|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
hej Wam
u mnie dzisiaj nieco niezdrowo... croisanty z lidla, masa lodów, parówki, bułki z serem... wszystko dosłownie. ale 3 godziny spaceru spaliły trochę tego świństwa. zaraz jeszcze zabieram się za ćwiczenia. moniaaaa - Jak się dowiedziała, to choroba jeszcze nie była tak poważna... ehh gdyby nie zapalenie płuc, które złapała w szpitalu, to by sobie poradziła. chemia dobrze na nią działała, ale cóż... miała wylew wew. przestała widzieć na jedno oko i po tym wszystkim zmarła Ja badania też staram się robić, ale są momenty gdzie boję się iść po wyniki, bo boję się że zobaczę tam coś strasznego... ajj życie jest takie nie sprawiedliwe. sunday - a ściągałaś linka ode mnie? tam jest jeden układ taneczny. samba jako cardio! nie cierpię tego, więc skaczę na skakance bania - u mnie też wczoraj wjechał mc flurry z kit katem i polewą czekoladową! mmm pychotka! bś - 4kg! brawo, brawo zona_wloczykija - hej hej psyhe - czyli randeczka się udala? agniesik - papiery możesz złożyć, próbuj, nic Ci nie zaszkodzi karola - oj tak...alkohol + słońce = męka na drugi dzień biedna
|
#152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejj a jeszcze 3/4 lata temu byłam jak goralka, pilam do 5, wstawalam o 6, sprzątałam, robilam sniadanie, obiad a teraz?! ![]() Cytat:
był sex Cytat:
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
i maja pyyyysznee ciastka francuskie z wisniami ja dzis nie cwiczylam, nie mam sily, schlalam sie wczoraj na szczescie obylo sie bez wiekszego przypalu, wiec najgorsza wiadomoscia wczorajszej nocy jest to, ze jedna laska na imprezie miala taka sama kiecke ( bicz.)ja mc flurry jadlam dzis z torcikiem wedlowskim i polewa karmelowa, ale zawsze jem z daimem i czekolada
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
O niiiie! U mnie nie ma teraz z Daim!
iii w ogóle pani w Ikea powiedziała mi, że Daim już nie ma i nie będzie
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
Bańkaa! Jaa! nie byłam sama... to był jakiś koszmar. Niedawno zjadłam bułkę i chyba wracam do siebie... na szczęście.
Ale wrzuciłam Wam do albumu 2 fotki, z soboty, jak jeszcze nie byłam zwłokami Ale wizaż tak żre jakość, że niech go trafi..... zobaczycie lepsze jak wrzucę na stronce ![]() aaa BŚ - widziałam 1 post, kochaaana!
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-05-20 o 23:53 |
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ta komunia mnie wykończyła
200 zdjęć z czego ja jestem na dwóch, bo strzeliłam sobie samo-☠☠☠.ki
|
#156 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
A to sucz! ![]()
|
|
#157 | ||||
|
Zakorzenienie
|
OSZALEJE!!!!!!!!
zzarlo mi posta, o co tym chodzi?! pisze posta i zamiast go dodac, to pojawia sie bialy screen i ch.j ze wszystkim, posta nie ma! wrrrrrrrrr Cytat:
czemu oni zabieraja mi moje ulubione posypki kiedys tez juz mi zabrali, ale nie pamietam jaka to byla ![]() a bu ![]() Cytat:
2. Karolcia, ale Ty masz sympatyczną buźkę. Razem z Monią jesteście miss aparycji nawet jak nie jesteście uśmiechnięte, to i tak macie w wyrazie twarzy coś sympatycznego. Cytat:
![]() Cytat:
chciałabym być góralką!a najgorsze jest to, że moj tz jako facet ktory zakochał sie w dziewczyynie na imprezie, powtarza, ze to go we mnie najbardziej zauroczylo, ze jestem idealnym materialem na zone, bo na spontanie wpadlam na impreze, niby zmeczona i nieogarnieta,a i tak piekna, pilam najdluzej, po czym po 3/4 godzinach snu wstalam, nadal piekna i pachnaca i przygotowalam wszystkim sniadanie oraz posprzatalam ![]() a teraz co, zmara, zycie mnie doswiadczylo i stwierdzam ze lepiej spac, a nie robic z siebie frajera xD a no sucz. i to jaka! stoje sobie przy barze i obczajam jak sa ubrane dziewczyny, czy nie jestem nieodpowiednio, zbyt elegancko ubrana (wczesniej mielismy tournee po poslkich muzeach no i patrze, ze dziewczyna ktora stoi do mnie tylem ma jakas super kiecke! a ze bylam juz po kilku drinkach, to nie ogarnelam, ze ta moja kiecka jest dosc charakterystyczna, a ta JEJ kiecka tez jest dosc charakterystyczna no i po chwili skojarzylam, ze... cooooo?! o nie no i obczailam ja tez z przodu - ta sama malo tego, to byla sukienka kupiona rok, czy nawet 2 lata temu, a wtedy mohito chyba nie bylo tak powrzechne jak jest teraz...? teraz jest praktycznie w wiekszosci galerii, a wtedy dopiero wchodzilo na rynek. no nie wiem, ale mam rozkmine. raz tylko jedna dziewczyna miala na imprezie taka sama torebke, no ale z ta roznica, ze ja akurat mialam inna :P tak czy inaczej juz wiecej tej kiecki nie zaloze, zwlaszcza, ze tz powiedzial ze mu sie nie podoba
|
|
#158 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tylko powiedziec, że żyje i nadrobie potem
Finanse zaliczone na 4 |
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Agnesuk, udała się Nigdy nie jadłam croissantów z Lidla, ale podobno mają dobre... tak jak i pączki Bania, oj tak żurawinowe są pycha tak samo jak ten nowy Summersby czy jak to się tam pisze ![]() Nie było Loriette, a może ktoś z rodziny miał dobre serduszko i zrobił Ci zdjęcie swoim aparatem? ![]() Ale teraz będziesz miała pyszności w domu do dojedzenia ![]() Winyyyyl, mówiłam, że szyta na miarę Widziałam takie w Stradim, niemalże identyczne z tym, że były tej długości co ja mam wzrostu i były bardzo szerokie Ej, ja też coś nie mogę pić, bo mój żołądek daje się we znaki (tak to się mówi? ), a wcale, a wcale się nie starzeję ROZKWITAM! Baaaniaaa, gałganusie! Taka sama kiecka to nic strasznego Pewnie i tak miałaś ładniejsze nogi i ramiona w niej ![]() A jak nie masz co z nią zrobić to biorę w ciemno Mówiłam przed wysłaniem posta kopiować to się nie chciało ![]() MP ![]()
|
|
#160 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja największa fanka reddsa ever! może i pączki z lidla są pyszne, ale my ich nie jemy Cytat:
![]() 2. to coś STRASZNEGO! jeszcze tz i tza koledzy sie zorientowali i ze mnie szydzili i mi dogryzali ale powiedzieli tez, ze ta laska wyglada jak gumiś a ona czarne kryjące rajty. to urocze ze powiedzieli tez ze nieporadnie powiedzieli, ze lepiej w niej wygladam tak to jest jak ma sie 25 minut na make up, umycie włosów i ubranie sie ja własnie zawsze kopiuje, a dzisiaj zapomnialam, i jak juz bylo za pozno, to pomyslalam: o-ho! qwa anka gratuluje, zobaczysz,z e ten post sie nie doda.no i sie nie dodal
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, Bania jedzenia jest tyle, że wakacje mam z głowy
Potem do 2 w nocy sms'owałam, a od 7 pobudka, bo chrzestny Młodego musiał jechać z powrotem nad morze.. borok! Agnesuk ktoś tam coś robił.. np. mój dziadek, ale jego aparat ma tak słabe zdjęcia, że NA PEWNO ŹLE WYSZŁAM
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Bania samersbi myślałam, że jak jest BY na końcu to będzie samersBAJ, ale w reklamie jest BI więc niech tak będzie, to nie Redds
![]() Baniaaa, czyli jestem gumisiem? Serce mi pęka Loriette, z kim smsowałaś dzikusie? ![]() To ja się pytałam czy ktoś Ci inny może zrobił zdjęcia
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-21 o 10:13 |
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aa, w ogole to jakie ostatecznie zalozylas buty? Cytat:
ale wiem jedno , nie smakuje mi juz desperados a to sommersby sobie wygooglalam - nigdy go nie pilam co do smakowych, to jest tez nowy lech cytrynowy, ale ma niecale 3% alko ![]() 2. dla mnie jesteś kochanym serduszkiem ale sięgała im nie wiem, do łokcia? xDa Laura bankowo smsowała z naszym ulubieńcem
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-05-21 o 10:54 |
||
|
|
|
#164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ups, to przez lekkiego kaca!Cytat:
![]() Ostatecznie poszłam z baletkach, bo bez sensu żebym kupiła buty na jeden raz, bo w szpilkach czuję się niekomfortowo + nosiłam na szyi aparat i na wysokich obcasach nie mogłabym robić moich dziwnych fotoreporterskich póz ![]()
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja rodzina jest zgrana, lubicie spedzać razem czas? u mnie w sumie z częścią jesteśmy skłóceni, a z częscią mamy bardzo dobry kontakt, ale np. jestem tak mało pro rodzinna, że tz nie zna większosci rodziny :P to troche masakra ale zupelnie nie widze potrzeby siedzenia z nimi i z tzem2. hehe nie dziwie sie. tez wybralabym cos plaskiego.3. czyli co, jedziecie do Niemiec
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie praktycznie wszyscy znają M., ale to dlatego, że jak rodzice robią dużą imprezę to automatycznie mamy być razem i koniec. Na początku byłam mega zestresowana, a teraz to totalny luz Do Niemiec to pojedziemy nie raz, nie dwa i nie trzy. Pewnie pojedziemy w przyszłym tygodniu, bo Jego rodzice wyjeżdżają w piątek na Elbę no i tego.. kwiatkami trzeba się zająć A ten czerwiec - w sumie tak teraz myślę, że chyba powinnam to jeszcze raz przekalkulować
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Laura, jak będziesz w mynśen idź do neue pinakothek! jest cudowna
|
|
|
|
#168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapytaj o szczegółu, a najlepiej jedź z nimi, a mnie weźmiesz jako osobę towarzyszącą,będzie fajnie Cytat:
Cytat:
![]() Bania, biedactwo
|
|||
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie, a gdzie?wiecie co, mnie poki co nie stac na wakacje ![]() zamieszczam ogloszenia o korki, bo staczam sie finansowo na samo dno ![]() Cytat:
![]() chociaż Ty jedna !
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, na jakiegos lasta uzbieramy Mam dobre serduszko, dobrze mi z oczu patrzy, ja w ogóle jestem aniołkiem |
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu tortura? auto? czy przepilas? bo jak auto, to jest potiwerdzenie, ze masz dobre serdusio i jesteś oszczędna dziewuszka. a jak przepilaś, to znaczy że jesteś rozpustna i rozrzutna i pozostaje Ci tylko modlitwa do serca Jezusa ![]() co do ostatniej części Twojej wypowiedzi - wszystko potwierdzam. a czy to jest tylko moja opinia, czy ludzie w wiejskiej aptece to potwierdzaja i przynosza Ci jajka prosto od kury, pozwalaja doić krowe i jeździć ciągnikiem? acha. i jeszcze jedno. mialam pytac o kondycje Twoich wlosow po dluzszym uzywaniu kosmetykow z ziai. chyba nie zrobily Ci krzywdy, hm? jakos sie nie skarzysz zeby Twoje loki ucierpialy
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli mówisz, że tam warto? ;> Ja jadę tam w sumie dla Allianz Arena Bania jedziemy do Schlotheim na imprezę plenerową BMW Syndikat. Rok temu nie mogłam, bo jeszcze miałam szkołę i usłyszałam wtedy, że za rok mnie weźmie - no to jadę. Na całe szczęście nie muszę płacić za bilet, bo wtedy pojechałabym za jakieś 2-3 lata, gdy uzbierałabym kasę Też myślałam o ogłoszeniu w sprawie korepetycji, ale z drugiej strony czy pod koniec roku szkolnego jest sens?
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Laura, mam nadzieję że tak :P nie wiem jak to się dzieje, ale moja koleżanka jak wraca do domu na wakacje, daje dzieciom korki i w ten sposob zbiera kase na wrzesien, na swoje wakacje. nie wiem, moze jacys poprawkowicze sie decyduja, albo jakies male polskie kujony , nie wiem, ale licze na nich :P
do mojej siostry w sumie przez caly rok przyjezdza koles, ale to jest native. ale to co, nawet wlasna siostra i rodzice gardzą moją ofertą i wybieraja inną a na impreze jedz koniecznie, tylko zapakuj bazuke, bo przy samochodach pewnie beda staly sexy sucze nie moga Ci robic konkurencji!
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uczę Młodego i nie dostaję za to ani grosza - BASTA! Zostałam przez Ciebie uświadomiona i zażądam podpisania umowy! Czego nie mogą robić? Komu?! Mnie?! Och Bania... Lepiej żeby M. uważał, bo jedziemy z jego znajomymi - nawet nie wiem czy nie będę w towarzystwie samych chłopów. A jak wszyscy dobrze wiemy - Niemcy uwielbiają Polki Ale chyba powinnam sobie kupić skórzaną mini co by pasować do auta?
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tortura bo wydałam jakieś 1200zł. na druga ratę ubezpieczenia i letnie sandałki dla lanosa i ozywiście zamiast wcześniej na to oszczędzać to zostawiłam na ostatnią chwilę ![]() Ludziki przynoszą mi miód, czekolady, faworki Ani Ziaja ani farbowanie nie zrobiły mi krzywdy, powiedziałabym nawet że jest lepiej niż było. Ostatnio nie miałam czasu na maskę po myciu, więc umyłam, wgniotłam odzywkę b/s i spodziewałam się szopy,a tutaj miłe zaskoczenie ![]() Cytat:
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-05-21 o 14:44 |
||
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dodatkowo zaczynam wysluchiwać tekstów - ueee nie szkoda Ci?! takie miałaś loczki ![]() ![]() a powiedz mi jeszcze, masz jakąś odżywkę ziai bez spłukiwania? chodzi mi konkretnie o to, czy ja spłukujesz, czy zostawiasz na włosach mi one strasznie obciążają włosy i zastanawiam się, czy są dziewczyny, które jej nie spłukują ![]() 2. Właśnie! Laura, apropo kasy młodego. Moze on nie pamięta, ale my pamiętamy ma Ci odkupić laptopa
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie słuchaj komentarzy, ludzie zawsze będą gadać :P |
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawa kto wielocytował posty i na nie odpisał i nagle wcięlo wszystko?
Loriette bierz opłatę za fotografowanie a potem dawaj na imprezę ![]() Bania Kochanie ja też rozumiem ból z tytułu tej samej kiecki..... Monia to fajnie, że udało Ci się nie zniszczyć włosów takim sposobem. BŚ 4kg?! ![]() ![]() Agniesik ja bym papiery na Twoim miejscu i tak złożyła, spróbować można Ja za pączki podziękuję - zjem jak zdam kolejne 3 egzaminy ![]() W środę idę na rozmowę o pracę do kancelarii komorniczej
|
|
|
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice musieli je schować, bo marny byłby ich los! Cytat:
Żebym mu wybaczyła to muszę dostać białego Mac'a Hmm.. blond? Myślisz, że blond czupryna dopasuje się do mojego opalonego ciała? Myślałam też o super-hiper-długich sztucznych rzęsach, aby mieć zalotne spojrzenie. A tak na poważnie - to co ja zrobie?! Będę wyglądać jak gałgan MP jako kto? ;>
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-05-21 o 15:48 |
||
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Laura blond? Ja chyba tego nie widzę ![]() Jako Referent z podstawowa znajomością księgowości. Nie chcę się zbyt na to napalać, bo jestem bez doświadczenia ale dziś zadzwonił, z pytaniem "czy byłaby Pani uprzejma przyjść w środę na rozmowę kwalifikacyjną?" to pójdę - dam mu tą przyjemnośc rozmowy ze mną |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.

z kit katem i polewą czekoladową! mmm pychotka!

a teraz?! 
na szczescie obylo sie bez wiekszego przypalu, wiec najgorsza wiadomoscia wczorajszej nocy jest to, ze jedna laska na imprezie miala taka sama kiecke (
bicz.)
Piekarnik Laury

no i po chwili skojarzylam, ze... cooooo?! o nie

BLOGUJĘ 

o-ho! qwa anka gratuluje, zobaczysz,z e ten post sie nie doda.