|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 55!
e tam mi się zdarzyło kiedyś chrapać po alkoholu
i do tego gwizdać
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrowie tu chyba raczej nie ma znaczenia.
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
A perfumy? Bo mi czysta biżuteria barwi skórę na czarno po zetknięciu z perfumami.
|
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też się stęskniłam za Wami ![]() W ogóle to dzień dobry ![]() Dotarłam do pracy na 10.00... Na szczęście odebrałam magisterkę od promotora i nie jest źle. Myślałam, że będzie więcej uwag ![]() I w ogóle to zapomniałam Rain wszystkiego najlepszego! Sanrioo, Tobie również na nowej drodze życia! Wypiłyśmy Twoje zdrowie na zlocie
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Anioł ja w coś takiego nie wierzę. Biżuteria to metal. Prędzej czy później większość metali się utlenia- czernieje. Zdrowie nie ma żadnego znaczenia.
To nie jest część organizmu, żeby miała się zachowywać tak pod wpływem procesów chorobowych. To, że czernieje akurat jak człowiek jest chory- zbieg okoliczności.
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak mam, że jak mam np. stan podgorączkowy albo jestem osłabiona, to mi pierścionki/kolczyki/wisiorek barwią skórę na czarno. Mimo ze są czyste. Poza tym to się nie zdarza - dziś mi zabarwiło ubranie, nie wiem dlaczego. Może od perfum właśnie |
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
To może jak Justi mówi pH skóry ma wpływ.
Nie wiem, mi brudzi tylko jak mam niedoczyszczoną więc się nie znam
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść.
Było suuuuper!!!! Jestem zmęczona jak koń po westernie Dwie imprezy pod rząd to chyba nie na moje lata![]() Poza tym to przez te pizze i torty znowu mi przybyło na wadze ![]() Niech mój małż w końcu naprawi tę nogę, bo kiepsko widzę to odchudzanie i bieganie Dziewczyny już właściwie opisały jak to wyglądały po kolei, to ja jeszcze troszkę od siebie dodam ![]() Jak jechałam do Kato to bardzo się baŁam,że nie będę miała gdzie zostawić samochodu.Od rana dzwoniłam na parafię Kościoła Ewangelickiego,który jest w centrum Kato i Teściu mówił,że tam mogłabym zostawić samochód. Nikt tam nie odbierał i trochę się bałam,że jak przyjadę to okaże się,że muszę zostawić autko na jakimś publicznym parkingu i ktoś mi go: a) okradnie b)ukradnie c)zniszczy. Na szczęście Ksiądz mi pozwolił zostawić ![]() Potem jeszcze musiałam czekać na busa prawie godzinę w upale,bo na dworcu w Kato nie ma ani centymetra cienia... Wtedy miałam dość tego wyjazdu. A jak czekaliśmy w Kato w korku ponad godzinę, to miałam jeszcze bardziej dość. Na szczęście jak zobaczyłam dziewczyny to nastrój zmienił mi się o 180 stopni ![]() Mówiąc szczerze najpierw nie poznałam Piczki, wyglądała zupełnie inaczej niż na zdjęciach Jest bardzo uśmiechnięta, wydaje się taka niewinna, a umie dowalić![]() Maja wygląda tak jak na zdjęciach, natomiast wyobrażałam ją sobie jako taką krejzolkę, a tymczasem jest spokojną (ale gadulastą jak jej nie boli głowa ), odpowiedzialną i świetnie gotującą perfekcyjną panią domu Jej Luby tak jak i Maja jest bardzo sympatyczny i pomocny. Niech mu się tylko kolanka zegną to będzie idealny![]() Claris jest taka,jaką zapamiętałam z Kato (tylko ma obrączkę,włosy obcięła, a jej mąż przemianował się na Najfajniejszą ).Wygląda jak Britnej, ale nie wyobrażam sobie jej śpiewającej na stole "Oooops I did it again"( Dimply sobie wyobrażam!! ) . Tak jak Piczka-wydaje się niewinna, a potrafi dowalić.Magdę prawie wszystkie znacie,więc nie będę zaskakująca ani oryginalna- nogi ma do sufitu, jest niezdecydowana w kwestii Same-Wiecie-Kogo i moim zdaniem bardzo wrażliwa. Arrakis wyobrażałam sobie jako taką zrównoważoną, ewentualnie ciągle zaspaną dziewczynę (bo jak człowiek może być ciągle na takich pełnych obrotach jak ona!!), a tu tymczasem zaskoczenie- śmiechotka i gaduła. I wiecie co?SPAŁAM Z NIĄ ![]() No i na koniec Simply Dimply - gwiazda wieczoru Że tez nie widziałyście jak ona się cieszyła z zaręczyn!! Nic dziwnego,że jej A. musiał się oświadczyć przed zlotem- uczynił nam i jej wielką radość.Oczywiście waryjatka i gadułka, bardzo w moim guście humorystycznym ![]() Jestem śpiąca,ciągle ziewam.A napisanie tego posta zajęło mi przeszo 2 godziny, bo ciągle mi tu jakiś Klient włazi. P.S.Mojemu małżowi bardzo smakują Jelly Beans i chce więcej ![]() A tak w ogóle to uznał,że skoro mamy fioła na punkcie żelek ( a on też ), to on zostanie Zazdrośnicą i będzie na następnym zlocie. ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- I nie denerwować mnie z tymi włosami! ![]() Naj w Kato miałam ciemniejszą farbę (jeszcze) więc nie wiem jak ty to widzisz ![]() A teraz próbuję zejść, ale łatwo nie będzie.Chciałabym mieć jaśniejsze,bo w takim wyglądam za poważnie i za staro. Wrrr
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Chłop mi się starzeje. Zadzwonił do mnie z lumpeksu powiedzieć mi, że są śliczne koszulki dla niemowlaków
Powiedziałam mu, że może kupić ale nie wiem czy nasz kot zechce w tym chodzić
