|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
kurcze no widać drugą kreskę...
|
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Pranie się już jedno kręci, drugie leży pod pralką, śniadanie zjedzone i ....
teraz zaczynam ogarniać domeczek, chciałabym iść do sąsiadki na kawę ale nie mam w czym bo wszystkie spodnie dałam do prania a w majtach nie polecę wczoraj kolejna nieudana próba, przytulanek
|
#2313 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Faktycznie cieplo usmierza pieczenie i szczypanie, ale lepiej nie kusic bakterii. Procz rywanolu na waciku kosmetycznym polecam nasiadowki z miety tylko tez nie za duzo goraca![]() Kiedys bedac na wakacjach nie leczylam przeziebionego pecherza, wrocilam bylo chwile ok , a potem na calego sie zaczelo... Oczywiscie lekarz na dzien dobry (ktory nic nie zrobil i kazal tylko wit C lykac Teraz , gdy tylko poczuje , ze cos jest nie tak to procz higieny, siadam w butla wody, lub litrami herbatki na chory pecherz i pije! Pije az wypije! ![]() Wtedy zasypiam prawie na kibelku, ale przeplukany pecherz ma sie lepiej Szkoda nerek, do lekarza ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
po 1-2 min to dobrze ![]() Jutro nastepny!
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
teraz to już siedzę z bananem na twarzy![]() Od 2 do 5 minut.. |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Onyks, i tak siedzisz i się cieszysz do monitora ?
super
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w dziecińśtwie też zostałam w szpitalu bo taką infekcję miałam..na szczęście odpukać narazie mam spokój od wielu lat... |
|
|
|
|
#2317 |
|
Rozeznanie
|
|
#2318 |
|
Wtajemniczenie
|
czemu nie udana proba przytulanek??
|
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee to w takim razie teścik całkiem wiarygodny! To po cichu gratuluję
![]() I czekamy na powtórkę!
Edytowane przez Malensstfo Czas edycji: 2012-05-21 o 08:19 |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Tynkusia, Martynka, znów chyba stres, no i brzuszek
ale trudno... chyba jest mi dane do sierpnia pożyć w celibacie ![]() Martynko, zapomniałam się przywitać z moją imienniczką witam
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Rozeznanie
|
Ojj skad ja to znam ..;(
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Tynkusia, i co? Myślisz że celibat mnie nie minie?
|
#2324 |
|
Rozeznanie
|
Pociesze Cie, ze ja jesli bd miala celibat to co najmniej do grudnia
![]() ![]() Nie poddam sie i bd walczyla! hehe
|
#2325 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tam chyba bez problemu
![]() Prędzej mąż nie wytrzyma...
|
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo, silna jesteś nie ma co
![]() Tynkusia, jak to brzmi "aż do grudnia"
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
strongwomen ..ja poki byłam panienką miałam dużo koleżanek odkad zostałam mężatką nie mam wcale ich... fakt faktem troszke odizolowałam sie od nich gdyż stwierdziłam że nie pozwolę żeby ktoś na mój temat gadał głupoty...teraz troszkę ciężko z tym bo jak mąż wychodzi do pracy to ja wzięłabym dziecko i poszła na pogaduchy... no ale niestety nie ma do kogo.. jeszcze uNas w bloku mieszkają takie plotkary ,że szok.. o wszystkich muszą wszytsko wiedzieć.. ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- maleństwo cio ? poprostu ja jestem temperamentną osóbką.... i pieszczochem mąż tak samo
|
|
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się padnięta po weekendzie!
Madzia, mam nadzieję, że dziś wyjdziesz z małą ![]() Gucia, sliczne córeczki, a Rita jak urosła!!! ![]() Nikita, gdzie czytałaś o tym bieganiu i trudnościach w zajściu? Kurcze, wystraszyłam się, bo ja też jestem z tych aktywnych i nie chciałabym żeby to miało jakiś negatywny wpływ ![]() Onyks, ja też widzę cień
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Onyks jak tylko wstałam to myślałam o tobie czy robiłaś test a tu taka wiadomość ja też widzę dwie kreski, jak powtórzysz za 2 dni to pewnie lepiej będzie widać a to oznacza ze JESTEŚ W CIĄŻYpo cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby za dwa dni pokazały się 2 grube kreski Bika z soboty na niedzielę śniłaś mi się śniło mi się, że byłam we Wrocławiu i ty tam mieszkałaś i chciałam cię koniecznie odwiedzić i szukałam cię gdzieś na jakimś blokowisku aż wreszcie znalazłam blok, patrzę a twój mąż nosi cię na barana po schodach i mówicie że to wasza taka zabawa bałam się, ze mnie nie rozpoznasz a ty od razu mnie rozpoznałaś i siedzieliśmy u was w mieszkaniu i piliśmy kawkę![]() ale miałam ciężki weekend w szkole, dużo zajęć a ile mam zadane na następny zjazd a u mnie dzisiaj 20 dzień cyklu a owulacji raczej nie miałam, więc albo w ogóle w tym miesiącu nie będzie albo się opóźni. Mogła by się opóźnić do czwartku jak mężuś wróci
|
#2333 | |
|
Rozeznanie
|
Bedac para spotykalismy sie raz na pare mcy i dalismy rade
(zwiazek na odleglosc)Cytat:
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam, że ja jestem trochę chyba inna, a nie silna...mnie to tak naprawdę nie jest potrzebne...
Owszem jak mnie najdzie ochota...to ok...ale to nie jest 5 razy w tyg...z czego ubolewa mój TŻ
|
|
|
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I buzi ... |
|
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka, ja jak zamieszkałam z moim TŻtem to się odizolowałam od koleżanek, bo one prowadziły imprezowy styl życia (pijacki wręcz) a ja już chciałam jakieś stabilizacji, mieszkanie razem też mnie bardzo udorośliło, i mam z nimi kontakt ograniczony, czego wcale nie żałuję. Mam grono przyjaciółkek jeszcze z podstawówki ale ze względu na to że każda już mieszka gdzie indziej i do szkół chodzimy gdzie indziej to spotykamy się na "babskich posiadówkach" raz na jakiś czas, ale to są super spotkania ! Organizatorka przogotowuje jedzonko, siedzimy do późna i gadamy o wszystkim
a tak na codzień żeby iść na kawę to sąsiadki mam co prawda 10 lat starsze ale są super i też bym ich nie zamieniła i co do tych z klasy co mnie teraz olały, to je mam tylko w szkole, w sumie życia prywatnego wspólnego nie mamy zbyt wybujanego. a na temat plotkar wiesz ile u mnie na wsi ich jest? o matko ! pełno a jeszcze jak żyjesz bez ślubu z dzieckiem to z nagłówka nie schodzisz ![]() Hej Agnusku ![]() Maleństwo, ja też tak ! BUZI BUZI, przytul, miziaj to u mnie idzie non stop
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2012-05-21 o 08:49 |
|
|
|
#2338 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Ale piękna pogoda, całkiem inaczej się nawet do pracy wstaje, prawda? ![]() Cytat:
Szczególnie dla tego, któremu zabierają U dziecka to czysta ciekawość, jak zabiera coś komuś, a nie np. złośliwość.Nie kwestionuję, że powinno się uczyć dzieci dzielenia się, ale raczej poprzez modelowanie, a nie wydzieranie się. Pamiętam sytuację, którą widziałam ostatnio przed sklepem. Szłam mama z dzieckiem, ok. 3,5 roku...dziecko mówi 'mamo, daj mi kefir' (mama niosła butelke kefiru), a ona mu na to 'nic Ci nie dam, Ty się ze mną czipsami nie podzieliłeś, to ja też Ci nie dam, jesteś cham, jak się nauczysz dzielić, to wtedy Ci dam".... no genialny sposób, zeby nauczyć dziecko dzielenia się ![]() Onyks, ja też widzę cień cienia. Zrób jutro kolejny test...ale na spokojnie
|
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj wiem mieszkałam na wsi to wiem co się z czym je... akurat teraz mieskzam w mieście.. kurcze wróćiłabym na wieś tam taki spokój cisza...eh... ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
oj tak u mnie też pogoda piękna pootwierałam okienka.. i czekam aż wstanie moje Słońce (synek) |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

na 2 i 3 dzien byla juz wyrazna 

16.07.2012 - Kamil, nasze serce.
Ło matko! nie chcę się się nakręcać