|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
Oczywiście
. A odnosisz się chyba do czegoś nie? Nie rozumiem czemu nie dociera do wielu osób, że w każdej formie powinno być to "do" . Odnośnik na stronie też jest do czegoś .No chyba że odnosisz coś gdzieś, ale i tak odnosisz coś do czegoś .
|
|
|
|
#4772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i rzeczywiście fajny efekt, tyle że za blisko stałam i nie do końca wszystko było widać. Był też romantyczny wątek w postaci zaręczynFajny pomysł z tym nowym wątkiem
|
|
#4773 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ma ochote ktoras na kawe we czwartek np?
|
|
|
#4776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w sumie to taki wątek już kiedyś powstał i wpisywała tam info przede wszystkim Ineso Cytat:
Cytat:
no chyba że na Zakrzówku się wspina to taaaak następnym razem można się umówić w kilka osób właśnie ![]() Cytat:
![]() jaki wątek zaręczynowy?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#4777 |
|
Raczkowanie
|
oj nie wiem gdzie to znalazłaś
to było na zakończenie juwenali. jeden z pokazów polegał na tym, że do romantycznej piosenki wyświetlana była na Kapitolu historia chłopaka i dziewczyny. Początkowo nikt nie wiedział o co chodzi, aż wyświetlone zostało pytanie : Karolinko wyjdziesz za mnie?: i na dachu sąsiedniego akademika chłopak oświadczył się dziewczynie Było to bardzo romantyczne, ale wiem że nie wszystkim taka forma oświadczyn by się podobała.
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zabiłabym mojego i się nie zgodziła .
|
|
|
|
|
#4779 |
|
Nie depcze krokusów
|
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=8889
Czy forma odnośnie do jest poprawna? Jest poprawna. Poprawniejsza niż samo odnośnie (np. „Odnośnie tej opinii mam tylko jedną uwagę”), to ostatnie bowiem bywa krytykowane jako kalka składniowa z języka rosyjskiego. — Mirosław Bańko, PWN Mnie też by to nie odpowiadało. Nie uważam tego wcale za romantyczne, podobnie jak oświadczanie się w przerwie meczu na telebimie.
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ale "odnośnie czegoś" nie jest do końca niepoprawne.
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wyglądała na szczęśliwą.Widowisko z tego było przyjemne
|
|
#4784 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też się nie podobają takie publiczne oświadczyny.
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Nie depcze krokusów
|
A czy napisałam gdzieś "SdC napisała, że to jest złe, więc ją uświadomię"? Nie, po prostu wkleiłam cytat z PJ PWN. Nie rozumiem, czemu się czepiasz, że umieściłam tę wypowiedź, skoro nie kierowałam jej personalnie do nikogo. To ciekawostka, tyle, wyluzuj.
|
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
Ja się z Wam zgadzam, że dla dziewczyny to zbyt duża presja i sama też uważam, że oświadczyny powinny być czymś bardziej intymnym
![]() stwierdzam tylko, że dla wszystkich tam obecnych to był bardzo przyjemny akcent, tak romantycznie nagle się zrobiło ![]() Tyle tylko, że za wiele z tego przyjemności czerpała publika a nie ta para.
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
romantyczne nie wiem- co kto lubi (jak widać po ożywionej dyskusji ) ale ciekawe na pewnoMLH- napisz w tym wątku w widoczny sposób żeby nie rozpoczynać tam dyskusji ani nie zadawać pytań bo się zrobi taki burdel że nic się tam nie znajdzie zawsze można zadań pytanie konkretnej osobie na PWjuż jakaś laska pytała.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- taak
|
|
#4790 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
romantyzmu nie była bo zaparkowałam na drogim parkingu wiec szybko zwiewaliśmy do auta. A i Helen nie poznała taty ![]() nie miałam za bardzo pomysłu na prezent dla mnie ale dotarł do mojego dokumentu w google docscach o kosmetykach MACa i wszystko mi kupił Gdybym tylko ja tam pojechała to bym sie obkupiła ciuchow ze hej! A TZ obkupił sie w GAPie i Helence kupił pierwsze Conwersy ja Byłam dziś w pracy pogadać o moim powrocie. I nie bardzo mnie chcą, nie mają miejsca, szykują im sie ogromne zmiany w moim dziale. Chca wypłacic mi odprawę i rozwiązać umowe za porozumieniem stron. Ale ja złożyłam wniosek o obniżenie etatu do 3/4 i muszą mnie przyjąć i mam ochronę przed zwolnieniem przez rok. A może coś swojego by rozkręcić? mam nawet pomysł
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dzis tez z szefem rozmawialm o moim poworcie po l4 i tez nie wiem co bedzie. Poki co jeszcze moge byc na l4 5 miesiecy... Co chcesz swojego rozkrecic? Jesli to nie tajemnica? Ja mysle o biurze rachunkowym
|
|
|
#4792 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Bo malutka jest...
Cytat:
![]() Dasz radę wszystko załatwić przy dziecku?
|
|
|
#4793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zwłaszcza ze mam ugadaną nianie bo niby wracam do pracy. Od dawna chodzi mi własny biznes po głowie ale i chciałabym i sie boje czy sobie poradzę, o kase na inwestycje, czy będa klienci, chętni ta korzystanie z usług. Musze pogadać z mężem i rozejerzeć sie za lokalem. A myślałam o klubo-kawiarni dla mam i nie tylko. Z opcją warsztatów i spotkań tematycznych. Brakuje mi takiego miejsca w okolicy, mam piekne alejki spacerowe ale nawet nie ma gdzie usiaść i wypic kawy, juz nie mówiąc o miejscu na spotkania mam/koleżanek z opcją kącika dla dziecka. Niby coś jest ale dojazd tam wózkiem to istny tor przeszkód i wyboistych chodników. Sama jeszcze nie jestem zdecydowana a jeślii sie zdecyduje to bedę musiała jeszcze sporo osób przekoac ze to dobry pomysł. Tylko po co mi ten kurs ksiegowości był?! ![]() Chyba muszę pogadać z Cholerką
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Ale tam ideą było wejście do max. 5zł i raczej kultura, etc. Byłoby super, ale musiałabyś to sama robić. |
|
|
|
|
#4795 |
|
Copyraptor
|
Mszpilko, czemu ze mną?
|
|
|
|
#4796 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Żartujesz? Będziesz miała stałą pracę we własnej firmie
|
|
|
#4797 |
|
Copyraptor
|
Dziewczyny, w ogóle muszę wam polecić sklep z butami który ostatnio odkryłam
w Bonarce jest sklep centro, w którym udało mi się upolować wymarzone koturny, w dodatku przecenione (bo mają sporo promocji -30%), które wszędzie indziej kosztowały minimum 150zł jak już się udało znaleźć, a tu...60zł i mieli masę fajnych butów, bardzo tanio ![]() Znalazłam ich stronę internetową, i nawet mają podane ceny, ale jak mówię - teraz jest masa promocji A moje to te, tylko paseczek wytnę http://pl.centrofashion.com/catalog/...9/5005643.html |
|
|
|
#4798 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby tylko nie było dyskusji w wątku.![]() Cytat:
![]() 2. Hehehe, lepiej się zastanawiaj na plus, bo za 2 tygodnie na pewno nie będę mogła ![]() 3. Udało. Podjechałyśmy aż na ulicę Batki. Było suuuuper. Ja, która się nie opala, wyleżałam się na kocu (w pełnym słońcu!) i odpoczywałam. Na tym przykładzie widać, jak dały mi się ostatnie miesiące we znaki, skoro odpoczywam smażąc tyłek i leżąc na kocu Ale tego właśnie było potrzeba mojemu zestresowanemu ciału i niespokojnym myślom ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak fajnie jest się tak douczać plotkując na wątku. Od razu człowiek ma spokojniejsze sumienie, że nie do końca marnuje czas, który powinien przeznaczyć na siłownię/sprzątanie/naukę czegokolwiek ![]() A coś Ci się w ogóle podoba? Powinnaś obejrzeć komedię "Yes Man" - jeśli jeszcze nie oglądałaś - i iść za przykładem głównego bohatera ![]() Pomysłowe to oświadczyny i nietypowe, ale ja bym wolała takie ciepłe, intymne, tylko we dwoje ![]() Zwiększyłam sobie prędkość internetu z 1MB do 30MB i nie mogę się nacieszyć, jak mi wszystko śmiga )
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

tak się mówi? Jestem w szoku 
Nie rozumiem czemu nie dociera do wielu osób, że w każdej formie powinno być to "do"
.

akurat teraz jak mam tyle na głowie 
a chciałam jej tylko wypomnieć, że dopiero co narzekała na perspektywę wolnych weekendów...

zawsze można zadań pytanie konkretnej osobie na PW

w Bonarce jest sklep centro, w którym udało mi się upolować wymarzone koturny, w dodatku przecenione (bo mają sporo promocji -30%), które wszędzie indziej kosztowały minimum 150zł jak już się udało znaleźć, a tu...60zł
(a tak serio, to nie ma sprawy).
a ja tam byłam na rowerze