kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-21, 15:10   #181
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Mam praktycznie wszystkie odżywki b/s i maski z serii Intensywna Pielęgnacja. Odżywki zostawiam, nie obciążają mi włosów Nigdy nie przyszło mi do głowy ją spłukiwać
Nie słuchaj komentarzy, ludzie zawsze będą gadać :P
ja mam białą z niebieską nakrętką, z aloesem, olejkiem jojoba i prowitamina b5. po godzinie/ dwóch mam sztywne włosy na końcach, tłuste u nasady. ale po spłukaniu są ok
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Ja za pączki podziękuję - zjem jak zdam kolejne 3 egzaminy
W środę idę na rozmowę o pracę do kancelarii komorniczej
aaaaaaaaaaaa! szał! już trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Hmm.. blond? Myślisz, że blond czupryna dopasuje się do mojego opalonego ciała? Myślałam też o super-hiper-długich sztucznych rzęsach, aby mieć zalotne spojrzenie.
A tak na poważnie - to co ja zrobie?! Będę wyglądać jak gałgan Namiot, dużo piwa, nieprzespane noce - rany boskie!
myślę, że blond jest najbardziej odpowiedni w tej sytuacji ;d

a tak na poważnie - nie wiem, nie mam pojęcia, w takich sytuacjach moge wziac najlepsze kiecki, kosmetyki, buty i picowac sie godzinami pierwszego dnia - i tak najlepiej wygladam tylko.. pierwszego dnia jesli chce sie dobrze bawic, to nie ma szans na to, ze picowanie sie da mi jakies super rezultaty, moge liczyc tylko na wdziek mocno stlumiony kacem i poczuciem wstydu
Cytat:
Jako Referent z podstawowa znajomością księgowości. Nie chcę się zbyt na to napalać, bo jestem bez doświadczenia ale dziś zadzwonił, z pytaniem "czy byłaby Pani uprzejma przyjść w środę na rozmowę kwalifikacyjną?" to pójdę - dam mu tą przyjemnośc rozmowy ze mną a tak na serio, próbować moge najwyżej po raz kolejny uslyszę "niestety przyjęliśmy innego kandydata"
no jasne, nie ma co sie napalac, ale zadzwonil - to juz sukces, cos go zainteresowalo w Twojej ofercie a w Twojej okolicy duzo jest osob spelniajacych wymagania, a dodatkowo mających doswiadczenie?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:20   #182
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Możemy odmówić zdrowaśki za to,żeby po odstawieniu było tylko lepiej, wiesz spadek kg, cera
no właśnie boję się, że cera się spierniczy

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Śmietana! co z Tobą. jak się czujesz dziecko.? włącz sobie are you gonna go my way Lennego. nakręca
dobrze, pierniczki pomogły mi przetrwać wczorajszą godzinę zero
Tylko taka nieogarnięta na razie jestem po tym wszystkim, ale wracam do żywych
włączę, potrzebuję teraz pozytywnej muzyki

Cytat:
Ja dopiero zaczynam odkładać na wakacje, i tak nie wiem kiedy będę miała urlop,a ostatnie 2 m-ce to była tortura dla moich finansów Nie martw się, na jakiegos lasta uzbieramy
jejkuu, ja chcę na jakiegoś lasta Przez wakacje pewnie pójdę charytatywnie do sądu, więc nic nie zarobię
ALe zrobię wyprzedaż szafy na allegro, uzbieram za urodziny i pojadę. Tylko nie mam z kim

Cytat:
Ja uczę Młodego i nie dostaję za to ani grosza - BASTA! Zostałam przez Ciebie uświadomiona i zażądam podpisania umowy!
Ja napisałam bratu prezentację maturalną i dostałam za to od mamusi sukienkę, kłóć się

Cytat:
4kg?!

Ja za pączki podziękuję - zjem jak zdam kolejne 3 egzaminy
Ale to od mojego górnego, beznadziejnego pułapu który osiągnęłam Ale idzie ku lepszemu, chociaż nadal jestem grubasem

Ale super! Trzymam kciuki!

Cytat:

Jako Referent z podstawowa znajomością księgowości. Nie chcę się zbyt na to napalać, bo jestem bez doświadczenia ale dziś zadzwonił, z pytaniem "czy byłaby Pani uprzejma przyjść w środę na rozmowę kwalifikacyjną?" to pójdę - dam mu tą przyjemnośc rozmowy ze mną a tak na serio, próbować moge najwyżej po raz kolejny uslyszę "niestety przyjęliśmy innego kandydata"
powiedz że jak Cię nie przyjmą to dziewczyny z wizażu ich załatwią
Stary 2012-05-21, 15:49   #183
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Eeej głupia, zrób to dla nas i chociaż złóż te papiery, prooooszę! Nic nie masz do stracenia, a może przez przypadek się uda . Proszę, proszę, proooooszę!
Cytat:
1. o, fajowo! a faktycznie schudlaś, czy tak tylko powiedzial, bo chcial byc miły?

2.fe.

i takim komentarzem skwituje swoja dezaprobate.

3. wiesz. zal zalem. ale nie mozesz ograniczać Julianowi kontaktow z ojcem. moze i jest Ci przykro, ale on potrzebuje ojca, meskiego towarzystwa.
Chamówa! Twierdzi, że serio schudłam i w sumie sama to po sobie trochę widzę.

O nie, ale proszę, wybacz mi! To praca, nie ma czasu na gotowanie zdrowych pierdół!

Ano wiem, ale ciężko mi to zaakceptować, ja i Julian zawsze byliśmy razem, a teraz 2-miesięczna rozłąka

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
agniesik - papiery możesz złożyć, próbuj, nic Ci nie zaszkodzi
Cytat:
Ej to u mnie! Zapytaj o szczegółu, a najlepiej jedź z nimi, a mnie weźmiesz jako osobę towarzyszącą,będzie fajnie
Obawiam się, że będę już wtedy na studiach, ale czego się nie robi z miłości, więc ok

Cytat:
Agniesik ja bym papiery na Twoim miejscu i tak złożyła, spróbować można
Nie nie, tu nie o to chodzi dziewczyny, akurat złożenie ot tak to najmniejszy problem, kwestia jest trochę bardziej złożona. A to, że bym się nie dostała, to swoją drogą, bo próg był 157pkt. i o 10pkt. na pewno nie spadnie (musiałby taki być, żebym się spokojnie dostała).

W ogóle mam straszny problem ze studiami, bo jeśli się nie dostanę, to chyba pójdę na rok do technikum farmaceutycznego. Na innych studiach mi pozabierają ECTSy i bym musiała na 5 roku płacić ciężkie pieniądze.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-05-21 o 15:51
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 15:52   #184
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Chamówa! Twierdzi, że serio schudłam i w sumie sama to po sobie trochę widzę.

O nie, ale proszę, wybacz mi! To praca, nie ma czasu na gotowanie zdrowych pierdół!

Ano wiem, ale ciężko mi to zaakceptować, ja i Julian zawsze byliśmy razem, a teraz 2-miesięczna rozłąka

Obawiam się, że będę już wtedy na studiach, ale czego się nie robi z miłości, więc ok

Nie nie, tu nie o to chodzi dziewczyny, akurat złożenie ot tak to najmniejszy problem, kwestia jest trochę bardziej złożona. A to, że bym się nie dostała, to swoją drogą, bo próg był 157pkt. i o 10pkt. na pewno nie spadnie (musiałby taki być, żebym się spokojnie dostała).
Dziewczynyyyy. zrzucimy się i same złożymy za nią podanie do krakowa

aga, to jest dobra pomysł z tym technikum w razie niedostania się
A ono też nie jest płątne?

Edytowane przez bita smietana
Czas edycji: 2012-05-21 o 15:53
bita smietana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 16:09   #185
agniesikk
Zakorzenienie

Nie, nie złożyłabym do bezpłatnego, trochę mi szkoda kasy na opłacanie szkoły policealnej, którą pewnie rzucę po roku :P Ale ECTS szkoda mi jeszcze bardziej, bo farmacja jest drogim kierunkiem. Mam nadzieję, że dostanę się w tym roku, to mi oszczędzi zawracania sobie tyłka :P

Czas edycji: 2012-05-21 o 16:40
Stary 2012-05-21, 16:35   #186
Loriette
Zakorzenienie

MP głupolu! Ten blond to taka artystyczna prowokacja Nigdy nie przeszłabym na blond )
Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja napisałam bratu prezentację maturalną i dostałam za to od mamusi sukienkę, kłóć się
Hmm.. mamusia w sumie ostatnio zapłaciła za moje białe szorty, a potem pewnie rodzice dadzą mi € na wyjazd, także.. Chyba odpuszczę
Cytat:
myślę, że blond jest najbardziej odpowiedni w tej sytuacji ;d

a tak na poważnie - nie wiem, nie mam pojęcia, w takich sytuacjach moge wziac najlepsze kiecki, kosmetyki, buty i picowac sie godzinami pierwszego dnia - i tak najlepiej wygladam tylko.. pierwszego dnia jesli chce sie dobrze bawic, to nie ma szans na to, ze picowanie sie da mi jakies super rezultaty, moge liczyc tylko na wdziek mocno stlumiony kacem i poczuciem wstydu
Po dłuższym namyśle - dwóch blondynów to o jednego blondyna za dużo. Zostaję przy swoim kolorze

Mnie przeraża jedno - moje włosy. Chyba kupię zgrzewkę suchego szamponu, mąki ziemniaczane, skrobie kukurydziane i wszystko co tylko się da Nawet nie wiem jak to wszystko wygląda od strony organizacyjnej. Chyba poczytam w internecie..

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 16:44   #187
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ohh yeah trzymamy kciuki, o której ta rozmowa? będę trzymała kciuki z całych sił!

Cytat:
Myślisz, że to takie łatwe? Wczoraj idę w nocy i słyszę taki szept: "Jestem bogaty! Jestem boogaaatyy!". Wchodzę do pokoju Młodego, a ten klęczy na łóżku i układa wokół siebie pieniądze
Rodzice musieli je schować, bo marny byłby ich los!
Laura, po kim on to ma?

Cytat:
ja mam białą z niebieską nakrętką, z aloesem, olejkiem jojoba i prowitamina b5. po godzinie/ dwóch mam sztywne włosy na końcach, tłuste u nasady. ale po spłukaniu są ok
Ja u nasady nie nakładam bo obciążają mi grzywę Ale tak od ucha w dół i jest ok

Cytat:
jejkuu, ja chcę na jakiegoś lasta Przez wakacje pewnie pójdę charytatywnie do sądu, więc nic nie zarobię
ALe zrobię wyprzedaż szafy na allegro, uzbieram za urodziny i pojadę. Tylko nie mam z kim
Z nami chrzanić lasta, weźmiemy namiot i pojedziemy pić na Mazury
Ja też się cieszę ze swoich -2kg., a za chwilę myślę Boże co Ci z tych 2kg. skoro waga i tak pokazuje nieludzkie cyfry

Cytat:

W ogóle mam straszny problem ze studiami, bo jeśli się nie dostanę, to chyba pójdę na rok do technikum farmaceutycznego. Na innych studiach mi pozabierają ECTSy i bym musiała na 5 roku płacić ciężkie pieniądze.
Spoko, u mnie też jest UM
A serio to tak z ciekawości, nie brałaś mojego miasta pod uwagę Nie wiem jaki nasz medyk ma poziom,ale faaajnie byłoby mieć w mieście kogoś z naszej paczki

Cytat:
Dziewczynyyyy. zrzucimy się i same złożymy za nią podanie do krakowa
No jasne
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-21, 17:01   #188
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, nie brałam pod uwagę Białegostoku, bo mam tam trochę daleko. Aż 700km :P Do Krakowa miałam składać tylko ze względu na TŻ i to było jedyne miasto tak daleko od domu. Raczej celuję w takie z odległością max do 500km Także składam do Poznania i Wrocławia. TŻtowi może się uda przenieść po semestrze, w sumie jakiś nie jest niechętny, także pewnie nie będzie żałował.

A medyki są na tym samym poziomie w całym kraju, także np. jakbym szła na medycynę, to bym wszędzie składała Ogólnie mamy bardzo wysoki poziom kształcenia w dziedzinie medycyny w Polsce.

Czas edycji: 2012-05-21 o 17:02
Stary 2012-05-21, 19:10   #189
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej

wróciłam przed chwilą z grillowania zjadłam tylko jedną kiełbaskę,bułeczkę i pochłonęłam mnóstwo gum Mamba i kinder czekoladki
spiekłam sobie klate i plecy w końcu jakaś opalenizna
zaraz zabieram się za ćwiczenia.

mp - powodzenia, trzymam mocno kciuki

laura - te dzieciaki komunijne są teraz taaaakie straszne

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-21, 20:08   #190
agniesikk
Zakorzenienie

Ja dzisiaj ćwiczyłam z Ewką i muszę się pochwalić, że na początku było tak, że omal nie wyzionęłam ducha, a teraz robię całą serię bez odpoczynków Lubię te ćwiczenia

Agnesuk, ja bym poszła sobie na grilla Kolega mnie nawet zapraszał, ale niestety musiałam odmówić/przełożyć na sierpień, bo lada dzień wyjeżdżam.

Mnie też przerażają komunie, a raczej prezenty i rewia mody. Dobrze, że dzieci teraz częściej mają alby.
Stary 2012-05-21, 21:54   #191
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
1. i jak się dzisiaj czujesz? mnie nadal boli glowa ;D ale juz lepiej. moze nawet znowu bede fit
2. Karolcia, ale Ty masz sympatyczną buźkę. Razem z Monią jesteście miss aparycji nawet jak nie jesteście uśmiechnięte, to i tak macie w wyrazie twarzy coś sympatycznego.
Dzisiaj lepiej, ale caly dzien jadlam tylko suche rogale maślane i dziubnęłam trochę zupki i oczywiście znów mnie rozbolał żołądek. Wspaniale się strułam.

Kochana jesteś.... wazeliniarzu ja tam się rzadko uśmiecham tak na full, nie lubię swojego wyszczerzu :P

Co do kiecki - rozumiem Twój ból, miałam tak jednego sylwestra, co prawda kiecka minimalnie inaczej skrojona ale materiał identyczny (i mega charakterystyczny). Ale byłam wkurzona, na szczęście była mapetem.

Cytat:
Aaa gratuluję egzaminu i rozmowy! Już trzymam kciuki, wszystkie trzymamy, z takim wsparciem musi się udać!

Cytat:
Ja dzisiaj ćwiczyłam z Ewką i muszę się pochwalić, że na początku było tak, że omal nie wyzionęłam ducha, a teraz robię całą serię bez odpoczynków Lubię te ćwiczenia
Nic tak nie cieszy jak wyraźna poprawa kondycji, jak człowiek czuje że może więcej i więcej. Rewela, gratuluję!

Tak jak pisałam, ze mną nadal jeszcze nie jest najlepiej, jestem słaba i mega odwodniona... Buu, ale się załatwiłam

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 07:18   #192
moooniaaaa
Zakorzenienie

Karola, kup sobie osłonkę, taką jak przyjmuje się przy antybiotyku to Ci trochę pomoże wszystko unormować

Cytat:
Mnie też przerażają komunie, a raczej prezenty i rewia mody. Dobrze, że dzieci teraz częściej mają alby.
Ej jakbym była dzieckiem w tych czasach to chciałabym dostać quada, laptopa czy co tam jeszcze kto by nie chciał
Chociaz myślę,że aż tak źle z tymi prezentami nie jest, rower, złota biżuteria, zegarek nadal są na czasie Większe prezenty są ok, jeśli składają się na nie np.:dziadkowie+chrzestni.

Miłego dnia laski
Pozdrawiam z mojej wioski, zajechałam dzisiaj zaparkować samochód na tyłach apteki,a tam ... krowy się pasą za pastuchem uroki wsi
Stary 2012-05-22, 08:10   #193
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny kciuki sie przydadzą
odpowiadając na wszelkie pytanie w kwestii rozmowy:
1. Rozmowe mam jutro na 16
2. Nie mam pojecia ile jest osób które zauważyły to ogłoszenie i wysłalo dokumenty, mam nadzieje że malo ale kancelaria jest w miejscu gdzie dokumenty mógł zlożyc caaaaały powiat ale Pan Komornik () zadzwonil i to sie liczy
3. AAAAAAAAAAAAAAAA!!! o co on mnie tam może pytać? Juz sie stresuje
4. pamietacie to zdjęcie w lokach, jasnej spódnicy i czerwonej marynarce? Moge tak jutro isc?
Cytat:
myślałam, że tylko ja tak mam
Cytat:
dobrze, pierniczki pomogły mi przetrwać wczorajszą godzinę zero
Tylko taka nieogarnięta na razie jestem po tym wszystkim, ale wracam do żywych
włączę, potrzebuję teraz pozytywnej muzyki

Ale to od mojego górnego, beznadziejnego pułapu który osiągnęłam Ale idzie ku lepszemu, chociaż nadal jestem grubasem

powiedz że jak Cię nie przyjmą to dziewczyny z wizażu ich załatwią
I o to chodzi - pozytywna muzyka moze pomóc, piernicznki wybaczamy
Kochana małymi kroczkami dotrzemy do celu (ja na razie sie oddalam - znów 57 na wadze ).....
Heh, wiedziałam, że mogę na Was liczyć
Cytat:
MP głupolu! Ten blond to taka artystyczna prowokacja Nigdy nie przeszłabym na blond )
uffffffffffffff....... ulżyło mi
Cytat:
wróciłam przed chwilą z grillowania zjadłam tylko jedną kiełbaskę,bułeczkę i pochłonęłam mnóstwo gum Mamba i kinder czekoladki
spiekłam sobie klate i plecy w końcu jakaś opalenizna
zaraz zabieram się za ćwiczenia.
Piona! Ja w weekend zjadlam tonę "śmiej żelków" i mamby
Fajnie, że jest opalenizna - to zawsze jakis plus
Cytat:

Miłego dnia laski
Pozdrawiam z mojej wioski, zajechałam dzisiaj zaparkować samochód na tyłach apteki,a tam ... krowy się pasą za pastuchem uroki wsi
Wzajemnie
Ja mam takie widoki za oknem codziennie

Idę na kawę, OMG jakie to życie jest monotonne

W ogóle usiadłam wczoraj do rachunkowości i nic a nic mi to nie wchodzi, ale kompletnie nic a jest jeszcze w tamten weekend prawo i marketing

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 08:14   #194
psyhe666
Zakorzenienie

Hejkaaaa

i Monia gratuluję 4 i 2kg.
Jestem z Was mega dumna

Karola Wracaj szybko do formy

Ja tak jak Monia chciałabym quada czy coś Fajne są
Mnie w tym roku szykuje się wesele i chrzciny... I to tego samego miesiąca

MP, trzymam kciuki za rozmowę

U mnie dietowo wery gud W czw. albo pt. się zważę
Nauka też idzie całkiem sprawnie
Życie uczuciowe... Kurcze... To ja jestem taka pogmatwana i skomplikowana czy te sprawy damsko-męskie takie są?
Winyl..... Co do szczegółów... Tym razem sama nie wiem o co mi chodzi.
Nie, jednak doszłam do wniosku, że nie chcę żeby ta wcześniejsza sytuacja się powtórzyła i nic z tego nie będzie.

Idę robić sałatkę z tuńczykiem, ryżem i warzywami
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-05-22 o 09:46
psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 10:49   #195
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:

Agnesuk, ja bym poszła sobie na grilla Kolega mnie nawet zapraszał, ale niestety musiałam odmówić/przełożyć na sierpień, bo lada dzień wyjeżdżam.

oo super super! nie odpuszczaj teraz
na weekend też nas czeka grillowanie... pęknę!

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Życie uczuciowe... Kurcze... To ja jestem taka pogmatwana i skomplikowana czy te sprawy damsko-męskie takie są?
Nie, jednak doszłam do wniosku, że nie chcę żeby ta wcześniejsza sytuacja się powtórzyła i nic z tego nie będzie.

chyba wszystkie sprawy damsko-męskie są powalone
czemu?
można prosić o składniki do sałatki? jakie warzywka?

Stary 2012-05-22, 10:50   #196
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Laura, po kim on to ma?
Chyba po listonoszu, bo u nas w domu nikt nie przywiązuje wagi do pieniędzy
Cytat:
laura - te dzieciaki komunijne są teraz taaaakie straszne
Wiem.. Ja byłam szczęśliwa, że za pieniądze komunijne dostałam komputer stacjonarny, a tu proszę - będzie laptop
Nawet zegarka nie dostałam
Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam, ze mną nadal jeszcze nie jest najlepiej, jestem słaba i mega odwodniona... Buu, ale się załatwiłam
Masz nauczkę na następny raz!
Cytat:
4. pamietacie to zdjęcie w lokach, jasnej spódnicy i czerwonej marynarce? Moge tak jutro isc?
Słyszałam, że nie powinno się ubierać czerwonych rzeczy na rozmowy kwalifikacyjne, bo pracodawca czuje się zdominowany
Cytat:

1. Niestety

2.OOOO takiej jeszcze nie jadłam! U mnie tuńczyk zawsze je się z kaszką kuskus i ogórkiem konserwowym

Stary 2012-05-22, 11:13   #197
agnesuk
Wtajemniczenie

loriette- ja za pieniądze komunijne kupiłam sobie rower! nawet do głowy nie przyszedł mi laptop, komputer, albo jakieś inne cuda.

cieszyłam się jak głupia z tego roweru. a teraz dzieciaki dostają rowery? nie. laptopy, xboxy, komórki i pozniej w szkole się nabijają jak ktoś dostanie mały prezent...

Stary 2012-05-22, 11:36   #198
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

dzisiaj się dowiedziałam,że moja koleżanka z która grałam kilka lat w siatkówkę... nie żyje. miesiąc temu źle się poczuła i zemdlała. rodzice postanowili wysłać ją na badania. odebrała wyniki i okazało się,że to białaczka...
leżała w szpitalu, była już po 2tyg. chemioterapii. niestety złapała jeszcze przy tym zapalenie płuc i dzisiaj zmarła...
w szpitalu zdawała maturę... a 26 maja miał być organizowany koncert na zbiórkę pieniążków na leczenie...

nie mogę w to uwierzyć... mieć 19 lat, całe życie przed sobą i umrzeć...

o jej biedna dziewczyna...
Cytat:
Drastycznie ograniczyłam jedzenie Żołądek bardzo mi się zmniejszył, nie odczuwam głodu, więc w końcu waga ruszyła. Jak jadłam normalnie to tyłam, może przez zmianę trybu życia mój organizm potrzebuje mniej kalorii.
a dużo jesz posiłków dziennie?? gratuluję spadku
Cytat:

TŻ mi powiedział, że schudłam! Jaram się
super A na wadze dużo spadło? Zresztą waga nie ważna nie musi wogóle spadac żeby tylko inni widzieli
Cytat:
4 kg poszły w dół, no w tym woda
super 4 to bardzo dużo ja przez rok schudłam tylko 5 przez rok
Cytat:
ja mc flurry jadlam dzis z torcikiem wedlowskim i polewa karmelowa, ale zawsze jem z daimem i czekolada
Bania a dietka? no dobra to tym aerobiku Ci się należy
Cytat:
Wpadłam tylko powiedziec, że żyje i nadrobie potem
Finanse zaliczone na 4
super
Cytat:
może i pączki z lidla są pyszne, ale my ich nie jemy chyba że ktoś dostanie 4, tak jak MP, to ewentualnie moze. a jak Psyholu dostaniesz jakąś 5 to mozesz zjesc i pączka i croissanta
a jak dostalam w weekend 4 i 5 to należy mi się pączek i croissant+ lód?
Cytat:

Cytat:
Myślisz, że to takie łatwe? Wczoraj idę w nocy i słyszę taki szept: "Jestem bogaty! Jestem boogaaatyy!". Wchodzę do pokoju Młodego, a ten klęczy na łóżku i układa wokół siebie pieniądze
Rodzice musieli je schować, bo marny byłby ich los!

Matko ale jestem zmęczona! cały weekend w szkole, wczoraj i dziś w pracy i dopiero teraz mam chwilkę wolną Ale tak jak pisałam wyżej mam zaliczone 3 egzaminy już dostałam 3 , 4 i 5 .
A jutro wolne
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:39   #199
agnesuk
Wtajemniczenie

gratulacje! a w nagrodę zjedz coś niezdrowego hihih

dziewczyny, zaczełam drugi tydzień BBL i jestem zachwycona! bułki wew. ud się zmniejszyły, już się nie stykają, kiedy stoję!!
te ćwiczenia robią jakieś cuda, a to dopiero początek zobaczymy co bedzie po 8 tyg

zrobiłam zdjęcia w pierwszym tyg. i dzielnie czekam do 8 tyg. żeby znowu pstryknąć zdjecie!

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-22 o 11:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-22, 11:46   #200
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Psyhe to nie Ty, to te sprawy takie są
A czemu?
Ja jakoś za tunczykiem nie przepadam
Cytat:
Słyszałam, że nie powinno się ubierać czerwonych rzeczy na rozmowy kwalifikacyjne, bo pracodawca czuje się zdominowany
nie słyszałam o tym
Cytat:
loriette- ja za pieniądze komunijne kupiłam sobie rower! nawet do głowy nie przyszedł mi laptop, komputer, albo jakieś inne cuda.

cieszyłam się jak głupia z tego roweru. a teraz dzieciaki dostają rowery? nie. laptopy, xboxy, komórki i pozniej w szkole się nabijają jak ktoś dostanie mały prezent...
Z moich pieniedzy komunijnych dostałam Używany rower a reszta szła na cekolowanie domu, bo akurat był w budowie.....

Leżałam godzinę tyłkiem do słońca, muszę trochę nogi opalić Mała biegała wkoło domu więc liczę, że zaśnie a ja zaraz zrobię sobie kawę i spróbuję sie trochę pouczyć

U mnie na razie dietowo ok, na śniadanie owsianka, potem kawa, przed chwilą jabłko. Na obiad chyba zrobię zupę jarzynową a dalej to nie wiem

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Matko ale jestem zmęczona! cały weekend w szkole, wczoraj i dziś w pracy i dopiero teraz mam chwilkę wolną Ale tak jak pisałam wyżej mam zaliczone 3 egzaminy już dostałam 3 , 4 i 5 .
A jutro wolne
gratulacje!

Agnesuk jak ja Cię podziwiam jestem ciekawa efektów

MOJA WYMIANKA

Edytowane przez MalaPikanteria
Czas edycji: 2012-05-22 o 11:47
Stary 2012-05-22, 11:47   #201
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

dziewczyny, zaczełam drugi tydzień BBL i jestem zachwycona! bułki wew. ud się zmniejszyły, już się nie stykają, kiedy stoję!!
te ćwiczenia robią jakieś cuda, a to dopiero początek zobaczymy co bedzie po 8 tyg
a mogę prosić o linka? może sama bym coś zaczęła robić nogi mam ładne, lubie je bo się zrobiły ładne po orbiterku chodzi mi tylko o same uda
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-22, 11:54   #202
agnesuk
Wtajemniczenie

Cytat:
Leżałam godzinę tyłkiem do słońca, muszę trochę nogi opalić Mała biegała wkoło domu więc liczę, że zaśnie a ja zaraz zrobię sobie kawę i spróbuję sie trochę pouczyć

U mnie na razie dietowo ok, na śniadanie owsianka, potem kawa, przed chwilą jabłko. Na obiad chyba zrobię zupę jarzynową a dalej to nie wiem

Agnesuk jak ja Cię podziwiam jestem ciekawa efektów
słoneczko na pewno ją zmęczy ja wczoraj byłam z Oli na działce, to padła mi po kąpieli o 19:30 i spała do 6 rano!!
Ja dzisiaj na śniadanie - biała bułka z turkiem, szynką i pomidorkiem. przed chwilą wciągnęłam sucharka z kminkiem i marzę o twardym, soczystym jabłku!!
muszę się przejść do biedry, ale jak czuję ten upał za oknem, to masakra.
na obiad też nie mam pomysłu...
ja też, już się nie mogę doczekać! będzie cieżko, ale cóż. muszę się pozbyć tych udzisk

Cytat:
a mogę prosić o linka? może sama bym coś zaczęła robić nogi mam ładne, lubie je bo się zrobiły ładne po orbiterku chodzi mi tylko o same uda
pewnie, na pw Ci podeśle
ja też lubię swoje nogi, tylko muszę nad nimi trochę popracować , a wtedy bede przeszcześliwa o!

Stary 2012-05-22, 11:55   #203
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
[B]

Miłego dnia laski
uwielbiam taki klimat Pol zycia spedzilam na wsi!

nadrobilam Was, ale nie sposob wszystko zacytowac. Mialam alko-weekend. A jakze moglo byc inaczej?? moj zoladek nigdy nie strajkuje moze wtedy pilabym mniej. DOSTAJECIE BANA ZA NIE WYPROBOWANIE PIWA SOMERSBY tz mi pokazal, bo on ostatnio lubi smakowe. Piwo wchodzi jak soczek, ma 4,5 % czyli tyle ile redds. Pychota!

od tygodnia smaruje sie setum z eveline i skora jest bardziej napieta ale zeby ten cellulit zwalczyc to potrzebuje czasu

bania, 2 godziny na silce, o jaaaaaaaa, ja nie mam miesni to bym padla!
karola, co zwiedzalas we Wro?? bo ladne zdjecia masz w albumie
smietanka, bedzie dobrze ja nie biore tabletek ale czasem mnie trafia, badam teraz poziom roznych hormonow i nyby w normie, a problemy z cera mam dzisiaj np. ide do pracy z plastrem na brodzie. Mam dwa wielkie strupy

zaraz wychodze do pracy, wciaz ten sam problem co jesc?? a o 21 ide do kina. Ostatnio kupuje obiady na wage, wiecie to jedzenie co sie samemu naklada na talerz i Pani wazy i mowi ile pieniazkow. Wcinam lososia z warzywami

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

DZIEWCZYNY JA TEZ POPROSZE LINKA DO BBL!!! mam juz raz sciagniete ale tam potrzebne haslo i sie wkurzylam bo nie mam hasla lubie dynamiczne cwiczenia, mam nadzieje ze bede to cwiczyc
Stary 2012-05-22, 12:04   #204
Loriette
Zakorzenienie

Agnesuk, a ile trwa taki jednorazowy trening, 40 minut? Bo potrzebuję czegoś, żeby UTWARDZIĆ uda. Bo jak siadam to one tak brzydko się rozpłaszczają. Chcę żeby były sprężyste, bo w sumie stykać to się nie stykają, ale żeby były ok to musiałabym cały czas stać.
Dzisiaj w krótkich spodenkach jechałam po Młodego do szkoły - Boże.. moje udziska na siedząco są straszne

Stary 2012-05-22, 12:31   #205
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny kciuki sie przydadzą
odpowiadając na wszelkie pytanie w kwestii rozmowy:
1. Rozmowe mam jutro na 16
2. Nie mam pojecia ile jest osób które zauważyły to ogłoszenie i wysłalo dokumenty, mam nadzieje że malo ale kancelaria jest w miejscu gdzie dokumenty mógł zlożyc caaaaały powiat ale Pan Komornik () zadzwonil i to sie liczy
3. AAAAAAAAAAAAAAAA!!! o co on mnie tam może pytać? Juz sie stresuje
Nie mam pojęcia o co moga pytać, może śmietanka Ci podpowie
Ja bym włożyła dłuższą kieckę albo jakieś spodnie na kant :P Nigdy nie odważyłam sie pójść w spódnicy na rozmowę, nie wiem dlaczego

Cytat:
Ja tak jak Monia chciałabym quada czy coś Fajne są
Mnie w tym roku szykuje się wesele i chrzciny... I to tego samego miesiąca

A sama sponsorujesz prezenty czy rodzice?
Która wczesniejsza sytuacja Związek, miłość i takie tam to w ogóle skomplikowane

Cytat:

Przecież teraz rower (ale nie z marketu)kosztuje tyle samo jak nie więcej niż komputer albo laptop

Cytat:
a dużo jesz posiłków dziennie?? gratuluję spadku
Jem mało, ale wolę nie pisać bo wizaż mnie zje

Cytat:
zrobiłam zdjęcia w pierwszym tyg. i dzielnie czekam do 8 tyg. żeby znowu pstryknąć zdjecie!
A my czekamy na zdjęcia efektów!

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
zaraz wychodze do pracy, wciaz ten sam problem co jesc?? a o 21 ide do kina. Ostatnio kupuje obiady na wage, wiecie to jedzenie co sie samemu naklada na talerz i Pani wazy i mowi ile pieniazkow. Wcinam lososia z warzywami
Ooo lubię takie stołówki, tanio i smacznie

Opierdzielam się, zaraz zrobię herbatę i posiedzę przed apteką, taka zmuuuła
Stary 2012-05-22, 14:07   #206
psyhe666
Zakorzenienie

Sałatkę robię tak:
na sam spód woreczek ryżu, później papryka/ogórek konserwowy w kostkę, później jajko, kukurydza, na wierzchu tuńczyk i na to trochę majonezu

Monia, długa historia... Nie chcę smęcić i zanudzać
Chwilowo jestem całkiem zadowolona ze swojego życia i nie chcę psuć sobie jego jakości
A dołki z powodu figury... Odchudzam się i staram się w miarę akceptować
A prezent....... Na chrzciny chyba z rodzicami dam prezent, tzn. oni dadzą, a wesele.. Jak będę szła i jeśli już pójdę z kimś to osobny...

W miarę się już opaliłam
so trójka maybe.

Stary 2012-05-22, 14:10   #207
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sałatkę robię tak:
na sam spód woreczek ryżu, później papryka/ogórek konserwowy w kostkę, później jajko, kukurydza, na wierzchu tuńczyk i na to trochę majonezu

Monia, długa historia... Nie chcę smęcić i zanudzać
Chwilowo jestem całkiem zadowolona ze swojego życia i nie chcę psuć sobie jego jakości
A dołki z powodu figury... Odchudzam się i staram się w miarę akceptować
A prezent....... Na chrzciny chyba z rodzicami dam prezent, tzn. oni dadzą, a wesele.. Jak będę szła i jeśli już pójdę z kimś to osobny...

W miarę się już opaliłam
Wiesz,że my lubimy takie historię, pisz w klubie jakby co

Może bym zrobiła taką sałatkę, tyle że z kurczakiem albo z szynką bo nie znosze tuńczyka

Ja powoli zaczynam siebie akceptować, ale podobnie jak Laura, jak siadam jadąc samochodem to całą moją samoakceptację szlak trafia

Idę po pracy z koleżanką coś zjeść. Wezmę sałatkę, tylko pewnie nie oprę się pieczywu tostowemu
Stary 2012-05-22, 14:14   #208
psyhe666
Zakorzenienie

Monia, ja wczoraj byłam na chińskim... Kurczak orientalny z ryżem i powiem Ci, że nie zjadłam całego
Podobnie jak Ty ostatnio coś baaardzo mało jem
so trójka maybe.

Stary 2012-05-22, 14:23   #209
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Podobnie jak Ty ostatnio coś baaardzo mało jem
a ja dalej żrę ile się da
Fajnie, że podoba Wam się Wasze życie

Ja właśnie uświadomiłam sobie kilka rzeczy:
1. Moje podstawy księgowosci są zbyt "podstawowe", żeby w ogóle iść na ta rozmowę.
2. Nie mam co tam ubrać.
3. Nie idzie mi nauka, po prostu nie i tyle. Te egzaminy to bedzie klapa.
4. Znów mam galaretowate uda.
5. Koło brwi rośnie mi jakiś syf/wrzód - nie wiem, ale boli.
6. Jestem wiecznie głodna.
7. Pęka mi głowa od kilku dni a leki nie pomagają.
8. Nie moge sobie znaleźć miejsca na ziemi, bo w domu jest za duszno, na dworze za ciepło, a w cieniu zimno.

Czy to kryzys wieku średniego?

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-05-22, 14:26   #210
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Odpada
Spięte włosy, minimum biżuterii, delikatny makijaż.
Stonowane ubranie: najlepiej koszula + spódnica/sukienka do kolan, stonowany żakiet,
buty pełne
koniecznie cienkie beżowe rajstopy (nie takie błyszczące)

Napisz co masz to coś ułożymy, dress code na rozmowie jest bardzo ważny A że aplikujesz na poważne stanowisko, musisz wyglądac profesjonalnie i pokazać, że Ci zależy

Zapyta Cię pewnie o rodzinę (chociaż teoretycznie nie powinien ), dlaczego zalezy Ci na tej pracy, dowiedz sie jak najwiecej o tej kancelarii komorniczej w razie gdyby czegoś chciał się dowiedzieć.
Jak będzie upierdliwy pytania typu największy sukces/porażka
Może zapytać o zainteresowania...

No i dać jakieś zadanie merytoryczne

Dziewczyny, dzięki, te 4 kg dały mi kopa

Ewelka, właśnie boję się o cerę, no ale jakoś będę się chroniła przed wysypem

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości