Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24 - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 09:35   #2851
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Koko-loko, wizaż spoko, rzućmy bukiet hen wysoko! PM 2012 cz. 24

Hej Laseczki

Teraz to ja chciałam napisać, że mam najcudowniejszego męża na świecie. Niby takie nic, ale on to potrafi "zrobic mi dzień"
A najfajniejsze jest, to, że wczoraj podziękował mi za to, że wymyśliłam ta sesję w Monachium Bo muszę przyznać, że on nie był do niej przekonany i jechał tam tylko ze względu na mnie. A teraz mówi, że nie wyobraża sobie pleneru w innym miejscu

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:37   #2852
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
śliczne zdjęcia... najbardziej podoba mi sie ta ostatnia i jak siedzicie na drewnianym pomoście i nogami w wodzie
ta ostatnia mi się też bardzo podoba no i zachody słonca

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

Teraz to ja chciałam napisać, że mam najcudowniejszego męża na świecie. Niby takie nic, ale on to potrafi "zrobic mi dzień"
A najfajniejsze jest, to, że wczoraj podziękował mi za to, że wymyśliłam ta sesję w Monachium Bo muszę przyznać, że on nie był do niej przekonany i jechał tam tylko ze względu na mnie. A teraz mówi, że nie wyobraża sobie pleneru w innym miejscu
To super, że tak uważa

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:39   #2853
sloneczko740
Rozeznanie

dla motylkowych dziewczyn

http://allegro.pl/toowee-1431-grzebi...340068109.html
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:42   #2854
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej Laseczki

cześć imienniczko
super, że masz super męża

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:49   #2855
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry U mnie dzisiaj znowu piękne słonko, a wieczorem padać zaczęło i się martwiłam, że koniec ładnej pogody

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
dlaczego ta kobita jest taka mała i szczupła
http://allegro.pl/suknia-slubna-just...358822941.html
Jej byłam pewna, że niska PMka w takiej długości sukni nie będzie ładnie wyglądać, ale się myliłam Bardzo ładnie ta dziewczyna wygląda i ty też będziesz piękną Panną Młodą

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Witajcie! Na weekend znowu wyemigrowałam do domu i nie mialam dostepu do sieci ale za to załatwilismy wiele waznych spraw

- Byliśmy w USC gdzie oficjalnie zmieniłam nazwisko, od 7 lipca będę panią N.
- zalatwilismy poradnie, nie bylo tak zle Pani gadala nawet z sensem i w dodatku darowala nam reszte spotkan takze stanelo na jednym,
- wczoraj zaprosilismy ostatnia osobę a wiec ten etap tez za nami,
- kupilam kiecke na poprawiny, zdjecia w zał(ten gołębi kolor)
- zalatwilismy bimber i rame do ksiegi gosci, stelaz tez mam juz upatrzony na all

w sobotę bylismy tez na weselu, bylo bardzo fajnie jedzenie pycha, PM sliczna, mam nadzieje ze moje wesele tez bedzie takie udane, wrzucę Wam tez foto kiecki w jakiej bylam (granatowa)

biore sie za nadrabianie, milego dnia!
Wow, ale laska z ciebie Super wyglądasz, obie sukienki są takie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
A my... w sobote kupilismy garnitur dla Tż, taki mniej wiecej jak chcial - bezowy a teraz bedzie problem z doborem butow... jeszcze rpzehappy ze w koncu ten garniak kupilismy, teraz jeszcze kamizelke (koszule tez kupilismy) i krawat
A jutro rozwozimy kolacz juz sie boje tego "Dzien dobry, smacznego kolacza, do widzenia" 36 paczek mamy do rozniesienia (z mojej strony), drugie tyle z Tż strony... ale rodzice pomoga!
Gratuluję zakupu garnituru My właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z kołacza... Rodzice się uparli, że chcą wziąć do pracy, ale to generalnie mi rybka jak chcą niech biorą.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Nam w weekend odmówił najlepszy przyjaciel TŻta
Wyjechał parę miesięcy temu sam do Anglii, świeżo po ślubie. Teraz ledwo co znalazł lepiej płatną pracę. A jego żonka sobie w najlepsze imprezowała tutaj przez te parę miesiecy

