|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
Zaradziłam, przypomniałam sobie o płukance srebrnej, że ją mam. Wypłukałam ze dwa razy i już jest o niebo lepiej. Ale to była masakra. Z tymi blondami to jest masakra, chyba zmienie kolor, bo blondy są jak kupowanie kota w worku
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3993 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dzisiaj szewski poniedziałek,nic mi się ni chce....
Córka pojechała na trzy dni na wycieczkę do Szczawnicy,trochę jej zazdroszczę A Olaf też nie poszedł do szkoły,bo chory,zapalenie krtani,tchawicy i niestety antybiotyk,no ale dziecko zadowolone,bo nie musi do szkoły chodzić Niby tak ciepło,a u nas dużo dzieci choruje.W Krakowie coś się chmurzy,wydaje mi się ,że może być wieczorem burza.Chyba jest niskie ciśnienie,bo mnie głowa boli.A ja w ogóle mam niskie ostatnio miałam 90/60. Umówiłam się na 16 z koleżanką na kijeczki,może się troszkę dotlenię i rozruszam. |
|
|
|
#3994 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
będę wdzięczna
|
||
|
|
|
#3995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
A wiecie co?
Przyszła do mnie dziś paczka, myślałam, że to ciuszki dla dzidziusia. Otwieram a tam jakaś butelka aluminiowa... ![]() Z jakimś dziwnym zamknięciem? Na początku pomyślałam sobie, że to jakiś wąglik ![]() Bałam sie to otworzyc, że to wybuchnie albo co? Nic takiego nie zamawiałam, a przyszło na mój adres... ![]() Okazało sie, że to jakaś firma z warszawy to do mnie wysłała, zajmuje sie gazetami i stronami internetowymi dla kobiet. Domyślam sie, że to może z jakiegoś konkursu, ale jakiego? ![]() A najlpesze jest to, że szukałam tych butelek na all....I wiecie ile kosztuje ta butelka? 80zł
|
|
|
|
#3997 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3999 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam fotkę, co prawda mało widać sukienkę świadkowej, ale starałam się wybrać takie, na którym będzie widać, że kolory ozdoby się nie gryzą. Wklejam też zdjęcie, z którego wzięłam pomysł na mój bukiet - niestety nie mam na tym komputerze zdjęć ze ślubu, więc to nie mój. Ale był bardzo podobny, tylko delikatniejszy - mniej trawy
|
#4000 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dzisiaj późno do was zawitałam, bo byłam na zakupach. Nic nie kupiłam Jutro ma być rozmiar takiej sukienki, co mi się podobała, więc jutro ją może kupię. Byłaby na wesele 9.06 i później też bym mogła w niej chodzić Nadrabiam partiami, bo sporo tego. Cytat:
![]() Cytat:
Zdjęcie sukni trochę niewyraźne, ale ładna jest z tego co się dopatrzyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
To są takie aluminiowe butelki, niby jakieś super modne i ekologiczne.
Nie zawierają bisfenolów, nie zmieniają smaku napojów, takie turystyczne butelki ![]() To wygląda jak taki mały termos, dodaje przykładowe zdjecie. Ksztalt jest taki sam, tylko ja mam czerwony Dziwny jest ten korek
|
|
|
|
#4002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę coś podobnego- tylko z czerwonych róż i bez tej trawy ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe jak się sprawdzają, za taką cenę
|
||
|
|
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde to mi chyba z wizażu przyszło
|
|
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4006 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też już chcę
|
|
#4007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No i oczywiście gratulje kopniaków ! Musi byc to niesamowite uczucie..no i jak maluszek kopie to chociaż wiadomo, ze wszystko z nim dobrze.. Myślę, że co do bukieciku to spokojnie będzie pasowac ......................... ................... Dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży poszłam na zakupy spożywcze i zrobiłam sobie obiadek
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||
|
|
|
#4008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już są lepsze, 100 razy lepsze. Już nie żóltki, tylko takie platynowe Płukanka zdziałała cudo
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, ze już lepiej !
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#4011 |
|
Zakorzenienie
|
Juz ponad 4 tys. postów mamy
![]() Niedługo będzie nowa część
|
|
|
|
#4012 |
|
Zakorzenienie
|
i już chyba wszystkie bedziemy w 2 trymestrze ??
czy sie myle ?
|
#4013 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
Czy Wy też tak macie że byle pierdoła sprawia że jesteście rozpalone do czerwoności? Jestem tak strasznie nerwowa... No ja nie mogę wytrzymać normalnie ze sobą
|
#4014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio TŻet nie opuscil deski klozetowej .. dopadla mnie taka wscieklosc że ledwo sie opanowalam zeby go nie.... Zawsze bylam nerwowa ale teraz to przechodze samą siebie ..
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No już wkrótce kolejna częśc! Nie chyba, jeszcze grudnióweczki są w pierwszym trymestrze !
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm zależy pewnie ile nam zejdzie do tej kolejnej części
![]() Bo są dziewczyny z TP na koniec grudnia, czyli gdzieś w 9 tyg. ![]() Cytat:
I wkurzam się za byle co, bez powodu. Staram się opanować, bo wiem, że to nie podoba sie dziecku, ale jestem taka drażliwa teraz, że nie mogę czasem ![]() Pewnie, gdybym nie pracowała to bym mniej się denerwowała, bo większość nerwów to właśnie w pracy ![]() To, że telefon dzwoni doprowadza mnie czasem do szału. |
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakos w weekend powiedziałam TŻ ze za ok 2 tyg chce isc na farbe to sie obruszył i "czytałem ze Ci nie wolno"... i wydało sie ze podczytuje jakieś artykuły ja wysle smsa do fryzjerki zeby jakąś farbe bez amoniaku załatwiła i już, a tez musze zrobić sloneczno-platynowy blond i boje sie co wyjdzie
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja siedzę na l4.. Ze względu na moje dolegliwości i sytuacje jaka w pracy się dzieje.. zresztą mam nowego szefa..znam go tylko z widzenia,ale nie jest z naszego miasta.. nie wiem co mam teraz robic..czy wrócic z l4 na jakis czas aby mnie poznał..czy już nie wracac ..
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo zdecydowanie lepiej
![]() Już trzecia ![]() Chyba tak, choc nie wiem jak bedzie z Moderną Bo ona ma dzidziolka z samego końca ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba nie bo teraz jestem dopiero w 10 tygodniu
![]() Cytat:
jedynie odszedł stres związany z pracą bo mam przymusowe l4 a myślałam że jak będzie ok to do końca czerwca popracuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

w czerwcu bierzemy ślub cywilny..... a ja bez kiecki!! nic mi się nie podoba
nie lubię takich luźnych, nie czuję się w nich atrakcyjna, a tak bardzo chciałabym się sobie podobać w ten dzień
A Olaf też nie poszedł do szkoły,bo chory,zapalenie krtani,tchawicy i niestety antybiotyk,no ale dziecko zadowolone,bo nie musi do szkoły chodzić
Niby tak ciepło,a u nas dużo dzieci choruje.

mamy wizytę u ginekologa i usg, i szczerze juz mam stresa 

Zdjęcie sukni trochę niewyraźne, ale ładna jest z tego co się dopatrzyłam