Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 21:57   #1261
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez anusia1808 Pokaż wiadomość
ALFA twój kot to prawdziwy akrobata widzę że moczy łapki? Nie boi się wody? Mój ucieka gdzie pieprz rośnie jak tylko poczuje rosę na łapach
on moczy łapkę i wyciąga - sprawdza temperaturę albo nie wiem co
tż raz na jakis czas się z kotem droczy i jak napuści wody do wanny to go bierze i lekko moczy - kot później siedzi z fochem i się wylizuje...
z wanny jak się tż kąpie też wodę pije

a dziś pił ze mną soczek marchewkowy miałam taki w małej buteleczce nalałam mu do nakrętki i chyba z 3 takie wypił, więcej mu nie dałam żeby jakis rewolucji żołądkowych nie miał, pomidora, ogórka,oliwki, żółty ser zjada... a jak dałam skraweczek surowego kurczaka to nie ruszył (on surowizny nigdy nie dostawał ze względu na toxo)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 21:58   #1262
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XII

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Okna, meble, drzwi, podłoga w kuchni i łazience szczoteczką do zębów, kafelik (qchnia, łazienka), piekarnik, szafki, odkurzanie, mopowanie, pranie, mycie kwiatów.....
:brzyda l:
Pani! nie chcesz przyjśc do mnie? jeszcze nie dzis czy jutro ale po remoncie?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34251093]. Dodatkowo dziś przeżyłam istny HORROR. [/QUOTE]
PERSE! o matko ale miałas przeżycia! kochana dobrze ze juz Tz jest w domku i ze najgorsze opcje wykluczyli!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:12   #1263
adunia89
Zadomowienie

Perse, ale się dzisiaj nadenerwowałaś! Nie dość, że sama w złym stanie, to jeszcze Mąż się nacierpiał... Mam nadzieję, że to nic poważnego

Maksi, sto lat!

A ja cały dzień jakoś sobie miejsca nie mogłam znaleźć. Trochę magisterki, trochę korepetycji, cały dzień zmarnowałam, a w piątek już pierwsze zaliczenia na uczelni...
Uciekam na spacer z psem a potem w poduchy. Dobranoc wszystkim!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:28   #1264
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Witam!

co to ja miałam??? nie cytowałam, nie pamiętam

Tak sobie ostatnio myślę, że moje dziecko miałoby teraz 9 miesięcy

siostra w środę wyjeżdża to życie wróci do normy. taka pogoda teraz że cały dzień na dworze, ale się gdzieś włóczymy z Kluskiem (taaak, imię nadane w brzuchu pasuje do Julka jak ulał, szczególnie po tym jak przeczytałam, że Daria Amilci waży 5800g Julek dwa tygodnie temu miał 7300g :brzyda l: a w momencie przejścia na butlę 7100g

Muszę się pochwalić, że moje dziecię jest najgrzeczniejszym dzieckiem pod słońcem. Nie płacze, śpi, sam się sobą potrafi zająć. Nie lubi być zbyt długo noszony na rękach a najlepiej mu na macie, leżaczek też na chwilę tylko. No i powoli skóra się normuje, chociaż nie poszło po mojej myśli i musieliśmy podać mu Zyrtec...

to co zapamiętałam

Iza witaj zostań z nami, czytaj, pisz, płacz, żal się. Wszystko czego chcesz. Pomożemy, przytulimy.
Flow nie mogę napatrzeć się na zdjęcie w avatarze, jestem zakochana proszę o więcej zdjęć
Perse strach musiał być wielki, dobrze, że tż w domu i że to nie zawał. przytulam.
Aagusia Julek kolki nie miał ani razu, więc nie pomogę niestety. Wiem, że delicol można podawać od początku, w szpitalu dawali.
Alfa 35tc? tak sobie dzisiaj patrzyłam na dziewczynę w ciąży i mimo, że Julek spał smacznie w wózku to bardzo jej zazdrościłam. Mimo wielkiego strachu to był fantastyczny stan. tęsknię za brzuchem.
Kot wymiata. Ma swój ręczniczek?
Amilcia nie nauczyłaś się niczego po mojej przygodzie z rosołem wiem co to znaczy. Teraz wieczorem idę i sprawdzam czy wszystko wyłączone. Mela genialna w rolkach a Darka widać, że dziecko-anioł. No i drobinka Dajesz jej już marchewkę? Ja się wstrzymuję z rozszerzaniem diety.
Esesko jak się czujesz kochana ?
Lucy Emilka słodziara. Córeczka tatusia co?
Cookie jak tam, zawitasz do Bydzi? Byłoby super się spotkać
Pani masz jakąś wizytację że tak sprzątasz? Czy co?
Maksi ? urodziny mnie ominęły??? A gdzie tort? STO LAT STO LAT!!!
Adunia czasem tak jest, Jutro będzie lepszy dzień.
Natalia Mikołaj pół roczku, ale ten czas leci. Jak tam Twoja propozycja pracy w Toskanii?
Basia, Amilcia Julek też łapki pcha do buzi, ale przynajmniej jak mu zawieszę bimbelajkę to pcha ją, wszystko co uda mu się złapać (a łapie już ładnie) to pcha do buzi jak najęty
Bacha kiedy tż wraca? Bo chyba go nie ma co? nie wiem jak skończyła się historia z mieszkaniem i ciotką, ale mam nadzieję, że dobrze (dla Was oczywiście)
Maga jeszcze miesiąc w wakacje, chociaż w tym roku rok szkolny podobno wyjątkowo późno się kończy.
Monika.g jednak nas nie opuściłaś cieszę się
Zeberka pogilgocz Kasię ode mnie w stópkę. I kupuj wyprawkę do końca, nie ma na co czekać pamiętaj o soku winogronowym
Black podeślij trochę kapuśniaku wieki nie jadłam

Coś mi się obiło, że o ciuchach ciążowych z Lidla było. Polecam jak najbardziej. Miałam jedne dresiaki (chyba podobne są teraz) i śmigałam w nich całą ciążę. Super były od czwartku będą

Aaaa, kto miał jeszcze przyjechać? Kundzia????

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Aaa, pozamieniałam w pierwszym poście. Poprzesuwałam kogo pamiętałam (bez pytanek, bo doprosić się nie mogłam ).

NO I.... powykreślałam osoby, które przestały się całkowicie od jakiegoś czasu udzielać. Jeśli źle zrobiłam, to pisać, nie bać się. Zrobię jak było. Ale chyba nie ma sensu lista na której są osoby, które w kilku ostatnich wątkach nie napisały ani jednego postu

Agatka Masz jakieś wieści od Darii???? Ciekawa jestem co u niej...
Stary 2012-05-21, 22:37   #1265
eseska
Zakorzenienie

INUTIL! ale porządki zrobilas na 1 stronie. Ja sie bałam przejśc do zafasolkowanych, ale jak mnie przeniosłaś to jestem!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:45   #1266
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
INUTIL! ale porządki zrobilas na 1 stronie. Ja sie bałam przejśc do zafasolkowanych, ale jak mnie przeniosłaś to jestem!!!
Pewnie, że jesteś. A co masz nie być. NIE BAĆ MI SIĘ TUTAJ. Bycie w zafasolkowanych to nic strasznego, to wyróżnienie i SZCZĘŚCIE. Wierzcie mi (byłam 9 miesięcy).

głowa do góry i idziemy do przodu.

Dobranoc
Stary 2012-05-21, 22:46   #1267
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, pozamieniałam w pierwszym poście. Poprzesuwałam kogo pamiętałam (bez pytanek, bo doprosić się nie mogłam ).

NO I.... powykreślałam osoby, które przestały się całkowicie od jakiegoś czasu udzielać. Jeśli źle zrobiłam, to pisać, nie bać się. Zrobię jak było. Ale chyba nie ma sensu lista na której są osoby, które w kilku ostatnich wątkach nie napisały ani jednego postu
a elcia też jest w zafasolkowanych, ale nie wiem, w którym juz tygodniu.... wieki jej u nas nie było
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 22:48   #1268
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
a elcia też jest w zafasolkowanych, ale nie wiem, w którym juz tygodniu.... wieki jej u nas nie było
OK, przeniosę, sprawdzę jutro (czy kiedyś tam, jak znajdę chwilę)

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Aaa, Julek wczoraj skończył 4 miesiące ale ten czas leci.
Stary 2012-05-21, 22:52   #1269
Lucy1111
Zakorzenienie

Dzięki Amilcia oblukam te maty na allegro
Inutil... stówa dla Julka!
Perse, matko....ile nerwów nie chcę sobie nawet wyobrażać co czułaś. Dobrze, że z tż już lepiej
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:32   #1270
natalia_23
Zakorzenienie

próbowałam nadrabiać cały dzień, ale nic z tego nie wyszło... ktoś mi chyba ukradł kilka godzin ;p

inutil wow Julek duży Miki ma niecałe 8kg

lucy emi słodka

ściskam wszystkie

mam nadzieje, że po egzaminach będę miała więcej czasu

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 23:32   #1271
Flowerbombka
Zadomowienie

Inutku specjalnie dla Ciebie zapodam Morfikową fotkę
No i brawa dla Juleczka za skończone 4 miesiące
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 00:25   #1272
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
Umrę. Słowo.
Okna, meble, drzwi, podłoga w kuchni i łazience szczoteczką do zębów, kafelik (qchnia, łazienka), piekarnik, szafki, odkurzanie, mopowanie, pranie, mycie kwiatów.....
:brzyda l:
co to jakaś wizytacja się zbliża?
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
a tak mój kot zaspokaja pragnienie
musi sobie radzić
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34251093]Dodatkowo dziś przeżyłam istny HORROR. Jakoś nieszczęście nie chce się ode mnie odkleić...
[/QUOTE]
jutro będzie lepszy dzień.

Amilcia zdjęcia super, obie dziewczynki do Ciebie podobne.
I jak zupka smakuje Darii?
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:03   #1273
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!
Stary 2012-05-22, 07:36   #1274
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dzień Dobry,
TŻ poszedł do pracy, a ja siedzę pod kołdrą, bo się wciąż źle czuję. Ale muszę mu iść załatwić L4 do lekarza rodzinnego, bo w szpitalu nie wypisali...
Dziękuję Wam za wsparcie

I teraz faktycznie mi łatwiej się tu połapać, jak sobie wszystko przeczytałam na pierwszej stronie.

Dziś 37. tydzień ciąży, której nie ma, za tydzień-dwa mogłabym rodzić..
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 07:50   #1275
black secret
Wtajemniczenie

dzien dobry

Chipsy mowicie....zjem kazde...nawet te ktore najpierw twierdze,ze mi nie smakuja i to az dna paczki nie zobacze....

Maksi spoznione wszystkiego najlepszego!!!!!!!

Intuli hehe nie ma problemu z kapusniakiem

Perse kochana.....strasznie Ci wspolczuje takich strasznych przezyc....Mam nadzieje,ze juz maz czuje sie dobrze....duzo, duzo zdrowka dla niego i sil dla Ciebie
Moge jedynie sie domyslac co przezywalas....

Ide spac dalej chyba.....

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:16   #1276
aaaggusia
Rozeznanie

dzień dobry
Inutil, szok jaki Julek już duży wrzuć jakieśzdjęcie
ja od 7 na nogach, dobrze ze w ciazy wyspalam sie za wszystkie czasy hehe. chociaz dzisiaj jestem dumna ze swojego synka bo przespal cala noc bez kolki, tylko jedzenie co 3,5 godz, zmiana pieluszki i spanie. a teraz Królewicz sobie słodki chrapie a już o 7 powinien wstać, ale żal mi go budzić
dziewczyny, powiedzcie mi bo chciałam wyjść dzisiaj z małym tak na pół godzinki, dzisiaj 8 dzien ma - czy to nie za wcześnie? wietrzyłam go juz 2 dni... no i w co ubrać takie maleństwo w taki upał?
myślę że jak wyjdęto tak albo ok 10 albo później po 17 żeby było jeszcze w miarę chodno...
proszę o rady!!!! ratujcie bo zielona jestem w tej kwestii

a ma ktoś info od Ani, kiedy wychodzą, jak się czują, jak rodzili?

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

dziewczyny, macie jakis pomysl na roczek dla chrzesnicy? rowerek i kolczyki odpadaja a ja czasu nie mam za wiele bo w niedziele impreza

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:39   #1277
Konto usunięte

Jak to dobrze zacząć dzień od kawy, a nie od wizyty na IP....
Naprawdę człowiek nie docenia dobra, które ma na co dzień.
(tzn. spokoju, ale tak już odczytując to dosłownie to kawa=dobro, przekonałam się o tym w ciąży, gdy nie mogłam jej pić)
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:49   #1278
BERBIE
Zakorzenienie

inutil brawo za 1 stronę nawet po czystkach dużo nas

ja dzisiaj wkurzona na maksa, z rana tż mi ciśnienie podniósł
Stary 2012-05-22, 08:55   #1279
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

witam upalnie u mnie z rana 24 stopnie dzis nie zamierzam wychodzic z domu, wczoraj wyszlam i sie nieco przegrzalam, odrazu jak wrocilam lezalam do wieczora...
Lucy, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja juz tam nie mieszkam (na Rudnickiego) kiedys pisalam ze sie przeprowadzilam od stycznia tymczasowo do rodzicow ........... teraz tam Ktos inny mieszka-nie znam tych ludzi, chyba ze do wlascicielki zadzwonia i przekaza... Emilcia przeslodka
Perse mialam termin na 21 czerwca na dzien moich urodzin
Delia Ziko apteka to internetowa apteka ale tez miala placowki stacjonarne u mnie jest ich kilka i zawsze tam kupuje leki sa naprawde najtansze (np lutka dowcipna 3,25, nospa 40 bodajze 14zl)
Inutil tak mialam do Was jechac z Tz na majstrowanie fasolki (a fasolka juz w brzuszku) teraz nie moge sie narazie wybierac w podroze
A powiedzcie mi dziewczyny czy w I trym mozna balsamowac piersi - wczoraj w nocy tak mnie bolaly ze nie wiedzialam jak mam sie ulozyc (i nadal mocno bola) ale ciesze sie bo zawsze to jakis objaw...
rany a co do jedzenia to ja od poczatku ciazy wcinam jak odkurzacz momi ze mnie w pierwszej chwili odrzuca to powoli powoli i jem, a dzis mam chcicie na czerwona papryke dobrze ze jest w domu mniaaaaaaaaaam...

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Inutil ja tez sie balam przeniesc do zafasolkowanych ale jak widac juz to sie stalo

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Perse wiem co przezywalas mojego Tz tez wiozlam do szpitala ponad rok temu, tez prawie mdlal - tez mnostwo badan mial, lekarzy...podejrzenie ze cos z sercem, co jakis czas mu przyspieszalo...wyszlo ze to na tle nerwowym, a potem ze....refluks...bral leki, pil siemie lniane i przeszlo choc teraz musi raz do roku zakladac holtera....Mam nadzieje ze u Was zdiagnozuja dokladnie co i jak

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:03   #1280
Maga83
Zakorzenienie

Dzień dobry

Perse kochana ale się najadłaś strachu. Dzisiaj TŻ już się dobrze czuję, że do pracy poszedł?

Maksi spóźnione życzenia ale szczere

Inutil ja też miałam stracha przejść do zafasolkowanych, chciałam poczekać na serduszko, ale jak już przeniosłaś to ok. Mam nadzieję, że dane mi tam będzie zostać jeszcze przez prawie 8 miesięcy

Natalia trzymam kciuki za egzaminy i za naukę, żeby Ci szybko szło

Maga83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:07   #1281
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość

Inutil ja też miałam stracha przejść do zafasolkowanych, chciałam poczekać na serduszko, ale jak już przeniosłaś to ok. Mam nadzieję, że dane mi tam będzie zostać jeszcze przez prawie 8 miesięcy
Madzia czy dobrze pamietam ze masz usg koniec maja? czy w czerwcu?
Ja tez chcialam poczekac na serduszko
Wiec trzymam za Nas kciuki zebysmy uslyszaly na nastepnym usg serduszka naszych maluchow

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-05-22, 09:10   #1282
Konto usunięte

może mi się uda TŻa zapisać szybko do gastrologa (prywatnie, ale ja to już mam gdzieś, bo na terminy NFZ człowiek czeka i czeka, a boli i tak to się kończy:/).

Maga tak, dzisiaj już dobrze się czuje. Te jego ataki takie właśnie są, kilka godzin i przechodzi i potem za kilka miesięcy znowu atak.
Mój TŻ jest generalnie osobą stroniąca od lekarzy [mogłabym Wam tu opisywać nasze przeboje z dentystami.....], ale tu jak widać już jest poważny problem, że chodzi przykładnie jak ja mu nakażę.

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:14
Stary 2012-05-22, 09:15   #1283
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia wizytę mam za 2 tygodnie 5 czerwca. Wtedy już musi być serduszko A Ty kiedy idziesz?

Perse to dobrze, że TŻ się dzisiaj lepiej czuję. A z tymi kolejkami na NFZ to jest masakra. Ale jak prywatnie to od razu przyjmą :/

Stary 2012-05-22, 09:16   #1284
natalia_23
Zakorzenienie

witam

życzę miłego dnia, lece do szkoły

mega dzieki

aguś przez lato pierwszy spacer to wyjście ze szpitala, nie trzeba werandować i czekać z wyjściem ( tak nam na SR mówili ) w takie ciepło bodziak z krótkim rękawkiem ! nic więcej i tak będzie mu ciepło, cieniutka czapeczka( tak moja siostra chodziła i mały do dziś katarku nie miał i nie kaszlał )
Jeśli chodzi o karmienie, to nam tak jak lucy mówili na SR ( również poradnia laktacyjna) jeść normalnie i obserwować czy coś się nie dzieje ( można na początku wzdymających produktów omijać)

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:21
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:18   #1285
fiolusiek
Zakorzenienie

Barbie nie złość się na TZa Pewnie nie chciał Cię urazić
Ja czasem jak się zdenerwuję na swojego to przychodzi mi taka myśl, ze w każdej chwili może się coś stać i strace go, więc szkoda czasu na kłótnie

witajcie
a ja dziś jestem strasznie słaba, tylko nie wiem dlaczego, może przez upał
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:22   #1286
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Kundzia wizytę mam za 2 tygodnie 5 czerwca. Wtedy już musi być serduszko A Ty kiedy idziesz?
Madzia ja mam za tydzien usg i tez juz musi byc serduszko

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-05-22, 09:26   #1287
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
Wiec trzymam za Nas kciuki zebysmy uslyszaly na nastepnym usg serduszka naszych maluchow
dołączam

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:40   #1288
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia ja mam za tydzien usg i tez juz musi byc serduszko
Będę trzymać kciuki
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 09:41   #1289
Maga83
Zakorzenienie

Kundzia ja się teraz tak jakoś nie stresuję, przypuszczam, ze gorzej będzie na późniejszym etapie ciąży.
Pani
Lecę do pracy, dzisiaj do 17

Stary 2012-05-22, 09:45   #1290
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry!
Szybki prysznic, kawka i czekam na uczniów, dzisiaj ostatni maturzysta, bo reszta już pozdawała ustne. Ehh, co ja bez nich zrobię! :P

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Aaa, Julek wczoraj skończył 4 miesiące ale ten czas leci.
Najlepszego dla Juleczka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;34256614]
Dziś 37. tydzień ciąży, której nie ma, za tydzień-dwa mogłabym rodzić..[/QUOTE]
Perse, kuruj się. Przytulam mocno, ale wiem, że silna babka z Ciebie!

Cytat:
...wyszlo ze to na tle nerwowym, a potem ze....refluks...
To samo z moim TŻtem. Najpierw wszystko na tle nerwowym i końcowa diagnoza - refluks. A teraz jeszcze coś z kręgosłupem mu się dzieje, na rezonans go ostatnio wysłali. Czekamy na wyniki.

Kundzia, Maga, trzymam kciuki za serduszka, a będą na pewno!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia

Edytowane przez adunia89
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:46
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości