Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz. 15:) - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 21:41   #2821
dziubdziubek88
Wtajemniczenie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

kaczuszka gratuluje!!!
dziubdziubek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:41   #2822
motylek1
Wtajemniczenie

Dot.: Dwie mężatki już wśród nas mamy, a my biedne wciąż jeszcze czekamy - PM 2013 cz

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
a ja myślę o powrocie z Krakowa do naszego, ale czy się uda czy nie, to nie mam pojęcia. dla mnie liczy się teraz głównie to, gdzie dla obojga będzie praca
Dla nas też się głównie liczy ta, gdzie znajdziemy oboje prace

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:44   #2823
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mia8544 Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo dziewczyny Zakochałam sie i przepadłam
Ale banka mydlana szybko pękła, tyle problemów mamy z TŻ.
Nie wspomnę już o tym że my... ciągle nie mamy nic zaklepane a ja mam suknię!! juz nie wiem czy czy
Dzisiaj ciesz się i oblewaj Jutro będziesz się martwić

_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:45   #2824
dahna1990
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaaaa zamówiłam suknię
a najlepsze jest to że zuuuupełnie inną niż myślałam
http://www.sinceritybridal.com/sin/3675
tylko bez trenu
boska
ta druga jak dla mnie śliczna
Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdałam kolosa na 4 !!
zdolniacha nasza
Cytat:
Napisane przez amaryjane Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co o tej sukni myślicie? tylko ja muszę mieć wersję z ramionami
jak podobnie jak dziewczyny, góra super, dół zdecydowanie nie w moim guście

Edytowane przez dahna1990
Czas edycji: 2012-05-21 o 21:47
dahna1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:51   #2825
kaczuszka69
potworkowa

a więc dla wszystkich, a dla mnie soczek

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:52   #2826
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie za ciężka jest... nawet jakbyś miała 180cm.... Po rpostu wygląda ciężko..
Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Teraz mi się przypomniało, że my też mieliśmy kiedyś taką sytuację z dziewczynami na stancji, ciągle nam coś śmierdziało przy laptopie, przez jakiś czas myślałyśmy że to kable w ścianach ale jak później się okazalo, że to w głośnikach kable się przepaliły i skąd ten zapach, więc może u was też jakieś kabelki się przepaliły
U mnie centralnie z jednostki z tyłu śmierdzi... jeśli chodzi o szczegóły to u góry jednostki
Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Zabierz ojca do notariusza i niech u niego sporządzi testament. Będziesz mieć pewność, że tego jego żona nie spali
Wiesz co... ja nie chcę pokazać ojcu że jedyne na czym mi zależy to jego majątek.. wszystko co miał to sprzedał i przepił tak na prawdę, i został tylko ten dom... Ja mam nadzieję że albo on ją wcześniej zatłucze (bo bije ją bez przerwy i to tak na ostro), albo jakimś cudem zostawi ten testament u kolegi- adwokata...
Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość

Zaliczyłam kolosa o którego bardzo się bałam, że nie zdami. I co najśmieszniejsze to dostałam 4,5 Wogóle to nie odzywam się ostatnio, bo mamy problem z Tżtem i przez to mam podły humor Nic mi się nie chce i wogóle jakoś męczy mnie moje życie Ale koniec tego, nie będę Wam smęcić...
A smęć smęć ile wlezie, my wysłuchamy (przeczytamy) wszystko i jak się da to pocieszymy
A wszystkim zaliczającym kolosy

Cytat:
Dziękuję
A co do problemów, to na razie czeka nas najgorsze rozwiązanie
Nie wiem jakie i widzę że się nie dowiem, ale mam nadzieję że dacie radę
Cytat:
Dziękuję bardzo dziewczyny Zakochałam sie i przepadłam
Ale banka mydlana szybko pękła, tyle problemów mamy z TŻ.
Nie wspomnę już o tym że my... ciągle nie mamy nic zaklepane a ja mam suknię!! juz nie wiem czy czy
Kochana ja mam termin w kościele i prawie mam fotografa a poza tym nie mam nic i szczerze mówiąc to poważnie się zastanawiam, czy robić wesele czy może zaprosić wyłącznie rodziców i rodzeństwo Tżta (ja jestem jedynaczką) na obiad do restauracji... ale nie wiem i głupieję jak o tym myślę.... W każdym razie tego fotografa chcę choćby miał za te 1500zł zrobić tylko przygotowania i ślub
A no i dobranoc
Stary 2012-05-21, 21:57   #2827
mala_biegaczka
Zakorzenienie

Ja lecę do łózka kobietki, bo jutro mnie czeka nauka na egzamin środowy

Dobrej nocy kochane

Michaś +03.07.2015 12tc.
Mikołaj <3 28.05.2016
Hania <3 28.06.2019
mala_biegaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:00   #2828
_owieczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69
a więc dla wszystkich, a dla mnie soczek
To zdrówko!

moniczka_2010
- bardzo nieciekawa sytuacja... :/

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka
Ja lecę do łózka kobietki, bo jutro mnie czeka nauka na egzamin środowy

Dobrej nocy kochane
Ja też będę już uciekać, bo jutro o 9 mam egzamin - muszę sobie jeszcze poczytać przed snem co nieco i wyspać się

Dobranocka!

Stary 2012-05-21, 22:01   #2829
myszonka88
Zakorzenienie

Ja też juz uciekam spać Dobranoc

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:08   #2830
dastin
Zakorzenienie

ja też uciekam z wielkim dołemDobranoc
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:25   #2831
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja też uciekam z wielkim dołemDobranoc
kochana

Dobranoc
mia8544 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:12   #2832
tajeczka
Zadomowienie

czytałam na bieżąco cały dzień ale nie mam siły cytować... i nie miałam siły i weny jakoś pisać cokolwiek...czuję się jakoś dziwnie... ale nie umiem bardziej tego określić może wypluta... dobranoc
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 06:17   #2833
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Witaj w klubie, nie jesteś sama z dołem. Mój chyba się powiększa...

.
Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
I ja doła mamplaga jakaś?

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
ale mieszkamy w tym samym mieście. Moi rodzice po prostu się przejmują nią, a ona wie, że może na nich polegać, stąd ta pomoc. Co nie zmienia faktu, że moja babcia jest dziwna i nigdy za nią nie przepadałam. Za każdym razem jak ją widzę, mówi mi, że jestem gruba. Na szczęście nie widujemy się za często

no co za babunia.......;/ ręcę opadają.

[QUOTE=mia8544;34251264]była ze mną mama. W sumie myślałam żeby zadzwonić po przyjaciółkę ale wiedziałam że ide tylko na ok 1 godzinę do jednego salonu więc nie chciałam jej ciągnąć.
W sumie zdecydowałam sama, mamie się wszystkie podobały ale moja w sumie najbardziej

Pani z salonu też pomocna. Była zadowolona że nie jestem na siłę przywiązana do koronkowej rybki, bo mogłybyśmy tak szukac i szukać i to ciągle by nie było to.
Aaa no i nie wyglądam ładnie w bieli, to mi nawet Pani powiedziała. I ciesze się że mi powiedziała a nie wpychała suknie na siłę

To super a jaki kolor wybraąłś ivory?

Cytat:
Napisane przez mala_biegaczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdałam kolosa na 4 !!

Cytat:

Witam się z Wami
Zaliczyłam kolosa o którego bardzo się bałam, że nie zdami. I co najśmieszniejsze to dostałam 4,5 Wogóle to nie odzywam się ostatnio, bo mamy problem z Tżtem i przez to mam podły humor Nic mi się nie chce i wogóle jakoś męczy mnie moje życie Ale koniec tego, nie będę Wam smęcić...
za kolosa

A z TŻ się ułoży, nie martw się. Widzę ze nastąpiła plaga zmarwień i problmów, chyba taki okres czasu. Nie ma tego złogo co by na dobre nie wyszło

Witam sę serdecznie
Skoro już chwalimy się ocenkami to ja się pochwalę ze mam już za sobą 4 rok Rano dostałam smsa o ocenie z ostatniego egzaminu (5). Zaraz sie zacznę zbierać do pracy
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:10   #2834
extassy
Zakorzenienie

mia gratualcje!suknia ladna chociaz nie moj typ! to satyna?
ta rybka byla obledna ale dobrze ze nie kupilas jak zle lezala!
skad taka szybka decyzja o kupnie? rany j to bede chodzic i zdecydowac sie nie bede mogla a jak sie zdecyduje to zalowac bede wrr... no coz taka moja natura.

bylam wczoraj na tym wybielaniu. kolor podobno mam najjasniejszy z palety ale ja tego nie widze ;/ http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...w=1323&bih=621 no tak to juz ze mna jest. ale mysle ze jak beda koronki to roznica bedzie. zakladamy jedak odcien a1 z b1 pomieszany bo dentysta sie boi ze wyjda te koronki biale jak kartka papieru i takie nie naturalne. zna sie na tym sie sie zgodzilam mowi ze jak cos to sie zrobi poprawke

http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3671 boska

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

http://www.maggiesottero.com/collect...eywordType=All jest tu kilka modeli z falbanami moze ktorejs cos wpadnie w oko

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

http://www.flickr.com/photos/7553067...n/photostream/ znalazlam mia twoja real foto tez bedziesz miala kolo?
Stary 2012-05-22, 07:23   #2835
_owieczka_
Rozeznanie

Bryyy

Proszę o kciuki od godziny 9, bo będę męczyć się na pr. wyznaniowym Pliiiiisss

A teraz lecę się zbierać, bo mam jeszcze tylko 15 minut Pa!

Stary 2012-05-22, 07:23   #2836
extassy
Zakorzenienie

kciuki sa!
Stary 2012-05-22, 07:38   #2837
fantastka
Zakorzenienie

_owieczka_ kciuki są

myszka gratulacje

Dzień dobry Zbieram się na śniadanie... Ale miałam porąbane sny, chyba kogoś zadźgałam

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:59   #2838
moniczka_2010
Wtajemniczenie

dla potrzebujących i witam się pięknie nowego dnia. Buziaki dla wszystkich i zajrzę do Was później bo niecę kompa spalić
Stary 2012-05-22, 08:21   #2839
extassy
Zakorzenienie

moniczka jakies zapedy piromana??!

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

zmykam do pracy! bede wieczorkiem nie piszcie za duzo
Stary 2012-05-22, 08:31   #2840
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość

no co za babunia.......;/ ręcę opadają.

Cytat:
była ze mną mama. W sumie myślałam żeby zadzwonić po przyjaciółkę ale wiedziałam że ide tylko na ok 1 godzinę do jednego salonu więc nie chciałam jej ciągnąć.
W sumie zdecydowałam sama, mamie się wszystkie podobały ale moja w sumie najbardziej

Pani z salonu też pomocna. Była zadowolona że nie jestem na siłę przywiązana do koronkowej rybki, bo mogłybyśmy tak szukac i szukać i to ciągle by nie było to.
Aaa no i nie wyglądam ładnie w bieli, to mi nawet Pani powiedziała. I ciesze się że mi powiedziała a nie wpychała suknie na siłę

To super a jaki kolor wybraąłś ivory?

za kolosa

A z TŻ się ułoży, nie martw się. Widzę ze nastąpiła plaga zmarwień i problmów, chyba taki okres czasu. Nie ma tego złogo co by na dobre nie wyszło

Witam sę serdecznie
Skoro już chwalimy się ocenkami to ja się pochwalę ze mam już za sobą 4 rok Rano dostałam smsa o ocenie z ostatniego egzaminu (5). Zaraz sie zacznę zbierać do pracy
tak, ivory w bieli nie wyglądałam ładnie, bo ja bledziuch jestem nawet Pani powiedziała że w bieli jakby suknia osobno a ja osobno

i za egzamin no i zakończony 4 rok

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
mia gratualcje!suknia ladna chociaz nie moj typ! to satyna?
ta rybka byla obledna ale dobrze ze nie kupilas jak zle lezala!
skad taka szybka decyzja o kupnie? rany j to bede chodzic i zdecydowac sie nie bede mogla a jak sie zdecyduje to zalowac bede wrr... no coz taka moja natura.

bylam wczoraj na tym wybielaniu. kolor podobno mam najjasniejszy z palety ale ja tego nie widze ;/ http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...w=1323&bih=621 no tak to juz ze mna jest. ale mysle ze jak beda koronki to roznica bedzie. zakladamy jedak odcien a1 z b1 pomieszany bo dentysta sie boi ze wyjda te koronki biale jak kartka papieru i takie nie naturalne. zna sie na tym sie sie zgodzilam mowi ze jak cos to sie zrobi poprawke

http://www.sinceritybridal.com/wedding_dress/3671 boska

---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ----------

http://www.maggiesottero.com/collect...eywordType=All jest tu kilka modeli z falbanami moze ktorejs cos wpadnie w oko

---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ----------

http://www.flickr.com/photos/7553067...n/photostream/ znalazlam mia twoja real foto tez bedziesz miala kolo?
satyna jedwabna o ile się nie mylę
nie mam koła tylko halkę. A w niej duużo tiulu ale się pięknie układa no i bez trenu. Bo w ogóle ta suknia była pierwsza którą mierzyłam i babka mi powiedziała że to jedna z cięższych sukni, bo ma duużo materiału. A potem, jak się już na nią zdecydowałam to powiedziała że z trenem to już by było nie do uniesienia
A szybka decyzja bo chciałam zaoszczędzić ile się dało. Ciężko kupić piękną suknię ponieżej 2 tys. Dlatego gdy zobaczyam że jest wyprzedaż to chciałam zobaczyć. Ale też to nie było tak że uparłam się że wyjdę z tego salonu z suknią. Po prostu jak się w niej zobaczyłam to wiedziałąm że to ta. To przeznaczenie, że weszłam wczoraj na tę stronę www

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Bryyy

Proszę o kciuki od godziny 9, bo będę męczyć się na pr. wyznaniowym Pliiiiisss

A teraz lecę się zbierać, bo mam jeszcze tylko 15 minut Pa!
trzymam

Dzień dobry Chodze cały czas tak:
Stary 2012-05-22, 08:37   #2841
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
chyba będę musiała znowu wbić się w wątek, bo ślub kościelny w przyszłym roku już na 99% pewny
Super

Cytat:
Aaaaaa zamówiłam suknię
a najlepsze jest to że zuuuupełnie inną niż myślałam
http://www.sinceritybridal.com/sin/3675
tylko bez trenu
WOW Gratuluję Piękna Idealnie mi do Ciebie pasuje W którym salonie takie miłe panie są Jak pojadę to muszę wiedzieć

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Ładne Wszystkie 3

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
tż mnie właśnie zabił, jak mu pokazałam wzór sukni to mi powiedział, że treny to mu się tylko z Kochanowskim kojarzą
Padłam:ha haha:

Cytat:
mierzyłam ta drugą

i tą pierwsza też mierzyłam

Bo pisałam że sa wyprzedaże tam. Mierzyłam w sumie 5 lub 6 sukni. Zaczęłam od takiej
http://www.katrin.com.pl/galeria/galeria/5972_004.jpg
alewyglądałam po prostu źle. To samo ta 3664. Okazało się że rybki/koronka to nie dla mnie
ale jak zmierzyłam tą... wyglądałam tak:
mierzyłam też inne w podobnym stylu ale nic jej nie przebije
i suknia która mi sie wstępnie podobała kosztuje 2400 a ta 2100 z 2900
to jest model wyprzedażowy, więc dokładnie ta którą mierzyłam jest moja Do października musze zapłacić resztę kasy (dzis zaliczka) a w styczniu/lutym przymiarka i mi ją dopasują i wyczyszczą :
ale się cieszę, piękna jest
Super

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
ale mieszkamy w tym samym mieście. Moi rodzice po prostu się przejmują nią, a ona wie, że może na nich polegać, stąd ta pomoc. Co nie zmienia faktu, że moja babcia jest dziwna i nigdy za nią nie przepadałam. Za każdym razem jak ją widzę, mówi mi, że jestem gruba. Na szczęście nie widujemy się za często
No rozpieszcza Cię faktycznie ta babcia

Cytat:
Za dużo się dzieje, przeładowana, przekombinowana, ciężka.

Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88 Pokaż wiadomość
Owieczka nawet tak nie mów bo ja swoją już tez mam kupioną....tzn zaliczka wpłacona a do przymiarki w listopadzie....
Ale Ty nie miałaś już dużo czasu, bo ślub masz w styczniu, więc czas najwyższy żeby suknię zamawiać

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
MS ma boskie suknie, ogromny wybór, wspaniałe wzory, ale ta cena... Mi się podoba 80% ich sukni

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Gratulacje za dobrze napisane kolosyklaski i kciuki dla potrzebujących
Stary 2012-05-22, 08:51   #2842
mia8544
Zakorzenienie

melleczka - Miss Cherie na Św.Anny
http://www.misscherie.pl/
a i rozmawiałam z tą Pania o Cascadzie. Mówiłam coś że mi się strasznie podobała. Ona mówiła że suknia Agnieszki faktycznie była piękna ale to wykonanie nie jest już tak piękne. Mówiła że Agnieszka miała suknię - tzn jednoczęsciową. (Swoją droga wszysktie jakie mierzyłam były jednoczęsciowe) Mówiła że brzydko obniżyli jej ten pas. No i te falbany - ona mówi że często suknie z falbankami sa tak naprawdę jednorazowe - bo jak się strzępią podczas wesela i podczas czyszczenie no i trzeba to trochę obciąć i może już nie wyglądać tak ładnie. I pokazywała mi falbany cięte na gorąco - jesli byś się faktycznie zdecydowała na tą Cascadę to może by sie udało żeby ci tak zrobili? Bo nie widać tego a jednak falbana jest zabezpieczona i się nie strzępi
Stary 2012-05-22, 08:57   #2843
melleczka
Zakorzenienie

Znalazłam ciekawy salon:
http://www.josephine.pl/
Podejrzewam, że to nie są oryginały, a jedynie suknie szyte na wzór. Chyba że cena dotyczy modelu salonowego. Niemniej jednak chyba warto zajrzeć Mi się 2 spodobały

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
melleczka - Miss Cherie na Św.Anny
http://www.misscherie.pl/
a i rozmawiałam z tą Pania o Cascadzie. Mówiłam coś że mi się strasznie podobała. Ona mówiła że suknia Agnieszki faktycznie była piękna ale to wykonanie nie jest już tak piękne. Mówiła że Agnieszka miała suknię - tzn jednoczęsciową. (Swoją droga wszysktie jakie mierzyłam były jednoczęsciowe) Mówiła że brzydko obniżyli jej ten pas. No i te falbany - ona mówi że często suknie z falbankami sa tak naprawdę jednorazowe - bo jak się strzępią podczas wesela i podczas czyszczenie no i trzeba to trochę obciąć i może już nie wyglądać tak ładnie. I pokazywała mi falbany cięte na gorąco - jesli byś się faktycznie zdecydowała na tą Cascadę to może by sie udało żeby ci tak zrobili? Bo nie widać tego a jednak falbana jest zabezpieczona i się nie strzępi
Tak mi też doradziła wizażowa specjalistka od sukien na wątku "Suknia marzeń" Podobno te falbany są właśnie nieobrobione...

Kurcze ja myślałam, że z Tarnowa do Krakowa jest z 50km, a tu prawie 90 To chyba nie obrócę i jednego i drugiego
Stary 2012-05-22, 09:02   #2844
mia8544
Zakorzenienie

aa jeszcze z ciekawostek - Justin Alexander, Sincerity i Sweetheart to ta sama firma. Różnica w cenie między np Justinem a Sincerity wynika z materiałów i projektantów. I ta pani mówiła że Sincerity są w pewnym sensie robione na wzór JA.
I podobno moja suknia jest robiona na wzór tej:
http://www.justinalexanderbridal.com...g_dresses/8609
wiadomo, nie jest taka sama. Ale ta ma bardziej zdobiony pas i jeszcze warstwę muślinu na tej satynie - ale generalnie pomysł jest zachowany. No i ta na wyprzedaży kosztuje 3

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Znalazłam ciekawy salon:
http://www.josephine.pl/
Podejrzewam, że to nie są oryginały, a jedynie suknie szyte na wzór. Chyba że cena dotyczy modelu salonowego. Niemniej jednak chyba warto zajrzeć Mi się 2 spodobały

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Tak mi też doradziła wizażowa specjalistka od sukien na wątku "Suknia marzeń" Podobno te falbany są właśnie nieobrobione...

Kurcze ja myślałam, że z Tarnowa do Krakowa jest z 50km, a tu prawie 90 To chyba nie obrócę i jednego i drugiego
No ceny faktycznie fajne Tylko trzeba się dokładnie przyjrzeć wykonaniu. Żeby nie było tak że cena przekłada się na wykonanie
Stary 2012-05-22, 09:03   #2845
melleczka
Zakorzenienie

W salonie MOENA na ul. Długiej trwa wyprzedaż modeli salonowych od 1400zł

Właśnie sobie spisuję adresy salonów do odwiedzenia
Stary 2012-05-22, 09:05   #2846
mia8544
Zakorzenienie

Cytat:
W salonie MOENA na ul. Długiej trwa wyprzedaż modeli salonowych od 1400zł

Właśnie sobie spisuję adresy salonów do odwiedzenia
Nie wiem czy wszędzie tak jest ale w tym "moim" salonie jak się chce kupić suknię na wyprzedaży to trzeba sobie pilnować. Tam wyprzedaż trwa od tamtego tygodnia - ja miałam na kartce wypisane chyba z 6 czy 7 sukni ze Sweetheart to były 2
Stary 2012-05-22, 09:15   #2847
melleczka
Zakorzenienie

Jakie salony w Krakowie polecacie

extassy Ty coś raz pisałaś o salonach na ul. Zwierzynieckiej?
I Adria w Nowej Hucie

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Jejku mi ten Kraków cały dzień zajmie Jak te salony są po całym mieście porozrzucane...
Kusi mnie Madonna, ale się boję
Stary 2012-05-22, 09:19   #2848
tajeczka
Zadomowienie

dzień dobry... nadal jestem wypluta i ogólnie bez życia...
Mia za suknię
kaczuszka super gratuluję
dla wszystkich potrzebujących
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:49   #2849
dziubdziubek88
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale Ty nie miałaś już dużo czasu, bo ślub masz w styczniu, więc czas najwyższy żeby suknię zamawiać
a mi sie wydaje, ze do stycznia tyle czasu jeszcze

witam się i pędzę do nauki

dla potrzebujących
dziubdziubek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:59   #2850
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziubdziubek88 Pokaż wiadomość
a mi sie wydaje, ze do stycznia tyle czasu jeszcze
To pomyśl sobie ile do lipca A Ty tak jakoś rok wcześniej zamawiałaś

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości