Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 19:28   #481
alfabia
Raczkowanie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

co do maila to hasło dostają osoby które wpisały się na listę z nr telefonu

Jaką listę
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:33   #482
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
A więc : wyniki moczu git zaś niepotrzebnie sie zamyślałam o tym.
Badanie na samolociku extra, szyjka długa i zamknięta zdziwił sie że nie tyje i nie marudze na rozstępy czy opuchlizny mam nadzieje że unikne tych nieprzyjemności
A na usg to tak długo mi po brzuchu jeździł że zaczęło mnie to łaskotać a maluch obrócił sie tyłkiem i nas miał w nosie waga 660 gram, ładniutki i zdrowiutki, a na koniec lekarz mi pokazał coś co jest prawie na pewno fiferkiem
No ale nadal mówi że to takie niepewne
Na kolejną wizyte mam zas mocz do badania, morfologia no i ta nieszczęsna glukoza. Uprzedził mnie zeby wziąść gazete bo trza 2 godziny tam kiblować.
Umrem tam chyba

super, że wizyta udana no i siusiak jest jak był tak ? czyli synuś bydzie ? ;> noo i ładniutki już jest duży chłopiec

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Jaką listę
a więc .. swego czasu założyłyśmy sobie maila by wrzucić swe fotencję abyśmy miały wizerunek z kim sobie klikamy .. i ostatnio doszłyśmy do wniosku, że dobrze by było wymienić się nr w razie gdyby któraś wylądowała np w szpitalu by był kontakt i osoby które udzielają się regularnie na wąteczku i wyraziły chęć wymiany otrzymały nowe hasło do maila - to chyba tak w skrócie
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:35   #483
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Iwoncia za udana wizyte i dobre wyniki
Synus wstydliwy widze
rany ja jutro na ta glukoze ide..mowicie ze 2 h tam bede siedziec

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:35   #484
alfabia
Raczkowanie

Cytat:

super, że wizyta udana no i siusiak jest jak był tak ? czyli synuś bydzie ? ;> noo i ładniutki już jest duży chłopiec

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

a więc .. swego czasu założyłyśmy sobie maila by wrzucić swe fotencję abyśmy miały wizerunek z kim sobie klikamy .. i ostatnio doszłyśmy do wniosku, że dobrze by było wymienić się nr w razie gdyby któraś wylądowała np w szpitalu by był kontakt i osoby które udzielają się regularnie na wąteczku i wyraziły chęć wymiany otrzymały nowe hasło do maila - to chyba tak w skrócie

Pomysł dobry, ale gdzie ja mam ten numer podać?!
Stary 2012-05-21, 19:35   #485
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
A ja też nie dostałam nowego hasła... Ale z drugiej strony nie podałam swojego numeru, bo ja mam stały dostęp do internetu (w telefonie)... Czyli jak nie podałam, to nie dostanę?
Myślę, że powinnaś dostać. W końcu wcześniej dostęp miałaś

lidka0308 - gratuluję córci!

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Będę Was widywać po robocie, ale to już nie tak często, bo staram się wtedy odpoczywać od komputera...
Ryczę
Ech, szef to menda

Czy Wam też zaczyna się ciężko oddychać? Siedzę i ledwo zipię
Stary 2012-05-21, 19:36   #486
weronika_91
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o kilogramy to ja 24 tydzień i 5 kg na plusie po ostatniej wizycie jak usłyszałam że przez 5 tygodni przybyło mi 3 kg to aż mi oczy na wierzch wyszły
Stary 2012-05-21, 19:37   #487
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysł dobry, ale gdzie ja mam ten numer podać?!

wszystkim zajęła się Sojka

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Myślę, że powinnaś dostać. W końcu wcześniej dostęp miałaś

mi tez się wydaje, że coraz trudniej mi złapać oddech czasami i że się cholernie męczę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 19:38   #488
alfabia
Raczkowanie

Cytat:

wszystkim zajęła się Sojka

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

mi tez się wydaje, że coraz trudniej mi złapać oddech czasami i że się cholernie męczę
To znaczy, że do niej na PW?
Stary 2012-05-21, 19:40   #489
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
To znaczy, że do niej na PW?
Stary 2012-05-21, 19:40   #490
tamlin111
Zakorzenienie

colds kochanieńka niektóre linki z pierwszego postu nie działają. Popatrz o co chodzi.
Stary 2012-05-21, 19:40   #491
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Mi strasznie ciężko! Jak siedzę, to jeszcze, ale jak leżę na plecach to prawie się duszę...

