|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy ja też do tego nie zostanę zmuszona...
|
|
|
|
#2643 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby, nie wiem jak Ci pomóc z tą organizacją, ale może zaplanuj sobie co masz do zrobienia i ustal w jakie dni po pracy możesz sobie przeleżeć na kanapie, bez wyrzutów że marnujesz czas, bo przecież wszystko zrobiłaś np. dnia poprzedniego. Druga rzecz, zrobić taki grafik żeby po jednej rzeczy dziennie robić, będzie systematycznie, czysto i się aż tak nie napracujesz. Chociaż ja tak nie lubię, bo co jedno umyję to inne na drugi dzień już brudne i to takie mało motywujące
![]() więc sobie wybierz, sama się organizujesz, zakładasz grafik codziennej organizacji czy ja Cię pilnuję co zrobiłaś. i podziwiam Cię, że tyle pijesz. Ja bym zatonęła. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Maleństwo, Martynka, a ja do tej kawy zapraszam na ciasto
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tez, a spalam w nocy jak zabita. Onyks, chyba mnie szlag trafi do poludnia, alez jestem ciekawa tej twojej bety! ![]() Kotek, tez cie kocham Zabcia, bylas dzielna na badaniu, za to Kto tam jeszcze, eeeee, yyyyy, juz nie wiem. Moze sobie potem przypomne co chcialam powiedziec. Witam wszystkie, biust mnie boli na maxa. Wczoraj ostatnie przytulanko (2 dni po owu), zobaczymy jak bedzie tym razem. Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-05-22 o 08:45 |
|
|
|
|
#2646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
strong to wezmę ze sobą sernik na zimno
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Nikita, nareszcie !! już czekolada ugotowana, orzeszki posiekane a Ciebie nie ma i nie ma
ciesze się że jesteś Martynka, to wpadaj a i mam mleko do kawy
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja się tylko witam dziś i uciekam zaraz. Nie cieszcie się - wrócę tu
za ok. 2 godzinki
|
|
|
|
#2649 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko
|
#2651 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dzięki dzięki Cytat:
Cytat:
Cytat:
gucia6 muszę poczytać o tej turbo diecie, bo nie słyszałam o niej. Anoreksja, bulimia... dobrze, że wyszłaś z wszystkiego Maleństwo to coś w nocy robiła, że ci się zamykają ![]() abby zrób sobie listę rzeczy, które dziennie masz zrobić i omijaj kanapę z daleka, powiedz sobie, ze po wylegujesz się jak wszystko najpierw zdobisz kasia fajne zakupki dzidziusiowe Natalka wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, zdrówka, szczęścia i wszystkiego czego pragniesz Ciężką noc miałam
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dużo piję, więc 2,5 litra dla mnie to pikuś tylko że musze się teraz przerzucić na wodę...może wodę z cytryną i miętą...oo musze sobie w domu na jutro zrobić
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Butter, a już się cieszyłam
żartuję martynka, ja nigdy bez mleka nie piłam i nie zamierzam ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Stokrotka, dobrze mówisz lepiej odpuścić ! lepiej dwa dni nie podlać, jak potem z powikłaniami leżeć miesiąc. Kuruj się Maleństwo, jak trzeba to Ciebie mój gniew też może dopaść ![]() ja was poustawiam do pionu
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
stokrotko..podobnie jak Nikita spałam jak zabita
i nawet o normalnej porze poszłam spać... |
|
|
|
#2655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Stokrotko, jak starnka bo nic nie wiem. |
||
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikita u mnie staranek dalej brak bo mąż wraca dopiero w czwartek. Ale owulki raczej nie miałam jeszcze więc albo cykl bezowulacyjny albo przyjdzie spóźniona bo czeka na przyjazd męża
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Nawet nie próbuję Was nadrabiać... mam sajgon jakich mało... (Agnusek także jeszcze trochę mnie nie będzie) Madzia cieszę sie, że już jesteście w domu i mała jest fajna! (p.s. fajne ma uszy )Żabcia cieszę się, że wizyta ok i nie zazdroszczę nerwów związanych z wózkiem... ale najważniejsze, że już zamówiony! ![]() Stokrotko kuruj się! Maleństfo widziałam Twojego storczyka.... boski! Kochana i teraz będziesz moim guru w tym temacie ![]() i od razu mam pytanie... skąd wiedziałaś w którym miejscu go obciąć? I co może być powodem usychania kwiatków?![]() Onyks trzymam kciuki za bete! Kiedy odbierasz wyniki? więcej grzechów nie pamiętam
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia, zapomniałaś mi buzi dać
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No u mnie to na @ jeszcze poczekamy troche do 2.06.
|
|
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Storczyk mi tak kwitnie przez przypadek, to nie moja zasługa, hehe :P Co do pytania....jeśli chodzi o usychanie..to ci chyba nie pomogę, bo nie wiem...jak go dostałam, to trochę kwitł, a potem też mi zaczęły opadac kwiatki (dlatego myślałam, że go kilłam... O obcięciu też nie pamiętam kto mi powiedział...stwierdziłam , że jak mojemu kwiatki opadły..to go obetnę i może coś odbije..więc go obcięłam tak na 1/3 wysokości...a moja teściowa coś mówiła, że się je obcina do zielonego...czyli jak zobaczysz po obcięciu, że w środku badyl jest zielony, czyli żywy to trzeba zostawić...chociaż dla mnie to bez sensu... W każdym razie ja je obcięłam w 1/3 i tak sobie stał...aż przyszłam do pracy..i tam napotkałam na znawcę storczyków ![]() On mi kazał obciąć do samego końca, czyli nic nie zostawiać...i tak zrobiłam...i po jakimś czasie zobaczyłam, jak nowe łodygi rosną! I sobie tak urósł do postaci, która obecnie widziałyście ![]() Ja go tylko podlewam...i nic więcej ![]() Poza tym ...to już po fakcie, jak mi zaczęły odrastać te łodyżki..stwierdziłam, że niepotrzebnie go obcinałam może...dlatego że moja koleżanka też ma storczyki..i ona miała łyse łodygi, ale nic nie obcinała...a potem też jej normalnie zakwitły..więc mój może też sam by zakwitł... ![]() się naprodukowałam |
|
|
|
|
#2663 |
|
Wtajemniczenie
|
Uwaga, przeleciałam Was
Któraś coś poczuła? ![]() Guciu, współczuję sajgonu w pracy Żabciu, wow, 5kg?! Jesteś guru Fajnie, że wizyta udana, młody się obraca, więc za jakiś czas będzie z wami Strong, dziękuję za buziaczki na poprawę humoru Maleństwo, storczyk jest przecudny Bika, widzę że masz dużo zajęć ostatnio, nie przemęczaj się ![]() Onyks, trzymam kciuki za betę! Butter, zrobiłam babeczki i sa super, ale troszkę je zmodyfikowałam, bo dodałam więcej sera i zamiast papryki dałam płatki migdałów Madzia, mała jest śliczna ![]() Nikita, u Ciebie też kciuki za brak @
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Aha..i jeszcze co do storczyków to nie wolno ich stawiac bezpośrednio na słońcu...czyli jak masz jakieś okno, gdzie non stop jest światło...to go zabierz stamtąd...bo się zmarnuje...
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
w pracy w pracy... w weekend robię sobie detoks od wiz i tylko podczytuje i tym samym ciężko mi nadążyć.
czad!Cytat:
![]() Czyli mówisz, że mam obciąć łodyżki do zera! Tak zrobię! Dziękuję ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Agnusek dzięki
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Malenstfo,
zazdroszcze ci takiej reki do kwiatkow! Ja jestem mega beztalencie i potrafie "zabic" nawet kaktusa ![]() Czesc kochana, jeszcze nie trzymaj kciukasow bo sie zapocisz, zostalo jeszcze 1.5 tyg do @. Jak dzis samopoczucie, juz lepiej? Nie ma juz czarnych mysli Strong, jak ciasto idzie???? |
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje ładnie rosną, choc efekt u Maleństwa jest cudny Eee, to będę trzymać na raty ![]() Dziękuję, że pytasz, ale nastrój bez zmian...dlatego nie chcę roznosić smuta po wątku
|
|
#2670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. W ogole nie czuje bazy jak to fajnie jest miec przed kims sie wygadac i ponakrecac i oczywiscie w ogole nie wie, jak tu jest z wami fajnie (chociaz non stop mu mowie, zdaje mu tez relacje co sie dzieje, np. ze Madzia rodzila itd)
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

za ok. 2 godzinki 

I brzuch mnie dziś boli jak na @ ale nie cały czas tylko tak przychodzi....kilka skurczy.... i przechodzi.

żartuję
i nawet o normalnej porze poszłam spać...

Któraś coś poczuła?