![]() |
#4411 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() Ale ja jeszcze nie spotkałam się z podarunkami dla gości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
dzięki!!
zapomiałam o tych pojemniczkach na żywność ![]() bo wszelkie te torebki małe to one nie są przeznaczone chyba do mroenia,itp.
#4413 |
Zadomowienie
|
ANIOLINA a Ty gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4415 |
Zakorzenienie
|
wyrodna ze mnie matka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak Tz nie ma, to mi dlatego rodzice zabieraja Polusie na plac zabaw ![]() a ja spaceruje z Michalkiem Mój zasypia tylko na cycu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Zakorzenienie
|
a witaminę D dajecie rano czy wieczorem czy w środku dnia??o ile dajecie oczywiście..bo niby skąd mam rano wiedzieć czy na 100% pogoda będzie super słoneczna ...
#4418 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
GOLDI nasz jak miał fazę terroru tylko przy tv był spokojny więc chcąc nie chcąc włączałam jak już nie mogłam wytrzymać i kto tu wyrodna matka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Elfie obudzil ale na szczescie nie rozplakal.
Dzis doslownie z niego terrorysta... wlasnie lezy na podlodze i jeczy. nie wiem co z nim robic bo nic mu nie pasuje. Posmarowalam dziasla mu zelem to na 10min sie ogarnal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4420 |
Wtajemniczenie
|
Ja wam powiem,ze nie lubie tych prezentow dla gosci.Jak cos dostaniemy,to nie wiadomo,co z tym zrobic.Nie wyrzuci sie od razu,a potem szweda sie po katach i i tak laduje w smietniku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Pobudka u nas o 5.40 ![]() ![]() |Kawkę piję i ja, nie wpływa na drzemki Milusia. Muff ło matko ale miałaś kluchy ![]() Szpilko dzięki za priv ![]() Goldi śliczna amazonka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4422 |
Zadomowienie
|
może zmiana pogody? dzieci tak reagują często, albo zębalce, naszego też roją dziąsła dzisiaj bo mało je znowu i wpycha wsio do paszczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4423 |
Zakorzenienie
|
Goldika-a brokuła gotowałas razemz ziemniakiem???czy oddzielnie?bo musze ugotować a nie wiem
![]() ![]()
#4424 |
Zadomowienie
|
Witam poweekendowo
![]() ![]() Byliśmy dzisiaj na warzeniu kontrolnym, mały w przeciągu 3 tygodni przybrał 300g ![]() ![]() ![]() O glutenie musimy zapoomniec na jakieś 2 miesiące, bo mały nie przybierał na wadze własnie przez GLUTA ![]() ![]() Lecę doczytać do co u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- zamowilismy wczoraj z Tz sobie eurobiznes, chinczyka i warcaby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4426 |
Wtajemniczenie
|
Goldi ale pomysl
![]()
#4427 |
Zadomowienie
|
Goldi fajnie, że tż zrobił Ci prezent - powrót do pasji super
![]() Apropo gier planszowych chciałam od rodziców zabrać swój monopol, otweiram niby wszystko ok i wszystko jest tylko"kasy" brakuje. Moja bratanica zabrała "pieniążki, bo musiała sobie coś kupić" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 | |||
Rozeznanie
|
no, dodam, ze ona na moje miejsce wrocila z macierzynskiego, kto wie, moze znow sie wymienimy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja po nocach spac nie moge przez wybor zloba, juz nawet w desperacji rozwazam zamieszkanie tescia z nami ![]() elf, pracuje w korporacji, w płacach. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4429 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co trzeba zrobic zeby kase za wczasy pod grusza dostac?
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Aniolina ja przezywam powrot do pracy mimo swiadomosci ze Mala zostane z babcia ktora ja ubostwia.Ale przeciez mnie nikt nie zastapi.
#4430 |
Zakorzenienie
|
Goldi-dzięki
![]() tez miałam napsiać,że super niespodziankę zrobił Ci tż,aż zazdroszczę,że tak pomyślął o Tobie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- wypełnic wniosek z kadr ![]()
#4431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4432 |
Zakorzenienie
|
Goldika,a wodę do tego dodajesz do brokuła i ziemniaka jak już zblendowałaś?wodę od którego warzywa??
to ten prezent pewnie lepiej poskutkował niż szparagi ![]() ![]()
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahaha dokladnie... tyle, ze nie jezdzilam 4lata wiec na wieczor mialam juz tak obite łono, posladki i uda ze mimo szczerych checi nic nie zmajstrowalismy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4434 |
Zadomowienie
|
Dygotko ja nie Goldika ale Ci powiem że musisz robić tak jak Ci pasuje, chcesz gęstsza zupkę dajesz mniej wody, rzadsza to więcej, ja zazwyczaj daje takie gęstsze bo lepiej mi się karmi wtedy.
Ale jak robie rosołek to nieźle się pooblewamy ale mału smakuje ze aż piszczy. A wodę możesz dodać i ciut z ziemniaków i ciut z brokuła, jak uważasz ![]() Ja małemu już nie blenduje zupek, a rozduszam widelcem. Nieźle sobie radzi z kawałkami, oczywiście na początku się bałam ale nie krztusi się ani nic. Na przekąski kupiłam mu takie ryżowe chrupaczki, one są po 7mcu, ale już daję, uwielbia je. Daje któraś z was? Jutro będę gotować ogórkową, pewnie dam spróbować Miłkowi, oczywiście mnie kwasku z ogórków dam, ale tak zeby smak był. Ciekawe jak zareaguje. |
![]() ![]() |
![]() |
#4435 |
Zakorzenienie
|
wczoraj tak sobie rozmyslalam czy jest sens dawania wlasnie takich chrupaczkow, ciasteczek, chrupek. Bo nie jest to przeciez posilek. I mi sie skojarzylo, ze po co uczyc dziecko, ze jak nie ma co robic to ma czyms zoladek zapelniacz? Czy potem nie bedzie wlasnie ciagle chcialo podjadac?
![]() to tylko takie moje luzne rozkminki wiec prosze nie brac do siebie, bo duzo z Was daje chrupki ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Dygotko zle przeczytalam, pytalas wode z ktorego warzywa daje. Dawalam taka co mu mleko robie, zwykla z butelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4438 |
Zadomowienie
|
princessskaa - my mieliśmy podziekowania dla gości na weselu i na chrzcinach Filipka też.na weselu u brata ciotecznego dostaliśmy aniołki a u szfagra były ich zdjęcia z podziękowaniami.
dygotka8 ja witaminę D daję wieczorem jedną twist off. goldika my graliśmy w monopol ale to jak w ciąży byłam u nas dziś piękna pogoda i gorąco więc spacerujemy dopiero około 16 ![]() ![]() dziewczyny mam pytanie czy Wasze dzieci ulewają pokarm?? do kiedy to może trwać??
#4439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Martynka wsuwa ryżowe krążki oblane sokiem jabłkowym jakoś od 3 tygodni ![]() ![]() My dziś cały dzień same. TŻ po pracy jedzie do Gliwic na rozmowę o pracę. Kto wie, jeżeli wywalczy tyle ile chce ... to się przeprowadzimy na Śląsk. Ale będzie mi szkoda zostawiać przyjaciół a przede wszystkim naszego mieszkania marzeń i tego ślicznego tarasu, tym bardziej że znowu zainwestowaliśmy w meble tarasowe i kupiliśmy zestaw wypoczynkowy: sofę, ławę i dwa fotele z technoratanu, aby pasowało do stołu i krzeseł. Ja dziś na obiad robię królika .... już się dusi, ciekawe jak mi wyjdzie. Już mam dosyć indyka i kurczaka ![]() Goldi ... brawo dla tż ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kkkasikkk Czas edycji: 2012-05-21 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 |
Zakorzenienie
|
Kasik to trzymam kciuki za Tzta
![]() ![]() ![]() Owieczko tez mnie to ulewanie ciekawi... moj czasami przez 3-4dni nic nie uleje, a dzis np chlusnal rano jak szalony. Potem obiadkiem tez odbil ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Kasik a jeszcze dodam, ze moze nowe mieszkanko bedzie jeszcze fajniejsze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.