A wczoraj miałam nieprzyjemną sytuację - nagle zaczęło mi tak walić serce szybko i mocno i nie mogłam złapać oddechu... Już tak miewałam kiedyś, ale po kilka sekund, a wczoraj trwało to 5 minut! No tętno to miałam jakieś nieludzko szybkie! Miała któraś z Was tak?

Ale fajnie, że kolejne wizyty z takimi super wieściami!
Iwoncia w którym Ty tygodniu jesteś, że on taki wieeelki???
gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 19:40   #492
weronika_91
Zakorzenienie

kraven kolejny Jaś gratuluję !

kraven kawał chłopa z tego Waszego synka mój w 23 tygodniu miał niecałe 500 g
Stary 2012-05-21, 19:41   #493
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o kilogramy to ja 24 tydzień i 5 kg na plusie po ostatniej wizycie jak usłyszałam że przez 5 tygodni przybyło mi 3 kg to aż mi oczy na wierzch wyszły
Ja mam tak samo - 24 tydzień i 5 kg
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:41   #494
Konczita
Zakorzenienie

rośnie Iwonci duży chłopak ale jeszcze trzeba brać poprawkę na błąd pomiaru
Stary 2012-05-21, 19:42   #495
elena_100
Wtajemniczenie

nadrobiłam i
alfabia, tamlin, konczita, śliczne brzuszki naprawdę

Ja nie wiem jak z tymi kilosami. Od 10 do 21 tyg. miałąm tylko 1 kg na plusie. Jutro się okaże ile mi przybyło, ale to nie jest miarodajne bo nie wiem ile mi przybyło od 0 do 10 tc. Może jakieś 2 kg. Bo wcinałam niestworzone rzeczy (chrupki kukurydziane z majonezem)

Dla alfabii wrzucę brzuchola tu

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:43   #496
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
nadrobiłam i
alfabia, tamlin, konczita, śliczne brzuszki naprawdę

Ja nie wiem jak z tymi kilosami. Od 10 do 21 tyg. miałąm tylko 1 kg na plusie. Jutro się okaże ile mi przybyło, ale to nie jest miarodajne bo nie wiem ile mi przybyło od 0 do 10 tc. Może jakieś 2 kg. Bo wcinałam niestworzone rzeczy (chrupki kukurydziane z majonezem)

Dla alfabii wrzucę brzuchola tu

chrupki z majonezem to lepsze niż moja ryba w pomidorach z ogórkiem
Stary 2012-05-21, 19:45   #497
elena_100
Wtajemniczenie

fatalna jakość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ewa 001a.jpg (61,5 KB, 41 załadowań)

Stary 2012-05-21, 19:47   #498
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
helo, helo!!!

My po wizycie!!!

Podglądaliśmy maluszka, słuchaliśmy serduszka i nowina jest taka, że jajek raczej nie ma, więc chyba dziewczynka

No ale tak się dziecię moje tyłkiem wykręcało do pana doktora, że 100% pewności nie dał, w sumie to żadnej nie dał zasugerował za to badanie 3d u innego specjalisty, bo on niestety nie ma takiej opcji u siebie. Grunt, że z tego co na jego sprzęcie się udało zobaczyć to powiedział, że wszystko jest pięknie, łożysko wysoko w dnie macicy usadowione, szyjka obmacana i zamknięta i długa, więc jesteśmy mega zadowoleni
Gratuluję córci i udanej wizyty.

Cytat:
Hejka hejka POWRÓCIŁAM

Tak w ogóle to jestem w szoku, że już nowy wątek nie mogłam Was kobietki znaleźć
Tak więc melduje się i ja w nowej części

Rano wyszłam ze szpitala... wyniki moczu nie są idealne aczkolwiek po co miałabym leżeć w szpitalu i brać te same leki, które równie dobrze mogę brać w domku . Teraz czeka mnie 10 dniowa kuracja gynalginem i furaginem. 14 czerwca mam wizytę u mojego gina przed którą muszę zrobić badanie moczu i zobaczymy czy bakterie zostały pokonane.
Sama od siebie łykam też witamine C i piję sok żurawinowy i tak już chyba zostanie do końca ciąży bo nie chcę znowu wylądować po raz 3 na to samo w szpitalu ...

Mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka ze swoim facetem ( byli razem z 10 lat) w sobotę mieli poważny wypadek samochodowy. Nikt mi nie chciał powiedzieć jak byłam w szpitalu, dopiero dziś się dowiedziałam. On nie żyje a kuzynka w poważnym stanie leży w szpitalu ... nie mogę się ogranąć masakra

Postaram się Was nadrobić a i proszę o maila i hasło bo widzę , że jakieś nowe konto jest
Fajnie, że wróciłaś. Dbaj o siebie
Przykro mi z powodu kuzynki i jej chłopaka...

Cytat:
Moje zdobycze, a na pocztę wrzucę brzuszek
Fajne Brzuszek masz śliczny !

Niegrzeczna Ty również masz sliczną piłeczkę.

Cytat:
A no to ja sie spowiadam już z mojej wizytki

Badanie na samolociku extra, szyjka długa i zamknięta zdziwił sie że nie tyje i nie marudze na rozstępy czy opuchlizny mam nadzieje że unikne tych nieprzyjemności
A na usg to tak długo mi po brzuchu jeździł że zaczęło mnie to łaskotać a maluch obrócił sie tyłkiem i nas miał w nosie waga 660 gram, ładniutki i zdrowiutki, a na koniec lekarz mi pokazał coś co jest prawie na pewno fiferkiem
Na kolejną wizyte mam zas mocz do badania, morfologia no i ta nieszczęsna glukoza. Uprzedził mnie zeby wziąść gazete bo trza 2 godziny tam kiblować.
Umrem tam chyba
Super, że wszystko dobrze ! Dużego chłopa masz w brzuszku.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:48   #499
Kalpana
Zakorzenienie

Niegrzeczna małopolskie na pograniczu ze śląskim i świętokrzyskim. Chociaż wiem, że w samym małopolskim jest kilka miejscowości o tej nazwie (w moim powiecie jest jeszcze jedna).

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 19:50   #500
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
]
Niegrzeczna Ty również masz sliczną piłeczkę.
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Niegrzeczna małopolskie na pograniczu ze śląskim i świętokrzyskim. Chociaż wiem, że w samym małopolskim jest kilka miejscowości o tej nazwie (w moim powiecie jest jeszcze jedna).
ahh myslalam ze czasem wielkopolskie bo tez u mnie wystepuje

IGA

Maja

Stary 2012-05-21, 19:54   #501
elena_100
Wtajemniczenie

Iwonka super wieści

A no i dziękuję wszystkim za komplementy brzuszka i ciuchów

Przypomniało mi się sobotnie prasowanie. Byłam u mamy i wybierałyśmy się do kościoła. Mama chciałą żeby jej wyprasować bluzkę. To prasuję i prasuję a efektu zero. Mówię jej, że chyba beznadziejny materiał. Zwiększyłam tempkę na żelazku i jeżdżę dalej po tej bluzce. W końcu macam żelazko a ono letnie. To jej mówię, że żelazko zepsute. A ona podchodzi i załącza listwę do której wpięłam żelazko A że tata prasował wcześniej to do końca nie ostygło

Stary 2012-05-21, 19:54   #502
mala mysz
Raczkowanie

dziewczyny piękne brzusie,
co do kg to ja tez mam coraz wiecej na plusie i juz nie lubie mojej wagi łazienkowej

Cytat:
Napisane przez lidka0308 Pokaż wiadomość
helo, helo!!!

My po wizycie!!!

Podglądaliśmy maluszka, słuchaliśmy serduszka i nowina jest taka, że jajek raczej nie ma, więc chyba dziewczynka

No ale tak się dziecię moje tyłkiem wykręcało do pana doktora, że 100% pewności nie dał, w sumie to żadnej nie dał zasugerował za to badanie 3d u innego specjalisty, bo on niestety nie ma takiej opcji u siebie. Grunt, że z tego co na jego sprzęcie się udało zobaczyć to powiedział, że wszystko jest pięknie, łożysko wysoko w dnie macicy usadowione, szyjka obmacana i zamknięta i długa, więc jesteśmy mega zadowoleni

No i przyszedł nasz czas na sławną glukozę za jakieś trzy tygodnie przed kolejną wizytą i morfologia spada, więc żelazo trza zażywać, poza tym nowiny superaśne!

dobrze, że Weronika już w domku i że ja wózek już mam, bo jak czytam wasze rozterki w tym temacie, to "wrednie" się cieszę, że jedno zmartwienie mnie omija

Dzięki Wam za kciukasy i dobrą energię, bo jak widać skutkuje pięknie!

A od jutra przez dwa dni mnie nie będzie, bo niespodziewanie mnie na szkolenie zaprosili no i stwierdziłam, że lepiej jechać teraz z dzidzią w brzuchu, niż później, jak mnie zawezwą, kiedy maluch już będzie na świecie. Już się boję, ile będę miała nadrabiania po powrocie jak tak będziecie szalały
super ze badania ok

Cytat:
Hejka hejka POWRÓCIŁAM

Tak w ogóle to jestem w szoku, że już nowy wątek nie mogłam Was kobietki znaleźć
Tak więc melduje się i ja w nowej części

Rano wyszłam ze szpitala... wyniki moczu nie są idealne aczkolwiek po co miałabym leżeć w szpitalu i brać te same leki, które równie dobrze mogę brać w domku . Teraz czeka mnie 10 dniowa kuracja gynalginem i furaginem. 14 czerwca mam wizytę u mojego gina przed którą muszę zrobić badanie moczu i zobaczymy czy bakterie zostały pokonane.
Sama od siebie łykam też witamine C i piję sok żurawinowy i tak już chyba zostanie do końca ciąży bo nie chcę znowu wylądować po raz 3 na to samo w szpitalu ...

Mało tego dzisiaj się dowiedziałam, że kuzynka ze swoim facetem ( byli razem z 10 lat) w sobotę mieli poważny wypadek samochodowy. Nikt mi nie chciał powiedzieć jak byłam w szpitalu, dopiero dziś się dowiedziałam. On nie żyje a kuzynka w poważnym stanie leży w szpitalu ... nie mogę się ogranąć masakra

Postaram się Was nadrobić a i proszę o maila i hasło bo widzę , że jakieś nowe konto jest
fajnie ze juz jestes. dzieki bogu juz dobrze, oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem załamana.
Nie dość, że wczoraj wieczorem okropnie pokłóciłam się z mężem, to rano dostałam w pracy nieprzyjemnego maila od szefa.
W każdym razie wychodzi na to, że szef śledzi łącze u nas w pracy, także nie mogę już Was widywać w godzinach pracy. W ogóle nawet prywatnych maili nie wolno pisać bo za dużo czasu to zabiera...
To była moja jedyna rozrywka, widywać Was na wizażu podczas nudnych i dłużących się godzin pracy. Żebym miała chociaż pełne ręce roboty i kogokolwiek do rozmowy w tej robocie. Tymczasem siedzę sama w dużej sali i ślęczę przed monitorem 8 godzin. Oszaleć można jak się nie ma do kogo odezwać tyle czasu.

Będę Was widywać po robocie, ale to już nie tak często, bo staram się wtedy odpoczywać od komputera...
Ryczę
moze o L4 pomysl

Cytat:
Moje zdobycze, a na pocztę wrzucę brzuszek

Cytat:
Suuuper wieści, gratulacje!!

no to Ty chyba sie rozpakujesz najwcześniej
Gratuluje udanej wizyty

Co do przywilejów to u nas nie ma dla ciężarnych a dziś sporo nas takich było

A no to ja sie spowiadam już z mojej wizytki

Umrem tam chyba
no to super! ja tez dzis wyniki robilam i tez jest ok, to ide uczcic to czyms smacznym
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 19:57   #503
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

chrupki z majonezem to lepsze niż moja ryba w pomidorach z ogórkiem
tylko, że ja je podprowadziłam 7 miesięcznemu dziecku
i zastanawiałam się czy jeszcze keczupu nie dołożyć

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Łokej, na dziś to tyle. Dobranoc

Edytowane przez elena_100
Czas edycji: 2012-05-21 o 19:56
Stary 2012-05-21, 19:59   #504
alfabia
Raczkowanie

Cytat:
fatalna jakość
A z profilu? Plisss

A w łazience masz płytki Toskania zefir/verde Kolekcja Paradyża.

I piękną oś symetryczną brzuszka

Edytowane przez alfabia
Czas edycji: 2012-05-21 o 20:01
Stary 2012-05-21, 20:09   #505
Konczita
Zakorzenienie

żegnam się na dzisiaj
dobrej nocy

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ehhh parze na swój suwaczek i dzidzia już tak blisko kołyski .. a niedawno zaczynała swą wędrówkę
Stary 2012-05-21, 20:30   #506
kraven
Zakorzenienie

Konczi bardzo dziękuje za hasło.

Ja póki co nie wstawiam brzucha, bo nie ma czego Zrobie zdjęcie w 20 tygodniu, żeby było połówkowe. Ciekawe czy będzie większy - ma jeszcze 1,5 tygodnia.

Do jutra

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:34   #507
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

[COLOR="Silver"]
No ja tak myśle że synuś bo już mi o tym trąbią od badania prenatalnego no więc coś w tym musi być, a poza tym mi lekarz na fotce (jakiejś za jasnej ) zaznaczył strzałką że tam fiferek jest

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
Iwoncia za udana wizyte i dobre wyniki
Synus wstydliwy widze
rany ja jutro na ta glukoze ide..mowicie ze 2 h tam bede siedziec
No on chyba po mamie wstydliwy bo ja dopiero jak zaczełam 16 lat to sie zrobiłam wrednie niewstydliwa i w ogóle ...
Chociaż podobno tatusiek też jak se nie wypił % to wstydniś raczej

Co do tej glukozy to ja nie wim czy wszędzie sie tyle siedzi, gdzieś tu czytałam że któraś krótko była.
Jezu ja tam zakwitne w tym laborze

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Mi strasznie ciężko! Jak siedzę, to jeszcze, ale jak leżę na plecach to prawie się duszę...

A wczoraj miałam nieprzyjemną sytuację - nagle zaczęło mi tak walić serce szybko i mocno i nie mogłam złapać oddechu... Już tak miewałam kiedyś, ale po kilka sekund, a wczoraj trwało to 5 minut! No tętno to miałam jakieś nieludzko szybkie! Miała któraś z Was tak?

Ale fajnie, że kolejne wizyty z takimi super wieściami!
Iwoncia w którym Ty tygodniu jesteś, że on taki wieeelki???
Kurcze może Ty lepiej sobie staraj sie na bokach leżeć bo niektóre kobietki w ciąży tak mają, że na plecach nie dają rady bo dusi. Ciekawe co lekarz by na to powiedział...
Ja tam jestem w 23 tygodniu, a właściwie sie już kończy.
Wy mówicie że on już duży, a ja sie lekarza pytałam czy on nie za chudy jest
Mówił że wszystko jest super i cały czas mi sie teraz termin porodu pokrywa z poprzednimi wizytami
A co najlepsze moja waga nadal niższa niż sprzed ciąży

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Super, że wszystko dobrze ! Dużego chłopa masz w brzuszku.
E tam, no lekarz mówi że wszystko jest jak najbardziej w normie

Cytat:
Napisane przez mala mysz Pokaż wiadomość
dziewczyny piękne brzusie,
co do kg to ja tez mam coraz wiecej na plusie i juz nie lubie mojej wagi łazienkowej

super ze badania ok

fajnie ze juz jestes. dzieki bogu juz dobrze, oby tak dalej

moze o L4 pomysl

no to super! ja tez dzis wyniki robilam i tez jest ok, to ide uczcic to czyms smacznym
A ja nic nie przytyłam jeszcze... wręcz przeciwnie
a dzidek rośnie w najlepsze, to ciekawe jest, a ważyłam sie na dwóch różnych wagach i jest to samo

Ja dzisiaj tak uczciłam dzisiejszy dzień że mi prawie kieliszki i szklanki i wszystko co ze szkła mi prawie pospadały bo jak przyczadowałam muzyczką to aż mi sie taniać chciało
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:35   #508
Katee27
Zadomowienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34241970]katee ja płaciłam 36 zł[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Ja płaciłam za toksoplazmozę 25 zł.
Cytat:
Ja za toxo płaciłam 50zł.
W tym miałam igG i igM i obydwa razem 50zł kosztowały.
Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
A za toxo płaciłam 50 zl.
Cytat:
Igm 30 zł Igg 30 zł. To pierwsze bada czy kiedykolwiek chorowałaś i mas zodporność, to drugie czy nie chorujesz aktualnie. Ja na początku robiłam oba indeksy ale wyszło i że nigdy nie chorowałam, nie mam odporności i teraz ni choruję. Dlatego teraz jak powtarzam to robię tylko w klasie Igm czyli na świeże zachorowania. Na szczęście w ubiegłym tygodniu też ujemne. Ale w sumie bardzo uważam.
DZIĘKI WIELKIE DZIEWCZYNYWidzę,że jest duża różnica w cenie,u mnie każde kosztuje po 50zł czyli razem stówa,na cytomegalie też,bo pytałam.

alfabia powiedz mi to gin tak Ci kazał robić tylko to drugie,czy nie chorujesz aktualnie?czy sama tak zdecydowałaś?

Gratuluję poznania płci i udanych wizyt
Weroniko witaj

Idę nadrobić...

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:37   #509
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

hej dziewczynki ale macie szalone tepo

katiem: co to znaczy ze po 37 juz mozesz rodzic, wywolaja ci porod? ja tez bym wolala rodzic wczesniej ale nie mamy chyba na to zbytnio wplywu, co?

prosze mi dopisac imie naszej kruszynki bedzie oficjalnie LAURA. i nic mnie nie obchodzi komu sie podoba a komu nie ( pisze o mojej rodzinie, znajomych itp) bo kazdy dorzuca swoje 3grosze i juz zglupilam. a to przeciez moje dziecki i ja decyduje jak ma miec na imie! sory ze tak drastycznie ale ostatnio wszyscy wszystko krytykuja z mojego otoczenia i sie non stop wtracaja.

a o co chodzi z tym nowym haslem na meila bo ja tez nic nie dostalam. i komu mam wyslac moj numer na wrazie w. ??

ale macie piekna zakupki dziewczyny, ja moze jutro sie wybiore do jedynego sklepu w okolicy z dzieciacymi rzeczami. ale tam ejst raj bo podobno jest wszytsko. musze jakis wozek sobie upatrzyc bo nawet nie mam nic na oku.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

co do kg to ja juz nawet nie mowie ile ja mam. nie wiem skad to sie bierze jem normalnie no moze malo sie ruszam. ach masakra. juz mysle o diecie pociazowej. moj obecny stan to +9kg

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:43   #510
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki ale macie szalone tepo

katiem: co to znaczy ze po 37 juz mozesz rodzic, wywolaja ci porod? ja tez bym wolala rodzic wczesniej ale nie mamy chyba na to zbytnio wplywu, co?

prosze mi dopisac imie naszej kruszynki bedzie oficjalnie LAURA. i nic mnie nie obchodzi komu sie podoba a komu nie ( pisze o mojej rodzinie, znajomych itp) bo kazdy dorzuca swoje 3grosze i juz zglupilam. a to przeciez moje dziecki i ja decyduje jak ma miec na imie! sory ze tak drastycznie ale ostatnio wszyscy wszystko krytykuja z mojego otoczenia i sie non stop wtracaja.

a o co chodzi z tym nowym haslem na meila bo ja tez nic nie dostalam. i komu mam wyslac moj numer na wrazie w. ??

ale macie piekna zakupki dziewczyny, ja moze jutro sie wybiore do jedynego sklepu w okolicy z dzieciacymi rzeczami. ale tam ejst raj bo podobno jest wszytsko. musze jakis wozek sobie upatrzyc bo nawet nie mam nic na oku.

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

co do kg to ja juz nawet nie mowie ile ja mam. nie wiem skad to sie bierze jem normalnie no moze malo sie ruszam. ach masakra. juz mysle o diecie pociazowej. moj obecny stan to +9kg

bardzo ładne imie Laura - podoba mi sie
z nowym haslem chodzi o to ze osoby ktore podaly swoj nr telefonu dostaly nowe haslo do maila - co by kontakt byl lepszy w razie "W"
wszystkim zajela sie sojka takze napisz do niej , jak masz ochote wyslij swoj nr telefonu a dostaniesz nowe haselko

IGA

Maja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości