|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
loluska dziękuję ślicznie
![]() ghana zero paniki, nie stresuj się będzie dooobrze ![]() ja już wypindrowana i wybalsamowana i w ogóle, 100% w tym temacie, może nawet mi się uda wcześniej położyć
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3303 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie martw się stres nikomu nie pomaga
|
|
|
#3304 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc!
ja wlasnie zrobilam porzadek ze stopami i dlonmi na stopkach mam ta pudrowa morelke z inglota a na dloniach fantasy fire z max factora fajny kolor
|
|
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio prawie ciągle chodzę w czarnych- do wszystkiego mi pasują
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję dziewczyny chociaż wiem, że dobrze akurat nie będzie - już umiem sama wyniki odczytywac - w ko ncu od roku dobrze nie jest i pewnie te wakacje t eż beda zbabrane. ;/tez pomalowałam paznokcie u stop i rak. u stop jak to zazywczaj bywa roz inglot a na dloniach essence nude it - chociaz nie wiem po co bo i tak mam wiekszosc palców pozaklejanych - krew mi leciała ciurkiem ;/ |
||
|
|
|
#3309 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
ooo mam nowy czerwony lakier orly z wymianki
|
|
|
|
#3310 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie gołe paznokcie u dłoni, bo je codziennie olejkiem nacieram, bo ostatnio strasznie mi się poniszczyły
|
|
|
|
#3311 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam.
Ja dziś zmyłam lakier z paznokci (stopy srebrny, dłonie beżowy) i pomalowałam je na niebiesko, a dalej to chyba na podstawach polecę (prysznic, balsam, makijaż) bez żadnych peelingów, maseczek itp. Cytat:
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ghana spokojnie, nie stresuj się Witam wszystkich popijając kubek pokrzywy Strasznie duszno dzisiaj, mam nadzieję, że po południu popada ![]() Idę nałożyć trochę balsamu brązującego na ręce i dekolt
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
!dziś rozpoczęłam dzień od oglądania DDTVN i Pytania na śniadanie z kubkiem kawy, poza tym odsunęłam skórki i pomalowałam paznokcie odżywką ![]() Cytat:
?
|
|
|
|
|
#3314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam pytanie odnośnie balsamu brązującego. Mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...llulitowe.html , kiedyś coś kupowałam i jako gratisa dostałam. Pytanie jak używać takiego wynalazku, żeby nie było smug i placków, żeby równo schodził. Zawsze się bałam balsamów brązujących, mam ochotę spróbować tego, ale się boję. Kiedyś używałam jakiś czas i pod pachami mi bardzo szybko schodził od antyperspirantu, byłam wtedy opalona i białe pachy (tego też chcę uniknąć). Doradźcie i oświećcie. Boję się np., że jak będę moczyć stopy, to mi ze stóp zejdzie i zostanę opalona z białymi stopami, boję się białych pach po antyperspirancie (używam w kulce), zacieków i placków, i boję się np jak to będzie jak w upały w niektórych miejscach bardziej się pocę, czy tam nie zacznie szybciej schodzić? |
|
|
|
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czarny z inglota nr 953
|
|
|
#3317 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie zaraz zmarszcze
nie wiem po co dzisiaj siedziałam w szkole 2 h, bo babka cytuje 'musiala namyslic sie co mi dac na koniec' co było całkiem logiczne, bo miałam wystzsko napisane powyzej 95%. Czekam te 2 h, czekam, dostaje indeks a tam 4,5 no krew mnie zalała ![]() dobrze , że rzyjkechałam sobie rowerkiem to chociaż pozniej mogłam się wyciszyć jadac sobie przy rzeczce i słysząc śpiew ptaków ![]() Dziewczyny wypada iśc na uczelnie w krotkich spodenkach? Dzsiaj miałam tak samo dylemat czy wypada iśc w bokserce, ale w koncu na siebie ją włozyłam [taka do pol uda] i do tego zamiast szortow legginsy w kwiatki. |
|
|
|
#3318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podstawą jest wykonanie peelingu ciała (kiedyś o tym czytałam, ale nie próbowałam bo nie używam toników w ogóle). Balsam brązujący jest generalnie mniejszym złem niż samoopalacz, przy którym naprawdę można sobie krzywdę wyrządzić Ja na ogół nie używam balsamu brązującego na całe ciało, przeważnie na dekolt i ramiona oraz nogi ![]() Nałożyłam olej kokosowy na włosy, za niecałą godzinę go zmyję, nałożę odżywkę Wella i popsikam Biovaxem. Mam w planach malowanie paznokci, zastanawiam się czy nie zaszaleć z malinowym kolorem Wieczorem peeling Garnier i maseczka Sorayi liftingująco- matująca, Effaclar Duo, pasta Lassara, krem AA "energia młodości" pod oczy, L'biotica na rzęsy, na brwi olejek rycynowy, na usta Carmex
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
a ja powoli się szykuję do lekarza... i dzisiaj nie nakładam żadnego podkładu, pudru czy czegokolwiek na twarz bo taki upał jest, że szkoda mi skóry, postawiłam za to na pomaranczowe, limonkowe cienie i niebieską kreskę eyelinerem
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
jutro ubieram, bo nie mam zamiaru się znowu smażyć w mpk
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eh jutro mam rozmowę o pracę, już się boję
|
|
|
|
|
#3323 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Sandały... mam jedne, wysokie na koturnach, z Bonprixu - z regulowanymi paskami, czyli mogę sobie zwęzić na tej wąskiej stopie ogólnie chodzę z sportowych butach/balerinach/japonkach. W sklepach nic mi się nie podoba, raczej większość mam z allegro.Cytat:
mam jeszcze większe cyrkonie i one odpadają szybciej, takie malutkie naprawdę trzymają się baaaardzo długo Cytat:
Cytat:
i sukienki to samo, ledwo za pośladki. Cytat:
![]() Dziewczyny, dziękuję za wszystkie kciuki - zdałam na 4 ten egzamin Na uczelni dzisiaj widziałam dziewczynę z włosami po tyłek poszłam za nią nawet do drugiego budynku [mi tam było nie po drodze, ale... ] , żeby się pogapić czyli za kilka lat takie wyhoduję dopiero ![]()
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2012-05-22 o 18:15 |
|||||
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie było:
twarz: peeling maseczka oczyszczająca maseczka algowa woda termalna krem oczyszczająco-nawilżający (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...bacianego.html ; nowość u mnie, jak na razie bardzo mi się podoba )krem nawilżający pod oczy ciało: depilacja balsamowanie krem na dłonie i stopy |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chodzę w spodenkach , tylko ja nie mam krótszych niż do połowy uda albo w takich do kolan chodzę
|
|
#3328 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
powodzenia
![]() Shadii gratulacje ![]() no długie i piękne włosy to w sumie rzadkość w moim otoczeniu wszystkie kobiety mają krótkie moja mama ma długie. W ogóle zauważyłam, że dla większości osób włosy długie= zaniedbane w tym sensie, że krótka fryzurka świadczy o tym, że często odwiedzasz fryzjera a długie włosy, że go unikasz co znaczy, że nie dbasz o siebie A po 30-stce nie wypada mieć długich włosów. Ja tak oczywiście nie uważam i zapewne wiele wizażanek również
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w koncu sandały ;D maja taki myk ze mozna je przyciagnac sznurowkami wiec jest ok
poza tym bylam u lekarza, musze isc jeszcze do ginekologa i pozniej kolejne antybiotyki, nie wiem jak moj organizm to wytrzyma;/ a jak nie pomoze to do szpitala ;/ Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-05-22 o 20:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

będzie dooobrze 
wystarczy Marzena 

nie wiem po co dzisiaj siedziałam w szkole 2 h, bo babka cytuje 'musiala namyslic sie co mi dac na koniec' co było całkiem logiczne, bo miałam wystzsko napisane powyzej 95%. Czekam te 2 h, czekam, dostaje indeks a tam 4,5
ogólnie chodzę z sportowych butach/balerinach/japonkach. W sklepach nic mi się nie podoba, raczej większość mam z allegro.