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
Po strasznym weekendzie nareszcie wolne i trochę odpoczynku Więc wpadłam do Was od razu jak tylko znalazłam chwilkę Przeokropnie zazdroszczę Wam zlotu!!! Też bym chciała zobaczyć fotki Na FB są? Można prosić o link ?
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdeeeee... w sobotę muszę być w pracy, więc pomyślałam, że w piątek sobie wezmę wolne, skoro TŻ już będzie. No to muszę w piątek być w pracy, bo mam szkolenie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widziałam jedną fotkę i powiem tak- jesteście śliczne
![]() chyba zjem sobie jeżyki
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy mogłybyście mi polecić jakieś znane Wam i tanie biura podróży? Chciałabym z tż-tem gdzieś polecieć w tym roku... Może Egipt właśnie? Może coś polecacie? Byłabym wdzięczna
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- TŻ jest póki co na nie bo mówi, że za drogo... dlatego szukam czegoś w fajnej cenie ale też w dobrym warunkach no i all
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
u nas z wakacji nici. Ale może w tym roku kupimy projekt domu
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio, nie jest trudno zorganizować, a duuużo taniej. Hotel, lot i ubezpieczenie.---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Wow! A TŻ był u mnie w pracy i uznaliśmy, że z końcem sierpnia, bo tak ma urlop, wyskoczymy sobie na kilka dni na Mazury, a co!
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ładnie Ci i żałoszczę zlotu ![]() Kasia, uła! Wypas! Zuken, nie znam się Ale Gwizdak kiedyś polecała biuro podróży jej koleżanki i dziewczyny chwalą ceny. Frezi też polecała jakieś małe biuro podróży w Krk |
|
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku w razie co to pisz to Ci wysle Jelly Beansy i Pringlesy BBQ
![]() Maja Cz. naprawde stanal na wysokosci zadania ![]() Zuken wrzuc swojego maila do klubu zlotowego to Ci wysle pozniej fotki, ktore zostaly zrobione moim aparatem. Ale Claris wiecej zrobila a chyba jeszcze nie wrzucala - fotki tortu pierscionkowego byly kilka stron wczesniej ![]() Zapomnialam wspomniec, ze jak lecialam w piatek to razem ze mna na weekend (czy tez dluzej) kawalerski jechalo 13 facetow - 12 przebranych w lateksowe, krociutkie, czerwone uniformy stewardess, peruki, rozowe szminki i niebieskie cienie a Pan Mlody jako pilot
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś, Naj no tak
ale koszt 1900 zł,ale wspólnie uzbieramy,ale zawsze to jakiś krok do przodu nie?
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
Byle nie Excalibura z Krk
Kasia projekt?SUPER! A kiedy się chcecie budować?Naj no własnie ja się czuję tak-se,więc chcę zejść z koloru. Fryzjerka proponowała mi te jaśniejsze końcówki (Carmi wie jak się to nazywa,ale miała to np.Sablewska, Ostaszewska,Górniak),ale jednak siebie w tym nie widzę.Poza tym ja mam tak liche końcówki,że nie będę ich dodatkowo zamęczać.Może słońce pomoże ![]() BTW nie mamy żadnych kompromitujących zdjęć po pijaku, bo nie byłyśmy pijane, lecz bardzo grzeczne. O! Bałyśmy się,że sąsiadka Mai nas pobije mopem...
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken, to jest biuro podrozy co Gwizdak polecala - https://www.facebook.com/alexia.biuropodrozy
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie tak móc polegać na TŻcie ![]() Simply ale fajnie, jak widać można zrobić jajcarski wieczór kawalerski i śmiesznie się poprzebierać zamiast zamawiać jakieś panienki yay, przede mną cały dzień pisania - na jutro muszę mieć 10 stron z prawa kanonicznego a wcześniej nie mogłam się zabrać przez egzaminy na drugiej uczelni. Tata mi w Biedronce kupił napój energetyczny także jakoś to będzie. Za to moich produktów nie ma nadal. Zapłaciłam im we wtorek, wysłali priorytetem dopiero w czwartek i dupa zbita nie polecam e-naturalne ze względu na ten czas oczekiwania
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań mi pisać o Pringlesach, bo mi ślina cieknie po klawiaturze, a to nie moje sprzęty
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze, ze mi nikt nie zrobil zdjecia gdy tanczylam przy lodowce
poki nie pomieszalam z Martini
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku jeżeli TŻ uda się spłacić kredyt w tym lub przyszłym roku to gdzieś pewnie w okolicach 2015/2016. Zależy to też od tego jakaś i czy znajdę pracę. Bo jak patrzyliśmy na domki do 100 metrów to taki 300 tysięcy by znam starczył, a w końcu wszystkich pokoi nie musimy od razu robić. A takie tam marzenia
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.

i do tego gwizdać

może jestem chora? jak jestem chora/osłabiona, to zawsze mam czarne ślady na skórze po biżuterii.

(Ciebie Magda i arrakis nie 

Rain wszystkiego najlepszego! 

Dwie imprezy pod rząd to chyba nie na moje lata

Ale Gwizdak kiedyś polecała biuro podróży jej koleżanki i dziewczyny chwalą ceny. Frezi też polecała jakieś małe biuro podróży w Krk
fajnie tak móc polegać na TŻcie
13.03.2008