oczywiście wcześniej, bo po 8, ale i tak za późno, bo wszyscy się zwijali. Nie kupiliśmy kwiatów.

TŻ oczywiście mnie przepraszał i kajał się jak mógł i chciał natychmiast jechać zamawiać mi bukiet, zadzwoniłam więc do florystki, która dała mi najlepszą ofertę na i byłyśmy wstępnie umówione na sobotę, ale powiedziała że go nie zrobi, bo odwołała wszystkie zlecenia bo jest w ciąży i źle się czuje i żebym sobie szukała gdzie indziej. Tym samym zostałam jak na razie bez kwiatów i jutro wstaję o 6 rano i jadę na giełdę, a dzień przed ślubem planowałam spać do oporu i zbierać siły.

Potem dostałam paczkę z prezentem od mojego wujka (brat mamy, więc bliska rodzina), który odmówił pojawienia się na moim ślubie m.in. dlatego że jest to ślub cywilny. Dostaliśmy w prezencie "Katechizm Kościoła Katolickiego", też zrobiło mi się przykro, chociaż nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać w tej sytuacji.

Kolejnym punktem dnia dzisiejszego był odbiór sukni, znowu mi się podoba, jest urocza, ALE nie udało się nic zrobić i przez moją wadę postawy dekolt dalej odstaje. Nie dostałam też pokrowca i żeby w moim małym mieszkanku suknię rozwiesić i jednocześnie nie wystawiać na widok TŻa, musiałam owinąć ją poszwą na kołdrę.

No i tyle, koniec żalów, zabieram się zaraz za winietki. Co do techniki to ja drukuję szarą przerywaną tabelkę i tnę po liniach.
wiem że przeczytasz to dopiero po ślubie, ale musiałam skomentowac zachowanie twojego wujka. toż to jakaś kpina! znam dobrze takie osoby niby takie religijne, a wcale nie zależy im na innych. Jakby zależało to by spędził ten dzień z Wami a nie po chamsku krytykował i przysyłał katechizm. No masakra! Przepraszam, ale musiałam, bo mnie tacy ludzie drażnią

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej kochane trochę zaniedbuję wizaz przez pracę, ale staram się byc w miarę nadrabiac choc to nie latwe kurcze chcialabym jeszcze raz powtórzyc weselicho... dziewczyny jutro ślubujące wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia
a i wiecie co mi się przypomniało? że praktycznie wszyscy goście zabrali moje winietki do domów tak im się podobaly i podziwiali że wszysko sama zrobilam od A do Z
też zawsze zabieram winietki

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
Kochane wrociłam spędziliśmy tydzień w Egipcie a od środy remontujemy nasze mikrogniazdko i już dosłownie padam na pysk...
mam za sobą najbardziej zakręcone trzy tygodnie w życiu nie mam niestety jeszcze czasu żeby nadrobić ale składam Wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia
zajrzałam do klubu - dziewczyny wyglądałyście bosko
mam wrażenie, że ślub był już lata świetlne temu, ale chyba zdołam jeszcze sklecić jakąś relację

było bosko i wszystko wyszło tak jak chcieliśmy, szkoda tylko że te kilkanaście godzin tak szybko mija...
właśnie za szybko ten dzień minął. ja chcę jeszcze raz!

a relacja super, tylko za krótka

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Pokaż wiadomość
Hej kochane milo sie czyta wasze relacje, a ja dzisiaj dokladnie o godzinie 18.00 obchodze swoja 5 rocznice slubu, nie wiem jaka to jest drewniana? Chcialabym obejrzec wasze zdjecia, tylko piszecie ze dodajecie je w galerii, gdzie tego szukac?
żeby obejrzec zdjęcia w klubie, musisz dostac zaproszenie. Warunkiem jest udzielanie się na forum przez miesiac. A za miesiąc to my już nieaktualne będziemy

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 18:25   #2584
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, the FINAL COUNTDOWN - 7

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-19, 19:40   #2585
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, the FINAL COUNTDOWN - 7
następna sobota jest NASZA!

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 08:36   #2586
ewuszkaaa
Zakorzenienie

5 !!!

Dziewczyny, TŻet już po kawalerskim - kończyny i twarz całe Chłopaki zabrali go na jazde TIRem i laserowy paintball, a potem to wiadomo...

Ja miałam panieński After Party - kolacja i drinki z koleżankami, bo jak te słomiane wdowy zostałyśmy

Dostaliśmy wino od gościa, który do końca nie wiedział czy będzie na weselu. Bardzo nam się miło zrobiło

Wczoraj przy oglądaniu filmu zrobiłam rożki na płatki do sypania, zapakowałam czekotelegramy, i przygotowałam aparaty z instrukcją, winietki gotowe, menu tak samo, mapę sali, numerki na stół, "zaproszenia" dla rodziców też - ogłaszam pełen sukces Troszkę za mała czcionka nam wyszła, ale trudno, któś starszym gościom przeczyta...
Chwalę się
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0395.jpg (108,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0394.jpg (100,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0396.jpg (99,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0400.jpg (87,1 KB, 20 załadowań)

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 09:16   #2587
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj przy oglądaniu filmu zrobiłam rożki na płatki do sypania, zapakowałam czekotelegramy, i przygotowałam aparaty z instrukcją, winietki gotowe, menu tak samo, mapę sali, numerki na stół, "zaproszenia" dla rodziców też - ogłaszam pełen sukces Troszkę za mała czcionka nam wyszła, ale trudno, któś starszym gościom przeczyta...
Chwalę się
bardzo ładne

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 09:19   #2588
_bagheera_
Wtajemniczenie

Witajcie kochane
Kilka dni mnie nie było, ale już nadrobiłam i relacjonuję

1. u mnie tż też po kawalerskim! Chłopaki najpierw pojedli, bo zrobili sobie grilla, a poźniej do miasta! Całą noc się bawili i powiem, że trochę mnie zdenerwował, bo nie wiedziałam jak wrócą: czy będzie trzeba po nich jechać czy co... obudziłam się o 3 rano to jeszcze go nie było... wrócił o 5:30 , więc imprezka im się udała, wszyscy byli zadowoleni. Ja sobie odpuściłam panieński, byłam zmęczona, bo co tydzień teraz chodziłam do szkoły i teraz też byłam do 18... ale za miesiąc idę do kumpelki

widzę, że macie tu odliczanie, no więc i moje dołączę: 4!!!
dzisiaj mam tylko dentystę i jadę poszukać jakichś butków na przebranie.. oczywiście jeszcze muszę napisać pracę do szkoły....

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:23   #2589
Alejka13
Zadomowienie

Ewuszka, piękniaste!
A chocotelegramy są super, bardzo dobra czekolada, też raz zamawiałam
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:39   #2590
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
Witajcie kochane

1. u mnie tż też po kawalerskim! Chłopaki najpierw pojedli, bo zrobili sobie grilla, a poźniej do miasta! Całą noc się bawili i powiem, że trochę mnie zdenerwował, bo nie wiedziałam jak wrócą: czy będzie trzeba po nich jechać czy co... obudziłam się o 3 rano to jeszcze go nie było... wrócił o 5:30 , więc imprezka im się udała, wszyscy byli zadowoleni. Ja sobie odpuściłam panieński, byłam zmęczona, bo co tydzień teraz chodziłam do szkoły i teraz też byłam do 18... ale za miesiąc idę do kumpelki

widzę, że macie tu odliczanie, no więc i moje dołączę: 4!!!
dzisiaj mam tylko dentystę i jadę poszukać jakichś butków na przebranie.. oczywiście jeszcze muszę napisać pracę do szkoły....
jesteś krok przed nami
TŻ skorzysła z ostatniej szansu (że tak późno wrócił), potem mogą być

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 09:41   #2591
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
jesteś krok przed nami
TŻ skorzysła z ostatniej szansu (że tak późno wrócił), potem mogą być
dosłownie krok oj na pewno skorzystał - on uwielbia się bawić i tańczyć i nawet pić do tego nie musi, także wczoraj baaaaardzo go nogi bolały

Franio
Staś
Stary 2012-05-21, 09:44   #2592
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
dosłownie krok oj na pewno skorzystał - on uwielbia się bawić i tańczyć i nawet pić do tego nie musi, także wczoraj baaaaardzo go nogi bolały
dobrze,że nogi, a nie głowa

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 09:54   #2593
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
dobrze,że nogi, a nie głowa
właśnie, ale i tak był cały dzień nie do życia, taki był biedak zmęczony, a wcale wcześnie nie wyrzuciłam go z łóżka, bo do 14 pospał

Franio
Staś
Stary 2012-05-21, 09:56   #2594
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Fajnie, że Wam się podobają moje kokardy szybko wszystko poszło, nawet z zabezpieczaniem brzegów wstążek, żeby się nie strzępiły

Mój TŻet tańczyć nie lubi, więc się kulturalnie ululał i o 1:00 zwineliśmy go do domu, a chłopaki poszli tańczyć

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 10:03   #2595
_bagheera_
Wtajemniczenie

Cytat:
Fajnie, że Wam się podobają moje kokardy szybko wszystko poszło, nawet z zabezpieczaniem brzegów wstążek, żeby się nie strzępiły

Mój TŻet tańczyć nie lubi, więc się kulturalnie ululał i o 1:00 zwineliśmy go do domu, a chłopaki poszli tańczyć
taka opcja też nie jest zła, przynajmniej pospał dłużej, ale pewnie ból głowy większy niż u mojego

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

dziewczyny coraz bardziej się robię nerwowa, bo nie mogę się dodzwonić do mojego zespołu

Franio
Staś
Stary 2012-05-21, 10:07   #2596
Alejka13
Zadomowienie

A jak można Ewuszka zabezpieczyć te brzegi kokardki?
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:40   #2597
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
A jak można Ewuszka zabezpieczyć te brzegi kokardki?
Brzegi satynowej wstążki delikatnie przykładasz do ciepła od płomienia świecy - tylko nie wolno w płomień wkładać, bo się zjara!!! Trzeba tak jakby jeździć brzegiem w tym cieple płomienia, aż się brzeg delikatnie utwardzi

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Mam już luzik jeśli chodzi o pracę i wyczerpanie umysłowe, więc przedstawię Wam plan na ten tydzień

poniedziałek - praca, odebrać garnitur, kupić krawat, "zaprosić" rodziców Michała, 22:00 kurs tańca

wtorek - praca, mama odbiera ciasto, rozwozi do części osób, my po pracy zanosimy sąsiadom

środa - praca, ciasto zanosimy do pracy, do sąsiadów od rodziców TŻeta, 20:00 masaż twarzy

czwartek - TŻet w pracy, ja mam dzień upiększania - paznokcie, farbowanie i grzywka, zakupy, zawieźć wstążkę do bukietu ślubnego, TŻet na manicure poobryzanych rąk , sprzątanie, TŻeta eksportuję do rodziców

piątek - wolne od pracy, TŻet odbiera gościa z lotniska, śniadanio-obiad, jedziemy zawieźć wódkę, zapłacić za deko kościoła i auta, sprawdzić czy piwonie z ogródka babci nadają się do mojego bukietu , spowiedź , ogarnięcie mieszkania, odpoooooczyyyywanieeeee

Jeszcze muszę gdzieś wcisnąć pranie, prasowanie i pakowanie.

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-05-21 o 10:45
Stary 2012-05-21, 10:54   #2598
MARGIDA
Wtajemniczenie

a ja nie mam planu
na farbowaniu byłam w piątek
w czwartek regulacja brwi i takie tam
w piątek mani i pedi

reszta improwizacja (tzn. tylko do piątkowego wieczoru)

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 13:04   #2599
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mam planu
na farbowaniu byłam w piątek
w czwartek regulacja brwi i takie tam
w piątek mani i pedi

reszta improwizacja (tzn. tylko do piątkowego wieczoru)
Ja bez planu i szczegółowej listy zapomnę, że majtki mam zabrać Ale ja tak zawsze jak np. jadę na wakacje, więc to jeszcze nie objawa Bridezilla

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Margida, ja nie kojarzę gdzie Wy bierzecie ślub... Jaką masz prognozę? Bo u mnie 19 stopni i deszcz

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 13:06   #2600
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Margida, ja nie kojarzę gdzie Wy bierzecie ślub... Jaką masz prognozę? Bo u mnie 19 stopni i deszcz
u mnie 13 i deszcz
ślub w Wałbrzychu

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 13:13   #2601
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie 13 i deszcz

Masz jakiś płaszcz???
Ja mam kurde tylko to bolerko. Nie jest cienkie, ale jak mi szyję zawieje to po mnie

- George Elliot

Edytowane przez ewuszkaaa
Czas edycji: 2012-05-21 o 13:15
Stary 2012-05-21, 13:16   #2602
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

Masz jakiś płaszcz???
Ja mam kurde tylko to bolerko. Nie jest cienkie, ale jak mi szyję zawieje to po mnie
ja mam szal taki a'la kaszmirowy
ale mi fryzjerka powiedziała, że wilgoć mi zepsuje fryzurę

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 13:18   #2603
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam szal taki a'la kaszmirowy
ale mi fryzjerka powiedziała, że wilgoć mi zepsuje fryzurę
bez sensu
Miało być 26 stopni i słońce za lekką chmurką w maju

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 13:22   #2604
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
bez sensu
Miało być 26 stopni i słońce za lekką chmurką w maju
tak w sumie, to ja widziałam różne prognozy
u mnie dziś upał i wieje, a jak wieje, to na zmianę pogody

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 14:05   #2605
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

DZIEWCZYNY SPOKOJNIE!! u mnie tez miala byc paskudna pogoda, a bylo idealnie wrecz!! sloneczko, dzien wczesniej byla burza, wiec powietrze swieze i chlodne. gdyby byla taka duchota jak dzien wczesniej to goscie by mi popadali po 2h bedzie dobrze!!

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 14:22   #2606
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Właśnie poszłam się przejść po mieście (i nabyłam butki ) i jest taki upał i duchota, że po 30 min się ze mnie leje, już nie wiem co gorsze Mam taki plan jeść zimne lody cały tydzień, może mi się gardło zahartuje

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 14:41   #2607
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Chwalę się
ślicznie
Cytat:
Witajcie kochane

1. u mnie tż też po kawalerskim! Chłopaki najpierw pojedli, bo zrobili sobie grilla, a poźniej do miasta! Całą noc się bawili i powiem, że trochę mnie zdenerwował, bo nie wiedziałam jak wrócą: czy będzie trzeba po nich jechać czy co... obudziłam się o 3 rano to jeszcze go nie było... wrócił o 5:30 , więc imprezka im się udała, wszyscy byli zadowoleni.
5.30 to nie taka jeszcze zła godzina mój to chyba o 7 wrócił z kawalerskiego ale ja jestem przyzwyczajona od samego początku że imprezowy jest więc zupełnie mnie to nie zdziwiło
Cytat:

poniedziałek - praca, odebrać garnitur, kupić krawat, "zaprosić" rodziców Michała, 22:00 kurs tańca

wtorek - praca, mama odbiera ciasto, rozwozi do części osób, my po pracy zanosimy sąsiadom

środa - praca, ciasto zanosimy do pracy, do sąsiadów od rodziców TŻeta, 20:00 masaż twarzy

czwartek - TŻet w pracy, ja mam dzień upiększania - paznokcie, farbowanie i grzywka, zakupy, zawieźć wstążkę do bukietu ślubnego, TŻet na manicure poobryzanych rąk , sprzątanie, TŻeta eksportuję do rodziców

piątek - wolne od pracy, TŻet odbiera gościa z lotniska, śniadanio-obiad, jedziemy zawieźć wódkę, zapłacić za deko kościoła i auta, sprawdzić czy piwonie z ogródka babci nadają się do mojego bukietu , spowiedź , ogarnięcie mieszkania, odpoooooczyyyywanieeeee

Jeszcze muszę gdzieś wcisnąć pranie, prasowanie i pakowanie.
dobry plan, na spokojnie się z wszystkim wyrobisz dobrze ze nie masz urlopu nie wiadomo jak wcześnie bo jak się ma za dużo czasu na myślenie to też nie jest dobrze
Cytat:

jeszcze się zmieni 10 razy
jak chcesz to mogę Ci sweterek pożyczyć na wszelki wypadek nie wiem czy by Ci pasował do sukni ale jak coś to służę

dziś faktycznie gorąco w Katowicach, uffff tzn ja tam się ciesze, pracuję sobie przy otwartym oknie balkonowym i całkiem mi dobrze Teraz się coś zachmurzyło, może burza będzie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:31   #2608
_bagheera_
Wtajemniczenie

a ja wróciłam właśnie z miasta, jest meeeeega gorąco
kupiłam sukienkę na przebranie i buty (prześliczne ) takie sandałki na koturnie, ale różnica między przodem a tyłem platformy to tylko jakieś 3 cm, więc idealnie

u mnie zapowiadają 20 stopni na piątek, ale to się jeszcze okaże, bo przez resztę tygodnia upał około 30 a w piątek ochłodzenie, więc mam nadzieję, że będzie te 20, bo to tak optymalnie chyba

Franio
Staś
Stary 2012-05-21, 15:38   #2609
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
dobry plan, na spokojnie się z wszystkim wyrobisz dobrze ze nie masz urlopu nie wiadomo jak wcześnie bo jak się ma za dużo czasu na myślenie to też nie jest dobrze

jeszcze się zmieni 10 razy
jak chcesz to mogę Ci sweterek pożyczyć na wszelki wypadek nie wiem czy by Ci pasował do sukni ale jak coś to służę

dziś faktycznie gorąco w Katowicach, uffff tzn ja tam się ciesze, pracuję sobie przy otwartym oknie balkonowym i całkiem mi dobrze Teraz się coś zachmurzyło, może burza będzie
Dziękuję Ewusia sweterek nic nie da Bolerko mi ramiona zakryje i jest dość grube, ja się boję o gardło moje. Ciągle mam zapalenie gardła i wystarczy jeden powiew i jestem chora... Nawet czasem w lecie w samochodzie przy otwartej szybie jadę z owiniętą szyją, bo potem boli albo się duszę przy zamkniętej Klima w pracy też robi swoje

- George Elliot
Stary 2012-05-21, 17:07   #2610
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
... Nawet czasem w lecie w samochodzie przy otwartej szybie jadę z owiniętą szyją, bo potem boli albo się duszę przy zamkniętej Klima w pracy też robi swoje
ja też się pilnuję i w aucie klima działa tylko na minimum
nic fajnego być chorym na własnym ślubie

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości