![]() |
#181 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a tak na poważnie - nie wiem, nie mam pojęcia, w takich sytuacjach moge wziac najlepsze kiecki, kosmetyki, buty i picowac sie godzinami pierwszego dnia - i tak najlepiej wygladam tylko.. pierwszego dnia ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#182 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tylko taka nieogarnięta na razie jestem po tym wszystkim, ale wracam do żywych ![]() włączę, potrzebuję teraz pozytywnej muzyki ![]() Cytat:
![]() ![]() ALe zrobię wyprzedaż szafy na allegro, uzbieram za urodziny i pojadę. Tylko nie mam z kim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale super! Trzymam kciuki! ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#183 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() O nie, ale proszę, wybacz mi! To praca, nie ma czasu na gotowanie zdrowych pierdół! ![]() Ano wiem, ale ciężko mi to zaakceptować, ja i Julian zawsze byliśmy razem, a teraz 2-miesięczna rozłąka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W ogóle mam straszny problem ze studiami, bo jeśli się nie dostanę, to chyba pójdę na rok do technikum farmaceutycznego. Na innych studiach mi pozabierają ECTSy i bym musiała na 5 roku płacić ciężkie pieniądze. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 15:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aga, to jest dobra pomysł z tym technikum w razie niedostania się ![]() A ono też nie jest płątne? ![]() Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2012-05-21 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie złożyłabym do bezpłatnego, trochę mi szkoda kasy na opłacanie szkoły policealnej, którą pewnie rzucę po roku :P Ale ECTS szkoda mi jeszcze bardziej, bo farmacja jest drogim kierunkiem. Mam nadzieję, że dostanę się w tym roku, to mi oszczędzi zawracania sobie tyłka :P
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | ||
Zakorzenienie
|
MP głupolu! Ten blond to taka artystyczna prowokacja
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie przeraża jedno - moje włosy. Chyba kupię zgrzewkę suchego szamponu, mąki ziemniaczane, skrobie kukurydziane i wszystko co tylko się da ![]()
![]() |
#187 | |||||
Zakorzenienie
|
Ohh yeah trzymamy kciuki, o której ta rozmowa?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też się cieszę ze swoich -2kg., a za chwilę myślę Boże co Ci z tych 2kg. skoro waga i tak pokazuje nieludzkie cyfry ![]() Cytat:
![]() A serio to tak z ciekawości, nie brałaś mojego miasta pod uwagę ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Monia, nie brałam pod uwagę Białegostoku, bo mam tam trochę daleko. Aż 700km :P Do Krakowa miałam składać tylko ze względu na TŻ i to było jedyne miasto tak daleko od domu. Raczej celuję w takie z odległością max do 500km
![]() A medyki są na tym samym poziomie w całym kraju, także np. jakbym szła na medycynę, to bym wszędzie składała ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-05-21 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wróciłam przed chwilą z grillowania ![]() ![]() spiekłam sobie klate i plecy ![]() ![]() zaraz zabieram się za ćwiczenia. mp - powodzenia, trzymam mocno kciuki ![]() laura - te dzieciaki komunijne są teraz taaaakie straszne ![]() ![]()
#190 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj ćwiczyłam z Ewką i muszę się pochwalić, że na początku było tak, że omal nie wyzionęłam ducha, a teraz robię całą serię bez odpoczynków
![]() ![]() Agnesuk, ja bym poszła sobie na grilla ![]() Mnie też przerażają komunie, a raczej prezenty i rewia mody. Dobrze, że dzieci teraz częściej mają alby. |
![]() ![]() |
![]() |
#191 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochana jesteś.... wazeliniarzu ![]() Co do kiecki - rozumiem Twój ból, miałam tak jednego sylwestra, co prawda kiecka minimalnie inaczej skrojona ale materiał identyczny (i mega charakterystyczny). Ale byłam wkurzona, na szczęście była mapetem. Aaa gratuluję egzaminu i rozmowy! Już trzymam kciuki, wszystkie trzymamy, z takim wsparciem musi się udać! Cytat:
![]() Tak jak pisałam, ze mną nadal jeszcze nie jest najlepiej, jestem słaba i mega odwodniona... Buu, ale się załatwiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Karola, kup sobie osłonkę, taką jak przyjmuje się przy antybiotyku to Ci trochę pomoże wszystko unormować
![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaz myślę,że aż tak źle z tymi prezentami nie jest, rower, złota biżuteria, zegarek nadal są na czasie ![]() Miłego dnia laski ![]() Pozdrawiam z mojej wioski, zajechałam dzisiaj zaparkować samochód na tyłach apteki,a tam ... krowy się pasą za pastuchem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |||||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny kciuki sie przydadzą
![]() odpowiadając na wszelkie pytanie w kwestii rozmowy: 1. Rozmowe mam jutro na 16 2. Nie mam pojecia ile jest osób które zauważyły to ogłoszenie i wysłalo dokumenty, mam nadzieje że malo ale kancelaria jest w miejscu gdzie dokumenty mógł zlożyc caaaaały powiat ![]() ![]() ![]() 3. AAAAAAAAAAAAAAAA!!! o co on mnie tam może pytać? Juz sie stresuje ![]() ![]() 4. pamietacie to zdjęcie w lokach, jasnej spódnicy i czerwonej marynarce? Moge tak jutro isc? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana małymi kroczkami dotrzemy do celu (ja na razie sie oddalam - znów 57 na wadze ![]() Heh, wiedziałam, że mogę na Was liczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że jest opalenizna - to zawsze jakis plus ![]() Cytat:
![]() Ja mam takie widoki za oknem codziennie ![]() Idę na kawę, OMG jakie to życie jest monotonne ![]() W ogóle usiadłam wczoraj do rachunkowości i nic a nic mi to nie wchodzi, ale kompletnie nic ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Hejkaaaa
![]() BŚ i Monia gratuluję 4 i 2kg. ![]() ![]() Jestem z Was mega dumna ![]() Karola ![]() ![]() Ja tak jak Monia chciałabym quada czy coś ![]() ![]() Mnie w tym roku szykuje się wesele i chrzciny... I to tego samego miesiąca ![]() MP, trzymam kciuki za rozmowę ![]() ![]() U mnie dietowo wery gud ![]() ![]() Nauka też idzie całkiem sprawnie ![]() Życie uczuciowe... Kurcze... To ja jestem taka pogmatwana i skomplikowana czy te sprawy damsko-męskie takie są? Winyl..... Co do szczegółów... Tym razem sama nie wiem o co mi chodzi. ![]() Nie, jednak doszłam do wniosku, że nie chcę żeby ta wcześniejsza sytuacja się powtórzyła i nic z tego nie będzie. ![]() Idę robić sałatkę z tuńczykiem, ryżem i warzywami ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-05-22 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() na weekend też nas czeka grillowanie... pęknę! Cytat:
![]() czemu? ![]() można prosić o składniki do sałatki? ![]()
![]() |
#196 | |||
Zakorzenienie
|
Chyba po listonoszu, bo u nas w domu nikt nie przywiązuje wagi do pieniędzy
![]() Wiem.. Ja byłam szczęśliwa, że za pieniądze komunijne dostałam komputer stacjonarny, a tu proszę - będzie laptop ![]() Nawet zegarka nie dostałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.OOOO takiej jeszcze nie jadłam! U mnie tuńczyk zawsze je się z kaszką kuskus i ogórkiem konserwowym ![]()
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
loriette- ja za pieniądze komunijne kupiłam sobie rower! nawet do głowy nie przyszedł mi laptop, komputer, albo jakieś inne cuda.
cieszyłam się jak głupia z tego roweru. a teraz dzieciaki dostają rowery? nie. laptopy, xboxy, komórki i pozniej w szkole się nabijają jak ktoś dostanie mały prezent...
#198 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() ![]() super ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Matko ale jestem zmęczona! cały weekend w szkole, wczoraj i dziś w pracy i dopiero teraz mam chwilkę wolną ![]() ![]() ![]() A jutro wolne ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje!
![]() ![]() dziewczyny, zaczełam drugi tydzień BBL i jestem zachwycona! bułki wew. ud się zmniejszyły, już się nie stykają, kiedy stoję!! ![]() te ćwiczenia robią jakieś cuda, a to dopiero początek ![]() ![]() zrobiłam zdjęcia w pierwszym tyg. i dzielnie czekam do 8 tyg. żeby znowu pstryknąć zdjecie! ![]()
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-05-22 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A czemu? ![]() Ja jakoś za tunczykiem nie przepadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leżałam godzinę tyłkiem do słońca, muszę trochę nogi opalić ![]() ![]() U mnie na razie dietowo ok, na śniadanie owsianka, potem kawa, przed chwilą jabłko. Na obiad chyba zrobię zupę jarzynową a dalej to nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() Agnesuk jak ja Cię podziwiam ![]() ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-05-22 o 11:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj na śniadanie - biała bułka z turkiem, szynką i pomidorkiem. przed chwilą wciągnęłam sucharka z kminkiem i marzę o twardym, soczystym jabłku!! ![]() muszę się przejść do biedry, ale jak czuję ten upał za oknem, to masakra. na obiad też nie mam pomysłu... ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też lubię swoje nogi, tylko muszę nad nimi trochę popracować , a wtedy bede przeszcześliwa ![]()
![]() |
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nadrobilam Was, ale nie sposob wszystko zacytowac. Mialam alko-weekend. A jakze moglo byc inaczej?? moj zoladek nigdy nie strajkuje ![]() ![]() od tygodnia smaruje sie setum z eveline i skora jest bardziej napieta ale zeby ten cellulit zwalczyc to potrzebuje czasu ![]() bania, 2 godziny na silce, o jaaaaaaaa, ja nie mam miesni to bym padla! karola, co zwiedzalas we Wro?? bo ladne zdjecia masz w albumie ![]() smietanka, bedzie dobrze ![]() ![]() ![]() zaraz wychodze do pracy, wciaz ten sam problem co jesc?? a o 21 ide do kina. Ostatnio kupuje obiady na wage, wiecie to jedzenie co sie samemu naklada na talerz i Pani wazy i mowi ile pieniazkow. Wcinam lososia z warzywami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- DZIEWCZYNY JA TEZ POPROSZE LINKA DO BBL!!! mam juz raz sciagniete ale tam potrzebne haslo i sie wkurzylam bo nie mam hasla ![]()
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk, a ile trwa taki jednorazowy trening, 40 minut? Bo potrzebuję czegoś, żeby UTWARDZIĆ uda. Bo jak siadam to one tak brzydko się rozpłaszczają. Chcę żeby były sprężyste, bo w sumie stykać to się nie stykają, ale żeby były ok to musiałabym cały czas stać.
Dzisiaj w krótkich spodenkach jechałam po Młodego do szkoły - Boże.. moje udziska na siedząco są straszne ![]()
#205 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym włożyła dłuższą kieckę albo jakieś spodnie na kant :P Nigdy nie odważyłam sie pójść w spódnicy na rozmowę, nie wiem dlaczego ![]() Cytat:
![]() Która wczesniejsza sytuacja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jem mało, ale wolę nie pisać bo wizaż mnie zje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opierdzielam się, zaraz zrobię herbatę i posiedzę przed apteką, taka zmuuuła ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Sałatkę robię tak:
na sam spód woreczek ryżu, później papryka/ogórek konserwowy w kostkę, później jajko, kukurydza, na wierzchu tuńczyk i na to trochę majonezu ![]() Monia, długa historia... Nie chcę smęcić i zanudzać ![]() Chwilowo jestem całkiem zadowolona ze swojego życia i nie chcę psuć sobie jego jakości ![]() A dołki z powodu figury... Odchudzam się i staram się w miarę akceptować ![]() A prezent....... Na chrzciny chyba z rodzicami dam prezent, tzn. oni dadzą, a wesele.. Jak będę szła i jeśli już pójdę z kimś to osobny... ![]() W miarę się już opaliłam ![]()
![]() |
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może bym zrobiła taką sałatkę, tyle że z kurczakiem albo z szynką bo nie znosze tuńczyka ![]() Ja powoli zaczynam siebie akceptować, ale podobnie jak Laura, jak siadam jadąc samochodem to całą moją samoakceptację szlak trafia ![]() Idę po pracy z koleżanką coś zjeść. Wezmę sałatkę, tylko pewnie nie oprę się pieczywu tostowemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja wczoraj byłam na chińskim... Kurczak orientalny z ryżem i powiem Ci, że nie zjadłam całego
![]() Podobnie jak Ty ostatnio coś baaardzo mało jem ![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
a ja dalej żrę ile się da
![]() Fajnie, że podoba Wam się Wasze życie ![]() Ja właśnie uświadomiłam sobie kilka rzeczy: 1. Moje podstawy księgowosci są zbyt "podstawowe", żeby w ogóle iść na ta rozmowę. 2. Nie mam co tam ubrać. 3. Nie idzie mi nauka, po prostu nie i tyle. Te egzaminy to bedzie klapa. 4. Znów mam galaretowate uda. 5. Koło brwi rośnie mi jakiś syf/wrzód - nie wiem, ale boli. 6. Jestem wiecznie głodna. 7. Pęka mi głowa od kilku dni a leki nie pomagają. 8. Nie moge sobie znaleźć miejsca na ziemi, bo w domu jest za duszno, na dworze za ciepło, a w cieniu zimno. Czy to kryzys wieku średniego? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spięte włosy, minimum biżuterii, delikatny makijaż. Stonowane ubranie: najlepiej koszula + spódnica/sukienka do kolan, stonowany żakiet, buty pełne koniecznie cienkie beżowe rajstopy (nie takie błyszczące) Napisz co masz to coś ułożymy, dress code na rozmowie jest bardzo ważny ![]() ![]() Zapyta Cię pewnie o rodzinę (chociaż teoretycznie nie powinien ![]() Jak będzie upierdliwy pytania typu największy sukces/porażka ![]() Może zapytać o zainteresowania... No i dać jakieś zadanie merytoryczne ![]() Dziewczyny, dzięki, te 4 kg dały mi kopa ![]() Ewelka, właśnie boję się o cerę, no ale jakoś będę się chroniła przed wysypem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.