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

ło matko, 12 ddś
czy to się dzieje naprawdę ??
Ależ ten czas ucieka... Stresujesz się już mocno?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny weźcie pomóżcie. Bo próbuję rozwiązać problemy logistyczne związane z transportem gości. Chodzi o powrót z wesela do miasta (30 km). Praktycznie za niewielkie pieniądze znalazłam 30-0s. busa który może przyjechać o konkretnej godzinie i zabrać gości. Z tym że boję się, że częśc będzie chciała wracać np. o 2.00, a niektórzy będą chcieli zostać do końca.
I teraz na którą tego busa podstawić??

kolejne pytanie, będzie znajomy który ma 9-os. transportera i zrobi kilka kursów. Czy na początku wesela powiedziec gosciom, ze odjazdy są o konkretnych godzinach i jeśli tak, to jakie proponujecie?
Byliśmy kiedyś na weselu, na którym był właśnie taki większy bus i on miał odjeżdżać o 5. Szczerze mówiąc nie był to najlepszy pomysł. Część nad ranem zaczęła się w najlepsze bawić, część nie mogła się doczekać kiedy będzie ten bus. Kiedy w końcu wszyscy się zapakowali, to świadek zaczął latać i coś tam załatwiać jeszcze i wszystko się odciągnęło... Jak masz możliwość to zrób, to zrób więcej godzin odjazdów, a nie tylko jedną.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:52   #2856
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Byłam na weekend z TŻ u moich rodziców. To był owocny weekend. Nie mam zbytnio czasu nadrobić niestety, mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło..

NAUKI ZALICZONE

KUPILIŚMY WÓDKĘ!! D
Będzie Pan Tadeusz bo udało nam się załatwić za 21zł /0,5l 70 butelek i 2 gratis

Sesja narzeczeńska bardzo udana

suknię mam dla Was hehe zdjęcie wogóle nie oddaje jej uroku. Wygląda na nim okropnie! Tata ma złej jakości aparat w telefonie. Ale po krótce. Sukienka tu ma rozmiar 38/40 dlatego wygląda na szeroką.
Na biuście ma marszczenia pionowe, na brzuchu poziome. Tam widać też taką wstawkę z kamieni delikatną. Na biodrach jest wszyty pas i na nim są kamienie. Na tyłku jest fajnie zrobiony bo idzie delikatnie w dół w literkę V o ile pamiętam
Kolor ecru.
W lipcu na przymiarce postaram się już o lepsze zdjęcie. Wezmę aparat swój

Oczywiście świeżo upieczonym żonkom życzę Wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!!:love :

za załatwione sprawy!
Suknia śliczna i sesja narzeczeńska również super

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
myslalam ze to cos w takim stylu jak ja sie zakochalam mierzac ta:

Załącznik 4684759

nie chcialam jej sciagac
sliczna

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 09:57   #2857
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
dziewczyny weźcie pomóżcie. Bo próbuję rozwiązać problemy logistyczne związane z transportem gości. Chodzi o powrót z wesela do miasta (30 km). Praktycznie za niewielkie pieniądze znalazłam 30-0s. busa który może przyjechać o konkretnej godzinie i zabrać gości. Z tym że boję się, że częśc będzie chciała wracać np. o 2.00, a niektórzy będą chcieli zostać do końca.
I teraz na którą tego busa podstawić??

kolejne pytanie, będzie znajomy który ma 9-os. transportera i zrobi kilka kursów. Czy na początku wesela powiedziec gosciom, ze odjazdy są o konkretnych godzinach i jeśli tak, to jakie proponujecie?
Hmm ja mam podobna sytuacje i my mamy tak ze od 0:00-3:00 mamy busa w cenie sali i bedzie kursowal caly czas gdzie kto bedzie chcial jechac to bedzie odwozil, pozniej chyba mu doplacimy jakby wesele sie przedluzalo, mysle ze o 3, max 4 skonczymy wesele i wtedy bedzie pdostawiony duzy autobus, ktory bedzie odwozil gosci juz po kolei po miastach az do naszej rodzinnej miejscowosci.
A moze w Waszej sytuacji byloby fajnie oglosic<przez zespol> ze np. odjazdy sa po oczepinach np. 0 1:00 i pozniej o 3:00 i na koniec?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Gratuluję zakupu garnituru My właśnie dlatego zrezygnowaliśmy z kołacza... Rodzice się uparli, że chcą wziąć do pracy, ale to generalnie mi rybka jak chcą niech biorą.
Dziekuje Ja tez zanosze do pracy, bo w sumie nie wyobrazam sobie nie przyniesc, jak zapraszalam delegacje to teraz przychodze z kolaczem Mysle ze to sprawnie pojdzie, dzisiaj zrobie z rodzicami plan roznoszenia i bedzie mi milo komus oslodzic zycie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:07   #2858
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Dziekuje Ja tez zanosze do pracy, bo w sumie nie wyobrazam sobie nie przyniesc, jak zapraszalam delegacje to teraz przychodze z kolaczem Mysle ze to sprawnie pojdzie, dzisiaj zrobie z rodzicami plan roznoszenia i bedzie mi milo komus oslodzic zycie
Jak nie macie daleko to będzie dobrze Nasi goście są niesamowicie porozrzucani po świecie
Stary 2012-05-21, 10:12   #2859
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja proponuje tego większego busa dać już po zakończeniu imprezy a ten mniejszy transporter może podjechać wcześniej i zabrać tych co będą chcieli już wyjść (myślę, że coś koło godziny 2.00 będzie ok). Do której będziesz miała wesele? No i ja bym gości poinformowała o godzinach odjazdu.
Neno ja też bym tak zrobiła
Powiedziała gościom, że o 2 będzie mały busik, dla osób które chcą jechać wcześniej. Dla reszty będzie bus po zakończeniu imprezy.
Jeszcze zależy o której Twoje wesele się kończy, my mamy pierwszy dzień 12h, czyli do ok 3
Stary 2012-05-21, 10:17   #2860
(kicia)
Zakorzenienie

Micia suknię kojarze z allegro śliczna jest

E87 dwie to decydowanie mało jeszcze to były te najkrótsze także trzy 80tki powinny wystarczyć

nena my mamy rozwiązane tak bus 30osobowy na koniec imprezy plus 8osobowy wan z kierowca który będzie cały czas na miejscu. Jakby ktoś chciał wcześniej jechać to będą tym wanem a reszta busem
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:18   #2861
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Neno ja też bym tak zrobiła
Powiedziała gościom, że o 2 będzie mały busik, dla osób które chcą jechać wcześniej. Dla reszty będzie bus po zakończeniu imprezy.
Jeszcze zależy o której Twoje wesele się kończy, my mamy pierwszy dzień 12h, czyli do ok 3
i to jest dobre wyjście

Stary 2012-05-21, 10:19   #2862
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ ten czas ucieka... Stresujesz się już mocno?
Tak naprawdę nie mam na to za dużo czasu, a jak już mam to bardziej się stresuję drobiazgami, które zostały do zrobienia

Mój plan na ten tydzień:
poniedziałek: rano: szewc (chcę rozcisnąć buty), podstawówka od 11 do 14:30, szkoła językowa od 15-21
wtorek: podstawówka od 8 do 14:30, szybko do domu i rozwozimy kołocz przez cały dzień (taka tradycja )
środa: w pracy od 7:45 do 20, najpierw podstawówka, potem językowa
czwartek: znowu do szewca sprawdzić jak tam buty, później praca od 11 do 21
piątek: w pracy od 8 do 19
sobota: uczelnia, urodziny teściowej
niedziela: uczelnia, chrzest w mojej rodzinie, urodziny chrześniaka TŻta

Przyszły tydzień tj poniedziałek, wtorek,środa pewnie podobnie jak wyżej w czwartek trzaskanie, więc dopiero w piątek przed weselem mam wolny dzień

Także jak widzicie nie ma czasu myśleć, mam tylko dzisiaj chwilkę, w czwartek rano i może w piątek wieczorem o ile z zespołem umówimy się na inny dzień. Z jednej strony dobrze, a z drugiej przydałby się jeden wolny dzień
Stary 2012-05-21, 10:20   #2863
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tak? o kurczę. a myślałam, że jestem nie[owtarzalna hehe babka sama szyje sukienki dla własnego hobby ma salon z sukniami. Starsza babeczka :p myślałam, że sama je wymyśla

Stary 2012-05-21, 10:23   #2864
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
nena my mamy rozwiązane tak bus 30osobowy na koniec imprezy plus 8osobowy wan z kierowca który będzie cały czas na miejscu. Jakby ktoś chciał wcześniej jechać to będą tym wanem a reszta busem
My też tak mamy
7 czy tam 8 osobowe auto z kierowcą, który będzie na weselu cały czas. Będzie 3 małych dzieci i pewnie pod wieczór będą odwożone do babć. To samo gdyby dziadkowie chcieli wrócić wcześniej. Cała reszta ma zapewniony transport o 3, gdy wesele się skończy.

Trochę trudniej to zorganizować, jeżeli wesele jest jednodniowe bo wtedy często sala jest wynajęta "do oporu". Wtedy właściwie nie wiadomo o której busa podstawić.
Stary 2012-05-21, 10:29   #2865
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ogłaszam co następuje:

Audrey zwana Odżri..
Przyszła Żonka

a także

Jej TŻt zwany Jej Teżetem
Przyszły Mężuś

za równiusie....

2 miesiące

Przysięgną sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską, oraz że będą razem już na zawsze

Dzień dobry
Ja już na nogach, bo moja BF ma szkolenie w KRK i przywozi mi moją chrześnicę na cały dzień

Zatem miłego dnia, bo Mała mi nie zostawi czasu na wizaż
klask i:

Cytat:

Miciakicia - sukni rzeczywiście nie widać, ale wierzę że jest piękna

Audrey - ja niedługo będę miała miesiąc
jesli Ty to i ja

Cytat:

ło matko, 12 ddś
czy to się dzieje naprawdę ??
byly czasy na tym forum kiedys wszystkie pisaly:

Aaaaa.. MAM SUKIENKE!!

pozniej nastaly

HURRA, MAM BIŻU

MAM BUTY
itd..

a teraz:

O BOZE!! ZA TYDZIEN MAM SLUB

powiem Wam ze stresuje mnie ta zmiana mocno!!

Micia Kicia piekna sesja

Bylismy wczoraj przymierzac garnitury i... znalezlismy smoking, jest idealny. A TZ wyglada w nim szalowo. Oczywiscie nie kupilismy bo TZ musi przymierzyc jeszcze w paru miejscach, ale czuje ze po niego wrocimy. Tak jak wspominalam TZ jest szeroki w ramionach a waski w biodrach, wiec jak przymierzal skompletowane smokingi to jak marynarka byla dobra to spodniami mogl owinac sie 2 razy, a jak spodnie byly ok to marynarka ciasna i wlasnie w jednym salonie powiedzieli ze nie ma problemu, moga zdekompletowac calosc. I bylo idealnie I na 100% bedzie pas - czarny i czarna muszka

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:31   #2866
carmelova
Zakorzenienie

Cześć Piękne, lecę nadrabiać

MiciaKicia sesja wery romantiko
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:34   #2867
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Micia Kicia piękna suknia

Nena w sprawie odwozu nie moge pomóc, my mieliśmy busa na 9os i 2 samochody (które kursowały może z 2 razy w nocy). I każdy odjeżdżał o tej, o której chciał, ale tez i odległości były poniżej 20km.

Madzia w sprawie koszyczków w toaletach- nie pytałam się nikogo, po prostu postawiłam, potem tylko kelnerkom wspomniałam o tym, by przypadkiem nie sprzątnęły tego.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:36   #2868
MARGIDA
Wtajemniczenie

a u mnie nastąpiła zmiana pojazdu do ślubu, nie będzie kugi
ale z tego będzie mi chyba łatwiej wysiadać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (11,6 KB, 19 załadowań)

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 10:40   #2869
smerf_etka13
Raczkowanie

hej
ja jak zwykle w tyle ale sobotnim PMkom chciałabym złozyć najlepsze życzenia: szczęścia i wiele wiele miłości

Mieliśmy do wczoraj potwierdzenia i sie trochu załamałam już nie wspomne że wiele osób wcale nie zadzwoniło i nie potwierdziło ale ze strony TŻ dużo osób odmówiło,około połowa zaproszonych. Tak mi jakoś źle bo nie liczyłam że aż tyle osób się wykruszy
smerf_etka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:48   #2870
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Micia Kicia piekna sesja

Bylismy wczoraj przymierzac garnitury i... znalezlismy smoking, jest idealny. A TZ wyglada w nim szalowo. Oczywiscie nie kupilismy bo TZ musi przymierzyc jeszcze w paru miejscach, ale czuje ze po niego wrocimy. Tak jak wspominalam TZ jest szeroki w ramionach a waski w biodrach, wiec jak przymierzal skompletowane smokingi to jak marynarka byla dobra to spodniami mogl owinac sie 2 razy, a jak spodnie byly ok to marynarka ciasna i wlasnie w jednym salonie powiedzieli ze nie ma problemu, moga zdekompletowac calosc. I bylo idealnie I na 100% bedzie pas - czarny i czarna muszka
Dzięki
Oj to Twój TŻ będzie super wyglądać!
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

MiciaKicia sesja wery romantiko
ha! a jak
Cytat:
Micia Kicia piękna suknia

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
hej
ja jak zwykle w tyle ale sobotnim PMkom chciałabym złozyć najlepsze życzenia: szczęścia i wiele wiele miłości

Mieliśmy do wczoraj potwierdzenia i sie trochu załamałam już nie wspomne że wiele osób wcale nie zadzwoniło i nie potwierdziło ale ze strony TŻ dużo osób odmówiło,około połowa zaproszonych. Tak mi jakoś źle bo nie liczyłam że aż tyle osób się wykruszy
Niestety to przykre.. ale trzeba się z tym liczyć

Stary 2012-05-21, 10:50   #2871
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 10:53   #2872
Jamee
Zakorzenienie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 10:55   #2873
MARGIDA
Wtajemniczenie

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-21, 10:55   #2874
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jamee Pokaż wiadomość
:d

Stary 2012-05-21, 11:02   #2875
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak naprawdę nie mam na to za dużo czasu, a jak już mam to bardziej się stresuję drobiazgami, które zostały do zrobienia

Mój plan na ten tydzień:
poniedziałek: rano: szewc (chcę rozcisnąć buty), podstawówka od 11 do 14:30, szkoła językowa od 15-21
wtorek: podstawówka od 8 do 14:30, szybko do domu i rozwozimy kołocz przez cały dzień (taka tradycja )
środa: w pracy od 7:45 do 20, najpierw podstawówka, potem językowa
czwartek: znowu do szewca sprawdzić jak tam buty, później praca od 11 do 21
piątek: w pracy od 8 do 19
sobota: uczelnia, urodziny teściowej
niedziela: uczelnia, chrzest w mojej rodzinie, urodziny chrześniaka TŻta

Przyszły tydzień tj poniedziałek, wtorek,środa pewnie podobnie jak wyżej w czwartek trzaskanie, więc dopiero w piątek przed weselem mam wolny dzień

Także jak widzicie nie ma czasu myśleć, mam tylko dzisiaj chwilkę, w czwartek rano i może w piątek wieczorem o ile z zespołem umówimy się na inny dzień. Z jednej strony dobrze, a z drugiej przydałby się jeden wolny dzień
Faktycznie masz napięty grafik, ale może to lepiej, bo nie masz czasu rozmyślać Będzie dobrze

Cytat:
hej

Kurcze jednak u prawie wszystkich historia z odmowami się powtarza Przykre to jest, ale trudno się mówi, siłą gości nie zaciągniemy.
Stary 2012-05-21, 11:04   #2876
Nattiv
Zakorzenienie

Umówiłam się do kliniki na godzinę 16 w czwartek w sprawie moich oczków. Ciekawe jakie wyniki wyjdą W nocy miałam napad bólu i nie mogłam spać. Siedziałam na łóżku i ryczałam. Łzy mi litrami płynęły

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:05   #2877
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Umówiłam się do kliniki na godzinę 16 w czwartek w sprawie moich oczków. Ciekawe jakie wyniki wyjdą W nocy miałam napad bólu i nie mogłam spać. Siedziałam na łóżku i ryczałam. Łzy mi litrami płynęły

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:05   #2878
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak nie macie daleko to będzie dobrze Nasi goście są niesamowicie porozrzucani po świecie
Mamy tez gosci daleko - 400-700km od nas, dla nich kupimy kolacz dzien przed weselem i poczestujemy w domku Zas znajomym, ludziom z pracy, sasiadom teraz
Cytat:

E87 dwie to decydowanie mało jeszcze to były te najkrótsze także trzy 80tki powinny wystarczyć

Dzieki A takim razie zostawiam 3
Cytat:
hej

Wspolczuje... skads to znam! Niestety jest to straszne Ciekawe jak oni by sie czuli gdyby organizowali taka impreze i prosili o potwierdzenie a nikt by nie dzownil!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:06   #2879
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ogłaszam co następuje:

Audrey zwana Odżri..
Przyszła Żonka

a także

Jej TŻt zwany Jej Teżetem
Przyszły Mężuś

za równiusie....

2 miesiące

Przysięgną sobie miłość, wierność i uczciwość małżeńską, oraz że będą razem już na zawsze

MiciaKicia super sesja
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 11:07   #2880
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Bidulko .. Trzymam kciuki za wizyte

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości