|
|
#2881 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
Ja też tak robię, ale... podobno powinno się użyć najpierw peelingu potem żelu, by różne dobre substancje zawarte w żelu mogły lepiej wniknąć do skóry. |
|
|
|
|
#2882 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
? Ja używam najpierw peelingu, żelem myję te miejsca, których nie peelinguję. Nie "poprawiam" po peelingu (akurat Dax w tej chwili) żelem. Nakładam balsam- zostaje na skórze, więc raczej więcej wniknie z niego niż z żelu, który szybko spłukujemy
|
|
#2883 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przygarnę miniaturkę Neonatura Cocoon. I'm Alive!....I'm Alive!......I'm Alive! And I've got so much more that I want to do Was it music? Was it science that saved me? Or the way that you prayed for me? Yes either way I thank you, I'm alive GM |
|
|
|
|
#2884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2885 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Więc i tak robię to źle![]() EDIT: Jaki polecacie krem do twarzy na dzień do cery mieszanej? Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-05-21 o 22:56 |
|
|
|
|
#2886 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. I czy w ogóle jest jakaś kolejność .Moim ostatnim odkryciem jest krem pielęgnacyjny do twarzy i cała z Hippa
|
|
#2887 |
|
Zadomowienie
|
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#2888 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2889 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Tylko został wycofany z Rossa (kupowałam go tam w CND za 5,99). Jest naprawdę niezły, nawilża całkiem przyjemnie, ale nie zostawia tłustej warstwy- ładnie i szybko się wchłania.
|
|
#2890 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2891 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam bardzo sucha cere, i pojawiły mi sie na czole zmarszczki. Mam 19 lat, poleciłybyście mi jakis krem?
|
#2892 |
|
Zadomowienie
|
miałyście może róż Lovely z tym puchatym puszkiem
poszukuję właśnie puszka do pudru sypkiego (tak żeby zmieścił się do opakowania, a wszystkie takie do kupienia luzem mają zbyt duże średnice ;/) i myślę czy by się nadał. wielkość nie ma znaczenia, ciekawi mnie tylko czy będzie spełniał swoją funkcję
|
|
|
|
#2893 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
Był może już ktoś w R, jakieś nowe cnd?
|
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szkoda że nie ma nic nowego bo bardzo chciałam iść dzisiaj coś sobie kupić dla poprawy humoru... buuu...
|
||
|
|
|
#2897 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety u mnie też nic nowego w CND nie ma
|
#2898 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o pilingi to stosuje fusy z kawy zamieszane z oliwką do ciała i czasami potem żel ale nie zawsze, jeżeli natomiast jest do piling ze sklepu to najpierw piling potem żel jakoś tak mi się ułożyło
korzystam z alltery brzoskwiniowej na twarz od kiedy się pojawiła, jestem zachwycona, roluje się tylko wtedy kiedy za długo się trze w jednym miejscu, poco masować mocno w jednym miejscu i rozciągać skórę, zostawia ślady jeżeli nabierze się za dożo i źle się rozsmaruje, jak dla mnie to wszystkie mankamenty tego kremu wynikają ze zlej aplikacji to jest tylko moje zdanie ( a każdy może mieć inne ) dla mnie ten krem jest rewelacyjny.Właśnie jestem po zakupach w rossmanie tym razem zakupiłam isany masło kakaowe jestem maniaczką wszystkich produktów z masłem kakaowym dziękuje dziewczynom że poruszyły ten temat wcześniej no i seria Fur mama olejek i balsam do kompieli tez z myślą o włosach |
|
|
|
#2899 |
|
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj odzywkę garniera z maslem kariete, szampon Ultra Doux sila 5 roślin (bez silikonów, jakaś nowość ,miał ktoś?
), odżywkę b/s do wlosów kręconych Nivea i zmywacz do paznokci ten zielony
|
#2900 |
|
Zadomowienie
|
Raz robiłam ten piling z kawy i ekekty były, owszem, oprócz gładkiej skóry zasyfiony brodzik i zatkany odpływ. Więcej nie zrobię.
Szkoda, że nic nie ma w CDN...Akurat szampon mi się skończył...Tak się przyzwyczaiłam że kupuję dużo rzeczy w cnd ze nawet jak jest promocja to wydaje mi się że drogo
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj sprawiłam sobie żółty lakier MNY, przy kasie powinnam była dostać zmywacz w gratisie, ale kasjerka przeprosiła mnie że nie doszły, więc pytam się czy będę mogła odebrać go w późniejszym terminie, ona zawołała kierowniczkę,a ta mi powiedziała że te zmywacze już na pewno nie dojdą. A ja stoję, patrzę się na nią i mówię: więęęc...? Chyba zrozumiała moją aluzję bo momentalnie zaoferowała mi krem do rąk Nivea Q10plus
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powala mnie takie coś. Rozumiem że gratisy się mogą skończyć szybko ale żeby ich w ogóle nie było??? To już się staje standardem jak widzę.
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny
CND mogą być codziennie zależy co przyjdzie z centrali.dziś spadły ceny z kremu nivea do rąk z 7.99 na 5.99 oraz krem nivea do ciała poj.chyba 200 z 15.99 na 9.99. a i wspomniany żel do golenia z bica jest po 8.99 a był po 10.99 |
|
|
|
#2904 |
|
Raczkowanie
|
wcześniej mi się zdarzyło ze była promocja odnośnie pomadek nivea i tez kupiłam przychodzę do kasy i pytam o gratis a mi powiedziano ze się skończyły, pewnie lepiej zapytać czy są jeszcze gratisy przed zakupem danego towaru :/ chociaż tak nie powinno być. Lepiej już niech dają te "za grosz weź z półki" przynajmniej wiemy jest czy nie
Odnośnie pilingów to jeszcze korzystałam z joanny pilingi myjące owocowe mi się podobały tylko w nich chyba skład nie zbyt dobry. Korzystając z waszych rad pooglądam ofertę z biedronki i chciałam zapytać co sądzicie o pilingu z allterry ? ciekawa jestem waszych opinii
|
|
|
|
#2905 |
|
Zadomowienie
|
U mnie kilka razy było tak, że jak nie ma już gratisu do danego produktu to proponują inny gratis, sami z siebie. Albo jak odmawia się gratisu :P
Często było tak, że bralam coś, nawet nie wiedząc że coś do tego dodają i potem przy kasie niespodzianka np zamiast toniku do twarzy dostalam mydlo w plynie ,co mi nawet bardziej odpowiadało.
|
#2906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak myślę, że może przez peeling? A może nie? ![]() Może spróbuj cukrowego, on się częściowo rozpuszcza
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
|
#2907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od dziś zero chodzenia po sklepach, będę wpłacać kasę na konto oszczędnościowe. Ciekawe jak długo wytrwał w postanowieniu. |
|
|
|
|
#2908 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mam problem z odpływem pod prysznicem, a ze zlewami wszystko ok. Też wątpię, aby takie małe ziarenka szkodziły, a włosy regularnie wyciągam . A u mnie to jest nie lada problem, bo mam ekologiczną oczyszczalnię i kreta nie bardzo mogę używać ![]() Pewnie ze wszystkiego zrobi się taki "ulepek" i zatka ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Aaaa dla fanek oliwki HIPP jutro w promocji w Biedronce ![]() Więcej na blogu
|
|
|
|
#2910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.

Też robię to po użyciu żelu i nigdy nawet nie pomyślałam o innej kolejności,a tu okazało się że jesteśmy w mniejszości 
?

poszukuję właśnie puszka do pudru sypkiego (tak żeby zmieścił się do opakowania, a wszystkie takie do kupienia luzem mają zbyt duże średnice ;/) i myślę czy by się nadał. wielkość nie ma znaczenia, ciekawi mnie tylko czy będzie spełniał swoją funkcję

Tak myślę, że może przez peeling? A może nie?