Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 14:16   #3991
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Cytat:
Napisane przez karolla12 Pokaż wiadomość
A jaki miał być docelowy kolor?

Jak szukałam farb bez amoniaku,natrafiłam na farbę Joanna Soft Multi Color(nie klasyczna joanna tylko inna seria bez amoniaku). NAstawiona byłam dość sceptycznie (bardzo tania ok.7zl) no,ale nie było innej bez amoniaku w moim kolorze.Jaka byłam zdziwiona efektem.Piękny,lśniący kolor,b.delikatna,nie śmierdzi,pokryła dokładnie odrosty i! siwe włosy! Moja znajoma kupiła sobie kolor księżycowy blond,no i wyszło jej coś pięknego,taki naturalny,świetlisty,beżo wo,złocisty kolor. Wiadomo,że każde włosy inaczej reagują na farby,natomiast ja ze swojej strony tą farbę zdecydowanie polecam.
Docelowo miało wyjśc taki perłowo-mroźny blond w każdym bądź razie bardzo jasny blond.
Zaradziłam, przypomniałam sobie o płukance srebrnej, że ją mam. Wypłukałam ze dwa razy i już jest o niebo lepiej.
Ale to była masakra.
Z tymi blondami to jest masakra, chyba zmienie kolor, bo blondy są jak kupowanie kota w worku
Stary 2012-05-21, 14:18   #3992
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
I oprócz tego to mam problem moje drogie.....nic strasznego a jednak babski problem w czerwcu bierzemy ślub cywilny..... a ja bez kiecki!! nic mi się nie podoba nie lubię takich luźnych, nie czuję się w nich atrakcyjna, a tak bardzo chciałabym się sobie podobać w ten dzień mierzyłam kilka i nic.... i niby wszystko ok bo kieckę to i w ostatnim tygodniu można kupić ale muszę zamówić wcześniej bukiecik! i jak tu zamówić bukiecik nie mając sukienki??!! pomocy!!! myślałam o tym żeby zamówić pomarańczowe, czy tam herbaciane kalie, na pewno kiecka będzie w kolorach od kremowego do jasnego capuccino - więc pomarańczowe kalie pasować będą hmm?? jak sądzicie? heeeeelp heeeeelp!!!!!
Myślę, że do beżowej tonacji sukienki większość kwiatów będzie pasowała. Moja świadkowa miała sukienkę w kolorze capuccino, a bransoletę z kwiatów dopasowaną do mojego bukietu - biały goździk i storczyk fuksja, moim zdaniem wyglądała przepięknie. Jak znajdę fotki, to wrzucę
Stary 2012-05-21, 14:24   #3993
karolla12
Rozeznanie

U mnie dzisiaj szewski poniedziałek,nic mi się ni chce....

Córka pojechała na trzy dni na wycieczkę do Szczawnicy,trochę jej zazdroszczę A Olaf też nie poszedł do szkoły,bo chory,zapalenie krtani,tchawicy i niestety antybiotyk,no ale dziecko zadowolone,bo nie musi do szkoły chodzić Niby tak ciepło,a u nas dużo dzieci choruje.
W Krakowie coś się chmurzy,wydaje mi się ,że może być wieczorem burza.Chyba jest niskie ciśnienie,bo mnie głowa boli.A ja w ogóle mam niskie ostatnio miałam 90/60.

Umówiłam się na 16 z koleżanką na kijeczki,może się troszkę dotlenię i rozruszam.
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 14:25   #3994
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a co do bukietu to do takich kolorów raczej wszystkie będą pasować
ewentualnie zawsze można jakiś neutralny biało-kremowy czy biało-zielony bukiet zamówić
Też myślałam o białym ale boję się, że zleje się całkowicie. Makijaż też będę miała w beżach więc te herbacianki powinny być ok

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Myślę, że do beżowej tonacji sukienki większość kwiatów będzie pasowała. Moja świadkowa miała sukienkę w kolorze capuccino, a bransoletę z kwiatów dopasowaną do mojego bukietu - biały goździk i storczyk fuksja, moim zdaniem wyglądała przepięknie. Jak znajdę fotki, to wrzucę
Poproszę będę wdzięczna
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 14:26   #3995
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Docelowo miało wyjśc taki perłowo-mroźny blond w każdym bądź razie bardzo jasny blond.
Zaradziłam, przypomniałam sobie o płukance srebrnej, że ją mam. Wypłukałam ze dwa razy i już jest o niebo lepiej.
Ale to była masakra.
Z tymi blondami to jest masakra, chyba zmienie kolor, bo blondy są jak kupowanie kota w worku
No to super,że już lepiej
Stary 2012-05-21, 14:26   #3996
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

A wiecie co?
Przyszła do mnie dziś paczka, myślałam, że to ciuszki dla dzidziusia.
Otwieram a tam jakaś butelka aluminiowa...
Z jakimś dziwnym zamknięciem?
Na początku pomyślałam sobie, że to jakiś wąglik
Bałam sie to otworzyc, że to wybuchnie albo co?
Nic takiego nie zamawiałam, a przyszło na mój adres...
Okazało sie, że to jakaś firma z warszawy to do mnie wysłała, zajmuje sie gazetami i stronami internetowymi dla kobiet. Domyślam sie, że to może z jakiegoś konkursu, ale jakiego?

A najlpesze jest to, że szukałam tych butelek na all....I wiecie ile kosztuje ta butelka?
80zł
Stary 2012-05-21, 14:28   #3997
karolla12
Rozeznanie

Cytat:
A wiecie co?
Okazało sie, że to jakaś firma z warszawy to do mnie wysłała, zajmuje sie gazetami i stronami internetowymi dla kobiet. Domyślam sie, że to może z jakiegoś konkursu, ale jakiego?

A najlpesze jest to, że szukałam tych butelek na all....I wiecie ile kosztuje ta butelka?
80zł
???? Ale do czego ma służyć ta butelka????
Stary 2012-05-21, 14:30   #3998
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to była masakra.
To dobrze, że sytuacja już opanowana

Cytat:
A wiecie co?

80zł
Dziwne to jakieś
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 14:33   #3999
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Wklejam fotkę, co prawda mało widać sukienkę świadkowej, ale starałam się wybrać takie, na którym będzie widać, że kolory ozdoby się nie gryzą. Wklejam też zdjęcie, z którego wzięłam pomysł na mój bukiet - niestety nie mam na tym komputerze zdjęć ze ślubu, więc to nie mój. Ale był bardzo podobny, tylko delikatniejszy - mniej trawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 331910_284554151575471_100000626653351_969221_1622468685_o.jpg (84,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg etc.wiazanka.020808.zm.jpg (32,6 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-05-21, 14:36   #4000
happy_eve
Wtajemniczenie

Hej
Dzisiaj późno do was zawitałam, bo byłam na zakupach. Nic nie kupiłam Jutro ma być rozmiar takiej sukienki, co mi się podobała, więc jutro ją może kupię. Byłaby na wesele 9.06 i później też bym mogła w niej chodzić

Nadrabiam partiami, bo sporo tego.

Cytat:
Napisane przez MoOoNiA Pokaż wiadomość

Proszę jutro o kciuki o 11 mamy wizytę u ginekologa i usg, i szczerze juz mam stresa

Odezwę się po wizycie
Kciuki ogromne

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Byłam na weekend z TŻ u moich rodziców. To był owocny weekend. Nie mam zbytnio czasu nadrobić niestety, mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło..

NAUKI ZALICZONE

KUPILIŚMY WÓDKĘ!! D
Będzie Pan Tadeusz bo udało nam się załatwić za 21zł /0,5l 70 butelek i 2 gratis

suknię mam dla Was hehe zdjęcie wogóle nie oddaje jej uroku. Wygląda na nim okropnie! Tata ma złej jakości aparat w telefonie. Ale po krótce. Sukienka tu ma rozmiar 38/40 dlatego wygląda na szeroką.
Na biuście ma marszczenia pionowe, na brzuchu poziome. Tam widać też taką wstawkę z kamieni delikatną. Na biodrach jest wszyty pas i na nim są kamienie. Na tyłku jest fajnie zrobiony bo idzie delikatnie w dół w literkę V o ile pamiętam
Kolor ecru.
W lipcu na przymiarce postaram się już o lepsze zdjęcie. Wezmę aparat swój
Mieliśmy sesję narzeczeńską bardzo udana
Super, że tyle załatwiliście Zdjęcie sukni trochę niewyraźne, ale ładna jest z tego co się dopatrzyłam

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Aha, tu macie kilka zdjęć z sesji narzeczeńskiej nasz fotograf dodał sobie na profil. Narzeczeńska ładna wyszła to co dopiero ślubna
http://www.facebook.com/media/set/?s...0702256&type=3
Super zdjęcia!

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
HEJ.
Później Was nadrobię. Narazie wklejam zdjęcia mojej córuni i siebie w 14t.c.
Piękna córeczka. I brzusio jaki duży

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
chyba się w końcu dopiszę do was
miałam już 2 tygodnie temu ale plamień dostałam i leżałam w sumie w domu ciągle

ale dziś byłam na wizycie - gin mówi że kosmówka przestała się odklejać a dzidzia urosła i ma się dobrze

termin z OM na 22 grudzień, z usg na 20 grudzień póki co
Witaj

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
a w ogóle pokażę wam też moje foto ze ślubu : ) 2 ze ślubu i 2 z sesji : )
Piękne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez kamilkak90 Pokaż wiadomość
Hej mamusie

Melduje że krwiak sie wchłania, nie musze już plackiem leżeć, tylko dużo odpoczywać. Synuś dalej jest synusiem i ma już 8 cm. Jest przesłodki jak macha tymi rączkami!

Myśle że powoli do was wróce!
Super, że już się wchłania

Cytat:
Napisane przez anula2313 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny mam na imie Ania
Prosze o dodanie mnie na liste mamusi
Moj termin to 23.12.2012 W moje 24 urodziny
Pozdrawiam serdecznie
Witaj
Stary 2012-05-21, 14:37   #4001
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

To są takie aluminiowe butelki, niby jakieś super modne i ekologiczne.
Nie zawierają bisfenolów, nie zmieniają smaku napojów, takie turystyczne butelki
To wygląda jak taki mały termos, dodaje przykładowe zdjecie.
Ksztalt jest taki sam, tylko ja mam czerwony
Dziwny jest ten korek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 967c90_b9106e68e34a0e8b8fa9d2b770685322.jpg (335,4 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-05-21, 14:40   #4002
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Wklejam fotkę, co prawda mało widać sukienkę świadkowej, ale starałam się wybrać takie, na którym będzie widać, że kolory ozdoby się nie gryzą. Wklejam też zdjęcie, z którego wzięłam pomysł na mój bukiet - niestety nie mam na tym komputerze zdjęć ze ślubu, więc to nie mój. Ale był bardzo podobny, tylko delikatniejszy - mniej trawy
Fajny bukiet

Ja chcę coś podobnego- tylko z czerwonych róż i bez tej trawy

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
To są takie aluminiowe butelki, niby jakieś super modne i ekologiczne.
Nie zawierają bisfenolów, nie zmieniają smaku napojów, takie turystyczne butelki
To wygląda jak taki mały termos, dodaje przykładowe zdjecie.
Ksztalt jest taki sam, tylko ja mam czerwony
Dziwny jest ten korek
No korek dziwny
Ciekawe jak się sprawdzają, za taką cenę
Stary 2012-05-21, 14:42   #4003
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Kurde to mi chyba z wizażu przyszło
Stary 2012-05-21, 14:43   #4004
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Witaj
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 14:47   #4005
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde to mi chyba z wizażu przyszło
Stary 2012-05-21, 14:48   #4006
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
no właśnie też uważam, że badanie przezierności mi wystarczy, bo co mi da że będę miała jakieś przypuszczenia... tylko martwić się będę...

a jakie genetyczne robicie, mówiąc, że idziecie na usg genetyczne?
Ja miałam przezierność, kość nosową, przepływy i coś tam pewnie jeszcze, o czym nawet nie wiem

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hahahaa ale sie usmialam przkaze tz
ja tez nie robie badan genetycznych i tak to nic nie zmieni
a tak wogole dziekuje
powiem wam ze jak sie urodzila to caly tatus byl a teraz mamysia ale charakter hmmmm taty
Słodka jest

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Mam bąbelki w brzuchu .. doslownie przed chwila je poczulam .. może to juz moje dzidzi .. ale toto fajne bylo.. chce jeszcze !..
Oby to było to, fajnie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Laseczki a jak z Waszą wagą ? Ja schudłam 4 kg. i stoje póki co w miejscu.. Martwie się, że nie dostarczam mojemu dziecku najpotrzebniejszych składników..
Ja jestem 2kg na plusie od początku ciąży.

Cytat:
Dziewczyny pofarbowałam włosy...
Jestem załamana
Jakies żóltko mi wyszło na głowie a nigdzie nie ma mojej farby
O kurcze, ja bym chyba poszła do sprawdzonego fryzjera, żeby poprawił.

Cytat:
A tak w ogóle to witam się po weekendzie nie było mnie bo z maluszkiem oddychaliśmy świeżym powietrzem górskim u rodziców sielaaaanka
Gratuluję wszystkich pięknych zdjęć, udanych wizyt i załatwionych spraw organizacyjnych
My wczoraj zaczęliśmy 17 tydzień
Ale co najważniejsze!
KOPIE! jestem pewna że kopie!!
W tamtym tygodniu czułam takie wzmożone przelewanko w brzuchu, gdzieś coś się ruszało, mogły to być jelita, ale trochę tego dużo jak na jelita, dziś zaczełam nadrabiać nasz wątek, jelita cichutkie jak nigdy i co?? i pach! no centalnie dostałam lekkiego kopa w brzuchol, za chwilę drugi! jeeeeeej! położyłam się, pogadałam do mojego skarba i już więcej nie kopnął pieronek ale to na początku to musiało być to!! aż łzy mi stanęły w oczach! nie miałam tak przy pierwszym usg, przy biciu serduszka też nie aż tak jak dziś przy tym kopie tak się wzruszyłam!
Super, gratuluję kopniaków Też już chcę
Stary 2012-05-21, 15:15   #4007
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pofarbowałam włosy...
Jestem załamana
Jakies żóltko mi wyszło na głowie a nigdzie nie ma mojej farby
Słyszałam o tym, ze w ciąży tak może się stac..dlatego najlepiej farbowac włosy u fryzjera..

Cytat:

A tak w ogóle to witam się po weekendzie nie było mnie bo z maluszkiem oddychaliśmy świeżym powietrzem górskim u rodziców sielaaaanka
Gratuluję wszystkich pięknych zdjęć, udanych wizyt i załatwionych spraw organizacyjnych
My wczoraj zaczęliśmy 17 tydzień
Ale co najważniejsze!
KOPIE! jestem pewna że kopie!!
W tamtym tygodniu czułam takie wzmożone przelewanko w brzuchu, gdzieś coś się ruszało, mogły to być jelita, ale trochę tego dużo jak na jelita, dziś zaczełam nadrabiać nasz wątek, jelita cichutkie jak nigdy i co?? i pach! no centalnie dostałam lekkiego kopa w brzuchol, za chwilę drugi! jeeeeeej! położyłam się, pogadałam do mojego skarba i już więcej nie kopnął pieronek ale to na początku to musiało być to!! aż łzy mi stanęły w oczach! nie miałam tak przy pierwszym usg, przy biciu serduszka też nie aż tak jak dziś przy tym kopie tak się wzruszyłam!

Ahhh dzisiaj będę wniebowzięta

Poza tym zrobiłam pyszną szczawiową - pycha pyyyycha

I oprócz tego to mam problem moje drogie.....nic strasznego a jednak babski problem w czerwcu bierzemy ślub cywilny..... a ja bez kiecki!! nic mi się nie podoba nie lubię takich luźnych, nie czuję się w nich atrakcyjna, a tak bardzo chciałabym się sobie podobać w ten dzień mierzyłam kilka i nic.... i niby wszystko ok bo kieckę to i w ostatnim tygodniu można kupić ale muszę zamówić wcześniej bukiecik! i jak tu zamówić bukiecik nie mając sukienki??!! pomocy!!! myślałam o tym żeby zamówić pomarańczowe, czy tam herbaciane kalie, na pewno kiecka będzie w kolorach od kremowego do jasnego capuccino - więc pomarańczowe kalie pasować będą hmm?? jak sądzicie? heeeeelp heeeeelp!!!!!
Zazdroszczę tego górskiego powietrza..

No i oczywiście gratulje kopniaków ! Musi byc to niesamowite uczucie..no i jak maluszek kopie to chociaż wiadomo, ze wszystko z nim dobrze..

Myślę, że co do bukieciku to spokojnie będzie pasowac

......................... ...................

Dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży poszłam na zakupy spożywcze i zrobiłam sobie obiadek Może moje dolegliwości odpuściły już na dobre

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:19   #4008
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Słyszałam o tym, ze w ciąży tak może się stac..dlatego najlepiej farbowac włosy u fryzjera..
Ale ja farbowałam dziś nowym odcieniem z syosa
Ale już są lepsze, 100 razy lepsze.
Już nie żóltki, tylko takie platynowe
Płukanka zdziałała cudo
Stary 2012-05-21, 15:20   #4009
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj pierwszy raz od początku ciąży poszłam na zakupy spożywcze i zrobiłam sobie obiadek Może moje dolegliwości odpuściły już na dobre
I oby już nie wróciły
Stary 2012-05-21, 15:22   #4010
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja farbowałam dziś nowym odcieniem z syosa
Ale już są lepsze, 100 razy lepsze.
Już nie żóltki, tylko takie platynowe
Płukanka zdziałała cudo
To dobrze, że ta płukanka pomogła !

Najważniejsze, ze już lepiej !

Stary 2012-05-21, 15:27   #4011
madzius90
Zakorzenienie

Juz ponad 4 tys. postów mamy
Niedługo będzie nowa część
Stary 2012-05-21, 15:29   #4012
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
i już chyba wszystkie bedziemy w 2 trymestrze ??
czy sie myle ?

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:34   #4013
karolamankowa
Zadomowienie

Dziewczynki,
Czy Wy też tak macie że byle pierdoła sprawia że jesteście rozpalone do czerwoności?
Jestem tak strasznie nerwowa...
No ja nie mogę wytrzymać normalnie ze sobą
Stary 2012-05-21, 15:39   #4014
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
Czy Wy też tak macie że byle pierdoła sprawia że jesteście rozpalone do czerwoności?
Yes..

Ostatnio TŻet nie opuscil deski klozetowej .. dopadla mnie taka wscieklosc że ledwo sie opanowalam zeby go nie....

Zawsze bylam nerwowa ale teraz to przechodze samą siebie ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:40   #4015
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki,
Dokładnie Na dodatek jak się stresuje to podwójnie i nie potrafie opanowac swoich nerwów..później mam wyrzuty sumienia, że męcze tym mojego dzieciaczka..

No już wkrótce kolejna częśc! Nie chyba, jeszcze grudnióweczki są w pierwszym trymestrze !

Stary 2012-05-21, 15:42   #4016
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
czy sie myle ?
Hmm zależy pewnie ile nam zejdzie do tej kolejnej części
Bo są dziewczyny z TP na koniec grudnia, czyli gdzieś w 9 tyg.

Cytat:
Dziewczynki,
Nie jesteś sama, teraz też potrafię z głupiej pierdoły zrobić aferę.
I wkurzam się za byle co, bez powodu.
Staram się opanować, bo wiem, że to nie podoba sie dziecku, ale jestem taka drażliwa teraz, że nie mogę czasem

Pewnie, gdybym nie pracowała to bym mniej się denerwowała, bo większość nerwów to właśnie w pracy
To, że telefon dzwoni doprowadza mnie czasem do szału.
Stary 2012-05-21, 15:44   #4017
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

Cytat:
Dziewczynki,
ja nerwowa byłam i wcześniej ale teraz jak sie denerwuje to zaczynam myśleć ze szkodze dziecku i jeszcze bardziej sie denerwuje...więc koło zamknięte...ale no taki charakter nerwuska mam

ja jakos w weekend powiedziałam TŻ ze za ok 2 tyg chce isc na farbe to sie obruszył i "czytałem ze Ci nie wolno"... i wydało sie ze podczytuje jakieś artykuły
ja wysle smsa do fryzjerki zeby jakąś farbe bez amoniaku załatwiła i już, a tez musze zrobić sloneczno-platynowy blond i boje sie co wyjdzie

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:46   #4018
kaaamila1
Zakorzenienie

Dlatego ja siedzę na l4.. Ze względu na moje dolegliwości i sytuacje jaka w pracy się dzieje.. zresztą mam nowego szefa..znam go tylko z widzenia,ale nie jest z naszego miasta.. nie wiem co mam teraz robic..czy wrócic z l4 na jakis czas aby mnie poznał..czy już nie wracac ..

Stary 2012-05-21, 15:52   #4019
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
To dobrze, że ta płukanka pomogła !
Najważniejsze, ze już lepiej !
Noo zdecydowanie lepiej Ale myślałam, że sie popłacze
Cytat:
Już trzecia
Cytat:
czy sie myle ?
Chyba tak, choc nie wiem jak bedzie z Moderną Bo ona ma dzidziolka z samego końca
Cytat:
Yes..

Ostatnio TŻet nie opuscil deski klozetowej .. dopadla mnie taka wscieklosc że ledwo sie opanowalam zeby go nie....

Zawsze bylam nerwowa ale teraz to przechodze samą siebie ..
Mnie szlag trafia jak nie odciągnie rolet
Stary 2012-05-21, 15:58   #4020
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
czy sie myle ?
ja chyba nie bo teraz jestem dopiero w 10 tygodniu

Cytat:
Nie jesteś sama, teraz też potrafię z głupiej pierdoły zrobić aferę.
I wkurzam się za byle co, bez powodu.
Staram się opanować, bo wiem, że to nie podoba sie dziecku, ale jestem taka drażliwa teraz, że nie mogę czasem

Pewnie, gdybym nie pracowała to bym mniej się denerwowała, bo większość nerwów to właśnie w pracy
To, że telefon dzwoni doprowadza mnie czasem do szału.
ja też jestem bardziej nerwowa i wiele rzeczy mnie drażni

jedynie odszedł stres związany z pracą bo mam przymusowe l4
a myślałam że jak będzie ok to do końca czerwca popracuję
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości